A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Levendula Kép

Na akkor most köpködünkKép ki akar még csulizniKépKépKép
16 nap IGEN a többöhez hülye vagyokKép

+Szöszikém+

Hol vagy drága,már nem is irsz nekünk nekem?Kép
Pedig itt köpködünk meg mindenKép

Alice
malice

Virág!
Gratula a sok-sok tüszőcskéhez! Kép Sok kis eszkimótok marad majd még! Kép Azért az ikrek nem mindig járnak veszéllyel! Annál több örömmel! Kép

Alice!
Persze, hogy nem adjuk fel! Azért nem volt teljesen igaz, amit írtam. Kicsit reménykedek még belül, bár az eszem tudja, hogy hiába. De még mindig nem jött meg! A pocim meg olyan, mintha labda lenne benne. A cicimről nem is beszélve. Azért nagyon kíváncsi lennék, most ez mi is. Az biztos, hogy nagy kíszúrás a szervezetem részéről nekem. Kép

Barbara!
Gratulálok! Kép

Lányok!
Eddig is ezek a babucik voltak a háttérben, csak más színben! Hogyhogy eddig nem tetszettek? Kép Vagy csak nem figyeltétek őket! Kép

Orsi!
Az én nyakamba is sok munkát zúditottak! Kép 4 nap alatt kell megcsinálnom egy komplett 13 oldalas falinaptárat, amin minden oldalon fotómontázs van.
Jobbulást kívánok!

Üdv:
Gitta
gitta

Galuska!

Vágjá mán hozzánk is egy lovat Kép

Alice
malice

AliceKép
Milyen tipusut szeretnel?

Galuska

KépKép
galuska

GittaKép

Szerinted mennyire igaz ez a hő leesés.Csak azért kérdezem mert láttam én már fűben nyuszitKép vagyis olyan görbét amelyik terhességnél is leesett és utánna lassan visszakúszott.
Szerintetek Lányok????

Hú látnád az én cicimet olyan most mint két sárgadinnye(azé nem mondok görögöt mert az nállam csak álom maradKép)
Az elmúlt hónapban nekem is 33 napra jött meg akkor már azthittem hogy Á pedig dehogy.

Üdv.
Alice
malice

BarbaraKép
Gratulálok és problémamentes, boldog babavárást kívánok! Kép
Remélem lassacskán kiürül a topic KépKép
Virág Kép
Nagyon-nagyon szorítok! Tudom milyen érzés ez a repesztés előtti, úgy érzed mindjárt leszakadnak a petefészkeid. Próbálj meg pihizni egy kicsit, ha tudsz, vagy legalább üldögélj.Gondolok Rád sokat!
Lujza
lujza

GaluskaKép
Hát olyan csíkosatKép az sem ban ha nem szines a képKép
malice

Rékacs

Hát te hovatüntél a tali óta HE ?
Vagy talán titkolsz valamit?

Alice
malice

AliceKépKép
Csak azert kerdem, mert lenne pl. albino isKép
Neked babyzebra jar:Kép
Névtelen

Nevtelen-GaluskaKép

KépKép
galuska

BARBARA:gratulálok és ne izgasd magad fölöslegesen. Minden rendben lesz most már!
GITTA,LUJZA:köszi!KépMost hogy tudok örülni annak, hogy ülőmunkát végzek!!Kép
LEVENDULA:ha eddig nem tudtam rászánni magam, most még egy kicsit várhat az a fránya step-aerobic. (lehetőleg 9 hónapig)
A kérdésedre szakértelem/tapsztalat híján nem tudok válszolni.Többiek??
Virág
virag

GaliskaKép

De Édes Köszönöm Kép mostmár sokkal de sokkal jobban érzem magam Kép

Majdnem elalszom,ti nem vagytok álmosak ez a fránya idő miatt van biztos.

Alice
malice

Bocsika

Galuska Kép Kép Kép
malice

Sziasztok lányok Kép

Beugrom egy gyors levél erejéig.
Nagyjából visszaolvastam, de bocs, ha kihagyok valakit.

Virág Kép Kép
Nagyon fogok gondolni rád holnap a "HSG székben".
Aztán várjuk a híreket, nagyon!

Orsi Kép
Gyógyulást!

Barbara Kép
Megy a drukk. Gondolj arra, ha ilyen gyorsan összejött, akkor nem vagy problémás alkat és a terhesség is kellemes és problémamentes lesz.

Milli Kép
Igen jól számolsz. Holnap lesz a 13. napom.
Nekem is gyanús ez a 13. napi HSG.
Mindenesetre reggel csinál gyorsan egy UH-t a doki és egy LH tesztet, ha repi közeli vagyok, akkor szerintem nem engedem, hogy megcsinálja. Mert ugye, ki szeretne egy éppen megtermékenyülő petesejtet röntgeneztetni?

Most jó lenne, ha mértem volna a hőmet, de ebben a hónapban valahogy lusta vagyok, meg sok a buli és nem alszom eleget, így inkább elhagytam az első pár nap után.

Galuska Kép
Édes ez a kölökzebra. Én is akarok!!!!!

Puszi
amunkábólaligkilátszóEdit

Edit
Kép

Kép
reditke

Ja, bocs.
Gitta Kép
Nagyon köszönöm az RH összeférhetetlenségi infot.
Megnyugodtam. (Én negatív, apa pozitív, de látom nem bonyolult a megoldás, ha a baba pozitív lesz).

Edit
Kép

Kép
reditke

Gitta!Kép

Javíts majd a táblában légyszi, 2cn. Írtam az emilcímedre nem tudom megkaptad-e.

Edit!Kép
Szorítok, majd írd le a tapasztalatodat. Nekem jövő héten lesz, majd 19-én derül ki, hogy pontosan mikor.

Barbara!Kép
Gratulálok, nyugodj meg nem lesz semmi gond!Kép

Galuska!Kép
A mi egyidős zebrababynk merre jár???Kép

bnemethm
bnemethm

Barbara!

Gratula!KépKépKép
milli

EditKép
Akkor ime a Te leendo zebracskad:Kép

KépKép
galuska

CatKépVirágKép
Kockázatosabb az ikerterhesség, de azért ne parázzatok annyira, minden terhesség kockázatokkal jár. Vannak azért pozitív példák is!Kép Szerencsére ebből van több!

GittaKép
Ne szomizz, tudom könnyű mondani. Az én hónapom sem mondható esélyesnek, mégis reménykedek. Most látom a táblicskuból, hogy hétvégére beígérkezett a pizzafutár, de ahhoz képest egyáltalán nem fáj a cicim. A derekam az igen, már jó néhány napja.
Bezzeg múlt hónapban majd szétdurrantak a tőgyeim és mégse lett semmi. Szóval fel a fejjel AZ ERŐ VELED VAN! És mi is!Kép

MilliKép
Gratulálok a farmerodhoz!Kép

AliceKép
Azt hittem januári vagy, bulizhattunk volna együtt!Kép Egyébként én 26.

GaluskaKép
Már küldtem neked jelszót, nem kaptad meg?

BarbaraKép
Gratula és problémamentes babavárást!Kép

LevendulaKép
Egyes orvosok szerint a leesést követő napon, azaz a felszálló ág elején van a tüszőrepi. Talán valaki meg tudja mondani, akinek UH követéses ciklusa volt és a hőjét is mérte.Kép

Egcsi
egcsi

Virág Kép Te ma is dolgozol? Azt hittem már szabin vagy. A beültetés után mész szabira?
Sokat gondolok rád meg a tüszőcskékre. Holnap hánykor lesz a punkció? Altatásban kérted?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lanyok!Kép
En is vagyok,csak am meghalni sincs idom.A parom elutazott penteken,azota egyedul vagyok,ma nem voltam dolgozni,viszont ide jottek enni a csalad egfesz hetvegen meg ma is,ezert folyton foztem+mosogattam.
A baratnom tegnap, 28 ora vajudasKép utan csaszarmetszessel vilagra hozta geszseges kisfiat,holnap megyek latogatni,ma meg intenziven volt.Ujra baba-szaglas lesz!Kép
Ma ejjel jon haza apa,ezert husit rantok meg kruplisalit csinalok estere.
Most rohanok majd angolorara,de elotte visszaolvasok...
Addig is:
Rengeteg-bazisok-millio DRUKK Viragnak!KépHajra-hajra@!
Orsi!Kép
Gyogyulast!!!
Gitta!Kép
Nem feladni...
Barbara!Kép
Gratulalok!!!
+szoszi+
szoszi

EgcsiKép
Sajna nem kaptam megKép
Elkuldened megegyszer ide: varnyusy@yahoo.com ?
Elore is kosziKép
Galuska

KépKép
galuska

GaluskaKép
Megint megpróbáltam elküldeni, de valami zűr van a központban, lehet, hogy megint nem megy át. Soraya tud mindent, lehet, hogy neki előbb sikerül kézbesíteni az infot.
SorayaKépPlííííz!

