Sziasztok!
Végre 5 nap után egy kicsit kimozdulhattam otthonról, apa behozott a szerkesztőségbe egy kicsit, meg elvitt ebédelni a kedvenc olasz éttermembe.

(Egyébként az agyamra megy néha a túlzott aggódásával...)
Szóval a vérnyomásom olyannyira király, hogy az ágyon ülve képes vagyok elszédülni, tegnap délután 92/58 volt, hozzá 90-es pulzus.

A dokim szerint ha 110/60 alá megy, akkor gáz van, na nekem a 110-et soha nem is érte el, mérnem kell naponta többször, vezetnem egy naplóba és kaptam gyógyszert is, de azt csak végszükség esetén vagyok hajlandó bevenni. Ma már túlvagyok két baromi erős kávén, így 102/69.

Kiírtak erre a hónapra táppénzre, de valszeg még júliusban is otthon kell maradnom, egyelőre abban reménykedem, hogy a talira el tudunk menni...
Azt hiszem, ettől a rohadt melegtől van az egész, eddig semmi bajom sem volt.
Hétfőn bemegyek a dolgozóba lejelenteni a táppénzt, és megpróbálom elintézni otthonra a netet is.
Sonjus, Szezso, nagy drukkok mennek a sikeres inszemhez!!!
Babaimi, azért óvatosan a munkával, pihenj sokat!
Coca, Bettike, engem hiába idegesít fel bármi, a vérnyomásom alapból degenerált, nem viszsi fel semmi...
Gaby, egyik szemem sír, a másik nevet apa eredményei miatt. Jó, hogy jobbak lettek, de sajnálom az alkalmatlanságot.

Kíváncsi vagyok, hogyan tovább...
Piskóta, szép óriáspocak, lassan én is rakahtok fel pocakképet, már kezd szépen nőni... Lassan az összes eddigi ruhám a szekrény aljába kerül...
Áfi gratula a vizsgához!!!

És Barni szép méretéhez is, sztem a császár miatt még nem dől össze a világ. Jó pihenést, Keszthely iszonyúan szép hely!!! És vicces mamuszok vannak a kastélyban.
Bonikám, anovus ciklus vagy nem??? Kíváncsi vagyok, mikor jön meg neked.

Puszillak!