A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányok!
Ismeri valaki ezt?
Klimovit
Ár: 1.005 Ft
Kiszerelés:
24 db
Gyártó:
Gradiens Kft.
OGYI:
333/1992
Termék leírás:

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatása klinikailag igazolt.

A klimakteriális tünetekre és a petefészek csökkent, illetve megszűnt működéséből eredő panaszok hormon nélküli kezelésére, valamint a hormonterápia kiegészítésére.

Összetétel: 1 kapszula hatóanyagtartalma: 40 mg liofilizált méhpempő, 150 mg Mg-Asparaginat, 5 mg tokoferolacetát (E-vitamin).

Adatolás: a zelső 5 napon napi 2x1 kapszula, majd napi 1 kapszula kúraszerűen 3 hónapig. A tünetek visszatérése esetén - a kezelőorvossal megbeszélve - a kúra ismételhető.

A hazipatika.com-on találtam.

Üdv,
Évici

Éva
Évici

Elnézést az off-ért, de talán megértitek, hogy közzé teszem itt is ezt az e-mailt:

Kedves Mindenki,
>
>Nagyon kérlek beneteket, hogy ezt a pár sort figyelemmel olvassátok.
>
>Az Amnesty International - től kaptuk a hírt, hogy a nigeriai Felsőfokú
>Bíróság Amina Lawal kivégzését pár nap múlva aláírja. A kivégzés időpontja
>2
>hónappal lett elhalasztva, hogy elbúcsúzhasson a pár hónapos
>kisgyermekétől.
>(Bűne; özvegy létére terhes lett. A tettes férfinek elég ha 3x megtagadja
>a
>vádat, különben Neki is ugyanaz lenne a sorsa.)
>A kivégzés barbár módja; nyakig beássák egy gödörbe és kövekkel addig
>dobálják míg belehal.....
>Kivéve, ha elegendő aláirást sikerül összegyűjteni mellyel a nigeriai
>kormányt sikerül más véleményre téríteni.
>Már sikerült ilyen alapon egy másik szerencsétlen asszonyt -neve Safyja -
>megmenteni.
>
>Amnesty International csak azt kéri, hogy az ő web site -ján írjátok alá a
>kitöltendő protestálást.
>Ime a pontos cím:
> http://www.amnesty.org.au/e-card/petition.asp

>
>Ne hidd, hogy a TE aláírásod úgysem számít....
>Kérlek küld tovább ismerőseidnek!!!
phajni

HajniKép
Signed!!!
Ez szörnyű.

Edit
Kép

Kép
reditke

Kedves lányok bocsi hogy belekotyogok -csak olvaslak benneteket mert magam is hasonló cipőben jártam- 7 év várakozás után mindennapos vagyok a kislányommal aki második lombikra sikerült :-) A lényeg hogy nem kell házasnak lenni a beavatkozáshoz -közjegyző előtt kell kitölteni egy élettársi nyilatkozatot és azt kell leadni az intézetben...
Csak hogy nehogy bárkit ez visszatartson a lombik programtól :-))
Mielőbbi pocakosodást kívánok nektek
Panni
Panni

HajniKép
Ez borzaszto, hogy ilyen letezhetKépKépKép Gyorsan ala is irtam. Meg jo, hogy nem oda szulettunkKép

CatKép GittaKép
Jo, hogy ilyen kozel jartok a lombikhozKép Drukkolok, hogy elsore sikeruljon!!! Az apasagi nyilatkozathoz nem tudok hozzaszolni, nem vagyunk erdekelveKép

BogarKép
Jajj de jo, hogy jelentkeztelKépKép Hogy repul az idoKép Mindjart talalkozol puncis babucitokkalKép Sok-sok drukk a szulesre, aztan ha idod engedi es nem vagy nagyon faradt, legyszi jelentkezzel a jo hirrel isKép

EditKép
Azt hiszem mi osszegyujtottuk azokat a ferjeket, parocskakat, akik sokkal nyogodtabban elik meg az "elokeszuleteket". Sokszor en is szeretnek a parocskam fejevel gondolkodni, hatha az egyszerubb, de hat nekunk ilyen tekervenyes eszjaras jutottKép

Vica
vica72

Bogár!Kép
Örülünk hogy hallunk végre felőletek!!! Kép
Igen, rögtön tudtam ki áll a Budakalászi gratuláció hátterében és nagyon jól esett!Kép
Jó lenne ha gyakrabban tudnál jelentkezni, valahogy csak rá kéne venni a párod az otthoni internetre!Kép

Alice!Kép
Hát persze hogy töröm majd nektek az utat! Csak gyertek minél gyorsabban!!!

Egcsi!Kép
Nem hagylak cserben benneteket! Eszembe sem jutna!
Örülök, hogy nem hat rád nyomasztóan ha jövök, én pont ilyen okból kifolyólag írogatok ritkábban, lehet itt olyan, akinek esetleg nem esik jól. Persze azért írok néha, de azóta is minden nap olvaslak titket. Kép
Lelkileg még mindig inkább ide tartozónak érzem magam. Benéztem a frissbe, ott olyan felszabadult kismamák vannak, a többségüknek (szerencsére) fogalma sincs, hogy mások mit kínlódnak össze a babáért és ez furcsa nekem egy kicsit. Mármint ez a gondtalan, másmilyen légkör a furcsa.

Én most pár napig teljesen nyugodt voltam, de megint kezdek parázni. Ma vagyok 7+1, tehát az 50. napon (idáig még sosem jutottam el!), de közeledik a 8. hét és egyre többet eszembe jut Alena, és mások esete, és mivel nem értem hogy mi történhetett, félek, hogy velem is megtörténhet.
Ne higgyétek, hogy rettegésben töltöm a napjaimat, de időnként eszembe jut, akkor próbálom elhessegetni a gondolatot, csak ilyenkor este nehezebben sikerül.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Teljesen magam alatt vagyok!! Kép Kép Kép
Megjöttek a laborjaim. És magas a prolactin szintem. Valószínűleg ez okozhatta az első vetélésemet, de szinte semmit nem tudok a kezelésélről (meddig, hogyan stb).Azt tudom, hogy az első Ha valaki tud a témáról bővebbet, nagyon örülnék neki, ha megosztaná velem. hétben sárgatest elégtelenséghez vezet.
phajni

Hajni! Nem tudok segíteni, nekem soha nem néztek prolactint. De!!!! Ne légy magad alatt! Vedd a jó oldalát! Mostmár legalább tudják, mi a baj! és a hormonprobléma elég jól kezelhető! Kép
shine

Jo reggelt!Kép
Amiert tegnap nem voltam,azert meg nem szabadultok tolem.Kép
Nem dogoztam,mert dokinal voltunk Gynevacot iatni.Ma este lesz a napja az elsonek.Lanyok,most meg 36.6-on stagnal a hom,4.-ik napja.Itt nincs ovulacio.KépNem lesz papa 30.-ik szulinapjara nagy meglepi.KépPedig tegnap meg egy JAPAN !!! homerot is vettem,de az is u.a meri.Megyek visszaolvasni...
-szoszi-
szoszi

Hajni!
A prolactin kezelese nagyon egyszeru,szerintem jobb,ha azzal van gond mint massal.Fokozatosan fognak hozzaszoktatni egy gyogyszerhez (valoszinuleg Bromocriptin) es az folyamatosan kell szedni,akkor is ha terhes vagy,mert a 8-ik hetig ez okozhat vetelest es asszem a 12.-ik hettol ugyanugy fokozatosan szoktatnak majd le rola.HA hirtelen nem szeded feljebb megy a prolactin,mint elotte volt.(Ezt Erazmusz irta regebben)Szerintem ne izgulj,lehetne ennel nagyobb is a baj.En is szedem a bromot.
Leone!Kép
Szerintem is gyere,mert en pl ugy vagyok vele,hogy ez engem inkabb biztat es remenyt ad,nem elkeserit.Nem felveteli ez,hogy ha a masiknak sikerul nekem nem.KépMinden rendben lesz ezuttal,majd meglatod.
Cat,Gitta!Kép
En is ugy tudom,hogy hazastarsnak kell lenni vagy bizonyitottan elettarsi vizonyban kell elni a lombikhoz.(vmi hasonlo volt a megfogalmazas)Bocs,hogy belekotyogok.
Egcsi!Kép
Ha a ferjed husuzemben izgato,akkor tudom,mar hogy miert olyan nagy az adotok.Biztos kolbaszbol van a kerites.Kép
Edit!Kép
Az en ferjem szorol szora ugyanaz,csak o jon a vizsgalatokra is,meg minden,de szent meggyozodese,hogy nalunk amugy minden rendben es hamarosan sikerulni fog,csak nyugalom!!!!Valoban jo lenne fejet cserelni neha...bar borotvalkozni nem szeretnek.Kép
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lányok!
Köszönöm a megnyugtató szavaitokat! Akkor párocskám nem lesz elrémítve a házasság hallatán! Kép Ő olyan, hogy kijelentette még a kapcsolatunk elején, hogy soha nem fog megnősülni! De azért már az eljegyzésünk megvolt tavaly karácsonykor! Kép Igaz, erre 5 év után került sor! Kép De kivárom! Kép Csak nem telik el újjab 5 év az esküvőig! Kép

Én is írtam a címre, remélem segíthettem, + még szóltam pár kolléganőmnek. Reméljük, használni fog.

Bogár!
Máris mindjárt szülsz?! Olyan jó neked! Kép Én is akarok! Kép

Leone!
Írogass nyugodtan, örülünk a te örömödnek! Csak nyugi, nem lesz semmi baj! Kép

Hajni!
A magas prolaktin szint könnyen kezelhető!
Bromocriptint fognak valószínűleg felírni rá, azt kell folyamatosan szedni a terhesség 12. hetéig.
Fokozatosan fogják emelni az adagod, mert a hirtelen kezdés komoly rosszullétekkel járhat. Ízelítő a terhesség első heteiből! Kép Tapasztalatból írom, nekem is ez van.

Üdv:
Gitta
gitta

Uh, most beszéltem a Fábián doktorúrral. Jövőhét kedden vagy szerdán meglesz a HSG. Ez kicsit hirtelen jött, azt hittem, van még legalább 2 hetem addig. Brrrr....
Most már nem is tudom, milyen eredmény lenne a legjobb. Az igazi az lenne, ha egyálltalán nem lenne elzáródás. De ebben nem bízom, hiszen a lapar teljes elzáródást mutatott ki mindkét oldalon. A legrosszabb a részleges lenne, mert akkor nem mehetnék egyből lombikra, csak hiába várakoznék az inszemekre... Kép
Bízom benne, hogy minden rendben lesz. Párocskám jön velem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

SziasztoookKép

LeoneKép

Meg ne haljam hogy még egyszer ilyen butaságokat mondassz.
Megmondtam "NEM LESSZ SEMMMMMMI BAJ" kisterminátorod kapaszkodik rendesen én már csak tudom Kép

Pusszantalak

Alice
malice

GittaKép
Drukkolunk, hogy vagy egyáltalán ne legyen gond, vagy legyen de akkor megoldhatatlan, hogy mehess rögtön lombikra. A legrosszabb az inszemezgetés. Mond meg a dokinak, hogy ne próbálja felfeszegetni a petevezetőket, ha el van záródva.

LeoneKép
Te még ide tartozol, hiába fél lábbal már a Frissbe vagyKép Ne izgulj már nem lesz semmi gond. Dolgozol egyébként ?

HajniKép
A prolaktin könnyen kezelhető. De egyáltalán nem biztos, hogy ettől volt a vetélésed. Ez ahormon elég gyorsan változik, lehet, hogy az egyik hónapban magas, máskor meg normális.

VicaKép,EditKép,GittaKép
Na csak annyit a férfiak szórakozottságáról, hogy este mondtam a páromnak, hogy menjen ma el ebédidőben a Blahára a gyógyszertárba ovulációs teszteket venni. Úgy nézett ki, hogy figyelt rámKép Aztán reggel megkérdezte, hogy "milyen pete lerakó tesztet kell ma vennem??" KépKépKép
Ő valami álomvilágban éli meg ezt az egészet, de lehet, hogy ez a jó.

SzösziKép
Nagyon tetszett az Egcsinek írt "kolbászból van a kerítésetek"- dolog.

Mit szóltok a "Nagy Ő-höz" ? Nekem nagyon furcsa, hogy bemegy oda 25 exhibicionista nő mutogatni magát, és rámászni egy palira, aztán pont a Sanyánál 2 befutó eljátsza a "szűzlány" szerepét, hogy értük mennyit kell harcolni, és legalább nála 4-5 hét mire megcsókolhatja valaki.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép Kép Kép
Vadul mosolygók a pete lerakó teszten.

Egyébként sziasztok és jó reggelt.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

CatKép

Hát én még eddig nem néztem bele a nagy Ő-be csak tegnap, háááááát nemtartott sokáig NAGGGGYON GÁZ ez a műsor, ennyire sza.. pasit még beszélni sem tud normálisan.
Hát nállam igencsak leégne 1-2 perc alatt ammmán biztos.

Alice
malice

Hajni Kép
Tényleg nyugi.
Találtam a neten egy kérdezz-feleleket:
Kérdés:
1. Igaz-e, hogy a bromocryptin+clostylbegit tablettával "csinált" babák gyakrabban szívódnak fel, vetélnek el vagy születnek betegen?
2. A bromocryptin tabletta hány ciklus alatt normalizálja a prolaktin szintet vagyis milyen hamar lehet tőle teherbe esni?
3. A bromocr. tabletta önmagában elég a prolaktin szint beállításához és ha az beállt bekövetkezik a terhesség vagy szükséges a clostylbegit tabletta is?
4. A magas prolaktin szint meggyógyulhat magától? Ha a bromocryptintől beáll a helyes szint úgy is marad?
Válasz:
1. NEM IGAZ.
2. A bromocriptin tablettát általában kéthetes kúrában szokás adni és utána kontrollálni a prolaktin szintet. A Clostylbegytet pedig a ciklus 5. napjától szokás pár napos adagban adni a hormonális működés serkentésére, a kettő tehát nem együtt zajlik.
3. Ha a fogamzóképesség hiányát a magas prolaktin okozta, a szint csökkentése önmagában is elég lehet az ovulációs ciklusok megjelenéséhez. Ehhez egy havi ébredési hőmérséklet görbe adhat támpontot. Én a magam részéről a két kezelést szétválasztanám, előbb a prolaktin és ha normális prolaktin mellett nincsenek peteérések, csak akkor nyúlnék a clomidhoz.
4. Általában igen, mert legtöbbször a hormonális működés zavaráról van szó, ahol csak át kell törni a gátat, hogy a normális szabályozás érvényesüljön. Főleg jót tesz a későbbiekre, ha sikerül mihamarabb teherbe jutni.

Leone Kép
Jó, ha jössz. Néha beleolvasok, sóvárogva a pár hetesbe, hogy lássam mi van azokkal, akikről előtte itt olvastam.

