A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CsajszikKép
HappyVirágKép most telefonált a babanet forródróton, hogy 1 helyen még lehet kapni Profasi injekciót, amit kivonnak a forgalomból, és helyette lesz valami tizenvalahányezer forintért. A cím: XI.Németvölyi út 150. valami üzletházban lévő patika. A Moszkva térről az 59-es villamossal 10 megálló. Aki teheti irassa fel gyorsan, főleg akik a Kaáliba készülődnek.
VirágKép egyébként rettentő boldog, 20 tüsző figyel benne a keddi punkciót várvaKépKépKépKépKép.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Szoríííjjunk ám neki nagyonKép

Alice
malice

Alice!
Csak a te kedvedért dobom a tablicskut, pedig nem érek rá! Kép Úgy olvasgatnék én is nyugisan, de nincs egy percem se reggel 1/2 7 óta! Hol van még az újság vége! Kép
Egyébként pedig a 27. napon vagyok és már 2 napja késik!

GittaKép

Üdv:
gitta

próba
virag

Sziasztok Csajszik,
már mindent tudtok, köszönöm Cat-nekKép a közvetítést!
A Profasi témához még annyit, hogy a neve Árnika Patika és a nyitvatartás: H-P 8-19 Szo:8-12
Nagyon hálás lennék, ha valamelyikőtök beírná ezt az infot az Index Med-Lomb fórumba, mert itthonról nem tudok valami miatt beírni. Ott ez sok lánynak jelentene segítséget!
Előre is köszönöm, most visszaolvasok!
Millió puszi,
HappyVirágKép
virag

EDITKE:szerintem nem vagy még klimaxosKépKép Egyébként a 2 tüsző szuper - ez a doki gyenge! AZ RH összeférhetetlenségről a hsznos topicban olvashatsz, ha nem csal a memóriám. Csak annyi, hogy a terhesség elején vérátömlesztést kell kapnod vagy valami ilyesmi. Persze tudni kell a párod vércsoportját és akkor lehet, hogy nincs is baj!Vannak itt akik nálam jobban értenek ehhez! Itt a topicban is sokszor volt róla szó, szerintem keress rá!
ALICE:úgy olvastam, hogy merre köpköd Szöszi - megártott a sok vizsgálat Kép
GITTA:szerintem egy tesztet megér, hogy ne hergeld magad fölöslegesen!
Virág
virag

Virág!
Nem akarok tesztelni!!! Eddig mindig megjött a teszt másnapján! Kép Inkább próbálok nem foglalkozni vele! Kép Csak muszály volt valakikel megosztanom, nem akarom vele a párom terhelni. Majd megtudja, ha itt az ideje. Kép

Ezt még Erazmusz írta nekem tavaly, amikor kiderült, hogy elment a baba és én is RH- vagyok:

RH ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG.
A rhesus majom vérében illetve vörös vérsejtjeiben van egy fehérje, ami megtalálható az emberek nagyobbik részének vérében is, ez a Rhesus faktor. Akinek a vérében van, az Rh pozitív, akinek nincs, az Rh negatív.(Az Rh vércsoportot al-csoportnak nevezik, a fõ vércsoportok a 0, A, B, AB.) Európában az emberek 15 %-a Rh negatív.
Ha egy Rh negatív ember Rh pozitív vér transzfúziót kap, az Rh faktor egy idegen fehérje, a kapó szervezete ellenanyagot termel vele szemben, és ez az Rh pozitív vörös vérsejtek pusztulását okozza. Amióta errõl tudnak, azóta nemcsak a fõ vércsoport szerint, hanem az Rh szerint is csoport azonos vért adnak az embernek.
A terhességben viszont a következõ probléma jelentkezik. Ha az anya Rh negatív, a magzat Rh pozitiv, akkor keletkezik az anya vérében ellenanyag az Rh faktorral szemben, ha a magzat vörös vérsejtjei átjutnak az anya vérébe. A terhesség alatt ez nem következik be, mivel a vérerek fala a vörös vérsejtek részére nem átjárható. Akkor jut át az anya vérébe a magzat vérsejtje, ha a magzati erek sérülnek. Ez történik a szülés, illetve a terhesség kaparással történõ megszakítása esetén. Ez az oka annak, hogy az elsõ terhességben az Rh összeférhetetlenség soha nem okoz veszélyt. Seila (Müller Mónika) tehát teljesen rosszul tudja a dolgot, és azok a szobatársaid is, akik Rh negatív vércsoporttal vetéltek. Tehát az elsõ terhesség befejezése után kezdõdik meg az immunizálás. (Érdekes módon nem minden Rh negatív anyánál, hanem csak minden 11-iknél.) Az immunizálódás azonban nem vetélést okoz, legalább is nem a második terhességnél, hanem a következõ baba nagyfokú sárgaságát a megszületés után, majd a probléma egyre jobban fokozódik, és úgy a negyedik-ötödik terhességnél a magzat méhen belüli elhalását okozza az anyai ellenanyag.
Ez volt a helyzet 1967-ig. Ekkorra azonban a tudomány kidolgozta a megelõzést. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) 1969-ben elrendelte az anyák anti-D oltását az immunizálás megelõzése céljából. Ez azt jelenti, hogy szülés vagy vetélés után 72 órán belül anti-D ellenanyagot kell beadni az anyának izomba. Ez az az ellenanyag, amit az Rh negatív vércsoportú szervezet termel az Rh faktorral szemben. Ennek az ellenanyagnak a segítségével azz anya szervezetébe bekerült magzati vörös vérsejtek elpusztulnak, az ellenanyag leköti a veszélyes Rh faktort, és így az anya nem immunizálódik vele szemben, s a következõ terhessége is olyan lesz ebbõl a szempontból, mintha elsõ lenne, a következõ baba se lesz veszélyeztetve. Baj akkor van, ha az egészségügyi dolgozók elfelejtik beadni az anti-D-t. Ezért minden Rh negatív anya figyeljen oda, hogy megkapja-e spontán vetélés, terhesség megszakítás után, valamint szülés és császármetszés után akkor, ha az újszülött vére Rh pozitív. (Ezért mindíg meg kell nézni ilyen esetben a baba vércsoportját, ha az Rh negatív, akkor nem kell anti-D.) Magyarországon 1970-ben kezdték el adni az anti-D-t, eleinte még nagyon ritkásan, valószínûleg azok az orvosok, akik maguk is érintettek voltak ebben, mint pl. én. Az azóta eltelt 32 év alatt azonban már mindenütt megadják.
Korábban, amikor még nem tudtak az Rh faktorról, elõfordult, hogy súlyos fertõzésben a kisgyereknek fõ csoport azonos apai vért adtak izomba, a fertõzés kivédésére (ma ezt immunglobulinnal végzik el, nem apai vérrel). Szerencsétlen esetben az apa Rh pozitív volt, a gyermek Rh negatív, és ekkor az apai vértõl már kis gyermek korban immunizálódtak a kislányok. Náluk már az elsõ terhesség is súlyos szövõdményekkel járt. Anyáitoknál még elõfordulhatott ilyen szövõdmény, mivel az Rh faktort emlékezetem szerint a második világháború alatt fedezték fel. Azóta viszont ilyen vérinjekciót nem adnak.

Jó éjt mindenkinek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Bnemethm!

Mi az e-mail címed? Nem találom!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!Kép
Mit csinalsz Te meg ilyenkor?Csak nem melozol meg mindig?...Legyszi,legyszi mondd azt,hogy fennt vagy a tablazatban,csak egy kopesre a babasoktol,nekem ez bejott es szeretnem,ha neked is bejonne.KépMost Te vagy a legnagyobb eselyes!Nagyon szoritok!Kép
Barbara!Kép
Te merre jarsz?Te is gyanus voltal...csak nem valami jo hort tartasz vissza?
+szoszi+
szoszi

ViragKép
20 novogeto tuszo???? HihetetlenKépKépKépKép
Drukk, drukk, drukkKép

SorayaKép
Oksi, akkor jovo heten minitaliKép

GittaKép
Bocs, de nem lattam: mered a hodet? Abbol mar sok mindent megtudhatnankKép
Galuska

KépKép
galuska

AliceKép
Boldog névnapot!Kép
Ha nem vagyok nagyon tolakodó, két hónap múlva, hányadikán születtél?

ÉviciKép
Nekem egy-két nappal a tüszőrepi előtt szokott lenni nyákom és olvastam is valahol, hogy a nyákhoz képest a tüszőrepi bekövetkezhet 48 óra múlva is.Kép

Mindenkinek aki kérte elküldtem a mail-t.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Egcsi! Nekem is elküldenéd a képek elérhetőségét és jelszavát? kaktusz03@freemail.hu

Köszi előre is.

