A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Grönland: Ti is jó sok mindenen átmentetek! Minden elismerésem, hogy nem adjátok fel, ez azért erőt ad másoknak is...

Áfi: ez terven kívüli depi :lol: néha jön, aztán megy...

Csak,hogy kerek legyen a mai napom, ma olvastam a helyi lapban, hogy 20 orvost fognak elbocsátani a szhelyi kórházból, az urológiáról, idegsebészetről és a nőgyógyászatról!

Kispiskóta: meg sem dicsértem a pocidat!

SzezsoKép
KépKép
szezso

snufi, érezd jól magad!

szezso hát ez nem semmi! :twisted: depi hesss!
Vendég

Szezsó!

Ha belenézel a "ma megint megjött"-be, láthatsz pár kirohanást tőlem is múlt hétről! Szóval nem vagy egyedül! De legalább már tudom mi volt a baj! Anyák napja volt! Mindenkinél jön egy hullámvölgy, oszt ahogy jött, megy is! Holnap már nyoma sem lesz! :wink:

Hát igen, ami minket illet, amig lehet én bízok! Azért nem írom, hogy amig élek, mert az már beteges lenne! :lol: Bár láttunk már hatvanvalahány éves nőket babázni! Ki tudja mit hoz a jövő! :roll: :lol:
Vendég

grönland azé addig nem várok, akkor ár unkokákat akarok :lol:
Vendég

Boniko! :lol:

Én is, és ha fiam így folytatja már 40 évesen lesznek! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

Jelentem még mindig egyben, frontok ide-vagy oda..... :D

Pont most hallgattam meg Ruzsa Magdit az eurovizios dalfesztiválon, szuper ügyes, nekem eddig ő tetszett a legjobban és nem csak azért mert a hazánkat képviseli, egyébként is ő volt a legjobb szerintem.

Lányok, végigolvastalak benneteket, de így, hogy napi egyszer jövök elég nehéz írni mindenkinek, de elhihetitek, hogy mindenkivel tudom mi van, csak írni nemtok :D .

Azért azt meg kell hagyni, hogy nagyon szép görbék vannak most, nagyon szorítok, hogy babás legyen mind :wink: .
Bonika, a 37,1-es hővel nagyon szép a görbuszod.
Lili a tiéd tankönyvbe illő, sokkal, de sokkal ígéretesebb, mint a múlt havi, szorítok neked is...
Gaby, neked is szurkolok, hogy felfelé kusszon még :wink:
Bettike, a Te görbéd is nagyon szép :wink:
Szezsóka, ölelések mennek neked, a görbéd nagyon jó és tessék bizakodni, szükségünk van csodababókra még, még :wink:

Kispiskóta, tényleg nagyon szép nagy pocid van :wink:

Bienvenue, én azt mondanám a görbédre, hogy még nem volt pé. LH tesztet próbáltál a ciklus közben, vagy csak a testi jelekre értetted, hogy volt péd? Hosszú ciklusaid szoktak lenni?

Grönland, nem semmi amin keresztül mentél, üdv a topic-ban. Jó helyre jöttél,itt mindenki bebabásodik, szépen sorban :wink:

Robcsi, nagyon boldog születésnapot :D , isten éltessen :wink: Mi volt a 4D-n?

Szeri, neked van bármi előjeled szüléssel kapcsolatban? Nekem csütörtöktől, mióta megvizsgált az orvos érzem, hogy vannak pocikeményedéseim, néha olyan, mint egy kőszikla :roll:

Babancs, majd küldj nekünk képeket, sokat gondoltam rátok.

Snufi, örülök,hogy már kicsit jobb, mindenkinek vannak rossz napjai. Jó vendéglátást :wink:

Katica, sikerült átvészelned az érettségit? Pihengess a hétvégén :wink:

Áfi, gratulálok a matekhoz, persze ilyen jó tanárnénivel :D , a többi vizsgádhoz is egy kalappal. Nemsokára vége :wink:

Többieknek is mennek a drukkok, szép estét és puszi mindenkinek, jövök majd :wink:

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok
én is csak bekukkantok!

Remélem mindenki jól van!
Jöhetnének már azok a babák kifelé ;)

Kispiskóta, szép pocak!

Babaimi, neked akartam írni, hogy ne keseredj el azért olyan nagyon mert elég ritka dolog hogy valakinek elsőre összejöjjön. Következő sikerülni fog!!! ÉS KÉSZ!!!

Görbék tényleg igéretesek :)

Mi ma Camponában voltunk mert reggel szar volt az idő és így nem mentünk az Állatkertbe.
Talán holnap bepótoljuk.

Én jól vagyok, csak iszonyú fáradtan. Ma ennek hatására zakoztam is egy rendeset. Pedig nem szoktam. Szóval most mindkét térdem bibis... :)

Robcsi boldog szülinapot!

Jó éjt mindenkinek.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Melcsi!

Köszönöm! Ha tényleg így van, akkor bebetonozom magam ide! :lol:

Jól látom, hogy hamarosan megszületik a babád? Nagy gratula! Vigyi magatokra!
Vendég

Grönland, ez tényleg így van :wink: :wink: :wink: mindenki bebabásodik, csak a sorrendet keverjük a kis táblácska alapján amit Bettike szerkeszt, hogy ne legyen unalmas a babóra várás :wink: :D MINDENKI babás lesz és kész :wink:

Még 11 nap a nagykönyv szerint, de én jövő hétre érezem valamiért..... :roll: , majd meglátjuk :wink: Egyszer csak küldöm majd Bonikámnak az sms-t, hogy mikor lehet szorítani.... :D

Kép
melcsi6

Melcsi!

Nagyon irigyellek! Nem rossz értelemben! :lol: Fájdalommentes, élményekben gazdag szülést kívánok! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

melcsi visszaszámlálás indul....10...... :lol:

remélem ma már jó a hangulata mindenkinek.

Szép NApot!

BAbaragcs mindenkinek akinek kell!

pussz
Vendég

és a görbém!

ha a tegnaphoz beírtam az 5 15 öst, mert ha a 37,1 et írom, akkor áttszi Pé 4 nappal ezelőttre, pedig szerintem nem akkor volt.

a hónap csúnya görbéje :shock: Kép
Vendég

Kép

Beköszöntött a nyár :P legalábbis az én hőjelentésem alajpján :wink:
Kép

Boni
Ikrek lesznek :lol: két hőleeséss van :wink:

Melcsi
már izgis a dolog, hamarosan pocaklakó világlakó lesz :wink:

Kép
gaby25

Apa bowlinversenyen volt tegnap, és meghúzódott a lába a combtőnél. Bekentem bayolinnal, és beborogattam, szegény mondta, hogy a töke is ég a krémtől, mert hozzáértem :? :oops: Keksz elmaradt :(

Kép
gaby25

gaby ikrek mi? bár a családban vannak ,esélyem avn rá? de hogy a két leesésből erre következtetni? dinnye

a te hőd viszont nagyon szépen felment!drukk
Vendég

Szép reggelt!
Olyan meleg van, hogy nem bírtam aludni! :?

Melcsi! Én is néztem a dalfesztivált! :lol:
Már nincs sok hátra nagggyon izgi!
És teccc a megjegyzés, hogy keverjük a sorrendet, hogy ne legyen uncsi a várakozás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csikken! Tessék jobban vigyázni magatokra! :wink:

Boni! Bárhogy is pályázol nem adom a brutál görbe címem! :lol:

Gaby! Jól elkezdtél melegedni tényleg! :lol:

Szezso! Mai hangulatod?
Szerintem ez tegnap a mérlegekre jellemző volt, mert én is úgy voltam, hogy nekem miért nem?

Elkezdtem nagggyon reménykedni! :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Jjjjóóóó regggggeeeeelt!

Gyönyörű idő lesz ma!!! Juhéjjjjj! Ennek megfelelően ma sem leszek :cry:
Ki mit csinál e nyerelőn?

Kép
zölddisznó

Zöldi
most már beírunk az ellenőrződbe igazolatlan hiányzásért :evil: :lol:

Kép
gaby25

Igazolja az anyukám a tegnapit. Amúgy meg menjél reggelit készíteni a bizsergő zacsijú férjednek! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi
nem bizserget azért olyan sokáig a bayolin :P :lol: apjuk még alszik :wink: jó bicajozás :wink:

Kép
gaby25

Szép vasárnap reggelt!
Én ma egész nap pihenek!!! És gyümölcstortát eszek tejszínhabbal:
Kép

Tegnap csináltam, este 8kor még pudingot kevergettem, de ma már úgy érzem megérte :D :wink:
Vendég

én úgy döntöttem elindulok dunaszentgyörgyre :wink:

Zöldi szép napot!

BEttike maradhat tied a brutál görbe cím. az enim majd a csúnya terhesgörbecím lesz!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Szépséges étvágygerjesztős kiwis-epres-körtés csodahami! Jó étvágyat hozzá. Igen, Te ma pihenj! Max kertészkedés!

Kép
zölddisznó

Hát igen Áfi, a terhesség egyéb más előnyei közé sorolandó, hogy azt eszek amit akarok! :lol:

Melegszek ám, 36,8 lett reggelre! :lol: Most már csak egy c-t kell írnom a görbém mögé és megkapjuk egy helyiség nevét! :lol:

Ime: Kép
Vendég

Hello Csajok!

Melcsi: köszi az ölelést!!! Ha úgy érzed jövő héten jön Áron, akkor jövő héten fog! :wink: (Jajj, de jó!!!)

Gaby: na, így már még jobban teccik a görbéd! :lol:

Boni: szerintem is ikrek! :lol: :lol: :lol:

Áfi: ez naggggyon guszta!!!

Bettike: na, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én voltam magam alatt tegnap :wink: A görbéd tényleg szuper!

Grönland: a Tied is alakul :D (a találós kérdésedhez hülye vagyok :oops:

Zöldi: szép napot a zöldben! :lol: Te ott látszol egyáltalán, vagy csak a biciklid?

Éngörbe (hasfájogatás változatlanul van :? :
Kép

Ma megyünk Anyósékhoz ebédre (eszméletlen jól főz...nyammmi), majd délután-estefelé jövök....

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok :D ,

Gyors bekukkolok, mert megyek reggelizni, apa "utolsó" horgászatára indult, én meg napozni, olvasni, pihenni fogok amig meg nem jön, főznöm sem kell, anyuékhoz megyünk ebédelni, gyümölcsszósz, sült csirke, petrezselymes krumpli, nyamiiiiiiiii :D

Áfi, nem ér ilyen képeket feltenni!!!!!!!! Imádom a gyümölcs tortát!!!!!! De szép, beleharapnék most :P

Grönland, szerintem még kell egy kis emelkedés a pé-hez, eddig még szerintem nem volt. Mennek a meleg hullámok és összebújás ezerrel apával!!!!! :wink:

Bonika, akkor az alacsonyabb hődet írtad be tegnapra? Szerintem csak azért variálta át a dolgot. Ezért ne keseredj el, jó lehet ez még, türelem :wink: Jó utat. Puszi neked.

Cocácska, jó időtöltést neked a szabadban :D

Bettike, a görbéd nagyon jól néz ki!!!!!!
Én végignéztem a dalfesztivált és jó, tudom, hogy a 9. hely is nagyon jó, de szerintem a mi dalunk volt a többihez mérten a legjobb és hang ügyileg is Magdi volt a kiemelkedő. Persze a szavazatoknál nem ez volt a lényeg....csak akkor nincs értelme az egész versenynek....

Gaby, szuper ez a nagy emelkedés a görbédben, ez jó jel szerintem :D :D

Csajok, remélem bejön a mondás, hogy májusi eső aranyat ér :D :wink:
Szorítok mindenkinek.

Szép napot, megyek reggelizni.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

Melcsi!
Nagyon be vagyok zsongva miattad ám!!! Nem is tudom mi lesz ha majd egyszer én is itt járok. :shock:

Áfi!
Nyami-nyami! Nagyon jól néz ki a torta és a kedvencem! :lol: Jó pihenést mára! Rád is fér! :lol:

Boniko!
Na ezt a görbét nem unod meg azt bizti!! Minden napra tartogat valami meglepetést. :lol: Én nem mondanék le róla a helyedben!!

