A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jo reggelt!!!Kép
Egcsi,Kép
bocs,hogy magadra hagytalak tegnap este,de rengeteg pakolni valom volt,tudod a konyhaba befejeztek a fal kitorset es azzal alltatom magam,hogy ekkora por mar nem lesz.Kép
Leone!Kép
Es Hogyan szedted a Magne B6-ot meg cinket?Kulon-kulon vitamenkent,vagy vmi komplexben?Es mennyit kell szedni belole?
CatKép!
Miert ne?A fiatal pasas mar megvan az ujabb gyerekhez...Amugy Mary Zsuzsi sem semmi,de Alice azert lekorozott,o Erobic Norbival talalkozott,nyomaba sem ersz...Kép
Rekacs!Kép
Irok neked mailt a megadott freemailes cimedre,leirom amit en tudok a prolaktinrol,tul hosszu lenne ide.
Pusszancs:
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Nem találtak semmit az agyamban(a barátom szerint ez nem is meglepő, mert nincs is ott semmi)
El a kartam újságolni, mert tökre fel vegyok tőle dobódva!
Orsi A 3500 olyan érték ahol a normál 480-580 között van, gondolom 35 lehet más számítások szerint.
Képzeljétek Erazmusz rögtön válaszolt, igen rendes dolog tőle. Vajon van családja?Mert én biztos nem érnék rá, (ja de nekem nincs is ,na mindegy).
Szia Leone, Rékacs vagyok és volna kedvem bármit beszedni a mi nem hormon. Ezek szerint neked összejött, vagyis neketek? És mi volt a gáz?És mit kell szedni, meg az mire való?

szia mindenkinek Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

A francbe, miért van hogy mindent szépen csinálok és aztán elszáll?

Sziasztok!

Valami olyasmit írtam, hogy negatív az MR-em. Ami tök jó kis cucc.
Orinak meg azt, hogy a 3500-as prolactin ott magas ahol a 480-580 a normális.

Leone,Mit kell szedni és összejött vele és mi volt a baj, bocs, hogy így pofátlankodok, de vadi új vagyok és igen kiváncsi.

Meg abban is segítsetek, hogy mikor kinyitom a topikot hogy jutok a lap aljára a leggyorsabban?

Sziasztok: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Nem is szállt el, csak nem találtam meg, hát igen béna vagyok!!!!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szöszi!
Most tudtalak elolvasni, még nem kaptam meg de előre is köszi.
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rekacs!
A kuldo neve mellett vannak nyilak,probalkozz azzal,bar idobe telik mig betolti az oldalt neha.Kép
Kozben lattam "odaat",hogy Erazmusz irt Neked,hat igy az en levelem folosleges, olyan szakszeruen biztos nem tudtam elmagyarazni,de azert elkuldtem!
Ha belekotyoghatok,akkor Orsi arra lett volna kivancsi,hogy milyen mertekegysegben mertek ezt a 3500-at,mert mertekegyseg nelkul nem sokat mondanak a szamok.KépBar ez valszinu olyan magas,hogy minden mertekegysegben magas,de legkozelebb ird meg.
Nagyon szimpatikus nekem ez az informacio ehseg,amivel belevetetted magad,olyan aranyos!KépProbalkozz a kereses-el,a regi hozzaszolasokbol sokat megtudhatsz,ha rakeresel arra ami erdekel.
-szoszi-
szoszi

Szép Napot MindenkinekKép

SzöszöKép ha mégegyszer összefutnék a Norbiékkal adok neki egy kiló zsirt.Tegnap lemaradtam a Kész átverésről látta valaki?
Engem is érdekelne a Magne B6 hogy kell szedni?

LeoneKép

Gratulálok a 8+4 hez és nagyon sok Boldogságot Kívánok az ÉletbenKép

Alice
malice

Kedves lányok!

Itt van Erazmusz válasza a kérdésemre. Beteszem ide, hogy ti is okuljatok:

Kata 75!
A bromocryptin ugyanaz, mint a Serocryptin. Az 1 szemet viszont nem szabad azonnal szedni, mert kihányod tőle a lelkedet. 1/4-del kell kezdeni és hetenként emelni 1/4-del.
A proverával lehet együtt szedni.
Üdvözlettel
Erazmusz

Szöszi!
A provera olyan "meghozós", de hogy azonos módon hozza-e meg mint a Norcolut, azt sajnos nem tudom.
Nem volt alkalmam összehasonlítani a hatóanyagukat.

Kata
Vendég

Sziasztok!

M.Alice:
Én úgy emlékszem végignéztem...
Egy magát hülye vidéki riporternek tettető pasas bekopogott Norbikaekhoz, és azt mondta, hogy úgy hallotta megszületett a gyerek, és ezért utazott 500 km-t, hogy elsőként készíthessen riportot, mert a faluban mindenki imádja Norbikát. Mire Norbika közölte, hogy ez fals információ, a gyerek még nincs meg. A riportert ez nem különösebben tántorította el, és megpróbálta rávenni Norbikát, hogy tegyen úgy, mintha mégis meglenne a gyerek, és mondja meg hány kiló, mert nagyot úgysem tud tévedni. És ez ment hosszú időn át, de sajnos Norbika kissé gyanakvó volt, és a végén már a személyijüket kezdte követelni.
Sajnos azt nem mutatták, hogy milyen képet vágott, amikor rájött, hogy átverték, pedig az lett volna igazán érdekes. Vagy lehet, hogy mégis belealudtam a végébe...?

Mandula
mandula

Lányok Kép

Amíg nem kapunk Leone-tól tapasztalt választ a MagneB6 szedéséről, itt van 3 weblap.
1. Magne B6 ivóoldatról.
2. magnéziumról
3. B6 vitaminról.

http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=279
http://www.patika.hu/topics/vitaminabc/vitamin?vid=18
http://www.patika.hu/topics/vitaminabc/vitamin?vid=8

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

A szerda reggeli profasi meghozta éjszaka az eredményét, alig bírok menni, annyira fáj a hasam, volt valakinek ilyen tapasztalata??

Azért este beleadtunk apait anyait Kép, mert hát ugye a remény hal meg utoljára.....

bnemethm
bnemethm

RékacsKép
Te nem vagy PCO-s ? Mert a PCO-s lányok olyan jópofák. HurkiKép és IlduciKép is pco-s volt, és mind a kettő tök dinkaKépKép Úgy látszik ez összefüggésben van. Azt mondják, hogy a kövér emberek jó humorúak. A PCO-sok, merg kicsit túlsúlyosak, és ez összefüggésben lehet a jó humorral.

Azért ne maradj itt sokáig köztünk, a jópofaságoddal semKépKép

LeoneKép
Én szedem a cinket.

EgcsiKép
Megbeszéltem a párommal a Noszály levelezést. Jót nevetett rajta, de kicsit féltékeny lett, mert megkérdezte, hogy randit beszéltünk-e már meg. Aztán megnyugtattam, hogy engem nem a Sanyi érdekel, egyébként nyomába sem juthat a férjemnek, csak a motivációja, hogy miért ment bele ebbe a játékba.

MandulaKép
Ez a hő úgy függ össze a vérezgetéssel, ami ugyanaz mint a barnázás, hogy nem stimulált ciklusban alacsony a progim akkor, ha az előző ciklus stimulált volt. Neked is azért múlt el a vérezgetésed, mert a Closty-val a tüszőérést stimulálják, FSH hormont tartalmaz amitől beindul az ösztrogén termelés, amit a tüsző termel, ez kiváltja az LH emelkedést, amitől megreped a tüsző, és átalakul sárgatestté, és termeli a progit a ciklus 2. felében, és felkészíti a nyh-át az embrió fogadására.Ennek egyébként különböző fokozatai vannak, nem minden ennyire fehér és fekete, van akinél peteérés sincs (anovulációs ciklus), mert az FSH-LH sem jó, van akinél az van, de az ösztrogéntermeléssel vagy a sárgatesttel van gond, így csak a ciklus 2. fele rossz. A progit növelni csak úgy tudják, hogy a tüszőérési fázist stimulálják, ami elindítja a fenti folyamatot. Ezt még megfűszerezheti a magas prolaktin is, ami lenyomja a progit. A hőgörbe mutatja a hormonális változásokat. Ha megnézed a gyógyszer mentes ciklusban alacsonyabb a hőd mint a stimuláltban. Nekem tipikus progi hiányom van, így csak stimulált ciklusban működök rendesen, de a lombik előtt nem stimulálnak, hanem pihentetik a petefészkeket. Ezért barnázgatom, mert alacsony a hőm. De én még 37-es hőnél is barnázgatom, tehát nekem még az a progiszint is alacsony ami a 37-es hőnél van. Fú most látom, hogy mennyit írtam.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Micsoda eszmefuttatas...A Mandulanak irt elso 3 mondatod egy filozofusnak is becsuletere valnaKép
-szoszi-
szoszi