VicaKép
Ezek szerint gond nélkül megtetted a hurrikán utáni utata a munkahelyre.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

CatKép
Jot nevettem a pete lerako tesztenKép Az en parocskam is hasonlo. Megkertem, hogy rendeljen az interneten 20 db ovulacios tesztet nekem, erre 20 db terhessegi tesztet vett.Kép Azt mondta, hogy teszt - teszt, nem mindegy? Az volt a szerencse, hogy idejeben eszrevettem, es ki tudtuk cserelni. Ennyit nem akarok varni a babaraKép.

EditKép
Szerencsenkre gond nelkul elvonult a hurrikan. Masnap olyan gyonyoru ido volt, mintha misem tortent volna. Csak a letordelt faagakrol es az uton levo hatalmas mennyisegu falevelbol lehetett latni, hogy ittjart.

GittaKép
Nezd a jo oldalat a dolognak, legalabb hamar tul leszel rajtaKép Szerintem ha a lapar kimutatta, hogy teljes az elzarodas, nem hiszem, hogy ezt HSG-vel fel tudnak nyitni, ha a laparnal nem nyultak hozza.

Vica
vica72

Alice!Kép
Szerusssszzzzz!Tessek aktivizalodni es roszalkodni sokat!Mi is olyan aktivak voltunk ebben a honapban,mint meg soha...KépJo is vot!Remelem a hom ellenere volt pe, es akkor tuti elkaptuk a kiskrapekot!Kép
Gitta!Kép
Az enyem sem volt az a nosulos fajta mig engem meg nem ismert.Aztan szepen lassan adagoltam a dolgokat,tudod,ugy,ahogy csak egy no tudja.Es nem is az a leterdelos,romantikus alkat,de en igy szeretem.Aztan vegul Parizsban kerte meg a kezem az Eiffel toronyban es akkor meg en voltam annyira meglepodve,hogy nem is tudtam valaszolni,pedig mar miota "dolgoztam" az ugyon.KépDE ez maradjon koztunk,hadd higgye,hogy O akarta igy...Kép
Cat!Kép
Ez a pete lerako teszt nagyon jooooo!KépEzutan halacskanak foglak hivni.Ilyet csak ferfi tud kitalalni.Na,akkor Neked meg drukk,hatha lombik elott megijed a baba es osszejon spontan!KépEs hatha nekunk is es kezenfogva atsetalunk a frissbe.Ahol Leone helyet csinalt nekunk!Hanyadik nap?Nekem 15.-ik.
Megint lemaradtam a Nagy O-rol...meg egyszer sem lattam,nem tudok hozzaszolni.Ez borzaszto!
Most lelepek,elugrom meglatogatni a baratnomet es a 10 napos kislanyatKépIrigykedjetek,megyek babazni!!!
-szoszi-
szoszi

LányokKép
VirágKép mindenkit puszil, LeonetKép külön is. Sok a munkája, így lót-fut, nem ér rá jönni. A lombikja ugrik 1 hónapot, mert a párjánál találtak valami bacit. Na nem baj, így később kell az ikerbabakocsit megvenniKépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

GittaKépCatKép
Örülök, hogy megvagytok! A Barátok köztet nem szoktam nézni rendszeresen, de szerintem hipp-hopp átírják az érintetteket pocakosra.

GittaKép
Drukk tartalékolva jövő hétre!

CatKép
Mindent bele! Szép nagy tüsződ van! Kösz a híreket Virágról, üdv neki!
"Petelerakó teszt", ez jó!Kép
A Nagy Ő-höz csak annyit, hogy pont az a csaj nem engedi magát csókolgatni akivel már az első randin nyalták-falták egymást! Hát persze, hogy ez máskor nem fordulhat elő, most csak elkábította a trágyaszag!

EditKép
Az én párom is úgy áll a babakérdéshez, mint a tied. Mikor itthon van, a hőmérőt is elteszem, mert morog miatta. Szerinte hülyeség "tudományosan gyereket gyártani", majd jön amikor jön. Csak azt nem érti, hogy ketyeg az a bizonyos biológiai vekker és a "patópálozás" nem biztos, hogy olyan jó stratégia.

BogárKép
Szia! Nagy gratula a kiscsajhoz! Mi lesz a neve? Már nagyon közel vagy! Drukk!

VikiKép
Itt az ideje, hogy egy kis "lelki" életet éljetek!Kép

LeoneKép
Továbbra is drukkolok, hogy panaszmentes 9 hónapod legyen! Beszélgess csak a picurral és minden rendben lesz!Kép

SzösziKép
Kolbászból hát! Sőt garmadában áll a szalonna a spejzban!Kép A borotválkozásról csak annyit, hogy szerintem mi is szörtelenítünk annyit mint a fiúk, max más módszerekkel és máshol!Kép

HajniKép
Remélem a lányok sikeresen megnyugtattak, helyreráznak és már jöhet is a baba!

Ja, majdnem elfelejtettem ma reggel megérkezett hozzám is a pizzafutár, pedig nem hívtam és hozott rengeteg kecsapot!
Merre van Karmen? Remélem minden OK velük!

