A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nagy-nagy gratula Edelweiss!!! Én a múltkor gondoltam amikor azt irtad,hogy zavaros a fejed, hogy van rá egy tippem miértKép
BejöttKépKép
Akkor te pocisan kezdted, és pocisan fejezed is be ezt az évet??? Ez ám a tempó, nem vesztegettétek az idöt! Emlékszem még a hónap elején irtad, jöhet a kistesó, és tessék,már itt is van!
Nagyon sok boldogságot kivánok hozzá!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Csak rövid leszek mert meló van:

Gratula az újévi babásoknak!

Hétfőn kicsit elkenődtem, HSG kontrollon voltunk, és egy másik orvoshoz kerültem. Élből a lombikot javasolta...Kép Anyagilag sajnos nem állunk a toppon, lakás, kocsi, stb..... Megkerestem a másik orvost aki a HSG-t csinálta, mert ő azt mondta a lapar megoldja, és végül kaptam egy esélyt rá. Januárban kell majd mennem, akkor kapok időpontot.Ez van, egyelőre nagyon bízunk ennek a sikerében.

Csutka
csutka

Gratulálok és drukkolok minden friss csíkosnak Kép

Sajna az én kedvem valahol a béka segge alatt... de nektek örülök Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza Kép
Nagyon sajnálom. Annyira drukkoltam.

Soraya Kép
De jó, még nem gr.. Mennyi idő után sikerült nektek?

Edit Kép
Barátnőm kislánya is 30. hétre született. Igaz, hogy sokáig volt kórházban, de most már 6 hónapos, és teljesen behozta a lemaradást.

Vica Kép
Lesz inszem holnap vagy holnapután? Nagyon szorítok, hogy szépen fejeződjön be nektek is ez az év.

Orsi Kép
Ne szomorkodj légyszi. Kép

A sors iróniája, a görbém szerint szilveszter napján fog megjönni. Én így ünneplem az új évet. Kép

Ha nem jönnék addig, mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Puszi, Alena
alena

Sziasztok Kép

Edelweiss Kép Akkor 1 nap van közöttunk!!! Kép De jó Kép Sot, én még azt is tudom, mikor készult Kép

Csutka Képdrukkolok a laparhoz!!

Orsi Kép Ne szomorkodj légyszi..

Alena Kép 6 hónap! Remélem marad is a helyén ez a babu Kép A párom hegymászó, már megbeszélte vele hogy kapaszkodni kell!! Kép
A szilveszteri menzesz meg nem törvényszeru, drukk hogy az Újév jóhírekkel kezdodjön! Kép

Leonéról hallott valaki? Teljesen eltunt mostanság.

Puszi
Soraya
soraya

LujzaKép
Nagyon sajnálom.Kép Legközelebb még több drukkot bedobunk.

EdelweissKép
HUHA!Ha egy üzlet beindul!KépNagyon örülök, hogy most ilyen gyorsan összejött a kistesó.Kép

VicaKép
ExtraMegaDrukk!!!Kép

Egcsi
egcsi

EdelweissKép
Gratula a kistesohoz! Orulok, hogy ilyen hamar osszejottKép

CsutkaKép
Nagyon drukkolok, hogy a lapar megoldja a gondjaidat es babaoca legyen az eredmenye.

OrsiKép
Ne legyel szomoruKép Tudom ilyenkor nem konnyu, de most arra kell gondolni, hogy 2004-ben sikerulni fog!!

AlenaKép EgcsiKép CatKép
Koszi, hogy gondoltok ramKép Ma voltam uh-n, van 3 tuszocske, de meg egy napot varni kell veluk. Holnap ujbol uh, aztan tuszorepi es valoszinu, hogy holnaputan inszemKép Ennek most sikerulnie kellKép

Vica
vica72

Vica Kép
drukkolok az inszemhez Kép ennek tényleg sikerülnie kell!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

EdelweissKép
Gratulálok a picurhoz. Sok boldogságot kívánok hozzá!KépKép

VicaKép
Drukkolok nagyon !

SorayaKép
++++++++++++++++++++++++++++++++ Küldök hegymászó-kapaszkodó energiákat.

AlenaKép
Fel a fejjel, a következő év már csak jobb lesz!

OrsiKép,CsutkaKép
Csatlakozom a fejlógatok csapatához sajnos.Kép
Ma kaptam az első Decát, és nem maga szuri volt nagyon rossz (bár ez sem egy leányálom), hanem a tudat, hogy ide jutottunk.Kép És sajnos az, hogy ez sem biztos megoldás. Akkor mibe fogok kapaszkodni ? Bele kell nyugodni, hogy nem lesz gyerekünk ? Ráadásul ez a sok rohadt gyógyszer is aggaszt, hogy szétcseszem vele a szervezetemet.KépKépKép

Mindenkinek jobb napokat kívánok.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok LányokKép

Na itt vagyok 11 mm petezsák és látszott benne a babuci (szíkhólyag aszonta a doki most ilyen vagyok
Jaj olyan jó
Annyit imádkoztam meg minden
Tíz nap mulva kell ujra mennem hogy mi a szitu,aszonta a dokibácsi hogy addigra már a baba is jól fog látszani
(már most alíg várom)
Nekem semmi bajom nincs a hasfájáson kívül ami általában este jön elő(mintha megjönne) de van amikor napközben is fájdogál.
Az nem baj.
Ja és ma vagyok 6 hetes

Pusszantás mindenkinek

Alice
malice

AliceKép
Remélem minden rendben lesz a picurral. A pocakfájás az normális tünet, szedd szorgalmasan az Elevitet, és Magne B6-ot. Hányinger ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Alice
Tudom, hogy most a föld fölött jársz, de ezzel a gyerekkel nem oldódik meg semmi. Csak a gyereket sajnálom, hogy nem lesz normális családja, mert a barátod ott fog hagyni téged, mert berezel a felelősségtől. Tudod, hogy egyedül fogod felnevelni ? Nyisd már ki a szemed ! A gyerek nem oldja meg a problémádat, csak megnehezíti. ti meg ha lehet ne bíztassátok udvariasságból, mert mindenki tudja, hogy rossz úton jár. Itt bárki jobban megérdemelte volna a gyereket, mert sajnos nagyon rossz helyre születik.

Egy boldog családanya.
Névtelen

Névtelen

Én öt éve várok erre a gyerekre és csak én tudom hogy mit érzek.
A párommal nagyon jól kijövünk, és nagyon boldogan várja az ő kisbabáját.
Ma reggel mondtam neki hogy kész a fotó és azt mondta hogy vigyem gyorsan haza mert látni szeretné már.
Minda ketten nagyon boldogok vagyunk képzeld el.
És ugyanazt kívánom neked amit te nekem.

Alice
malice

Névtelen, ezt én sem hagyhatom szó nélkül, pedig a régi öregeken kívül senkit sem ismerek.

Ez nagyon durva!!!!

Hogy van képed ilyeneket ideírni boldog családanya néven???????????????
Honnan tudsz mindent ilyen jól előre? Netalántán te vagy a megtestesült, égből visszatért Nostradamus, aki így ismeretlenül is tutira tudja, mi fog történni Alice-szel, vagy akárki mással?

Tudod mit, szerintem te nem is vagy boldog családanya. Aki ilyet tud írni, annak a lelke beteg. Én személy szerint a te gyerekedet sajnálom, hogy ilyen anyja van.

Ja, és legközelebb, ha fröcsögni támad kedved, vállald mán föl a neved, jól fog esni, meglásd, neked is.

Krissi
krissi

NévtelenKép
Ha visszanézed, hogy korábban miket írtunk Alice-nakKép, akkor láthatod, hogy nem mindig bíztattuk, hanem őszintén megírtuk a véleményünket, hogy kívülállóként, hogy látjuk a kapcsolatát. Mindenki a saját sorsának kovácsa, így senkinek nincs köze ahhoz, hogy Alice milyen kapcsolatban vállalja a babát. Azt viszont át tudom érezni, hogy 5 év után mekkora öröm lehet babát várni.

KrissiKép
Mi van Veled ? Nagyon régóta hallottam felőled ? Hogy vagy ? Hol tartasz ? Írj egy picit magadról!
A Friss-ben megnézheted Bogár profiljában a pici lányát. Nagyon szép babó!

LányokKép
Belláról nem tudtok valamit ? Megszült már ? Nagyon izgulok érte!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Névtelen!

Azt hiszem, ezzel mindenki egyetért, minősíthetetlen a hozzászólásod! Tudod: bölcsebb maradtál volna, ha hallgatsz!!! Más örömére így reagálni, az több, mint rosszindulat, már-már gonoszság. Egyetértek Krissivel, neked a lelked beteg. Nincs olyan, hogy valaki megérdemli, valaki pedig nem. Ha gondolkodsz egy kicsit is, talán te nem vagy méltó a gyermeki szeretetre /ha van egyáltalán gyermeked/, bár azzá válhatsz, ha néha magadba szállsz. Sok benned /szerintem/ a gyűlölet és arra fröcsögöd rá, aki most a legboldogabb. Vajon ez neked miért FÁJ? Költői volt a kérdés!!!
Betti29

Sziasztok!
Úgy érzem meg kell szólalnom, mert legutóbb én voltam az aki nem bíztatta Alice-t sőt... Igaz, én már akkor is vállaltam a nevem! Szóval csak a félreértés elkerülése végett: most sem én vagyok a névtelen hozzászóló. Névtelen hozzászólása valóban nagyon durva, de azért vannak benne elgondolkodtató részek, csak a stílusa miatt nem gondolkodásra készteti az embert...
Ennek ellenére szívből gratulálok Alicenak, hiszen az tényleg vitathatatlan, hogy nagyon várta már ezt a babát!
Üdv, Szonja aki szintén boldog, de még mindig nem családanya ;-)
Szonja

Sziasztok!

Még egy utolsó 2003-as bejelentkezés Kép

Lujza Kép
Nagyon sajnálom Kép Rengeteget gondoltam rád. Kép

Cat Kép
Ne légy szomorú! nem szabad arra gondolni, hogy mi lesz, ha nem sikerül és nem lesz mibe kapaszkodni. persze tudom, ezt nem bírja legyűrni az ember, de mindig csak akkor kell átmenni a hídon, ha odaértünk. Azt majd akkor kell megoldanod. most igenis tessék testileg-lelkileg 1000-rel készülni arra, hogy igenis beköltözik az a pici baba/babák a pocakodba.

Alice Kép Kép

Vica Kép
Szorítok. Hihetetlen hogy rohan az idő, most volt az előző inszemed. Már el is telt 1 hónap.

Soraya Kép Edelweiss Kép és minden további új és nem annyira új (pl. Egcsi Kép )babás Kép
Megy a drukk meg az irigykedés és a fenyegetés, mert sokan vagyunk itt, akik sietünk utánatok és 2004-ben jövünk is Kép

Orsi Kép
Gyere ki a béka alól. Az nem áll jól neked Kép

Alena Kép
Már megint ciklustársak lettünk ?
Nekem is Szilveszteri a kedves. Most egyáltalán nem bánnám, ha már megjönne, mert ugye tudjuk, hogy spontán esélyem zéró, jó lenne nem a buliban görcsölni, na meg elkezdeném már a lombik előkészítő fogigátló szedést.
Egy hete görcsölgetek, úgyhogy bármikor bekopoghat, de ahogy ismerem magam, tuti 31-én délután jön meg Kép

Képzeljétek!
Soraya Képa messzi északról elküldte nekem a Sejtjeinket, mint jó előkészítő program. Apával meg is néztük, és szerte széjjel bőgtem magam, ő meg férfiasan viselte, de letaglózódott a látottaktól-hallottaktól.
Nem kis tortúra ez a lombik, aminek mi is elébe nézünk Kép

Kérdés. A film szerint TB támogatott vagy 5 próba, ha nem jön össze, vagy 1 gyerek, ha összejön.
ha például valaki olyan szerencsés, hogy elsőre sikerül neki, akkor hiába van még 4 próba lehetősége, azt már nem támogatják, mert a TB egy gyermekes család modellre rendezte be a lombik programját.
Mit tudtok, ez változott a film készítése óta?

Ui: köszi az érdeklődéseket és szorításokat, ismerősöm 30 hetes koraszülött kislányával kapcsolatban. Még mindig nagyon kell neki a szorítás. Orvosok álláspontja: stabilan kritikus az állapota.

Na elköszönök, BUÉK!!!!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Csak egyet tudok: Névtelen DIREKT azért írt ide, és így, hogy valakit felbosszantson, és aztán nevessen a markába, hogy milyen ügyes volt. Ilyenkor a legjobb, ha SENKI nem reagál az ilyen hozzászólásokra.

