A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boniko: külgyé lécci vagy vajsört vagy receptet!!! :lol: Ja, és mivel immunis vagy az ikrekre (Szilcsit jól lehetett ezzel cukkolni :wink: ),
ezért szerintem: hármasikrek!!! :-D

Enikő: jobbulj meg!

Na, Gaby, mostmár nemcsak az tuti, hogy terhes vagy, hanem az is, hogy lányod lesz! :lol:

Robcsi: de helyes a bébi! :D

Snufi: majd számolj be a filmről, érdekes volt a beharangozója...

Áfi: tesóm 2x volt bárányhimlős :shock: (Neki valami homeos rázókeverék vagy mifene jött be 2-3 nap alatt leszáradtak a pöttyök...)

Katica: Apukámnak is ma van a szülinapja! :lol:

Melcsi: fagyi, mi? Tejszínhabbal? A takarítási láz még nem tört ki rajtad? (Ez is jelezheti a bébi érkezését :-D legalábbis egy csomó ismerősöm ablakpucolás után a szülőszobán kötött ki...

Bettike: rántotthús, mézes-mustáros csirkemell, rizibizi, hasábkrumpli, fejes saláta volt a mai menü...

Szilcsi: egyél csak, Rádfér, úgyis olyan vékony vagy, most legalább kigömbölyödsz picit... :lol:

Na, menek alukálni, reggel irtóra korán kelek, már fél 7-kor indulok dolgozni :?

Jó éjt!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! Nemrég értünk haza, gondolom reggelig olvashatnám, annyit írtatok, de most fáradt vagyok. Valaki összefoglalná nekem tömören a péntek, szo., vas. eseményeit?

Rólam kicsit:
Nekem ma van a 28.cn, inszem után a 15.nap. Vérzésnek nyoma sincs. A melleim viszont iszonyúan érzékenyek...
Tegnap nap közben csináltam egy tesztet a kaváncsiság kedvéért (NEM reggeli első vizeleből ám) és halvány pozitív eredmény lett. Ha nem jön meg keddig, akkor kedden megint mennem kell vérvételre.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi!!!!!!!!! Végre!!!!!!!!! Azért egy picit lehet reménykedni, ugye???

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baba
nagyon drukkolok, hogy mégiscsak legyen ott egy kis pocaklakó +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ceni
hát ha baba lesz, nem bánom a ragyát :lol: de én már nem dőlök be a tüneteknek, eddig becsaptak :?

Szezso
hát egy tuti lánynak örülnék a legjobban :D

Kép
gaby25

babim nagyon drukkolok! remélme olyan tipus vagy, mint a testvérem, és nem csak játszik veled a tested!extradrukk

szezso file:///D:/Niki/vajs%C3%B6r.htm

ketőnél ,megállnék, köszi, de ha három akkor se ilyedek meg, majd veszek fel egy segítőt

Álommanó Nektek!
Kép
Vendég

Csikken! Rég láttalak és köszi.
Csajok! Szerintem ne nagyon reménykedjetek..ugyan tegnap este úgy jöttünk el egy helyről, hogy végigökölődtem a parkolót, de tuti nem baba..biztos sokat ettem...amúgy meg a progipótlót leállította a doki..
Nem tudom...

babaimádó
Kép
babaimado

nem hívod fel holnap a dokit? vagy már beszéltél vele?

