A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Virág Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág

Fel a fejjel majd eljön az idelye, hogy babás leszel. Kívánom neked, hogy minnél hamarabb így legyen. Erősnek kell lennünk, és akkor a nagy megpróbáltatások után mindannyian magunkhoz szoríthatjuk majd a babánkat.Kép Remélem ez-az év majd kedvez nekünk is.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ilyenkor nincs itt senki Kép az egész "éjszakaiműszak" átköltözött más topikba Kép

A szervezetem elkezdett valami "önálló helyreállást", legalább a ciklusom újra rendszeres lett.
Pénteken megjött, így holnap megyek a dokihoz és eldöntjük hogyan tovább...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Virág, nincsenek szavak Kép Kép

Sziszus Kép ez jó! Lehet hogy "csak" hagyni kell a tested egy kicsit hogy magához térjen Kép Én továbbra is drukkolok neked és mindenkinek ezen a topikon!!!! Kép

Soraya
soraya

Sziasztok!

VirágKép
Igazán együtt érzek veledKép!

Lányok!

Sajnos megjött vasárnap, így megint nincs jó hírem. Annyira szerettük volna, Pénteken a taknyászommal elmentem dokihoz, még mondtam is neki, hoyg olyan gyógyszert adjon a mi nem árthat. Nagyon rendi volt, még azt is mondta, hogy vegyek tesztet is, ami olyan az már mutathatja is. Vettem, meg is csináltam, persze neg. lett, aztán meg is jött....Kép Már nagyon el vagyok keseredve.Kép
Csutka
csutka

Virag!Kép
Nagyon sajnalom...KépRemelem mondanak valamit ma es legkozelebb tudni fogjak mit kell maskepp csinalni.

Sziszus!Kép
Ugy latszik bekoszontott a tavasz a szervezetedben isKép.A rendszeres ciklus az elso lepcsofok!Haladtok Ti is,meglasd!

szoszi
szoszi

Sziasztok Lányok!

Kép A teszt negatív lett sajnos.
Ma van a 28. napom, elvileg ma kellene megjönnie, de még eddig semmi!!! Kép

Akkor péntek előtt nem is érdemes tesztelni? Kifúrja az oldalamat a kiváncsiság!

Csutka, Virág!
Én is együttérzek Veletek, a legrosszabb az, amikor annyira bízol benne és megint megjön. Kép

Én sem merek bizakodni, bármelyik pillanatban így járhatok.

Dóri
dorci

SziszusKép
Látod a szervezeted nagyon jól helytáll. A rendszeres ciklus az alapja a babásodásnak. Hamar beköltözik meglásdKép

CsutkaKép
Csak közhelyek jutnak eszembe, de nem szabad feladni. Tudod, hogy mindenkinek lesz babája.

VirágKép
Egész éjjel rajtad gondolkoztam. Szerintem a méheddel lehet valami, hogy soha nem akar oda megtapadni az embrió. Nem véletlen a két méhenkívüli is, hiába mondják, hogy esetleges. Valamiért nem akarnak a méhben maradni. Most amikor már nincsenek petevezetők, így meg sem tapad egyáltalán, még egy biokémiai terhesség sem jön létre. Szerintem kérj egy hiszteroszkópiát, és ott centiről centire feltérképezik a méhet. Ez a lombik programod hibátlan volt, tuti, hogy nem ebben van a hiba.

KrisztaKép
Ne félj a lapartól, főleg ne az altatástól. Végig alszod az egészet, Csak az ágyadban térsz magadhoz. Pici fájdalom van utánna, de inkább feszítés a gázok miatt. Én beszari alak vagyok, tőlem elhiheted, hogy ez nem egy vészes műtét. Két pici heg emlékeztet csak rá, amik már 2 héttel a műtét után gyógyultak.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Virág!Kép Nem akarok hülyeségeket mondani, ezért csak annyit, hogy nagyon sajnálom!KépKép

