A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi!

Majd meséld el milyen volt.
Bár gyanítom nem lesz egy kellemes élmény.
Én nekem még a második closty adagomon kellene túl lennem, hogy beszélhessünk a dokival erről az átjárhatósági vizsgálatról, de ahoz meg kellene jönnie. Egy kicsit izgulok amiatt, hogy ha itt az ünnepek alatt lesz meg és elkezdem a clostyt szedni a doki nem dolgozik és akkor hogy lesz az Uh-követés.
Ági

Ági Kép
UHs követés nem a ciklus elején keel, hanem a 10-14. nap környékén. Az me már nem az ünnepek alatt lesz. Ne aggódj!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi! A tea-keverék engem is nagyon érdekel.Kérek írdd le az összetételt és hogy an használtad,milyen időközönként?
kagnes22

Lányok,már rég jártam ezen az oldalon,most szabin vagyok és kicsit jobban ráérek.Sajna baba még mindig nincsen,pillanatnyilag nem járunk sehová.Ebben a hónapban késett a mensim kb 2 hetet.Szerdán délután pici rózsaszín volt aztán pici barnás,már tegnap (péntek) semmi és ma sem.Mi lehet? Tesztet a mút héten csináltam egy csíkos volt.
kagnes22

Lanyok!
A Magne B6+Cink-et itt javasolta Leone,o is babas.Gondoltam megprobalom...Napi 1-et szedtem.A tea:1 teaskanal cickafark+1teaskanal palastfu 2dl vizzel,de a fozetet a dobozon is irjak.Reggel es este ittam,az elso nem verzo naptol a 14.-ik napig.
Kagnes!Kép
En csinalnek meg egy tesztet(hatha kesobb fogant),aztan ha negativ,akkor elmennek dokihoz.Ezer oka lehet,hogy nem jon meg...
szoszi
szoszi

Alice! Nekem 8 hetesen látták elöször dobogni a szivét.

Cat! Nekem valoban fogigátló volt, igy megusztam az elsö két alkamat 40-50e Ft-al. Gyógyszerész ismerösöm szerint 5%-al mennek fel a gyogyszerárak. Az Áfa változás miatt.
És azt se felejtsd el, hogy a beültetés után még kell szedni egy csomo bogyot. Szerintem is sirnak kevés a gyerek, jobban is támogathatnák a lombikosokat is! MI is csak családi segitséggel jutottunk el a 3 alkalomig. De neked hamarabb sikerül!! Kép

Csüt. voltunk UH, egyelöre nem kell jan. elején befeküdnöm és ha nem lesz gond, akkor elég jan. közepén. Viszont max. a 39 héten szülök.

Kellemes ünnepeket!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZOSZI!

Amilyen gyógyszerről beszélsz az két külömböző vagy egy. Írd le a nevét vagy a nevüket pontosan. Megpróbálom. Gondolom ártani nem árt.
A teakeveréket leírtam, megyek ma a patikába és veszek.

Köszi.
Ági
Ági

ÁgiKép
Nálunk ismeretlen eredetű a meddőség.KépKép A párom eredménye nagyon jó (mint NekedKép), nálam akkor vannak hormongondok, ha bogyót szedetnek, mert az felborítja a hormonháztartásomat. A "szuper" eredmények ellenére 2 éve nem esek teherbe, és előtte sem vot, soha terhességem. Most a lombiktól reméljük a sikert.

KarmenKép
De jó, hogy nem kell befeküdnöd !!!!! Vigyázzatok magatokra!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Úgy látszik, már nagyon sokan szabin vannak és készülnek a karácsonyra. De jó nekik!
Mindenkinek egy egy szép kisbabát "terhességet" kívánok a karácsonyra!
Ági

Ági Kép

Én még dolgozom és biztos sokan, csak nálunk még utolsó utáni rohanás és őrültek háza van, nem nagyon van időm írni.

