Ma voltam 24. napi progi vérvételen. A 21. napi 15,9 ng/ml lett gyógyszer mentes ciklusban, ami a doki szerint teljesen jó (szerintem alacsony, de legalább ovulálok). Kész lett a 3. napi hormontükröm is, ahol minden hormon jó, csak az FSh magas 11 mlU/ml, ami azt jelenti, hogy nehezen vagyok stimulálható, és a lombik stimuláláskor nagyon sok FSH-t kell kapjak, ami egy vagyon lesz. A prolaktinom tökéletes 15ng/ml, pedig a Bromocryptint 2 hónapja abbahagytam, mert nem láttam a végét (ennyit az egzakt következtetésekről a hormonoknál). A nagyobb baj az apró vérezgetésekkel van, mert megnézett UH-n, hogy hátha polip vagy méhszájseb, de nem találta semmit. Szerinte ez a magas progi nem indokolja a vérezgetést, így ha nem múlik el a köv. ciklusban akkor egy egészségügyi küretet akar csinálni, és levakarja a régi nyh-át. Hiába mondtam neki, hogy ez hormongond, mert a hőmmel kollerál a vérzés mennyisége, ráadásul ha felteszek egy utrot akkor nem vérzik, sőt mindig olyankor vérzek amikor az előző ciklusban kaptam hormonpótlást, és hirtelen megvonjuk.
Ja és megszületett ma Schobert Norbiné lánya .
Puszi
Cat