Rékacs
Te nem vagy PCO-s ? Mert a PCO-s lányok olyan jópofák. Hurki

és Ilduci

is pco-s volt, és mind a kettő tök dinka

Úgy látszik ez összefüggésben van. Azt mondják, hogy a kövér emberek jó humorúak. A PCO-sok, merg kicsit túlsúlyosak, és ez összefüggésben lehet a jó humorral.
Azért ne maradj itt sokáig köztünk, a jópofaságoddal sem

Leone
Én szedem a cinket.
Egcsi
Megbeszéltem a párommal a Noszály levelezést. Jót nevetett rajta, de kicsit féltékeny lett, mert megkérdezte, hogy randit beszéltünk-e már meg. Aztán megnyugtattam, hogy engem nem a Sanyi érdekel, egyébként nyomába sem juthat a férjemnek, csak a motivációja, hogy miért ment bele ebbe a játékba.
Mandula
Ez a hő úgy függ össze a vérezgetéssel, ami ugyanaz mint a barnázás, hogy nem stimulált ciklusban alacsony a progim akkor, ha az előző ciklus stimulált volt. Neked is azért múlt el a vérezgetésed, mert a Closty-val a tüszőérést stimulálják, FSH hormont tartalmaz amitől beindul az ösztrogén termelés, amit a tüsző termel, ez kiváltja az LH emelkedést, amitől megreped a tüsző, és átalakul sárgatestté, és termeli a progit a ciklus 2. felében, és felkészíti a nyh-át az embrió fogadására.Ennek egyébként különböző fokozatai vannak, nem minden ennyire fehér és fekete, van akinél peteérés sincs (anovulációs ciklus), mert az FSH-LH sem jó, van akinél az van, de az ösztrogéntermeléssel vagy a sárgatesttel van gond, így csak a ciklus 2. fele rossz. A progit növelni csak úgy tudják, hogy a tüszőérési fázist stimulálják, ami elindítja a fenti folyamatot. Ezt még megfűszerezheti a magas prolaktin is, ami lenyomja a progit. A hőgörbe mutatja a hormonális változásokat. Ha megnézed a gyógyszer mentes ciklusban alacsonyabb a hőd mint a stimuláltban. Nekem tipikus progi hiányom van, így csak stimulált ciklusban működök rendesen, de a lombik előtt nem stimulálnak, hanem pihentetik a petefészkeket. Ezért barnázgatom, mert alacsony a hőm. De én még 37-es hőnél is barnázgatom, tehát nekem még az a progiszint is alacsony ami a 37-es hőnél van. Fú most látom, hogy mennyit írtam.
Cat