A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CatKép, VicaKép, KingaKép

Köszi az infókat! Akkor borotválok is!

Hogy az hogy tud bökni ha nővésben van!Kép
csutka

Most olvastam a kismamik topicjában, hogy Noémi kislánya megszületett! Talán a régebbi tagok még emlékeznek rá. Nagyon megható a története, aki egy picit ráér, megéri elolvasni!Kép
csutka

Elmondjatok Noemi tortenetet roviden az ujaknak is? Hadd oruljunk mi is, hogy megint tortent egy csoda!

Koszi
dodo

Cat! Remélem tévednek a PCO-val kapcsolatban.

Hétfön be kell feküdnöm a korházba, január végén már biztos hogy megszületik a baba, mire visszajövök sok babás hirt akarok olvasni!!

Sziasztok: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

CsutkaKép
Olvastam a történetet, végig is pityeregtem az egészet, olyan meghatóKép

Drága KarmenKép
Fájdalommentes szülést kívánok Neked, és, hogy végre teljesüljön az eddig elérhetetlennek tűnő álmod, ami valóban egy csoda,hogy egy pici csomagocska szuszogjon békében a pocakodon!!!!
Vigyázzatok nagyon magatokra!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Csutka!Kép
Nekem is volt hiszteroszkópiám, hüvelyen keresztül végzik, nem kell a szokásosnál több borotválás. Ha laparral együtt van lehet hogy vágnak, de így biztos hogy nem!
Nekem csak vizsgálat volt, nem találtak semmit, ezért nem is kellett bent rendet rakni, 2-3 napot kellett csak várnunk az akciózással, mert azért csak megterheli a méhet hogy bekukucskáltak. Altatásban megy a dolog, utána volt 1-3 csepp vér, semmi egyéb.

Csicsóka!Kép
Örülök hogy a példám neked is segített!Kép Azóta is gondolkoztam, hogy vajon a megemelt Utro segített-e ezúttal terhesnek maradnom, de tulajdonképpen mindegy is, fő hogy sikerült!!!

Leone

KépKép
leone

CSUTKA: a legjobb kezekben leszel, az egyik legjobban műtő orvos Bp-en. Gyermeksebészi végzettsége is van és nagyon ügyes keze. Engem már össze-vissza műtött és utoljára még meg is plasztikázta a köldökömet, csak úgy magától! Hiába kerestem magamon a régi heget.
KARMEN:nagyon fogsz nekünk hiányozni! Tudasd velünk, ha megérkezett a picurkád!Egy emberként szorítunk itt Nektek!
CAT:este hívlak!
Virág
virag

Kármen
Nagyon drukkolunk neked! Remélem látunk majd fotókat a babócáról! Nagyon vigyázzatok magatokra!

Orsi
Hónapok óta este 1 szem bromót szedek! De hallgatva a tanácsodra most lecsökkentettem az adagot félszemre. Nekem is furcsa volt, hogy csak így egyik napról a másikra abbahagyjam. Gondolom elég lezs 4-5 napig a félszem, utánna pedig csak negyed szemet veszek be aztán szép lassan abbahagyom. Remélem így nem lesz gond!
Kösz a segítséget!
Enikő
Enikő

KarmenKép
Nagyon drukkolok és sok sikert a szüléshez,legközelebb kérjük a paramétereketKép
IldikóKép
Kép
ildikó_4

CsutkaKép
Megmondanád légyszi hogy hol tudom elolvasni a Noémi történetét ,mert engem is érdekelneKépKösszikeKép
Ildikó Kép
ildikó_4

Edit Kép
szerintem így teljesen jó Kép Vigyázz magatokra!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt!Kép
Egy nappal megint közelebb kerültünk a célhoz.
vizkrisz

Sziasztok!

virágKép

Köszönöm az infót, ezt jó tudni!

IldikóKép

A "friss kismamák" nevű topicban, az utolsó pár nap valamelyikén megtalálod!Kép

KarmenKép

Kívánom a legjobbakat, nagyon sok boldogságot a picúrhoz!Kép

LeoneKép

Köszi neked is, nálunk annyiban más a helyzet, hogy van egy myomám, meg mindkét oldalon elzáródás, így sajnos nem úszom meg csak úgy...Kép de már mondtam is, és most is csak azt tudom mondani, hogy űállok elébe, ez megint egy következő, elég nagy lépés a cél feléKép

CatKép

Noémi történetét én is megkönnyeztem, de szerintem közülünk mindenki meg fogja, nagyon szép!Kép

Jó napot mindenkinek!Kép
Csutka
csutka

Sziasztok!

VirágKép

Köszönöm az infót, ezt jó tudni!

IldikóKép

A "friss kismamák" nevű topicban, az utolsó pár nap valamelyikén megtalálod!Kép

KarmenKép

Kívánom a legjobbakat, nagyon sok boldogságot a picúrhoz!Kép

LeoneKép

Köszi neked is, nálunk annyiban más a helyzet, hogy van egy myomám, meg mindkét oldalon elzáródás, így sajnos nem úszom meg csak úgy...Kép de már mondtam is, és most is csak azt tudom mondani, hogy űállok elébe, ez megint egy következő, elég nagy lépés a cél feléKép

CatKép

Noémi történetét én is megkönnyeztem, de szerintem közülünk mindenki meg fogja, nagyon szép!Kép

Jó napot mindenkinek!Kép
Csutka
csutka

Sziasztok lanyok!

Tegnap voltam HSG-n. Szerencsere mindket oldalon atjarhato vagyok. Kép Maga a vizsgalat nem volt veszes, kaptam egy kabito injekciot, amitol a plafon elkezdett hatrafele menni, es kicsit tenyleg elfelejtettem, hogy mennyire ideges vagyok.
3-szor ereztem egy kicsit nagyobb fajdalmat. A doki nagyon aranyos volt, visszajatszotta nekem a felvetelt. Estefele sajat felelossegemre hazamentem.

Erdekesseg a dologban, hogy ketten voltunk egy szobaban egy lannyal, aki abortuszra varakozott. Amikor ezt elmondta, akkor egy-ket percig visszafogtam magam, hogy nehogy valami meggondolatlant mondjak. De aztan kesobb, mikor en visszajottem mar a hsg-rol, akkor elmeselte, hogy milyenek a korulmenyek, es vegulis meg tudtam erteni. Meg egy kicsit engedekenyebb is voltam afolotti oromomben, hogy atjarhato vagyok. Kép Nagyon kedves lany volt, bar elsore nem annak latszott. Megrazo volt, amikor visszajott az abortuszrol, es elgondolkozott rajta, hogy most mit is tett. Mar ket gyereke van, az egyik betegen szuletett, es ugy erezte, hogy egyeb korulmenyek miatt sem vallalja ezt a gyereket...

Mandula
mandula

Mandula!
Jaj, de jo hogy atjarhato vagy! Ez nagyon jo hir!
Jo is neked hogy nem fajt, jo hogy kaptal injekciot elotte. En nem kaptam sajnos es nagyon fajt.

Hat a melletted levo lany tortenete eleg szomoru.
Nem is tudom mit lehet erre mondani.
Remelem nem kerulunk ilyen helyzetbe, hogy igy kelljen donteni. Neha eszunkbe jut mit csinalnank, ha beteg lenne, de aztan elhessegetjuk a gondolatot, hogy eleg lesz akkor gondolkodni rola, mikor ott vagyunk. Szegeny lany, nagyon sajnalom ot.

Noemi tortenetet en is most elolvastam. hat mit mondjak. Nagyon konnyeztem, szerencsere nem látták itt a cegben, es most mar nem is felek tole annyira.

Karmen
Nagyon drukkolok en is es varjuk mindnyajan a hireket!!!

dodo
dodo

MandulaKép
Gratula az átjárható petevezetőkhöz. Nagyon ügyes voltál. Én a sok rossz tapasztalat miatt már be lettem volna tojva.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Emlekeztek meg ram?

Kepzeljetek lett tegnap egy pozitiv tesztem.
Kép Kép Kép Kép
Vendég

MandulaKép
Szuper, hogy minden ilyen siman mentKépOrulok, hogy atjarhato vagy, akkor most mindent bele apavalKép
Tenyleg szomoru, ha valakinek arrol kell gondolkodni, hogy miert is nem tudja megtartani a babat. De az nem lehet ok, hogy a masik betegen szuletett, mert mi az eselye, hogy megegyszer ez elofordul??? De gondolom mas is kozrejatszott a dologban.
Bennem is felmerult mar, hogy mi lesz, ha beteg lesz, mert ugye ez nalunk elofordulhat, de az otthoni nogyogyaszom mondta azt, hogy ha tudnam, hogy beteg lehet, akkor mar nem kellene?
Erdemes ezen elgondolkodni.......

Vica
vica72

MagikaKép
Ez nagyon szuper!!!! Gratulalok!!!! Meselj magadrol, hogy sikerult???

Vica
vica72

Regen tobbet jartam ide, de mindenki eluldozott, hogy ne jojjek mert ittragadok.
De nem igy lett.
Ez volt az elso honap, elso probalkozas.
Remelem nem lesz gond kesobb. Kép
Nagyjabol ennyi.
Vendég

Magika!
Gratulálok a csíkokhoz!!!KépKépKép
Akkor ez egy spontán terhesség?
Mandula!
Éljen az átjárhatóság!Kép
Kriszta
vizkrisz

Mandula Kép
Örülök, hogy átjárható vagy. Érdekes ez a saját felelősségre távozás. Nálam fel sem merült, hogy be kellene feküdni akár egy percre is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen spontan, most szerettuk volna.
Ujév hajnalan keszult, a hom szerint. Kép

ezt akartam csak nektek elmeselni.

Jo hetveget nektek.

sziasztok
Vendég

Sziasztok!

MagikaKépKép Gratulálok! Így kell ezt csinálni. Ügyesek és szerencsések vagytokKép Bodlog babavárást.

VicaKép Várom a híreket és drukkolokKép

Kele
Kele

Orsi Kép
Igen, en is azert mertem csak eljonni, mert hogy kozuletek talan egyvalakinek kellett bentmaradnia. No meg nem ereztem, hogy kulonosebb fajdalmaim lennenek.

Magika Kép
Gratulalok! Milyen jo lenne, ha ez igy menne mindenkinel...

Lanyok Kép
Visszaterve az abortuszos lanyra, azt nem mondtam, hogy az elso gyerek lett beteg, es a masodik gyerek 6 ev utan jott ossze nekik, ugy, hogy egyaltalan nem vedekeztek kozben. Akkor nem merult fel benne, hogy elvetesse, de rettenetesen felt mindvegig a terhessege alatt, hogy beteg lesz a masodik is.

Mandula
mandula

Lányok!Kép

Biztos én vagyok a béna, de Noémi történetét nem találom. "Csak" a szülésbeszámolót. Arra gondoltatok?

Kele
Kele

Kele Kép
Noémi profiljában megtalálod a történetét röviden.

Alena
alena

Sziasztok!

Remélem csatlakozhatom hozzátok én is.
Néhány szót magamról:
26 éves vagyok, a párom 32. Szeptember óta próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül.
Gondoltam ez nem olyan nagy idő, hogy aggódjak, de mégis.
Ezért elmentünk andrológushoz, aki megállapította, hogy a kiskatonák nem mozognak.
Hát röviden ennyi!
Alin

Alin Kép
Ügyesen tettétek, hogy andrológushoz mentetek. Andrológia ügyben tudok segíteni. Ha gondolod, dobj egy mailt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm Orsi, a mail ment.

Mivel látom, hogy orvos ügyileg nagyon felkészültek vagytok, kérlek adjatok tanácsot a következőben:
a legutóbb mondtam a nőgyógyászomnak, hogy kezdek aggódni, hogy nem jön össze a baba (5 hónapja próbálkozunk). Erre azt mondta, hogy ráérek majd 1-2 év múlva aggódni. Viszont, hogy most kiderült, hogy mi a helyzet a katonákkal én nem így látom a helyzetet, hogy ráérek aggódni később. Szóval szeretném, ha engem is elkezdene kivizsgálni, de a fenti szöveggel elküldött, és félek, hogy ha elmondom neki, hogy mi a helyzet a párommal, akkor arra hivatkozva ismét ki fog kitérni a kivizsgálás alól, hogy nem nálam van a gond. Szóval abban kérek tanácsot, hogy hogyan érhetem el, hogy az én kivizsgálásom is elkezdődjön csupán 5 hónapnyi próbálkozás ellenére is, vagy pedig hova forduljak ezügyben.(a dokim eddig csak kenet vizsgálatokat csinált)
Alin

AlinKép
Mennyire rossz a párod eredménye ? Spontán érdemes próbálkoznotok ? Mit mondott az andrológus ? Ha megírod ide az eredményt, akkor páran tudnak neked segíteni.

Egy hormontükröt érdemes lenne nézni nálad is, a ciklus 3. és 24, napján. Ha nem hajlandó erre az orvosod, akkor keress másikat szerintem. El hiszem, hogy már az 5 hónap sikertelenség is idegesít, engem is idegesített, bár neked valószínűsíthető, hogy a párod miatt van a sikertelenség. Ha új dokihoz mész, akkor füllents egy kicsit a próbálkozási időt illetően. Ez megbocsátható bűnKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Alin
Szerintem is érdemes megnéznia hormontükröt, és ha a dokid nem hajlandó akkor érdemes egy másik dokit keresni! Szerintem muszály füllenteni mert az öt hónap miatt még lehet, hogy nem akarnak foglalkozni a dologgal!

Magika!
Gratulálok a kis pocaklakódhoz! Nagyon vigyázzatok magatokra!

Mandula
Ez nagyon jó hír hogy átjárható vagy! Gratulálok! Mostmár mindent bele.
Enikő
Enikő

MagikaKép
Nagy Nagy GratulaKép
Mandula Képörülök hogy átjárható vagy és sok sikkert kivánok nekedKép
AlinKép
Szerintem ha keresel másik orvost akkor ne mond nekki az 5 hónapot mert az orvosok ugy vanak vele az még benne van az idöbe.És mond el nekki hogy te is ki szeretnéd vizsgáltatni magad.

IldikóKép
ildikó_4

BESZTI!!!
Most olvastam egy másik topicban a jó hirt, de oda nem akartam irni,mivel nem vagyok tag.
Nagy-nagy gratula "a majdnem 5 hetesnek"!!!KépKép
Ha jól sejtem, most sokkal hamarabb sikeresek voltatok,mint Nátánnal...Nem hiába, nagy tudós lettél itt a témában....
Gartula mégegyszer!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szasztok!

Elég kihalt ez a topic, ne próbáljatok átvágni, nem hiszem, hogy egyszerre mindenki babás lett, és magamra maradtam!Kép Szépnek szép lenne, de sajnos ez elég valószínűtlen...Kép

JÓ HÉTVÉGÉT!
Csutka
csutka

CsutkaKép
Én is itt vagyok még, nem vagy egyedül. Mindenki romantikus fehérneműket ment vásárolni a hétvégi hancúrhoz.KépKép Elvégre EditnekKép is bejött a piros bugyiKépKép

Jó hétvégét !
CatEye

Cat
Kép
cateye

CsutkaKép
Én is itt vagyok még, nem vagy egyedül. Mindenki romantikus fehérneműket ment vásárolni a hétvégi hancúrhoz.KépKép Elvégre EditnekKép is bejött a piros bugyiKépKép

Jó hétvégét !
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziaszok!
En is itt vagyok, es kepzeljetek voltunk is reggel a ferjemmel dokikanal, es elkezdodtek az UH-ok. Ma van 6. nap. Szoval endom 5 mm, jobb oldalon egy 11 mm-es, baloldalon egy 12 mm-es petesejt lathato. Kaptam ma egy puregont, meg holnap is ad egyet be a ferjem otthon, es hetfon kontroll, majd szerdan es penteken is, 2 naponta UH. Valamikor kb. 26-a korul inszeminacio.
ja es kaptam meg egy Gynoflor nevu huvelytablettat (6 db). Valaki ismerit ezt hogy milyen? Most kaptam eloszor.

Nagyon kerlek nagyon nagyon drukkoljatok! Ez lesz mar a 4. inszem es olyan boldog lennek ha sikerulne!!!

Orsi

Megkerdeztem a bromot a dokitol, meg azt is hogy nem akarna-e tobb petesejtet erlelni, hogy nagyobb legyen az esely. A bromora azt mondta, hogy csinalhatunk egy kontrollt jovo ciklusban (ha veletlenul nem sikerul) a 3. napon, most mar lekestunk, de nem feltetlenul megy vissza arra a magasabb ertekre a prolaktin, es azt mondta, hogy nem okozhat vetelest, hanem a peteerest befolyasolhatja, magyarul ronthatja ha magas a prolaktin.
A tobb petesejtet meg nem nagyon tamogatta, azt mondta max 2-ot szoktak, esetleg nagyon ritkan harmat, hogy elkeruljek a tobbes terhesseget. Na, azert most kapok ugye 2 puregont, ugyhogy attol lehet hogy lesz most tobb.

De azert kerek szepen sok sok drukkot!

nagyon koszonom elore is.

dodo
dodo

Dodo: Megy a drukk.xxxxxxxxxxxKép
Nekem az inszem előtti 10. napon 4 petesejt volt érésben (két nagy 15x17, 20x22 és két kisebb) mindez 5 db serophene-től ami semmi mellékhatást nem okozott szerencsére. Hol van neked endod? Kezelték valaha vmivel?
Jó hétvégét mindenkinek! (bár én itt leszek holnap is)
Kriszta
vizkrisz

Dodo Kép
Nagyon nagy drukkkk Kép
Most múlt el úgy hogy hétfön doki bácsit meglátogatom Képremélem valamit tud is csinálni Kép
Én is kivánok jó hétvégét de én is leszekKép

Ildikó Kép
ildikó_4

Dodo Kép
lehet, hogy igaza van a dokidnak, de egy vérvételen azt hiszem semmi nem múlik.
Drukkolok az inszemhez.

A gynoflor egy laktobacilust és nem tudom még mit tartalmazó tabletta. Én is kaptam valamikor tavaly. A hüvelyflóra egyensúlyát segít megőrizni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok szép jó napot kivánok nekktek, KéppussziKép
Ildikó Kép
Kép
ildikó_4

Ildikó Kép Kellemes napot neked is.... (innen az íróasztal mögül... én már megint tanulok Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Összinte részvétem(már ami a tanulást illeti)Kép
IldikóKép
ildikó_4

LanyokKép

Nem akarom a jovo hetet ilyen hirrel kezdeni, inkabb megirom most. Sajnos nem sikerult az inszem, ma ujbol kozetek tartozom egy remenyt kelto 2 napos keses utan.
Nem vagyok letorve (meg)Kép, de azt hiszem egy kicsit pihentetjuk magunkat, attol fuggoen ha az orvos is ezt tanacsolja.

Azert a tobbi inszemesnek megy a drukk, ne kovessetek a peldamat.

Vica
vica72

Évi.
Igazságtalanság a sorstól, hogy megint nem jött össze.Kép
De lehet, hogy egy kis pihenés meghozza majd a várva-várt sikert.
További kitartást és a következő ciklusban több sikert.Kép
Én ma vagyok 8 nappal az inszem után. Tegnap voltunk anyáéknál és mindenki élénken érdeklődött, hogy hogy érzem magam...és vizsgálgatva bámultak.Kép Pedig nekik 4 gyerek után már igazán tudniuk kéne, hogy 8 nap után még ha van is "valami"..akkor sincs semmi tünet. Kép
Kriszta
vizkrisz

VicaKép
Sajnálom!Kép Pedig úgy drukkoltam!

Egcsi
egcsi

ÉviKép
Nagyon sajnálom Kép de azért kitartásKép
Én holnap megyek a dokihoz ha hazajöttem akkor majd leirom hogy mi volt.
VizkriszKép
Neked meg nyugi sikkerülni fogKép

IldikóKép
ildikó_4

Éva
Nagyon sajnálom, peddig nagyon drukkoltam nektek!
Remélem a pihenés tényleg medhozza a sikert!

Lányok

Csütörtökön kell mennem UH, de én annyira félek, hogy már nem lesz ott semmi. Tudom, hogy ez csak az én butaságom, de annyi roszat lehet hallani, és megmondom őszintén ezért félek annyira. Remélem nem lesz semmi baj és csütörtökön megláthatjuk a kis babszemet.

Enikő
Enikő

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?