Csutka!Kép Rád is sokat gondoltam, annyira sajnálom!KépKép

Sziszus!Kép Ez jó hír! Kis lépésekkel, de biztosan haladsz a cél felé!Kép

Lányok!Kép

Mindennap veletek vagyok, olvaslak benneteket, izgulok értetek, csak azért nem írok, mert most nem történik velem semmi. Jövőhéten hétfőn megyek dokihoz beutalót kérni vérvételre, meg akkor egy kicsit el akarok beszélgetni vele. Most ráérős időmben olvasom vissza ezt a topikot a legelejétől(!). Nagyon sokat tanulok belőle! Már 2001 áprilisánál tartok, és nevettem is annyit, mint amennyit sírtam!
Na,röviden ennyi, majd még írok, ha történik vmi, de azért tudjátok, hogy veletek vagyok, és nagyon izgulok mindenkiért!!!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Virág
Nagyon sajnálom Kép. Nálam már tuti befutó voltál.A mini talin mi is ott ültünk és körülöttünk mindenki babás lett. Lehet, hogy kellene mégegy tali.
Én ma adtam az első szurit. Ez csak amolyan bemelegítés volt, holnaptól jön a feketeleves. Cat ugye a Te férjecskéd tanult meg szurizni? Az enyém is előállt vele, hogy szívesen megtanulná, mert így sok macerától kímélne meg. Könnyen ment a párodnak?
Lujza
lujza

LujzaKép
Az enyém könnyen megtanulta a szurit. Az asszisztensnő egyszer beadta előtte, és elmagyarázta neki, legközelebb már ott a dokinál Ő adta be az asszisztens előtt. Ott nem nagyon mert félni tőle, mert a bátor férfit kellett játszaniKép Utánna nagyon büszke volt magára, és meg is kellett dícsérniKépKépKép Lelkileg kissé megviselte Őt minden reggel, de csak azért, mert fájdalmat kellett okoznia nekem. Hiába mondtam neki, hogy nekünk ez már meg sem kottyan, lényeg a cél.KépKép Neked a Gonal hasba megy nem ? A Merional lesz popóba.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!!!
Én sajna csak ritkán tudok netközelbe tévedni, de akkor is általában csak a kérdéseimmel zaklatok mindenkit. Mégis örülnék, ha tudnátok segíteni.
Ebben a hónapban szedtem először a Closty-t, napi 2*1-et. Ma volt az esedékes 10.napi UH, ahol azt látták, hogy a méhnyálkahártya 5mm vastag, és domináns follikulus nem látható.
Ez ugye nem normális, hogy a 10.napon még egyetlen icipici tüsző sem látható? Lehet arra még esélyem, hogy a 12. vagy 14. napi UH-on legyen valami?
Nagyon ideges vagyok, remélem nincsen nagy gáz velem!

Köszi mindenkinek!!!

Móni
Móni

Lujza Kép
A gonalt szerintem is jobb hasi bőrbe adni, mert az sokkal kevésbé fáj, mint a popsis szuri. Hasba magadnak is be tudod adni.

Móni Kép
A nyálkahártya elég vékony... tüszők nagyon gyorsan nőnek, így bármi lehet, de ha racionálisan nézzük, akkor szerintem kicsi az esélye, de előfordulhat.
Kellene a ciklus közepén egy hormonszintet nézetned a dokiddal. Ciklus eleji hormonjaid milyenek voltak?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág

Légyszi írj, ha már gépközelben vagy! mit mondott a Konc? Nem tudok mit írni, annyira rendben voltak most a dolgok. Ez a lombik olyan esetleges, semmi logika nincs abban kinek és mikor sikerül. Elhatároztam, nem úgy fogom fel, hogy a következőnek mindenképpen sikerülnie kell, hanem próbálok arra koncentrálni, hogy az 5-ből valamikor csak összejön. Neked is így lesz, előbb utóbb úgyis megmarad!!!

Cat

Jól tetted, hogy kimozdultál, nem a mozdulatlan fekvéstől maradnak meg a krumplik. Én nem próbállak nyugtatgatni, úgyse tudnálak, ilyen múlt után ez tök természetes. Azt azért vedd figyelembe, hogy minél fejlettebbek, erősebbek, jobban beágyazódottak a babák, annál nehezebben mennek el. Vagyis ha eddig nem volt velük semmi gond, egyre kisebb az esély, hogy lesz!