VirágKép
Holnap gondolok rád és megadrukk!

Egcsi
egcsi

+Szöszi+Kép
Nagyon fel vagy pörögve!Kép Hozzám is jön a család valamikor, az öcsém annyit eszik, hogy biztos én is egész nap főzök előtte. Azért pihizz is!

Egcsi
egcsi

+Szöszi+Kép
Nagyon fel vagy pörögve!Kép Hozzám is jön a család valamikor, az öcsém annyit eszik, hogy biztos én is egész nap főzök előtte. Azért pihizz is!

Egcsi
egcsi

Haha, most latom csak, felhasznalo lettemKép

BnemethmKép
Kaptak egy kis haladekot, eppen a szavannan nyargalasznakKép,de hamarosan vege a nyaralasnak, munkaba kell allniuk ujra!!!

Virag zebraja mar hazafele tartKépKépKép

KépKép
galuska

Upszi!BocsKép
egcsi

Galuska Kép
Köszi a zebtóra bébit. Nagyon édes, ahogy szopizik, de látom ám, hogy én is ott vagyok.

Szöszi Kép
Jó látni, hogy milyen aktív vagy és happy.

Bnemethm Kép
Ha meglesz a HSG, beszámolok.
Bár, marhára tüszőrepis érzetem van az alhasamban, úgyhogy lehet, hogy jövő hónap lesz belőle.

Milli Kép
Kétnaponta, előírásszerűen?! Kép
Én ezt feladtam. Mivel gyorsan írtjuk az antitestekkel a kismatyikat, apa is és én is, ezért én nem 2 napozok már.
Ha az erőnk engedi középidőben, akkor napi 1, de napi 2 is jöhet. Hátha nem pusztul el valamelyik fickó Kép

Levendula Kép
Nekem volt UH-s hőmérős peteérés nyomonkövetésem.
Nálam 36,8-ról felment 37,2-re 1 nap alatt és a következő nap is 37,2 volt. Na, azon a 2. magas hőmérsékletes napon volt a repi.
De az is lehet, hogy nem mindenkinek egyforma.
Én már nem hiszek a standardakban.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

KösziKép Egcsi a választ!

Barbarának gratulálok!Kép

Szöszi pihentess!Kép

Én is vendégeket hívtam tegnap: házaspár+2 gyermek - 5 és 2 évesek. A lányok annyira feloldódtak a végére, hogy versenyt ordítottak egymással. Persze csak játék volt. A szomszédok biztos értékelték.

L.
Levendula

Világ (vagy VirágKép)zebrái egyesüljetek!Kép

L.
Levendula

EditKép
Bizony, bizony, kétnaponta szigorúan mászok az apajelöltre.Kép Eddig még nem panaszkodott miatta...Kép Most nincs kifogás senki részéről, hogy most fáj a fejem... Tesszük, amit tennünk kell, hősiesen!
Én eddig azt hittem, hogy amikor még lent van a hő, akkor reped és ha a hő már felment, akkor szinte lehetetlen teherbe esni. De a múltkor láttam egy táblázatot, ami a felmenő ág elejére tette a repit, ahogy most Te is írtad. Szóval idáig rosszkor csináltuk,Kép mert én csak arra figyeltem, hogy még a hőmérsékletemelkedés előtt legyen akció, aztán már mindegy volt.Kép Megnyugtattál.
Holnapra drukk!

Egcsi, a farmer miatt nem kell ám cikizni!Kép Olyan jó volt, hogy a hölgy tudott akkorát adni, ami nem a térdemig jött fel, sőt! Még két számmal kisebbet is vettem a végén, mint amit először próbáltam.Kép És még egy dzsekit is vettem hozzá, ha lúd, akkor legyen kövér! BibibíííKép

Milli
milli

Milli Kép
Hát igen.
Most esett teherbe egy ismerősöm, akik 3,5 évig próbálkoztak sikertelenül.
Azt mondta elárulja a nagy titkot, abban a hónapban amikor terhes lett, a 4. naptól a 24. napig minden nap 2x szexeltek. Reggel is és este is.
Kicsit kifáradtak és a végén már mindenféle internetes oldalakról töltöttek le pozitúrákat, hogy ne legyen előírásszerű, kötelező akció. És tessék, összejött.

