A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Juj! Na, asszem kaja után pihi, mert nem vagyok teljesen önmagam! :lol:

Szóval valamit benéztem! Jaj segitsetek, hogy most mi van.... :lol:
Vendég

Grönland,
úúúgy szeretem mikor igazam van! :D 2-3 nap és kiderül mi is történik odabenn... ha gyanús hogy esetleg nincs PÉd, kérj egy-két cikluson át UHos követést, azon kiderül, és ha tényleg nincs jöhet a Closty. Ha meg a dokibácsid erre nem hajlandó. keress másikat, elvégre azért van hogy segítsen neked!

Okos nagylányommal megbeszéltük hogy körömmel nem vakarjuk, csak ujjbeggyel szabad dörzsölni picit ha nagyon viszket. A Fenistil csepp meg antihisztamin, attól elvileg nem (vagy nem annyira) viszket neki. Én is remélem hamar átvonul, de olyan stramm csajszi, ez volt az első ügyelet látogatása, és eddig minden betegséget olyan jól tűrt! (Sokkal jobban mint én felnőtt fejjel)
Vendég

Na, azt én is szeretem Áfi! :lol: Bár most tényleg jobb lett volna ha igazam van, mert aztán abba a pár napba beleadtunk anyait, apait, most meg kezdhetjük elölről!

Nagyon rendi a dokim! Nem akar hormonokkal tömni, ha nem muszáj! Bár eddig nem is volt rá ok, mert mikor mentem gyogyiért, mindig elküldött elötte uh-ra és hormonvizsgálatra és mindig jó eredményeim lettek! Na én ezt nem akarom elölről kezdeni! Valahogy nincs erőm ugyanoda menni uh-ra, ahol nem is oly rég még babásan mentem! Jó lenne ha ezek nélkül is felírná! Majd szépen nézek rá! :lol:
Vendég

Grönland,
ha fel is írja, nem szabad szedni a Clostyt UHos követés nélkül!!! Így még ha meg is kapod, akkor is járnod kell UHra! Az érzéseidet persze megértem, és jó is hogy nem töm ok nélkül semmivel a dokid (a Closty persze nem hormon!) de folyamatos ellenőrzés nélkül ezt sem lehet...
Vendég

bettike örülök, hogy vidám percket szereünk.

grönland :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , köszönöm a felvilágosítást, ami grönlandot illeti, de való igaz én a görbédat amikor felraktad azt írtad ha utánairunk egy c betűt, egy város nevét kapjuk. erre voltam kiváncsi?

nekem van ittnon tesztem, de nem akarom áfinak utalni apénzt, így majd akkor tesztelek, ha pozitívat mutat :wink: :lol:

Áfi tudjuk, hogy pici lányod egy okos leány. ezé imádjuk :lol: örülök, hogy te már voltál barihimlős!

Én is! :lol:
Vendég

Vendég

Tudom Áfi! Doki is ezt mondta! Írtóra csipem, igazán lelkiismeretes, nem egy szakbarbár, mint az elöző! Szóval ő nem sajnálja tőlem a kivizsgálásokat! Mert sok orvos úgy csinál, mintha a zsebéből huznák ki azt a pénzt! Lehet, hogy várok pár hónapot, mert érzésem szerint nem készültem még fel egy terhességre! Ha uh-ra sem merek elmenni a jó-rossz emlékek miatt, mi lesz velem terhesen!? Addig a természetre bízom magam, mert ugye apjuk kiskatonái miatt nem akarok egy hónapot sem elbliccelni!
Vendég

Jaj Boniko, én a wc-re gondoltam! :lol: Nem helyiséget írtam? Akkor bocsi! A ragzás sosem volt az erősségem! :oops: :lol:
Vendég

grönland de helységet írtam, én ragoztam tovább várossá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én meg tovább wc-vé! :lol: A lényeg, hogy jól megértjük egymást! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nagyon jólesett.

Uh: megerősítették, hogy lány lesz, minden szerve, testrésze tökéletes, de az arca ugyanúgy "nem mutiba készült" mint annó a Rékáé. Ő se mutatta meg rendesen az arcát, de amit egyszer lehetett látni belőle teljesen úgy néz ki, mint Réka volt újszülöttnek. 1100 g és már nyitogatta a szemeit és járt a szája :lol: Videókazettára vetettük fel, mert a többi uh-s felvétel is azon van aztán majd egyszerre átírja apa. Egy képet azért kértem mindjárt felteszem.