Orsi

Nagyon várom a 19-ét, még mindig úgy gondolod, hogy nem tesztelsz előtte? Neked a későbbi vérvétel miatt már valószínűleg mutatná a teszt!

dodo

Az 5. inszemnél volt 24. napi vérvétel, és már ott volt hcg a vérben, ami a 28. napra megint lecsökkent. Egyébként nekem a hányinger már nagyon alacsony hcg mennyiségnél is jelentkezik, úgyhogy én már akkor úgy hívtam fel a dokit, hogy szerintem összejött, és mondta is, hogy igazam van. Nagyon sok szerencsét a következőhöz!!

Lányok köszönöm a sok vigazstaló szót. Szerencsére a hétvégén kiállításunk volt, és a hétfő kivételével az egész hétvégét végigdolgoztam, ami most gyógyír volt a lelkemnek. Már sokkal jobban vagyok, és próbálok csak előre tekinteni. A lombikban csak az a baj, hogy nem lehet minden hónapban próbálkozni, és ha nem sikerül, megint várni kell! Így lelkileg jobban megviseli az embert. Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm!!

Bea
régibea

Sziasztok!
Virág, sajnálom Kép Tavaly ilyentájt én is úgy gondoltam ,nem akarok orvost látni pár hónapig. De nem tettem jól...csak elhúzódtak a dolgok, baba meg nem lett. De persze teljesen érthető... Kép
Békáné, Kép Ma vagyok a 19.napban. Nem érzek semmit. Akkor mi teljesen együtt vagyunk. Neked is a második inszemed volt... És remélhetőleg az utolsó, igaz?
Na puszi, megyek, órám lesz, kiosztok néhány borzalmas középkor-témazárót.
A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

MóniKép
Ez a nyh-a elég vékonyka. Szerintem nem valószínű, hogy tüsződ fog nőni ebben a ciklusban. Volt már hormontükröd ? Ne izgulj, mert lehet, hogy a Closty nem megfelelő gyógyszer számodra, de injekcióval sokkal jobban tudnak stimulálni.

BeaKép
Lehet, hogy a munka ilyenkor a legjobb gyógyír. Az a 2 hónap hamar el fog menni. Szerintem nagyon jól fogod fel a lombikot, 5-ből egynek kell sikerülnie. A Zeke is azt mondta, hogy 5-ből haza szoktak vinni 1 babát.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Drága Babára Vágyó HölgytársaimKép!

Két kérdésem lenne, az egyik, hogy most olvastam vhol, hogy a hónaljban való hőmérőzés nem pontos..ti hol szoktátok mérni, száj or végbél?
A másik, hogy az esedékes menstruáció előtt hány nappal szoktatok tesztelni?
thanks,eszti
esztyx

Esztyx Kép
hüvelyben vagy popsiban kell mérni. Mindig ugyanabban az időben, ébredés után, mindenféle aktivitás előtt.
Tesztelés Kép szerintem a mensi kimaradás után tesztelj, korábban ne, mert tévesen lehet negatív.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Cat
Ezek a februári eredményeim, miután már 2 hónapja nem jött meg:
progeszteron: 0.9 nmol/l
ösztradiol: 304 pmol/l
prolaktin: 7.5 ng/ml
tesztoszteron: 3.8 nmol/l
TSH: 1.819 uU/ml
FSH: 5.9 U/l
LH: 14.2 U/l.
Az UH szerint a méhnyálkahártya 5mm vastag.

Ezután jött a Norcolut meg a Closty, de úgy tűnik minden hiába...

Móni
Móni

Móni Kép
Ne ess kétségbe. A closty csak egy gyógyszer a sok közül, van, aki nem reagál rá jól. Ezek szerint neked nem ez az igazi.
A hormongondokat elég jól elhet kezelni, ne félj, hipp-hopp babás leszel.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi a biztatást. De nekem már minden rossz megfordul a fejemben.Mi van ha pl.korai petefészek-kimerülésem van? És itt állok 24 évesen egyetlen petesejt nélkül?Tudom, hogy akár erre is van megoldás.De én már tiszta tiszta depis vagyok. Tudom, hogy mások már ezerszer több rosszon átmentek már, évekig próbálkoztak.De hiába, minden ember más.Én talán túlérzékeny vagyok.Na mindegy, nem itatom tovább az egereket.

Móni
Móni

OrsiKép
Igen, a Gonalt+Suprefactot beadom magamnak az nem gond (4. lombik, már van rutinom Kép). A Merional izomba adandó és arra nem vállalkozom. Bár a combomba be tudnám, de inkább nem vállalom. A kipárnázott popó alkalmasabb erreKép
Lujza
lujza

Mivel már párszor írtam én is nektek, gondoltam elmesélem, hogy én hogyan kezdtem el a próbálkozást a párommal, néhány hónapja elmentem nőgyógyászhoz és az UH azt mondta, hogy babát várok, a párom is(meglepő módonKép)nagyonnagyon örült és én is!,így tehát gondoltuk csuda jó, jön a babynk, aztán rá egy héttel teszteltem, negatív lett, majd pár napra rá megjött...Kép( Persze, azt hiszem törvényszerű, hogy ezek után rettenetes vágyakozásba kezdtünk mindketten a baba után...eddig nem sikerült, azt hiszem az első negatív teszt mindenki számára maradandó...nagyon rossz...És a ciklustól ciklusig való élésKéphajjjaj, hát igen...
A nagy vágyakozásban persze semmi olyan tünetem nem volt, ami eddig igen, a nyaknyák változás,a hőemelkedés(ezt már írtam nektek)...szóval nem tudom, de valószínű "túlvágytam" a dolgot...és persze mások azt mondják, hogy próbálj másra gondolni, stb. de amikor minden biológiai változásod Annak tudod be, akkor lehet tudni, hogy az egész tested-lelked erre koncentrál, ezt figyeli akaratlanul is... szóval én nagyon megértem aki szomorkodik,vágyakozik..de az biztos, hogy a pocaklakók inkább a boldog emberekbe furakodnak be..Kép)Ígyhát fel a fejjel!
Egyébként ma reggel voltam vérvételen és a nő úgy belémszúrta a tűt, hogy még most is vérzett és úgy fáj,hogy ...szóval kedves leendő gyermekem jó lenne,ha minél előbb belémmásznál, mert anya már most az elején nehezen viseli ezeket az orvosi dolgokatKép
Ja!és még valami!!A mai világban, a mai férfiak között(nehogy félreértéstek nem vagyok feminista,sőt, de)Minden elismerésem a kedveseinknek, a mellettünk álló férfiaknak, hiszen mindegyikük vágya az, hogy a mi életünket kiteljesítsék azzal, hogy anyává tesznek minketKép
hát szerelmes éjszakákra fel!Kép)
esztyx

DóriKép, CatKép, ZitaKép

Köszönöm a bíztatást, azt hiszem ez a hirtelen tavasz is most nagyon jót tesz a lekemnek.

LujzaKép, CatKép
A szurizással kapcs.-ban, amikor eltörtem a lábam minden nap (6 hétig!) a pocimba nyomattam magamnak. Hát nem volt kellemes az biztos, de az igaz, hogy belejön az ember. Eleinte voltak csirke próbálkozásaim, hogy a párom bökjön, de kijelentette, hogy a "bökés" ezen formájából nem igazán kér, ellenben más körülmények között szívesen "megbök"Kép. Na ennyit a komolyságról!Kép

Csutka
csutka

MóniKép
Fel e fejjel. Úgy néz ki, hogy spontán peteérésed az nincs, de ne izgulj, mert erre az orvostudomány már talált gyógymódot. Itt senki nem tart túl érzékenynek téged, mert aki itt van sajnos az átment már a poklok poklán babavárás témában, és igen érzékenyen érint mindenkit a hónapról hónapra tartó sikertelenség, majd reménykedés, majd megint padlóra kerülés a mensinél. Fel a fejjel, a petefészkeiddel semmi gond, az FSH-d tökéletes. De ha nem lenne az, akkor is itt volt EditKép, aki 20 feletti FSH-val spontán babucit vár, pedig az orvosok 1% esélyt adtak neki. Tehát mindig van remény.