Kele
Kele

EgcsiKép
csatlakoznek Kelehez: en is megnezhetnelek benneteket? zsuzskagaluska@yahoo.com
Elore is koszke erteKép

KépKép
galuska

Sziasztok,

Az előbb benyúltam a hűtőszekrénybe és a kezembe akadt 2 doboz Fostimon injekció ("Fostimon HP 75 NE", lejárata 2004. szept). Ezeket korábban a reményteljes próbálkozások időszakában írta fel az akkori dokim. Mivel anno ez elég drága volt és nekünk úgy néz ki, hogy a közeljövőben szerencsére nem lesz szükségünk rá (babócánk már 15. hete a pocakomban lakik) ha valamelyikötöknek éppen erre van szüksége szóljon. Természetesen ingyen gondoltam.

Üdv:
Humi
humi

Lányok!
Tud valaki valamit Dorisékról?
Egcsi
egcsi

EGCSI:tegnap beszéltem Dorissal - jól vannak, napok kérdése és Gergővel egy szobában feküdhet! Lilinek még kell egy kis idő, amíg összeszedi magát, de már annak nagyon örülnek, hogy nincsenek tűkkel összeszurkálva végre a babucik. Doris egész héten bent fekszik a kórházban, hogy minél több időt a babái mellett tölthessen, hétvégére haza szokott jönni a férje, olyankor ő is "hazaköltözik". Nagyon várják, hogy a babák hazakerülhessenek (ez még hetekbe telhet).
Rólam annyit, hogy nagyon fáj a mellem, a popsim a sok szuritól és persze most már a hasam is, de nem csoda 10-10 szőlőszem nagyságű tüsző mellett!
Ma éjfélkor kapom a Profasit és mivel turbón reagáltam a hormonokra már nem is kell kapnom a déli szurit. Előrehozták a punkciót keddre!!
Nagyon izgatottan várom, remélem a tüszőcskéim addig kitartanak!
Sok puszi Mindenkinek,
később megpróbálok benézni!
GITTA:nagyon szorítok neked!
Virág
virag

VirágKép
Kösz az infót Dorisékról, remélem a babák turbó gyorsasággal növögetnek és hipp-hopp haza is engedik őket. Üdvözlöm őket!Kép
Neked is nagyon szorítok, egész topikra való termésed lett!Kép Kedden ezerrel gondolok rád!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

VirágKép Most olvasom, 20 tüszőcske? Nagyon jó kis szervezeted van. Gratulálok! Baba biztos lesz, de még inkább ikrekKép

Nikie
nikie

EGCSI,NIKIE:köszönöm! Ikrek jöhetnek!Kép
NIKIE:írj magadról kicsit bővebben!Hogy vagytok? Mekkora a babuka? Neme? Neveitek vannak már? Mivel telnek a napjaid?
Most elrohanok dolgozni egy kicsit (muszály), este benézek!
Puszi,
Virág
virag

VirágKép
Te mit dolgozol még ilyenkor is ? Megfizetik ezt ?

Nem tudtam az Indexre beírni az infot, mert a paswordom a mh-emen van bent felírva, sajnosKépKépKép

GittaKép
Remélem még jókor szurkolok, és mensinek híre hamva sincs!!!! Jó lenne ha a talis átok fogna rajtad!

NikieKép
Hogy vagytok ? Gömbölyödsz szépen ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Edit Kép én másfél bromot szedtem naponta, nem volt hányingerem, de az új dokim, mivel három hónap alatt lement a prolaktin szintem, lecsökkentette az adagot 0,5-re.
A Profasit nekem is felírta a doki, sajna itt Tatabányán sem lehet kapni, összesen egyet tudtak adni. Tudja valaki, mire való? Virág Kép
Holnap megyünk Győrbe vizsgálatra, aztán este UH-ra. Megnézi, mekkora így a 10. napon... Remélem okosabbak leszünk.
Gitta Kép Én is vagyok még, csak ritkán. 35.c (?) és 9.cn.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ANNA:tüszőrepesztő. Inszem vagy lombik esetén hasznélják, hogy pontosan be lehessen lőni a tüszőrepedés időpontját.
Ti most már inszemeztek?
CAT:nem baj!Persze hogy nem fizetik meg, csak én ilyen hülye becsületes vagyok, hogy előre dolgozom. De aztán 2 hétig itthon leszek ám!Figyu, nincs valami ötleted, miért nem tudok hsz-t írni az indexre? Azt írja ki a gép, hogy nem tud a kp-i szerverre csatlakozni. De akkor meg hogy tudom olvasni??
Virág
virag

Virág Kép
Ha kedden lesz a punkció, mikor kaphatod vissz a babákat? Végülis mire jutottatok, hány babókát kértek vissza?

