Sziasztok!!
Szilcsi csak nem vagy terhes,h ennyit eszel???
Gaby: Én brutál ragyás voltam a terhességek elején. A csajokkal nem csak az elején, hanem végig, most kb a 12. hét körültől kisimult az arcom!
Sok anyukától hallottam, hogy lánygyerekkel ragyahegyes lesz az ember arca, míg fiúgyerekkel megszépül
Én ma gyros fűszerkeverékes pulykaszárnyat sütöttem és reteksali volt hozzá, meg főztem egy nagy rakás hallevet is, mivel apa volt ma kint lógatni és fogott egy 2,8-as potykát

Csak az ikrája volt vagy fél kilónyi

Még nem ívtak le, tele vannak cuccal
Áfi: Hogy van Enikő??? Kimehettek a szabadba??? Nekem tavaly februárban egy egész hónapig voltak himlősek a csajok. Egy hónapig nem tutam levinni őket bakker, még boltba is nagy szervezés árán jutottam el

Előbb a Bogi 2 hétig, aztán napra pontosan 14 nap múlva Viola 2 hétig

Fasza volt, de örültem neki, mert hamarabb túl lettünk rajta. Viola sokkal jobban viselte mint Bogi, ergo szerintem minél hamarabb elkapják annál jobb és egy életre le van tudva
A teát megkérdezted amivel majd a pörköket kell lemosni???
RólunK: Nekem meg lázam van leszakad a bal arcfelem.

Nemtom eldönteni, hogy arcüreggyulladásom van, vagy a fogam gyulladt be valahol belül... mert olyan egyforma jellegű a fájdalom, bár a múltkor (3 hónapja) amikor arcüreggyuszim volt, mintha jobban fájt volna....

Mindegy elkezdtem szedni antibiotikumot úgyis azt írják fel mindkettőre, és a láz miatt tuti, hogy van valami gyulladás...ugyebár....Baromira örülök neki
Amúgy babóca jól van (remélem)
Viola rosszcsont,mint mindig

Bogi mamázott a hétvégén, holnap hozzák vissza Szegedre és viszik kötéscserére (ha minden jól megy még 1 hét gipsz vagy sín vagy mi kell)
A Zuram ma egy kicsit hülye volt, de már megszoktam hogy ha horgászni van akkor megbolondul

Van valami ott a sörben???? Áááááááááááááááá