A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi! Már az első tesztednél áttettelek, csak eltitkoltam! De Macspacsnál is bejött! HÁt nálad is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Én is úgy értettem! :lol: Csak kötözködöm! :lol:

Kép
bettike
Eger

vicces bettike :lol:
Vendég

Édes LÁnykák!

Segítsetek lécci! Az új munkahelyemen nagyon meg kell feleljek most. 30 év alatti embereket keresek akik szívesen lennének a legtöbb hozamot biztosító nyugdíjpénztár tagjai és nem OTP, Wintertours, Credit Suisse magánnyugdíjpénztár tagok.
Most egy nyereményjátékban is részt vehet az illető aki átjön hozzánk. Költsége nincs, csak egy papírt kell kitölteni és azt is elviszem bárhová.Priviben részletek, mert azt nem akarok.
Köszönöm ha segítetek!!!!! :)
este jövök egy kicsit írogatni,olvasgatni, csak sok a munka.
de boniko: nagyon hiányoztál!!!! :)

Veramama
veramami4

Még csak annyit: a nyugdíjpénztár mindenkinek kötelező, tehát az is fizeti aki nem tudja, hogy hova, mert csak beléptették valahova mikor munkába állt.

Veramama
veramami4

Purc,
szerintem örülj neki ha sokat mozog! :) Mozgós babód van, ennyi az egész.
AFPn egyszrűen vért vettek, szerdán délután 1kor kell telefonálnom az eredményért.
(Suttogóról szót se vagy semmit! :lol: )
Bettike,
igen, a holnapot kértem hogy töröld, ma este telefonálok a dokimnak egy jövő heti időpontért, akkor lesz UH, majd megírom mikor.
Vendég

Áfi, akkor mennek a drukkok az eredményhez, de tuti nem lesz semmi gond. Azt mondod, csak mozgós? Azért kedztem aggódni, mert persze olvastam a hiperaktivitásról egy cikket, és egy doki azt írta, hogy már az anyméhben megfigylehető, hogy a túl sokat mozgó babák, aztán hiperaktívak lesznek. Úgyhogy le kell állnom az infó gyűjtésről, mert tényleg a sok infó sem jó.

veramami, sajna ebben nem tudok segíteni :(

Purc

Kép

Kép
purc

Purc a sokat mozgás, mit jelent?

kispiskóta

kispiskóta, reggel kelt arany szive, de általában akkor amikor én is kelnék. Aztán ha mozgok akkor nem érzem, de mikor leülök dolgozni, egyből elkezd rugkapálni, most is nyomja ezerrel. Úgyhogy sétálnom kell, akkor abba hagyja. Délután szoktunk sétálni apával, akkor szépen bealszik, de amint leülök, már érzem, este ha tv-zünk, akkor folyamatosan dönget, lefekvésnél megint. Éjjel ha felkelek pisilni, ő is kel. Lehet, hogy csak én érzem soknak, mert mindig arra leszek figyelmes, hogy mozog, és lehet közben sok idő telik el, amíg nem (nem tudom ez érthető-e, amit ki akarok ezzel fejezni.) Próbálom nyugtatni, simogatni, beszélni hozzá. Nem idegelni magam :lol: Én azt hiszem paraanya vagyok cenivel ellentétben :shock: Mondjuk nem gondoltam volna, hogy ennyivel nehezebb lesz egyedül, család nélkül ez az egész. Ezért is kérdezlek benneteket ilyen hülyeségekkel. Bocsi érte csajok.

Purc

Kép

Kép
purc

Purci,
nem hülyeség ha aggaszt valami.
Szerintem amit írsz tök normális, én is akkor érzem mozogni ha leülök vagy lefekszem, sosem amikor sétálok. A mozgás elringatja a kis seggét, aztán ha anyuka pihen felébred, és hát mit csináljon, ficánkol. Szerintem emiatt ne aggódj. :)
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi: ismét örülök, hogy sikerült :lol: :lol: :lol:
Valaki írta a Tamarin lekvárt hashajtónak. Csakhogy azt terhesek nem ehetik, mert szennát tartalmaz, helyette van a Tamarinlax, ez már mehet terhesen is...
Hosszútávú megoldás(még): aszalt sárgabarack, zabkorpa joghurttal (rendszeresen).

Boni: na, végre itt vagy :lol: múltkor én is vettem egy topánt, majd lefotózom :wink: a Tied nagyon tetszik, majd ha felrakom a fotót, meg fogod érteni, miért :lol:

Zöldi: béke poraira, PAX és R.I.P.

Katica: ebben a hónapban a Tiéd a legtalányosabb görbe tulajdonosa cím :lol: Csak azért, mert Bettike Clostit fog szedni/szed és neki jó görbéje lesz :lol:

Babancs: csak úgy repülnek a napok, meg a grammok! :lol:

Áfi: akkor drukk az AFP-hez (ami persze tök jó lesz, és így eggyel kevesebb aggódnivaló) :lol:

Snufi: nem tudsz elintézni egy vérképet a házidokidnál? Ha jó, akkor nem kell ennyi mindennel teletömnöd magad...Én anno azért hagytam abba az Elevitet, mert iszonyatosan megnyomta a vasamat, jóval határérték felett voltam...

Purc: nekem úgy tűnik, hogy annyi az egész, hogy a baba "veled él"...mármint, hogy a napirendje a Tiedhez igazodik :lol: A kisbabók azt jobban csípik, ha jön-megy az Anyu, mert akkor ringatózhatnak a magzatvízben :lol: (Jó lenne már tapasztalatból ilyeneket mondani) :lol:

Bettike: javíts lécci a táblában: mióta? 19 hónap

Rólam: csütörtökön (6.nap) már elkezdjük a tüszőlesést, a 11. napi pé-re tekintettel. Pénteken Pestre kell mennem tréningre, boááááááá...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

huuh Áfi köszi, el sem tudod képzelni mennyire megnyugodtam. Az az igazság én sem voltam parázós addig a pontig, amíg a dokinéni anno nem mondta, hogy akkor lehet valami gond van a gyermekkel, és akkor akarunk-e magzatvízvételt. Addig valahogy úgy gondoltam, velünk ilyen nem történhet meg, mert ezek csak a szomszéddal, ismerőssel stb... történik. Na azóta nem így gondolom, és parázós lettem :roll: Szerencsére semmi gond nincs ez igaz, de valahogy másképp látom ezeket a dolgokat.

Ceni, sok sok gyógypuszi Boginak minél előbb gyógyuljon meg. (((((((((((((Bogi)))))))))))))

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, leírtad a napirendünket!!! :lol: Nálunk minden ugyanígy működik.

kispiskóta

szezso meddig leszel pesten?

ja Bettike inkább írd be a próbálkozáshoz, hogy 2005.augusztus óta
Vendég

Lányok, köszönöm az infókat!

Katica, én bíztatónak nevezném a görbuszod. Az esés akár beágyazódás is lehet, hisz 3. nap pé. után.

Boni: naggggggyon tecc a cipellőd. Hol vetted?

Ancsa?

Panni?

Bettike: cupp.

Pusssssz:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Boni: 1 napot, reggel megyek, este jövök haza és egész nap tréning...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso :cry:

snufitesó nyugati aluljáró 1800 ft
Vendég

Boni: Én is akarok!!!! :o :o :o

snufi

hát akkor vegyél! :lol: próba náélkül én nme vehetem meg neked! :lol:
Vendég

Boni: tudom. Viccet félretéve: kényelmesnek tűnik nagyon. (bár azt nem látom, hajlik-e a talpa)

snufi

igen, hajlik a talpa, és szerintem nagyon kényelmes. gondolkodom rajta, hogy visszamegyek egy másik színűért is!

ha tényleg venni szeretnél, akkor ahogy mész az aluljáróban a westend felé, akkor a mozgólépcsőnél jobbra mész,éms ott van egykét árus, és ott vettem
Vendég

Hahó!

Csak gyors bekukk. Ma hosszú napom volt eddig és fárasztó, de lassan vége :wink: Reggel elhoztam Szentendréről a véreredményemet, tök jó, csak egyetlen érték tér el, de minimálisan. Viszont nem hittem volna, hogy a teljes vérképben nincs benne a vércukor, de nincs. Namindegy. Aztán megint be kellett mennem értekezletre (el vagyok szokva a parkolási mizériától meg a sok bunkó sofőrtől), aztán meg voltam C und A-ban, felpróbáltam vagy 10 gatyát (ezt se az uram, se Miksa nem bírta volna ki), abból kettő állt viszonylag normálisan, de csak az uram kártyája volt nálam basszus, a dunakeszi Buy Way-ban meg nincs automata, így nem bírtam pénzt kivenni, úgyhogy vagy holnap reggel veszem meg valamelyiket, vagy majd a jövő héten. Azért elég gáz, hogy egyetlen szoknyám van, meg egy viseltes vakondnadrágom :oops: :lol: A szoknyával viszont nem lehet az övleszorítót használni, pedig én szeretem, attól vagyok nyugodt.

