Én holnapra nem várom, pontosabban most már várom a mensimet. Azért köszönöm a szoritást! Még valami: miért foglalkozol te ilyen dolgokkal, hogy ugyan mit gondolnak az emberek ha elmész erre a vizsgálatra? Komolyan mondom nem értelek! Ne haragudj meg érte, de nem kéne ilyen butaságon törni a fejed hanem el kellene dönteni, hogy kell-e neked az a babuci, ha igen akkor tessék küzdeni érte!! Irgum meg burgum!
Kriszti!
Nekem sem volt még petevezeték gyulladásom, de ezt most én is biztosan érzem, hogy az! Pénteken amikor ismételten begörcsöltem, mondtam a férjemnek, hogy keresse meg a könyvünkben a méhenkivüli terhesség jeleit mert én kifejezetten a petevezetékeimet érzem, hogy fájnak. Pontosan olyan volt mint amikor a petevezeték átjárhatóságin túl voltam, akkor is éreztem oket. Most olyan érzésem volt, hogy mindjárt szét durranak a petevezetoim, nem kivánom senkinek ezt az érzést. Annyira féltem!
Komolyan mondom, hogy az átjárhatósági vizsgálat ehhez képest kellemes volt! Ha attól félsz, hogy el vannak záródva a petevezetékeid, egy percig se gondolkozz, csináltasd meg a HSG-t! Én annnyira megkönnyebbültem amikor túl voltam rajta, hogy sirtam örömömben! Én is nagyon féltem, hogy el vannak záródva, mert nagyon sok nogyógyis gyulladásom volt már, volt olyan évem, hogy havonta mentem a dokihoz, még a szerelmeskedés is fájt
Szóval, menj el, és gyozodj meg róla hogy nincs semmi baj!
Jázmin!
Nagyon szoritok neked!!!
Szonja