@latkafr:
Azt olvastam màsoknàl is, hogy összezavarta a mensit kicsit, a masik amit olvastam, hogy a teàs hònapban babus lett. Bízom a legjobbakban.

Megkèrdezhetem hàny èves vagy? Èn mindig azon az àllàsponton voltam, hogy elsô amit a szíved diktàl, màsodik amit az agyad. Csak a munka döntèshez írom. Mindig azt mèrlegelem mit bànnèk meg jobban kèsôbb. Biztos jól fogtok dönteni!
KISCSILLAG: köszi a vàlaszt, a fèrjem azt mondja biztos terhes vagyok, mert annyit nyavajgok a napokban...

Amùgy mi plusz egy módszert is bevetettünk ebben a hónapban, csak úgy èrdekessègkènt írom:
Sri Lankàn voltunk pàr napot a hónap elejèn (peteèrèskor)

, ès ott az egyik kiràndulàson, ahol a Madu folyó àllatvilàgàt fedeztük fel, megàllt a csónak egy pici szigeten, egy budhista kolostornàl. A fô szerzetes egy fehèr cèrnàt kötött a csuklónkra, ès megàldott minket, persze èn ezen alkalommal se tudtam csukva tartani a szàm, mondtam neki, hogy jól jön az àldàs, kisbabàt szeretnènk. Ebben a pillanatban felpattant, ès elvezetett minket egy kis kàpolnàhoz, amiben kèt isten szobra volt. Nem èrtettünk sokat az egèszbôl, de azt hiszem igazi àldàst kèrt nekünk az isteneitôl. A vègèn felènk fordult, ès azt mondta, 3 hónapon belül lesz baba hír!

Ha bejön, egyszer visszalàtogatunk hozzá a gyerekkel