bnemeth
Igen, nekem volt ilyen. Még az előző lakásban a 3. emeleten laktunk, volt, hogy majdnem sírva mentem fel, mert úgy éreztem szétrepednek a petefészkeim. Menni úgy mentem, mint aki bet...jt.
Remélem lesz eredménye a hancúrnak Kép
Lujza
lujza

Cat:

Köszi a kimerítő választ! Kép Még folyamatban van a feldolgozása Kép

Mandula
mandula

cateye!

bocsánat, hogy belekotyogok innen a ló másik oldaláról, de meg kell védenem a barátnőmet!
nemtom ugyan, mi az a pco, de rékacs minden, csak nem túlsúlyos! Kép

üdv: ribizli
ribizli

Csajok Kép
Kérdések:

1.) Akkor most a menses előtti pár napos barnázás utalhat progi hiányra és az utáni valamiféle gyulladásra?

2.) Korábban kérdeztem, HSG-re mikor küldik az embert? Alap meddőségi kivizsgálás közé tartozik, lehet kérni vagy csak akkor, ha van valami tünet ill. elzáródásra utaló jel? És ha jel, akkor az mi lehet?

Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

Nálunk semmi jó hírKép
És ettől a kedvem is sz@r ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

CatKép
Most kicsit megnyugtattál, hogy nem csak az én férjem ilyen gyanakvó. Egyszer írni akartam egy teniszezőnek aki mellesleg jócskán az öcsém lehetne és tök kiakadt, hogy mit akarok én a fickótól. Ugyan mit!? Talán lett volna egy kérdésem, de az előzmények után inkább nem tettem fel. A férfiak néha olyan ütődöttek!Kép

Egcsi
egcsi

Cat:
Hadd írjam le akkor, hogy velem mi a helyzet. Hátha pontosabb diagnózist tudsz akkor adni :-)))
Szóval: Sosem volt rendszeres a menstruációm (kivéve amikor fogamzásgátlót szedtem), és mindig voltak ilyen közti vérezgetéseim. A nőgyógyász megvizsgált, elküldött vérvételre, volt uh, aztán azt mondta, hogy rendellenes petefészekműködésem van (Ennél pontosabban hangzik, amit te irtál), és ezért vannak a vérezgetések, és hogy szedjem két hónapig 5 napon át 1*1-es adagban a Clostyt, aztán tartsak 1 hónap szünetet, majd kezdjem újból (Már korábban is felirta egyszer 2 hónapig, de akkor még nem azért, mert babát akartunk.) Rá is kérdezett a doki, hogy akkor voltak-e vérezgetések, de sajnos arra már nem emlékeztem. Most viszont direkt figyeltem, és nem voltak vérezgetések a clostis hónapokban, de ebben a hónapban, mikor nem szedem, megint előjött. A hőm most 36,4 körül mozgott egész hónapban, de Clostival felment 36,9-re, és ott volt kb 1 hétig. Az első clostis hónapban voltam ultrahangon a 12. és a 14. napon és először két 12mm-s, másodszor egy 12 és egy 16mm-s tüszőt találtak és a nyálkahártya 8,4 volt. Erre azt mondta a doki, hogy egész jó, és a napokban megtörténhet az ovuláció. Viszont abban a hónapban nem mértem a hőm...
Szóval ezek alapján szerinted-szerintetek milyen hormonjaimmal lehet probléma? A vérvételből (csak egyszer voltam) nem szűrt le semmilyen hormongondot a doki...

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerültem, de szeretnék egy kicsit tisztábban látni...

Mandula
mandula

MandulaKép

Hát előre bocsátom, hogy nem vagyok orvos, csak a saját bőrömön tanultam meg a hormonális gondok kezelését. Nagyon sokféle hormonbaj van, és mindenki másképp reagál a kezelésükre.Még ilyet nem hallottam, hogy minden második hónapban kell szedni a clostyt. Van aki egész sokáig szedeti, de van aki fél évig, 3 hónapig egy huzamban, majd pihenő, mert cisztásodást okozhat. A köztes hónapok vérzése az tuti amiatt van, hogy nincs rendben a tüszőérési fázisod, és igényli a stimulálást. A gyógyszeres fázisban a 36,9-es hő nekem még mindig progihiányra utal, de az igaz, hogy az 1X1-es closty, az a legkisebb adag. Ha ez nem hoz sikert az orvos biztos emelni fogja 2X1-re, ami a progit is jobban meg fogja nyomni, de akkor a luteális szakban kell majd utrogestan vagy duphaston kiegészítés is. Ezeket nem kaptál ? Azt olvastam, hogy minden stimulált ciklusban a ciklus második felében kell kiegészítés, tehát ezt kérjél. A 12 és 16 mm-es tüsző az már jót jelent, de abból is látszik, hogy kevés az 1X1 closty mert 20mm feletti tüszőt tartanak jónak az orvosok, bár nem írtad, hogy hány napos a ciklusod, így nem tudom, hogy a 14cn az általában az ov. időszaka-e neked. Ja és még egy tapasztalat, de remélem E. nem olvassa. Az orvosok sem tudják feketén-fehéren megállapítani a bajokat, csak tapogatóznak. Olyan mint a fekete doboz, hogy ismerik az inputot meg az outputot, de a transzformáció menetét csak találgatják. Erre utal, hogy például én is itt küszködöm évek óta.

RibizliKép
Előre is bocsánatot kérek Rékacstól, de nem akartam megbántani. Sőt, én sem vagyok egy anorexia nervosa, csak a magas prolaktinjából következtettem erre. Itt egyébként a túlsúllyal Hurkival vagy Ilducival például marha jól el szoktunk poénkodni.

Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
Ez változó, hogy kit mikor küld az orvosa HSG-re. Biztos, hogy először a hormonokat próbálják beállítani, és ha az sikerült, és még mindig nem jön létre a terhesség, akkor ez az első továbblépés. Például mielőtt inszemet csinálnak mindig meg kell csinálni, mert nincs értelme különben az inszemnek. Én 10 hónap sikertelenség után kértem a diagnózisos laparoszkópiát, mert ki akartam az endometriózis gyanút is zárni.

Na ma úgy látom, hogy csak én folyok a cspból, így le is állítom magam.

Cat
Kép
cateye

Cat:

Igen, nekem is van valami hasonló sejtésem, hogy az orvosok csak próbálkoznak kitalálni az okokat, és az a jó orvos, aki nemcsak sokat tud, de eléggé lelkiismeretesen igyekszik is elmagyarázni a dolgokat. Nekem eddig úgy tűnt, hogy az enyém ilyen, de egyre népszerűbb, egyre több a páciense, és így gondolom az odafigyelés minősége is valamennyire romlani fog. (Tavaly 30 percet hagyott egy páciensre, most pedig negyed órát...) De az például rendes volt tőle, hogy mondta, hogy ha megyek ultrahangra a kórházba, akkor próbáljam őt elcsípni, és majd ő megcsinálja az uh-ot, és így is tettem.
Amúgy 30-31 napos ciklusaim vannak, és az egyetlen jónak tűnő hőgörbe alapján a 16-17. napra tenném a tüszőrepedést.

Mandula
mandula

Cat Kép

Köszönöm szépen.
Lehet, hogy elhamarkodott a dolog, de én teljesen azon vagyok, hogy minden vizsgálatot szeretnék megcsináltatni, ami segít kideríteni, miért nem jön össze.
Aztán, ha minden OK, akkor ráfogjuk a pszihére Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Szerintetek mikor érdemes tesztelni? Ma vagyok a 28 cn-en. Ma (nem)kellet volna megjönnie.
Lujza
lujza

Lujza Kép
Én milliószor megfogadtam, hogy a nagy könyv leírása szerint, csak 1 hét késés után tesztelek, mert
1.) akkor már tuti kimutatja bármelyik teszt
2.) nem pazarlok el egy tesztet sem
3.) nem lesz szörnyű érzés 1-2 napos késés miatt negatív tesztet látni

De Kép !!!

Ezt szerintem soha senki nem bírja ki.
Én a helyedben, pontos ciklus mellett várnék még egy 3-4 napot.
Most, ha tesztelsz és negatív lesz (ne adj Isten!!!), akkor úgyis azt fogod mondani, hogy még biztos túl korán volt és ugyanúgy reménykedni fogsz.

De igazából, tök mindegy mit mondok. Rajtad múlik, meddig bírod Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Megjött a progi eredményem. Elég alacsony lett Kép Kép Kép 20-25 nmol/ lÚgyhogy beléptem a Clostis táborba. Nagyon depressziós lettem a dologtól. Kép KépMi már októberben baba-projektet akartunk.Igy ennek lőttek.Azt mondta a doki, hogy az én progim az tipikusan az az érték, amikor van ovuláció, meg is termékenyül a petesejt, de már nem marad meg a terhesség a 10. hétig sem. Kép Kép Az ehavi görbém pedig olyan szép volt. Bifázisos, 13 napig 37 felett, igaz az alaphőm is 36.7-36.8 volt.
Szerintetek mennyi idő múlva tudja a progi szintet legkevesebb idő alatt rendezni? 1 ciklus alatt pl.? Vagy 2 alatt? Vannak tapasztalataitok?Clostinál kell UH-t csinálni közben? Nektek szoktak?
phajni

Na, ilyen az élet, semmi kedvem vonalat húzni.

Szia Ribizli(meg Poszméte), köszi, hogy ilyen aranyosan megvédtél, nem találom azt a kis topikot ahiol Te leledzel.(Csutio megkapta ma a diplomáját, és meg Petikéztem)

Cat
Semmi szín alatt nem kell itt össze-vissza bocsánatokat kérni. Tényleg nem vagyok túlsúlyos(hálisten) a drága nővérem szerint(négyediket szülte három hete) azéárt nem esek teherbe mert gebe vagyok és hizzak már meg. Nos ez persze nem igaz, csak állítolag aki terhes az mindenki mást soványnak lát. (Ezt még nem próbáltam, de cseppet se bánnám)Amúgy mi az a PCO? De tudod mi, nem vagyok PVtondacCO-s, ami engem illet leginkább nem szertnék semmi ilyesmi sem lenni, na de sebaj, gondolom ezzel más is így van.

Na művelödök tovább, körülnézek a multatokban.

Sziasztok mindenkinek:
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Hát, hogy jártam!
Elkezdtem múltat kutatni és még mindig itt vagyok, pedig tökre kéne dolgoznom, ez már betegség, olyan mint a tetrisz.
Azon küzdöttem mint a papirtigris, hogy kiderítsem, hogy Breki, hogy esett teherbe és hogy megvan-e már a baba meg ilyenek. Valaki emlékszik Brekire?
Hogy lehet ezt megkeresni?
Pozítív kortörténetet akarok!!!!! hallani.

Na, most már tényleg megpróbálok dolgozni, amúgy is csak én vagyok itt talpon, úgy tűnik.

Sziasztok: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Hajni Kép
Ettől ne legyél depressziós. A lényeg, hogy tudjátok már a probléma okát.
Nem igazán értem, hogy a dokid, mire vár. Ha elkezded a clostit, azonnal lehet próbálkozni, a második fázisban meg úgyis kapnod kell ultrogestant v. duphastont, ami segít a progipótlásban.
UH mindenképpen kell, mert azzal állítható be a gyógyszer adagja úgy, hogy még véletlenül se legyél túlstimulálva.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Haho ejszakai muszak!!!Kép
Tessek szepen bejelentklezni!Kép
Mar alig vartam,hogy idaig jussak,hogy leirhassam nektek a mai gondolataimat,szoval kerem a hallgatosagomat,hogy jelentkezzen!Kép
-szoszi-
szoszi

Sziasztok! Kissé visszafogtam magam, nem sokat ülök most a géphez.

