A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Leone, sziaKépKépKép
En is emlekszem amKép Megneztem a profilod, hol tartotok?

Galuska

hu, de belelendultemKép

KépKép
galuska

Galuska Kép

Akkor el is tudom vinni neked a kazit átmásolásra kölcsibe, majd írok mailt! Meg kiváncsi vagyok melyik klinikára mentek, csak nem a Fertinovába? Úgy hallottam az az egyik legjobb.
Nekem az elozményem egy vetélés 2 éve (sajna nem olyan "sima" ugy, bar melyik az?). Szóval elvileg tudok terhes lenni, legalábbis remélem. Most újból próbálkozunk, azt hiszem ez az 5. hónap..

Leone Kép Hogy vagy? Voltál már tarkóredo mérésen?

Soraya
soraya

Kép Kép Kép Halmas gratula Bogéréknak Kép Sok-sok tejcsit kívánok Nekik Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

GaluskaKép! Soraya!Kép
Holnap leszek a 13. hét utolsó napján, és holnap megyek UH-ra is. Nem voltam még tarkóredő mérésen, nem mondták mikor csinálják. Talán majd most?Kép
Aranyosak vagytok hogy így érdeklődtök, de attól tartok, hogy zavarom a többieket ezzel a témával.

Pedig én úúúúúúúúgy drukkolok mindenkinek, nagyon reméltem, hogy ekkorra már jóval többen fognak követni! Furcsa érzés titeket olvasni, olyan tehetetlennek érzem magam, miközben tudom, hogy ti itt mind hogy érzitek magatokat hónapról-hónapra. A környezetemben is elhíreszteltem már, hogy milyen problémák után jutottunk el idáig, hogy bárkinek bármilyen ismerőse ha hasonló cipőben jár, akkor én szívesen segítek tanáccsal ha igényli. Nem szeretném, ha más is leragadna egy nem megfelelő doki mellett mint tettem én is 2 évig, és elvesztegesse az időt és tovább kínozza a lelkét. Ha nekem valaki az első vetélésem után szólt volna...! Még így is 1 év kellett a sikerhez az után, hogy rájöttem, hogy mi a baj.

Leone

KépKép
leone

SorayaKép
Latom a Ti esetetek sem olyan egyszeruKép
Nekunk a Diacort ajanlottak, aztan teljesen veletlenul a Naistenklinikkan kotottunk ki.
A haziorvosunknak eppen csak emlitettem, hogy lassan 3 eve nem jon a baba, erre rogton irt egy beutalot a Naistenkl.-ra. Ez volt szeptember vegen. 2 het mulva pedig megyunk az elso konzultaciora. Talan maganklinikan gyorsabb lenne az ut a baboig, de a Nkl.-t is nagyon dicsertek, es igen gyorsak voltak az idopont adast illetoen, igy belevagunkKép el sem merem hinni, hogy mar itt tartunkKép
Annak idejen a nogyogyasz (magan nogyogyi, 6 gyerek buszke apukajaKépKép)felirt clomifent (=closty).elotte volt peteeresem, a kura alatt es utana sokaig nemKép Felirt 4 havi adagot uh-s nyomonkovetes nelkul, majd elbucsuzott, hogy viszlat 4 honap mulva, ha meg mindig nincsen baba, majd csinal (nem skKép) mas modon. Nem mentem vissza hozza....
Varom a mailtKép

LeoneKép
Nem tudom, hogy a Tobbiek hogy vannak vele, de en nagyon szeretek sikertortenetekrol olvasniKépKép
Majd ird meg mi volt az UH-n, oksi?

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!
Jézuuusom, az a kokuszos izé, FUUUJ!!!Kép Remélem, hamar gyogyul!!!
Az eredeti cim miatt irok, azaz ma megjött...KépAmi nem lenne baj, csak éppen a szülésem utan marrrha sokaig nem jött semmi-sokaig szoptattam, tehat nem volt baj-viszont amiota meggyövöget, RETTENETESEN vérzek, nagyon faj mindenem, nagyon rosszul vagyok...KépEs tart a mensi 2 napig!!! A dokit mar felhivtam, épp nyaral, de addig kérdezném: történt Valakivel ilyesmi??? Teherbe esésem elött altalaban 28-30 napra jövögetett "MEG", tartott 6 napig, és volt 2 csepp...Kép Mosmeg???24-26 naponta gyün, és Niagara...Kép
Vendég