EsztyxKép
A babuci megér minden fájdalmat, hidd el. Fel a fejjel, még nem próbálkoztok olyan régen, és ha egyszer megtörtént már veletek a csoda, akkor meg fog másodszorra is. Itt a lombikos lányok naponta szurkálják magukat a cél érdekében, 2 naponta vérvétel, és amikor sajnos nem sikerül a beavatkozás már a következő héten mennének a következőre, a sok fájdalom ellenére is. Mindenkinek lesz babája, csak nem tudjuk a sors mit szabott ránk, hogy mennyit kell vezekelni érte.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Virag, Csutka!

Nagyon nagyon sajnalom, pedig tenyleg nagyon izgultam ertetek es nagyon hittem bennetek.
Mar a ferjemnek is mondtam, hogy ugy izgulok ertetek, es ma reggel kiderul minden, es o is nagyon izgult.

Krisz,

Neked is nagyon sajnalom, remeljuk a kovetkezo sikerul!!!

Erezni en sem erzek semmi, ugyhogy ki tudja mi van velem. De en pentekig biztos nem tesztelek. Valahogy csak kibirom...Ma vagyok 14 nappal az inszem utan...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok! Kép

Na én is bromocriptin és closti fogyasztó lettem. Jövő héten UH ... szóval majd meglátjuk.
Engem sem a szurkálások sem a vizsgálatok nem viselnek meg, viszont a folyosón várakozás a sok kismama között és a CTG hangja megörjít Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Milyen adagban szeded?
Ezekkel a gyógyszerekkel semmi gond, gyorsan rendbeteszik a ciklusod, és karácsonykor már biztosan hárman lesztek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gyűlölöm azt az érzést, hogy amióta próbálkozunk, folyamatosan beképzelem a tüneteket, rendre hányingerem, hasfájásom, mellfeszülésem van...és mégis semmi!Kép(((((((
eszti

szerintetek, ha 33napos a ciklusom, akkor melyik nap van ovulációm? utoljára feb.24én volt meg...
esztyx

Orsi Kép

Ugye már csak 3 kell aludni?? Kép
Fél brom, 1 closti.
Karácsony?? Jóóóóó beleeggyezzünk Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Én nem értem mi van velem! Itt vagyok a munkahelyemen és kb. dél óta negyedóránként mászkálok ki a mosdóba, hányingerem van (de nem hányok) meg hasmenésem. Ez most jó jel vagy nem??
Korábban nem tapasztaltam ilyen tüneteket..

Ma kellene elvileg megjönnie, remélem nem fog!! Teszteljek vagy várjak még pár napot? Félek, mert olyan lelombozó tud lenni EGY csík!

Dóri
dorci

Dóri!
Szerintem jó jelKép Kép Kép
Reméljük egy pocaklakó!!
Még várj egy-két napot, de szerintem ez
a két tünet nagyon jó!Kép
Mióta próbálkoztok?
esztyx

Esztyx Kép

Jaj, bár úgy lenne!!! Igazából nem rég óta, pontosabban 2 hónapja hagytam abba gyógyszert. De mivel régóta szedtem már (Gracial) össze-vissza vérezgettem, 2 hetente és teljesen megbízhatatlanná vált a ciklusom így.

Nekem volt egy méhenkívüli terhességem és nagyon megszenvedtem vele, borzasztó fájdalmak között, vérzés ezerrel stb. És tulajdonképpen ezért vagyok most nagyon betojva, nehogy ez történjen mégegyszer. Kép

Nem tudom, hogy ezek a tünetek a tavaszi fáradtság jelei-e vagy tényleg baba van a dologban!! Kép

esztyx, az hogy lehet, hogy az orvos megállapoította Nálad a terhességet és aztán mégsem? Neked mivel magyarázták ezt? Menniyvel az elmaradt mensi után történt mindez?

Dóri
dorci

Dori,

Ne tesztelj semmikepp! En is utalom mar az osszes egycsikos tesztet!!!! Nem is tesztelek pentek elott, pedig ma kellene megjonnie!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép

és röhej, hogy milyen drága egy teszt. Kész anyagi csőd, ha összeszámolom a sok egycsíkost..

Jó most megfogadtam magamban, hogy elkerülöm a patikákat csütörtök estig. Ha addig sem jönne meg, akkor pénteken tesztelek. Kép

Dóri
dorci

Dori

Akkor pentek reggel mar negyen leszunk!!! De akkor mindenkepp bird ki addig!!!!!!!

Orsi, Békáné, te meg en!!!! Jaj, de jo lenne egyutt lenne mindnyajunknak pozitiv!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Én is sűrű "tesztfogyasztó" vagyok ... és sajna még mindig nem tudom milyen messze van egy baba a pozitív teszttől Kép bár Orsi szerint karácsonyra Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Mindenkinek zebrás tesztet kívánok... A Clear Blue hány nap után mutatja ki a terhességet?
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna Kép
Úgy tudom az a legérzékenyebb. Az van ráírva, hogy a beágyazódás után 3 nappal. De biztos ami biztos a mensi napján tesztelj először.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo Kép
Akkor pénteken együtt tesztelünk, muszáj kibírni!!
Szerinted melyik teszt mondható a legmegbízhatóbbnak?

Szilvi! Kép
Én már láttam pozitív tesztet, olyan nagy öröm! El is tettem emlékbe. Kép A GraviHCG is a beágyazódást követő 3. napon mutat eredményt.

Jaaaaj, de nagyon izgulok!!!!! Kép
A hányingerem elmúlt egyébként.

Dóri
dorci

Dóri, én is láttam, nem is egyet ... sőt mentem már szülni is... és mégis itt vagyok gyereknélkül. Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Orsi, visszavonom egyet szedek a Bromocriptinből is. A doki az 5mg-osból felet írt fel, de azt nem lehet elfelezni mert kapszula Kép nagyon aranyosak voltak a gyógyszerészek és adtak 2,5-mgost, így abból egy kell.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
a 2,5 mgos is kapszula? Mert a bromo igazán úgy jó, ha negyeddel kezded, akkor biztosan nem leszel rosszul tőle. De ne aggódj, mert van, aki féllel kezdi, és annak sem lesz semmi baja. Ez nem sok hormon, pont arra jó, hogy rendbetegye a prolaktinod. Kép
A Karácsonyt komolyan gondoltam. Te nagyon könnyen babás leszel. Most rendbeteszik a hormonjaid, és a következő ciklusban be fog biztosan költözni a pocidba a kismanó Kép
Örülök, hogy jobb a kedved. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi

Teszteltél már?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Orsi Kép ez tabletta. Holnap felhívom a dokit, hogy mi van, de remélem bajt nem csinálok az eggyel.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi Kép
Bajt nem csinálsz Kép De azért jobb az első pár napban csak negyedet (a te esetedben felet) bevenni, hogy megszokja a szervezeted.
Fúúúúúúúúú most olvasom, hogy mit írtam az előbb... összekeveredtem ezzel a féladagossal. Szóval a kisebb tablettánál szerintem féllel ajánlatos kezdeni, és 3-5 nap múlva növelni az adagot.
Remélem, most azt írtam, amire gondolok.

Békáné Kép
A kérdésre holnap válaszolok. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt!
Mivel tegnap nehezen aludtam el, kihasználtam az időt gondolkodásra.Kép
Arra jutottam, hogy mielőtt kés alá feküdnék nem ártana egy komoly méregtelenítő kúra és immunerősítés. Elég gyenge lehet ugyanis az immunrendszerem ha kijött ez az endo + kéthavonta influenza- szerű megbetegedést produkálok...persze pont amikor nem kéne. A végén még a műtőasztalon maradnék egy ilyen gyenge szervezettel.Kép
Kellene egy kis életmódváltás is. Nagyon pénzcentrikus lettem ugyanisKép...mindig csak a meló ezerrel. Állandóan óriási célokat tűzünk ki ugyanis:először a lagzi, aztán a lakás , később a bútor most pedig az autónk nemsokára érkezik meg aztán itt vannak a meddőségi kezelések.Kép
Tényleg jó lenne már egy igazit lazítani, de vmi aktív pihenés kellene.Kép
Na, ezeket gondoltam tegnap este...aztán majd meglátjuk: megbeszélem a párommal és a dokival is. Közben lehet, hogy csináltatok egy 3D-s UH-t is ...állítólag látszik rajta az endo. Persze a kivizsgálásokat nem függesztenénk fel...van még ugyanis pár vizsgálat amit nálunk nem is csináltak: pl:összeférhetőségi.
Mindenkinek szép napot!
Kriszta
vizkrisz

Dori!

En is pont gravi HCG tesztet vettem tegnap! Remelem ket csikos lesz!!! Persze nem kiprobalas kedveert, csak ma meg holnap nem lesz idom gyogyszertarba menni es megvettem tegnap este. De jol eltettem a spajzba, nehogy kiprobaljam, de nem is fogom! CSAK PENTEKEN!!!!!!!!!!

Sziszus
Nagyon drukkolok, hogy neked is most segitsen a bromo, es utana, pocis legyel ujra!!!!

Kriszta!

Jo ez a sok gondolkodas, es kell is nagyon. Az embernek neha azert el kell gondolkodnia az eleten, meg a dolgain, lehet hogy valamit rosszul csinal. Az immunerosites meg jo otlet es soha nem art!!! Biztos meghozza a gyumolcset! Nagyon kivanom neked!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kriszta!Kép

Tetszik a hozzáállásod a dologhoz, számomra példaértékű!

Sziszus!Kép

Nagyon örülök, hogy jobb a kedved, és nagyon szorítok neked, hogy mihamarabb kárpótoljon az élet egy (vagy többKép) gyönyörű kisbabával!

Dodo!Kép

Nagyon drukkolok neked péntekig (meg utána is!)!
Remélem ez a zebrácska szerencsét hoz neked:
Kép
Orsi!Kép

A zebra neked is táncikál!KépKép

Én ma újra elkezdtem hőmérőzni, hogy ne menjek üres kézzel hétfőn a dokihoz!
Ezenkívül nincs semmi különös, most a páromra koncentrálok ezerrel, és babaprojekt nélkül is szeretjük egymást nagyonKépKép!

Puszi, ZitaKép

Kép
Kép
zituska28

Hello Mindenki!

Tegnap voltam nőgyógyinál és azt mondta, hogy ebben a ciklusban 4 tüszőm is megért, az egyik pedig bent van az uterus-ban, szóval ahol kell,mostmár csak az a kérdés, hogy megtermékenyült e az a drága, vagy sem...??Jaj, bárcsakKép)annyira jó lenne! Sajna én sose bírom ki a tesztelést, most is 24-25-én kéne megjönnie, de már! nem bírtam ki;)), és csináltam egyet,ami persze negatív lett..Kép( úgyhogy du.nagy nekikeseredve mentem Budára a nőgyógyihoz, aki mondta, hogy ebből még bármi lehet, de még nem mer semmit mondani! A baj csak az,hogy nincs hőemelkedésemKép,nem vagyok rosszul Kép, és egyáltalán nem érzem magam terhesnekKép, és jön ez a menstruáció előtti feszült-depi hangulat (nem tudom,ez nállatok is szokott jelentkezni?,mert én ezt úgy utálom!) szóval láttam én is a pöttyöt ott bent, de akkor sem érzek semmit, és tuti meg fog jönni, és kilökődik szegény megtermékenyítetlenül(_húh,ez jó hosszú szó)Kép Kép Kép

Dodo!
Nekem még mensi előtt volt,hogy ezt állapították meg, úgyhogy...nem tartott hosszú ideig az öröm!Szerintem viszont sanszos vagy, mármint anyukámnak ugyanígy kezdődött,mint te leírtad!úgyhogyKép,és ő is csak 2 hónapja hagyta abbaKép)

Ja, és még valami- VizKrisz!
Szerintem mindenképen menjetek el pihizni!Az nagyon jót tesz, és annyi ilyen sztorit hallani, hogy az tette meg a hatását!

_Egyébként mindenkinek tudom ajánlani a PG35nevű nyáltesztelőt,nagyon vicces, kicsi mikroszkóp és meg ha rákened a nyálad megtudod, aznap termékeny vagy -e...mondjuk ti biztos ismeritek, én azonban tegnap láttam ilyet először!Kép
Annyira jó lenne ha egy-két hét múlva már egy kis borsót látnék ott bent, nem egy pöttyöt, és nagyon,de nagyon,de nagyon nem jönne meg!

Sziszus?
hogyhogy mentél már szülni? Mi történt?
esztyx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?