nem reménykedem, bízom! :wink:
Vendég

Babaimi,
nem akarom írni hogy én ezt is megmondtam... (egy jósgömb meg egy bibircsók az orromra, és én leszek a topik banyája) Én hiszek benne hogy a keddi vérvételen emelkedett HCGt találnak majd, és a dokid elmehet a sunyiba hogy mennyinek "kellett volna" lenni! Engem míg szopott a lányom a védőnő és gyerekorvos (nem a mostani, ez még fenn Pesten volt) kórusban b*szogatott hogy mennyit KELL ennie a gyereknek, mennyit KELL híznia. Mindegy hogy nincs 2 egyforma gyerek, akkoris! 2 egyforma terhesség sincs!!! Így egy ésszerű határon belül nincs olyan hogy mennyi HCGt KELLETT VOLNA mérni!
Enikő,
direkt mondta a dokinéni hogy menjünk ki nyugodtan, csak ne nyilvános helyre, de nekünk ugye van udvarunk, így ez megoldható. Azt is mondta hogy régebben az volt az ajánlás hogy ne menjen szabadba a gyerek, de mostmár kiderült hogy felesleges a szobafogság. A teát az ügyelet miatti zavaromban elfelejtettem, ha tudod írd meg légyszíves mi az!
Vendég

Áfikám!jósgömb és bibircsók nélkül is megy ez neked! nekünk is jósolhatsz szépet és jót!nme haragszunk meg érte! :lol:
Vendég

Baba
talán mégsem kéne még leállítani a progigátlót :? csak nem a kajától öklendeztél :wink: úgy izgulok érted ++++++++

Kép
gaby25

Gaby,
ugyanezt mondtam Babaiminek! :lol: :D Te leszel a banyatanonc! :P
Bonika,
megteszek minden tőlem telhetőt! :wink: :D
Vendég

Áfi
ok, beállok banyatanoncnak :lol: Kép

Kép
gaby25

áfi tudtam ám :lol:
Vendég

Áfi, GAby klubalapításhoz!

Kép
Vendég

Már menni készültem csicsika, csak egy utolsót frissítettem és láttam hogy írtatok!

Áfi: Én nem tudom, nekünk tavaly télen még nem lehetett kimenni :)
A www.baranyhimlo.hu oldalon tök sok infót találsz :)
Viszont ha ki is megy vigyázz ne nagyon koszolja össze magát, mert fürdeni egyáltalán nem szabad, zuhanyozni is kb 5 másodpercben összefoglalva! (az 1 éves violámmal egy élmény volt 2 hétig így tusolni!!!! :shock: )
A puncibapötty,szájbapötty nagyon fájt Bogimnak :cry: :cry: :cry: Ha nedves helyen van nehezebben gyógyul. Ha kimegy a csajod játszani arra figyelj ne izzadjon le, mert akkor nehezebben kezd el pörkösödni....és leszáradni.... :(
Teán agyalok, de az majd csak pörkösödéskor kell :wink: addig csak eszembe jut :lol:

Babaimi: Én sem hagynám abba a progit és Áfi minden mondatával egyetértek! És különben is miaz hogy nem sikerült?? Olyan nincs! :wink:

Gaby: Boninak meg fia lesz az elsőszülöttje :wink: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni hova rejtetted a kamerát? :lol:
Vendég

Hahó!

Megjöttünk a moziból:

hááát, érdekes egy film volt, a feléig legalább homályos, folyamatosan kérdeztem a Zuramtól: hogy: MIVAAAAAN? MOST MIVAAAAN? ÁÁÁÁÁ! Na, de a végére kikerekedett, jó film. Felettébb érdekes, és jó a vége.

Babim: nagggggggggyon drukkkolok. :wink:

Kiscsajom meggyógyult, így holnap korán kezdek, de onnan jelentkezek egyet, míg alszik. Ebédidőmben megyek kozmetikushoz, meló után meg egyből parfümbemutatóra, úgyhogy csak este jövök.

Boni: én is kérném a receptet. (a linket nem tudom megnyitni :oops: ) Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Uff!

Csak gyorsan átfutottam...Húúúú, babimi! Tyűűűű, jajjj, óóóó!

...megyek aludni! Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Vendég

Verőfényes ébredezést!

28-33 C°-kal rémisztget a Kossuth rádió! Anyááááám!

Kép
zölddisznó

Tegye fel a kezét, akinek van kedve dolgozni!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

nekem nincs kedvem...
futok a buszra, szép napot!

katica
katica30

Jó reggelt!

