A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2008***

Szia LEDUSKA mielőtti babásodást mesélj magadról mi óta akartok februárt azt olvastam de ez volt az első próbálkozásotok?
Csucsu agódok hol vagy nem voltál msn-en remélem nincs semmi baj csak pihizel puszi

Kép
bévi

csucsu csak pihen!
fent van msnen!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Februárban próbálkoztunk először, akkor nem lett semmi, és most másodszor, de sztem most sem lesz semmi.
Szeretném ha mielőbb összejönne, mint mindenki más is. :)
Bévi és Ti mióta?
leduska

Hu mi szeptember óta de a helyzet egyre rosszabb ha előre olvasol akkor megtudod csak nem akarom most megint felzaklatni magam bocsi azzal hogy leirom

Kép
bévi

Sziasztok: itt vagyok lányok csak én szőke nő nem léptem ki az msn-ről pedig elmentünk itthonról. Voltunk a Szabina keriszüleinél. A férjem meg a keriapu csinálja meg a konygűhabútort és azt tervezték a fiúk mi meg csajok pletyiztünk. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csucsu este lehet megint ugy hagytad az msn szerintem na amit irtam neked azt majd holnap megbeszéljük ha leszel vagyis elmondom puszi mindenkinek

Kép
bévi

Évi: Igen megint úgy hagytam. Ma beszélünk remélem a kedved egy kicsit javult. puszi

Kép
csucsu05

Jó reggelt lányok!

Csucsu, magadtól kelsz ilyen korán, vagy lányod kelt?

Mi túl vagyunk a reggel első felvonásán, unokatesókat most kíséri haza a férjem.

Ma reggel már egyáltalán nem volt semmi hangom, csak tátogtam, mint egy oxigénhiányos hal, de legalább környezetem élvezte a látványt.

Kép Kép Kép
datolya

Jó reggelt:)
Datolya: Most magamtól keltem de a lányom is ilyenkor kell mindig.

Kép
csucsu05

Jo reggelt 8) Keltem befejeztem a tegnap elkezdett pakolast...es azota pihi van 8)

Zsu
Naon csecse rend lett :wink: Ember nem vesz eszre semmit mert mindig rend van :? Szerinte legalabbis :lol: Milanoit csinaltam...az gyorsan megvan :wink: Ahhoz meg rendelt fokhagymas piritost meg salit is csinaltam melle :wink: Fincsi volt :P
Bacsi?!Tyu en imadom Balit minden evben megyek 8) Iden is szeretnek vgy 2hetre 8)

Datolya
Aprilis 28-majus 7ig mert akkor van itt az 1hetes unnep 8) Mar alig varom hisz a teli utazasrol is lemaradtunk :( :roll: es szegeny ember is annyit dolgozik rafer majd 1kis pihenes :wink:

Leduska
Udv itt...es mielobbi babasodast :wink:

Csucsu
A masallapotodrol is pletyiztetek vgy meg nem :?: En nem tom kibirnam-e nem mondani :lol: Msn-re vegyel mar fel engem is vgy mar felvettel :?: :roll: bridget0801@hotmail.com

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csucsu:
NAGYON-NAGYON-NAGYON gratulálok! Kívánom, hogy a babavárás alatt minden rendben menjen!

Zsu:
Hajrá-hajrá babócára fel! :D

Leduska:
Üdv. köztünk, mielőbbi babásodást kívánunk!

Évi:
Csak semmi negatívum! Tessék pozitívabban gondolkozni! Ott lesz babóca a pocakodban nem sokára!

Tegnap nem tudtam jönni,mert átköltöztettük az irodánk felét, és nagyon elfáradtam, mire hazaértem. :shock:
Holnap vendégek jönnek hozzánk, ezért kilenc emberre kell vörösboros marhapörit csinálnom! :shock: :shock: Reménykedem benne, hogy fincsi lesz.
Jah, jövő héten pénteken megyek HSG-re :shock: :shock: Be vagyok tőle egy cseppet parázva! :shock:

Kép
anda81

Bridg:
Nagyon jó kirándulást, és pihenést kívánok! :lol:

Kép
anda81

Anda
Kocce de az meg odebb van...en meg csutortok jottem haza :lol:
Jo fozest....9ember :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit!
Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
- Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
- Sajnos mind rákot okoz.
Erre ő szintén faarccal:
- Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
- Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
- Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
- Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu,
ez nagyon szép zebra! Mégegyszer gratula! :lol:
sirkici

:roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sehun senki... :roll: mentem keszulodni mert ember nemsoka itthon aztan megyunk a buliba 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mit tesz a születési sorrend:
A mama ruhái:
1. gyerek: azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességedet.
2.gyerek: ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
3.gyerek: a kismamaruháid a rendes ruháid.
Felkészülés a szülésre:
1.gyerek: vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.gyerek: nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múlkor sem segített.
3.gyerek: a 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
Babakelengye:
1.gyerek: előre kimosod, színek szerint rendezed és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.gyerek: ellenőrzöd, hogy még tiszták-e és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.gyerek: már miért ne viselhetnének a fiúk is rózsaszínüt?!
Aggódás:
1.gyerek: az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.gyerek: akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.gyerek: megtanítod az elsőszülöttet, hogyan kell újraindítani a mechanikus hintát.
Cumi:
1.gyerek: ha a cumi leesik a földre, elteszed, amíg otthon elmoshatod és kifőzheted.
2.gyerek: ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.gyerek: megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.
Pelenkázás:
1.gyerek: óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.gyerek: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.gyerek: igyekszel még azelött kicserélni a bugyrot, hogy a többiek panaszkodni kezdenének a szag miatt, vagy a térdét kezdené verdesni.
Babaprogramok:
1.gyerek: eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére, és babameseklubba.
2.gyerek: eljártok babatornára.
3.gyerek: eljártok a közértbe meg a ruhatisztítóba.
Kimozdulás:
1.gyerek: első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.gyerek: mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számod, ahol elérhetnek.
3.gyerek: meghagyod a bébiszitternek, csak akkor hívjon, ha vér folyik.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Az elso 3kep a gyorvonatbol lett ellove...a 4. en a parton a parom nevevel :lol: :oops: az 5. a 6fogasos vacsi :lol: de mint irtam ezek telos fotok az igazi jok a gepen vannak talana jovoheten tudok mar mutatni belole :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oh meg 1 partos lemaradt ezt a szobabol csinaltam :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jók a képek nagyon. Olyan jó lenne ha itthon is lennének pálmafák.Én oda vagyok értük.
A kerianyu a gyerekkori barátnőm még szép, hogy vele megosztottam a zebrámat. Ő is mikor várandós volt a párján kivül csak nekem mondta el. Énis igy tettem még a lányomnál is.:)
Oké felveszlek msn-re. Puszi.

Kép
csucsu05

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Ezek ismet telos kepek igy kerem elnezni a minoseget :oops: Majd errol is van a gepen jo marmint meg a fenykepezoben :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Ah nem olyan jok de itt nagy unalmamban mar nem tudtam mit csinalni :roll: :? Ember elment eskuvore es most meg megyunk bulizni utana a szulinapi bulira de meg nem jott meg az eskuvorol es mar minnya 10ora en meg itt ulok haptakban fel 7ota...nehogy esetleg hazajon es en meg nem vgyok kesz :roll: Mar nincs is kedvem menni sehova :?

Jaj az jo...es nagy az orom mi...szerintem most meg el sem hiszed :lol: Mikor mesz dokihoz :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: nyugi biztos mindjárt hazaér a párod és mehetek a buliba. :)

Kép
csucsu05

Na mar itt ul aztan intezzuk merre is tovabb :lol: Hogy vgy?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:
Jóóók a képek! Szép helyen voltatok! :D

Kép
anda81

Sziasztok!
Bridget jók a képek nagyon jók :lol:
Hát csajok nálunk nagyon rossz idő van ezért bent kell ülni egész nap esik az eső :( na de főzök mosok meg ilyenek velem semmi különös vegetálok majd kedden meglátom mi lesz már csak három nap VELETEK MI UJSÁG?????????????

Kép
bévi

Sziasztok!

Leduska! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!!!!

Bévi! Már csak 7 nap van hátra a NKM-ig! Nagyon drukkolok!!!! Majd visszanézlek, mert vagyok még képbe az újakkal bocsi! :oops: Sajna nem mindig van időm visszaolvasni, mert nekem már van egy lurkóm és nem szereti, ha a gép előtt csücsülök! :lol:

Bridget! Nagyon klasszak a képek! Jó bulit estére!

Csajok aki ismeri Vandit, ma van az esküvője!!!!

Csucsu! Mikor is mész dokihoz???

Szép összebújós hétvégét mindenkinek!!! :wink:

Puszi
Vendég

JA NEM vagyok képbe akart lenni!!! :oops: :lol:
Vendég

Szia Kisztinka:nem 7 nap van hátra csak nem tudom rendesen megcsinálni a vonalzóm mert nincs mensim és előző hónapban biztam benne hogy meglesz de nem és azóta nem javitottam ki de nem is akkarom csak ha lesz rendes ciklusom ami remélem minnél hamarabb lesz

Kép
bévi

Sehol senki magam vagyok hmmmmmmmmm :( :( :(

Kép
bévi

Sziasztok, jóó Reggelt!

Mindenkinek szép vasárnapot!

Nálunk ma vendégsereg lesz, így lehet, hogy csak este leszek, vagy holnap!

Kép
anda81

Krisztinka,
tényleg? Tegnap volt Andi esküvője? Gratula neki!!! :D
sirkici

Bridget,
nagyon szép helyen voltatok! :D
sirkici

Krisztinka,Sirkici,Anda,Bevi
koszi nektek 8) :wink:

Buli nem volt olyan jo mert mire megindultunk fel 11 lehetett mar kisse fajt a fejem :roll: aztan ez csak a fustos helyen meg rosszabb lett...sot meg a gyomrom is beteg lett...azt hittem rokazom egyet :oops: Na persze babasan kit erdekel de igy szimplan :? :lol: 1elott mar haza is jottunk :? agy elnyulas :lol: Aztan tegnap mar dragam foglalt ma du. 2:30-ra helyet ebedelni valami uj helyen,ott voltunk :P Aztan kicsit a varosban csaviztunk most meg itthon ulunk...es este 10-tol megyunk moziba 8) Ngyon szep ido volt ma kirittyentettem magam :wink: A gyomrom meg meg mindig kivan :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bocs, hogy csak így berontok hozzátok, de a topik névből ítélve van köztetek aki még babaprojekt előtt áll.

Szeretnék veletek eszmét cserélni.

Biztos vagyok bennne, hogy tudtok nekem hasznos tanácsot adni, és tanulok tőletek egy-két dolgot.

Nagy vonalakban magamról annyit, hogy 32 éves vagyok és kb. 2 éve próbálkozunk, de sajnos eddig még nem sikerült a babóca.

Most kezdtem el igazából a végére járni, hogy mi miatt nem jön a kis pocaklakó.
Vendég

Sziasztok hol vagytok mindenki csavarog?????????Én most értem haza voltam anyáék meg a kerifiamat megnézni nagyon cuki imádom :lol:
Pendi üdv köztünk mielőtti babásodást kivánunk és mi veled a gond mesélj :lol:

Kép
bévi

Szia Bévi!

Először is köszönöm a szíves "vendéglátást" :lol:

Babaprojekt ügyben csak odáig jutottunk, hogy figyeltem a PG 53 bebi mikroszkoppal is a kis páfrányocskákat, e szerint volt peteérésem.

Az is kiderült, hogy a páromnál prosztata gyulladás volt és ezért a kiskatonák is elég lassuak voltak.

Amióta teljesen kikezelték 4 hónap telt el, de sajna még semmi .

Most fogok menni peteérés vizsgálatra a 10. napon.
Utána a dokim ígért egy petevezető átjárhatóságot ( HSG).

Remélem egy kicsit előrébb kerülünk és eredményhez fog vezetni a kivizsgálás.

És egy kérdés a végén.
Hogyan kell a vonalzót beilleszteni a profilomba? Már találtam megfelelőt.
Vendég

Sziasztok! Megjöttünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerencsésen kikötöttek tegnap anyumék ..... 9 órát vitorláztak.... hát megszenvedték, de a helyén van a kicsike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi, Liduska:
Üdv köztünk! Mielőbbi babásodást nektek :wink:
Évi: Kedved jobb már kicsikét :?: :?: :?: (((((((Évi))))))
Datolya: Jobbulást neked :!: :!: :!: :!:
Bridg: Nagyon jók a képek......és a fááááááááááákk gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csucsu: Hogy érzed magad :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna!

Köszönöm a szívélyes üdvözletet!

Én is minden jót kívánok! :lol:
Vendég

Szia Zsuzsa milyen volt a hétvége nem volt jó idő nálunk remélem jól telt minden Mucika hogy van? :lol:
Pendi:vonalzót be kell másolni a profilba és utánna megjelenik pl:www.noivonal.hu megcsinálod a vonalzót megapod a linket emailen kijelölöd jobb egér másolás vagy beillesztés nem tudom és utánna bemásolod a profilba az aláiráshoz szerintem ennyi ugy emlékszem :lol: :lol: :shock:

Kép
bévi

Hahó, keresztanyu!!!!!!

Köszöni Micuka, most is robotolna, ha lenne hozzá szerem, dehát majd holnap lesz és kedden bepótolhatja a drága :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó volt a hétvége. Szombaton reggel 5.10-kor :shock: keltünk, 5.45-kor indulás, anyuék fél nyolc után indultak valahonnan Badacsony után és este fél ötre értek a fűzfői öbölbe. Ma meg azt kellett gyakorolni, hogy farral hogyan lehet beállni a kikötőnkbe.... nem volt egyszerű :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi: Hogy haladsz?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi mindenkinek a vonalzó segítséget!
most kiderül, hogy sikerült-e. :lol:
Vendég

nem sikerült :(
valamit nem jól csináltam.
De nem adom fel! Sikerülni fog! :P
Vendég

Megkaptad az emil fiókodra az url címet?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen megkaptam egy phpBB, és egy HTML kódot is.
bemásoltam az aláíráshoz, és nem tetszett neki. Hosszú volt.
Nyílván kifog rajtam egy ilyen kis dolog. :lol: :lol: :lol:
Vendég

csak az [url=-től kell bemásolni a /url]-ig

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

be tudod másolni őket ide?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna