A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

((((((((((((((((((((((((((babim))))))))))))))))))))))))))

Sajnálom!
Vendég

(((((Bimikém, annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: Kép )))))

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Dicséreteket köszi :)

Csajok, 8 centis gyereknek még szerintem nem szoktak látszani a fülei, de simán kivehető a képen. Nekem is azonnal feltűnt, meg a dokinak is... :wink:

Gabikám, a fején keresd :wink: Jobbkéz felé van a feje, vízszintesen fekszik különben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Baba sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: Sírd ki magad valahol, vezesd le a feszültséget és aztán ismét előre! Nagyon nehéz ez a helyzet, tudom. De tudod, mit mondott a dokim, mikor mondtam neki, hogy a januári után félek, hogy ez sem marad meg? Azt mondta, hogy 50-50% az esély a biokémiai és a normális terhességre, és mivel átestem a biokémiain, így ez tuti megmarad, hiszen a másik 50-be tartozik. Meglátod, veled is ez lesz! A következő tuti sikerülni fog és lesz egy gyönyörű, egészséges kisbabád!!!
Mikor lesz a következő inszem? Most mi a teendőtök?

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Bocs, hogy most csak Babaimi miatt írok…

Babikám!!! Stramm csajszi vagy, túl fogod élni, és újult erővel vágsz neki a következő ciklusnak! Gondolj arra, hogy KÉPES VAGY TEHERBEESNI! Tehát működik Nálad az inszem! Puszillak!

(du v. este jövök bővebben, mert már ég a pofám, hogy 2 napja nem írtam…)

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso
bizony, hanyagolsz minket :(

Kép
gaby25

szezso várunk este! :lol:
Vendég

Halihó!

Melcsi: Anyudnak jobbulást!

Áfi: drukk a matekhoz. És köszi a tegnapi infókat.

Szilcsi: köszönöm érdeklődésed, de még nincs eredmény, így le is mondtam a mai dokit.

Lili: hajrá! Mikor tesztelsz?

Szirmi: szerelmes lettem Miksába!

Babim: nem is tudom, mit írhatnék! Én is ki voltam bukva pár napja, sírd ki magad, jobb lesz!!!! És teherbe tudsz esni, és lesz kisbabád!!! Ez tuti!!!!!!! Ölellek!

Szezso: várunk.

Bettike: beírnád a táblába, hogy máj. 25. doki? Köszi. (kérni fogok időpontot átjárhatóságira)

Puszi:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

szia snufikám! ritkán jöszöl!
Vendég

sziasztok!

nemrég értem haza.

(((((((((((baba)))))))))) A következő biztosan sikerülni fog! kitartás!

jelentem, kaptam áfitól smst, és összeségében a két zh eredménye alapján, 3 lett a matekja. :D

mindjárt visszaolvasok....

katica
katica30

Áfi
HATALMAS GRATULA!!!!! Katica írta, hogy mostani zh 50-ből 41 pont, hát fantasztikus, méghogy hülye vagy matekból :shock: csak eddig nem volt ilyen jó tancsid :wink:

Katica
NEKED IS GRATULA!!! Nélküled nem sikerült volna így, nagyon jó matektanár vagy :mrgreen:

Kép
gaby25

áfi, hatalmas gratuláció
Vendég

Katica + Áfi: GRATU!!!! Ezt megcsináltátok! :lol: :lol: :lol:

Boni: nem nagyon érek rá mostanában, és ez így lesz június végéig,.... :roll:

snufi

snufi júniusig nem bírom ki nélküled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja és KAtica a világ legjobb matektanárja!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem mi is még egyben vagyunk :D Tegnap voltam dokinál én is, meg ctg-n. Nem úgy néz ki, hogy ki akarna jönne a bébink, de végülis van két hetünk!

Babancs: ma hozzátok/hoztátok haza Domi babát??? De klassz!!! Akkor beindul az életetek!!! Szuper!!! :D És nagyon szép babaszobát készítettetek neki!!!