Kedves Lányok!KépKépKép

Látom Cat már megírta, hogy kicsi lányunk, Eszter Dorka november 8-án éjszaka 2 óra 11 perckor meglátta a holdvilágot. 3200 g, 55 cm és nagyon szép kisbaba KépKép Mindhárman Kép jól vagyunk...
Azért jelentkeztem csak és azért írom Nektek ezt a pár sort, mert Bogár - és még nagyon sok kismami - is innen indult és tudom, hogy milyen sokat jelentett és jelent neki mai napig ez a topik, mert sok valós és "virtuális" barátnőre talált itt és sok vigasztaló szót kapott tőletek.
Ám egy szép napon - mint ahogy ő - Ti is arra ébredtek majd, hogy nem jött meg, egy másikon, mintha egy kis lepke szorult volna a pocitokba, és a világ legszebb napján pedig a pocitokra teszik a kis csutakos síró masinát, akit csak az nyugtat meg, ha meghallja az anyukája szívdobbanásait, Ti pedig krokodil-örömkönnyeket potyogtattok majd a boldogságtól...
És ezek lesznek az igazán Nagy Napok...
Kívánom, hogy minél előbb jöjjön el mindannyiótok számára! Mert az nem kérdés, hogy egyszer eljön!!!

Bogár + Bogárka + Bogárfi
Névtelen

Galuska!Kép

Hát persze hogy emléxem Rád!Kép

bnemethm
bnemethm

Jo reggelt!

Ma reggel ugy kezdem a levelemet,ahogy Leone kezdte 13 hettel ezelott.Kerlek benneteket,hogy ne gratulaljatok!!!!!!!!!
Ma vagyok a 30.-ik napon.A ciklusom 32 napos.14 hete a hom 37.2-37.3.
Es most itt ulok ket db (kulombozo gyartmanyu) halvany 2 csikos teszttel!!!Es bogok!!!
Nem tudom elhinni,felek es orulok,mit tegyek???1000X elkepzeltem milyen lesz,de nem tudok gondolkodni.
Holnap tali utan indulnank Hannoverbe.Mit csinaljak?Orvoshoz elotte mar nem tuok bejelentkezni...Emeljem a Duphastone adagot?Terjek at Utrora?Ne menjek?Elhiggyem? Halvany csik is csik masnal...DE nalam vajon????
Istenem...
-szoszi-
szoszi

Persze,hgoy nem 14 hete,hanem 14 napja van fennt a hom!Kép
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép

A halvány két csík is csík, és Nálad is. OK, nem gratulálok még, de ezzel a hővel és ezekkel a csíkokkal mi más lehetne. Én nem ismerem az előzményeidet, de szerintem utazz nyugodtan, a baba jó helyen van, nem lesz baja.Én is a tszt utáni napon utaztam nyaralni, végig zötykölődtem az utat, és semmi baj sem lett. De, hogy megnyugodj, ma semmiképp nem tudsz elugrani dokihoz?
DRUKKOLOK!!!

Kitty (én is itt kezdtem Nálatok)
(26+6)
kitty123

Szöszi Kép
drukkolok!!! Először is nyugodj meg!!!!!
Mennyi duphastont szedsz? 3*1 szerintem elég. Nem kell áttérni Ultrora szedheted ezt is nyugdotan. Ha gondolod, utazz el, ha megnyugtat, akkor maradj otthon. De első körben NYUGI!!!
A halvány csík, csík. Különösen, ha két teszt is kimutatta. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szösszi

HívlakKép
malice

Na hol vannak a többiek??????????????? amióta a Szöszi leirta hogy mi van vele egyfolytában vigyorgokKépKépKép

Ja és sárgulok már megint, ha a talin egy ilyen fejü lány érkezikKép az én vagyok Kép

Alice
malice

Sziasztok Kép

Jól kezdodik ez a reggel Kép Bogárfi írásán pityeregtem egy sort, aztán olvasom Szöszit Kép
+Szöszi+ KépKépKépKépKépKép
Tanácsot nem tudok adni, de a helyedben nem mennék és kérnék kb 1 hét múlvára idopontot a dokinál. De ez én vagyok Kép

Soraya
soraya

SzösziKép
Ne térj át Utrora, ha a Duphaston bejött. Továbbra is szedd a Duphit. Szerintem nyugodtan elutazhatsz, de ha megnyugtat akkor maradj itthon. A kétféle teszt nagyon bíztató, így minden esélyed megvan...KépKépKép

BogárfiKép
A szüléstörténetet mikor halljuk ? Pusziljuk Bogárt!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

GaluskaKép
Én is nagyon drukkolok Nektek. A napokban gondoltam ám rátok, mert nézegettem a pbase-n a képeiteketKépKép, de reméltem már azért nem írsz, mert nem tartozol ebbe a topicba.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Szoszi Kép
Egyfolytában ki akar jönni az a tiltott gr-vel kezdődő szó a számon... Kép
Ha az út nagyon zötykölődős, akkor ne menj, de szerintem az autópályák elég simák ahhoz, hogy ne legyen baj. Bár szokták mondani, hogy egy kismama ne üljön és álljon sokat egy helyben, de szerintem ez inkább később fontos, amikor már nagyobb a baba.
Mindenesetre szoritok neked, hogy minden rendben legyen!!Kép

Mandula
mandula

+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép+SzöSzi+ Kép

Én semmit nem tudok tanácsolni, csak vigyorgok!!!Kép) Ja, és ezerrel szorítok nektek!!!!
Én rohantam a dokimhoz ... és elutaznék ... KépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Lanyok!Kép
Koszonom,hogy nem gr...-tok,de drukkoltok!
A csaladi kupaktanacs osszeult es dontott.Nem megyek.Valoszinuleg nem lenne semmi gond,de a derekam es a hasam is fajdogal,igy aztan ha most vagy kesobb barmi tortenne magunkat hibaztatnank es ezt nem akarjuk!Kép
Ha holnapra be tudok iratkozni dokihoz,akkor Pesten leszek holnap es akkor megyek talira is.Ha nem tud holnap fogadni,vagy azt mondja a telefonban,hogy meg korai(ami igen valoszinu),akkor sajnalattal de le kell mondanom az ehavi talalkozasi lehetosegrol.Ugye,megertitek es elfogadjatok az "igazolasomat"???

2*1 Duphastonet szedek,1 Bromot es a jol ismert Leone-fele koktelt:MagneB6+Zn+Folsav.Mit szoltok,ez maradjon igy tovabbra is?
Tenyleg Leone!Kép
Nekem elsore bejott!Koszonom...
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
jól döntöttetek. A legfontosabb, hogy ti nyugodtak legyete Kép
Dokinál kérdezz rá, hogy elég-e ez a duphaston, meg a többi gyogyóra is.

Én is elkezdem ezt a koktélt, ha ennyire működik. Az egyetlen kérdésem az lenne, hogy króm és nikkelérzékeny vagyok, szerintetek cinket ennek ellenére ehetek?

Ezek szerint az előző talin után is bebabásodott valaki Kép olyan jó, hogy a tali varázsereje semmit sem csökkent Kép

puszi: Orsi

Szöszi Kép mostmár +Szöszi+ nek kellene lenned Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus Kép
veletek mi van? Mikor mész megint UH-ra?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bogárfi:már megint megríkatott egy férfi...Szívből gratulálok Nektek és nagyon sok boldogságot az új kis családtaggal!
SZÖSZI:KépKépKép Megértem, hogy nem utazol, asszem én sem mennék. Szerintem mostantól szedj Elevitet is , legalább az elsó 2 hónapbna minden nap. Amellé már nem kell más legfeljebb a Cink.
ÚÚÚgy remélem, hogy holnapra kapsz időpontot!
LEONE:persze, szívesen hazaviszlek. Most már kívülről is van színe a házunknak, fel sem ismernéd! Egyébként az ágyneműdet félretettemKép.
GALUSKA:szerintem mindenki emlékszik rád, sajnos azóta nem ürült ki a topic... Ti most hol tartotok?
EGCSI:a Vistában foglaltam Virág néven, a kis galéria állítólag dohányzó, de én mondtam, hogy úgyis velünk lenne tele, úgyhogy nem gáz. Próbáljatok Ti is lobbizni!
OFF:szombaton voltam Indexes-lombikos talin, nagyon komoly volt, 25-en voltunk. Majd mesélek a talin, ha érdekel Titeket!
Virág
virag