Kedves Szonja!
Semmi elgondolkoztató nincs abban, amit Névtelen írt. Hidd el, sem Te, sem ő nem lát bele mások életébe, lelkébe, még akkor sem, ha Alice felvázolta a helyzetet, ami azóta megoldódott.

Egyébként a férfiak akkor is tudnak így viselkedni, ha látják, hogy a párjuk nagyon szeretne gyermeket, ők próbálkoznak is, és mégsem sikerül.

Alice!
Mindkettőtökből kihozhatta ezt a feszültséget maga tény, hogy nem sikerült elsőre a baba. Látod, most, hogy összejött, megváltoztak a dolgok, és ez így is marad!
Én már csak tudom. Ha valakinek gondjai voltak a férjével, akkor nekem bizony voltak, és nem is hiszem, hogy a gyerekkel minden megoldódott, de ez egy teljesen más dimenziója az életnek.
Alice!
Elég hinni benne, és e szerint cselekedni, és ki lehet fordítani a világot a négy sarkából (jó mi, hogy egy csillagász ilyeneket mondKép )!
De így van.

Névtelennek meg csak annyit: További sok boldogságot!

Sziasztok: Bogi (31+5)

KépKép

KépKép
farkasbogi

CatKép
Megkuksiztam Bogár lányát. Hát... ééééééédes!!!!!!! Mekkora haja van!

Ha beszélsz vele, mondd meg neki, hogy nagy-nagy gratula!

Én csak háttér üzemmódra vagyok beállítva, nálunk sajnos gondok vannak, így project leállítva. Szomorú pillanataimban arra gondolok, nekem már sose lesz kisbabám. De nem is szabad ilyeneket gondolni. Ami késik, nem múlik! Csak kitartás - mindenkinek!!!!

Cat, nagyon drukkolok, és hidd el, olyan nincs, hogy ne legyen babócád. Csak egy kicsit többet kell rá várni.
Na, eldugulok, mert itt már csak közhelyek akarnak fölzubogni belőlem, azt meg talán mégsem.

Kívánok Mindekinek itt a topicban babás boldog új esztendőt!!!!!!!

Pussssz:
Krissi
krissi

Krissi Kép de jó látni Kép neked is lesz babád, mint itt mindenkinek Kép

Edit Kép ez már megváltozott. 5 lombik ingyenes, és kistestvérért is vissza lehet menni Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lanyok!
Utso hozzaszolas ebben az evben!Holnap indulunk Szilvezterezni a Balaton melle,a nagy csaladdal,csomo gyerekkel, de nagyon orulok neki,most nem ment volna a fustos hely,hangos zenevel,atalltunk "nyugdijas-uzemmodra"Kép

Mindenkinek:
Nagyon Boldog Uj Evet kivanok,teljesuljon leghobb vagyatok!!!!
Kellemes pezsgodurrogtatast,tuzijatekot,jo szorakozast!!!

Jovore jovok!Pusszancs:
szoszi
szoszi

AliceKép
En orulok, hogy vegre sikerult Neked! Ne is hallgass az olyanokra, mint nevtelen. Nem erdemli meg, hogy egyaltalan foglalkozzunk vele.

EditKép
Kicsit belehuztunk, mert azt hiszem csak ez a ket inszem lesz, legalabbis a dokival ezt beszeltuk meg. Most ugyan nekem olomlabon jar az ido, mert nem akarnak noni a tuszocskeim, es meg mindig ott tartunk, hogy szilveszter napjan mehetek megint uh-ra. Valoszinu akkor kapom majd a tuszorepit, ami erdekes modon minden alkalommal mas fajtaju volt eddigKépIgy viszont januar 1-en lenne inszemKép

KrissiKép
Kuldok majd mailt, holnap raerekKép

Vica
vica72

Vica, sok-sok drukk!!!KépKép

Lányok, tudja valaki mi van Gittával? Tartja vele a kapcsolatot valaki? Végül is van baba nála, vagy nincs???

Mindenkinek Boldog Új évet kivánok, legföképpen sikerekben gazdagot!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Vica Kép nagyon szorítok!!!!! Kép

Cat Kép rossz látni, hogy így elszomorodtál Kép Ne gondolj légyszi arra, hogy mi lesz, hogy lesz, mert sikerulni fog a lombik!!! Meséltem nektek a barátnomrol akinek 1 darab felolvasztott embriót ultettek vissza és gyerek lett belole, méghozzá milyen szép! Most mennek vissza a tesóért hamarosan Kép Menni fog Cat, tuti nektek is! Kép

Edit Kép Gondoltam, hogy bogés lesz a filmen, én is nagyon sírtam rajta. De minden jó, ha a vége jó, veletek is így lesz Kép
A lombikos törvények változtak, most már az 5 próbálkozásból lehet 5 gyereked is ha mindegyik elsore sikerul Kép De itt mindent el tudsz olvasni
http://www.oviklub.hu/betegeknek/torvenyek.htm

Nagyon boldog, babás Újévet kívánok mindnekinek!!

Soraya
soraya

Drága KrissiKép
Ilyet ne is mondj, hogy neked nem lesz babád. Igenis lesz mindenkinek, csak minket próbára tesz az élet emiatt. De megküzdünk vele férfiasan. Tegnap én is nagyon el voltam kettyenve, mert a párommal összekaptunk ezen, mert nagyon félt a lombiktól, és a gyógyszerektől, szerinte bele kellene nyugodnunk, hoigy nincs babánk. De ebbe én soha nem tudok belenyugodni!!!!! Szerencsére a tegnapi mérges fellángolásból ma már gyengéd féltés, és sok-sok ölelkezés maradt, így minden helyrekerült. KépKépKép Amikor nagyon el vagyok kettyenve akkor felmegyek az Indexesek Medlombos oldalára, és elolvasok 1-2 sikertörténetet, és belegondolok mekkora küzdés állt mögötte a reménytelenségből. És megérte...

EditKép
Régen csak 1 babát támogatott lombikosan a TB, de ma már ez nem így van. Többen is szültek másodikat is TB-s lombikkal.

SzösziKép
Jó pihenést!!!!

VicaKép
Sok-sok drukk az inszemhez!!!! Miért csak 2-t akar a doki csinálni ?

LányokKép
Tegnap volt a TV-ben, hogy a netre került az orvosok hálapénzének listája. Nem tudjátok, hol lehet tetten érni ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Kedves Farkas Boglárka!:-)
Több mint 7 éve próbálkozunk a párommal, hogy babánk lehessen, de soha nem bánt velem egy percig sem úgy mint amiket Alice írt a párjáról...Sok mindennel lehet magyarázni ha valaki tapló, és érzéketlen, de Alice esetében a te magyarázatod nem helytálló ugyanis az ő párja többször kategórikusan kijelentette hogy nem akar még gyereket,sőt védekezett is... Szóval szerintem ez igenis elgondolkodtató! Mindegy, nem fogok vitatkozni ezen, örülök, hogy én megtaláltam az igazi lelkitársamat aki mindenben támogat! És mégegyszer gratulálok Alicenak, és kívánom, hogy a párja jobb apa legyen mint amilyen társa Alicenak!
Üdv, Szonja
Szonja

Boldog családanya!

szerintem te inkább gonosz vagy, mint bármi más. amit alice fickójáról olvasható, abból nekem is az jött le, hogy gáz van, de még, ha ezt nem is tudod magadban tartani, akkor sem szabad más orra alá dörgölni, hogy bibí, te bizony milyen boldog vagy ellentétben vele. igen, valszeg. nem normális, ha egy férfi átalussza az 1. uh-os vizsgálatot, még akkor sem, ha nem ilyen spec. esetről van szó, de ettől nyilván A. sem boldog, nem kell a te állítólagos boldogságoddal még jobban fájdítani a szívét.
Névtelen

soraya

SorayaKép
Köszi nagyon.

Cat
Kép
cateye

Alice!

Kívánok szemtelenül sok boldogságot és nevetést az elkövetkezendő időkben!;)Kép

Gitta drága!!!!
Merre jársz?

sasha

Kép
sasha

Sasha Kép

Nagyon szépen KöszönömKépMegvannak a Boldogságok Nagyon aranyos vagy Kép

Alice
malice

LÁNYOK!

Nem biztos, hogy netközelbe kerülök a hét további részén, ezért mindenkinek NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek (és egy pindurit a pocijába. Kép)

Alice
Örülök, hogy boldog vagy. Semmi mással ne foglalkozz, csak azzal ami jó nektek. Ne hagyd elrontani a boldogságodat holmi nevüket sem vállaló emberkéktől! Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!Kép

Már hetek óta nem tudtam erre jönni, itthon van a hugicám és a családja Angliából, minden időmet velük töltöm. Most is csak bekukkantottam, mert azért nagyon hiányoztok és rengeteget gondolok rátok. Láttam, hogy SorayaKép kérdezett felőlem, gondoltam adok életjelet. Kép

Alice!Kép Soraya!Kép Edelweiss!Kép
Gratulálok!!!

Sajnos látom a rossz híreket is, ilyenkor nehéz ideírni, hogy mi jól vagyunk, Borsóka egyre erőseben rugdos, (fantasztikus érzés, minadnnyiótoknak szívből kívánom, hogy mihamarabb érezhesse!!!) ma kezdtem a 21. hetet.
Igaz tegnap valami fránya vírus miatt erős gyomorfájásom és hányingerem volt, csak sós vízben főtt krumplit ehettem, de mára már jól vagyok. Szerencsére lázam sem volt csak hőemelkedésem, remélem csak ennyi volt és már teljesen túl vagyok rajta.

Jan. 9-ig marad itt a hugicám, akivel sajnos csak nagyon ritkán találkozhatok, de utána megint gyakrabban fogok jönni ide is. Látom pár napot csak a visszaolvasással fogok tölteni... Kép

Nagyon boldog, BABÁS új évet kívánok mindenkinek!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!
Mindenkinek pozitív eredményekben Kép gazdag új esztendőt kívánok!!
Lujza
lujza

Sziasztok!
Én új vagyok itt. Hááááááát mit mondjak: nekem is megint megjött. Egy kicsit késett ugyan..csak hogy reménkedjek.A mi kálváriánk kb. másfél éve kezdődött. Sok vizsgálat és próbálkozás ( spermiumok , hőmérséklet, peteérés rendben, a HSG a helyi kórházban petevezeték elzáródást mutatott a jobb oldalon, a bal oldalon egészen a petevezeték végéig eljutott a kontrasztanyag...de a végénél vmi gubanc volt.Utána Gynevac kúra. A Kaáliban az ultrahangos petevezeték festés szerint mindkét petevezető átjárható. Kép ) után az első inszemináció előtt állunk. Ma kezdtem szedni a Serophenet, január 7-én megyek UH-ra a Kaáliba. Különösen még nem vagyunk elkeseredve...de azért nem is örülünk ennek a sok herce-hurcának. Gratulálok mindenkinek akinek MOST VÉGRE NEM JÖTT MEG és kitartást azoknak igen.
vizkrisz

Vizkrisz Kép kihez jársz a Kaáliban?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Tegnapelőtt volt a sejtjeink a Duna Tv-n, igaz, csak egy részét láttam, de csak annyit mondhatok, hogy le a kalappal azok előtt a párok előtt, akik vállalják a rengeteg lemondást és hercehurcát! Mindenkinek aki lombik előtt áll:SIKERÜLNI FOG!
Különben pedig nagyon boldog új évet kívánok, amit egészséges tehesség/kisbaba koronáz meg!Kép
Egcsi
egcsi

VizkriszKép
Udv a csapatban, de nem szabad sokaig itt maradni. Nagyon szoritok, hogy sikeruljon, de ne legyel elkeseredve, ha az elso nem jon ossze. En is egy kicsit magamba zuhantam, amikor nem sikerult, de nem szabad feladni!!! Nekunk holnap lesz a masodik es remenykedem, hogy egy Ujevi babaval leszunk gazdagabbak.

LanyokKép
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BABAS UJ EVET KIVANOK!

Vica
vica72

Cat! Ha azt a Bellát kérdezed akinek lombikja volt, most 37 hetes terhes, még nem szült.

Alice! gratulálok, nagyon jo érzés lehetett UH látni. Én eleinte mindig elbögtem magam. Örülök, hogy nektek is sikerült!

Kivánok mindenkinek nagyon boldog uj évet és sok-sok babaesöt a forumba!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!KépKép

Először is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek, kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön az álma, vágya.

