A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

CENI, :cry: szegény Bogi, nagyon rossz érzés a kötőhártya gyuszi! Mielőbbi jobbulást mindkettőjüknek!!!

Kép
macspacs

Ceni, jobbulást Boginka és Violánalk is!

Monyó sajnálom a párod, majd ha meggyógyult, akkor bepótoljátok, ne agyalj ezen :wink:

macsi ne foglalkozznilyennel, hogy mikortól halványodik, mert átnyulok amonitoron. ahogy BEttike írná

:lol:

Zöldi, részvétem :lol: gyorsan hozzátok rendbe, mert nem leszünk jóban :lol:
Vendég

sziasztok!

áfi: szép pocakfotó :D :D :D

melcsi: remélem, nem betegedtek meg. sok tea!

snufi: lassan apára fel! :D

boni: egyedül vagy, te szegény? mikor jön haza az urad?

szilcsi: hatalmas gratula :D :D :D

macspacs: lesznek majd tünetek, ne aggódj! :wink:

monyo: párodnak gyógyulást!

coca: mi ment tönkre a gépben?

ceni: gyógyulást a csajoknak!

lányok: a kevés alvás mennyire befolyásolja a hőt? mára elég keveset aludtam (kevesebb, mint 4 órát), és vhogy leesett a tegnapihoz képest a hőm. lehet, hogy nem is akkor volt pé? bár még a ferty jelöli. majd este dobok egy görbét.

katica
katica30

Katica, én úgy tudom, hogy egyesek szerint 3, mások szerint 5 óra alvás kell a pontos értékekhez. Szerintem a 4 óra pont belefér még, akkor viszont lehet, hogy ma van pé-d. Ja, arra szeretnélek kérni, hogy párodnak ne áruld el a tesztemet, nehogy kikotyogja focin vagy valahol, egyelőre nem tudja senki és nem is akarjuk elmondani (kivéve Cenit). :lol:

Monyo, mi a baja párodnak? Annyira súlyos, hogy még akciózni sem lehet??? :shock:

Ceni, basszus hát mikor gyógyultok már meg??????? :evil: Sajnálom Bogit, gyógypuszik mennek hozzátok, hogy mielőbb javuljon a helyzet felétek! Akkor a héten megint nem találkozunk, a kötőhártya eléggé fertőző. :cry: :cry:
Képzeljétek, apa a hétvégén kiporszívózott és kitakarította a fürdőszobát amíg én főztem! :D Kímélni akar...

Kép
szilcsi

egy kis érdekesség
http://www.carnipure.hu/karnitin/karnitin/mi_az_l-karnitin_/alkalmazasok/megtermekenyites.html

KAtica
befolyásolhatja a hőt, hogy kevesebbet aludtál a szokásosnál

Kép
gaby25

katica ma este már ithon lesz, és végre hétvégén kettesben leszünk, mert sógorom hazamegy :lol:

szilcsi drága a párod, hogy kimél!ölelem érte!
:lol:

én ma megyek csavarogni kismamabarátnőmmel!
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi!

Szép a görbéd! Nagyon örülök neked! (nektek :wink: ) :D

Elevit: nekem nem jött be. Nagyon híztam tőle..valószínű a benne lévő B vitaminok miatt. Abbahagytam és csak folsavat szedtem, magne B6-ot, c-vitamint, vasat, calciumot. Ezek mindegyike fontos. Az E-vitamint nm bírta a gyomrom.
Nemrég vettem Gravidát. Az annyiban jobb, mint az Elevit, hogy van benne jód is. Na a gravidától is híztam..ja és hányingerem volt tőle..
Amúgy az Elevit szedését a dokik nem javasolják naponta. Elég hetente egy-két szemet bevenni. Szerintük ettől lesznek az óriásbébik.

Melcsi!

Te is nagyon aranyos vagy! Kár, hogy nem tudtunk többet beszélgetni. Tegnap egész nap karnist szereltünk, az egész lakásban lecseréltük a karnisokat. Főztem, mostam, ablakot pucoltam..este 10kor végeztünk.

Sajnálom, hogy egyre nehezebb teher a bébid.. de azért édes teher. :wink: :D

Tényleg, sikerrel jártál az Árkádban?