Egcsi
egcsi

Lanyok!Kép
A baba gyonyoru es tejszagu.olyan aranyos.Tisztaba tettem,bofiztettem.Es duplan jolesett,mert mindezt munkaidoben.Kép
Mi lehet Karmennel?Mar kezdek aggodni...

A Baratok koztet szoktam nezni,csak tegnap nem lattam...mi lett?szerintem el fog menni a baba,sajnos.A Monika es Kata viszont a producer szerint nem lehet terhes,mert nem fer bele a szerepbe es nem lehet az orszag legnezettebb sorozatabol kismama-klubbot csinalni.KépSzo szerint ezt mondta.Ugyhogy asszem Kata hirtelen meg fog halni.Amig meg nem latszik,addig jatszanak.
Ja!Ivott mar valaki palastfu meg cickafark teat?Hogy kell?Vettem ugyanis azt is...
-szoszi-
szoszi

Szöszi,

én is cickafarkfüvezek.Mindenhol lehet kapni még az Auchanban is,leforrázod és lefedve állnihagyod 5-10 percig:-))))Baromi rossz az íze :-)))De én iszom naponta kétszer rendületlenül.Szerintem nem sokat ér ,mert nem ugortt fel a hőm tőle .Ma is 36,3-t mértem és 20. napon vagyok:-(((

puszi
Zsebi

Szöszi Kép

Édes lehet a babuci.Nálunk is annyi csöppség van a környezetünkben, hogy hihetetlen. 2 hetestől 2 évesig és olyan tündériek, de már most látszik mindegyiken, hogy várhatóan milyen jellem lesz.

Barátok közt: én nem nézem, de a Pár hetes topikban van egy hozzászólás egy 14 hetes állapotos lánytól, mert állítólag a tegnapi részben ment el 14 hetesen a baba.

ZsebiKép
Azért ma már melegebb van nálad, mint tegnap, de ez annyira alacsony (nekem még sosem volt ilyen). Egyébként most a fokoktól eltekintve, megfigyelhető benne stabilitás, leesés, emelkedés? Mert akkor lehet, hogy csak egyszerűen alacsonyabb az átlaghőd (mondja egy totál laikus)
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit,

hát kb úgy néz ki mint egy hullámvasút !!! :-) vagy mint egy EKG görbe ,de az stabilan:-)
már csak röhögök itt magamon kínomban.
Nincs meg benne a 2 fázis! A következő ciklusomban veszek majd ovu tesztet hátha csak rossz a hőmérőm :-)
Zsebi

ZsebiKép
Tedd melegvíz alá a hőmérőt, és nézd meg, hogy jó-e. Ha jó akkor sajnos anovulációs a ciklusod, és ezen a cickafark-tea nem segít, az csak a ciklus rövidíti le.

Cat

Cat
Kép
cateye

Akkor az enyemhez mit szoltok:
6 es 11 napok kozott 36.8-36.9 valtakozva
12 es 15 kozott 36.6 stabilan.
Meg sem moccan onnan.Szerintetek ez mi???????
Ma ereztem egy ici-pici szurkalodast petefeszek tajekon.Talan csak ma van tuszorepi? Vagy ez teljesen remenytelen mar?
Cat!KépMondanal valamit?
-szoszi-
szoszi

Cat,

köszi, ha hazamegyek kipróbálom.de a gynevac utáni reggelen mindig felmegy 37 köré ,de ez tuti csak a szuritól van.Tehát tud ez a béna hőmérő magasabb értéket is mutatni csak ritkán :-)
Holnap megyek vérvételre ,majd utána bedobom hogy "szakértsétek" meg az adataimat.
Zsebi

Szöszi Kép
Az én hőm valami hasonló.
Menses után 11-12. napig kb. 36,8-36,9, utána 16. napig 36,6 (ennél mélyebbre nem megy), majd kb. 16-17. naptól felmegy 37,1-37,3ra.
Dokim nézi hónapok óta és kinevetett, hogy mit várok, tankönyvszerű hőt? van olyan, de ritka. Szerinte ez nagyon szép.
Mivel én türelmetlen és hitetlen voltam, 2 hónapban meg is nézte Uh követéssel (volt tüszőérés, növekedés, majd érés) és ugyanilyen volt a hőm. nekem mindig ugyanilyen már egy éve (kivéve múlt hónapban, amikor 6 napot késett és abban a 6 napban 37,4-37,5-re felugrott Kép ).

Szóval nem kell tankönyvszerűnek lennie.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

SzösziKép
Szerintem ez teljesen jó hő. Nekem is ilyen mindig, csak nekem még 36,6-ról leesik egy tizedet, de 36,5 az alja, és onnan indul fel. Ahogy EditKép írja, nem mindenkinek egyforma, de attól ez még ovulációs ciklus. Egyébként a closty nagyon meg tudja nyomni a hőt, a ciklus első felében. Szerintem akciózzatok 2 naponta, és az a tuti, addig amíg fel nem megy 37-re.