Szöszi! Nem is birom tovább olvasni, annyira örülök, hogy nem is mondom mennyire!!!KépKépKépKép Most nincs senmmi gratula, de légy olyan klasszul mint eddig, ne aggodj azt annyi.( Azért majd meséld el holnap, hogy ez mennyire klasz kis cucc!!!) Nagy pusza: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok Többi csajszikKép

Szöszi híre után szóhoz sem jutottam...jújj de jó nekiKép
Holnap tali de klassz csak van egy rossz hírem,apóssom szülinapja lessz és rohannom kell haza, de azé hazafele teszek egy kis kitérőt és beugrom hozzátok, nemszabadultok ám meg tőllem ha ha haKép

Szia GaluskaKép én is emlékszem rád mi van most veled mesélj?

Pussz mindenkinek, aztán a tali után jönni fognak ám a babákKép
Alice
malice

+Szöszi+Kép én Elevitet és folsavat szedek csak azt mondta a Dokim, még nem is kell más, ja meg az az Utro...hüvelydrazsé.Kép

OrsiKép amúgy én nagyon jól vagyok, jövő kedden megyünk újra Babócát lesniKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Na végigolvastam és folyton csak vigyorgok, így ni: Kép
Szöszi, az azért nem ér, hogy nem akarsz jönni, mert még németet megéretm, de a talit,.. persze, aki nem akar ikreket.........

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SzösziKép

Gyere el a talira és fertőzz meg minket egy babávalKép hátha elkapjuk Kép Kép Kép

Alice
malice

Sziasztok
aki még emlékszik rám, és aki tudja az "előéletünket", az most gondoljon valami nagyon vadat... megvan?...a hogyanra gondoljon még annál is vadabbat... KépIGEEEN
Hurki
hurki

Hurkiii????Kép
Te is??KépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Hurki
Micsodaaaaa??????,,, Mivaaaaannnn?
Jaj istenem mingyáááá szívbajt kapokKépKépKép

Alice
malice

Nem lehetne ma is talizni szét izgulom az agyamat, na kinek van még jó híre??????
Már magam miatt is izgulok pár nap és minden kiderülKép

Jaj hogy ver a szivemKép

Alice

Hó vannak a többiek?
malice

Réka nap van és megjelent R.Réka kazija .....no comment...Kép Kép Kép Kép
malice

Picurka Babuhoz gratulalok én is... Azt hiszem, rossz helyen jarok itt, Ti masrol beszélgettek, mint a FURCSA mensikröööl... BOCS!!!
A halvany csik az is terhességet mutat, igen, csak nagyon az elejét!!!Kép
Mindenkinek kivizsgaltak a Pajzsmirigyét, aki nem esik teherbe??? Lanyok, az nagyon FONTOS!!! Nekem amiatt nem sikerült éveken keresztül teherbe esnem!!! S ha sikerült, elveszitettem a Babakat!!! De minderröl mar irtam mashol...Kép
Batorsaaag, Lanyok, kitartas, és bocs, hogy idepofatlankodtam!!!
Vendég

Kukacz!Kép
Nekem kétszer jött meg csak szülés után persze rendszertelenül, de iszonyatosan görcsöltem és véreztem 8 napig. Én megkérdeztem a Dokim, azt mondta a harmadik körül helyre kell állni a régi rendnek, ha nem megvizsgál nincs e valami baj ... nálunk nem lett következőKép szerintem menj el orvohoz.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

HURKI Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Részleteket kérünk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Még csak azt tudom, hogy csoda történt. Komolyan. Nincs rá magyarázat illtve van de ha elmondom azt hiszitek elment az eszem. Alig bírom elhinni. És elkiabálni sem akarom, hogy Nekünk...Spontán...A lombik leállító szurik ellenére....
lányok ez tényleg csoda
HUrki
hurki

Lányok,

Jaj, csak kapkodom a fejem. Előbb sírtam egyet Bogárfi írásán, aztán vigyorogtam Szöszi híre miatt. Most meg Hurki...!!
Komolyan, szóhoz sem jutok.
Szöszi Kép
Nagyon drukkolok!