Melcsi: anyukádnak mielőbbi jobbulást, pihenjen sokat, hogy minél hamarabb felépüljön!
Ugye mondtam, hogy a magasságod miatt nem látszik akkorának a pocid, de ennek ellenére úgy néz ki, hogy egy óriásbébit hordozol?!

Cenikő: te még Emőkéhez jársz? Úgy hallottam, hogy terhes. Bevállalt még téged szülésileg???

Baba: :( :( :(
szerika

Szerike, te is szegedi vagy? Vagy honnan ismered Emőkét? Úgy tudom, Enikőt még bevállalta, ha jól tudom, szeptemberig vállal szüléseket, de engem már nem vállalt el, a terhesgondozást sem.
Snufi, kár hogy nincs eredményed. :( Átjárhatósági? Gyanakszol valamire?
Katica+Áfi, fogadjátok gratulációmat! :lol:
Bonikám, jobban vagy?
Szezso, mé nem jössz mááááááááááááááá??? :lol:
Gaby, magadról sosem írsz. :evil: Jól vagy(tok)?

Kép
szilcsi

gaby, hova tüntél msnm ről? megbántódtál?
Vendég

Szilcsi
jól vagyunk, írtam szerdán magunkról, hogy mi volt a kaáliban :wink: Most bosszankodom, mert a hétre vártam az egyik cégtől a pénzt, és még nem jött meg a számlára, járulékokat meg hétfőn KELL utalni :evil: párom intézkedett, azt mondták legkésőbb hétfőn utalják, de hát az csak keddre érkezik meg :cry:
Görcsöl a pocim is ma :? :(

Kép
gaby25

szilcsi köszönöm jobbna, hasmars abbamaradt :shock: ki érti ezt
Vendég

Döbbenet... Az nlc-n a 2008. januári babavárók topikba beírt egy kétgyermekes anyuka, hogy ő az előző kettővel utálta a kávét, és most semmi baja nincs a kávétól, úgyhogy szerinte nem is terhes... :shock: :shock: :shock:

Kép
szilcsi

Boni
szarakszik az msn a munkahelyemen :? skypon is írhatsz :)

Kép
gaby25

Szilcsi: igen, szegedi vagyok :D Emőkét csak hallásból/látásból ismerem, nekem nem ő a dokim. Te kihez jársz akkor? (elég kezdőbetű is)
szerika

Szilcsi: nem gyanakszom, csak eltelt 1 év!!!!! Ha a prolaktinom lement, akkor ELVILEG minden ok. De babó mégsem fogan meg, tehát lépni kell tovább. 1 év rohadt sok idő. Sosem gondoltam volna, hogy nekünk sem fog összejönni,... :cry:

snufi

szilcsi érdekes megállapítás!
Vendég

snufi hát még a 22 hónap
Vendég

Igen Boni. :(

snufi

de nem adjuk fel!ugye? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekünk 20 hónap :( de nem adom fel, 25. hónapban ott lesz az a pocaklakó :D vagy hamarabb csodababó :wink:

Kép
gaby25

NEM ADJUK FEL!!!!!!!!!!!!!

snufi

Csajok lépek, várnak Ceniék, megyünk bababoltba :wink: :lol:
Szerika, privi ment!
Szép hétvégét, ha nem jönnék, de sztem jönni fogok, nem menekültök! :twisted: :D
Boni, Gaby, Snufi, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenkinek eljön az ideje! Hajrá kivizsgálások!
Puszka!

Kép
szilcsi

nekem már itt van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

legalábbis sokak szerint :wink:
Vendég

Sziasztok,

Bimi, :cry: Úgy látszik ez a topic keresztje. De tényleg az vígasztaljon, hogy sokunknak volt ilyen, akik bbaások vagyunk most a topikon, és ölelés megy ezerrel. ((((((((((((((((((BImi))))))))))))))

Áfi, gart a vizsgához

Szirom, édes miksa, nagyon ügyes fiú volt, és csodaszép a kisebbik bébi is :wink:

Babancs, dejó Domit viszitek haza.