Cat

Cat
Kép
cateye

Kedves Gitta Kép Szöszi Kép R. Edit Kép
Köszönöm a prolactin infókat. Holnap megyek a nőgyógyászhoz ezekkel a leletekkel. Azért szomorodtam el, mert mi már októbertől baba-projectbe akartunk fogni...És most nem tudom, mikortól jön szóba.

R.Edit Kép

De hiszen neked tuti kis hős görbéd van Kép

Gitta Kép
A Fábián dr. csak nem a kistarcsai nőgyógyász Fábián?
phajni

Hajni Kép
Akár azonnal is. Nem kell várni. Nyugodtan kezdjétek el. A prolatinra való gyógyszerek elég gyorsan kifejtik hatásukat. Nekem már a beszedést követő ciklusban normlizálódtak az értékeim. Mindenképpen fontos, hogy progeszteron pótlást kapj, ha kiderül, hogy babás vagy.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Megpróbálom feltölteni az e havi hős táblázatomat. Szerintetek melyik napon kellene a 21. napi vérvételt megejteni?

<!--attachment: Ciklus_napja-37244.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*62.0**Ciklus+napja%2edoc --><center><pre>
Kép
Ciklus napja.doc (62.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
phajni

V.K.Orsi Kép

Miért kell progeszteron pótlást kapnom? És mi van ha az orvosom nem tanácsolja?
phajni

Sziasztok lányok, sajna ma is egy csikos lett a tesztem.
kagnes22

Szerintem a 19+7=26. nap környékén. A legjobb lenne, ha mennél a 25. a 27. és a 29. napon, mert így biztosabbak az értékek.
A progeszteron pótlás azért kell, mert azoknál, akiknek magas a prolaktinja valószínűsíthető, hogy alacsony a progeszteron. Ha gyógyszerekkel rendberakják a prolatint, az jó, de szerintem biztos, ami biztos alapon kell a progi pótlás.
"Orvos nem tanácsolja?" ilyen szerintem nincs, mert ennek nincs mellékhatása, csak a terhességed megőrzésében segít.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZsebiKép
Nekem a Gynevac sem viszi 37 fölé. Az előző ciklusomban nagy nehezen felmászott 36,85-re. Ennyi és szerintem ettől jobbra nem is számíthatok.

EditKép
A lényeg, hogy a második szakaszban ugrik 5 tized fokot.

Kagnes22Kép
Kép

Errefelé nagyon szottyadt az idő, bejött a meteorológusok tippje.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!Kép
Köszi mindenkinek a sok bátorítást, hogy jöhetek.Kép

Nem tudok most mindenkinek név szerint válaszolni, mert ma elég rosszul voltam, és ki vagyok merülve, meg úgy fáj a derekam, mintha ki akarna szakadni. Anyukám szerint ez nem jó jel. Kép
A mai programom a következő volt:
5-8-ig semmit nem aludtam, mert hányingerem volt, 8-kor hánytam, aztán aludtam fél órát. Fél 9 - fél 10-ig megint hányingerem volt, fél 10-kor hánytam. 10-től ismét hányingerem lett, onnantól egész nap feküdtem, szerencsére többet nem hánytam, de folyamatos hányingerem volt, nem mertem még mozogni sem. Kajára gondolni sem tudtam. Szerencsére az Utrogestan és a víz megmaradt bennem.
Nem tudom hogy lesz, de ez nem mehet így tartósan. Eddig azt hittem a rosszullétek csak reggeliek és hányás után megszűnnek. Eddig semmi bajom nem volt a fáradtságon és szédülésen kívül.
Cat!Kép
Amúgy dolgozom, de ma nem mentem be, holnap meg meglátjuk, hogy hogy leszek. Az éjszakától tartok.

Igazából azért jöttem, met a híradóban láttam egy riportot Kaáli Gézával, aki évi 5000-el több gyereket remél, ha hatékonyabbá tudják tenni a meddőségi kezeléseket. Erről még javaslatot is nyújtott be a megfelelő helyre.
Végre valaki tesz valamit!Kép
Bővebben itt olvashattok róla: Cikk azaz www.rtlklub.hu/meddoseg

Most megyek, mert még mindig nem vagyok jól.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Jo estet!
Orommel jelentem,hogy megvolt az elso Gynevac.Nekem is,apanak is.KépPicit fajt miutan beadtak,aztan mostmar semmi.Apanak faj most is.KépIlyenek a ferfiak.
Koszonom,hogy biztattok a hommel kapcsolatban.Jo lenne,ha igazatok lenne,valahogy ezt a honapot sokkal eselyesebbnek tartom,mint az eddigieket,nem tudom miert.Remelem jol erzem,mert nem szeretnek ujra csalodni...
-szoszi-
szoszi

LeoneKép
Sajnálom, hogy nem volt jó napod, de azzal vigasztalódj, hogy mennyien irigylik itt tőled a WC. csésze ölelgetést.Hogy anyukádra rácáfoljak, én azt hallottam, hogy a rosszullét és a hányás direkt jó jel, a babuci kapaszkodik erősen és a hormonok emelkedett szintje okozza a tüneteket. Nem most találtam ki a megnyugtatásodra, amerikai műsorban láttam amit kismamáknak készítettek. Derékfájás lehet attól is, hogy belső szerveid rendezkednek az új helyzetre felkészülve. Pihenj és hagyd a francba a munkát, most a baba a legfontosabb. Az infót amúgy köszi, majd holnap elolvasom, ma már megyek haza.