Szóval, mindenki más és minden lehetséges én azt mondom Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Kép

Egész nap meetingen ultem Kép kivéve amikor pisilni jártam (3x!!)Kép Hát most vagy felfáztam, vagy.....péntek környékén esedékes a pizzás, és milyen messze vagyok a babásoktól a táblában!!! Nem mondhatom, hogy egy köpésre Kép Légyszi elottem trónolók babásodni KépKép

Galuska Kép átkuldöm a jelszót mindjárt csak mondd melyik címedre!
Olyan jó volt látni benneteket, mi is fotózzunk Galuskával a mini talin? KépKép

Ma én is szingli vagyok Kép De a 4 eskuvo és 1 temetés lesz a TV-ben Kép

Virág Kép Nagy nagy gigamega drukk holnapra és azutánra is, hogy szépen osztódjanak, tapadjanak a kicsikék! Kép

Edit Kép a HSG-hez neked is nagy szurkolás, persze ha tényleg holnap lesz Kép

Gitta Kép tényleg ne add fel, nyugi és pár nap múlva teszt ha addig nem jön meg Kép

Barbara Kép Gratula!!! Úgy látszik mostanában minden hétfore jut egy ilyen bejelentés Kép Jövo héten vajon ki lesz az?? Kép

Na befejezem a szóf----t, amúgy is pisilnem kell Kép

Soraya
soraya

EDIT:neked is megy a drukk alfából!Ugye Téged láttalak a pénteki Carmen koncerten? Sajnos elsuhantál mellettünk aztán elvegyültél a tömegben mielőtt szólhattam volna!
ORSI:8-ra megyünk, mindenképp altatnak és a punkció után kell egy napot heverészni, mer fááj. Utána meg má minek jöjjek be egy napra az ET előtt...Szóval holnaptól betegszabibibí!Szerencsére otthon is van internet + e-mail, így nem kell nélkülöznötök b. társaságom!Kép
EGCSI,SZÖSZI:KösziKépKép
GALUSKA:akkor rohanok, nehogy a zebra érjen oda előbb és ne találjon otthon!!!
Virág
virag

SORAYA:köszönöm és jó pisilést!Kép
Sajnálom, hogy felfáztál, nekem a forró fürdő ilyenkor segít. Persze hogy fotózzatok a minitalin!
Hát a 4 esküvőt megnézném, ahogy finnül hablatyol Mr.BeanKépKép
De idétlen lettem!Kép
Virág
virag

Virág Kép

Igen, én voltam Carmenen, de nem láttalak.
Ha épp egyedül rohantam valahonnét valahová az előadás előtt, akkor Soraya sorstársaként pisilni mentem.
De láthattál még egy nagypocakos kismama barátnőm vagy az uram oldalán is.

Hogy tetszett az előadás?

Edit
Kép

Kép
reditke

Virág Kép A felfázás csak 1 lehetoség Kép Remélem inkább valam(k)i mást mutatnak a klotyó túráim KépKép
Mr Bean nem beszél finnul, itt nem szinkronizálnak semmit a TV-ben, eredeti nyelv+felirat! KépKép (Galuska ha érdekel: 21.15 MTV3!)
soraya

Sziasztok!

Ismét rég jártam erre, látom azért sokan kibabásodtak, de sajna vannak még régiek is.
VirágKép
Talán Te még emlékszel rám...
Valamikor akkor tűntem el amikor Bogár babás lett, tudsz róla valamit?
Rólam csak annyit, hogy elkezdtük a bmc-s procedúrát, közel öt év után talán jó helyen kapisgálunk majd... Bár ez még csak a kezdet. Legközelebb jövő hétfőn megyünk matyivizsgára, meg vérvételre.
Egyenlőre ennyi, aztán mostmár majdcsak gyakrabban jövök erre egy kis tanácsot kérni, esetleg adni...
Pusz mindenkinek, hajrá kisfickók!!!!Kép
csutka

Csutka Kép

Tudom, nem engem kérdeztél és nem is simerjük egymást, de segítek, hátha Virág már nincs.
November 10-én fél 9 körül és dél körül olvashatsz Bogárék történetéről.