Ha már nem jelentkezem, akkor én is kívánok nagyon boldok karácsonyt mindannyiotoknak.
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,

nagyon szép és békés Karácsonyt szeretnék kívánni mindannyiótoknak, és vidám, de foleg babás 2004-et!!
Kép

+Soraya+
Kép Kép Kép Kép Kép
soraya

+Soraya+ Kép

Mik ezek a plusz jelek a neved mellett?!
Csak nem Szöszi nyomdokaiba léptél, és nem árulod el a nagy hírt???!!! Kép
Vagy csak előzetes babona?

Nem tudom a magyar postai szolgáltatás így ünnepek környékén mennyire megbízható, ezért nem tudom megkaptad-e a válasz borítékot. mindenesetre így írásban is nagyon-nagyon szépen köszönöm a csomagot. Karácsonykor megnézzük.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

A pluszok azt jelentik, amit Kép De amíg orvos nem lát, inkább nem kiabálnám el meg még magam sem hiszem Kép
Szedjétek a BIO CINKET! Nekunk is bejött..

Megkaptuk a csomagot, köszi és nem kellett volna!!! Igazán! Jól megleptél hallod, a címem hogy nyomoztad ki? Kép
A filmet úgy nézd, hogy jópár éves, azóta sokat haladt az orvostudomány!! De tetszeni fog, biztos!
Kép

Puszi, Soraya
Soraya

Ez a gyógyszer neve, hogy bio cink??????????
Napi 1????
Ági

Soraya!

És a magneB6-ot is szedted.
Olyan jó neked, hogy már hordasz egy kis életet a szíved alatt.
Örülök, hogy sikerült neked!

Ági
Ági

Soraya Kép
Akkor ne kiabálj és én is csak magamban kiáltok neked egy nagyon szorítós, izgulós drukkot.

Nem azért küldtem, mert kellett Kép, csak valahogy jelképesen szerettem volna megköszönni a kedvességed.
Hát a címed rajta volt a csomagfeladó cetlin, arról írtam le, de nem egy egyszerű nyelv ez a finn, hallod?

Ági Kép
Igen. Amit Szöszi is írt, aztán kérdezted.
A Magne B6 az az egyik fajta vitamin (én például lábikra görcsre szedem, de babásodásra is ajánlják), a másik pedig a Bio-Cink. Ez egy lapos papír dobozos csomagolású dolog. Patikában tudni fogják.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

SorayaKép
Akkor ez van a bújkálásod mögött!!!!KépKép
Magamban én is szorítok nagyon.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Karmen
Annyira jó, hogy jól vagytok. Írok ám remélem még ma. A párom megint bügyürgeti a gépet és sajna nem nagyon férek hozzá.

Cat
Biztos sikerülni fog most. Tényleg jó kis meglepi lenne.

Bocsi, egy kicsit szétszórt vagyok most. Zajlik az élet. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Cat! köszi. Ha meglesz a lombik eredménye megirod privátban? tudod akkor egy ideig nem leszek, forumot nem tudok olvasni, de leveleket megnézem néha.

Ági! Mindegy, a lényeg hogy cinket szedjél, én azért javaslom mindig a Bio-cinket, mert abbol 1 szem fedezi a napi adagot. Amugy arra figyelj, hogy 15mg szedjél naponta.

Edelweiss! Várom Kép

Én is kivánok mindenkinek kellemes karácsonyt és hogy jövöre mindenkinek teljesüljön a legnagyobb vágya, a baba!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szöszi,köszönöm a tea-keveréket,holnap megyek és veszek.Fontos hogy az első nem vérző naptól?Azon már túl vagyok,kezdjem a következő ciklustól?
Gondoltam rá,hogy még egy tesztet megpróbálok,holnap veszek is egyet.Hátha!?

R.Edit! A Magne B6 és a Bio-cink egyszerre szedhető?

Holnap, este jövök az oldalra ,mert még holnap délelőtt vásárolunk egy kicsit,aztán a szerda nagyon zsufolt,este az egész család nálunk vacsorázik.Már nagyon várom,az uj házunkban ez lesz az első karácsonyunk.

Mindenkinek boldog ünnepeket kívánok!
kagnes22

Sziasztok!

Én is ma dolgozom utoljára, ezért szeretném most átadni jókívánságaimat Mindenkinek.

Nagyon békés, szeretetteljes, áldott Karácsonyt és sikerekben gazdag, babás, boldog új esztendőt kívánok minden kedves topicosnak!

Jövőre Veltek, ugyanitt!KépKépKép

Milli
milli

Bocs, Veletek!KépKépKép

+Soraya+ Szoríííííííííííííítok!

Milli
milli

Sziasztok Kép

Ági Kép nem szedtem Magne B6-ot, csak a bio cink+bio folsav. A párom pedig cink+szelént, hogy a kiskatonák gyorsan tudjanak futni Kép

Edit Kép Ja!! Tényleg Kép És mégegyszer köszi, viszont ha meghízom te leszel a hibás! Kép Ennyi csokit!!!

Cat Kép Köszi neked is Kép És ugyesen a lombikon!!! Kép Nagyon nagyon szorítok neked

Milli Kép köszi neked is Kép

Lányok, nagyon izgulok... ma megpróbálom bekönyörögni magam egy vérvételre, jó lenne látni a HCG-met. Mert ha nagyon magas akkor megint baj van Kép De remélem nem!!!

Puszi
Soraya
soraya

Sziasztok LánykákKép

Na megjöttem én is
Voltam tegnap dokinál,
Vizelet eredménye POZITÍV
UH: sajna még mindíg semmi de mintha egy pici pöttyöt látott volna a doki, aztán azt mondta hogy sz.r a gép, a kórházba kellett volna elmenni mert ott jobb van
Tehát még mindíg nemvagyok teljesen nyugodt, de legalább a laborom Pozitív lett ennek nagyon örülök

Alice
malice

Sziasztok!

Remelem emlekeztek meg ram.

Hogy vagytok???

Mi van veletek???
Vendég

Sziasztok Kép
kagnes22 Kép
Hülyén érzem magam, mert nem vagyok orvos, de a leírások alapján szedhető egyszerre a magneB6 és a Bio-Cink. Sőt van olyan gyogyó komplex, hogy Kalcium-Magnézium-Cink. Valami olyan rémlik, hogy a Magnézium a C vitamin felszívódását gátolja, de lehet, hogy hülyeség (ezért én mindig a folsavat este veszem be, a MagneB6-Cink párost meg reggel). Hangsúlyozom, lehet, hogy tök rosszak az infóim. Nézd meg a leírást a dobozban.

Soraya Kép
Továbbra is szorítás. Legközelebb majd egy Norbi kazettát küldök, hogy ledolgozd a csokit Kép

AliceKép
Nyugi, tudod, hogy valakinek csak 7-8 hét körül látható. A pozitív teszt, főleg ha laboros is, tuti jó lesz Kép Tessék karácsonyozni, aztán 1-2 hét múlva, már biztos látható lesz a kis rosszcsont.

Magika Kép
Nemhogy emlékszünk rád, hanem többször emlegetve is voltál (húú, de szép magyaros). Mizujs? Esküvői előkészületek?

Lujza Kép
Mesélj! Ma mentél vérvételre?

Cat Kép
Megadrukk.

Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

R.Edit!

Az eskuvovel minden ok. Mindent megvettunk es minden le van foglalva. Most a vizsgaidoszakom vegefele egesz jol vagyok.
ma van az utolso vizsgam 11-kor. Drukkoljatok majd.
Abbahagytam a tablettat. Kepzeljetek el merem a homet minden reggel ahogy kell. Teljesen jol visszaallt. Olyan gorbem, mint a nagykonyvben. Ezt a valadek is megerositi.
Szoval egy honap mulva belekezdunk a projectbe.
Kép
Vendég

Nos most mennem kell.

Mindenkinek kellemes unnepeket kivanok.

Kép
Vendég

Magika Kép
És akkor már pocakosan mész a templomba Kép
Mikor is lesz április?

Edit
Kép

Kép
reditke

LujzaKép
Rettentően drukkolok, és remélem jó hírekkel jösz!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EditKép
Köszönöm a drukkot. Lélegezzetek még egy nagyot a lombik előtt, a következő karácsonyt már úgysem kettesben töltitekKépKép

MagikaKép
Gratulálok az esküvőhöz, és a sikeres vizsgaidőszakhoz. Kívánom, hogy ne kelljen ide jönnöd ebbe a topikba.Kép

AliceKép
Ha a kórházi labor is kimutatta, az már jó hír. Karácsonyozzatok békében, és jövőre ha a picur is akarja majd megmutatja magát!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Köszi. Igyekszünk.

Képzeljétek egy nagyon kedves barátomnak most vitték be a feleségét 30. hetesen szülni, mert elfolyt a magzatvíz és rosszul lett.
Borzalmas, annyira nagyon szorítok nekik.
Ez már nem az első ilyen eset, hanem a 3.
Előző kettőnél meghalt a baba (egyik terhesség iker volt).
Bocs, hogy így karácsony előtt ilyen szörnyűségeket írok, de annyira rossz.
Ugye 30 hetesen van esély, hogy életben tartsák?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

SorayaKép
NAHÁT! Nagyon örülök és DRUKKK!Kép

LujzaKép
Hírek?Kép

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!Kép

Egcsi
egcsi

Az élet megint ...:
A PhotoHall-ban rendeltünk digitális képek előhívásást, most rohantam be értük. Ott meg se néztem csak itt a munkahelyünkönk. Valakinek berakták pár képét a mienk közé, van egy csecsemő kép is ami még a kórházban készült ... mintha eddig nem lett volna min bőgni.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Edit Kép
a babának van esélye. Így látatlanba is drukkolok. Viszont azt nem értem, ha nem ez az első eset, hogy ilyen történik, akkor miért nem fektette be a dokija már korábban a kórházba, ahol meg tudják akadályozni, hogy elfollyon a magzatvíz ill azonnal tudják, hogy mit kell tenni? felelőtlenségnek tartom a doki részéről...

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus Kép
sajnálom, hogy ilyen dolgok történnek, de ez lehet jel is. Én hiszek a sorsban, és jelentheti,azt is, hogy a te kis babád is úton van már, és 9 hónap múlva Neked is lesz egy ilyen képed. Nem gondolod?
puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, sajnos már nem tudok ilyenekbe hinni ... Még arra várunk először is hogy megjöjjön, mert a vetélés óta még nem menstruáltam.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
A Ti babátok is útban van már valahol, ahogy OrsiKép írta. Ne idegeskedj, most karácsonykor az angyalkák megvígasztalnak, csak pozitív gondolataid legyenek! Tudod a férjedben is neked kell tartani az erőt, mert Ők nehezebben viselik a csapásokat. Boldognak kell, hogy lásson, hogy ne törjön össze.

EditKép
Egyetértek Orsival, hogy felelőtlenség volt nem befektetni. Ezek a halálozások biztos toxikus eredetűek, így fokozottan kellett volna ügyelni vele. De azért persze van esélye a picinek, és szurkolok is nekik!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép, Cat Kép
Gyenge a méhe, az a baj, de most annyival jobban viselte az egészet.
Minden nagyon szupernek tűnt, ezért is nem fektették be.
Hát, nem szabadott volna, engedni.
Most utólag már biztos az orvos is tudja.
Nagyon köszönöm, hogy szurkoltok nekik így ismeretlenül. Borzalmas, hogy egyeseket mennyire sújt a sors.
Nem tudom mi van velük. 2 és fél órája benn vannak a műtőben, az apukát is behívták. Nagyon félt szegény, hogy azért mert tragédiát sejtenek.

