A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Levendula Kép

KöszönömKép

Alice
malice

R. Edit!
Azé köszi az együttérzést!

Alena!
Hát szerintem sincs igy peteérés, de akkor mi volta az a nagyon sok nyák amilyen sok szinte még sose volt?? Nem értem. Nem, nem szedek semmit a vitaminokon kivül, Serophenet 2 éve szedtem mikor hosszú fogigátló után beállitották a ciklust. Három hónapig szedtem 5 napig egyet és utána visszazökkentem rendszeres mensibe...

Nem akarok nyafogni, csak nálam most az van, hogy a doki megmondta, hogy 25 évesen 1 évnél előbb panaszt nem akar hallani, bár egy hormont csinálna biztos... Gomba miatt megfordulok nála, és UH szokott látni domináns tüszőt. De eddig baba még nem lett belőle.

Én úgy érzem hogy ha ennek a 6. hónapnak is vége, noha még nem sok idő, de most fog kitörni belőlem az első nagy sirás........tudatosul bennem, hogy mégsem olyan könnyű és mi lesz később...... Ráadásul volt már cisztám amit végül nem műtöttek és nem szeretném ha előbb lenne megint ciszta, mint baba...
Évici

Éva
Évici

ÉviciKép
Nálam is pont félévvel a kezdet után jött ki az első nagy sírás, teljesen megértelek. Sírd ki magad, de azért gondolj arra, hogy még tényleg csak 25 vagy és van még időd. Viszont a hormont én is megcsináltatnám a helyedben, mert ha ott nagyon nem stimmel valami, akkor hiába várod a jószerencsét.
Én egyébként kicsit lódítottam az orvosnak és rátettem pár hónapot, amikor kérdezte, hogy mióta próbálkozunk. Ez csak azért volt, hogy komolyan vegyen. Sajnos most már 2,5 éve megy ez így. 9 hónapja terhes lettem, de nem sikerült megtartani a babát, vagyis ő nem akart megmaradni.
Szóval legyél határozott, és kérd a hormonvizsgálatot. Az eredméyneket, majd írd le ide is!
Addig is fel a fejjel!

L.
(A druszád, aki mán egy vén nyanya)
Levendula

Évici
A párodat megnézték már?

L.
Levendula

Na én ezektől a "beszólásoktól" tudok falra mászni, hogy még csak ennyi meg annyi idős vagyok. Én is megkaptam, már, hogy 24 évesen még nem vagyok elkésve. Lehet, hogy kor alapján nem, de a több mint 2 év ami mögötte van az se semmi. Szóval nem értem a dokik részéről ezt a megközelítést, hogy senki sincs semmiről lekésve. Mióta lett kor függvénye az anyaság???

bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
De azért azzal egyetértesz, hogy félév még nem a világ, nem?
2 év viszont már sajnos hosszú időKép

Miattam azér' ne mássz fára, csak ha egyébként is terveztedKép
L.
Levendula

Bnemethm Kép
Akkor mi tartsunk össze Kép Az én 23 évemre mondták többen is, hogy így ráérek úgy ráérek. Persze mi is már lassan 1,5 éve várjuk a kis lurkót... Na látod ezért veszük saját kézbe az irányítást, és indulunk el külön utakon.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Levendula!
Még senkit, a párom ez exét teherbe ejtette vagy 6 éve - amit elvetettek, a lány azóta szült-, dehát az gondolom nem jelent semmit.

Éva
Évici

Évici Kép
Az semmit sem jelent. Őt kellene szerintem elsőnek megvizsgáltatni. Mi a 0.hónapban már mentük vizsgálatra (szerencsére), és kiderült, hogy gondok vannak. Nem rémisztgetni akarlak, csak javasolnám, hogy menjen el, mielőtt téged agyonszúrkálnak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jajj lányok, nem gondoltam volna hogy ide jutok. Mint látjátok már 3 éve lesz februárba hogy babanetes vagyok, azóta vágyom babára. Azóta más lett a párom aminek nagyon örülök egyébként, csak hát ezért érzem hosszabbnak azt a fél éve.....Na mindegy nem nyafogok, ma sajnos ez van.

Ha peteérési gondok vannak azon a Serophene vagy Closti többnyire szokott segiteni? Tudtok egy kis statisztikát?
Évici

Éva
Évici

OrsiKép
Mi is így jártunk és félév voltKép mire kikezelték a gyulladást.

