Így reggel egy kis pozitív energia, és helyzetjelentés.
Már egy ideje nem írtam,csak olvastalak Bennetek. Mivel dec végére vártam a nemvártat, de aztán azóta is csak vártam,de se menzesz, se pozi teszt, nem volt erőm írni. A tavalyi évem azzal telt, hogy a tsh értékemet sikerüljö levinni és alacsonyan is tartani. Végre jó volt, erre jött ez a szünet. Voltam orvosnál, a vérképem tökéletes,szervi gond nincs, de túl sok a stressz. Na piff, ez nem jó, mert ezt belátható időn belül nem tudom megoldani.
Teljesen elkeseredtem, nem tudtam számolni,mihez viszonyítani, stb. Így kicsit elengedtük a dolgot, együtt voltunk,ha kedvünk volt.
Múlt héten egyik este nagyon görcsölt a hasam, mintha késsel szurkálták volna. Aztán vasárnap és hétfőn olyan furcsán fájdogált, mint kb tinikoromban mielőtt megjött. Este az agyban fekve arra gondoltam, hogy hátha... Ezért magamban beszéltem a babához,hogy ha itt an, maradjon velünk,már nagyon várjuk. Mivel a férjem pár napig külföldön volt, kiváncsiságból csináltam egy tesztet kedden reggel. De olyan kómás voltam, hogy csak otthagytam a mosdón. Kb 10 perc múlva néztem meg, és ott volt egy halvány második csík!
Lányok,én fel sem tudom fogni! Csak remeg a kezem és nézem a teszteket. Ez egy hihetetlen csoda. És hogy még idillibb legyen,ugy nézem, valentin napon fogant, mert előtte egy hét szünet és utana is 4 nap.
Teljesen össze vagyok zavarodva.
De mivel minden nap olvastalak titeket, és kb.tartottátok bennem a lelket,mindenképpen el akartam mondani.
Márciusban lesz anyukám es a férjem szülinapja is, és a házassági évfordulónk is, szuper hónap lesz ez.
Annyira boldog vagyok!
Tünetem nem sok van, émelygés és néha feszítő fäjdalom az alhasamban, és talan kicsit érzékenyebb a mellem.
Hát ennyi. Nem tudom, hogy fogok ma bármi értelmeset dolgozni, de nem is érdekel.
Nagyon drukkolok Nektek, remélem hamar jön a következő pozi.