Na jó, nem terhelek senkit ezzel a borzalommal.
Tessék szép dolgokra gondolni, hisz itt a karácsony.
Sziasztok, puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Nagyon nagyon drukkolunk nekik, és nem okoskodunk tovább. Drukkolunk!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Megszületett a babájuk.
1,5 kiló. Kislány. Inkubátorban van.
Anyuka jól van.
Köszi a drukkokat és most már tényleg eldugulok.
Nagyon boldog és szép karácsonyt nektek.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Karmen,
emilke mindjárt megy. KépKép

Alice
Csak sikerült beléd beszélni a babát? Gratulálok hozzá. A laborog pozitív tesz már tuti, csak szégyenlős még a kicsike. Bújkál még egy kicsit. Kép

Edit
A tudomány mai állása szerint azért már sokkal jobbak a koraszülött babák túélési esélyei. Nagyon drukkolok nekik. Aztán írd ám meg mi van a mamával és a babával...

Cat
Megy a megadrukk. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Bocsi kicsit szétszórt vagyok néhány napja. KépKép

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK, ÉS AZT HOGY TELJESÜLJÖN A LEGNAGYOBB VÁGYATOK!!!

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Sajnos nem sikerült ez a lombik sem KépKép.Nem mentem vérvételre, mert hétfőn reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett és el is kezdtem vérezgetni. Mára megjött úgy rendesen. Jó kis karácsonyKép
Mindenkinek köszönöm,aki szorított.
Millió puszi;
Lujza
lujza

Lujza
Ó de sajnálom. KépKép
Próbáld meg minél hamarabb túltenni magad rajta.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LujzaKép
Nagyon sajnalomKép Ismerem ezt az erzest. De holnapra jobb lesz es most csak a karacsonyra gondoljal!!!

SorayaKép
Nagyon drukkolok itt magamban es csondbenKépKépKép

AliceKép
A pozitiv teszt mar szuper!! Biztos szep karacsonyotok lesz. Majd megy a gr...., ha voltal orvosnal es lattad isKép

LanyokKép
Mindenkinek Nagyon Boldog Karacsonyt es az Uj Evben sok-sok babat kivanok!!!!
Nem tudom tudok-e jonni ket unnep kozott, mert valoszinuleg 29-en vagy 30-an jon a kovetkezo inszem.
Drukk megy mindenkinek akinek szuksege van ra!!!

Vica
vica72

LujzaKép
Rettenetesen sajnálom!KépKép Azért remélem a kis angyalka hoz egy kis vigasztalást nektek.Kép A Nők Lapjában most olvastam egy levelet, egy olvasó írta. 10 évig nem sikerült babát szülnie, és addig szomorú volt minden karácsonyuk, de 10 év után született egy kisfiúk, aki minden karácsonykor bearanyozza az ünnepüket. Mindenkinek meg fog születni a kis vigasztalást hozó kis angyalkája!!!!

EdelweissKép
Köszönöm a drukkot, és a kedves kívánságaidat.

VicaKép
30-ra megy a drukk, hogy a következő inszemináció sikeres legyen, és a következő karácsonyt hármasban (négyesbenKép) töltsétek.

Lányok!
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS A JÖVŐ ÉVBEN BABAESŐT KÍVÁNOK!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!
Ma este mondtuk el a családnak is. Jön a kistesó. Kisbabát várok. Vasárnap pozitív lett a teszt. KépKépKép
Igaz egy kicsit maszatoltam, de hétfőn az első dolgom volt a dokimhoz elrohanni és írt fel Duphastont, hogy megtámogasson hormonilag egy kicsit. Azóta meg is szűnt a gond.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss,

gratula neked. Innen kell megtudni a hirt?

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Lujza KépAnnyira sajnálom Kép Pedig mennyire drukkolt mindenki, de a következonél még jobban fogunk és sikerulni fog!!!!

Edelweiss KépMikor volt az utolsó menzeszed? Nekem múlt szombaton lett pozitív a teszt, nem sok lehet közöttunk Kép
Vigyázz magatokra Kép

További szép unnepeket mindenkinek!!!

Soraya
soraya

Soraya
Nov. 24-én. Nekem meg vasárnap lett poitív a teszt, de nem mertem megírni, nehogy olyan is olvassa, akinek tegnap este akartuk elmondani. KépKép
Te is vigyázz nagyon magatokra! Kép

Edelweiss
edelweiss

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?