Hurki Kép
Híreket kérünk, légysziiii!

Alena
alena

Az elmúlt 3 év történései zanzásítva, hipofízis adenóma,pco műtét, férjecske hereviszérműtét, nincs látványos javulás az eredményeiben, kimondják, hogy inszem kell de esély igazán csak lombikkal van. INszem túlstimulálódás, lombik felkészítés, 1 db petesejt van csak, az megtermékenyül és beágyazódik. 5. héten elhal. köv lombik stimulálás lórúgásnyi hormonra nem reagál a szervezetem, stimulálás leállítása, kiborulás, megjárni a poklot oda vissza többször, Doris ajánlotta karmaoldós és energiaadós emberek ciklus elejétől folyamatosan mindkettőnknél, középidőben spontán önálló igazi peteérés és repedés, állati rácsodálkozás, lombik leállítószurik elkezdése közben tesztelgetés hátha nincs is szükség a lombikra mert ezek a karma-energiások csodát tettek velem, 28.cn pozitív teszt, vérvétel pozitív!!! Most szurikat kapok, hogy a hormonok jók legyenek, és nagyon de nagyon bízok benne, hogy ha eddig ilyen csoda történt nem csúszunk el már.
Hurki
hurki

Kedves Lányok!

Köszönjük a jókívánságokat és nagyon örülök, hogy ismét vannak nagyon-nagyon-nagyon gyanús esetek. SzösziKépKépKép
CatKép ez az én verzióm, Timi majd elmeséli, hogy ő hogy' látta, de egy biztos: Eszter 3200 g-ot nyom, 55 cm "hosszú" 35 cm a fej-, 33 cm a derékátmérője (vagy fordítva: az értékek tuti jók, csak a sorrendben nem vagyok biztos és a papír meg persze otthon van) az apgarja pedig 10/10, (ha így kell írni, mert nem is tudom pontosan, hogy mit jelent, csak azt, hogy jó) és mindketten egészségesek és mindhárman jól vagyunk.

Röviden a születés sztori friss apuka szemmel:
11.06. 23.00 utolsó legjobb barátos tuinván-buli vége, 24.00. alvás.
11.07. 02.53 ébresztés, szivárog a magzatvíz, gyors telefon szülésznőnek, megyünk szülni.
11.07. 03.30 autózunk, nincs forgalmi dugó (ettől kispapi koromban mindig féltem, helikopterre meg még nem futja)
11.07. 04.00 vízszivárgás megerősítés, "hányujjnyi" vizsgálat, ctg, fájások sehol
11.07. 04.30 szülésznő megérkezik, és szó szerint "szerez" szülőszobát, majd megint "hu"vizsgálat
11.07. 10.30 több órás idegörlő várakozás után először jelentkeznek 3 perces fájások, de délre már megint semmi, szokásos "hu"vizsgálat
11.07. 16.00 doki bár tudja, hogy elmúltak a fájások, a "hu"vizsgálat után úgy dönt, ha másnap reggeli semmi, akkor meg kell indítani a szülést, viszont azt mondja, hogy reményei szerint éjszaka mégiscsak szülünk
11.07. 20.00 fájások újra jelentkeznek, úgy látszik forradalmár lesz a kislány
11.07. 23.00 Fájások erősödnek, szemben ül vele a szülésznő, Timi a labdán rugózik (már csak ez segít, ajánlom mindenkinek), én hátulról masszírozom a derekát
11.08. 00.30 Hívjuk a dokit, "hu" vizsgálat, de gyengülnek a fájások, Timi annyira kimerült és fáradt, hogy el-elbóbiskol az erős fájások ellenére.
11.08. 01.30 A szülésznő kénytelen oxytocint adni, hogy a tolófájások megint felerősödjenek
11.08. 02.11 Az ezredik "hu" vizsgálat után és a harmadik "most erősen tolni" után felsír egy ismeretlen ismerős hang
11.08. 02.12 Timi pociján fekszik a kismanó, én átölelem őket és könnyeimmel fürdetem a kisbabát...
Ezután gátvarrás, újra visszakapjuk egy órára Esztert, puszilgatjuk és gyönyörködünk, majd felcuccolás a szobába, végre egy napos koplalás után evészet és ivászat. 04.30-kor az anyuka lefekszik én pedig hazaautózom, hogy reggel 8-ra ismét bent legyek és el tudjam végre hinni, hogy megszületett a kismanó.

CatKép, és még annyit, jó és profi doki kezében vagy, a szülésznőről pedig szintén csak a legeslegjobbakat tudom mondani, nagyon rendes és aranyos.
Így visszagondolva - a Zn-ről és a MagneB6-ról jutott eszembe - 9 hónappal ezelőtt mindketten sok tökmagot ettünk, nem tudom pontosan, hogy vajon a tökmag tartalmaz-e ilyen elemeket, az is lehet, hogy véletlen egybeesés, mindenesetre elgondolkodtatott, talán jó, ha tudjátok.

Mindenkinek kívánom, hogy kezdjen el pocakosodni!
Pontosan 9 hónapig... vagy maximum 1-2 héttel tovább!

Bogárfi
Névtelen

na én megint bogök! Kép Bogárfi, ez annyira klassz és kispapis és jófej és megható lett Kép
soraya

HURKI Kép Most látom Kép Kép Kép
Ugye hogy vannak csodák??!!! Vigyázz magatokra, légy nagyon OptiHurki Kép
soraya

Hát ez hihetetlen Kép Kép Kép

Egy délelőttöt nem vagyok és telis-teli van jó hírekkel a rovat.

Bogárfi Kép
Olyan megható és nagyon-nagyon sok boldogságot nektek, így ismeretlenül is!

+Szöszi+ Kép
Kellettek azok a plusz jelek a neved mellé mégiscsak. Ahogy Orsi is írta, nyugodj meg, az a legfontosabb. Megy a drukk ezerrel!

OptiHurki Kép
Mi nem ismerjük egymást írásilag sem, amikor te írogattál, én még csak olvastam, de nagyon szorítok. Csodák pedig vannak Kép

Soraya Kép
Köszi a film infót.
Egyeztetünk mailen a részletekről?

Köszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,

Bogár-család-jaj, de nagyon gratulálok! Csak már jönne néha Bogár is netezni, o nagyon optimista fajta, nem ártana néha a topikba.
Hurki-ez mennyire biztos? Neked még nem gratulálok.csak késobb, de hallod, nagyon akar jonni hozzátok a golya, ha a mindenhato szuriktol és a marhára fejlett orvostudománytol sem retten vissza.
Szöszi- neked is gr., de csak gr., atobbit késobb.
Leone-gratu a 13. héthez. Ha a dokid nem csinál most nyaki redo UH-t, csináltasd meg akár magánrendeloben is. Sokkal nyugodtabb leszel, nyugodtabban várod majd az Afp-t is. Csak azért mert nekem nem csinált a dokim, pedig a nagyon fejlett bp.-i klinlkárol van szo.
Orsi, Edit- bizzatok a Krizsában. Veletek voltak kozos dokijaink. Edittel ugye a Szabolcs u.-ban, Orsival pedig ugye az E.Cs.dr..Hát, mindkettot felulmúlja nem kicsivel. Bár csak konzultácion voltam nála, azota is mindenfelé magasztalom, szerintem, nektek is oszintén meg fogja mondani, minek látja értelmét és melyik vizsgálat és kezelés felesleges idohúzás. Ja, meg fogja kérdezni, ki javasolta, ha név kell, mert esetleg nem akartok az internetre hivatkozni, adok.
Cat, Virág-alig várom, hogy sikerrel túl legyetek a lombikon végre.

Ilyen sok okosság jutott az eszembe, annak apropjára, hogy megszuletett Kisbogár.

Bella
bella2

Bella Kép
Köszi aranyos vagy.
Amikor időpontot kértem, már rákérdezett a telefonos hölgy, hogy honnét találtam rájuk és én mondtam, hogy internetről. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Nem baj, ha tudják, hogy megy róluk a duma. Krizsa doktorra pedig nagyon kiváncsi vagyok.
A sok huzavona mellett/után már úgy várok a vele való találkozásra, mintha a Megváltóval lenne randim (bocs a gyakorló hívőktől Kép )

Bella, küldök mailt Szabolcs utcáról, légyszi nézd meg! Köszi

Soraya Kép
Küldtem meilt film témában.