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:még nem tudom mikor teszik vissza, gondolom attól is függ hányan fognak megtermékenyülni, osztódni és hogy fejlődnek.Ha lesznek elegen hármat kérek vissza, mert így nagyobb az esélye, hogy legalább 1 magmarad, 2 jöhet, a 3-as pedig nagyon ritka.
Mit gondolsz?
Virág
virag

Virág Kép
Jól hangzik. Nálad egészen biztosan nem lesznek gondok a megtapadással, így 9 hónap múlva jó esélyed van, hogy 3 kis poronytyot tarthatsz majd a kezedben. Kép Belegondotál már?? Biztosan megbírkózol ezzel a feladattal is. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:a hármas ikerterhesség nagyon veszélyes, általában lebeszélik róla a mamákat, úgyhogy azt azért nem szeretném...
Virág
virag

Kép persze tudom. És pont Doris babái miatt kezdtem el én is azon gondolkozni, hogy már akár a kettőnél is érdemes meggondolni a redukciót. De ez ennél azért sokkal összetettebb kérdés. Drukkolok, hogy annyi babó maradjon a pocakodban, amennyit szeretnél Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
A párom szerint lehet, hogy a böngésződben a biztonsági beállítás nem jó, azt le kellene venni medium-ra.

Képzeld a barátnőmnek aki a Kósánál lombikozott, 7 petesejtje volt, 3-at kapott vissza, és a 2. HCG mérése már 13000 lett. Azt hittük, hogy ikrek, de csak egy kis pulzáló zsákocskát láttak az UH-n neki.

Én is elkezdtem Doris okán ezen agyalni, hogy lehet, hogy 1 baba is elég, veszélyes az ikerterhesség.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Ezek szerint nem csak az én fejemben fordultak meg ilyen gondolatok. Persze a másik oldalon ott van egy isemrősöm esete, aki a 39. héten egy 2900 és egy 3000 gros babának adott életet. Minden lehet Kép csak épp nem tudhatjuk előre.
Épp akartam mailt írni Neked, hogy hogy álltok. Meddig kezelik még a párod. Képzeld a párom tenyésztésének az eredménye még mindig nincsen meg, már 3 hete várjuk. Most valahogy nem olyan gyorsak, mint a múltkor. Bea is mondta, hogy sokkal lassabbak valami miatt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
A páromnak már negatív lett a tenyésztése a bmc-ben. Én csütörtök reggel megyek a schöribe tenyésztésre, ha az is negatív, akkor készen állunka lombikra. Most itt ülök a gép előtt és folyik ki belőlem a Betadine kúpKépKép Pfúj elég gusztustalan, nem bánnám ha már elfogyna. Ez az óvszerezés sem túl jó, olyan morbid, hogy gyereket akarunk és védekeznünk kell. Szerencsére 6. napon vagyok ma, így pont középidőre kidobhatjuk a gumit.
A bmc-ben 1 hét alatt megvan a tenyésztés. Ti a Szabolcsba csináltattátok ?

VirágKép
Te ma nem fekszel le mi, mert mész éjfélkor beadatni a szurit ? Nem irigyellek ! Aztán úgy járj mintha tojáshéjakon járnál, nehogy megrepedjenek, mint inszem előtt.

Cat
Kép
cateye

Kép Kép Tudom milyen óvszerrrel gyereket "gyártani" Kép mi 2 hónapig csináltuk Kép elég vicces, de ha ez kell hozzá, akkor legyen. Igen a tenyésztést a Szabolcsban csinálták. Eddig mindig meg lett 10 nap alatt ez eredmény, de most valami miatt húzódik. Örülök, hogy lassan sikerül kikerülnötök belőle. Ha minden lelet negatív lesz, akkor a következő ciklusban már el is kezdhetitek a stimulációt?