ÉviciKép
Házi feladat: spermavizsgálat. Lehet menni a Bolgárkerék u.-ba is, nem kérdeznek semmit, 2000 Ft.

Puszedli
L.
Levendula

Levendula! Kép
A Bolgárkerékbe el lehet menni CSAK spermavizsgálatra is?
Évici

Éva
Évici

ÉviciKép
Egy felelősségteljes orvos nem fog neked semmi gyogyót írni hormonvizsgálat nélkül.
A kérdésedre: ált. igen, de attól függ, hogy mi a probléma. Lehet a prolaktin is magas és az megakadályozhatja a peteérést, akkor pl. nem clostit fognak adni. De nem akarok neked itt huhogni (vagy károgni), inkább kérj egy hormonvizsgálatot.

L.
Levendula

ÉviciKép
Igen, mi csak azt csináltattunk!

L.
Levendula

Évici Kép
Ne gondolokozz ilyenen, mert azzal csak ártasz magadnak. Majd, ha kiderül, hogy mi a gond, akkor annak megfelelően kezelik. Ne képzelj be magadnak betegségeket, és kezelési gyógymódokat!!!!
A párod küldd el vizsgálatra, nálad meg csináltass egy hormontükröt a következő hónapban. Abból sokminden kiderül. Ha semmi gond, akkor lehet tovább próbálkozni, ha gond van, akkor meg cselekedni!
Tehát félre a "mi minden lehet a bajom" gondolatokkal, mert az nem jó!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Levendula Kép
Az lesz, bár lehet hogy még várok 1-2 hónapot.... a dokim ezerrel nyugtatgatott pár hete nem akarom kiakasztani, végül is ezen már nem múlik.
Évici

Éva
Évici

Levendula Kép
akkor ti is jól tettétek, hogy már az elején elmentetek vizsgálatra.
A gyulladást nekünk is sokáig kezelték, de szerencsére már nincs, "csak" a spermaszám alacsony.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ÉviciKép
Szerintem a dokid nem fog kiakadni, ha azt mondod, hogy:"Doktor úr végiggondoltam, és csináltassunk egy hormonvizsgálatot a következő ciklusban, mert megnyugtatna, ha látnám, hogy minden rendben." Viszont te már jó úton vagy afelé, ha így folytatod. Miért ne kérhetnéd most?

L.
Levendula

OrsiKép
Sajnos mi csak félév után. Sajnálom is azt az elvesztegetett időt. Dehát ki gondol rögtön erre... Mi legalábbis nem.
Nálunk szerencsére minden rendben, mámint a számot, stb.

L.
Levendula

Levendula Kép
Az "elvesztegetett" időn ne gondolkozz, na sajnáld, úgysem tudsz már mit kezdeni vele. Én is utánajárós fajta vagyok, így mi a Családtervezési központban kezdtük az egészet még az aktív próbálkozás előtt. Ott mondták el, hogy milyen vizsgálatok javasoltak. Azokat megcsináltattuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K. Orsi!
Azt hiszem rátapintottál a lényegre, hogy kicsi hipohonder vagyok, de a szavaid kicsit helyre tettek, jól esett!
Levendula!
Igazad van, lassan cselekedni fogok.
Lányok!
Biztos hogy nem voltam rubeolás gyserekkoromban. Ilyenkor szurit kell kapni és 3 hónap védekezés? A dokimtól sms-ben megkérdeztem de nem válaszolt........ Viszont még igy is bizom benne, 15 éves korom óta hozzá járok. Csak hogy még ez is......... Na de csak Kép ezentúl, mert itt vagytok ti is akikből sok erőt merithetek, ahogy eddig is ha csak olvasgattam is inkább! Kép

Éva
Évici

Évici Kép
Akkor itt a tökéletes idő. A rubeola ellen szuri kell, és 3 hónapi hipenő. Ezidő alatt intézd el a párod vizsgálatát, és nézeds meg a hormonjaidat.
Örülök, hogy nem érdetted félre, amit írtam, és nem vetted nagyon magadra. Néha kicsit rossz a stílusom. Nem szabad hipochondernek lenni, mert sajnos enélkül is van az ember lányának elég baja, amit adott esetben kezelni kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya

EviciKép
En is ugy tudtam, hogy nem voltam rubeolas, es a teszt megis azt mutatta ki, hogy voltam. Ez lezajlik ugy is, hogy nem veszi eszre az ember.

