A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babaimádó!
Köszönöm az együtt érzést...
justyno

Igazad van, kettőn múlik ez az egész. Hát ha később megváltozik az álláspontja.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

justyno: Van erre egy kis szikra remény is? :( Én is nagyon sajnálom, ne haragudj. Egy kicsit félreértettem a hozzászólásodat. Nekem úgy jött le, hogy nem akarsz babát. Vagyis sajnos félig meddig igaz, miatta nem szeretnéd. :(

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nagyon bízom benne hogy egyszer megváltozik neki...
Csak most félek hogy ha terhes vagyok akkor mi lessz?!
Bár nem hiszem hogy az lennék, annyit olvastam már forumokat ahol leirták a lányok hogy milyen érzéseik voltak, nekem semmi tünetem nincs... Ugyhogy nincs baba:(
justyno

justino ha párodnak már van két gyermeke, akkor biztos melletted fog állni ha most lesz egy harmadik. Drukkolok nagyon, hogy midnen úgy alakuljon, ahogy te szeretnéd! :lol:
Vendég

Köszönöm lányok nagyon kedvesek vagytok... Nagyon jól esik...
Megmondom őszíntén én nagyon örülnék neki ha a teszt 2 csikos lenne :D
Holnap veszek is egyet és szombat reggel megcsinálom... Szorítsatok...
Nektek van már babátok? Pontosan mikor jelentkeznek a terhességi tünetek?
justyno

Justyno,
van akinek pontosan semmikor. Erre nem lehet alapozni. Remélem úgy alakul ahogy szeretnétek... de azért legközelebb ha a doki azt mondja hogy védekezzetek (és nem akartok még babát) akkor azért tegyetek valamit. Kár lenne ha szomorú vége lenne egy nem kívánt babás történetnek... :(
Vendég

Szomorú vége az biztos nem lessz... Mert ha most terhes vagyok akkor ez a bab meg fog születni akkor is ha ő nem akarja és akkor is ha elhagy... Soha de soha nem vetettnék el egy gyereket....
Ha szeret akkor ugyis mellettem marad....
justyno

Megjöttünk. :lol:
Minden rendben a kis pöttömmel, hála istennek! Esküszöm őszültem egy csomót ma délelőtt. Amikor beadtam a kiskönyvemet, elbőgtem magam, de be is hívtak rögtön.
Mellső fali placenta, EGY magzat :lol: , szívfrekvencia 180/min, CRL 46,6 mm, BPD (fejkörfogat) 17.8 mm, nucha 1.3 mm, mellkas 16X16 mm, mindkét kéz és láb látható, mozog mint állat, a végére profilból jól hátat is fordított, de előtte mutogatta a lába közét, csak még nem látszik, mi van ott, de nem egy szégyenlős gyerek. :lol: Egyszercsak bukfencezett egyet és máris a két lába közét láttuk, utána meg hátat fordított. A kezeit folyamatosan a szájába gyömöszkélte. Uh szerint 11+4 vagyok ma.
Annyira megkönnyebbültem!!!! Itt bőgök... :lol:
Köszönöm a drukkokat!
Az ingyombingyomról le lettünk tiltva, valszeg az okozta a folyást :oops: , saját dokim államvizsgáztat, de lehet, kapok gyógyit rá.

Kép
szilcsi

Kép

Kép
szilcsi

szilcsi: óóóóó, mennyire jól látszik a pici. Örülök, hogy minden rendben van. :D Szabad egy kicsit pityeregnem? :oops: Úgy elrohantál, egy kicsit beaggódtam. :?

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok csajok!

Már nagyon rég nem jártam erre (történt is egy s más azóta velem) ígyhát könnyebb lesz megkérdezni, hogy hogy vagytok?