Bettike miután az uh-ról hazajöttünk lakásátrendezés következett úgyhogy estére teljesen kész voltam. Nemsokára jönnek a vendégek, de még mindig lenne mit pakolni :cry:
Remélem a jövő heted pozitívan fog végződni :wink:

Lili, drukkolok, hogy igaza legyen a dokidnak!

Áfi, először is gyors jobbulást Enikőnek, másrészt ez a torta merénylet volt az ízlelőbimbóim ellen :lol:

Melcsi, jövő héten annyi front lesz, hogy az egyik tényleg meghozhatja Áron babát :D

Boni, nekem nagyon bejön a görbéd!

Kép

Gabi, a tiéd is azért csak megindult felfelé!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Áfi: megnyugtató, hogy Te már voltál barihimlős, + Coca infói. Enikőt puszilom.

Babim: jobban vagy? Várunk.

Monyóról tud vki vmit?

Kata: megérzés?

Panni?

Veramami?

Csikken, vigyázz magadra!!!

Gaby: húha,... drukkolok!

Hajrá Bettike! Szurok, szurok!

Boni: szerintem is ikrek Tesókám!
Katica: Párodat Isten éltesse!

Robcsi: nagyon édes cunisod van!!!!!

Rólam: semmi újat nem tudok mondani.
Este megyünk moziba, a Megérzést nézzük.

Pusssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

robcsi nagyon édes a picoi lányod :lol: remélem sazért nem alszol el a vendégek előtt :wink:

tesókám engem az ikrekkel nem paráztattok be! :lol:

jó szórakozást estére!
nekem párom most indul külföldiába, egyedül lwszök mgint holnap estig!
Vendég

Sziasztok!

Csak jelentkezem, hogy még élek! Nagyon jó az idő, így az egész hétvégémet a szabadban tölöttem, ill. Kispiskótánál a szoba felújítás végett!

Megérzésem nincs! Nagyo nyugodt lettem, ill. a cicijeim szúrnak, nyilalnak!

Mindenkit üdvözlök, de most senkinek nem írok! Este v holnap jövök!

Kép
kata05

Hahó!

Szép hétvégét mindenkinek!
Mi megint dolgozunk... :? De csak lájtosan, amúgy kismamásan. Néha nyilallgat a hasam, úgy beleszurkál, remélem, nem jelent semmi rosszat. :shock:
Lili, fura ez az uh. Petezsák ilyen hamar, ráadásul hasi uh-val??? :shock: Bár a görbéd nagyon szép, de sztem ez képtelenség. Azért drukkok mennek! ++++++
Baba, jobban vagy már? Sokat gondolok rád!!!
Boni, örülök hogy jobban vagy, de nekem úgy rémlik, a hekk előtt is már rosszul voltál. A görbéd alapján tuti ikrek! hehhehhe gonoszvagyokgonoszvagyok :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Üdv az újaknak!
Snufi jó mozizást!
Mi tegnap voltunk anyuéknál, mindeni teljesen kész van a hírtől, tesóm még alkoholmentes sört is vett nekem. :D

Kép
szilcsi

kata küldtem privit

szilcsi legalább érzel valamit,ez normális állítólag!ne aggódj, semmi nem fog történni rossz értelemben.

Jó megfigyelő vagy, hétfőn volt egy wcrefutkosós napom, utána meg pénteken.a pénteit fogtam hekkre, mert nem esett jól, meg más ízét éreztem, illetve íztelen volt(gaby szerint is)
ha ikrek bevállalom. bár jelen pillanatban nem érzek semmit vagy már az is egy tünet? :lol:
Vendég

Boni, a nagy fosi és rosszullétek után én sem éreztem semmit, sőt, bazi nagy hőleesés napján teszteltem... Csupán női megérzés volt, nem tudom mással magyarázni.
Azt tudom tanácsolni, amit Áfi is: ne mérj kétszer! Én akkor tettem le a hőmérőt egy hónapra, amikor már 2-3-szor mértem reggel, mert felébredtem többször és lestem az órát hogy mikor kell már mérnem. Aztán persze más-más értékek jöttek ki és fogalmam sem volt hogy most melyik a jó, és már esténként is mértem. :oops: Na akkor elraktam egy hónapra az egészet.

Kép
szilcsi

szilcsi, én egyedül tegnap mértem kétszer. egyszer felhúztam aszokásos időre 5.15 re, aztán sokkot kaptam a 36,7 tőúl. utána visszaaludtam, és amikor felkeltem 6 órakor, akkor 37,1 volt. aztán úgy döntöttem beírom az igazit, tehát az alacsonyat.az mondjuk igaz, hoyg második részben nem szokott ilyen leesésem lenni :shock: nme tudom. majd elválik, ezen nem agyalok :lol:
Vendég

Boniko!