SorayaKép Gratulálok, nagyon örüólök neked! Sok boldogságot a bébihez.
VicaKép Nagy drukk a mai akicóhoz, remélem sikerül.
BarbiKép, GittaKép sajnos nem terhes, többen azt tanácsoltuk neki, hogy egy kicsit változtasson a dolgain, mert valami nem jól van nála. Talán félreértette a szándékainkat, talán túlérzékeny volt a hangnem miatt, de azt írta, most egy ideig nem jön. Remélem jót tesz neki a távollét.
AliceKép Gratula a 11mm-es babcihoz.CateyeKép Nagyon nagyon drukkolok Neked a lombikhoz. MIkor kezditek pontosan a programot?
IlducikámKépKépKép Ha olvasod. Úgy, de úgy örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon vártam már. És nagyon várom, hgy készen állj, az újbóli nekifutásra. Az már csak sikeres lehet. Nekem nagyon hiányoztál és most is hiányzol innen.
MagikaKép De jó hogy te is jelentkeztél. Nafyon eltűntél hirtelen és többen is érdeklődtünk felőled.

Puszi

Kele
Kele

Boldog ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj Éveeeeeeeeeeeeeeeeeet Mindenkinek!
V.K. Orsi Kép Dr. Kovács Péter az orvosom. Sok mindent nem tudok róla mondani. Eddig kétszer jártam nála,nagyon kedves és jól magyaráz. Kép
Veled mi újság? Te is oda jársz?
Borsodi Évi KépKösz a biztatást. Remélem másodszorra több sikerrel jársz. Én mindenesetre szorítok!!! Én már bevettem a 3. szem Serophene-t, még van kettő. Kiváncsi leszek az ultrahangra. Általában hanyadik napon csinálják az inszemet? Vagy ez nagyon változó?
CHEER UP! KépKépKépKépKépKép (angol tanárként nem tudtam ellenállni...bocsi)
Sziasztok.
vizkrisz

Vizkrisz Kép
Mi Krizsa dokihoz járunk (többen is itt a fórumról). Nálunk a párommal van a probléma. Ha nem változik a helyzet, akkor tavasszal lombikra megyünk. Addig várunk a gyógyszerek hatására.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szervusztok! Én még új vagyok itt köztetek. Segítségre lenne szükségem: tudtok olyan helyet, ahol donoros inszeminációt végeznek? Velem nincs semmi gond, de a párom meddő. Abban a kórházban, amit javasoltak, a doki most került kórházba, és nem lehet tudni ki veszi át a helyét. Tanácstalan vagyok!
kárókatona

Kárókatona Kép
én úgy tudom, hogy pl. a Kaáli intézetben végeznek ilyet, de nem vagyok nagyon tájékozott. A honlapon mintha olvastam volna erről. www.kaali.hu nézz rá.

Orsi
KépKépKép
icsilya

KeleKép
Remelem legalabb gondolatban felenk jartal es hozol egy babucitKép Koszi a drukkot!

VizkriszKép
Koszi a biztatastKép Tegnap megvolt az inszem. A vegen 3 nagyobb es 2 kisebb tuszo lett es nem kellett az injekcio, mert magamtol magrepedtemKép Az hogy mikor van az inszem, az attol fugg, hogy milyenek a tuszok. Nalam az elozonel a 11. napon mar mindegyik 20 mm felett volt, igy kaptam tuszorepesztot es masnap a 12. napon volt az inszem. Most pedig kicsik voltak (13-17 mm), mire megvartuk, hogy megnojenek, addigra meg is repedtek. Igy most a 15. napon volt az inszem. (kozben minden nap uh)

Vica
vica72

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon drukkolok, akinek most esedékes az inszemek miatt, vagy csak úgy. Kép

Gyerekek, hogy én milyen ramatyul vagyok... Egyre jobban bántja a pici a nagyot. KépKép Az anyukám kérdezte is, hogy csak nem kislány lesz, mert sokkal hamarabb kezdődtek a rosszullétek mint a kisfiammal.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Nincs valakinek ötlete mit tegyek, hogy megjöjjön?

VicaKép nagyon drukkolok nektektek, és persze mindenkinek akinek épp szűksége van rá.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi,
nem annyira értek hozzá, de barátnőmnek vesztés után nem jött meg 2 hónapig és azt mondták rá, hogy természetes.

Drukk megy mindenkinek, akinek épp aktuális.

És Boldog Új évet!

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?