Nálam van fejlemény prolak ügyben! Elemntem a házidokihoz aki szerint is tartósan kell szedni a bromót, de hogy ha teherbe esek akkor inkább kérdezzek meg egy szakembert! Mindenesetre amikor megmondtam neki, hogy mindenféle elővizsgálat nélkül kaptam egy gyógyszert "osz'csumi" megállt a kezében a toll és kerekre nyitott szemekkel pislogott és bután néztek egymásra az ápolónővel is. Kis gondolkozás után úgy döntött, hogy elirányít az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika női endokrin rendelésére egy kicsit komolyabb tudású doktorhoz! Dr. Szendeiről van szó. Valaki nem ismeri véletlenül? Csakmert ha lehetne, kicsit "felkészülnék" belőle! :) Jaj igen! Emellett adenoma megalapozott gyanújával elküld hormonvérvételre és MR vizsgálatra is, amitől én még jobban félek mint a szüleimtől, vagy a keggázabb vizsgától a suliban! Ti már voltatok olyanon?

Puszi

Libus
lilaliba

Szia lilaliba! Jól tetted, hogy elmentél a házidokihoz. Kezdő lépésnek nagyon jó volt. Sajnos én nem ismerem Szendei doktort. Keress rá a google-ben, hát ha van magánrendelése és annak pl. honlapja. Vagy a babanetes fórum településszerinti topikjaiban hátha van valahol szó róla. Vagy a nlcafe fórumok között. Kifogytam az ötletekből. :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok csajszik!

Szilcsi, ne hozd ránk még1-szer a frászt!! Grat hogy minden OK! Sztem fiad lesz.

Liba, nézz át a +/-tapasztalatokhoz, itt van fent a fogamzáson belül, és az utcsó 3 hozzászólás erről a dokiról szól!!

Áfi, jó fej a lánykád! :lol:

Katica, mikor tudsz pihizni egy kicsit? Nagyon vigyázz magadra!

Gaby, Ancsa???????????

Bettike, fogadd kézfogásom, és sok-sok szerencsét hozzá!!

Kép
kata05

Szilcsi! látom mégiis lett kép! :lol: és még látszik is a kis tündér lalátok! vagy ilcsikétek! :lol:
remélem már megnyugodtatok! hatalmas ölelések mennek!

csajok, nekem meg elkezdett fájni a hasam ma mensisen. ez a 24.nap :shock: egyszer már a 18.napon ugyanez volt! ajajaj
[size=9]hőmet mértem topiknyomáshatására 36,7 2 napja egyre alacsonyabb [/size]
lilaliba szijja!
Vendég

sziasztok!

Köszönöm szépen az ötleteket, itt a fórumon belül megnézem mindenképp! A google-n már kerestem de csak a klinikai elérhetősége van meg! Nem baj! :) Megkínozni nem fog, max bőgve jövök ki tőle, de azt meg túlélem! Makd megkérek valakit, hogy kísérjen el :D

Libus
lilaliba

kata hogy vagy?
Vendég

Szia boni! :):):) Hogy vagy?

Libus
lilaliba

Asszem nem a legjobbkor kérdezed! mert nem tudok őszintén Köszönöm jól al válaszolni! de azé elvegetálok!
Vendég

Boni, jól vagyok! Dolgozom ebben a dög melegben ahelyett hogy a kertben feküdnék a napon!
Hétvégén megyünk a Velencei tóra!

Kép
kata05

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás, aztán rohanok babanézőbe...

Voltam UH-n, de még nincs domináns tüszőm...Szombaton megint megyek...Remélem arra már látunk is vmit, amiből kb ki lehet következtetni az inszem időpontját...

Szilcsi: örülök, hogy minden oké Veletek!

Többieknek is puszi!

SzezsoKép
KépKép
szezso

bezzeg mi most nem . majd két hét múlva!
enyim uram megint külföldiába megy csokivadászatra! :cry:
Vendég

boni: nagyon sajnálom! :( van valami baj? tudok segíteni?

szezso: Drukk a tüszőidnek! :D

kata: köszi szépen a nlc-s ajánlatot, alapjába véve azt tudtam meg róla, hogy jó doki, ugyan furi stílussal, de rajta kívül az országban csak 1 emberke tudja még amit ő

Libus
lilaliba

Boni, nem sokat látod urad! :cry: Mit dogózik?

Kép
kata05

boni: te legalább tudod, hogy ki az urad! :lol:

Libus
lilaliba

szezso: +++++++++++++++++ :D

boni: nem írtad elég kicsi betűvel. majd kiguvadt a szemem, de sikerült elolvasnom :lol: :lol: Mondjuk, annak meg kevésbé örülök, hogy csökken a hőd, de a 36,7 még nem ok arra, hogy feladd. :wink:

Szilvi

szilvaqueen

uram vállalkozó és néha (nyáron többször ) áruért megy külföldre.hetente egyszer, most a héten kétszer! d e a hét többi napján velem avn, így tudom ki az Uram! :lol:

szilva ha estefelé dobok egy görbét akkor má nem ezt mondod! :lol:

lilaliba importáljunk gyerekeket kínából! :lol: köszi, de majd az élet megoldja!
Vendég

boni: ne beszélj már! Nekem lesz majd import csíramentes kisöcsim! :lol: :cry: Mindenesetre kívánom, hogy minél hamarabb oldódjon meg! +++++++++++++++

Libus
lilaliba

köszike!

megyek, mert talizom sógorral, b.nőjével!
estefelé jövök!
Vendég

Lila szívesen! Én is véletlenül bukkantam rá!

Boni, a ciklus miatt vagy elkenődve? Vagy más?

Szezso, nagyon izgi ez a hónap!

Kép
kata05

én is lépek.

Szilvi

szilvaqueen

Legyetek jók! és legyen szép napotok!

Libus
lilaliba

Szilcsi! Jól ránkhoztad a frászt!!!!!!!Örülök, h. minden ok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Ért vki a hőgörbékhez? Túl a peteérésen csak emelkedik, emelkedik...
swety

Swety! Pont az a jó! Fel tudod dobni nekünk, hogy megnézzük?

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Beestem én is lányok, pussz mindenkinek!

Áfi! Enikőnek óriási dumája van :lol: :lol: :lol: Az ember meg csak ég, ugye :roll: :oops: :lol: :lol:
Miksa a múlt héten csinált velem olyat, hogy tök ciki volt. Az utcánk végén van egy nagyon éles kanyar, onnét visz le egy meredek, nagyon szűk kis utca. Namost az ott lakók épp a sarokra teszik ki mindig a kukát, és nem viszik be sosem, mindig napokig kint hagyják, miután kiürítette a kukás autó. Nem lehet elférni mellette, mindig fél az ember, hogy meghúzza a kocsit, főleg a nagyobbat. Én meg mindig anyázok miatta, ha arra megyünk kocsival. A múltkor sétálunk arra gyalog, illetve a kölyök kis motorral, megáll, bebámul az udvarba, ahol kinn az egész família, és ordít, ahogy a torkán kifér: "Mama, ezek soha nem viszik be a kukát?" Komolyan a határon voltam, hogy kap egy fülest...
Olyanokat csinál, hogy döbbenet. Mindenkivel szóba áll, mindenkitől számon kéri, hogy mit csinál és miért, de úgy ám, hogy mi megyünk az úton, ő meg bekiabál. Ciki, mert nem mondhatom, hogy ne foglalkozzon másokkal, mert itt mindenki köszön mindenkinek, de néha kellemetlen, nem is mindenki jófej, és van, hogy egy óra alatt érünk el a boltba. Ma meg állandóan visszajárt egy üzletben egy eladó kekszeszacskójához, mert a csaj adott neki egy szemet :oops:
Szóval 3,5 évesek :roll: :lol: :lol: :lol:

Szilcsikém! Örülök, hogy minden oksi, és a kép is egész jó, ahhoz képest, ahogyan készült :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Liba,
ha az MRtől félsz, semmi okod rá. Én voltam, nem fájdalmas. Egy böhöm nagy izébe kell beküdnöd (vagyis betolnak) ami zörög és csattog a füled mellett. Kicsit klausztrós, de túlélhető. Kapsz egy vénás kontrasztanyag injekciót is, az se fáj jobban mint a vénás ijekciók általában. Az MR egyébiránt mágneses rezonanciát jelent, képalkotó eljárás, de nem sugárzik mint pl a röntgen és pontosabb képet is ad, "felszeletelve" mutatja az agyad. Cserébe viszont viszont nagyon drága. (Persze TB állja)
Vendég

Szirmi! :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom, jó volt ez a sztori, bár tudom te ezt nem így élted meg!

El kezdtem szédülni! Szeretem a meleget, de ez most sok!

