A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mandula.
Én nem atam semmit a dokinak nekkem is a korházban csinálták és nem volt fogadot orvosom
Ildikó
ildikó_4

Ildiko Kép
Hat en alairtam egy papirt, hogy szeretnem ha az orvosom csinalna.
Mar a multkor is volt egy kisebb beavatkozasom, es akkor is problemaztam rajta, hogy adjak vagy ne adjak, de vegul alkalmam sem volt ra, hogy adjak.
Ha megis ugy alakulna a helyzet, akkor ilyen esetben mennyit celszeru adnom???

Mandula
mandula

Mandula Kép
Sajan na látod ezt nem tudom ,mert én még soh nem adtam az orvosoknak.De szerintemezt ugyis te tudod eldönteni hogy mennyire vagy meg elégedve velle.Kép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, gratula a friss babásoknak! Üdv az újaknak!

Enikő!Kép

A legjobbakat!Kép

Ági!Kép

Ha a bmc-ben adta meg valakinek a számát Cat, akkor szerintem az első alkalommal semmiképp nem kell adni. Oda járunk mi is. Lehet hülyén hangzik, de most fogok először adni az orvosnak. Úgy gondolom, az elején a kötelező vizsgálatok során semmi olyan extra nem történik, ami indokolná. Ha eljut arra a szintre az "ügy", hogy valami konkrét dologgal előállnak, : "igen ez a baj" vagy ilyesmi, esetleg valamilyen beavatkozásra van szükség, akkor igen, lehet, és megkockáztatom, kell is adni. Ez egy saját vélemény, nem követendő, de talán segít!Kép

Lányok!

Ma ha minden igaz megtudom a lapar időpontját! Elhiszitek, hogy már alig várom? 5. éve várunk rá, hogy valaki csináljon valami igazán hasznosat, és most végre itt vagyok. Nagyon bízom a sikerességben.

Csutka
csutka

CsutkaKép
De jó, hogy Ti is egyenesben vagytok! Ha tudod az időpontot, akkor szólj! A bmc-ben csinálják ?

ÁgiKép
Ma voltam én is a Schöriben. Reggel 7-re mentem szurira. Ott voltatok ? Sajnos tegnap nem olvastam a hozzászólásodat, mert a bmc-ben voltam, 2-ig, mert indították a lombikprogramot. Aztán már nem tudtam bejönni dolgozni. Már biztos tárgytalan, mert érezted, hogy kell-e adni vagy sem. Ha csinál valamit én szoktam adni, de sima beszélgetésre nem. Ezt úgyis érzi az ember.

LányokKép
Új hírem van, ami nem tudom, hogy igaz-e. PCO-s vagyok. A tegnapi UH-n derült ki, hogy a bal oldalon 12 a jobb oldalon 15 tüszőkezdeményem van. Ez a lombik szempontjából jó, de furcsa, hogy ezt előtte nem vették észre. Semmilyen tünetét nem hordozom a PCO-nak (szőrösség,zsíros haj, pattanás, kövérség) még az LH-m is alacsonyabb mint az FSH-m, de mégis a petefészekben ott vannak a kis tüszők körben. A dokim soha nem vette UH-n észre, csak tegnap a bmc-ben a Zeke. Lehet, hogy a Decapeptyl leállító szuritól lettek, bár Ők ezt tagadják. Hogy lehet, hogy ezt soha senki sem vette észre? Sőt decemberben a dokim a bmc-ben ugyanezen az UH-n mondta, hogy nem lesz sok tüszőm, mert csak néhány kezdeményt lát, és nem kell túlstimulálástól félni. Ez megint egy talány!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
ez azért egy elég váratlan fordulat. Most akkor mi lesz? Nem sok az a 12+15 tüszőkezdemény? Nem riogatni szeretnélek, csak kavarodnak bennem a gondolatok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
Ez elképesztő. Kezdem teljesen elveszíteni az amúgy is ingatag bizalmamat az orvostudományban.

Alena
alena

Cat!Kép
Mit mondtak, azért most megcsinálják a lombikot ha lesz megfelelő méretű tüsződ? Hanyadik napon vagy???

Leone

KépKép
leone

Szoa Cat!

Most értem be. 9-re mentem a dokihoz, de csk 12.45-kor került rám a sor. Ültem és vártam.
Meg voltam vele elégedve teljesen. Köszike!
Meg is vzsgált azt mondta ma akciózzunk otthon.
Ha nem jön össze akkor amikor megjön hívjam fel és behív vérvételre és és csinál valami röggent (gondolom ez az átjárhatósági), ami miatt 1 napig be kell feküdnöm.
Az mondta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy az átjárhatósággal van problémám, mert volt egy perforált vakbélműtétem.
Hát röviden ennyi.
Az előző 3 hónap után ez igazán előrehaladás! ( a nagy semmi után)
Mégegyszer köszi Cat a számot. (Nekem szimpi a doki)
Ági

Még jó, hogy a főnököm tök rendi, amikor a 9 órás munkakezdés helyett 14 órára értem be. Azt mondta, hogy nem kell szabit kiírnom.
Jó fej ugye?
Ági

Sziasztok!
Cat, mi az a PCO, mivel jár?
A

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Cat
Igen, ezt a PCO-t en sem egeszen ertem. Mi az hogy 12-15 tuszokezdemenyed van es miert ilyen veszelyes?

Agi
De jo neked hogy ilyen rendes fonokod van!!!! Irigyellek!

dodo
dodo

OrsiKép,LeoneKép,AlenaKép
Ma még csak a 2. napon vagyok. Persze lombik lesz, a dokik szerint jobb esélyekkel, mert van tüszőnek való bőven, de a túlstimulálással kell vigyázzni majd. Utánnaolvastam a PCO-nak, és sajnos van olyan vállfaja, aminek nincsenek tünetei, csak UH-n láthatók a pici cisztatömlők. Ráadásul attól, hogy policisztás az ováriumom, még nem szenvedek PCO szindrómában, de a tünetek bármikor előjöhetnek, főleg ha elhízom. De ez magyarázat az eddigi meddőségre, mert a policisztás ováriummal kevés az esély spontán teherbeesésre. Még egyenlőre érthetetlen számomra a dolog, és az orvosok sem tudják az okát. A policisztás ovárium állítólag örökletes.(érdekes mert anyukám egyből terhes lett velem és a tesómmal)
Minden megy a megbeszéltek szerint tovább a lombikon. Állítólag ebből nem lesz mindből tüsző, tehát nem kell 27 tüszővel számolnom. Bár a bmc-ben találkoztam egy lánnyal, akinek 29 tüszője lett, szintén policisztás, 16 petesejtet szívtak le és most ikerterhes úgy, hogy 3 embrikét fagyasztottak, és Ő 3-at visszakapott. KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Én csak azt nem értem, ezt hogy nem vették észre eddig UH-n?

Alena
alena

Cat!Kép
Ez tenyleg erdekes,hogy csak most derult ki.De ha a lombik megy ettol fuggetleneul es babas leszel,ami nem is kerdes,akkor most ezen ne ragodj!Legfeljebb jol megtoltod a hutoszekrenyuket eszkimokkal,de ez legyen az o gondjuk,majd csak szoritanak helyet nekikKép
szoszi

U.i:Leone,ha mar erre jarsz,nem kuldod el,ha raersz amit igertel,tudod, a debreceni boltok cimet...mail a profilomban.
szoszi

AlenaKép
Jogos a kérdés, és ezt én sem értem. Az Arni azt mondta, hogy nem elég jó felbontású az UH-ja. Ez csak ott sántít, hogy decemberben a bmc-ben nézett meg ugyanazon az UH gépen mint a Zeke tegnap. Lehet, hogy mégis a Decapeptyl hozta ezt ki ? A dokik szerint ez lehetetlen.

AnnaKép,DodoKép egy kis tankönyv PCO-ról:

A PCO egy mozaikszó - a policisztás ovárium annyit jelent, hogy a petefészkekben folyadékot tartalmazó képletek illetve tömlők, vagyis ciszták vannak. Önmagában ez a tény még nem jelent kezelendő állapotot: a petefészekciszták gyakran maguktól is felszívódnak és nem befolyásolják a termékenységet.

A PCO szindróma azonban, - más néven Stein-Leventhal szindróma - egy speciális tünetegyüttest takar, amikor a petefészekciszták mellett hormonális zavarok is megjelennek. A betegség rendkívül változatos, pontosabban nem mindenkinél alakul ki minden tünet. Hozzávetőleg 5 nő közül egynél fordul elő, hogy Policisztás Ovárium Szindrómában szenved. A szakkifejezés híven tükrözi azt a képet, amit az ilyen petefészekről (ovarium) készített ultrahangos felvétel mutat. A Policisztás Ovárium Szindrómában (PCOS) szenvedő nőknek, magán a policisztás ováriumon kívül egyéb kísérő tüneteik is vannak. Nem minden nőnek van PCO szindrómája, akinek policisztásak az ováriumai, de minden PCOS-ban szenvedő nőnek policisztásak a petefészkei.

A PCOS diagnózisának felállítása egyszerűbb, amióta az ultrahangos (UH) vizsgálat könnyen elvégezhető. Előtte csak a legsúlyosabb tünetek fennállása esetén tudtak pontos diagnózist adni, manapság azonban az UH lehetővé teszi, hogy már enyhe tünetek esetén is felismerjék a betegséget.
A policisztás ováriumok sok apró tüszőt tartalmaznak - legalább petefészkenként tizet. Ezek a ciszták közül néhány petesejtet tartalmaz, egy részük nyugvó állapotban van, egy részük hormonokat termel.
A ciszták meglehetősen kicsik, - általában nem nagyobbak 8 mm-nél - ,de az UH-os képen elég tisztán kivehetők ahhoz, hogy fel lehessen állítani a pontos diagnózist. Vérvizsgálattal kimutathatóak azok a hormonszint eltérések, melyek a PCOS-ra jellemzőek, de ezek a hormonszintek egyéni eltéréseket mutatnak.

Az orvosok még nem tudják biztosan, hogy miért rendelkezik néhány nő policisztás ováriummal. Feltételezik, hogy van örökletes kapcsolat, továbbá bármely korosztálynál előfordulhat az elváltozás, de közülük nem mindenkinek vannak PCOS-ra jellemző klinikai tünetei. Más szóval az ováriumok nem válnak hirtelen policisztássá, de a policisztás ováriummal rendelkező hölgyeknél bármikor megjelenhetnek a tünetek.

Úgy tűnik, hogy a policisztás ováriumok kialakulásának az az oka, hogy a petefészkek nem képesek megfelelő arányban termelni a hormonokat. Az agyalapi mirigy érzékeli, hogy nem kielégítő a petefészkek működése, ennek következtében abnormálisan sok LH-t és FSH-t szabadít fel - ami azt jelenti, hogy szokatlanul magas lesz a vérben az LH szint.

Cat

Cat
Kép
cateye

ÁgiKép
Örülök, hogy bejött a doki. Bár sokat kell rá várni, de megéri. Fizettél neki ?

SzösziKép
Nem aggódom ezen, csak elgondolkodtató. Nem sokkal tudnak többet az orvosok mint mi, erről a meddőség problémáról.KépKép Azért nekem így is sikerülni fog.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen sokan írunk ide...csak úgy kavarognak bennem a nevek és adatok.Kép
Space..nekem ez nyák meg hőmérséklet emelkedés nem igazán függött össze a múlt hónapban:13. napon nyúlt a nyák és a 19-en ment fel a hőm. Ki érti ezt?Kép Akcióztunk fesztKép de semmi.Kép
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy azelőtt nem is emlékszem mikor vettem észre a nyákomon valamit. Én hőmérőzök másfél éve. Kisebb kihagyásokkal. De én legalább 15 percig mérem a hőmet mert öt perc betöltése után még akár 5 fokot is feljebb mehet. (a digitális is)
Vettem tavaly egy PG/53 fertility tester nevű minimikroszkópot is ami a nyálból vagy nyákból kimutatja, hogy mikor kell "dolgozni az ügyön". Ez többször használatos.
Enikő: Érzel már valami terhességre utaló jelet magadon?
Az inszem óta én is éberen figyelem a testem miden rezdülését. Persze nem várok semmit 3 és fél nap után. haha Kép

További kellemes akciózást mindenkinek!
Kriszta
vizkrisz

Cat!Kép
Tényleg nagyon furcsa, hogy a dokid nem vette észre! Én sem értem. De az a fő, hogy most menni fog a lombik, remélem lesz szép nagy tüsződ ezekből és sikeres lesz a visszaültetés is!

