Sziasztok Lányok

,
Jelentem még mindig egyben, frontok ide-vagy oda.....
Pont most hallgattam meg Ruzsa Magdit az eurovizios dalfesztiválon, szuper ügyes, nekem eddig ő tetszett a legjobban és nem csak azért mert a hazánkat képviseli, egyébként is ő volt a legjobb szerintem.
Lányok, végigolvastalak benneteket, de így, hogy napi egyszer jövök elég nehéz írni mindenkinek, de elhihetitek, hogy mindenkivel tudom mi van, csak írni nemtok

.
Azért azt meg kell hagyni, hogy nagyon szép görbék vannak most, nagyon szorítok, hogy babás legyen mind

.
Bonika, a 37,1-es hővel nagyon szép a görbuszod.
Lili a tiéd tankönyvbe illő, sokkal, de sokkal ígéretesebb, mint a múlt havi, szorítok neked is...
Gaby, neked is szurkolok, hogy felfelé kusszon még
Bettike, a Te görbéd is nagyon szép
Szezsóka, ölelések mennek neked, a görbéd nagyon jó és tessék bizakodni, szükségünk van csodababókra még, még
Kispiskóta, tényleg nagyon szép nagy pocid van
Bienvenue, én azt mondanám a görbédre, hogy még nem volt pé. LH tesztet próbáltál a ciklus közben, vagy csak a testi jelekre értetted, hogy volt péd? Hosszú ciklusaid szoktak lenni?
Grönland, nem semmi amin keresztül mentél, üdv a topic-ban. Jó helyre jöttél,itt mindenki bebabásodik, szépen sorban
Robcsi, nagyon boldog születésnapot

, isten éltessen

Mi volt a 4D-n?
Szeri, neked van bármi előjeled szüléssel kapcsolatban? Nekem csütörtöktől, mióta megvizsgált az orvos érzem, hogy vannak pocikeményedéseim, néha olyan, mint egy kőszikla
Babancs, majd küldj nekünk képeket, sokat gondoltam rátok.
Snufi, örülök,hogy már kicsit jobb, mindenkinek vannak rossz napjai. Jó vendéglátást
Katica, sikerült átvészelned az érettségit? Pihengess a hétvégén
Áfi, gratulálok a matekhoz, persze ilyen jó tanárnénivel

, a többi vizsgádhoz is egy kalappal. Nemsokára vége
Többieknek is mennek a drukkok, szép estét és puszi mindenkinek, jövök majd
Melcsi