Csak röviden. Én napi 1 szem cinket szedtem, az napi 15 mg volt. Magne B6-ból pedig 2x1-et, ill. napi 1 Elevitet.

Nekem kiderült több orvos véleménye szerint, nem kellett volna 19 hetesen nuchát mérni, legalábbis olyankor már nincs leirva mennyi a jó, engem meg ugye emiatt küldtek magzatvizvételre. De most legalább már nyugodtan várjuk az eredményt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Hírt hoztam Dorisékról.
Sokszor puszil mindenkit és elnézést kér, amiért nem tud válaszolni a mail-ekre, de most fél évig sajnos nem lesz gépközelben.
Befektették a kóházba, mert a kislány sajnos le van maradva, és gyakran kell flowmetriát csinálni.
Szorítsunk nekik nagyon, jó?
Ha lesznek új híreim, majd megírom.
Viki
vikici

Sziasztok! Kép

Szöszi Kép én vagyok Kép Mesélj!!!

Karmen Kép de jó! Ne is izgulj, minden rendben lesz Kép

Viki Kép Dorisnak nagyon nagy drukk és a kicsi lánynak, hogy behozza a lemaradást!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Soraya
soraya

most néztem a frissben, hogy Doris már 30 hetes, nem lehet gond!! Jaj nagyon szorítok nekik!!!

Van itt valaki? Kép Férj valami Scary Movie nevu rettenetet néz, a TV-nek én még közelébe sem merek menni Kép
soraya

SziasztokKép

Na megint együtt a bagoly csapat?Kép
+Szöszi+Kép mesélj!
SorayaKép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Mi van veled? Teszteltél újabbat, vagy megjött?
soraya

Itt vagyok en is!
Azt akartam elmeselni,hogy ma megjott a faanyag,amit aztan a butoros itt rak ossze haloszobabutorra,mert csak a csinaltatott fer be nekunk.Ebbol gondolhatjatok mekkora a szoba.Kép
Es segedkeztem a falapok behordasanal.Bar a ferjem nem engedte,hogy a nehezeket hozzam,megis a kunnyuekbol is rengeteg volt,ezert igencsak sokat cipekedtem Es ez mar igy megy min 1 hete.Dolgozok a cegnel,aztan rohanas megvenni vmit valamelyik melosnak,itt allni mellette,aztan ha elmegy este akkor takaritani,aztan nekifogni fozni nekik masnapra,mert tobb ismeros is dolgozik nekunk,akik munka utan csinaljak es ezert nem mennek haza ebedelni,szoval meg etetem is a bandat.Cipelem fel a sort,uditot,foznivalot delben.Regen voltam ennyire elfoglalt es faradt.
Butorra maszok,kaparom a cementet a foldrol,mosogatok,fozok,teritek,mosogatok.

Ha nekem ebben a honapban babam lesz,akkor azt a vilag 8.-ik csodajakent bejegyeztetem.Es megis ugy erzem,hogy inkabb igy,mint az elozo honapokban,amikor szamoltam az orakat is a tesztelesig,mar a 26.-ik napon teszteltem foloslegesen.Most meg mar a 24.-iken vagyok es annyi a dolgom,hogy eszre sem vettem hogy elrepult az ido.
Vagy szerintetek felelotlenseg amit csinalok?
-szoszi-
szoszi

SorayaKép
Nem teszteltem, mert a múlt hónapban is ez volt, de még nem jött meg, sőt jele sincs ... majd hétfőn tesztelek megint ... de eléggé megvisel a dolog ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Szöszi Kép
Ez tipikusan az a helyzet, amikor sikerulni szokott a baba Kép Azért ha II-osat tesztelsz, állítsd takarékra a melót, legalábbis a fizikait Kép
Biztos szép lesz a hálószobabútor is Kép
soraya

Rékacs!