Szöszi!Kép
Mail ment.

Leone

KépKép
leone

Mármint nem annak örülök, hogy mindenkinek beleértve engem is problémája van a teherbeeséssel hanem, hogy van kivel megosztanunk a problémáinkat, van kihez fordulnuk illettve mi is segíthetünk másoknak a saját történetünkkel. Kép
vizkrisz

Cat: Meg is vizsgált úgyhogy adtam.
Ági

Sziasztok!

Virág! Köszi a "csudaszépnevű" bogyót. Használ! De biztos vagyok benne, hogy a tejcin nem megy át a babába. Kép(( Kép
Cat! Én szorítok, hogy csak valami bogyótól legyen ez a sok tüsző és ne PCO legyen a dologból. Már annyira megérdemelnétek Ti is azt a babát (babákat). Kép Nagyon nagy drukk!

Megint lenne egy kérésem a professzor asszonyokhoz. Egy ismerősömék is szeretnének babát, igaz még csak néhány hónapja próbálkoznak. Most volt dokinál, és azt mondta neki, hogy az egyik petefészke egy kicsit meg van nagyobbodva, s elküldte ultrahangra. Eddig ezt nem említette neki. Szerintetek ez lehet felfázástól? Vagy szervi elváltozás? És ha igen, akkor vajon mit jelent? Akadályozza a teherbeesést? Hallott valaki ilyenről?

Előre is köszönet minden válaszért!

Puszi!
Andi
andi28

Andi Kép
de jó téged is néha látni Kép jól vagytok?
Sajna a kérdésedre nem tudok segíteni, mert erről semmit sem tudok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Eddig nem jelentkeztem, mert betévedtem a munkahelyemre és ott is ragadtam. Egyébként ma reggel voltam vérvételen, de azt hittem hogy nem élem túl. Négyszer szurtak meg mire sikerült egy kis vért lecsapolni, de aranyos volt a főnővér, mert azt mondta, ezek után csak pozítív eredményt mondhatnak be a lányok. A Doki hívott is nemsokára és azt mondta minden rendben, és hagyjam abba a bromo szedését. Nem túl korai még a bromo abbahagyása? De végül is ő tudja ő a doki.
Dodo!
Én 5 napig a serophént szedtem a harmadik naptól kezdve 2X1 és menogon szurit is kaptam minden másnap 1 ampullát. Igaz inditáskor 2 ampulla menogont kaptam. A 10 napon voltam UH és akkor Kb 3 nagyobb tüszőm volt, de aznap kaptam még 1 ampulla menogont pluszba, hogy még a kicsik is összeszedjék magukat. Nekem mindig a balloldalon voltak eddig a nagyobbak most peddig jobboldalon voltak a nagyobb tüszők. Aztán jött a tüszőrepesztő szuri utánna pedig az inszem. Én direkt nem hagytam ki a karácsonyi időszakot, mert most tudtunk sokat pihenni előtte is és utánna is és nem volt semmi idegeskedés sem. Nagyon drukkolok nektek Dodo az inszemhez, ugyhogy mindent bele! Mikor lesz pontosan? Te szedsz valamit?
Enikő
Enikő

Enikő Kép
az én dokim szerint a bromot a 12.hétig kell abbahagyni, szép fokozatosan!!!! Nem egyszerre. Nekem korainak tűnik még az abbahagyása. És mindenképpen fokozatosan tedd, fél/negyed szemekkel csökkentsd kétnaponta/háromnaponta az adagot!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vizkrisz!
Én már a multkori sikertelen inszem után is éreztem mellfeszülést, de szerintem csak a gyógyszerek miatt volt. Most viszont irtózatos étvágyam volt, és mindig álmos voltam rengeteget aludtam és a melleim most is feszültek de én már reménykedni sem mertem. Egyébként most néha reggelente rosszul érzem magam hányinger stb.
Remélem nektek is sikerült, nagyon szorítok Kriszta a mielőbbi pocaklakóhoz! Ügyesek legyetek!
Enikő
Enikő

Orsi!
Kösz a segítséget! Remélem nem lesz baj, ha tovább szedem ilyen csökkentett adagban a bromót, bár a doki mondhatta volna hogy csak lassan fejezzem be a gyógyszert.
Enikő
Enikő

Enikő Kép
Mennyi bromot szedsz?
A fokozatos abbahagyás minden hormonra ható gyógyszernél nagyon fontos, mert a hormoningadozás bevérzést okozhat a méhlepényen, ami vetéléshez vezethet. Ugyanez igaz az ultrora is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cateye: tudod, ez a PCO szerintem meg feher folt a nogyogyaszatban. Az elso terhessegem elott engem is pco-snak nyilvanitott a doki, ott is voltak a tuszok korben a petefeszekben. Aztan terhes lettem, elveteltem, es a kovetkezo uh-n nyoma sem volt az egesznek. Dokinenim szerint tul konnyen ramondjak manapsag az emberre a pco-t, amikor az nem is ugy van. Valoszinu neked sem az igazi pco-d van. Ja es ugye ezutan egy kis closty hatasara nyomban lett peteeresem, majd ugyebar jott LackoKép Szal nyugi, szvsz nalad sem lesz gazKép

orsoly.belepofaz.huKép
orsoly

Enikő
Képzeld!
Nekem sosem szokott feszülni a mellem a menzesz előtt. (Biztos mert amúgy is feszes..haha ...csak vicceltem...pedig tényleg)
Még az sem igaz, hogy ingerlékenyebb lennék.
Na most rohanok dolgozni...szia mindenki!
vizkrisz

Szasztok!

CatKép
Köszi, remélem tényleg egyenesben vagyunk!Kép

Na megvan az időpontom! Kicsit körülményes volt, de sikerült. Történt ugyanis, hogy -ha nem velem történik el sem hiszem...-, kajak elkeverték az egész kórlapom. Persze minden lelet, eredmény, a HSG röntgenképe, meg minden benne! gondolhatjátok...Kép De végül is az Újváry dokibácsi, aki szerintem egy tünemény, emlékezett a HSG-m eredményére, így Ő felhívta a nőgyogyón az orvost aki majd csinálja, és mindent elmondott neki. Átmentem hozzá, Ő is nagyon rendes volt, és megbeszéltünk mindent, most 26.-án kell mennem. Szerencsére nem is kell még vágni sem, mert valami "histeroskópiás" balhé lesz. Valami csövet felhelyeznek, és azon keresztül elintézik a myomát, meg az elzáródást. Erről tudtok valamit? ez milyen?

Csutka
csutka

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy belekontárkodom a beszélgetéseitekbe, de több mint 2 éve olvaslak benneteket.
Nekünk 3 évi próbálkozás után az 5. inszem sikerült.
Most azért írok, mert feltűnt, hogy az inszemesek, és a clostysok csak teszttel ellenőrzik a ciklus végén az esetleges sikert.

Nekem a doki (Cat-ék dokija is) minden ciklus 22-23. napján levette a vért, hogy lássa van e benne HCG. Azt mondta, hogy ez azért fontos, mert ebből látja, hogy a fickók feljutottak e a petesejthez, és az képes e a megtermékenyülésre. A megtermékenyült petesejt az első pillanattól fogva termel hcg-t, függetlenül a megtapadástól. Ez a menniségű hcg csak a vérből mutatható ki, amennyiben nem tapad meg.

Egy tud.újságban olvastam, hogy a méhnyálkahártya is csak 1-2 napig képes befogadni a petesejtet, ami ha nem akkor ér oda akkor sajna fuccs az egésznek.

Nekem az 1. és a 4. inszemnél volt megtermékenyülés. Az inszemeket a 13. vagy 15.,16. napon csinálta 28-30 napos ciklusnál. Az 5. inszemet már a 12. napon megcsinálta és ez sikeres volt. Azt, hogy a doki tudatosan változtatta e a napokat, azt nem tudom, hiszen pár nap eltéréssel bármikor repeszthetett.

Az 5. inszemnél már teljesen magam alatt voltam, és elkezdtem a lombikkal foglalkozni.

Csak azért írtam ezt le, mert lehet, hogy érdemes lenne megcsináltatni a vérvételt, így legalább az ember lánya már mire jön a mikulás kicsit megnyugszik és újúlt erővel néz a köv. ciklus elé, valamint egy kicsit többet is mond az eredmény, mint egy neg. teszt.

