A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

na ennyire nem hiányozhattam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elég lett volna, ha csak bekiabálsz, a nevemet nem kellett volna hozzá tenned!!! :lol: :lol: :lol:

Csikke, de kaptunk, de egy picit bonyolult a felrakása, úgyhogy az csúszik. Egyébként a két szeme meg az orra és a homloka van rajta, egy picit E.T-s. :oops:

kispiskóta

Jelentkezik vki erre a danubiusos dologra?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Boni, helllllllllllóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!

Snufi, én nem jelentkezem, mert nem hiszek benne, meg párom sem érne rá velem eltölteni csak úgy egy hetet, hogy semmi munka! :lol:

Szirom, majd lesz időd irogatni!! :lol:

Szerika, Ancsa????????????????????????????????

Na megyek is !! Holnap jövök!

Kép
kata05

Boniboniboniboniboniboniboniiiiiii!!Végre itt vagy! Bár én nem írtam, de nekem is nagyon hiányoztál és már alig vártalak! Jól telt a hvége?
pussszzz

babaimádó
Kép
babaimado

Boni, hát persze, hogy hiányoztál :)

Milyen Danubiusos dologra???

Cs,

KépKép
Kép
csikken

sziasztok!

áfi: múlnak a gyógyszertől a kezedről a pöttyök?

szirmi: muffint ide is küldhetsz :D

csikken: szép szoba :D

boni: örülök, hogy újra itthon vagy :D

rólam: tanulok, tanulok, csak már kezd elegem lenni belőle mára. holnap 18.00-20.00 között lehet rám gondolni, akkor írom a zht.

katica
katica30

katica30

Szép álmokat!

Kép

snufi

Én nem jelentkezem, mert mi van, ha pont akkor nem van peteérésem :lol: és szerintem akkor is rá lennénk görcsölve, hogy sikerüljön már, mert nyernünk kell, és nem is kapnánk 3 hét szabadságot, és és és és és és

Snufi ti jelentkeztek?
Vendég

Boni, nemtom, még gondolkodunk. A 3 hét igen gázos,.... meg, hogy a rádióban benne kell lenni,.... amúgy jó lenne,.... szóval még nemtom,.... effektíve a "nyerés" nekünk a baba lenne, nem a nyeremény.

Egyébként úgy döntöttem, ha nyár végéig nem esek teherbe, mindenképpen beadatom én is a Gynevacot.

snufi

Snufi mi egyébként csak azért jelentkeznénk, mert előtte mindenféle vizsgálatot elvégeznek :lol:

én 3.án majd megbeszélem a doktornővel, mi legyen.
Vendég

Jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt!

újabb hajnal...

katica
katica30

Jó reggelt!

KAtica! Drukkolok a zh-hoz.Jó későn lesz :( szegénykém..

babaimádó
Kép
babaimado

Kép
Vendég

Katica,
sok drukk: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A kezem javul bár még mindig tele piros apró pöttyökkel, de halványodik, és nem nőtt tovább az apró pöttyökből álló folt (este nem is tusfürdőztem! Majd nézek valami hipoallergén cuccot) de a combom mintha még sebesedne is :( pedig nem is ott gáz ahol összeér, hanem alatta, a térdem felett. Bár mintha már az se mindig viszketne...

Elmentem AFP vérvételre, búcsú pocakfotó:
Kép

(apa 4hetente lefotóz, ez a sorozat második darabja)
Vendég

boni: köszi. :D

rólam: képzeljétek, ma reggel a villamoson egy hajléktalan elállta az utamat, és nem tudtam leszállni,a hol akartam. adtam neki 100 ftot, de még kevesellte, és még kikunyerált tőlem még 100-at. teljesen leakadtam, ráadásul alig voltak a villamoson, és a kutya sem törődött velem. végül lekéstem a buszt is, és megint elkéstem a suliból :evil:

remélem a nap folytatása jobb lesz!

szép napot!
katica
katica30

Sziasztok :D ,

Katica, mennek a drukkok, kitartás :wink:

Bonika, nagyon jól éreztük magunkat, tegnap meg Szlovákiában voltunk a barátainknál, délelőtt pedig Győrben voltam (találkoztam Babancs-al is :D )

Babancs, nagyon aranyosak vagytok a férjeddel :D . Olyan szimpik voltatok nekem mindketten :D . És köszönöm neked mégegyszer a bogyókat, a teát két nap múlva kezdem, állítólag katasztrófális íze van, a bogyót, meg a 38.héten :wink:

Kispiskóta, ezt láttad már?
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
Ez alapján én is egy, másfél héttel előbb járok méret ügyileg.
Eddig nekem sem volt bajom az esti pisiléssel, most én is arra ébredek, hogy fáj a hasam, mikor pisiltem, akkor minden ok. Szerintem a baby olyan mértékben nyomja már a hólyagomat, hogy azért fáj.....

De jó lenne, ha jelentkezne valaki a Danubius-os dologra, hallgatná a egész topic a rádiót éjjel nappal az tuti :D :wink:

Most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok milyen a suttogó :D , mindeképp elolvasom :wink: , aztán cenzúrázom :D

Megyek, mert most ébredtem, apa délutános és együtt reggelizünk :D , mindkettőnknek kapar a torka, remélem csak valami reggeli torokfájás. Főzöm a teát.

Puszi mindenkinek és szép napot.

Képzeljétek, mára semmi programom és pihenni fogok :shock: :roll: :lol: .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Már csak 30 nap :D :wink: (remélem nem lesz több :wink: )

Kép
melcsi6

Jó reggelt!!!!

Katica, jobb napot! És sikeres estét! :wink:

Áfi, AFP után gyere!!!

Babim, ennyire nemtom hogy sikerült elkerülnünk 1mást,..... megoldottam ,... felmentem iratni a dokimmal Bromot. Köszönöm szépen, tedd a el a tiedét, még jól jöhet! Köszi még1x.

Pusssssssz.

Rólam: jól vok, köszönöm, közeleg a peteérés,....

snufi

Áfikám! szép a pocid! :lol:

Melcsi jó étvágyat, én uram külföldiában van! :twisted:

Katica ezért nem adok én már pénzt, mert rendszeresen jártam így. :twisted: Szép napod lesz!
Vendég

Csajok, arra gondoltam, hogy nem is kell babanaplót írni, ha megmaradna ez a topic levelezés egy 10-20 évig a gyerkőcöm elolvashatná, hogy mennyire vártam a kezdetektől, hogy megfoganjon és megszülessen. Elolvashatná, hogy mennyire akartam-tuk. :oops: Na ettől teljesen elérzékenyültem :cry: .
:D :wink:

Kép
melcsi6

Tesókám drukkolok! PÉ re fel! :lol:

POnt jól jön ki nekem, mert a 15.napon megyek a doktornőhöz és nekem általában 18-22 napon szokott PÉ em lenni, így meg tudom nézetni UH-n hogy áll a dolog :lol:

ja és ma SZABADSÁGON VAGYOK! :mrgreen:
Vendég

melcsi olyan drága vagy! Apa csinálja a reggelit? :lol:
30 nap? de jó! csak húzza ki addig babóka! :lol:
Vendég

Sziasztok! Légyszi akinke van kedve, szavazzon erre az alkotásra! a barátnőm kisfia készíttt egy kisfilmet egy sulinetes pályázatra!Köszönöm!

http://www.sulinet.hu/alkoss_keket/ és azon belül

Általános Iskola és Zeneiskola Herend
Vendég

Sziasztok!

Akkora atommegahipergiga +-at teszteltem ma reggel, hogy alig fért el a csík a teszten!! :lol: Apa már hatkor ébresztgetett, hogy menjek már tesztelni.
De még mindig csak a 25. napon vagyok... :?
Valaki adjon nekem tanácsot, plííííííííííííííz!!! 3 napja olyan de olyan szorulásom van, hogy a fal adja a másikat... :roll: :oops: Péntek reggel óta nem sikerül a dolog... :oops: Mit tegyek??? Már arra gondoltam, ebédkor felhívom a házidokimat, mondjon valami okosat rá. Vedelem a rostos gyümölcsleveket, eszek csomó levest, gyümölcsöt is. Nem lehet, hogy az Elevittől van???

Kép
szilcsi

sziasztok.

szilcsi akkor atommegahipergiga gratulalllaaa.
szilvalekvar,aszalt szilva leve(egy ejszakara az aszalt szilvat vizbe aztatni,a levet meginni)aposomnak ezek segitettek

Kép
monyo83

Szilcsi erösődikaz a acsík éjáéjáó Kép

szerintem is az eleviztől lehet! igyál málnaszörpöt de higitás nélkül. tesómnak az segített, enm a gyümölcslevek!ÖLELLEK!
Vendég

szia monyó!
tényleg! ez volt amásik ami a tesómnak is segített, de sokat nem szabad belőle enni!
Vendég

Szilcsi: GRATU!!!!! :lol: :lol: :lol: Énisakarok,énisakarok,énisakarok,énisakarokénisakarok!!!!!

Tesókám, örülök, hogy jó az időzités!!!! Hamar elmegy ez a pár nap, és okosabb leszel!

Bettike, dobnál egy táblát? Köszi.

snufi

Sziasztok!

Túléltem a pecázást! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó volt, jót bográcsoztunk, bár a kapás kevésbé volt jó! :?
De nagyon szép színem lett!

Snufi! Még most fogok visszaolvasgatni, hogy kivel mi történt! Tábla csak délután 5 körül lesz! Bocsi! Remélem akkor is jó lesz! És hajrá peteérés!

Szilcsi! Atomnagy gratula hozzá! :lol: :lol: Tuti az Elevittől van!

Boniko! Újra köztünk! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, háááááát, nem is tudom,.... na jóóóóóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Katica! LÁtom az új tickert! Akkor innentől izgulunk! :lol: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És külön küldök a ZH-dra is +++++++++++++++++++++

Áfi! Örülök, hogy jól sikerült az osztálytali, látom azóta lassan megoldódik a bőrkiütéses allergia! AFP után jelentkezz!

Kispiskóta! Nagyon titokzatos ám a gyerkőcöd! :lol: Hátha a következő UH-n! Vagy az még nagyon soká lesz?

Melcsi! Én biztos, hogy a saját gyerekemnek cenzúrázva mutatnám az oldalt, mert néhol annyi hülyeséget összehordtam, hogy ne nevessen már azon, hogy anno az anyukája miket írt! :lol: :lol:

Egyébként ezerrel dolgoznom kellene! DE NINCS KEDVEM! :x

Kép
bettike
Eger

Snufi! Tudtam én, hogy megértő leszel, bíztam benned! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Nekem sincs kedvem dolgozni, de muszáj.... 8)
Akkor ma málnaszörpöt ebádelek szilvalekvárral.
És akkor most hagyjam abba az Elevitet???
Katica, tényleg, hétvégén megvolt a pé. :wink: Beletrafáltatok???
Snufi, neked is lesz nyugi!

Kép
szilcsi

Jó reggelt!

Gyorsan visszaolvasok, de addig is egy kis olvasnivaló (tudom, hogy pont nem ebbe a topikba való - nem szeretnék lincshangulatot kelteni - de én szétröhögtem rajta magamat) :lol: :lol: :lol:

Néhány részlet egy kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatójából. A tabletta szerencsére nem kapható Magyarországon, mert megbukott a törzskönyveztetési eljárás során. Vajon miért?

"Köszöni a miénk cég hogy Ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékozató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén."

"Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szevezetetében. Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy. Nem hany magatol, nem jó. Teherbe beleshet ha hany maganak ujjatol. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum."

"Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez áltánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét."

"Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való."

"Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan."

"Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart."

"Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember."

"Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek hogy miénk terméket Ön nyeli."

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi egyél szilvalekváros derelyét és locsold le málnasziruppal :lol:
szedd tovább szerintem,csak 2 naponta :shock:
Vendég

Helló csajszik! :lol: :lol:
Szilcsi, nekem is iszonyatos szorulásom volt úgy másfél hete.
Az Elevittől + a terhességtől úgy együtt!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én lecseréltem az elevitet, Gravidára, és arra a 365 + vitamin várandós anyáknak-ra. Egyik nap gravida, amásik nap a 365 +, és már nincs szorulásom.
:lol: :lol: :lol: ÉS PERSZE HATALMAS GRATULA AZ ERŐSÖDŐ ZEBRÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Sziasztok :D ,

Szilcsike, gratuláció, neked és

szorulásos lányoknak, Monyó érti a témát, nekem is ezek segitettek az elején:
- aszalt szilva előző este óta vízbe beásztatva (aztán megenni a szilvát és a vizet is meginni amiben ázott) - reggel éhgyomorra.
Egyébként ha fél zacsi aszaltszilvát bedobsz (ez már lehet napközben is) délutánra tuti a hatás :wink:
- ami nekem még segített a mákos dolgok (mákos tészta, mákos patkó, mákos rétes.....), amiben több mák van.... de ez lehet, hogy egyén függő. Én azt olvastam, hogy a mákot nem tudja teljesen megemészteni a szervezet és egyben távozik ami segít kipucolni a többi anyagokat, bocsi mindenkitől :oops:
- és amit még észrevettem, hogy a narancs is jótékony hatású nekem, mióta minden nap eszem, semmi gondom....
- plusz sok-sok folyadék!!!!!

Az Elevittől egyébként nekem is szorulásom volt (szerintem a benne lévő vas miatt), ezért sajna én abba is hagytam és az elején folsav-at, magneb6-ot és c vitamint ettem, utána amikor már folsavat nem kellett, kalcium és vas-folsav plusz tablettát felváltva kétnaponként c vitaminnal.

Zöldi
professzor, Te hallottál olyat, hogy az utolsó trimeszterben nem szabad kalcium-ot magadhoz venni, mert nem tesz jót a baba kutacsának? (kora-csontosodik) :shock: :shock: Egy másik topic-ban ezt olvastam, érdekelne a véleményed.

Pusszancs mindenkinek :wink:
Melcsi

Kép
melcsi6

Lányok köszi a tanácsokat! Akkor ebédre szilvalekváros derelyét fogok enni, bár azt nem tudom, honnan vegyek majd, de majd apának kiadom, hogy keressen nekem. :D
Akkor az Elevitet sztem abbahagyom, lecserélem Gravidára.
Melcsi, gratula a 30 naphoz! :D Mindjárt itt a ti időtök!
Nekünk előreláthatólag január elseje... :shock: :shock: :D
Macsi, neked is köszi! Jól vagy? Tünetek?

Kép
szilcsi

Kép

Kép
szilcsi

hello mindenkinek, már megint hétfő :?

A választott orvosnál sem kell fizetni a szülésért a kismamáknak?
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=170369

Szilcsi
Kép képet, képet, képet!!! :wink:

Katica
drukk a zh-hoz, kéz és lábtörést :wink:
Pofátlan hajléktalanja :twisted:

Áfi
érdekes, hogy a kezeden múlik, és alábadon nem :shock: amúgy nekem is van piros foltom, anno a bőrgyógyász felírt baromi drága tablettát bőrgombára, de attól nem múlt el, szóval szerintem nem bőr gomba, én is ilyen ekcéma félére tippelnék :roll: tegnap én is bekentem fenistillel, és ma ittam calciumot :wink:

Szorulás: nemkem alapban is szokott lenni sajna :?