Edit
Kép

Kép
reditke

SorayaKép SziaKépKépKép

Kuldheted a szokasos galuskasraKép KosziKépKép
Mikor talizunk?

ViragKép
Ugye Te ertel haza hamarabb?! Kép

KépKép
galuska

Galuska Kép

Majd otthonról kuldöm, még a dolgozóban vagyok Kép Ha minden jól megy, holnapra kész a film, szóval onnantól bármikor talizhatunk, de ez még holnapra pontosabban kiderul!! Kép
Ja és a multkori leveled nem kaptam ám meg! (itt irtad, hogy kuldtél, de nem jött)

Soraya
soraya

KépKépKépKép
R.Edit!
Köszi elolvastam, ez tényleg nem semmi. Emlékszem mennyire boldog volt amikor kiderült, hogy babás.
Amúgy szerintem nem számít ismerjük-e egymást, a célunk egy, és ez elég.Kép

Örülök, hogy újra tudok veletek diskurálni, már nagyon hiányzott, bár egy másik topicban talán jobban éreznénk magunkat...De fő az optomizmus, előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog!

Gitta!Kép
Olvastam az utóbbi néhány napot, és látom nálad is még várat magára a babó, továbbra is egy csónakban evezünk!

Mára ennyit, végre mehetek haza!Kép
csutka

CsutkaKép
Emlekszem RadKép
Mi is pont ott tartunk, ahol Ti: jovo heten megyunk meddosegi klinikaraKép
Kitartas!!!!! A te zebrad is uton van marKép
Galuska

KépKép
galuska

Gitta Kép
Szeretnék bekerülni és bepirosodni a táblázatban! El tudnád minkettőt intézni? Kép
5.c 11. cn 30 nap ciklushossz

Mandula
mandula

Csutka Kép

Nem akarok tolakodó lenni, csak egy kicsit képbe kerülni. Öt éve próbálkoztok és mégcsak most mentek meddőségire?
Eddig mi történt veletek?

Edit
Kép

Kép
reditke

Szöszi Kép Mi az, hogy egyedül vagy??? Ti már ketten vagytok!! Kép

Csutka Kép
én is itt vagyok ám Kép emlékszem rád Kép mi dec.2. megyünk a kaáliba.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hiányoztam?!

Otthon dolgoztam és ott nincs net!

Barbara!! Oriási gratula és ugye én megmondtam?!

Alice! Megkésve bár(de remélem elnézed nekem) BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

vELEM SEMMI ÚJ NINCS ÍGY BE IS KUSHADOK!
(Egcsi, most jön hozzám a szocmunkás barátnőm, majd értesítelek ha tud valamit!)
Sziasztok: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Haho!Kép
Rekacs,mar a friss kismamiban akartam kerdezni rolad a baratnodnel!!!Ugy izgultam,hianyoztal!KépMi az hogy nincs semmi uj?Mit mondott legutobb a doki?

Lanyok!Kép
A tuszorepivel kapcsolatban csak annyit,hogy francot sem er a standard,mostmar tudom.Mi hiaba kinlodtunk 2 evig espedig azert,mert nem mertem a homet es fogalmam sem volt,hogy csak a 17.-ik napon repedek.Ezert aztan a 7.-ik naptol nyomtuk apaval a 14.-ik napig (ahogy a nagykonyvben van) es a 15.-iktol jol megerdemelt pihenesunket toltottuk.Annyi programaozott akcio utan nem ertunk egymashoz 1 hetig,mire ujra megeheztunk...Hat,persze,hogy nem estem teherbe.2.-ik mereses honapban lettem babas.Na,csak ennyi.
Orsi!Kép
Koszonom a kiigazitast,igazad van...
+szoszi+
szoszi

EgcsiKépKépKép

Koszi szepenKép kinezelodtem magamKép Nagyon szepek vagytokKép Rolad miert nem csinaltak kepet?
Galuska

KépKép
galuska

EgcsiKépKépKép

Koszi szepenKép kinezelodtem magamKép Nagyon szepek vagytokKép Rolad miert nem csinaltak kepet?

Galuska

KépKép
galuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?