Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Cinci!
Hatalmas nagy gratula!!! Még emlékszem rád, jó, hogy végre sikerült!
Doris!
Szorítok értetek!

Biztosan minden rendben lesz! Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!
Valaki kérdezte a HSG-t, hogy mikor lehet rá menni. Én csak azt tudom, hogy engem mikor küldtek, meg hogy a tájékoztató papírra mi volt írva, amit elötte a kezembe nyomtak. A papír szerint akkor küldhet a doki hsg-re, ha még nem volt valaki terhes, akkor 2 év!!! meddőség után, ha pedig volt valaki már terhes, akkor 1 év!!! meddőség, valamint hormonális, fizikális kivizsgálásod és a párod teljeskürű kivizsgálása után.
Nálam már a második lépett életbe, egy lapar után 2 hónappal. A laparon teljesen el voltak záródva a petevezetőim, tehát még a méhemből sem ment ki a folyadék! Én csodának tartom, hogy most minden akadály nélkül, AZONNAL átmen a lötyi! Láttam a monitoron ahogy folyik, sőt éreztem is.
A toxoplazma témához.
Sajnos, én nagyon érintett vagyok a témában. Nekem hosszú harcomba került, hogy az elhalt terhességem után megcsináltassam a tesztet. A tesztet végülis majdnem 3-4 hónappal késöbb csinálták meg, ami kimutatta, hogy fél éven belül volt egy friss fertőzésem!!! Ennyit a dokikról!!!
A terhességem alatt többször volt hidegrázásom, fáztam a melegben! Én balga, azt hittem, hogy ez mással is így van! De nem. Volt olyan, hogy elkapott a reszketés, szabályosan, mint amikor valaki majdnem megfagy. Úgy fáztam, hogy a fogaim kocogását nem tudtam megállítani!!! Mindezt áprilisban, amikor már jó idő volt! Hogy mitől kaptam el, azt máig találgatom. A hugoméknak van macskája, nekünk kutyánk, elötte kaptam egy kiskutyát, elvittem a kutyákat kozmetikushoz, voltam állatkertben, simogattam a lámákat... Nem tudtam, hogy mit is jelent ez a betegség, hogyan lehet elkapni. Én ezek után azt mondom, hogy jobb az ovatosság. Ha babás leszek legközelebb, akkor nem fogok olyan helyre menni, ahol kialakulhat egy újjabb fertőzés, és nem fogok olyasmit enni, ahol még csak a gyanúja is felmerülhet.
Bocsi, senkit nem akartam elrémíteni, így kora reggel! Olvassátok el a toxoplazma topicot!
Lányok!
Mi lehet velem? Annyira fájnak a petefészkeim, mind a két oldalon! Nem szoktak így fájni. Szabályosan fáj, és a derekam is majd leszakad. Igaz, most vagyok a 13. napon. De szerintem, már a 10. napon lehetett pé-m, mert akkor is úgy fájt elötte, majd megszűnt a fájdalom, plusz volt nyák is! Dupla pé-m lenne???
Szilvi!
Durkk!!!
Drukk megy mindenkinek!
Üdv:
Gitta