A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia VicaKép remélem kibírom hétfőig, de a múltkor is 45 napra jött megKép Kép

+szöszi+ engem nem untatszKép Pesten laktok?
Mi még 22nmen lakunk, de majd jövőreKép Kép Kép

Soraya, köszi az infokat,tegnap már megvettem a hőmérőt Kép de most semmi értelme nem lenne hőmérőzni ugye?

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

SorayaKép
Akkor most megint ciklustarsak lettunk? Legkozelebb Te jossz utannam, de babasanKép Remelem

SziszusKép
Ha a homerozessel egyutt csinalod az ovulacios tesztet, akkor meg lehet uszni kb. 4 darabbol, ugy hogy reggel-este nezed. Es az tutira kimutatja, ha volt ovulacio, amig a homerozesbol csak kesobb derul ki, amikor lehet, hogy kesoKép.

Vica
vica72

Már csak Egcsi hiányzikKép lehet kolbászol otthonKépKépKépKép

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Pedig hasznald a homerot, mert ha 37 feletti a homersekleted, akkor lehet remenykedniKépKép

Vica
vica72

VicaaaaKép ne csigázz fel!Kép
(hüvelybe kell mérni és reggel úgye?? tudom nektek ez lüke kérdésnek hangzik ...)
Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Elkezdhetsz most is homérozni már! Elvileg most pé utan vagy, tehát 37 körul kell legyen reggel, de leesik a hod, akkor meg fog jönni Kép De hátha nem!!!
Én múlt hónapban 2 db OV tesztet használtam el, mert 13. napon majdnem egyforma 2 csík lett, 14-en pedig 2 tök egyforma. Így maradt 3 teszt erre a hónapra, de most sem fogok pazarolni Kép

Vica Kép Igen, akkor te is a 2.cn-en vagy, ugye?
Ismered ezt az oldalt? Van egy klassz ov calendar Kép
http://www.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html
soraya

SziszusKép
Vagy huvelyben, vagy popoban, ahol jol esikKépKép Rogton ebredes utan, lehetoleg minnel kevesebb mozgassal es nem kimenni elotte pisilni! % perc es kesz is vagy. Aztan kerjuk szepen az adatotKép

Vica
vica72

% = 5
leforditva

Vica
vica72

Na jóKép meglesem reggelKép
utána is ráérek keseregni ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

LanyokKép

Mennem kell, hivott a fonokKép Ennyi volt a mara engedelyezett traccsolasKépKép De legalabb megyunk vacsorazni, mar farkas ehes vagyokKép

SorayaKép
Koszi a linket. Nekem is van egy chart, amit hasznalok, az a pregnancy.org oldalon van. A tools kozott megtalalhato.

Rohanok.......
Vica
vica72

Vica Kép
További szép estét akkor Kép
Köszi a linket, megnézem Kép
Soraya

Értem is "nyikorog" valakiKép
Jóéjszkát mindenkinekKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Jóéjt lányok én is megyek Kép

Soraya
soraya

Sziasztok!
Új hír Doristól: a flowmetria eredménye sajnos nem jó, a kislány valószínűleg erőlködik a létért. Hétfőn UH és flow. lesz, és ha akkor is rossz az eredmény, befejezik a terhességet.KépKépKép
Kapott már tüdőérlelőt is és Mindenkit puszil.
Viki
vikici

VikiKép
Köszönjük a hírt DorisrólKép, de bárcsak ne kellett volna ilyet hoznodKépKép. Nagyon-nagyon szorítok a pici lánynak. Annyira megérdemelné, ha nem lenne semmi baj, olyan szépen a reménytelenségből elküzdötte magát 6 hónapig. Igazságtalan a sors, ha elveszi Doristól ezt a pici életet.

SziszusKép
A gyógyszertárban a Gábriel ov. teszt-ben 5 db van, és 3200 Ft. Szerintem ez elég jó.