Liza szüléstörténet?

Rohanok postára

Purc

Kép

Kép
purc

van terasz a munkahelyen, kiültem az előbb 10 perce süttetni az orcám :D nagyon jó volt :P :wink:

Hát Boni biza itt az ideje :wink:

Kép
gaby25

Mindenkinek köszönöm a vígasztalást!

Áfi! HAtalmas gratula!

Szirom, míg el nem felejtem: köszi a MIksa-képet, ari, a pici meg cuki:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok van valakinek ilyen újjbedugós papucsa? Meg lehet ezt szokni :? Tegnap kaptam, nekem még nagyon nem passzol :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purci! Használd és meg fogja szokni a lábad.

babaimádó
Kép
babaimado

purc, ha feltörné a két ujjad köztm átmenetileg tegyél oda ragasztócsikot, sebtapaszt!
Vendég

Na, pár percem maradt így a munkaidő végefelé :-D

Szirom: Miksának jobbulást! A picurnak meg szuper hallása lesz :-D (persze ha tényleg nagy a füle)

Boni: jóóóó a görbéd! (Nem is gondoltam volna, hogy enniyre jó cucc ez a Gynevac, hogy már úgy is hat, hogy még csak felírták :-D

Snufi: én csak támogatni tudlak abban, hogy továbblépjetek a kivizsgálások területén. Azért itt egy vigasztaló statisztikai adat: 1,5 év alatt a próbálkozó párok 90%-ának sikerül a baba!

Sajna itt páran már túlléptük a 1,5 évet, de kitartás!

Babancs: akkor megtelik élettel a babaszoba!!! De jó!

Áfi (és Katica): gratulálok a vizsgához!!!

Melcsi, Szerika: már nagyon a végét járjátok! Majd jelentkezzetek sűrűbben, egy ideig majd nem tudtok jönni, így előre le kell tudnotok a megfelelő számú hozzászólást :-D

Csikkennek gratula az UH-hoz!

Gaby: különben nekem nagyon teccik a görbéd :-D Asszem Enikő is 36,7-ttel lett terhes…

Bettike: 37,3?? Az állat! Örülök, hogy kikúrálódtál!

Szilcsi: Apa engem is szokott hasonlóan vigasztalni :-D mondom neki, lett pár hurkám, kövér vagyok…erre ő: nem baj, én így is szeretlek :-D Szuper! :-D

Purc: nekem van ujjközéhúzós, és nem volt kényelmetlen…majd hordod egy kicsit, és bepuhul, megszokja a lábad…

Most rohanok haza…Este írok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso én is a maradék 10 % hoz tartozom :cry:
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Snufi!

Köszi a számot! Azóta már jó párszor meghallgattam! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szirom! Olyan kis helyes a fiad, hogy a fürdőköppenyről el is feledkeztünk! :lol: :lol: :lol:
És én látom a fülét! Legalább is ha az, amit látok az az!

Babaimado! Ehhez úgy sem lehet hozzászólni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És hogyan tovább?

Lili! Szimpi a hőd! Csak így tovább! :wink:

Szezso! Köszi, igen állat! Azaz állat lenne, ha normális állapotban lenne, de náthásan azért nem olyan állat! :lol:

Purc! Nekem csak volt, mert nem tudtam megszokni!

Áfi és Katica! A topic matek zsenijei! :lol:

Boni! Megfőztél?