Virág Kép
vigyázz a tüszőcskékre Kép drukkolok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm, hogy annyian drukkoltok nekem! Nagyon jól esik Kép , bár tudom, hogy felesleges. Kép
Még mindig nem jött meg. Ez eddig jó. Tegnap 37-et mértem reggel. Ma már 36,6-ot, így biztos, hogy meg fog jönni. Kép Igaz, reggel 4 kor fel kellett kelnem pisilni és csak utána jutott az eszembe a hőmérő, így 5-kor mértem csak meg. Ez okozhat ekkora esést? Szerintem nem, inkább csak feljebb menne a hő, vagy rosszul tudom?
Hát ez van. Kép Szomorú vagyok. Ezt a hónapot amúgy is teljesen esélytelennek gondoltam, erre csak nem hagy békén a kisördög, hogy mi van, ha mégis?! Kellett 4 nap hozzá, hogy rájöjjek, csak szórakozik velem a szervezetem, én meg szép lassan beleroppanok idegileg. Tesztelni meg nem akarok, minek? Az első babám is csak a 6. héten mutatta ki a teszt, elöbb nem. Hát ez van. Sajnálom, hogy nem hozhattam jobb híreket, pedig már azt is kitaláltam, hogy mondom meg nektek! Kép

Akkor a tablicsku:

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Virág, holnapra megy a nagy DRUKK!!Kép

Edit, szerintem is nagyon jó a 9. napon ez a tüszőállomány.Kép Azt írtad, hogy holnap mész HSG-re. Ez nem a 13. napod lesz? Az nincs késő egy kicsit? Nekem a dokim azt mondta, hogy rögtön mensi után kell csinálni. Azért drukkolok és majd mesélj lécci, mert nekem is NEM kell mennem majd.Kép

Szombaton voltunk az energiával gyógyító bácsinál. Kb. egy bő fél órát "energetizált". Azt mondta lányom leszKép Meg még egy lányomKép Meg egy fiam isKép Remélem jól beszélt... Szegény nagyon nagyot hall és így beszélgetni elég nehéz volt vele. De amilyen balgabéla voltam, nem kérdeztem meg tőle, hogy mikor lesz az első bébi. Lehet, hogy jövőre, de lehet, hogy x év múlva...Kép Meg azt se kérdeztem, hogy csak spontán, vagy műileg.Kép Na, mindegy.

Mi amúgy most vagyunk középidőben és megy a precíz kétnapos szex.Kép Remélem bejön.Kép

Mindenkinek kellemes napot!

Ui.: Képzeljétek, vettem farmert!
milli

Sziasztok Jányok!

Gitta Drága Kép
Ne légy szomorú lassan már csak mi is sorra fogunk kerülni ugyebár.Az én Lázam is leesett ma reggelre 37 fokkkkra és ebből tudom hogy tampont kell vennemKép Pedig már aszittem ágyazódokKép
Na fel a fejjel ne idegeskedj még bármi is lehet.
Nagyon tetszik az új táblicsku olyan kellemes szinei vannakKép

EgcsiKép
KöszönömKép én február 9 Kép

SzösziKép
Hogy vagytok? Én is már csak egy köpésre vagyok a babásoktólKépKépKép

Alice
malice

Na mi van lányok hol vagytok????????????????

Alice
malice

Alice!

Úgy látszik rajtunk kívül senki sincs talpon!Kép

bnemethm
bnemethm

Nekem meghalni sincs időm pillanatnyilag, és szerintem lázas is vagyok.. haza kellene mennem, de akkor ki végzi el a munkám?? Senki.... tehát maradok, de egyetemre azt hiszem nem megyek ma, mert akkor komolyan nem tudom, hogy hogyan fogok végezni.
Bocs, de most nem leszek jó beszélgetőtárs.

Orsi
KépKépKép
icsilya

bnemethm

Ja Ja

Csak mi dolgozunkKép vagy valami hasonló

Virág KépKépKép ne köpködjKép
Nagyon szorítok neked, én is bevállalnék Ikreket, de még egy is olyan nehezen jön ÖsszeKép most teljesen magamalatt vagyok.Az eggyik közeli ismerősöm csajszi ő is babát vár.
ROOOOOOOOOOOOSSSSZUL VAGYOOOOK NA

Alice
malice

Sziasztok!Már alig tudok menni úgy feszítenek a szőlőfürt mennyiségű/nagyságú tüszők.Már csak egyet kell aludni és elkezdődik!!Ha túl leszek rajta, délután bejelentkezem!
CAT:köszi, megnézzük!
GITTA,ALICE:Kép
GITTA:ezek a babucik a táblázat mögött gyönyörűek!KépIlyen lesz nekünk is!
MILLI:lehet kapni akkora méretet?KépKép Írd meg hol!
Virág
virag

HalihoKép
en itt vagyok amKép

Lanyok, nem tudjatok veletlenul kitol kell jelszot kerni, ha meg szeretnelek nezni Benneteket a keptarban?