VicusKép
Sajnálom, hogy ott volt a fránya pizzafutár. A következő hónapban küld át a szomszédnakKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Hat,nagyon sajnalom a Dorisrol hozott hireket.En nem ismerem,de mindent olvastam rola az arhivumban,es nagyon megerdemelt volna egy problemamentes terhesseget.Azert meg szoritsunk!!!!!!!
Lanyok!Kép
Ma elkezdte a hom az ehavi melyrepulest:ma reggel mar csak 36.9 volt.KépPedig olyan jo kislany voltam enbben a honapban,jo lett volna ha osszejon,de sajnos nem igy lett.Szerintem mar csak par nap,ha nem szednem a Duphastonet maris megjonne.
Egesz nap gepkozelben leszek,fozok-mosok es felugyelem a melosokat,ugyhogy lehet irni!!!!
-szoszi-
szoszi

Viki Kép
Nagyon nagyon szorítok Nekik, hogy az apróság, ahogy a terhesség elején most is egy kis csoda segítségével jobban legyen, és ne kelljen befejezni a terhességet ennyivel a 40.hét előtt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Viki,
nagyon egyuttérzek Dorissal. Talán újra csoda fog torténni, mint amikor kiderult, mégis mindkét petezsákban van élet. Olyan szomorú hír ez, teljesen elkeserít.

Karmen,
orulok, hogy nálad akkor rendben van a dolog.
Mikor lesz eredménye a magzatvízvételnek?

Bella
bella2

Sziasztok!

Cat, köszi a teszt infót, ha kell a jövő hónapban mindenképp kipróbálom ...
Nagyon nehezen viselem ezt a semmire várástKép
Soraya, a 36,9 az 37 körül van?? gondolom nem Kép de azért hétfőn csinálok egy tesztet.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

CatKép
A pénteki fejtegetésed marhára tetszett az input-output és a transzformáció menete.Kép Nem gondoltál még arra, hogy könyvet írj?

HajniKép
Szerintem ha kapnál progipótlást akkor megmaradna a baba. Ne szomizz, a Clostitól ikreid is lehetnek!Kép

VikiKép
Nagyon köszi a híreket Dorisékról! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Nem a legjobb, ha 30 hetesen születnek a babák!

SzösziKép
Nem vagy felelőtlen. Amit meg kell tenni azt meg kell tenni! Különben amelyik baba jönni akar az jön is, nem számítanak a körülmények! Lehet, hogy lesz egy kellemes meglepid!Kép

SzilviKép
Az attól függ mennyi az alaphőd, amit ugye ebben a ciklusban nem tudunk. Nekem nagy ritkán megy 36.8 fölé, de az én alaphőm csak 36.3. Lehet, hogy ez még nem jelent rosszat. A köv. ciklust hőmérőzd végig és akkor okosabbak leszünk!Kép

Éjszakai műszakKép
Bocs, hogy nem voltam pénteken, már nem tudom mit csináltam, talán találtam valami műsort a TV-ben. Tegnap nagyanyónak volt a 84. szülinapja és ott volt az egész család. Anyósomék hoztak egy kiskutyát is, meg kellett dögönyöznöm, nem bírtam ki. Próbáltam nagyon higénikus lenni, hogy elkerüljen az esetleges toxoplazmát. Igaz egész életemben állatokkal voltam körülvéve, de mit lehet tudni!

Egcsi
egcsi

Sziasztok lányok
Lehet hogy már senki nem emlékszik rám pár hónappal ezelőtt még én is írtam ide. Karmen ha megkérhetnélek tegyél át a másik táblázatba, 16 hetes terhes vagyok és 2004. március 22-re vagyok kiírva.
Lehet hogy butaságnak tartjátok de van egy ötletem számotokra. Nekem akkor jött össze a babó amikor úgy döntöttem hogy a jó francba a hőmérőzéssel és eltettem a szekrényem mélyére és megfogadtam hogy nem fogom elővenni, igaz néha kellett hozzá az önuralom de aztán egy-két hét alatt elfelejtettem. Én már csak akkor vettem elő akkor is kíváncsiságból amikor már ott tartottam hogy meg kellene kb. jönnie. Hát akkor szuper jó hőeredményt produkáltam. Aztán vártam még egy hetet és megint csak utánna vettem elő a hőmérőt megint jó volt a hő. Én már csak akkor csináltam tesztet amikor már majdnem 3 hetet késett. De éreztem hogy akkor tuti hogy sikerült, mert nekem a mensi előtt sosem fájt a mellem de abban a hónapban piszkosul fájt. Hát nagy csalódás lett volna ha akkor nem lett volna pozitív a teszt, de az volt. Vigasztalásul csak annyit hogy nekem is volt egy vetélésem és nem kellett (meg nem is mondott semmi ilyesmit) semmi pótlást szednem én csak annyi hogy amikor megtudtam hogy babám lesz elmentem utánna az orvoshoz hogy tudjam minden ok akkor már 8 hetes voltam utánna elmentem táppénzre és azóta is otthon vagyok. Vigyázzatok nagyon magatokra és fel a fejjel.

Kép
cinci

Szia Cinci Kép
Én emlékszem rád Kép
Nagyon örülök, hogy összejött a babó, na de hogy már 16 hetes! Egyébként valahogy gyanítottam, hogy biztos valami ilyesmi miatt nem jelentkezel.
Gratulálok!
Tinka
tinka

Sziasztok Kép

Egcsi Kép Toxot nem macskától lehet kapni? Pontosabban attól is csak úgy, ha az almot cseréli az ember. Én a kutyus miatt nem aggódnék!

Sziszus Kép Mérd meg minden reggel, hátha fent marad a hőd! Kép Drukkolok!

Cinci Kép Gratulálok!!! Kép Kép

Doriséknak továbbra is szorítok.

Soraya
soraya

Egcsi Kép
Nem is emlékeztem, hogy negatív lett a toxoplazma ellenanyag teszted. Akkor tényleg jobb vigyázni, de a kutyus miatt nagyon én sem aggódnék.
Az enyém iss negatív annak ellenére, hogy egész életemben cicusokkal éltem együtt.

Cinci Kép
én is emlékszem rád. Gratulálok a babához! Köszi a tippet, de sok esetben ez sajnos nem segít. Tényleg sokan lettek babásak így, de ott általában egyik féllel sem volt gond. Ha baj van, akkor az oda nem figyelés sajnos nem elég a babához.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CinciKép
Gratulálok a kispocokhozKépKép Sajnos én is csatlakozom OrsihozKép, hogy sokszor oda nem figyeléssel elég sokat árt az ember, ahol valamelyik féllel gond van. Ez abban az esetben jó megoldás, ha mindkét félnél minden rendben van, de ahogy írtad így is nehéz, mert az ember türelme végesKép

EgcsiKép
Na azért nem akarok ezzel a támával annyit foglalkozni, hogy könyvet írjak. Szívesebben írnék a szoptatás örömeiről márKépKép

Toxoplazmát legalább olyan esélye van élelmiszertől kapni, mint cicáktól (nagy macsek párti vagyokKép). Vigyázzni kell a nyers húsokkal, alig pasztörizált sajtokkal, tejterményekkel, és a mosatlan zöldség és gyümölcsökkel is.

Na megyek nézem a Valami Amerikát !

Cat

Cat
Kép
cateye

Ehhez a toxoplazma témához még annyit (én is nagy macsekos vagyok)Kép, hogy a kakijától is csak akkor lehet elkapni, ha hagyjuk az almostálban "aszalódni" a kakit. Ha kesztyű nélkül takarítanánk almot. És hát vegyük hozzá a felnőtt lakosság 75-80 % gyerekkorában átesik a betegségen.A nyers húson, a macskakakin kívül még nagy forrása a hipermarketekben kapható előre csomagolt saláta mixek. A babások ettől NAGYON óvakodjanak.
phajni

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Cinci!
Hatalmas nagy gratula!!! Még emlékszem rád, jó, hogy végre sikerült! Kép

Doris!
Szorítok értetek! Kép Biztosan minden rendben lesz! Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak! Kép

Valaki kérdezte a HSG-t, hogy mikor lehet rá menni. Én csak azt tudom, hogy engem mikor küldtek, meg hogy a tájékoztató papírra mi volt írva, amit elötte a kezembe nyomtak. A papír szerint akkor küldhet a doki hsg-re, ha még nem volt valaki terhes, akkor 2 év!!! meddőség után, ha pedig volt valaki már terhes, akkor 1 év!!! meddőség, valamint hormonális, fizikális kivizsgálásod és a párod teljeskürű kivizsgálása után.
Nálam már a második lépett életbe, egy lapar után 2 hónappal. A laparon teljesen el voltak záródva a petevezetőim, tehát még a méhemből sem ment ki a folyadék! Én csodának tartom, hogy most minden akadály nélkül, AZONNAL átmen a lötyi! Láttam a monitoron ahogy folyik, sőt éreztem is. Kép

A toxoplazma témához.
Sajnos, én nagyon érintett vagyok a témában. Nekem hosszú harcomba került, hogy az elhalt terhességem után megcsináltassam a tesztet. A tesztet végülis majdnem 3-4 hónappal késöbb csinálták meg, ami kimutatta, hogy fél éven belül volt egy friss fertőzésem!!! Ennyit a dokikról!!!
A terhességem alatt többször volt hidegrázásom, fáztam a melegben! Én balga, azt hittem, hogy ez mással is így van! De nem. Volt olyan, hogy elkapott a reszketés, szabályosan, mint amikor valaki majdnem megfagy. Úgy fáztam, hogy a fogaim kocogását nem tudtam megállítani!!! Mindezt áprilisban, amikor már jó idő volt! Hogy mitől kaptam el, azt máig találgatom. A hugoméknak van macskája, nekünk kutyánk, elötte kaptam egy kiskutyát, elvittem a kutyákat kozmetikushoz, voltam állatkertben, simogattam a lámákat... Nem tudtam, hogy mit is jelent ez a betegség, hogyan lehet elkapni. Én ezek után azt mondom, hogy jobb az ovatosság. Ha babás leszek legközelebb, akkor nem fogok olyan helyre menni, ahol kialakulhat egy újjabb fertőzés, és nem fogok olyasmit enni, ahol még csak a gyanúja is felmerülhet.
Bocsi, senkit nem akartam elrémíteni, így kora reggel! Olvassátok el a toxoplazma topicot!

Lányok!
Mi lehet velem? Annyira fájnak a petefészkeim, mind a két oldalon! Nem szoktak így fájni. Szabályosan fáj, és a derekam is majd leszakad. Igaz, most vagyok a 13. napon. De szerintem, már a 10. napon lehetett pé-m, mert akkor is úgy fájt elötte, majd megszűnt a fájdalom, plusz volt nyák is! Dupla pé-m lenne???

Szilvi!
Durkk!!!

Drukk megy mindenkinek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Doris
Sajnálom hogy ilyen hirt kaptunk felőlled én nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen.

CinciKép
Te kis huncut hogy lsumákolta előllünk a jó hirtKépGratulálokKép

Na csövi többiek.Én teljesen jól vagyok,minden nagyon f...sza csak ne kellene dolgozniKépKépKép
Voltan Pénteken dokinál talált egy pár petécskét azokból a legnagyobb a 15 napon 16mm volt és azt mondta hogy Vasárnap estére vagy hétfőre megnőnek.Azé vett valami kenetet úgy felnyomta a pálcikát azthittem a torkomon jön kiKép aminek az eredménye kb.10 nap mulva lessz kész, már nem emlékszem a nevére.
Aztán irt fel nekem Folsavat mert ugye rákérdeztem a Magne B6-ra és azt mondta ez sokkal többet ér terhesség előtt.
Na meg a Ginevac szuri hááát csajok azthiszem én kivétel vagyokKép péntek délután be is kaptam az elsőt meg sem éreztem nem is fájt és utánna sem na meg most sem.
Ti is popo-ba,izomba kapjátok 5 db szuri heti egyszer?

Pusszantás mindenkinek

Alice
malice

CinciKép
Ismeretlenül is gratula!Kép

OrsiKép
Nem lett negatív, mert nem is csináltattam. Azért jobb az óvatosság!