Kép
kata05

Igen Kata, most már mi is vigyorgunk rajta, de akkor és ott rém ciki volt, mi tagadás :roll: :wink: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!ma lementem Velencei tóra! holnap jövök.hirtelen elhatározásból visznek sógorék.
KAtám igen
Vendég

Sziasztok!

Hát, ennek a napnak is vége - munka szempontjából legalábbis.
Most neki kéne állnom a tanulásnak, 21-én szigorlatozom. Ááááá! :twisted:
Úgy volt, jövő héten szabin leszek, de kolléganőm kisfia bárányhimlős lett (ma jöttek ki a pöttyök), háát, nemtom, hogy hétfő-csütörtökig hogy tudok itthon maradni tanulni. Valószínű sehogy, igaz :?:

Szirmi: :lol:

Szilcsi: jól megijedtem én is, ahogy olvastalak. Örülök, hohgy okés minden a Babáddal. Helyes nagyon.
Az én körömömön pillangó van. :wink:

Bettike: gratu. És most mi van a babaprojekttel?

Gaby: üdv.
Libus: mi az, amit csak a Te dokidon kívül csak még egy tud az országban? :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

csak gyors bekukkantásra van időm.

szilcsi: örülök, hogy minden oké.

holnap déltől vizsgázok. utána majd írok nektek!

addig is mennek a drukkok mindenkinek!

kati
katica30

Sziasztok Lányok!
Voltam dokinál, de a kommandosaimat nem mertem bevetni, így
hát csak szendéskedtem és pírultam. Azt mondta, hogy túl görcsös
vagyok, meg még nem járt le az egy év, és felejtsem el a hőmérőt.
A hőmérő az enyém, nem adom senkinek :twisted:
De komolyra fordítva a szót, felírt : Gynevacot és Mastodynonetet.
Így minden héten mennem kell szúrira hozzá.
Ezek a gyógyszerek tulajdonképpen mire szolgálnak :?:
Mondta a doki, de nagyon ideges voltam és zavart.
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
Mastodyizé:
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/0/medicine
Valami homeós vacak.
A Gynevac meg még annyit se ér. Válts orvost!!! :evil:
Vendég

SIKERÜLT AZ ÍRÁSBELI ZÁRÓVIZSGÁM!!!
Nincs jegy, csak megfelelt és nem felelt meg. Holnaptól tanulhatok a jövő hét pénteki szóbelimre :P
Vendég

ÁFI! azt mondta doki, hogy hormont nem ír fel, csak ha egy év után se leszek terhes. de akkor elküld meddőségire.
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok! Szép estét!

Snufi! Most már legalább olyan szép vagyok, mint te (kozmetikus, manikűrös kipipálva)! :lol: :lol:
A babaproject tovább folytatódik!
Azon gondolkodtam most pont, hogy tuti most leszek babás, mikor egyik álmom teljesülni látszik, de csak azért, hogy nehogy már minden úgy legyen, ahogy akarom! Izgi lenne szombaton egy +-at tesztelni!
De nem? Az milyen már, hogy igent mondok az állásra és még babás is lennék! Hihetetlen lenne! :roll:
De most ennek a tanításnak úúúúúúúgy örülök, hogy hihetetlen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: El sem tudjátok képzelni! E körül forog most minden gondolatom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilcsi! Napközben bele-bele olvasgattam és naggyon izgultam értetek egész nap! Már látom, hogy okés minden és izgi-mizgi babócád van! :lol: Gratula a kis mutogatóshoz! :lol:

Katica! Sok drukk a holnapi vizsgához, ügyi légy! :wink:

Ja Snufi! Valószínű sehogy! :( :?

Áfi, Szirmi! Remélem mihamarabb megismerhetem a dumis gyerkőceiteket! Én imádom, mikor beszólnak! :lol: Még ha nekem teszik is! :wink: :D

Szezso! Hihetetlen de végre időben tudjátok követni a tüszők növögetését! :lol: Király!+++++++++++++++

Kata! Köszönöm szépen! Kávéval hogy állsz? Jobban vagy már?

Ancsa írt nekem! 1 cn volt tegnap és kezdik a lombikot! (Remélem nem gond, hogy megírtam!) :oops:

Boni! Máris hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sonjus! A holnapi inszemhez nagggyon sok sikert!!!!!

Lili????????? Mi volt dokinál???????????????????????

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?