Áfi! ha nézed a gatyókat, akkor tapasztalatból azt mondom, hogy amelyikek keresztben vannak derék alatt elvágva és betoldva pamut anyaggal, rémesen állnak (rajtam). Én speciel kétszer akkora vagyok bennük, mint egyébként, pedig egyébként se vagyok kicsi... :oops: Szóval a teljesen egybeszabottak (sehol egy vágás, toldás) álltak egészen jól, farmerból egy ilyen volt, és a sima feketéből is egy. Általában én 44-est veszek, de volt farmer, amiből 46-ost kellett próbálnom, a feketéből meg simán elég a 42-es :shock: De az csak azért, mert szerintem el van számozva :lol: És még azt akartam neked már írni, hogy még amikor Miksával voltam babás, akkor vettem nagyon normális, lenge, jó anyagú blúzokat egy indiai boltban, ha ilyemibe szaladsz, akkor érdemes körülnézni indiaiban. Bp-en az Astoria üzletházban volt az alagsorban, és elég olcsón vásároltam. Lehet, el is nézek.

Altatás: Áfival értek egyet. Mi azonnal felvettük Miksát, ha megnyekkent, ennek az lett az eredménye, hogy nem nyekergett sose feleslegesen, mert úgyis tudta, hogy mi ott vagyunk neki, ha szól. Kéthónaposan megkérdezte a doki, hogy jönnek-e rendesen a könnyei (mert picinek volt gond könnycsatornájával), és akkor jöttünk rá, hogy még nem sírt sose annyira, hogy könnyezett volna. Ez nem túlzás, eskü, így volt :lol: Aztán rögtön megkapta a kéthós szurit, és akkor megláttuk a könnyeit :wink:
Ő az első perctől átaludta az éjszakát, másfél éves koráig szopival altattam el, mondjuk utána volt egy kemény félévünk, mert nem akart aludni magától az istennek se. Akkor mellé feküdtem (a kiságy mellé), és 1-1,5 órát altattam volt mese, ének, vers, aztán csak feküdtem mellette, míg el nem szunnyadt. Vagy néha én. Aztán spuri az uramhoz.
És egy tévhitet szeretnék eloszlatni: hogy egyévesen már illik átaludni az éjszakát. Illik, át is tudják, csak féléves kor után jönnek sorban a fogacskák, és azok bántják a kismukikat, úgyhogy Miksát épp nagyobb korában kellett éjjel dédelgetni, meg ecsetelni, sőt, néha fájdalomcsillapítózni.

Naszóval ennyi volt a bekukk :lol:

Holnap 11-re megyek uh-ra, aztán 2 körül kezdenek szúrni. Köszi, ha szurkoltok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Boni Tesó! :wink:

snufi

Szirom HOLNAPRA MENNEK A DRUKKOK! DE NEM LESZ SEMMI BAJ! MIKOR LESZ EREDMÉNY?

Snufi TEsó SZívesen, jó vásárlást! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Reggel megígértem, hogy visszaolvasok és reagálok, de a munka győzőtt. Nagyon összetolódott mára.

coca: Bocsi, hogy nem válaszoltam tegnap. De a szüleimhez mentünk vasárnapi ebédre, utána meg az unokaöcséimmel bohóckodtunk. :lol:

katica: hogy sikerült a mai zh-d, habár most írod, nem? A holnapira egy vagonnal!!! K.cs.g hajléktalan :evil:

kispiskota: egy kicsit szégyellős a pici :D Talán lány lesz? :lol:

áfi: bőröd hogy van?

melcsi: és a ti torkotok hogy van?

szilcsi: ez nagyon szuper, GRATULÁLOK!!! Nem hamarabb volt pé-d? Nagyon drága párod van, helyes, hogy kímél és kényeztet

ceniko: szegény Bogi. Jobbulást kívánok neki!!!

babancs: gyarapszik Domi, biztos nagyon édes. :D Lassan tényleg mehettek is haza, fél kilógrammot kell még híznia, ugye?

boniko: nagyon szép cipőcskét vettél. Én már két hete járom a várost és sehol sincs olyan amilyet szeretnék, de ha van, akkor meg méretben nincs (38-as). Nagyon bosszantó tud lenni.

mfpan: merrrrreeeee vaaaaagy? Tud valaki valamit róla?