Galuska

KépKép
galuska

Orsi!

Hamar csináld meg a melód és mennyyél haza,pihenni igyál fincsi meleg teát és gyógyulj meg hamar hamarKép

Pusz
Alice
malice

Alice Kép azon vagyok... de kb 1 hétnyi munkát kaptam ma reggel, aminek holnapra meg kellene lennie. Köszi, hogy azért gondolsz rám.

Galuska Kép Egcsi a fő fotós, tőle kérd.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép Kép Kép Kép Kép
Sziasztok Lányok!

Mit szólnátok egy hétfői jó hírhez?

Hát igen, végre pozitív a tesztem. Csütörtök este csináltam meg és ennél pozitívabb nem is lehetett volna. Annyira örültem, hogy csak fel-le ugráltam a lakásban, mint egy bakkecske. Apukám szülinapjára jó kis ajándék sikeredett.
Ma reggel már voltunk dokinál és minden rendben. 5 mm-es a pocaklakó és teljesen jó helyen lakik (méhen belül).

Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a bátorítást. Kicsit szégyellem magam, mert vannak itt páran akik már több éve próbálkoznak kevés eredménnyel. Én meg a kis 4 hónapommal jártattam a számat.
Kívánom mindenkinek,hogy mihamarabb átélje azt az érzést, amikor megjelenik a két kis csíkocska!

Barbara
babar

Barbara Kép

Nagyon Örülök hogy sikerült és remélem hogy mostmár mi is hamarosan örülhetünk egy ilyen kétcsíkos tesztnek
Alice
malice

Milyen jo lenne, ha ez lenne az a honap, amikor mindannyiunknak sikerul!!! Kép
Barbara Kép Igazan orulok! Hallhatnank a reszleteket?

Mandula
mandula

OrsiKép
koszi

KépKép
galuska

Barbara Kép gratula a zebrához Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igazából akkor jöttem rá, hogy terhes vagyok, mikor a +Szoszi+ írta, hogy mit érez.
A történet a következő:

A 13. napon lement egy kicsit a hőm, de ez kevés volt egy peteéréshez. Persze apát dologra fogtam, de már nem bíztam a dologban. 1 hét múlva elmentem hormon vizsgálatra. A 21. napon 35 körülire esett a hőm és utána két nap alatt felmászott 37,4-re. Apa előtte való nap jött haza Svájcból és úgy döntöttünk, hogy nov.1. nem temetőjárással fog telni, hanem egész nap csak lustálkodunk. Szex is volt délután és utána aludtam 2 órát, majd este is megismételtük a cél érdekében és akkor is úgy aludtam el.
Ezek után a 27 napon véres folyásom volt és végre úgy tűnt, hogy sikerül 28 napos ciklust produkálnom. Ehhez képest nem történt semmi.
Párom kért, hogy ne csináljak tesztet, mert nem szeretne megint csalódni, de én nem bírtam tovább csütörtöknél.
Hát ennyi, most már csak azon kell drukkolni, hogy minden rendben legyen. Férjecském tonna számra veszi nekem gyümölcsöt és a zöldséget és állandóan pihentet. Mindent megteszünk a cél érdekében, de csak 3 hónap múlva tudunk igazán megnyugodni.
babar

Sziasztok LányokKép

Én is dolgozok!

OrsiKép
Az egészség mindennél fontosabb. Ha beteg vagy ágyban a helyed! Nem tudnál mégis hazamenni és gyógyulgatni?

Gitta Kép
Nekem is tetszik a táblázat!

Virág
Nagyon drukkolok neked. Ne most menj step-aerobicra!Kép

Sajnos nem válaszolt senki, próbálkozom még 1x:
Ha a 17. nap reggel ment fel a hőm, akkor a 16. napot kell venni peteérésnek és 16+7 23. nap menjek progimérésre?
És mitől tolódhatott el 4 nappal a pé? 5db clostit ettem össz.

Én két köpésre vagyok a babásoktólKép

L.
Levendula

BarbaraKép
GratulaKépKép

KépKép
galuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?