Babaimi: szerintem is kell ott lennie babónak! :wink:

Boni: köszi a receptet...Te a sörös v. a tejes verziót csináltad?

Snufi: szóval a film egész jó volt...akkor én is megnézem...

Zöldi: nekem fennvolt mindkét kezem, de most letettem őket :lol:

Görbém (egyébként most realista vagyok: vagy sikerült vagy nem :-D
Kép

Bettike: már Neked is 12.dpo! Hogy bírod? :wink:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! A "két kéz fenn" effektus kóros, ha csak nem nyújtózkodás volt!

Messzemenőkig egyetértek az álláspontoddal, ami alapján a realizmus árad belőled.

Kép
zölddisznó

sziasztok
mai hőjelentés
Kép
még mielőtt megszólalnátok, nem, nem beágyazódás :wink: :lol:

Coca
jól eldugtam mindkét kezem :lol: :lol: :lol:

Szezso
tecc ez a görbe, realista vagyok, vagy sikerült vagy nem, drukk, hogy az első variáció legyen :wink:

Boni
azta, mennyi recept :P :wink:

Kép
gaby25

A mai reggeli első vizeletből full negatívat teszteltem.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszi a törpém dícséretét mindenkinek.

Babim, elmondani nem tudom mennyire nagyon sajnálom. Puszi és nagy ölelés.

Melcsi, a szonográfus nő végig azon áradozott, hogy milyen jó képeket tudna készíteni a törpéről, mert állítólag nagyon jó a hasfalam és a szöveteim :oops: Hát én ezt nem tudom, de amikor megláttam, hogy ő is mint a Réka takarja az arcát már akkor tudtam, hogy azt onnan el nem fogja venni akkor se ha estig próbálkozik :lol: (becsületére legyen mondva tényleg jó sokat küzdött hogy elvegye a kezét, hát ennyire sikerült)

Gaby, márpedig szeritem az lesz és kész :lol:

Zöldi, Katica és minden nem dolgozni akarónak kitartás a mai naphoz 8)

Kép
Kép
robcsi03

babim! küldtem privit!

teszt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

gaby szerintem beágyazódási hőleesés! :lol:

Zöldi ÉN nem tartom fel a kezem. ráadásul este 19 ig nyomom! :cry:

Szezso, bettike, KAta, Lili mennek a babaragacsok!

szezso a gyerek vajsört ....végülis HP ék is azt isszák! :wink:

Én hőm stagnál 37 en ez nem megy feljebb, szerintem ez ahónap senem sikerült.....

MIndenkinek SZép NApot!
Vendég

JÓ reggelt!

Csak dobok egy görbét!

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Gaby: miért ne lehetne beágyazódás :shock: ja, tudom már, mert akkor megdőlne az elméletünk a rosszullétedről meg a pöttyökről :lol: lehet, nálad fordítva működik :lol: először tünetek, aztán beágyazódás...

Zöldi: jaja, nyújtózkodtam :lol: (ki is közösítenének itt, ha mindkét kacsómat feldobnám a munkakedvre :lol:

Babaimi: kb. úgy nézek, mint az avatarod...mindegy, én továbbra is drukkolok, mert nem jött meg...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baba
a francba :cry: :cry: :cry: de még nem jött meg, és holnap akkor vérvétel, és biztosra kiderül mi újság. Egyforma volt a két teszt?

Kép
gaby25

Lili: ez nagyon szép!!!!

Boniko: megtisztelnél minket a görbéddel? :lol: Így nem tudjuk annyira jól belédbeszélni a gyereket :lol: (Látod, Gaby milyen jó kislány?) :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
azért nem lehet, mert már engem annyiszor becsaptak a tüneteim :? és már nem hiszek nekik, csak szivatnak :? :(

Kép
gaby25

Szezso, neked akartam még írni, hogy jó a görbéd és kívánom hogy ez legyen az a hónap amikor + teszt is társul hozzá.