Kép
bettike
Eger

Babaimi,
végtelenül sajnálom!!! :( Nagyon sok babó jár ám így csak ki se derül... de ha egyszer sikerült, mostmár sikerülni fog! Lehet hogy azért ment el mert nem volt egészséges. De legközelebb tuti tökéletes babátok fogan aki erősen kapaszkodik!!! Ne szomorkodj, ez bizonyíték hogy sikeülni fog!!! ((((((((((Babaimi))))))))))
Mindenkinek köszönöm a gratulákat, Gabynak külön a belém vetett bizalmat, de összmunka volt erőst, mindenki másolt mindenkiről, definíciót főleg könyvből, feladatokat egymásról és puskáról :lol: Mindez kicsit sem csorbítja Katica zsenialitását, egyszer mindenkinek le kéne ülni vele matekozni, egyrészt humoros, másrészt elképesztő miket tud fejből a nő... mikor a 48. azonosságot meg szabályt (de félmétereseket ám tele rút jelekkel!!!) mondja mint a vízfolyás ugyanahhoz a feladathoz... szóval le a kalappal előtte! :)
Snufi,
örömmel olvasom hogy jól döntöttél, nagyon fogok szorítani az átjárhatóságidhoz!!!
Purc,
én idén vettem nagylábujj mellé bevgós utcai papucsot, de meg lehet szokni (főleg ha amúgy kényelmes!).
Vendég

Babaimado! Ezt külön neked küldöm! Ha teheted hallgasd meg! A szövege miatt érdekes! Szerintem olyan vígasztalós, hogy igen is tessék előre menni! :wink:

Egyébként mindenkinek ajánlom! A szöveg miatt leginkább!

Már ha nem ismernétek, vagy nem figyeltetek volna oda a szövegére!

http://www.youtube.com/watch?v=KQz2OoMXWAk

Kép
bettike
Eger

köszi csajok a válaszokat. Már talán szokogatom. Egész délelőtt rajtam volt.

Képzeljétek hogy jártam ááááááááááááááh. vettem textil pelust, mondom belenyúlok jó az anyaga, hasonló mint otthon. Erre itthon kibontom, és basszus ez nem csak egy textil darab, hanem középen van bele van varrva egy betét. :twisted: Ezt igy nem tudom használni :twisted: HUUUH de mérges vagyok magamra, ki kellett volna vennem, de nagyon be volt csomagolva. ááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi
szép összmunka volt, az a lényeg :wink:

Szezso
mitől tetszik ez a görbe??? :shock:
te kövér :shock: Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ismét itt vagyok, de sajna nem sokáig, csak helyzetjelentés mert a nagyimnál van a doki és kórház lesz belőle. :cry: A szomszédban lakik és inkább eljöttem mert megtelet a kicsi ház. :shock: Majd én viszem be a kórházba.
De addig is történt velem valami amit le kell írnom. Tisztító kúra után kiütések jöttek a kezemen. Elmentem a dokimhoz írt kenőcsöt stb. Na az a lényeg, hogy ma visszamentem, és UH-s rendelése is volt. (háziorvos) Kikérdezgetett és megnézett a UH-val. Nem hiszitek el (nehogy gratuláljon valaki!!!) apró petezsákot láttunk. 9 dpo-nál...... :?: :?: :?: Azt mondta a méhem nagyon gyanús, majd öt percig keresgélt mire megtalált egy gombostű nagyságnyi, (vagy még akkora se volt, de látszott) szerinte petezsákot. :shock: :shock: Nem tesztelek az biztos. Mi a véleményetek???

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
a háziorvosodnak van hüvelyi UHja??? :shock: Vagy hasi volt? Nem vagyok orvos, de vagy nem 9. DPO, vagy ha igen akkor te vagy a világ nyolcadik csodája (amennyiben tényleg petezsák volt...) én azért kételkednék. És orvos mondta tudván a ciklusod jelenlegi állását hogy petezsák???
Vendég

Lili: Háziorvos (nem szülész nőgyógyász) megnézett UH-val (hasival???) és apró petezsákot látott a méhedben?
Vagy hüvelyi UH volt? Nem egészen értem a történetet :shock:
Amúgy szvsz létezhet, naná, itt a topikon is készültek már csodababák :wink: :D
Csak nekem furi, hogy egy háziorvos miért néz meg Hasi UHval petezsákot keresve, vagy valamit félreértelmeztem??? :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?