A bmc-ben a lombikon 2 naponta ellenőrzik a túlstimulálást, nem csak UH-val, hanem vérvétellel is. Menet közben is módosítják a gyógyszerezést, ha picit túlreagálod, lásd Virág
, de növelik is, ha kevés a tüsző lsd. én. Az én kartonomra is ráírták ott, hogy PCO-s vagyok, mert policisztásak a petefészkeim, mert 15 apró tüszőkezdemény volt bennük. Mégsem reagáltam túl, mert még emelni is kellett a gyógyszeradagot. Virágéra is ráírták, Ő túl jól is reagált rá, de olyan erős ott a kontroll, hogy visszavettek a gyógyszerekből. 2 nap alatt nem lehet túlstimulálni. Nekem a Konc maga mondta, hogy a legjobb eredményeket a PCO-sok között érik el. Sajnos erről a PCO-ról még elég keveset tudnak az orvosok, így nem lehet egyértelműen a gyógymódot sem ismerni. Szerintem megér egy konzultációt a bmc, mielőtt kés alá fekszel. Judit
Én ilyet még nem hallottam, hogy az FSh szuriktól mensizni kezd valaki. Ez azért érdekes, mert ennek hatására nő az ösztrogénszint a szervezetben, és mensinél meg pont leesik. Nem lehet, hogy ez valami közti vérzés ? Biztos, hogy a nyálkahártya válik le ? Darabos ?
Dodo
Én drukkolok, hogy ne jöjjön meg vagy 9 hónapig!
Babóca
Nagyon szép eredményed van!!! Középidőben párna a fenék alá, és legalább 1 órát úgy feküdj a szex után! Nikie
-nek ez jött be, pont a PCT napján. Terka
,Krisztina
és többiek ! Saját tapasztalatból mondom, hogy ne féljetek orvost váltani, amíg nem találjátok meg a Nektek megfelelőt. Én fél évet lehúztam egy dilettánsnál, aki csak a pénzemet leste, és nyűg voltam csak a nyakán. Ragaszkodtam hozzá, mert akkor nem tudtam még, hogy más is van, és mézes-mázos volt, akkor még nem tudtam miért, és ez imponált nekem. Nem elhanyagolható, hogy jóképű is volt
Akkor még fel sem tünt nekem, hogy nem természetes, hogy nem UH-zik closty szedése mellett, 6 hét volt mire megjött a hormoneredményem, és 5 perc után mindig kitessékelt a rendelőjéből. Ma már rettentően sajnálom azt a 6 hónapot, ami felesleges pénzkidobás és aggodalom volt. Esztyx
Nekem babásan is csak 37 a hőm. Ne várj még tüneteket, mert nem is lehet ilyenkor.
Cat

,most várom a következő mensit hogy megcsinálják a vizsgálatokat hozzá, meg beszélni az altató orvosal hogy egyáltalán alkalmas vagyok e az altatásra vagy nem.És ha minden jó jöhett a lapar