Így már jártam én is, de mindig a hosszú alvás utánit vettem figyelembe! Sokmindent már nem tehetsz max, hogy türelmesen vársz! Odabent már ugyis eldölt minden! Tudom, könnyen beszélek, mert lehet, hogy én még a pé-n sem vagyok túl! De majd figyelj meg pár hét múlva mit parázok... Bort iszok, oszt vizet prédikálok! :lol:
Vendég

Sziasztok! :lol:

Jöttem nyávogni! :lol: :lol:
Olyan laaaassssaaaan telnek a napok! :x
Próbálom mondogatni, hogy ha akar úgy is megjön, meg már minden eldőlt, de most már túl sokat gondolok a dologra! Már a saját agyamra megyek! :twisted: Még jó, hogy vendégek jönnek!

Szilcsi! És jól esett a söröcske? :lol:

Robcsi! Köszi az UH képet, csak nem mosolyog a drága?

Snufi! Jó mozizást! Majd írd meg, hogy milyen volt!

Kata! Hát nem voltál túl bőbeszédű, de majd csak bepótolod! Az jó, hogy jól telt a hétvégéd! :lol:

Zöldi! Kikirándultad magad?

Anyósnál kajálók mi volt a menű?

Írjatok már jó sokat, hogy elfoglalhassam magam! Köszi! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, én is sokat gondolok rá. kezetfoghatunk :lol:

játszuk el a macskákat!

sorsunk edölt már pár nappal ezelőtt. de mérlegek vagyunk!
Vendég

Tudom ám én is, hogy milyen nehéz! Mikor tavaly elment a babám naplót kezdtem írni! Hát most beleolvstam! Ne tudjátok meg mi van benne! :oops:

Minden napra jut valami, a fenébe megjött, hu késik, jaj nem volt pé-m meg ilyenek! Aztán odaértem ahhoz a naphoz ahol már valószínű, hogy megtörtént a beágyzódás!

Boniko!

Neked egy jó hír! Kb a mensi elött egy héttel hányinger 2 napon keresztül! És nagyjából ugyanakkor kezdödtek a görcsök is, amit már akkor is furcsáltam, mert mensi elött 1-2 nappal szokott! Szóval figyelgessétek csak magatokat! :lol:
Vendég

grönland ari vagy! :lol:
Vendég

Na, ragya már még jobban kijött a mellkasomon :? a homlokomon nem vészes. Bizti a melegtől is jött ki erősebben, mivel kivágott pólót nem veszek így fel, jobban beizzadt :( pedig kalciumot is ittam, meg tonikkal is kentem. :cry: Asszem bekenem neugranormonnal.

Bettike
Na, azért ne menj a saját agyadra :shock:
anyósnál menü: tejfölös gombaleves, rakottkáposzta, 3ízű puding meggybefőttel :) káposzta már dolgozik :lol:

Robcsi
nagyon szép kiscsaj :)

Szilcsi
lasíts a munkatempón, irgum-burgum :evil:

Boni, Görlan, szóval wc mint új város :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Bettike, hát tényleg nem fo...m a szót az előbb, csak épp beugrottam írni és már mentem is ki a kertbe! Amúgy ezt neked küldöm +++++++++++++++++++++++++++++++++++++...........

Grönland, üdv közöttünk!!!!

Melcsi már nagyon izgi mikor bújik ki a kislegény!!!

Áfi, remélem Enikő hamar meggyógyul a bárányhimlőből!

Szilcsi, tényleg csak kismamásan dolgozzál!!!!! :wink:

Robcsi, Bolodg szülinapo!!!! És grat a lányzóhoz!! Nagyon jó az Uh kép!

Boni, neked természetesen ikreid lesznek!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++............

Szerika, hát érted is lehet izgulni!!! Várom a híreket!

Ceni, Bogi kezéről levették már a gipszet?

Baba, sajnálom, hogy nem jöt össze! :cry:

Lili, drukkolok neked!

Katica, milyen tanár is vagy végül? Én még nem tudom, bár sejtem.

Remélm nagyjából mindenki írtam!!