SzösziKép
Gratulálok első Gynevac injekciótokhoz. Párodnak lehet, hogy tényleg fáj, az első után nekem is voltak gondjaim egy pár óráig. Azért túl fogja élniKép

Most megyek haza, holnap benézek.
EgcsiKép
egcsi

Sziasztok!

Olvasni olvasgattalak Benneteket, de írni nem nagyon volt időm.
Aki még emléxik, voltunk a férjemmel andrológiai vizsgálaton, ami nem lett jó, kapott gyógyszert, és egy hónap után (múlt héten) visszamentünk ellenőrzésre, aminek tegnap kaptuk meg az eredményét. Hát a helyzet változatlan. Mostmár mozognak a "fiúkák", de még mindig csak 5%-a jó.
Első lépésként hétfőn elkezdte szedetni velem a dokim a Clostyt napi 2 tablettát, hétfőn megyek UH-ra. Megnézzük, hogy mikor van a peteérés, aztán megnézik a petevezetőimet, és utána inszem. Ha kétszeri próbálkozásra sem jön össze, akkor vissza az andrológushoz és aztán lombik. Szóval ez a mi "kis" történetünk.

Igazából nekem egy "félelmem" van, amit meg is fogok kérdezni a dokimtól, hogy van-e így értelme az inszemnek, ha 5% jó, a többi nem, mi van ha baja lesz a babának???
Mit gondoltok?

bnemethm
bnemethm

Jo reggelt!
Mindenki keson kezdi a melot?Le sem ultetek meg a gep ele,mindenki kavezik meg,mi?Ejnye-bejnye!
Egcsi!Kép
Latom megtalaltad a Hozzad illo alairast.Ez a papagaj jo.Ennel csak a kolbasz lenne jobb!KépTenyleg,mi volt a jeled az oviban?KépAmugy este nekem is fajt meg a Gynevac lefekveskor,de nem volt elviselhetetlen es most mar alig erzem...

Na,kellemes szep napot mindenkinek!Jo munkat!(Alice,Te tegnap koran leleptel,eszrevettem am,remelem ma rendesebben fogsz dolgozni!)
-szoszi-
szoszi

Egcsi ,Szöszi:-))

Tegnap megkaptam a 4. Gynevacot. Hááááát őszintén ez volt a legrosszabb! Reccsent is mikor belémszúrt a nővérke (pedig a legvékonyabb tűvel adja mindig) és utána úgy fájt mint a fene.Alig bírtam elaludni és még most is sajog a fenekem.Reggeli hőjelentésem 36,2 !:-((( Hogy halmozzam az élvezeteket ma reggel vérvétellel indítottam.Remélem estére nem lesz lázam a szuritól.

Cat:-))

kipróbáltam a hőérőt meleg vízben ,simán felment 42 fokra.Tehát működik az csak én nem működök normálisan.:-((

puszi
Zsebi

Szia Hajni!
Segíthetek egy kicsit?
A magas prolaktin szint lenyomja a progeszteron szintet. Ez a hőgörbédből is kilátszik: a feltételezhető ovulációd után nem hirtelen szökik fel a hőd 37 fokra, hanem "vánszorogva" tizedenként. Ez a tipikus tünete az alacsony progeszteron szintnek.
Ezen hőgörbéd alapján nem állapítható meg a "helyes" vérvételi időpont, mert nekem kissé anov ciklusnak tűnik.
A prolaktin szint mérése független a ciklustól, az bármikor nézhető. A kisebb prolaktin emelkedésnél van, hogy nem is állandóan magas, hanem a ciklus egy-egy napján, egy egy órában stb. szökik fel. Az ilyet ki sem lehet mutatni, ha csak nem "csípik el" a vérvétellel. A tartós prolaktin szint emelkedés következtethető ki, ha adott vérvételekkor mindig magas a proli szint.
Ilyenkor a doki megpróbálja kideríteni ennek okát: elküld MRI hipofízis vizsgálatra. Negatív eredmény esetén nem tudni miért emelkedett meg a prolaktin szint, talán a stresszhatások miatt. Pozitív MRI jelenti, hogy a hipofízisben minden esetben JÓINDULATÚ tumort találnak, ez pár mm nagyságú lehet. A hipofízis túlműködése generálja a pici tumort, amiből a magas prolaktin szint következik.
Bármi is az oka, minden esetben a bromocriptin nevű gyógyszerrel kezelik. A gyógyszer hatására a prolaktin szint normalizálódik, a tumor akár "fel is szívódhat" -már ha van. A prolaktin szint csökkenése ovuláció kiváltódásához vezet. Sajnos az eddig elnyomott progeszteron szint lassabban áll helyre, ezért is szoktak adni még progi pótlást az esetleges terhesség esetén a vetélés elkerülése végett.
Még egy: az orvosok különböző véleményen vannak a terhesség ideje alatti bromocriptin szedéséről. Vannak akik a 12. hétig szedetik, de van olyan orvos, ki a terhesség kiderülésének pillanatától abbahagyatja.
Hajni, nekem is ez a gondom, jóindulatú tumorom van (5-6 mm). Jövőhónapban megyek megint MRI-re, mivel január óta szedem a bromot, hátha elmúlt a daganat. A ciklusom teljesen rendbejött. Terhes csak azért nem vagyok Kép mert mi most nem próbálkozunk. Kép
Ha tudok még segíteni, a profilomban ott van a címem.

Vanda, egy régi topikos Kép

Vanda

Kép
vanda

Haho!
Hol van mindenki?Szabadnap volna ma,csak en nem vettem eszre?Kép
Hat en szedek itt egyedul Beres Cseppet?Kép
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Én itt vagyok, csak húzom az igát a mindennapi betevőértKépKép

LeoneKép
Én irigylem Tőled a WC csésze ölelgetéstKépKépKép, de azért remélem már jobban vagy.

BnemethmKép
Szerintem 5%-al nincs értelme az inszemnek sem. Bár a mennyiséget nem írtad, de 10 millió/ml alatt nem csinálnak inszemet, rögtön lombik, és ICSI módszerrel, tehát befecskendezik a spermát a sejtecskébe.
Öröm az ürömben,hogy attól nem kell félni, hogy beteg baba lesz, mert a fogamzás sem jön létre így.

ZsebiKép
Hát akkor gyógyszerezni kell a ciklusodat sajnosKépKép, mert nem működsz rendesen.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Én is vagyok, csak olvasó üzemmódban. Mostanaban semmire nincs időm napközben.

Cat Kép
Nagyon drukkolok, hátha a baba megijedt a lombik szótól, és gyorsan beköltözik. Ha nem, akkor is már nagyon közel vagytok ahhoz, hogy baba legyen a pocakodban.

Leone Kép
A rosszullét azért alapjában véve jó hír, nem? Azért remélem, nem tart sokáig.

Szerintetek a serocryptin is megemelheti a hőt? Mert most olyan magas a hőm a ciklus 5-6. napján is, mint még soha.

Alena
alena

Sziasztok Kép

Most már én is vagyok, csak határidős, rohanós meló volt délelőtt.

SzösziKép
Nekünk az első Gynevac után 12 óra múlva jött a fájdalom mindkettőnknek és 1,5 napig úgy fájt, hogy alig bírtam lépni (pedig elég komoly fájdalomküszöböm van. fogfúrás injekció nélkül)

ZsebiKép
ne vigasztalj, hogy még a 4. is fájni fog Kép
Ha megvannak a hormoneredmények tudasd velünk, már jó lenne rácáfolni a kihüléses hődre.

Kagnes22 Kép
Sajnálom Kép Kép
De megjönni még nem jött?

Leone Kép
Én irigykedem. Ez az egy dolog, amiért jó lenne hányni. Azért szorítok is nagyon .

Egcsi Kép
Most már szerintem is OK ez a hő, csak hogy az a babó ezt miért nem értékeli?

OrsiKép
Jó azért látni. Ha tudomány van, rögtön megjelensz Kép

Képzeljétek, úgy örülök Kép Kép Kép
Negatív lett a chlamydia szűrésem eredménye.
3 hete várok rá és olyan jó, hogy negatív.
Nekem kb. 9 éve volt. Jól félrekezeltek vagy 2 évig, aztán még kb. ennyi idő volt mire elmúlasztották. hát azt senkinek se kívánom Kép
De most újra megnéztük, és nincs Kép

Apát hívtam is, hogy jujj de jó, jujj de jó, negatív lett a chlamydia tesztem. Mire ő: Picim nagyon örülök, ez olyan jó. De azt majd este elmeséled, hogy ez micsoda is! Jó?!
Hozzáteszem 3 hete csak ezen zizegek.

Ezek a férfiak Kép
CatKép Azért a petelerakót nem tudjuk felülmúlni Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Na a Chlamydiáról nekem egy női név jut eszembeKépKépKép, tehát ne tessék csak apát bántani ezért!
A barátnőm férje is kérdezett egy olyan férfiasat. 6 inszemen vannak túl, és sok-sok vizsgálaton és most a lombik előtti fogigátló szedés megy náluk a stimulálás előtt. Mire a férje megkérdezte a napokban, hogy mi az a stimulálás ?KépKépKép

Az én férjem már direkt rájátszik ezekre a dolgokra rájöttem, mert tegnap kérdezte a hőmet, és hallottam miközben a szekrényénél válogatta a nyakkendőit, hogy dünnyög, hogy akkor mindjárt lesz pirostest.Kép Direkt hülyeségeket mond.

AlenaKép
Köszi a drukkot. Igyekszünk, hátha megússzuk a lombikot, rajtunk nem fog múlni. Tegnap vettem Gabriel "petelerakó" tesztet, de negatív volt még este.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
próbálok azért legjobb tudásom szerint segíteni. Nálunk most kicsit állnak a dolgok.. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?