Irtam mélt a profilodban talált cimedre!Kép

Dorisnak!

Szoritok, sok puszi neki!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

+szösz+Kép

TökjóKép én is szeretnék már a lakás berendezésénél tartani, merre laktok? mesélj milyen lesz a lakásotok, vagy ház?Kép
Miért lenne felelőtlenség?? Ha egészséges akkor úgy is kapaszkodik az a baba bármit is csinálszKép
És valószínű lelkileg sokkal kedvezőbb ha mással vagy elfoglalvaKépKépKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Doki mit mond?
A helyedben lehet hogy kipróbálnám az LH pálcikát, kiderulne, hogy mikor van pé-d! Vagy homérozés?
Gondolom, hogy megvisel Kép De ez ellen tenned kell, nem szabad feladni!!! Látod itt is mindenki bíztat Kép Kép
soraya

Soraya,

A Doki még a múltkor azt mondta, hogy ő pár hónapig nem akar beavatkozni, de ha most megjön mindenképp beszélek vele ... aztán majd meglátjuk.
Már megkérdeztem a gyógyszertárban valami peteérest kimutató pálcikát, de egy db. 800FTKépKép
Ezt a hőmérőzést meg még nem igazán értem, de majd utánanézek ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok ejszakas muszakKép
Vagytok meg?? En sajna most ertem haza a melobolKép Tegnap meg annyira faradt voltam, hogy nem volt lelkierom a gep ele ulni. Pedig az mar nagy szoKép

Sajnos ez a ciklus sem jott ossze, tegnap itt jart a pizzafutarKép Na majd a kovetkezoKép

Mindjart visszaolvasok es jovok, ha vagytokKép

Vica
vica72

Sziszus Kép
ez sem olcsó, de ebben 5 darab van és 2500 Ft! Hasonló (vagy ugyanez?) van tudtommal a Rossmannban is!
http://www.infertility.hu/bm.htm

A homérozés nem nagy tudomány, minden reggel kb azonos idoben huvelyben 5 percig mérve. Ha ez megvan, itt a lányok biztosan segítenek kielemezni az eredményt Kép
soraya

Lanyok!Kép
En nem nagyon hiszem,hogy most babas leszek,de nekem mar az is valami,ha nem roppanok ossze ciklus vegen,mert a mult honapban igencsak padlot fogtam.Faj a derekam,ugyhogy mensi az lesz,csak meg odebb.
Lakasunk van,sima lakotelepi,3 szoba(vagy inkabb 2 es fel)semmi extra,de a mienk!!!Lehuztunk 2 evet alberletben es nagyon orultunk mikor meg tudtuk venni.Persze azert van rajta jelzalog(bank)de 15 ev alatt raerunk kifizetni.Mikor megvettuk(marcius) meg az onerore is kolcsonkertunk,ezert 1-2 dolgot most csinaltatunk meg,persze meg marad rengeteg minden,de lassan azert haladunk.Aazert kezdtuk ezzel,mert hatha azert nem jott ossze a baba,mert latta,hogy:"ezeknek meg egy nyamvadt agyuk sincs,foldon alszanak."Kép
-szoszi-
Kicsit hosszu lettem,tenyleg nem untatlak benneteket?Kép
szoszi

VikiKép
Dorisnak nagyon szoritok, hogy az ici-pici kapaszkodjon erosen!!KépKép

SzosziKép
Latom nagyon el vagy foglalva. Nem irigyellek erteKép De ha kesz lesz, az olyan jo erzes, hogy az ember elfelejtni, hogy mennyit gurcolt erte.

SziszusKép
Ne is tesztelj hetfo elott, szerintem felesleges, ne hogy ugy jarj mint en. Szoritok hetfore!!KépKép

Vica
vica72

Szia Vica!Kép
Mar hianyoltalak az esti pusmorgasbol.Kép
-szoszi-
szoszi

Vica Kép
Az a fránya pizzás!!! Kép Hogy húzna el a sunyiba Kép

Szöszi Kép
Nem untatsz Kép Klassz lehet a saját lakást szépítgetni Kép Kép Mi hiányzik még ha most kész lesz a hálószoba?
soraya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?