Alice:Kép
Boldog Nevnapot! Kép

Az en orvosom nem kerdezte, hogy miota probalkozunk. Mivel a mensesem rendszertelen volt, felirta a clostit, es javasolta, hogy januarban menjek hsg-re. Orultem, hogy nem nekem kellett felvetnem ezt a temat, bar nem igazan van kedvem hsg-re menni... Kép

Mandula
mandula

Levendula Kép
Összekevertél Alice-szal.Kép Én írtam neked. Névnapja viszont neki van. Alice Kép Boldog Névnapot!
Levendula, mi ez a vén nyanya szöveg? Hány éves vagy (ha nem titok)?

Alena
(aki néha szintén vénnek érzi magát)
alena

Egcsi Kép
En is szeretnem latni a kepeket!!! Kép
Elkuldened, ha szepen kerlek? Kép

Mandula
mandula

Szia AlenaKép
Igazad van, bocs véletlen volt. És KÖSZIKép
És 31Kép

anyanya (lehet anyá-nak is olvasni, ez tetszik!)
Levendula

Mandula Kép AlenaKép

Köszi köszi köszi köszi kösziKépKépKép

Alice
malice

Ma iszom a wysKiiiiit hátha az segít Kép már mint TapadniKép

Alice
malice

Levendula

2 hónap és én is annyi leszekKép de belsőleg nemigazán érzem magam annyinakKép mivel hogy eléggé gyagyus vagyok Kép

Alice
malice

Levendula Kép
Én is annyi vagyok!

Alena
alena

Alice Kép
mosolygós babód lesz így Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Levendula!Kép

Dehogy Tőled akarok falra mászni!Kép
Ez most csak úgy kijött belőlem, mert egy-két dokitól hallottam már, sajna!
És hát azért van ez, mint ahogy OrsiKép is írta, hogy az ember lánya kikerüli amit ki lehet, és saját maga veszi kézbe a dolgokat.
Nálam például anyukámnak nagyon nem tetszett, hogy otthagyom a "régi" dokimat, mert ő csak jókat hallott róla és bízzak benne. Bízok én, de a saját érzéseimben mégjobban!Kép Szóval aki úgy érzi, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt ő szeretné (reális határokat figyelembe véve), az igenis merjen lépni.Kép

bnemethm
bnemethm

Bnemethm Kép
Kép szép végszó a mai napra Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mandula!
Mennyi ideje próbálkoztok, hogy hsg lesz?
Gondolom a rendszertelen ciklus még nem indokolja.

Egcsi!
Bár én nem voltam a talin, szivesen megnézném én is a képeket! futorosa@freemail.hu
Köszi Kép

Éva
Évici

OrsiKép

Szerintem egyenesen a hasát fogja majd a gyerek a nevetéstől ha meglátKép

Alice
malice

Evici Kép
Hat a clostit negy honapja kezdtem el szedni. Ez az 5. honap. Azota mondhatom, hogy kb. tudom, hogy mikor van peteeresem. Elotte valoszinuleg nem nagyon volt. Amugy ugy kb 8 honapja nem vedekezunk.

Mandula
mandula

Orsi!Kép

Ja, bárcsak már mehetnék haza, de még 2 óra hátra van!Kép

Gitta!Kép

Merre jársz???

bnemethm
bnemethm

AliceKép
Vagy inkább a te hasadatKép

L.
Levendula

Levendula Kép

Kép Kép Kép

Alice
malice

ÉviciKép
Írok neked egy mélt, ha megkapod a fotókat én is megnézhetném?

L.
Levendula

Bnémethm!
Át fogom küldeni neked a jelszavakat, bár régen nem használtam. Csak idő kérdése, ki sem látszom az újságból! Kép

Hónapok, évek! Mit számít? Sokat! Állandóan azt hangoztatják a dokik, hogy jobb minnél fiatalabban (de nem annyira Kép ) szülni. Erre meg folyton várakoztanak bennünket! Ki érti ezt?
Mi sokan már késői szülőnek fogunk számítani, és ezt jelzik is a kórlapon! Kép

Egcsi!
Küld el légyszíves nekem is az elérést! Kép
Kíváncsi vagyok rátok!

Lányok!
Már megint kezdődik a depim! Kép Még mindig nem jött meg és nyoma sincs! Ennek örülnöm kellene, de nem tudok! Tudom, hogy úgyis meg fog jönni, csak szekál! Kép Ja, és majd szétrepednek a cicijeim, annyira fájnak! Kép Ne mondjátok, hogy baba is lehet, már nem hiszem! Kép Pedig jó lenne! Kép Valami már megint bekavart! Kép Hétvégén majd kiderül, megjön-e. Azért biztos ami biztos, nem rendelek pizzát! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Bnémethm!
Át fogom küldeni neked a jelszavakat, bár régen nem használtam. Csak idő kérdése, ki sem látszom az újságból! Kép

Hónapok, évek! Mit számít? Sokat! Állandóan azt hangoztatják a dokik, hogy jobb minnél fiatalabban (de nem annyira Kép ) szülni. Erre meg folyton várakoztanak bennünket! Ki érti ezt?
Mi sokan már késői szülőnek fogunk számítani, és ezt jelzik is a kórlapon! Kép

Egcsi!
Küld el légyszíves nekem is az elérést! Kép
Kíváncsi vagyok rátok!

Lányok!
Már megint kezdődik a depim! Kép Még mindig nem jött meg és nyoma sincs! Ennek örülnöm kellene, de nem tudok! Tudom, hogy úgyis meg fog jönni, csak szekál! Kép Ja, és majd szétrepednek a cicijeim, annyira fájnak! Kép Ne mondjátok, hogy baba is lehet, már nem hiszem! Kép Pedig jó lenne! Kép Valami már megint bekavart! Kép Hétvégén majd kiderül, megjön-e. Azért biztos ami biztos, nem rendelek pizzát! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

bocsiiiiiiiii!!
gitta

Orsi Kép
Köszi az elemzést.

Lányok Kép
Most jövök a dokitól.

9. napon van 1 db 12 mm-es tüsző bal oldalon és 1 db 12 mm-es jobb oldalon. Gyógyszert nem szedek, doki szerint ez gyenge.
Szerintem nem.
Szerintetek?

Kedden reggel megyek HSG-re.

Kézbe kaptam az összes leletemet, AB RH negatív vagyok. Az gáz? Mintha valami negatív dolgokat olvastam volna.

Felírt 2x1/2 Bromocryptint, mert múltkor 37,7 ng/ml prolaktint produkáltam. De azóta meg produkáltam egy 23-asat.
Én azt hiszem nem szedem be, mert 2 hét múlva megyünk a Kaáliba, majd ott kiokosítanak.
Szerintetek? Attól lehet bajom, ha nem magas a prolaktinom, de Bromot szedek?
Én szivem szerint hagynám a francba.

Edit
Kép

Kép
reditke

Levendula Kép
OK, ha megkaptam küldöm!
Évici

Éva
Évici

Gitta Kép

Csak nyugi,én sem szeretnék pizzát enniKép a Kecsupot meg egyébként is utálom.
Hanyadik napon vagy, má nem is tudom tényleg nincs táblicsku? Kéne mán...
Most pl.nem szur a hasam abba maradt kb.1 órája vagy csak egy fél? Kép
Assssseee tudom mikor kell NEM megjönnie nincs ötletetekKép

Alice
malice

Szöszi
Merre röpködsz már megint? mesélj mán miket érzel???????????? ÉdekelneKép
malice

Szöszi
Merre röpködsz már megint? mesélj mán miket érzel???????????? ÉdekelneKép
malice

HOPPPPPPÁÁÁÁ Kép
malice

Edit Kép
Előre bocsátom, hogy nem vagyok orvos, csak itt okosodtam ki.
A Bromo-t én még nem szedném be, max. napi 1/4-et. Lásd Erazmus írásait. ha elkezded a 2x0,5-et valószínűleg hányni fogsz, stb. Esetleg megvárhatod a Kaális vizsgálatot is.
Az Rh neg. csak annyit jelent, hogy majd kapsz ellenanyagot a szülés után, hogy a köv. terhességnél ne leygen problémád. Ui. ha a magzat +, a szervezet ellenanyagot fog termelni és ez vetélést okozhat.
Szerintem 9. napon jók ezek a méretek, egyáltalán nem kell elkeseredni.
A HSG-nél majd drukkolunk!

ÉviciKép
Előre is köszi!

Most lelépek, tudjátok nincs itthon a macska...
A kérdéseimre még mindig választ várok, ha valaki ezen gondolkozik majd hétvégénKép
sajnos a munkámmal nem nagyon haladtam, de legalább itt aktív voltamKép

Kellemes hétvégét!
Pusz
L.
Levendula

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?