A Suttogóról: én pont azt olvasom. Nekem baromira tetszik. Igaz, hogy vannak benne "furcsaságok" (pl. a gyerekeket típusokba sorolja pl. kisangyal, morcos stb.) de szerintem ezek pontos megfigyeléseken alapszanak. Még csak a babamasszázsnál tartok a könyvben, de alig bírom letenni, olyan érdekes. Meg fogom venni a II-es és III-as kötetet is. Azt hallottam, jobb könyvből nevelni a gyereket, mint a védőnőre hallgatni, mert aztán nem alszik majd éjszaka. Persze ismerni kell a gyereket is, de én is azt vallom, hogy ok nélkül nem kell felkapkodni. Ez persze nem jelenti azt, hogy rá sem kell nézni, miért sír..
Amúgy egy csomó jó tanácsot ad a könyv pl. a fürdetéssel, etetéssel kapcsolatban is, amiket senki sem mond el. Érdemes elolvasni!

Domiról: Képzeljétek, már 1500 gramm! Nagyon ügyes a mi édes kisfiúnk. Megint kicsit sápadt, valószínű kap vért. Ez nem baj, csak az az oka, hogy túl gyorsan nő és a szervezte nem bír ennyi vért előállítani. Sokat simogatom, imádja ha a pocakját vagy a hátát maszírozom etetés után.

Ceniko! Elizabeth!

Hogy vagytok?

Kép
babancs

babancs örülök, hogy pici fiad jól van, és gratula az 1500 g hoz mennyire is kell felhíznia, hogy hazavihessétek?
Vendég

na elmentem csavargyárba! :lol:
Vendég

Boni, ha jól emlékszem, 2 kilót mondott Babancs. Milyen szépen hízik a kislegény!!! :D 2-3 hét és otthon is lesz!

Babancs, köszi a tanácsokat. Az E vitamint úgy tudom, nem szabad szedni a + teszt után, mert károsíthatja a magzatot.
Nem veszek egyelőre másik vitamint, azért kicsit drágállom, hogy 2000 forintot csak úgy a szemétbe dobjak, inkább megpróbálom úgy, hogy heti kettő szem Elevit és minden nap folsav+MagneB6.

Mindenki dóóóóóóóóóógoz????? :lol: Fúúúúúúúúj... :roll: :D :D :D :D

Kép
szilcsi

Köszi Boni :lol: :lol: , és Katica!
Zöldi, Fogadd öszinte Részvétem :lol: :lol: :lol: ! Azért remélem hamarosan sor kerül a rejkarnációra, és megint tudsz jönni :wink: !
Babancs, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De jó, Nagyon ügyes, erős kicsi fiad van! Csak így tovább, és sok sok ++++++++++++++++++++++++++energia Dominak a növekedéshez!
Ez a suttógó könyv nagyon érdekes lehet!

Kép
macspacs

suttógo = suttogó :oops: :oops:

Kép
macspacs

Szilvi,
felolvastam a férjemnek is a tájékoztatót! :D :D :D Hogy ez mekkora poén!!! :lol:
Szilcsi,
nagyon nagyon ügyes vagy!!! :) GRATULAAA (mostmár lehet)
Szorulásom életemben nem volt (az ellenkező mumussal küzdök) így segíteni nem tudok.
Gaby,
a lábamon annyiban javul, hogy nem fáj ég meg viszket már. Szerintem lassan rndbe jövök. Jó ötlet hogy iszol kalciumot, ha allergia akkor neked is segít!
Ceni,
jobbulást lánykádnak!!! :(
Babancs,
megnézem én azt hogy te nem kapkodod fel a síró gyereked aki hónapokig inkubátorban volt ha végre hazakerül... :wink: A síró gyerek okkal sír, és te tudsz rajta egyedül segíteni... de majd úgyis kiderül!

Megjöttem AFPről, szerdán 13órakor telefonálhatok eredményért.
Vendég

Sziasztok,

Szilcsi! Juhéj:) Nem semmi, hogy még csak a 25.napon vagy...

Cenikő, kötőhártya gyuszi :( Érdekes, nekem nagyon sokszor volt gyerek koromban, de mióta "felnőttem" soha nincs.

Macspacs, ne idegeskedj a tünetek miatt :) Nekem is hol van hol nincs. Egyébként meg örüljünk neki, hogy nem rókázzuk végig a 12 hetet.

Babancs, ügyi Domika. :) Nemsokára veletek lehet :)

Áfi, remélem jó lesz az AFP.
Egyébként meg nekem is van egy altatós könyvem (nem suttogós) amiben kb 4-5 féle módszer van benne és a leghatékonyabb a nem felvevés. Persze oda van írva, hogy esetleg hányhat vagy elájulhat tőle..., na ez nem túl bíztató) Én kipróbáltam mert Roli nem a jó alvásáról híres, de annyira tud ordítani hogy nincs szívem ott hagyni. Úgy meg tényleg nincs értelme, ha valaki nem elég erős ahoz hogy kivárja amig gyerek bealszik. DE! SOK ismerősöm van akinek EZ bejött és semmi más.
Szóval én nem ítélem el ezt a módszert, mert szerintem sok gyerekverés elkerülhető lenne, ha a szülő már nem lenne attól idegbaj, hogy a gyerek miatt nem alszik két éve-
Szerintem nem mindig okkal sír a gyerek (csak ismernéd a fiamat :) :) ) azt azért tudni kell hogy mikor miért sír. Én már abszulút felismerem, hogy mikor hisztizik (könnyekkel :) ) és mikor van baja. Egészen másként hangzik.
Ez egy kicsit tömény lett :)

Na szóval ezt akartam írni.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Ja még az eredményét akartam leírni, hogy Rolika nem lett alvástanítva...
férjem altatja és vele is alszik a gyerekszobába én meg a hálóban.
Szóval ilyet is el lehet érni a nagy engedékenységnek... :)

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Suttogóhoz: nézegettem a hétvégén a könyvesboltban a babásmamás könyveket, volt vagy 20fajta, apa azt mondta, hogy majd kicsit később 10 ezer forintért vehetek könyvet. Mondtam neki, az nem lesz elég... Annyi mindent kinéztem magamnak! Köztük volt a Suttogó is, amennyire beleolvastam, nekem bejött. Meg egy-két alapkönyvet meg szeretnék még vásárolni. Nagy könyvbuzi vagyok, na persze nem könyvből akarom nevelni a gyerekemet, de én imádok olvasni (nemhiába lettem könyvtáros). :D
Szóval szerintem ez egyénfüggő, kinek mi jön be, mivel kapcsolatban van jó tapasztalata.
Csikken, azon én is agyaltam, hogy még csak a 25. napon vagyok és ilyen erős + lett, meg máris vannak tüneteim... :shock: És innentől kezdve maximálisan hinni fogok a női megérzésben. Vagy inkább anyai megérzés volt?!? :D

Kép
szilcsi

Csikken,
én sem ítélek el semmi ilyet, mindenki maga tudja mi jó neki (legfeljebb a gyereket sajnálom picit ha órákig üvölteni hagyják). Az én lányom annyiszor lett felvéve ahányszor sírt, ha megnyugodott visszatettük a saját ágyába, 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát egyedül, soha nem volt altatva, egyedül alszik el, pedig a kutya se "tanította" neki. Persze vannak problémásabb gyerekek, de nekem nem volna lelkem akkor sem sírni hagyni (a rapli az más, én is otthagyom oszt majd megnyugszik :wink: ) a mai napig rohanok be éjjel ha felsír, megnyugtatom, és kijövök.
Vendég

Itt vok, ebédszünet,... :D

Macsi! Irgum-burgum,...ilyeneken agyalni!!!! :twisted: Nincs baj!!!

Coca, részvétem, várunk!

Ceni: csajoknak jobbulást!

Katica: :wink:

Babancs, örülök, hogy jól vagytok!

Gaby: mi is a könyv címe, amit olvasol? Elfelejtettem, pedig megvenném,... :shock:

Kérdés: vettem Magne B6ot. Most van itthon: E vitamin (400as), folsav, Magne B6, Gravida, Aloe vera berrys gél. EZEKET MIND SZEDJEM? Úgy gondoltam, hogy napi 1 mindegyikből, Gravidát kivéve. Azt heti 1x, ha eszembe jut. Szerintetek? És férjem csak az E vitamint szedje, vagy a Magne B6ot is???? (egyáltalán azt szedjük?) Köszi. :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!
Viola meggyógyult, holnaptól mehet bölcsibe, Bogi most 2-3 napig tuti marad itthon. Írt fel a doki szemcseppet meg vettem egy szemkrémet is, mert a Bogi szemébe lehetetlenség szemcseppet cseppenteni :roll:

Én az Aludj jól gyermekem módszerrel "tanítottam" meg a lányaimat aludni. Nekem az bevált. Én nem akartam, hogy a párkapcsolatunk rovására menjen ez az altatás mizéria... Akit nem zavar aludjon a gyerekekkel, de én nem akarok....Én nem csak anya vagyok, hanem a Zuram párja is.... Nappal a kölköké vagyok, de az estéim hadd legyenek már apáé :) Már amikor itthon van és nem icakás éppen.... :shock: :roll:
Violát 2 hós korától külön szobába altattam avagy együtt Bogival. Nekünk így jó volt. És nem volt légzésfigyőnk,bébiőrünk nem vagyok paramama :lol:
Amúgy sztem érdemes több mindent elolvasni, több helyről informálódni, tapasztalatokat gyűjteni és utána mindenki döntse el maga, hogy NEKI mi a jó. És nevelje, alakítgassa, formálgassa úgy a csemetéjét ahogy az ő életébe, értékrendjébe....stb belefér :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Snufi
férfiak a marsól a nők a vénuszról jöttek - igazi párkapcsolat kézikönyve

Babancs
no még fél kiló, és vihetitek haza Domit :D

Ceni
de jó, hogy legalább Viola meggyógyult. Szegény Bogi egyik fajta betegségből ki, másikba be :? :(

Kép
gaby25

Snufi,
Sztem mind szedheted, a gravidát kivéve. Abból heti 1-2 bőven elég. Viszont Q-enzimet, és szelént még javaslok mellé.
Ceni :lol: :lol: :lol: :lol: Violának. Sztem mi sem fogunkmajd a gyerekkel aludni. Nem akarom hogy a gyerkőc az intimitás rovására menjen...... :shock: De jó neked Ceni, Bő 3 hónap és megszületik a harmadik babátok is! :lol: :lol: :lol:
Csikken: :lol: :lol: :lol: köszi. Biztató hogy Neked se nagyon volt tünet :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

íme ez az érdekes görbém:

katica Kép
katica30

Sziasztok!

Katica, lehet még csak most lesz pé-d!

Snufi, jó sok mindent szedsz!
Én mostanság ha eszembejut az E vitamin bekapok egyet, amúgy a Gravidáról teljesen leálltam mert nem bírtam!! DE most minden nap szedni fogom az E vitamint ma el is kezdtem! Ja és a fogyókúrámat előről kezdem és most be is tartom!!! :lol:

Ceni, Boginak gyógyulást!!!

Csikken egyetértek veled és Cenivel is a gyerek alvás hozzászólással kapcsolatban! Bár most páran mondhatnák azt hogy csak azért mert nincs gyerkőcöm, de higgyétek el sokat látok és hallok, mivel oviban dolgozom! És én is el fogom olvasni a Suttogót, majd..... :lol:

Zöldi, gépednek küldök egy gyógy puszit, habár ha meghalt akkor már minek! :lol: :lol:

Szilcsi, gratula, bár egy kicsit irigykedem!! :oops: De remélem el nézed nekem!

Kép
kata05

Sziasztok!

Melcsi a kálciumos dolgot én is hallottam, hogy nem szabad szedni, mert a kutacsnak nem tesz jót , iletve a Magnéziumot a 36. héttől nem szabad szedni!

Szilcsi, én glicerines kúpra szavaznék, illetve a monyó által említett lekvár a Tamarin. Nekem egyszer volt idáig, de ha lett volna kúp itthon biztos használom, mert azt hittem megszülök. :oops: Én a Gravidát nem bírtam, az Elevitet a kezdetektől szedem naponta, hál az égnek nem híztam tőle, illetve semmilyen mellékhatása nem volt nálam.

Miért szedtek ti magnéziumot a kezdetektől? Én így a 26. héttől kezdtem el szedni.

Ja és anniyt beszéltetek a Suttogóról, hogy tegnap megvettem. :lol:

kispiskóta

MAi vadászatomeredménye!Kép
Vendég

csajszik, pipellő egyébként barna szinű, enm tom mé zöld a kéen!

Vitaminpok! szerintetek én is elkezdjem az e vitamint?
én elevitet szedek, meg + folsavat néha :oops:

én is akajok máj tönyvetet venni! :cry:
Vendég

Boni, hol tartasz most? Mikor gyütt meg??? :lol: Jó a topánkád!!!

Kép
kata05

KATÁM! hát a 6,napon 19 én kezdte meg délután, bár az erősebb az pénteken volt ha onnan nézem, akkor az 5. napon és akkor megint fej fej mellett haladunk( sajnos) ! :lol:
Vendég

Csinálj vonalzót!!!! :lol:

http://www.szigetkozhotel.hu/- ide megyünk nászútra!!!

Kép
kata05

Boni
jó kis csuka :wink: ha zöld ha barna :lol:
hát akoj vedél könyvetet :lol: :lol: tudod, előbb a gomb, aztán majd jön a kabát is :wink: amúgy mégegy selejtes teszt volt nálam, sógornőmnek - lett :?

Katica
hát nincs befűtve nálad :shock:

Vitaminok: nekem van elevit, de leálltam vele. Múltkor pé után szedtem, hátha. Szedem az E és C vitamint.

Kép
gaby25

ööö KAtám matekból mindig rossz vótam(KAtica remélem ezt nem olvasod :wink: ) tehát az 5. napon!
Vendég

értettem főnökasszony! azonnal!
Vendég

Boni, kezdd el szedni az E vitamint! És apának is adj belőle! Nem csak immunerősítő (én nem voltam beteg, mióta szedem),hanem nőknél a peteérést serkenti és segíti a beágyazódást! Férfiaknál pedig a spermák termékenyítő képességére és képződésére (asszem) van jó hatással!Az én párom 2 nap után közölte, hogy neki ettől fáj a feje, mikor a doki mondta neki, hogy szedje, akkortól megint szedi, és ma közölte, hogy ő szedni akarja továbbra is. Én hiszek benne! Január óta szedem, és azóta másodjára vagyok babás! Ja és nagyon jóóóóóóó a cipőőőőő!!!!

Snufi, a terhesvitamint szerintem felesleges szedned, amíg nem vagy babás, de nem akarok beleszólni, én nem szedném a helyedben, de én nem is vagyok nagy bogyóhívő.

Piskóta, a glicerines kúpot már többen is javasolták, szerintem kipróbálom, de úgy érzem, nem ma! :D Az ebédre megevett majonézes kukoricasali meggylével kezdi megtenni a hatását... :oops: :D

Kata, nem baj, ha irigykedsz, majd lesz neked is ilyened ne félj!
:D És neked is nagyon javaslom az E vitamint!!! Élő példa Ceni, akinek az első E vitaminos hónapban összejött a baba, nekem is az elsőben, csak az sajna elment, és most megint.
(Már részesedést kaphatnék az E vitamint gyártó cégtől lassan, annyit reklámozom...) :D

Kép
szilcsi

Sajnos többet ártottam akaratomon kívül még meg sem született gyerekeknek mint használtam hogy Melcsinek írtam a Suttogóról :( Hiába no, a negatív reklám is reklám, egyre többen veszik meg akik olvassák. Az a vígaszom hogy aki ezt elolvasva sírni hagyja a gyerekét, az enélkül is sírni hagyná...
Az én kölkem is külön szobában, egyedül alszik, én csak annyit mondtam hogy 1. egy csecsemő nem sír ok nélkül (a nagyobb gyerek tud hisztizni, az más!) 2. én sosem hagynék sírni egy kisbabát.
Vendég

Áfi, :) Dehogy ártottál :) :)

Egyébként hogy Roli férjjel alszik az nem azt jelenti, hogy a szex az megszűnik ;)
Na megyek mert Roli szólt, hogy hogy kakis. :) három napja szól, olyan édes
Cs.

KépKép
Kép
csikken

KAta csaka te kedvedért feltettem az új, dizájnos vonalzóm! :wink:

Áfi :lol:
Vendég

Sziasztok,

Szilcsi először is juhéééééj, ez jó hír.

Macspacs, ne aggódj ezen annyit, lesz majd tüneted, ha meg nem hánysz örülj, neki marha sz@r dolog :lol:

Vitaminok, én nem hiszem, hogy a terhes vitamintól órás bébim lenne, mindennap szedem, anno elevitet is szedtem mielőtt babaás lettem, most már amerikai csodát eszek 2. trimeszterbe valót. (kérlek, itt trimeszterenként új vitamin van :lol: ) Nekem tuti nem a vitamintól volt a szorulásom, mert akkor már előtte is lett volna, hanem a trehesség egyik hatásaként. Mondjuk nekem a langyos víz, napi 1 vagy 2 joghurt rendbe tette. Nekem ez válik be. Szilcsi, tapasztald ki neked mi a jó, mert szerintem ez tök egyén függő.

Melcsi, már csak 30 naaaaaaaaap, dejóóóóóóó.

babancs, ügyes a pici fiú, csak így tovább :lol:

Boni, te most lehet én nem láttam, de melyik sulira kell szavazni? Épp voksolni akartam.

Altatás, huuuh de jó a téma. :lol: Cenivel totál egyetértve, én sem szeretném közénk venni a babót. Elfoglalja a hálónkat, mi meg kisorulunk a nappaliba :lol: Ez a szülők sorsa.

Kismamók, valaki nem tudja megmondani, mennyi a normál magzatmozgás? Attól félek, most meg, hogy idegbeteg gyerekem lesz, mert túl sokat mozog. Mondjuk tegnap este már beszéltem a fejével, és mondtam neki "Bálint alvás van!" :wink: Hallgatott rám hihi :lol: Egyből csöndbe lett.

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi a suttogóban ahogy emlékszek, nem csecsemőt szoktattak le az éjszakai alvásról, hanem már nagyobbacska gyermeket, mert ahogy emlékszek fel tudott állni, de most már megnézem, mert már kíváncsi vagyok.
Mi volt AFP-n?

Purc

Kép

Kép
purc

[quote="boniko"]S írta:bonikoziasztok! Légyszi akinke van kedve, szavazzon erre az alkotásra! a barátnőm kisfia készíttt egy kisfilmet egy sulinetes pályázatra!Köszönöm!

http://www.sulinet.hu/alkoss_keket/ és azon belül

Általános Iskola és Zeneiskola Herend

Purc! és köszi! lehet nem sikerül, mert sokan szavaznak és néha besokal
Vendég

Rakok tesztet Gaby kérésére :lol: Kép

Kép
szilcsi

Bálint baba, futballkarrieredet ráérsz majd akkor elkezdeni, ha mán kinnt leszel anya belülről már kékzöld lehet! :lol:
Vendég

Szilcsi ez egy gyönyörűséges zebrácska! kis galád! az összes pozitív tesztet begyűjtötted tőlem? :lol:
Vendég

Szilcsi, ez aztán két csík!!!!

Kép
kata05

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

ÁFI! Neked melyik keddet kellett volna törölnöm? A holnapit? Na hát akkor az nem jött össze? :lol: :lol: :oops:

Szilcsi! Ez már nagyon erős csík! :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Szegény ámítógép! :lol:

Boniko! Fogdoki? Letudtad már? Vagy csak most mész majd?

Kép
bettike
Eger

Boni, szavaztam, huuuuuuuuuuuh. :lol: Futball karrier hihi :lol:

na persze feszt nem találom most azt a részt a suttogóban, meg dolgoznom is kell, de mindegy. Különben én sem 2 hónapos csecsemőn gondoltam alkalmazni a módszert, hiszen az éjjel még szopik, de azért egy 1 éves gyereknek már jobb ha átalussza az éjszakát. Azért is írtam anno, hogy jó dolgok vannak benne, persze nem szentírás, hanem iránymutatás.

Szilcsi, hát ez ott van :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

bettike, áttettem másik napra, mert a barátnőmhoz megyek, és ma millióan vannak nála! meg főnöke is sokáig van :oops:
Vendég

Húzod az időt?????????? :P :lol: :P

Kép
bettike
Eger

Bettike, köszi hogy áttettél a másik táblába! Olyan jó érzés! :D Dokit még nem hívom, majd két hét múlva, elvileg csütörtökön leszek 4 hetes. :shock: Most hazamegyek, vár a krumplileves a hűtőben. Egy hete már arra voltam éhes, tegnap főztem egy rakással, ebédre-vacsira azt ettem, meg ma ebédre a menzán is azt kértem. :lol:
Szép napot!

Kép
szilcsi

a barátnőm a fogorvos, úgy értettem :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?