A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hja és a 9. DPO-n tuti nem láccik még a petezsák, főleg nem hasi UH-val...... ebben egyetértek Áfival :roll:

Áfikám édesem millió gratula a matekodhoz. Katica kitett magáért :wink: Zsenik vagytok csajok :lol: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi, Ceniko!

A házi orvosomnak van hasi UH-ja. És tudta, hogy volt már vetélésem, kérdezgette, hogy most hogy állok. Mi után elmondtam, hogy mi a helyezt megkérdezte, hogy megnézze-e a méhemet, mert már ilyenkor lehet következtetni a méh állapotáról. :shock: :shock: Na és következtetett, illetve keresgélt. :shock: Majd rámutatott egy pontra, hogy ott elindult valami. :shock: Tényleg sokkot kaptam!!! Most két lehetőség van, nagyon-nagyon hü.........e, vagy tényleg csoda!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili :shock: én ehhez nem értek.
Vendég

ja bettike, végeztem főzéssel. úgy bezabáltam, de semmi bajom most.gyomrom is jó.pussz
Vendég

Amúgy nagyon rendes csajszi. Kár hogy nem szülész nőgyógyász. :? Én is egyet értek abban, hogy nem látszik 9 dpo-nál, kész röhejes hisz februárban 5 hetes voltam és nem nagyon látott a doki semmit hasi UH-val. na mondjuk nem is kereste csak pár másodpercig, majd jött a hüvelyi. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili
hát ez felettébb érdekes :shock: de drukkolok hogy igaz legyen :wink:

Kép
gaby25

Boniko!
Neked hosszúak a ciklusaid? Nekem az első görbe jobban tetszik beágyazódási eséssel. :wink:

Szirom!
Nagyon vagány kisfiad van!! :lol: A kistesó pedig nagyon édi!!!

Bimi!
Nagyon sajnálom!! (((((((((Bimi))))))))) :cry: :cry:

Snufi!
Nem tudom mikor tesztelek, talán csütörtökön, ha addig nem jön meg. :wink:

Áfi!
Gratulálok a vizsgádhoz! A matekot én is nagyon utálom.

Gaby!
Igen ez tényleg érdekes, így nem is mondom senkinek, de nektek le kellett írnom. :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hja és már kezdek bosszankodni. Miért nézett meg uh-val?? és én miért engedtem??? :twisted: Most azért egy kicsit felkavarta a lelki világomat. :? És ha látott is valami szerintem nem kellett volna így kijelentenie. A jó hír nem kell mamámat kórházba vinnem. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili: Értem, hát lehet, hogy nem akkor peteértél amikor te hiszed, hogy peteértél... :lol: És akkor végülis lehet ott petezsák...
Dobsz egy múlt havi és egy e havi görbét egymásalá????

ceniko
Szeged

Lili,
köszönöm a gratut!
Tényleg esküszöm hogy nem akarom letörni a lelkesedésed, és szívemből kívánom hogy ott legyen az a pontocska, de hogy az nem látszhatott hasi UHgal (hüvelyivel se!) az teljesen biztos. Ettől nyugodtan lehetsz babás, nem azt mondom hogy nem vagy, csak azt hogy biztosan nem azt látta a dokid. Nem akarok hülyeséget mondani, nem emlékszem a pontos időpontra, de mensi elmaradása után jópár nappal is hüvelyi UHon is annyit mondtak hogy valószínűleg terhes vagyok, mert nagyon megvastagodott a méhnyálkahártyám, petezsákról szó nem volt! Az még erre rá egy hétre látszott.
Vendég

Ceniko!
Ez a mostani:
Kép

és a múlt havi:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Áfi!
Osztom a véleményedet! Tisztában vagyok vele csak ez olyan hülyén jött ki. Bocs, hogy nyavajogtam de ki kellett adnom magamból, na és kíváncsi voltam a ti véleményetekre is. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lilikém, a szexeket miért nem írtad be? Akkor okosabbak lennénk, vagy van valahol feljegyezve? :oops:

ceniko
Szeged

Ceniko!

Bocs így mentettem le. A múlt hónap próbálkozás nélküli a mostaniban pedig (csak a lényeget írom) ápr. 30. május 1, 2, 3, 4 :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nem mindig írom be mindet. :lol: :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Április 25-26-27???? :oops: Nekem az gyanúsabb :wink:

ceniko
Szeged

Lili,
tök esélyes, csudaszép görbe!!! És el is kaptátok!!! :D Tökjó tökjó, már csak pár nap és tesztelhetsz! Minden esélyed megvan. (És legalább nem sértődtél meg! Jó pont! :wink: )
Vendég

Ceniko!
Nem akkor sajna nem. De az LH tesztem 2.-án volt pozitív. :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hát Lili passzolom :) Ezt egyelőre csak a Jóég tudja :lol: De nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++ :D :wink:

ceniko
Szeged

Lily
esélyes hónap, szép görbe :) és ha petezsákot nem is láthatott, azt láthatta hogy szép vastag a ményálkahártya :)

Nekem meg pár napja kipattogzott teljesen a mellkasom :shock: rügyezek tavasz van :lol:

Kép
gaby25

Ceniko!
Köszi!! :lol: Majd 5 nap múlva kiderül. EGy biztos petezsákot nem láthatott!!! :lol: :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Gaby!
Nekem a kézfejem és az arcom pattogott ki. Nem volt jó tükörbe nézni. :? Kalcium pezsgőtablettát kellett innom. El is múlt elég gyorsan.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili
Na, majd anyutól kunyizok egyet akkor, neki van :)

Kép
gaby25

Gaby!
Próbáld meg. Hátha használ. :D

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili, tényleg nagyon szép görbe drukk-drukk-drukk

kispiskóta

Gaby: azért teccik a görbéd, mert nem olyan, mint a nagykönyvben :lol: hanem olyan szabálytalan, és mégis egyenletes... :lol: szóval érted...

Lili: :shock: ez aztán a sztori! Nem tesztelsz egyet holnap? Ha tényleg van ott valami (és UH-n is látszik), akkor úgyis kimutatja...

Ezt le kell írnom...(előinfo: nincs háziállatunk)
Reggelizünk Apával...Közben korog a gyomrom (furán, nyekergősen).
Apa (körülnéz): Hol a macska? Lenyelted a macskát??????? Na, ezért nem lesz többet :lol: :lol: :lol:

Hőgörbe (egyébként görcsölgetek, ezért felhajtok egy kupica Becherovkát):
Kép

Drága Bonika, tudom, hogy Te is a 10%-ba tartozol, meg én is, meg még páran...De nem adjuk fel! (Mondjuk pont most gondoltam rá, hogy a nyáron ki kellene pihennünk a "projekt" eddigi részét :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Ide is belestem picit!

Gaby!

Hogy mi mindenhol összefutunk! :lol:

Lili!

Még véletlenül sem akarlak hitegetni, mert tudom milyen csalódni ha mégsem....

Én a 14. dpo-n teszteltem, 15.napon már a dokinál voltam és 16. napon már gyönyörűen látszott a petezsák hasi uh-gal! Szóval kicsit fura, hogy látta a 9.dpo-on, de láthatta, ha jó szakember! És persze sok függ az géptől is!

Mivel ez a hőmérős topic, lenne egy kérdésem!

Nektek pé másnapján megemelkedik a hőtök? Én úgy éreztem, hogy kedden volt, de szerdán még alacsonyabb volt a hőm, mint kedden. Csütörtökre viszont felment, igaz csak 36,8-ra, ma meg 36,7-re le! Szóval tanácstalan vagyok! Attól félek, hogy elindult valami és estleg nem repedt meg és mondjuk ciszta lett!

Ne hari ha hülyéket kérdezek, de ebbe az 5 napba beleadtunk mindent és ha mégsem volt még pé-m, akkor ez a hónap esélytelen, mert tuti szét nem rakom a lábam! :lol:
Vendég

Ne haragudj Grönland ha vitatkozom, de számoljunk... megtörténik az ovuláció (0. DPO) mondjuk hogy még aznap megtermékenyül. Aztán elindul a petevezetőben, napokig vándorol, közben osztódik. Majd (vegyünk egy nagyon ideális esetet) mondjuk a 4-5. nap környékén megérkezik a méh üregébe, ekkor sem több (lehet hogy tévedek, de nagyot nem) 16-32 sejtnél. Másnapra már be is ágyazódik (ez egy ügyes pete, mert a méhben még tovább fejlődik a beágyazódás előtt, de ettől most tekintsünk el) ekkor vagyunk kb a 6. DPOnál. Rá 3 napra még mindig nincs 100sejt, és akkor tényleg egy gyors és ügyes petét vettünk, igazi turbó bébit. És hasi UHot...
A görbédről: valószínűleg szerdán ovuláltál ha csütörtökön ugrott meg. A 36,8 teljesen jó, a 36,7 meg csak egy tized attól, az akár mérési hiba is lehet, egy tized nem jelent semmit. De görbe nélkül nehéz nyilatkozni.
Vendég

SZEZSO lehet ténleg ránkférne egy kis szünetpihenés. :lol:

Lili nagyon drukkolok.

csajok ahhoz kéest hogy reggel hasmenésem volt, 4 óra körül bevágtam 2 akkor a tányér zöldségesbablevest meg keltrétest és semmi bajom!

szerintem a hekkel volt valami! :shock:
Vendég

lányok szerintetek ha most kezdem el inni a palástfűvet az baj? vagy hagyjam
Vendég

mindegy, nincs mátór itt senki! :cry:

Jó ÉJT!
Vendég

Boni, én kivárnám az éjszakát!!!

kispiskóta

Áfonya!

Dehogy hari, ez is egy vélemény! :lol: Persze igazad van, de nem lehetetlen! Nekem a 2 terhességem között 1 év telt el. Az elsőnél 6 hetesen nem láttak hasi uh-gal semmit csak hüvelyivel! Ami egy évvel késöbb volt pedig a 27. ciklus napon már látták 4 hetesen hasival! Az uhkészülék ugyanaz volt! Kizárólag személyes tapasztalatot írtam! Az a 9.dpo nem biztos, hogy 9dpo! Illetve még az is benne van a pakliban, hogy elöbb ágyzodott be, mert nem minden megtemékenyülés történik a petevezetőben! Hihetetlen, de lehetséges! Ha apjuk 2 mozgója megtalálta a petécskémet, bármi lehetséges! :lol:
Vendég

Ja, és köszi Áfonya az infót a hőmről! Kedden megszünt a szurka és a görcs! Akkor is lehetett szerdán a pé? Görbét meg mindjárt dobok csak letöltöm!
Vendég

Te se vagy sértődős, neked is jó pont! :wink:
Ezért jól meg is mondom a görbédről a tutit! :D (Ha mindjárt meglátom)
Vendég

Kép
Vendég

Húú, hát ez nem egyszerű! Nem lehet véletlenül hogy még nem is volt PÉd??? Nem a napokat egymás után kell nézni (mert akkor tényleg lement aztán meg felugrott) hanem a görbe egészét, és mivel hónap elején is ugyanannyi volt a hőd mint a "felugrás" után, így nincs is felugrás! (Nagyon homályos vagyok?) Tulajdonképpen csak visszaállt az eredeti magaslatra. Neked mensikor mindig ilyen magas a hőd??? És nem volna korai a 10. ciklusnapon PÉ? Ezekre csak te tudod a választ, te tudod más hónapokban ez hogy is volt, te ismered a saját működésed...
Vendég

Amikor terhes lettem a 11.napon volt, de általában 27 naposak a ciklusaim! Ugye, hogy nem vagyok egyszerü eset? :lol: Az a bajom nekem is, hogy alapvetően meg volt minden tünetem csak ez a fránya hő és a mensim is elég gyér volt! Nagyon nehezen indult meg, egy napig volt meg viszonylag erősen, aztán lájtosan! Ahogy elmúlt már tojifehérjéztem! Azt még tudni kell, hogy vetélés után ez volt a 2. mensim, tehát ez a 3. ciklusom! Ja, amugy a terhesgörbém is elég érdekesen alakult az elején! :lol: Felrakom azt is!
Vendég

Kép
Vendég

Illetve a 12.napon! :oops: A ferti itt is beleokoskodott, pedig tuti a 12.dpo! :lol: 13-án már pozitív volt a teszt! :lol:
Vendég

"amikor terhes lettem a 11 napon volt (PÉ)"
dehát itt nem a 11 napon van...
és azt tudod miért vetéltél el? Ha jól értem 2x is? Kivizsgáltak? Mióta próbálkoztok?
Most megyek és ágyba ájulok, nem is fog már az integrálásban szétsorvadt agyacskám...
Vendég

Pedig tuti! Uh-gal nyomon lett követve, mert pont a cisztámat kukkolták, hogy elmúlt-e a mensivel és már ott volt a tüszöcském! De, hogy még tutibb legyen, enyhe, rózsaszines vérezgetésem volt aznap! De elírtam, 12. nap volt! Meg nem is láthatták volna uh-gal 15-én ha késöbb lett volna!

Elég összetett nálam az utolsó vetélés, mert tavaly is volt egy! Akkor elfolyt a magzatvíz és mivel nem tágultam 4 nap után műszeresen fejezték be a terhességet! Akkor sérülhetett a méhszájzáróizom és a mostani terhességnél kinyílt a 19.héten! Nem vizsgálnak, mert a burokrepedést most megtudták előzni, tehát arra van orvosság! Ha lesz következő terhesség, akkor összevarrják a méhszájat, így valószínű nem lesz baj! Van egy 11 éves fiam, nem sokkal születése után volt egy 8 hetes vetélésem és utána következett 9 év szünet! Aztán tavalyelött terhes lettem, de a 18.héten megrepedt a burok! A többit már írtam!

Szóval nem vagyok egy egyszerü eset, se így, se úgy!
Vendég

kispiskóta köszi megvártam!

egyébként Jó reggelt!

Hőm 5.15 kor 36.7 (kivoltam tkarózva és rohadtul fáztam

6 órako 37,1 az első időpontban szokom mérni. :lol:

Szerintetek?melyiket írjam?
Vendég

Szezso
értem én :P nekem is tetsz a te görbéd :wink: húúúú becherovka, régebben mindig azt ittunk a bulikon :P :wink:

Boni
gondolod a heck miatt volt?? :shock: :roll: és hétfőn? :roll:

Grönland
ez a topik a törzshelyem :wink: megszerkesztettem a görbéd
Kép
na milyen? :P :wink:

Kép
gaby25

Ja, saját görbém lemaradt :lol:
Kép
kezdek melegedni :wink:

Kép
gaby25

Boni, és nem volt semmi probléma? Na hál az égnek!!! :wink:

kispiskóta

Én egész éjszaka alig aludtam! :(

kispiskóta

Sziasztok lányok,

Én egy másik topicba szoktam írogatni, de miután látom, Ti vagytok a spécik hőmérőzésben, Benneteket is megkérdezlek a m ostani görbémről. Az a fura, hogy előző hónapban a hőm PÉ előtt 36,8-ig ment fel maximum, majd leesett, és aztán felment 37-re és néha még picit fölé is. Ebben a hónapban viszont, noha a PG 53 is mutatta és én is éreztem (vagy csak érezni véltem..?) a PÉ-t, nem ment fel igazából a hőm. Ráadásul az egész nem is mozog túl nagy tartományban. Cickát ittam PÉ-ig, meg Elevitezek... Mit gondoltok..? :roll:

Kép

Kép
bienvenue

Jó reggelt csajoszik!

Nemalvók! ...hát, elég nyomi front volt éjszaka. Sebaj, ma jön egy másik. Holnap meg 27 C° lesz!

Mindenkinek szép napot!

Mi csakládi összeröffenünk :lol: - ma megint nem leszek :cry:

Kép
zölddisznó

Zöldi jó összeröffenést! :lol:

Kispiskóta, mi a baj? de jól avgy ugye?

ÉN dolgozom. Hőmre reagálás? GAby!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?