Lépek, apa focizik, engem meg vár a vasalnivaló :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Köszi! Kb. két hét alatt postázzák az eredményt. De ha baj lenne, akkor egy hét elteltével álítólag telefonálnak.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso eszembe juttatta a görbét! Fel is teszem:

Kép

Szirom! Ezerrel mennek holnapra a drukkok!! :wink: Minden okés lesz!

Áfi! Bocsi mégegyszer, csak amikor írtad, hogy május 1 kedd az egy kicsit bekavart, mert megnéztem és nem láttam, hogy akkora beírtalak volna, de később összeállt a kép! 8)

Veramami! Apjukkal mindketten OTP-sek vagyunk bocsi!

Kép
bettike
Eger

szilvaq ez is 38 cipő :wink:
Vendég

Szirom, mennek a drukkok holnapra.

Kispiskóta, akkor megnyugodtam már teljesen :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Boni, nekem is kell egy cipő, :lol: tiedé tetszik. Valami belebújós, vagy papucs, mert már most nehezen kötöm a cipőmet, még a tépőzáras szandimat is. Úgyhogy most felbúzdítottál, apával még konzultálnom kell :roll: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc örülök, hogy tetszik a cipő, remélem apával sikeresen konzultáltok :lol:

szirom nem fognak telefonálni!!!!!
Vendég

Boni! Szép cipő!

Szezso! Kár, hogy egész nap tart a tréning:(

Szirom! Remélem, sikerül jó rucikat venned és örülök az eredményednek, hogy minden oké.

Szilcsi! :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szirmi,
eddig is szerettelek, és egyre inkább! :wink:
Köszi a ruhatanácsot, én imádom azt ami has allattig nadráganyag, a has aljától meg hipernyúlós pamutszövet. Még nem voltam a C&Aban, mert neten vettem pár ruhát, megpróbálom minél kevesebbel kihúzni ezt a nyarat.
Bettike,
a dokim kényelmes kicsit, a május 1es héten nem rendel magánban, május 8ra kaptam időpontot :? addig kénytelen vagyok kibírni.
Szilvi,
aranyos vagy hogy kérded, a bőröm egyre szebb, lassan de javul. A lényeg hogy már nem fáj meg ég meg viszket. Még piros kicsit, de egyre kevésbé rücskös.
Vendég

sziasztok!

babancs: örülök, hogy szépen gyarapszik a pici domcsi. lassan hazamehet veletek :wink:

szilcsi: már korábban elújságoltam apának. de majd mondom neki, hogy ne mondja el senkinek, jó? :wink:

boni: tetszik a cipellőd. nagyon kényelmesnek tűnik. matekból úgy tűnik téged is okosítanom kell, nem csak áfit. :wink:

kata: mikor lesz a nászút?

purc: szerintem az nem baj, hogy aktív a babóci :D és már most hallgat az anyjára... :wink:

vera: sajna mi sem tudunk segíteni, nekünk van magánnyugdíjpénztár, meg elmúltunk 30.

szezso: milyen tréning lesz? köszi a kitüntető címet
:lol:

szirmi: örülök, hogy minden oké. holnapra drukkhegyek mennek ++++

szilva: vasalni ide is jöhetsz :wink:

rólam: megírtam a mai zht. hát...meglepő volt, hogy volt több olyan kérdés, ami nem is volt benne a jegyzetben :roll: köszönöm a drukkokat. na futok tanulni, mert holnap is zh. az majd 13.00-tól lesz. de ez kicsi zh lesz, így nem annyira vészes.

katica
katica30

Olyan helyesek vagytok lányok:) köszönöm a hozzáállásotokat!!!!

Most fogok visszaolvasni és jövök!

Veramama
veramami4

Babaimi: igen, sajna egész napos lesz :(

Katica: SAP-val kapcsolatos szupertitkos nestlés tréning :lol: (SAP-os konfigurációs táblák stb...) :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, az izgis én mennék helyetted szívesen :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

szezso: csokit is lehet a tréning közben enni? :D mert akkor én is mennék. most is itt van előttem egy kis boci csoki :D :D :D

katica
katica30

Purc: majd akkor beszámolok, milyen volt :lol:

Katica: biztos lehet enni :lol: gyere nyugodtan :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

A topik szolidaritása ellen vét, ki október 6ig csokit eszik!!! :D :P
Vendég

Sziasztok Lányok,

Hát asszem felkavartuk Áfival a vizeket :lol:
Egyébént az én véleményem az, hogy ha valaki elolvassa a bibliát, attól még nem lesz vallásos, úgyhogy nem árt több mindent megnézni, elolvasni, aztán majd mindenki (legfőképpen az élet adja) dönt, hogyan neveli a csemetéjét. Nem hiszem, hogy könyvekből lehet gyermeket nevelni, úgy is az élet-helyzet adja. De részemről Suttogó téma lezárva, aki szeretné priviben megírom a véleményemet, ha elolvastam :wink:

Ma még csak olvasásra sem volt időm (a hozzászólásaitokon kívül), anyukámmal levestettük a házat (kivülről) azokon a helyeket ahol hibás(koszos) volt. Anno miután lefestették kezdték el a külső járólapozást a "szakemberek", így nagyon sok helyen elfolyás volt meg ilyenek....Úgyhogy ha valakinek festő-mázoló szakemberre van szüksége szóljon :D Még van egy hónapom, addig tudok vállalni munkákat :D

Bonika, megnéztem és szavaztam :wink:

Babancs, tényleg kár, hogy nem tudtunk többet beszélgetni, de majd egyszer :wink:
Az Árkád-ban sikerrel jártunk, az öcsémnek kicseréltük a pólóját, vettem hajvasalót és fagyiztunk egy nagyot :wink: .
Nagyon örülök, hogy Domi ilyen jól van :D .

Szilva, aranyos vagy, a tea után egyikünknek sem volt semmi baja, elmúlt a torokfájás, lehet, hogy csak valami reggeli nyavaja volt :shock: .

Katica, drukk a vizsgaeredényhez.

Purc, nekem is volt olyan időszakom, hogy nem tudtam elképzelni, hogy egy ilyen pici teremtményben hogy lehet annyi energia, hogy egész nap mozogjon :wink:. Ne izgulj, ez teljesen természetes
:wink:

Ceni, jobbulást a lányoknak.

Szezsóka, tök jó, hogy a 6.naptól nézitek, neked korán szokott pé lenni, így legalább tutira tudtok menni :wink:

Veramami, mi is elmúltunk 30 :( .

Jó éjt mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Ui:Utálom a Győzike show-t :twisted: :twisted:

Kép
melcsi6

melcsi köszike!én is utálom a GYőzike showt! Megyek aludni!pussz
Vendég

Ceniko: jobbulást a lányoknak! Szegénykék!!!!

Áfi: gyönyörű pocakod van :)

Snufi: közeleg a pé? :)

Szilcsi: nagyon nagy gratula, örülök !!!!!! tulképpen miért teszteltél ha azt mondták, hogy nincs Péd ebben a hónapban? Az E vitamint csak úgy recept nélkül lehet venni? Mennyit kell szedni?

Katica: a kevés alvás nem tesz jót a hőnek. Min. 5 óra kell egyben azt hiszem. Egyébként én most vagyok 3. dpon- mint Te és nekem is ma leesett a hőm….

Babancs: ééééédes a kicsifiad! :)

Boniko: tök édi a cipő!!!

Purc: az én Bálntom is sokat mozgott :)

Szirom: gondolok Rád holnap!

Betike: drukkolok,hogy Neked szép tüszőid legyenek!

Babaimádó: drukk a tüszőcskékhez

Rakok mindjárt egy görbét, szerintetek volt pé-m? De mi ez a leesés a harmadik napon? Meg ha 12. napon nem látott tüszőt a doki, a 19.iken repedhettem? Kép

Veramama
veramami4

Melcsike: Neked is köszönöm! Hogy vagy?

Veramama
veramami4

Veramami, nagyon jól köszi, még így a vége felé is élvezem a terhességet, minden ok. :wink:

Szerintem mindenképpen a 19cn esélyes pé-re. Olyan jó lenne, ha elkezdenek felkúszni a hőd, az nagyon szép lenne :wink: Drukkolok.

Puszi

Kép
melcsi6

Megvan a 2006-os utónév statisztika:)

http://www.nyilvantarto.hu/new/kozos/in ... sznevek_hu

Kép
melcsi6

Nem mondjátok ma én vagyok az első???????????? :lol:

Kép
kata05

Kata én is pont ezt akartam írni, de beelőztél :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Eddig nem volt bnet?? A többi topicban is 23-ai az utcsó hozzászólás!

Kép
kata05

Sziasztok!!
Hosszú leszek, és OFF, de muszáj veletek megosztanom!

Bogimnak tegnap délután eltört a karja :( :cry: . Elesett a görkorival és maga alá került valahogy a jobb keze és ráesett :shock: Az okos játszóteres anyukák és apukák szerint ha nem dagad, nem kékül, tudja mozgatni akkor semmi baja..... Mindenki azt mondta, hogy csak zúzódás.... Nemtom miért,de volt bennem egy megérzés, hogy ez több annál, ráadásul nagyon fájlalta és Bogi nem az a hisztis műbalhés tipusú gyerek!

Felvittem a játszóról őket, megfürdettem mindkettőt, mert nagyon koszosak voltak, felöltöztettem a Bogit és el akartam vinni dokihoz! Hívtam a háziorvosunkat hova vigyem hol van most baleseti sebészeti ügyelet (mindig másik intézménybe van) és mondta, hogy vigyem a sima gyerekügyeletre...

Elvittem, ott mondta az ügyeletes doki, hogy törésgyanús, beutalt a baleseti sebészetre a traumatológiára...

Este 7kor értünk oda. 9-ig ránk se néztek!!!! Ott ült az ölemben és sírdogált. 9-kor behívtak, ahol megnézte egy nagyon kedves dokinéni és átküldött a RTG-be.A Röntgenbe nem mehettem be vele, mert terhes vagyok. Egy iszonyat bunkó RTG asszisztens csinálta a képeket, aki rohadtul nem értett a gyerekek nyelvén.. :? Ráadásul azok a nagy gépek annak a pici gyereknek, félelmetes volt :( . Remegett a félelemtől Bekisértem én, meg poénkodtam meg minden, de a 2 felvétel készítése idejére kijöttem.... Szegény könnybe lábadt szemmel szaladt ki hozzám amikor végeztek!

Megvártuk az eredményt kb 30 perc, és közölték, hogy menjünk a gipszelőbe... Na bazz akkor már tudtam, hogy baj van :( :shock:

Átmentünk vissza a traumára, leültünk a váróba és vártunk. És csak vártunk, miközbe az ölemben már majdnem álomba sírta magát. 11-kor behívtak!!!!! Sínbe tették, jövő hétfőn kell mennünk leveszik a sínt és felrakják a gipszet! 6 hétig lesz gipszbe a karja, egészen konkrétan a csuklója tört el.

Hja és mondta a traumás dokinéni, hogy a gyerekek 90%-nál a törés nem feltétlenül jár, se dagadással, se kéküléssel, sőt még mozgatni is tudják. Sőt van olyan törés is, ami nem is fáj, de ha nem veszik észre később problémákat okozhat! Ezért ha bármi olyan komolynak tűnő baleset történik, akkor mindenképpen el kell vinni baleseti sebészetre a gyereket, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy van-e baj, vagy nincs!!!!

Csak azért írtam le, hogy tudjátok, mire számíthat akinek gyereke van, avagy mit tegyen ha baleset történik....

Éjjel alig aludtunk, fájt neki, ma voltunk a háziorvosunknál. Irattam ki Cataflam cseppeket ( a traumán tegnap nem tudtak kiírni!!!!! mert nem gyerekspecialisták, nincs jogosultságuk gyerekeknek gyógyszert írni!!!!!!!!!!!!!) Úgyhogy éjjel Nurofent adtam neki, de hát az vérszegény.... A Cataflam azért erősebb és azért egy csuklótörés kurvára fáj :shock: :cry:

Más:
Délután 4-re megyek dokihoz. Megnézetem megvan-e még az a kuki :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?