AliceKép
Gynevac-ot 10 naponta fenékizomba kapom éppen a harmadikon lettem túl csütörtökön, de olyan béna volt az ápolónö, hogy nekem a beadás fájt. Utána semmi.

Egcsi
egcsi

CinciKép
Gratulálok!

OrsiKép
Nem volt Toxo vizsgálatom, azért vagyok óvatos!

AliceKép
Mindenki oda kapja szerintem, csak az utóhatás más és más.Kép

Már egyszer írtam és eltűnt! Borzasztó! Különben is ki vagyok akadva, mert a höm reggel felment 36.5-re 36.3-ról. Ha most volt tüszörepim akkor föbe lövöm magam! Apa holnap érkezik és soha nem volt még a 13. napon. Begolyózok!

Egcsi
egcsi

Most meg itt van. Valaki kihúzza ma még a gyufát!
egcsi

Egcsi

Én heti 1-et kapok pénteken megyek a kövire, de nekem még a beadás sem fájt észre sem vettem hogy beszurta, szerintem keress egy másik ápolónőt.
Nekem dokinéni adta be egy nagyon picit csípett amikor benyomta a levetKép de aztán semmiKép

Alice
malice

Jo reggelt!
Azert jelentkezem be csak ilyen keson,mert borgyogyasznal toltottem a reggelt.A kiuteseim ugyanis,ahelyett,hogy mulnanak a hetvegen nagyon megszaporodtak.KépEs nagyon viszketnek!Komolyan elkezdtem aggodni,hogy valami komoly bajom van,mergezem magam folyamatosan valamivel.Kép
Na,hat a borgyogyo sem tudott mondani semmit.Holnap lesz mindenfele laborvizsgalat,vervetel,kaki,pisi vizsgalat,aztan majd szerdan meglatjuk.Kép
Amugy a derekam meg mindig faj,nem is tudom mit csinaljak,hagyjam abba a Duphastonet,hogy jojjon meg mihamarabb?Es akkor vehetnek be valami gyogyszert a kiutesekre?De ki irja fel es mondja meg vegre mi bajom??????Itt keringek a nogyogyasz,haziorvos,borgyogyasz kozott es vakarozok 16.-ik napja!Kép
-szoszi-
szoszi

Szia SzösziKép

Ne idegeskedj már lécccccciiiiiKép a babák nem szeretik az ideges kismamikat.Ha viszket akkor kend be Fenisztillel az nagyon jó attól elmúlik és rosszat nem teszel vele amíg kiderül mibajod van.
Én ebben a hónapban teljesen nyugi vagyok tudom hogy most nem fog összejönni szépen beszedem a gyogyókat a szurikat aztán jövőhónapban ujra nekifutunkKép
Annyira jó egy kicsit megnyugodni és szex után arra gondolni na most sikerünlt vagy nem.

Alice
malice

Bucsi
Szex után NEM arra gondolniKép
malice

Na nemtoook irni

BOCSIKép
malice

Sziasztok Lányok!
Hasznos lehet..
www.oviklub.hu

2 éve olvasom a topicot, drukk mindenkinek, ilyen elszánt csajokkal ritkán találkozik az ember! Kép
Puszi,
Évici

Éva
Évici

Alice!Kép
Nem idegeskedek,de azt hiszem nem erted a helyzetemet.Tobb mint ket hete kiuteses vagyok,nagyon viszket,ez nem jatek.Rajtam mar holmi Fenistil nem segit.Nem vagyok ideges ebben a honapban,van elfoglaltsagom,felujitjuk a kerot,nem azert hisztizek,mert nincs jobb dolgom,hanem mert ez egy betegseg es SENKI NEM MONDJA MEG mi bajom es mit tegyek.Ennyi.

Ne mondd mindig mindenre azt nekem,hogy ne idegeskedjek,mert lehet,hogy olyankor is ramondod,amikor talan lenne okom kicsit odafigyelni...Kép
szoszi

Sziasztok!

Na látom senkinek nincs jobb napja mint nekem ...
Negatív lett megint a tesztem.
EgcsiKép hát a zurad nélkül nehéz lesz ezt a babát megcsinálni ...

még szerencse, hogy ma szabin vagyok így bőghetek nyugodtan...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Nagyon sajnálom hogy nemtudnak segíteni,de ha a lelet megérkezik biztosan mondanak valamit hogy mitől lehet.És az nem lehet hogy poralergia?
Kapj elő egy Norbi kazitKép
malice

Nem tudom,mi ez,de szornyu dolog vakarozni,nekem elhihetitek.
Tenyleg lehet,hogy csak a Norbi kazetta segit mar ilyenkor.Kép
Sziszus!KépEzek a franya egy csikos tesztek.En is ugy szeretnem tudni hol aruljak a 2 csikosakat!KépNekem holnap lesz a napja az elso egycsikosnak.Aztan csutortokon a masodiknak es aztan abbahagyom a duphastonet.Aztan megjon.KépEz a forgatokonyv.Kivulrol tudom mar.
-szoszi-
szoszi

Szoszi:

Tenyleg probalj megnyugodni, a vizsgalatokbol biztos kiderul mirol van szo, es akkor majd megkapod a megfelelo szert Kép
Nem mondtak, hogy meddig tart, amig megjonnek az eredmenyek? És amíg megjön, addig nem írtak fel valami kencét?
Azóta tartanak a pöttyök mióta a felújítás van, vagy régebben kezdődtek? úgy tudom a porallergia inkább köhögést vagy tüsszögést vált ki, bár ez nem biztos.

Mandula
mandula

SzösziKép

Talán ha odaküldöm a NorbitKép
Tényleg megszületett már a kisterminátorlányKép

Alice

Hol tudok olvasni valami részletesebbet a Gynevac-ról??????????????????
malice

www.gynevac.hu

De kérdezz nyugodtan Kép Lehet, hogy tudunk válaszolni rá.

Mi elkezdtük a 14. ciklust szombaton. A párom szerdán végre el tud menni az orvoshoz, mert nem lesz se tárgyalás, se munka reggel. Így utána héten pénteken el tudunk menni a leletekkel az andrológus nénihez, és lehet, hogy akkor már kiderül, hogy műtik vagy mehetünk lombikra.... Kép
Mindekettőtől nagyon félek Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Névtelen

Orsi,NévtelenKép
Köszönöm szépen elolvastamKép

Alice
malice

Sziasztok Kép

Na mit szóltok, megszuletett fitness baby, Lara!! Kép

Szöszi Kép Nem hangzik jól ez a kiutés, de szerdán kiderul, mi a baj!

Sziszus Kép Sajnálom Kép De amíg nincs kecsap, addig semmi sem biztos!! Hodet mérted?

Dorisékról nincs hír? Ismeretlenul is annyit gondolok rájuk!!! +++++++++++++++++++++

Soraya
soraya

Soraya nem mondod hogy megszületettKép hány kiló??
malice

AliceKép
Ha nem lennék olyan nyúl, magamnak is be tudnám adni. Szerencsére legközelebb már nem ő lesz a rendelőben, csak helyettesített.Kép

SzösziKép
Sajnálom a kiütéseidet.Kép Remélem a kivizsgálás után már tudni fogják mi bajod.

SziszusKép
Hát már én is azon agyalok egy ideje, hogyan oldjam meg az osztódásos szaporodásomat. Vagy elkapom a postást, vállalva a kockázatot, hogy a gyerek nem hasonlít a páromra.Kép
Egyébként ne bőgicsélj lelkecském, hanem hőmérőzz a köv. ciklusban és akkor be tudjátok lőni az ov. idejét.

OrsiKép
Nem tudom mit kívánjak neked. A lombiknak is lennének előnyei, de a műtét is sikerülhet. Így vagy úgy babásodást kívánok!

Egcsi
egcsi

EgcsiKépKépKép

Már én is gondolkodtam a postásonKép azóta nem jön felénkKép

Látod engem is elért a vég szurikra járok,ahogy szeretted volnaKép

Alice
malice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?