Bp-i csajok
mikor lesz tali??? szörpike, sörike, stb..... :P

Kép
gaby25

Szilcsi, Sajnos már a mellem sem feszül, pedig eddig azért néha néha feszült. Annyi tünetem van csak hogy kb egy hete a mellbimbóm megduzzadt, egy picit sötétebb is, és a mellem is egy picit nagyobb. reggel tesztelte, és szombat reggel is, mind a kétszer a tesztcsík erősebb volt minta control csík, és ahogy elérte a pisi, azonnal megjelent a csík. Ez az egy a biztató momentum..........
Azt nem tudja vki, hogy ha esetleg baj van, mennyi idő alatt lesz halványabb a csík?

Kép
macspacs

Szilcsi,
Neked van már vmilyen tüneted?

Kép
macspacs

Áfi, ja igen, ekcéma: nekem 6 éves korom óta van, borzasztó. Allergiás vagyok a tartósítószerekre, az aprómagvas gyümölcsökre,az olajos magvakra. :roll: Nekem a 99%-os aloe vera gél bevált, rákenem és pár nap alatt nyoma sincs, csak baromi drága. :?
Gaby, képet majd délután tudok tenni a másik melóból, mert ott van bent a gép, szombaton ottfelejtettem. :oops: De a teszt itt lapul a táskámban. :D
Boni, milyen volt a hétvége? :D

Kép
szilcsi

Macsi, nincs nagyon, csak max annyi, hogy állandóan pisilni kell. Átlag 2-3 óránként járok vécére, éjszaka is. :roll: A cicim mintha meg lenne duzzadva, meg picit fáj. Ma vagyok 3+4, 2+6-kor mutatta ki a teszt először. Szerintem ne agyalj azon, hogy baj van, én is próbálok csak arra gondolni, hogy + a teszt és nem baj, ha nincs tünet! Inkább sztem örülj neki, és sztem lesz ennek még böjtje is, meglátod! :wink:
Azt nem tudom, hogy mennyi idő kell a halványodásnak, de nem is vagyok hajlandó ilyeneken agyalni!

Kép
szilcsi

szilcsi most ju eszembe hogy van valami speci lekvar,direkt szorulasra,a kismamaknak valo.csak gaz mert nem tom a nevet,valami
T betus.

lanyok a termeszet megoldotta a kerdest hogy mikor legyek egyutt a ferjemmel,semikor :cry:
a parom lebetegedett igy az egesz dolognak annyi.

Kép
monyo83

Fájdalommal tudatom, hogy tegnap délelőtt számítógépem elhalálozott.
Hiányotok már most fájdalommal tölt el, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy mielőbb feltámasszuk ŐT!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
csak gyors mert suliba vagyok :oops: :lol:

Szilcsi:Hurráááááááááááááááá hurrrráááááááááááááá!!!!!!!
Ha csak 2-3 naponta kapsz be 1-1 szem Elevitet nem lesz tőle szorulásod :wink: Amúgy erre vigyázni kell, mert még koraterhesen se szabad erőlködni a vécén!! Olyan érdekes ez a 2 szélsőség, vagy hasmarsa van az embernek vagy szorulása :evil:
Az aszalt szilva jó öltés, belsőleg még egy kis parafin olaj (1 evőkanál) is segít, vagy ha minden kötél szakad glicerines kúp :? :roll: :( Amúgy ha terhesen bármi bajom van igyekszem gyerekeknek, babáknak való készítményeket beszedni. Pl gyerekeknek való orrsprét használok meg ilyenek....

Suli után rohanás haza és viszem a csajokat dokihoz, ma reggelre Boginak kötőhártyagyulladása lett, nem bírta kinyitni a szemét és nagyon fáj neki :cry: :shock: Nem is vittem oviba, otthon vannak a Zurammal, aki éjszakás volt.... :? :shock: Viola is még eléggé köhög :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?