Kép
Kép
robcsi03

Lili
teszt napja mikor lesz???? :P :wink:

Kép
gaby25

Robcsi: édes vagy, köszi :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="boniko"] írta:bonikos a görbém!csak így tudom, mert munkahelyről nem tok, a mai 37.00 ugyanúgy

Kép
Vendég

Boniko: jó ez, gondolj Szilcsi terhesgörbéjére :wink: szerintem hasonlít! Én pl. mindig Robcsi terhesgörbéjére gondolok! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Robcsi! Ari vagy!
Szezso :lol:
Boni:puszi
GAby: meg fogják unni a munkahelyen, ha mindig a dokihoz járkálok midőben. Várok még azt hiszem...

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso édes vagy! de ahogy a ti görbéiteket elnézem, sokkal angyobb az esélyetek akár a hármasikrekre, ha holnap leesika hőm, akkor tényleg 3as ikreim lesznek! :lol: :lol:
Vendég

Boni
már mondtam, hogy besegítek az ikrekidnél :lol: Áfi is igazolhatja, hogy pancsiztatásban jó vagyok :P :wink:

Kép
gaby25

Boni én tegnap mikor láttam a görbéd azonnal Szilcsi görbéje ugrott be. Ugyanígy 2 leesés volt rajta, ő is rosszul volt stb.
(egyébként amikor Réka beáagyazódott - legalábbi én rá fogom - az egyik percben még semmi bajom nem volt a következőben meg elborult előttem a világ, nem láttam semmit, rosszul voltam. Vittek a melóból dokihoz, ahol tök normális volt a vérnyomim, szóval nem derült ki mi a baj).

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Baba, sajnálom. :(

Robcsi, aranyos lánykáid vannak. :wink: Szerintem nagyon jó a kép!!!

Én nem leszek ma. Nemsokára megyek dokihoz, és csak este leszek. Drukkoljatok, hogy minden ok legyen!

Melcsi, ha ma lenne a nagy nap akkor nagyon drukkolok!!!!

kispiskóta

Robcsi
hát én szombaton szédöltem be a tescoban, vasárnap jött ki legerősebben a ragya és ma esett lea hőm, na akkor melyik nap esélyes beágyazódásra :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Piskóta, köszi. A múltkor akartam írni, mikor délután 4-kor aludt el Réka, hogy este normális időben elaludt, ezzel szerencsére sose volt baj.

Kép
Kép
robcsi03

Gaby, mindhárom :lol: (vagy mindegyik napon 1-1 :wink: )

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi köszi a biztatást!

Kispiskóta drukkolok, hoyg minden rendben legyen

MIndennapos kisamamáknak drukk
Vendég

sziasztok!

grönland: hova valósi vagy?

áfi: nagyon szomorú, hogy így vélekedsz a matematikáról :cry:
matek és tudomány nélkül még most is a fán ülnénk :wink:
enikő hogy van?

bettike: fogadjunk, én a pozitívra szavazok. :lol: mikor tesztelsz? 2 tábla csoki? (legalább a 3 tábla csokim mellé még nyerek tőled még kettőt)

ceni: gyógyulást! hú, de sokszor lebetegszel :cry:

baba: nagyon drukkolok még mindig+++++

snufi: jó szórakozást a parfüm szaglászáshoz! :D

szezso: nagyon tecc a görbéd. mikor tesztelsz?

gaby: gyanús vagy! :wink:

lili: szép a görbéd, drukk+++

boni: te is nagyon gyanús vagy! drukk++++

kispiskóta: drukkhegyek mennek++++

rólam: úgy tűnik a gyerekek is érzik a nyarat, 19 főből bejöttek a reggeli órámra tizenegyen. minek is keltem fel? :roll:
bár ezen a héten csak szerdáig dolgozik, csütörtöktől viszem a gyerkőceimet osztálykirándulni négy napra.

szép napot!
katica
katica30

Kispiskóta+++++++++++++++++++++++++
Nocsak..nocsak Boni és Gaby....babáűsodunk, babásodunk? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

katica hová mentek kirrándulni?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: