Sziasztok!
Szilcsi!
Szép a görbéd! Nagyon örülök neked! (nektek

)
Elevit: nekem nem jött be. Nagyon híztam tőle..valószínű a benne lévő B vitaminok miatt. Abbahagytam és csak folsavat szedtem, magne B6-ot, c-vitamint, vasat, calciumot. Ezek mindegyike fontos. Az E-vitamint nm bírta a gyomrom.
Nemrég vettem Gravidát. Az annyiban jobb, mint az Elevit, hogy van benne jód is. Na a gravidától is híztam..ja és hányingerem volt tőle..
Amúgy az Elevit szedését a dokik nem javasolják naponta. Elég hetente egy-két szemet bevenni. Szerintük ettől lesznek az óriásbébik.
Melcsi!
Te is nagyon aranyos vagy! Kár, hogy nem tudtunk többet beszélgetni. Tegnap egész nap karnist szereltünk, az egész lakásban lecseréltük a karnisokat. Főztem, mostam, ablakot pucoltam..este 10kor végeztünk.
Sajnálom, hogy egyre nehezebb teher a bébid.. de azért édes teher.
Tényleg, sikerrel jártál az Árkádban?
A Suttogóról: én pont azt olvasom. Nekem baromira tetszik. Igaz, hogy vannak benne "furcsaságok" (pl. a gyerekeket típusokba sorolja pl. kisangyal, morcos stb.) de szerintem ezek pontos megfigyeléseken alapszanak. Még csak a babamasszázsnál tartok a könyvben, de alig bírom letenni, olyan érdekes. Meg fogom venni a II-es és III-as kötetet is. Azt hallottam, jobb könyvből nevelni a gyereket, mint a védőnőre hallgatni, mert aztán nem alszik majd éjszaka. Persze ismerni kell a gyereket is, de én is azt vallom, hogy ok nélkül nem kell felkapkodni. Ez persze nem jelenti azt, hogy rá sem kell nézni, miért sír..
Amúgy egy csomó jó tanácsot ad a könyv pl. a fürdetéssel, etetéssel kapcsolatban is, amiket senki sem mond el. Érdemes elolvasni!
Domiról: Képzeljétek, már 1500 gramm! Nagyon ügyes a mi édes kisfiúnk. Megint kicsit sápadt, valószínű kap vért. Ez nem baj, csak az az oka, hogy túl gyorsan nő és a szervezte nem bír ennyi vért előállítani. Sokat simogatom, imádja ha a pocakját vagy a hátát maszírozom etetés után.
Ceniko! Elizabeth!
Hogy vagytok?