Bocs, hogy hosszú voltam, de erről még itt nem olvastam, és szerettem volna megosztani Veletek.

Sok sikert kívánok Mindenkinek!
Remélem, hogy nem írtam túl nagy sületlenségeket.

Csicsóka 15+4
Csicsóka

OrsolyKép
Teljesen egyezik a véleményem veled. Ez még fehér folt az orvostudománybanKép Én szerencsére nem PCO-s vagyok, mert mindig van ovulációm, gyógyszer nélkül is, de valszeg a sok kis ciszta eltéríti a petesejtet. A policisztás ovárium nem egyenlő a PCO-val, szerencsére. Nagyon hajlok arra, hogy nem a dokim nem vette észre, hanem, hogy korábban nem volt policisztás, hanem a Decapeptyl hatására lett az, ami megnyomja a tesztoszteront.

CsicsókaKép
Gratulálok a bébihez, és sok boldogságot kívánok.KépKépKép
Nagyon jó, hogy ezt leírtad az inszemekről, nagyon hasznosak. Ebből is látszik, hogy nekem a lombik a megoldás, mert soha nem volt HCG a szervezetemben ezeken a vérvételeken, tehát megtermékenyülés sem.KépKépKép Szerintem is nagyon fontos a HCG vérvétel. Engem megnyugtatott, és már tudtam utánna, hogy elkerülhetetlen a mikulás.
Hova jártál ? Úgy látom, hogy nagyon szakérető, és alapos volt az orvosod. Az ilyenek nevét terjeszteni kell!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

CsutkaKép
Azt hiszem LujzánakKép volt hiszteroszkópiája. Én sajnos ehhez nem értek.Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat

Írtam az előbb, hogy az Arni a dokim, tudom is, hogy Te és Bea kik vagytok a rendelőből. Bár én ide sosem írtam, de itt okosodtam ki Tőletek, és a másoknak adott tanácsok miatt váltottam le 2 év után a nőgyogyimat, aki Clostyt írt fel minden vizsgálat és vérvétel nélkül, azzal, hogy ezt 6 hónapig szokták szedni. Szedtem is 2 hónapig, majd nem mentem már többet hozzá. Pihentünk egy nyarat, és 2002. szept. kezdtem az Arninál. Tehát közel egy időben kezdtünk járni hozzá, de itt mindig figyelemmel kisértelek, mert Te hamarabb voltál túl az inszemeken. Nekem csak minden 2. hónapra jött össze, mert a doki mindig szabin volt, amikor nekem időszerű lett volna.
Azért is voltam elkeseredve, hogy ha neked nem jött össze, akkor nekem sem fog. Így mikor írtad, hogy mennyi ideig tart a lombikban a tényleges gyógyszerkezdés, elhatároztam, hogy nem várok a 6. inszemre, de szerencsére nem is kellett.

Nem nagyon tudok innen elszakadni, bár már nagyon sok az új lány (sajnos), de mindig kíváncsi vagyok, hogy Veletek (régiekkel) mikor történik meg a csoda.

Mielőbbi babásodást kívánok Mindenkinek!

Puszi
Csicsóka
Csicsóka

CsicsókaKép
Félreértettem a hozzászólásodatKép Úgy értettem, hogy a Te orvosod ugyanúgy mint Cat-ék dokija is, nézte a HCG szintetKépKépKép A hülye hormonok megzavarnak !KépKép

Örülök, hogy nem kellett már lombikolnod, ez egy sokkal nagyobb tortúra. De Nálad legalább volt megtermékenyülés, tehát valszeg a megtapadással volt a gond.

Nyugodtan maradj itt köztünk, sok lány visszajár, aki tőlünk indult. Tanácsokkal segítenek nekünkKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Csicsóka

Most akkor te hol tartassz? Sikerult?

dodo
dodo

Csutka
Nekem a Kaáliban csinálták rövid altatásban, így nem éreztem semmit. Voltak valami kis hegek a méhem falán, azokat lecsipkedte, végülis myómát nem talált. Utána egy picit érzékeny volt a hasam 1-2 napig, de egyáltalán nem volt vészes, nem kell tőle félni.
lujza

Lujza!Kép

Köszi az infót! Azt hiszem a félelemnél már van erősebb érzelem bennem a műtéttel kapcs.-banKép! Végre nekem is lesz esélyem babásodni!Kép
csutka

Cat

Igen, látom már, hogy kimaradt az "aki" Cat-ék dokija is. Bocs!
Valószínűleg tényleg a megtapadás lehetett a gond, bár a doki mindig azt mondta, hogy "gyönyörű" a nyálkahártyám, és a hormonjaim is. Igaz, hogy Leone példáját követve, az 5. inszemnél az állandóan felírt 2x1 Utrót 3x2-re módosítottam, de hogy igazán mi segített az már nem derül ki. (Terhes még ezelőtt sosem voltam.)

Olvastam, hogy a nők sokszor megtermékenyülnek, függetlenül a terhességek számától. Ezért sem igazságos, hogy a tb csak 5 lombikot támogat, hiszen az ugyanazt jelenti, mintha egy teljesen egészséges párnak 5 esélyt adnának a teherbeesésre. Ezt valami nagyon okos doki írta.

Ezért sem szabad elkeseredni, ha egyből nem sikerül. Persze Ti kivételek vagytok, és biztosan javítani fogjátok a statisztikát. Ez tuti!

Dodo

Az 5. inszem sikerült. Szombaton töltöm a 4. hónapot.

Csicsóka
Csicsóka

LujzaKép

Még egy kérdés: Mennyi a türelmi idő utána? Mikor lehet újra próbálkozni?Kép
csutka

CsutkaKép

Nekem volt hiszteroszkópiám, nem vészes. Elaltatnak hozzá, késő délután mehetsz is haza, és remekül tudnak vele a tiédhez hasonló problémákat megoldani. Megkérdezhetem, hogy neked kifogja csinálni?
Kinga

Csutka, második kérdésedre: nekem a BMC-ben hat hetet mondtakKép
Kinga

KingaKép

Dr Balogh asszem Imre....Kép Hat hét? Addig prütykölni sem lehet?Kép
csutka

Csutka, lájtosan, módjávalKép Mondjuk a legutóbbi hiszterómnál el lettünk tiltva, de akkor a sövényemet nyírta ki, de akkor sem hat hétreKép
Kinga

CsutkaKép

Nekem a laparral egyutt volt a hysteroscopy. Az a lenyege, hogy amit a laparral eszrevesznek, azt ezzel mutik meg. Nekem a polipot szedte ki a mehembol ezzel a doki. Nem kell izgulni. Altatasban csinalja, semmivel nem rosszabb, mint a sima lapar, csak ket vagasod lesz. Egyik a koldoknel a masik meg a szemeremdombon bikinivonal alattKép. Ez nekem nincs 1 cm.
A kovetkezo mensit kellett nekem kivarni es lehetett ujra probalkozni.

Vica
vica72

KingaKép

Köszi, akkor majd óvatosan.Kép Két éve volt egy méhszájsebem amit akkor lekaptak, akkor 4 hét volt a határ, a harmadik közepéig bírtuk. Nem volt semmi gond, de egy kicsit paráztam...
csutka

Vica!Kép

A doki azt mondta vágás nem lesz, hüvelyen keresztül csinálják. Vagy csak nem jól értettem? Picit most összezavarodtam. Nem mintha sokat számítana egy két kis vágás, csak most nem tudom mire Készüljek. Amúgy nekem is a köv. mensiig tűnik logikusnak. Gondolom előbb utóbb kiderül mi az ábra.Kép

Csutka
csutka

csutkaKép

Ha a doki azt mondta, akkor ugy is leszKép Nekem elore megmondta, hogy ket vagas lesz. Neked igy azert jobb lesz, ne felj.

Vica
vica72

Nekem a lapar után kellett prütykölni, mert 8. napon volt a lapar, és az ov-t nem akartuk elszalasztani.KépKép Lightos szex mehet szerintem, nem volt vészes, pedig nekem is a Vioca által említett vágások voltak.

CsutkaKép
A hystero-nál szerintem nincs vágás, a laparnál van. Nyugodj meg, biztos úgy lesz, ahogy a doki mondja. Azért előre borotváld le magad alul, sok kellemetlenségtől megóvnád magad.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?