Gaby!
Éljen a nyár és felmelegedés!! Szép a görbéd, és el is kaptátok..... :lol: :lol:

Bettike!
Most már tényleg együtt haladunk. :lol: Nekem mára lement 37-re. Ha holnap még jobban lemegy nem reménykedem. A babás görbém ilyenkor 37,2 volt. :? A te görbéd viszont nagyon szép!! Nagyon drukkolok!!!! Fogyjon már a sárga táblázat!!!! :lol: :lol:

Szezso!
Jobban vagy már?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szezso!
Szép a görbéd!! A hasfájdogálás mársra is utalhat.... :wink: jó étvágyat!

Grönland!
Alakul ez a görbe!! Tessék akciózni ezerrel! :lol: Biztos nem volt még pé. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Elkezdeném én is ezt a hőmérőt, de fogalmam sincs, hogy hol és hogyan kell csinálni! Valaki tudna segíteni???
Köszi! (priviben ha lehet!)

Andy

Kép
oriandy

Oriandy!
privi ment!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

szezso
enyém anyós is fantasztikusan jól főz, és mi is ma megyünk ebédre :wink: nyami :P azért én is jól főzök :D tegnap finomat csináltam :wink: fokagymás natúr szelet pirított gombával és burgonyoürével
te görbés is jó ám :wink:

Lili
biza elkaptuk, hát majd meglátjuk eredményesek voltunk e

Kép
gaby25

Szezsó! szétröhögtem az agyamat a beszólásodon! naggyon király!!! ...csak a kék bicajom látszik!
Megtámadjuk a Dunakanyart!

Kép
zölddisznó

melcsi akkor írta volna át , ha 37,1 et írok be! :lol: egyébként nem megyek sehásenem, csak áfinak üzentem a torta miatt :wink:

szezso ámen. drukkolok Neked nagyon , mint tiszteletbeli mérleg!

:lol:

zöldi! jó támadást!

lili nem feladni!

görland millen város? :shock:
Vendég

Bonika!
:lol: :lol: :lol: Nem adom fel!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jó reggelt!

felkeltem...
ma megyünk anyósékhoz utólag anyák napot köszönteni, meg ma van a párom szülinapja is.
este leszek...

szép napot!

katica
katica30

BOLDOG SZÜLINAPOT KATICAPÁRJÁNAK!
Vendég

Köszönöm a torta dícséreteket mindenkinek, nagyon jól sikerült ízre is, pedig nem vagyok egy cukrászok gyöngye... :P
Eddig a pihenésből egy orvosi ügyelet lett, nagylányom közölte: Anya, bibis a vállam! Megnéztem, 2 pötty. (Reggel nem láttam mert kikészítem a ruháját és míg ő öltözik én reggelit csinálok a konyhában.) Felhúzom a pólóját, újabb pöttyök, a hátán is, homlokán is. Felhívtam Enikőt (neki mégiscsak 2,5 gyereke van) és megkérdeztem vigyem-e ügyeletre, mondta vigyem. Vittem. Kaptunk Fenistil cseppet meg mentolos hintőport, bár ez utóbbi nem volt a patikában, merthogy csinálni kell :shock: majd holnap szerzek.
Vendég

Ja, épp csak a lényeg maradt le: bárányhimlős a drága kislányom.
Vendég

(((((((((((((((((((((((((enikő)))))))))))))))))))))))))))))))

szegény kicsi lány, jobbulást kívánok neki!

te is vigyázz magatokra! tevoltál bárányhimlős?
Vendég

Bonika,
én voltam biztosan, mert még Enikővel voltam terhes mikor vérből megnézték hogy átestem-e rajta, és igen. Meg is kérdeztem most az ügyeletes gyerekorvost hogy kell-e aggódnom a terhességem miatt, de azt mondta hogy nem. Így nem aggódom. Kedden megyek a védőnőhöz, majd mondom neki is biztos ami biztos.
Enikő eddig jól viseli, de még csak most kezdődött, dokinéni mondta a szájában, puncijában is lehetnek hólyagok szegénynek :(
Vendég

Áfi
nyugtass meg, hogy voltál bárányhimlős gyerekkorodban :? vigyázzatok magatokra +++++++++++

Boni
jut eszembe, csúnya terhes görbe nincs :wink: mind szép :wink:

Katica
Születésnapi jókívánságot add át kedves férjuradnak :P :wink:
Kép

Kép
gaby25

Én is boldog katicabácsi napot kívánok!

Áfi! Megkérdeztem, és azt mondta védőnéni-tesó, hogyha még el is kapod mégegyszer, akkor is a 12. hét után már nem veszélyes a magzatra a bégetős himlő. Ők is fenistil cseppeket és hintőport szoktak felírni.

Kép
zölddisznó

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Áfi
megnyugodtam, látom míg olvasó üzemmódban voltam, már írtad, hogy átestél rajta :D És coca is megnyugtatott, mivel amúgy már elmúltál 12 hetes terhes. Enikőnek mielőbbi himlőmentességet kívánok!!!

Kép
gaby25

Coca,
köszönöm szépen az infót!
Kicsit nem is bánom hogy elkapta a gyerek, így majd neki sem kell a terhessége alatt stresszelni, meg nem felnőtt korában fertőződik számos szövődménnyel, most letudjuk, és kész.
Amúgy játszik szépen, nem nyűgös nem lázas. (Persze ez nem jelenti azt hogy holnap se lesz... :? )
Vendég

Gondoltam a táblák láttán többen is előbújnak, akik már rég jártak erre! :?

Katica! Boldog szülinapot párodnak!

Mindenkinek jó anyósnál kajálást! :wink:

Áfi! Basszus! Akkor ennyit a pihenős napodról? :roll:

Köszönöm a görbe dícséreteket!

Lili (jó még az a hő) és Szezso (szép a görbéd, akár hogy is fájdogál)! Bírjátok még cérnával? Én már nehezen de nagyon! Apjuknak is nyávogok egész nap! :oops:

Robcsi! Még nem hoztál 4D UH-s képeket!!!! :x

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Tegnap nagyon rossz volt, úgy éreztem nem halad a nap, de ezen már túl estem. Nem is veszek tesztet, mert akkor biztos megcsinálom. :) csütörtökön tesztelek ez már biztos, ha nem jön meg akkor ki kell, hogy mutassa! Kitartás! Kitartás!!! Ja és görcsölgetek. Remélem jót jelent. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Áfi!
Nem egyszerű ez a bárányhimlő. Emlékszem nekem nagyon viszketett, és nem szabad volt kaparni, mert megmarad a helye. :( Remélem gyorsan átmegy Enikőn, és jól viseli majd! ((((((Enikő))))))

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Banyek! Elkezdtem tojifehérjézni és görcsöl a hasam! Ezentúl lányok rátok hallgatok, komolyan! Ti elöbb tudtátok, hogy nem volt pé-m! Hát igen, a rutin meg az évek! :lol:

Ja, persze ez még nem jelenti azt, hogy lesz is, mert ugye már volt ilyen tünetem a héten! Asszem meglátogatom a doki bácsimat, oszt iratok fel clostyt, mert én már nem birom ezt a bizonytalanságot! De ugy sem fog, ismerem! Majd azt hazudom neki, hogy nincs pé-m! Bár lehet, hogy nem is hazudok! :?

Áfi!

Lánykádnak jobbulást! Vigyázz rá, hogy ne kapargassa! Tényleg nem lehet már baj miatta, föleg, hogy már átestél rajta!

Boniko!

Ország. De javitsatok ki ha nem! De, hogy sziget az biztos! :lol:
Vendég

Grönland és Boniko!
Szét röhögöm az agyam, ahogy ti félreérttétek egymást! Annyira tecccc az ilyen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mert ha jól értem Boniko nem a nevet kérdezte, hogy milyen város, hanem ha a görbéd után írunk egy C-t, akkor milyen város nevének a leírása körvonalazódik! Nem?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili! Na ezért nem vettem még tesztet én sem! Tegnap majdnem vettem, de rájöttem, ha megveszem, akkor azt ma meg is csinálom! :lol:
Valahogy "égeti a zsebem"! Ha van itthon! :roll:

Áfi! Ja arra tényleg ügyelj, hogy ne vakarja el, mert nekem 2-3 helyen meg van a nyoma, amiket elvakartam! (Kézfej, térd) Érdekes sebhelyeknek tűnnek!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?