Edit
Kép

Kép
reditke

SorayaKép
A párom munkahelye SZAR és mióta új a főnök egyre szarabb. Klassz, hogy megszerezted a filmet, hálánk örökké üldözni fog! Pé-d lehetett, attól, hogy nem esett le a hőd, elég ha felmegy és fent is marad.Kép

CatKép
Nagy gratula a mamának és a babának, neked pedig kösz az infót!Kép

Kedves BogárfiKép
Kösz a biztatást és nagyon sok örömöt az új családtaghoz!

SzösziKép
Most olvastam a HÍRT! Nem drukkolok, de nagyon örülök és kezem-lábam X-ben értetek! Ja, és jövő hónaptól én is bevetem a cinket és a magnéziumot!Kép

VirágKép
OK, lobbizunk!Kép

AliceKép
Az én apósomnak is holnap lesz a szülinapja! Csak nem családtag vagy?Kép

HurkiKép
CSAK NEM.....? Jajj annyira örülök!KépKépKépKépKépKép

R.EditKép
Te jössz talira?

Egcsi
egcsi

Kedves Lanyok es Friss Apukak!!!Kép
Mikor Bogar es Hurki ide irt en meg nem ismertem a topicot.Azert erzem oket megis ismerosnek,mert miutan ratok talaltam en 1 het alatt vegigolvastam az egesz arhivumot,mint egy konyvet.Mostmar bevallhatom...Kép

Ezert batorkodom gratulalni Bogareknak es mindenfele jokivansagomat tovabbitani!Kép
Hirki!Kép
Neked (meg) nem mondanek semmit,csak szoritok es jelentkezz Te is neha,hogy tudjuk hogy allsz!

Tobbiek!Kép
Mikor babas hir volt a topicban, bar mindig orultem,de elszorult a szivem es ugy ereztem "persze,az O esetuk mas...",annyira tavolinak es eselytelennek tunt,hogy velunk is megtortenhet.
Akkor megfogadtam,hogy ha egyszer en is hasonlo hirt irhatok nem fogok errol megfeledkezni.HIGGYETEK EL,hogy sikerulhet!Mi nem voltunk egyutt a pe napjan,sem elotte,hanem a 15.ik nap reggelen utoljara(pe 17.-ik napon).Vasarnap volt,a ferjem szulinapja,ebedre voltunk hivatalosak,ezert 1/2 ora utan felalltam es lezuhanyoztam..Soha maskor ilyet nem tettem.Es megis akkor sikerult!!!
En mindenkinek azt kivanom,hogy mihamarabb ugy sirjon,ahogy en sirtam ma reggel.
Nem fogok tul surun itt aradozni ,pont azert amiert Leone sem teszi.Akarmit mondtok,azok a honapok nem mulnak el nyom nelkul,nagyon jol tudom mit jelent mindenutt ilyeneket hallani.DE azert mindig olvasni foglak benneteket es nagyon szurkolok.

Nezzetek el nekem ezt a hosszu,erzelgos levelet(fogjatok a hormonjaimraKép)
Es meg nagyon sok Drukk-ot kerek!!!Kép

+szoszi+
szoszi

BogárfiKép
Nagyon kényelmetlen helyzetbe hoztál ! Itt ülök a bankban és potyognak a könnyeim a leírásod alapjánKépKép Magyarázkodhatok majd, hogy á csak örömömben sírok. Nagyon érdekes és megható így férfi szemmel leírva. Mikor mentek haza ?

HurkiKép
Bizony vannak csodák ! KármenKép után Te is.... Ujra reményt adtál sok embernek.Kép Sok boldogságot, és vigyázzatok a kis csodára !

Jó kis hétfőnk van mi ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Bár minden hétfő ilyen lenne, hamar kiürülne a topik!Kép

SzösziKép
Mindig is tudtam, hogy rendes "kiscsaj" vagy és köszi, hogy leírtad az "előzményeket" kicsit talán akkor én is reménykedhetek. Természetesen mégtöbb DRUKK!

Egcsi
egcsi

Szoszi Kép
ismeretlenül is drukkolok, hogy szép kislányotok legyen Kép
Ha kisfiú, akkor még gyakorlom a jóslást Kép

Kangi
kangi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?