Kép
kata05

GAby :lol:

katám! :lol:
Vendég

sziasztok!

hazaértünk anyóséktól, visszaolvasok...

katica
katica30

szezso: mikor fogsz tesztelni? mennek a drukkok+++++

grönland: üdv köztünk.

lili: mennek a drukkok++++

áfi: a kombinatorika és valszám érdekes, mi nem tetszett benne? :roll: megyek hozzád sütit enni... gyógyulást enikőnek! gyógypuszik mennek neki!

csikken: vigyázz magadra, pihenj többet!

melcsi: 10, 9, ... :lol: mikor jön a baba? :D

boni: nagyon gyanús vagy te nekem! drukkolok++++

gaby: szépen melegszel, drukk+++

bettike: nagyon ígéretes a görbéd, drukkhegyek +++++
mikor tesztelsz?

oriandy: üdv köztünk.

robcsi: nagyon édes a babód :D

snufi: jó mozizást!

kata: nagyon drukkolok++++ matekot meg infót tanítok :D

rólam: köszönöm mindenkinek a párom nevében a jókívánságokat. aranyosak vagytok!

katica
katica30

Gabyfelügyelőnéni értettem, nyolc felé húzok haza pipipörit enni, és bebújni az ágyba. :lol: Remélem, apa is velem tart. :)
Hú én hál istennek sosam voltam ragyás típus, éjszakára kend be fogkrémmel, az állítólag leszárítja őket.
Robcsi, el is felejtettem mondani, édes a lánykád, ahogy bújik elfelé. :lol:
Bettike, nem ittam meg, nem kívántam, de jövő hétvégén megyek haza és megiszogatom majd. A múltkor vettünk itthonra egy kisüveggel, az nagyon jólesett. :wink:

Kép
szilcsi

hmm sör, én is innék, egyet szilcsi.
Vendég

Kösz Boniko, tudom! Meg szerény is! :lol:

Jaja Gaby! Jól elbeszéltünk Bonikoval egymás mellett, de a lényeg, hogy jól megértettük egymást! :lol: És persze alapítottunk egy új várost is! :lol:

Köszönöm Katica! Átlopakodtam Gaby után! :lol:

Nagyon halodik a "ma megint megjött"!

Gaby!

Én is a fogkrémet javaslom! Ha nem is hat, apának legalább friss lehelete lesz reggelre! :lol:
Vendég

Katica,
mi a bánatos fene érdekes abban, hogy ha 2 kockát dobok fel, mekkora eséllyel lesz a pöttyök összege 7??? :shock: És kit érdekel??? Semmilyen gyakorlati haszna nincs! Rettenetesen unatkozó emberek tudománya a matematika! (Nem rád gondolok, te pénzt keresel vele, hanem azokra az agyamentekre akik kigondolták ezt a sok kretén összefüggést, szabályt, módszert, azonosságot stb.)
Vendég

ma én Kép

fogok nézni!

katica gyanús mi? :wink:
Vendég

Szilcsi
hát nekem sem volt még ilyen ragyám sosem :shock: főleg nem a mellkasomon :?

Grönland
hát már bekentem a neugranormonnal, ez remélem hat, de ettől nem lesz jó lehellete :lol:

Kép
gaby25

Mondom Gaby, hogy gyanus vagy, nagyon gyanus vagy! :lol:

Hát attol nem, de legalább nem lesz ragyás a nyelve! :lol:
Vendég

Grönland
én már annyiszor de annyiszor voltam gyanús :lol: :lol: :lol:
ragyás nyelv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

gaby jelentem kielégítettem a vajsör elleni vágyam, most kortyolgatom .nagyon fini :lol:
Vendég

Boni
ez nem ééééééééééééééééééééér, nekem is :mrgreen: lecsukatlak izgatásért :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

3 gombóc fagyi és tejszínhab sapka után jelentkezem :D .

bonika drága, férj urad mit szeretett volna velem tudatni? Ez valami rejtjel? :lol: :wink: ?

Pusszantás mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Boni
ez nem ééééééééééééééééééééér, nekem is :mrgreen: lecsukatlak izgatásért :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Hú benyomtam egy sajtburgert sült krumplival és mindjárt benyomom apa fagyiját is. :lol: Hihetetlen, annyit zabálok mint 3 víziló. :shock:
És hajnal négykor felébredtem hogy hangosan korog a gyomrom. :lol:

Kép
szilcsi

odaadtam receptet, csinálj magadnak, abszolut gyorsan megvan! :lol:
Vendég

melcsi nem akarta, hogy írjak általábna, ezért mint a gyerekek összevisszaütötte a klaviatúrát én meg elküldtem, erre azt mondja mos ezt mé csináltad? :lol: :lol: :lol: :lol:

sziilcsi ha nem mekis :lol: akko küggyé ide is
Vendég

na, babanet megin szórakozik, há mé küldte el kétszer az üzimet előbb :shock: nem is ment pár percig a rendszer

Bonika
se tej se fahéj itthon brühühü :cry:

Szilcsi
azt hittem ketten esztek :shock: mégis ikrek? hogy hárman vagytok? :lol: :wink: de nem viziló ám :wink:

Kép
gaby25

Vendégek elmentek!

Na pont erre gondoltam csajok, hogy kb. ennyit írjatok, ennyi idő alatt! Helyes! Mindenkinek plussz pontok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Áfi! Teljesen egyet értek veled! (Bocsi Katica) de ezt én sem értem, hogy kit érdekel pl. az amit Áfi is írt példának? Ez mire is jó?
Vagy ki tudom számítani vele a plusz teszt valószínűségét???? Hmm???

Katica! Teszt? Nem akarsz fogadni? :lol: :lol: :wink:

Kata! Köszönöm szépen zsebre vágtam! :lol:
De hagytam neked is belőle! :wink:

Jé! Mennyi fajta kaja? Akkor most már megyek és eszem! :lol: (sült pulykacomb)

Kép
bettike
Eger

Bettike megvárod a 20 át a teszttel? az már a 18. Dpo lesz. hogy bírod addig? :lol: Jó étvágyat!
Vendég

Sziasztok!!

Szilcsi csak nem vagy terhes,h ennyit eszel??? :lol:

Gaby: Én brutál ragyás voltam a terhességek elején. A csajokkal nem csak az elején, hanem végig, most kb a 12. hét körültől kisimult az arcom!
Sok anyukától hallottam, hogy lánygyerekkel ragyahegyes lesz az ember arca, míg fiúgyerekkel megszépül :wink: :D

Én ma gyros fűszerkeverékes pulykaszárnyat sütöttem és reteksali volt hozzá, meg főztem egy nagy rakás hallevet is, mivel apa volt ma kint lógatni és fogott egy 2,8-as potykát :lol: Csak az ikrája volt vagy fél kilónyi :D Még nem ívtak le, tele vannak cuccal :lol:

Áfi: Hogy van Enikő??? Kimehettek a szabadba??? Nekem tavaly februárban egy egész hónapig voltak himlősek a csajok. Egy hónapig nem tutam levinni őket bakker, még boltba is nagy szervezés árán jutottam el :lol: Előbb a Bogi 2 hétig, aztán napra pontosan 14 nap múlva Viola 2 hétig :lol: Fasza volt, de örültem neki, mert hamarabb túl lettünk rajta. Viola sokkal jobban viselte mint Bogi, ergo szerintem minél hamarabb elkapják annál jobb és egy életre le van tudva :D
A teát megkérdezted amivel majd a pörköket kell lemosni???

RólunK: Nekem meg lázam van leszakad a bal arcfelem. :( Nemtom eldönteni, hogy arcüreggyulladásom van, vagy a fogam gyulladt be valahol belül... mert olyan egyforma jellegű a fájdalom, bár a múltkor (3 hónapja) amikor arcüreggyuszim volt, mintha jobban fájt volna.... :roll: Mindegy elkezdtem szedni antibiotikumot úgyis azt írják fel mindkettőre, és a láz miatt tuti, hogy van valami gyulladás...ugyebár....Baromira örülök neki :shock: :cry:
Amúgy babóca jól van (remélem)
Viola rosszcsont,mint mindig :) Bogi mamázott a hétvégén, holnap hozzák vissza Szegedre és viszik kötéscserére (ha minden jól megy még 1 hét gipsz vagy sín vagy mi kell)
A Zuram ma egy kicsit hülye volt, de már megszoktam hogy ha horgászni van akkor megbolondul :lol: Van valami ott a sörben???? Áááááááááááááááá :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni jobbulást kívánok, vigyázz magadra!
Vendég

Bonika, már értem :wink: , azt hittem apa akar tőlem valamit :wink: :lol:

Megnéztem amit küldtél :wink: , akkor parancs: hő fel, szépen lassan..... :wink:

Ceni, jobbulást neked.

Szép estét mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Robcsi, elfelejtettem írni, hogy nagyon jó a kép amit feltettél. Én 25.héten voltam 4D-n de nekem nem volt ennyire tiszta amit készítettek. Akkor most már tuti kislány :wink: , gratulálok.

Kép
melcsi6

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?