Sziasztok!
Évi!
Nincs mit!

Ha rajtam múlik, nem sokszor fogsz ám visszapottyanni.
Lili!

Aha,hát én nem láttam a hasonlóságot, mert a tiéd magasabb és nagyon remélem,h. fent is marad.
A hőmérőzésről látom már írt Évi is, én is hozzáteszek. Fontos,h. a hőd mindig ugyanazon a helyen mérd, és kb. +- 20 perces intervallum legyen az eltérés, így tuti biztos lesz a görbéd!!

De remélem nem kell sokáig mérned.

Ja és még valami, tényleg csak az ébredési hő számít, ne csapd be magad azzal,h. máskor is méred (vagyis ezt úgy akartam érteni,h. néha már reménykedik az ember, pl. nekem tegnap este 37,8 volt a hőm)

Pihenj nagyon sokat és vigyázz magadra!!
Kacsa!
Biztos nagyon rossz lehetett, nem értem miért nem simogathattad meg.
Teljesen igazad van, csak tudod, már 1 éve próbálkozunk a babával, nem pár hónapja, és ezért kérdezgeti mindenki, meg már a szülők is szeretnék a kezükben tartani az unokájukat.
Persze, majd elmúlik a depim és akkor újra a régi vidám leszek.
Eszter!

Annyira jól esett,amit írtál!!

Tényleg nagyon hasonló cipőben járunk. Remélem,h. a táblát nem neked kell adnom mert hamarosan babás leszel, de ha mégse…:lol:
Hát igen, tényleg beleélem maam, újra-meg újra és bízok, de nagyon. A hőmet már 1 éve mérem, a nyákom is nézem, lassan már annyira ismerem a testem,h. csak na.

Igen használok PG53-at, nekem meg a Pé előtt 3-4 nappal már mutatja, és egész hónapban végig, szinte minden nap. Úgy tudom,h. ezt a „páfrányt” a sókristályok okozzák, amik főleg a magasabb ösztrogén szint esetén jelennek meg. De lehet,h. hülyeséget írok…..
Nagyon-nagyon szorítok mindkettőnknek!!!!!!
De te most a 39cn-en vagy, nem???????
Lehet,h. még ma sem lesz otthon net, és lassan elindulok a postára, holnapig is millió puszi!