A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó reggelt!

Ma szabadnapos vok!!!!! :D (du. 2 órára átmegyek)

Coca: drukk!!!

Szezso: drukk!

Boni: mi a baj?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Babaimádó és Áfonya
köszi a hozzászólátosokat. Én is gondolkoztam rajta, hogy külön kellene inni a teákat, de majd a következő ciklusban úgy csinálom, meglátjuk mi lesz belőle...
sirkici

Nekem is van egy hülye macskám, az enyém is tényleg mintha nem is macska lenne (pedig egyszerű házimacska). Mindentől és mindenkitől fél, persze ez lehet, hogy azért van, mert állandóan bent van, vigyázok rá nagyon, stb. Ha valaki bántani akarta, mindig felkaptam, meg hasonlók! Nyarvogni nagyon tud kajáért meg utána aludni, aztán megint nyarvogni,...
sirkici

Sirkici,
az én egyik cicám olyan szinten ostoba hogy ül, ül és leesik! Anélkül hogy történt volna valami. Ciccogásra, nevére nem hallgat! A múlkor kiöntötte a vizét, beleállt, és nyávogott panaszosan hogy vizes a lába a tócsa közepén, de ki nem szállt belőle! Nna most ezt a macskát képzeld el egy hétig kint. Az első kutya megenné mert el nem fut semmi elől! :P
A gyógynövényeknek olvass utána, biztos van valami gyógynövény.lap.hu vagy ha beírod a gugliba hogy cickafark tuti kidob csomó mindent. Ne kísérletezgess vakon, nehogy bekeverjen!
Vendég

Áfi
ez olyan fura, pedig a sziámi macskák okosak :shock: persze lehetnek kivételek :P :lol: nem is írtam, milyen édes Enikő az ágyút lovagolva :wink: tetszett neki a program?

Coca
DRUKKHEGYEK +++++++++++++++++++++++++++++

Szezso
már lassan lerágom a körmömet :lol: ++++++++++++++++++

Bonika
na mi van, miért nem jössz? rossz paszban vagy? :?

görcsölgetek ma, pé környéke :roll: nem mérek most :P

Kép
gaby25

Gaby,
tényleg fura mert a lánycica olyan okos hogy épp csak nem szólal meg! Nevére is hallgat, még beszélgetni is lehet vele, nyávogva válaszol ha szólsz hozzá. A fiúmacska meg hihetetlen buta, még izélni se tud! Hiába tüzel a nőstény, egyszerűen nem érdekli. Jól kifogtuk :? :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mivel hogy annyit probáltatok segíteni nekem multkor ugy gondoltam leirom hogy folytatódott a történetem. Vissza kellett mennem nődokihoz mert a cytológiám nem lett jó. HPV gyanum van meg Candida gyanu amit hüvelykuppal kezelnek. Sajnos a tüneteim pl: a hason fekvés fájdalma nem mult el, na meg a mellem az iszonyatosan fáj de nem nőtt semmit meg ilyenek ugyhogy nem tudom talán... Tesztet nem vettem ujra mert betudtam annak hogy biztos a gyulladás miatt van ez. Vasárnap kell megbetegednem... remélem nem fogok bár a párom szerintem nem örülne neki... Nálatok mizujs? Hogy tellnek a napjaitok?

Puszi mindenkinek

Üdv: Justyno
justyno

Jó reggelt!
most keltem fel. :lol:

visszaolvasok....

kati
katica30

áfi: nagyon jók a képek. enikő nagyon édes. :D örülök, hogy minden oké a baba körül. az újabb vérvételt sajnálom.

coca: mennek a drukkok++++

boni: mi a baj? vagy csak sok a meló?

szezso: drukk+++

sirkici: jó a múlt havi görbéd. drukk+++

gaby: hajrá apára! :wink:

kati
katica30

Jó étvágyat az ebédhez! (én vadast eszek) :D

snufi

Áfonya,
értem, ez a cica biztos, hogy nem élne meg egy hétig sem kint, de legalább van min nevetni, meg el is szórakoztat gondolom!
Beirtam a google-ba. A gyógynövényekről találtam ezt is azt is. De általában azt irják, hogy a ciklus első felében cickát kell inni a 14-15 napig, a 16.-tól pedig a palástfüvet. A cicka ösztrogén, a palástfű pedig progreszteron hatású gyógynövény. Ja, és a cickát csak a mensi befejezte utáni első naptól szabad inni, különben hormonzavart okoz (lehet, hogy ezért ilyen a görbém?)! Na, ezt találtam, meg annyit, hogy a cicka palástfűvel keverve csak petefészekgyulladás esetén javasolt. Ja, és rendszerezi a ciklust. Én azért is akarom inni, mert a múltkori görbém szerint a 14-15. napon volt pé, de mivel 26 napra jött meg, igy valószinűleg az a luteális szakasz vagy mi túl rövid, nem?

Hátha ez az infó segit valakinek!!!

Egyébként itt úgy látom elég sok kismami van már, vagy csak úgy tűnik?
sirkici

Katica,
kösz neked is a hozzászólást! Akkor ez azt jelenti (ha már ennyien mondjátok), hogy nem baj, hogy ilyen alacsony a hőm? Telejesen kihülök már, másoknak olyan szépen 37 fok felé megy a hőjük... :(
sirkici

Sirkici,
sok itt a kismama de aki itt kismama az mind itt kezdte hőmérőzve, orvoshoz szaladgálva, gyógyteákat szürcsölve, LH tesztelve, kinek mi jutott épp eszébe, és mi volt neki szimpatikus. Én már 1 éve írok ide. Annyira szeretem a társaságot, hogy nem is tervezem az odébb költözést. :)
A gyógyteákról örülök hogy találtál infót, innen is többen itták, csak most pont ők nincsenek a környéken. De megoldottad, ügyes vagy!
Az alacsony hő önmagában nem jelent semmi rosszat, az áhított 37 fokot elérve is lehet az eredmény nagy nulla, és 36,6nál is megfoganhat a baba, az összkép a lényeg, a két (három) fázisú görbe, nem az hogy lázasra hőmérőzd magad :wink: :)
Vendég

Itt vok én is, csak csöndben.... 8)

snufi

Sziasztok,

Áfi, dejó, hogy ilyen jóra sikerült a nyaralás. Nagyon jók a képek. Enikő imádni való. Macskákhoz NO COMMENT! :?

Szirom, hát tényleg rosszcsont Miksa, kicsit én is tartok attól, hogy nálunk is hasonló lesz a helyzet :roll: De inkább legyen eleven, mint anyámasszony katonája :lol:

Coca, mennek a drukkok +++++++++

Szezso, remélem nincs igazad, és lesz ott ++++++++++++

Sirkici, a csajok mindent leírtak szerintem. Én annyit tudok a teákról (nekem Babancs adta a tanácsot, ő nagy teás volt) hogy mensi első napjától kell inni keverve, mindegyikből 1-1 evőkanállal. Én végül nem próbáltam ki, mert itt először nem kaptam, aztán meg jött a gyermek és már nem kellett.

Snufi, ahogy látom a tickered nálad is mindjárt HSG, marha izgis, drukkolok nagyon.

Megrendeltem a málnalevél teát, lassan elkezdem inni. Egy nap csak 1 pohárral igyak ugye? Vagy reggel is este is kell?

Pussz nektek

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Boni, mizujs? Miért tűntél el?

Hűha Áfi 140 centis pocak, hát nem pici. :shock: Örülök, hogy minden rendben ment a dokinál, de ennyi cukorterhelést, hát nem irigyellek. És most néztem a vonalzódon te is 100 nap alá kerültél. :D

Purc, a málnalevélről én már annyi félét hallottam. Van, aki liter szám issza és van, aki egy-két bögrével. Szerintem én csináltam a legjobban, mert megvettem és azóta is a szekrényben várja a szebb napot. :oops:

Snufi, drukk a HSG-hez.

Coca, neked is drukkolok!!! Csak azt szégyellem nem tudom, mihez kell. :oops:

Katáék nagyon jól érzik magukat a nászúton, írt sömöst! Minden tök tuti. :lol:

kispiskóta

Kispiskóta: köszi. Neked meg a szüléshez! :wink:

Purci: köszi.

snufi

kispiskóta, én azért iszom majd :D HÁtha segít, ártani csak nem árt majd :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Zsú,
jujj de kevés van már neked vissza! Izgulsz? Kész minden? Az utolsó pelusig? :wink: Hogy gyarapszik a babás táblánk! És nemsokára Marci is ott figyel majd :D
Coca laparra meg hiszteroszkópiára vonult kórházba, ahhoz kellenek a drukkok.
Purci,
nem ismerem a málnalevél tea adagolását, pedig én is akartam inni, csak mostanság úgy néz ki felesleges lesz majd mert minden reményem kezd elszállni a hüvelyi szüléshez, császárhoz meg minek tágulni ugye. De majd még meglátom a 34. hétig végülis van időm :)
Vendég

Hahó!

Áfi! Én innám a helyedben, mert lehet, hogy szépen megindulna tőle a méhszáj, akár be is indulna a szülés, és Barnusnak az lenne a legjobb, ha akkor vennék ki, amikor magától is indulna. Vagy ez hülyeség szerinted? :oops:

Voltam doktornál, vannak képeim. Egy háttal (már nem is nagyok a fülei :lol: és egy profilból:

Kép
Kép

Ráadásnak egy pocikép, de sötét, mer este van, vakuval meg sehogy se jó :wink:
Kép

Úgy tűnik, hogy a Szabolcsban lesz a szülés, mert valószínűleg nem készül el addigra az új rész a MÁV-ban. És megegyeztünk, hogy sima szülésnek futunk neki, feltéve, ha elindul a baba idejében. Túlhordást nem enged. De ha elindul, és szépen halad a szülés, akkor a hüvelyire hajtunk, ha gond van, akkor csaszi. Mondtam neki, hogy nem eszetlenül akarom én a sima szülést, és ő a főnök, hallgatok rá, de alapból nem szeretnék császárt, és értette. Nagy öröm ez nekem :wink: Legalább az esélyt megkapjuk :D Úgyhogy én inni fogok a málnalevélteát és homeós izéket is eszem majd, hogy elinduljon idejében. Mindent megteszek ezért.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi, igazából nem izgulok, egyáltalán. Nagyon várom már. EDA-val fogok szülni (lehetséges csaszi miatt), így a fájdalomtól sem kell félnem.
Minden készen áll Manó fogadására. Ma már mondtam is neki, hogy a babakocsija csak porosodik, jöjjön ki. :lol: De nem szófogadó.

Ha esetleg kellenének a málnaleveleim akkor szólj és küldöm.

Purc, én elfelejtettem inni. :oops: De vki aszonta székrekedést okoz, és hát nekem az pont nem hiányzik még plusszban, így is van. :? Egyébként ártani biztos nem árt. :wink:

És Cocának erre, miért kell mennie? Én a lombiknál leragadtam. :oops:

kispiskóta

HAhó!

köszi Hiányolást, jól esett!
kicsit elhavazódtam!

HOLNAP 3. NAPI VÉRVÉTEL!
Vendég

Én már azt hittem nagyobb baj van, de hál az égnek nem. :roll:

kispiskóta

mi baj lenne velem?ez a vizsgálatok hónapja! bocsánat, hogy rádijesztettem! meg minden kismamától elnézést akinek felesleges agoddalmat okoztam! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én most itt tartok táblailag! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Kitartást! Siess csütörtökön a hírekkel!

Szezso! Teszt?????? Most már mondj egy dátumot! :twisted: Nem bííírom idegekkel!!!!!!!!!!!

Katica, Boni! Erőt a holnapi véradáshoz! :lol:

Kispiskóta! Még egyben?? Meg fogja várni Katáékat! :lol: :lol:

Babaimado! Piri még mindig kerül?

Ancsa! Olvastam ám! ++++++++++++++++++++++++++++
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Lili???????????????????????????????????????

Kép
bettike
Eger

Áfi, Szirommal tökre egyetértek, van benne ráció.

Szirom, miért lennének nagyok a fülei :lol: :lol: Na nekem igazán van ilyesmitől félni valóm, sőőőt orr nagyságtól is :lol: :lol: Dehát legalább látszik majd tutira ki az apja :lol:
Csodajók a képek, nagyon édi a picur. Sajna a pocikép tényleg sötét :cry: KÉrek világosabbat is :lol:

Boni, hajrá 3. napi vérvétel :D

Na akkor én is teszek be, de csak mert épp véletlenül van poci képem :lol:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

sziromka, purc nagyon szép pocakok!

jé! gaby is holnap megy KAáliba lehet összefutunk?

bettike szezsoka nem fog időpontot mondani, ő sokkolni akar minket, :lol:
Vendég

Én most ilyenre járok! Minden nap! Ingyen! Egyébként már a 2. alkalom után sokkal jobban érzem magam!

http://www.ceragem.hu/product/product_overview.asp

Kép
bettike
Eger

http://www.ohb.hu/sasvar/index.hu.html

Ide megyünk a 2. házassági évfordulónkon, erre cserélem be a római egyszemélyes utamat meglepiként!
Vendég

Boni, mittomén, hogy mi történhet veled, csak olyan hirtelen leléptél. :( Gyönyörű helyre mentek!!! Hány napra?

Purc szép poci, meg a babakocsi kereke is. :lol:

kispiskóta

Szirmi,
dehogy hülyeség! Tényleg akkor a legjobb kijönni a babának mikor magától is elindulna! De a málnalevél tea a méhnyak tágulását segíti, nem a szülés indulását sietteti! Legalábbis én így tudom, de nagyesküt nem teszek rá.
A fiacskád nagyon helyes! Pont olyan kép van róla profilból mint Barnusról. :D
Bonika,
megbocsájtok! :P
Zsú,
ha jössz (jöttök) Egerbe átadhatod a teákat! Végülis ha befordul végre valahára a drága fiam lehet hogy majd inni fogom... köszi! :)
Purci,
szép pocak!!! :)

Ancsával mi van??? Mondjon valamit aki tud legyen szíves!!!
Vendég

kispiskóta! 3 napra 2 éjszaka, romantikus hétvége, lovaskocsi, pezsgő, vacsora kettesben külön szalonban blablabla remélem jó lezs, és összejön ahogy szeretném!

áfi jó hogy megbocsájtottál! ja sümegi várba pénzt nem préseltetek? :lol:

ja én sümegen születtem, és kiskoromban akárhányszor mentünk anyukámmal, mindig amint megláttam a várat elkezdtem mutogatni, hogy én ott születtem fennt. nem bírtak meggyőzni az ellenkezőjéről :oops: :lol:
Vendég

Megyek aludni! mindenkinek big ölelés!

szezsónak tripla!
Vendég

Kispiskóta, igen, a babakocsi tologatva van, mindehol rossz a helye, a lakás meg egy káosz, mert a bútorok igaz megvannak, de nincsenek a helyén, és sok összeszerelve sincs, nagy munka lesz :? De nemsokára elkezdjük, csak legyen ennek a projektnek mááááááááááá vége, és akkor király lesz a helyzet. Vagyis akkor küzdök az Urammal egyet még, hogy nem érünk rá, és ha ő is úgy érzi már, akkor lesz király :lol:

Boni ez csudaszép, nagyon szép helyre mentek :roll:

Köszi a pocidícséreteket, én picit másképp látom magam, főleg mikor nem tudok lehajolni tőle :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, pocak és hajolgatás kapcsolata mindenkinél ugyanilyen. :?

Áfi, tutkó nem megyünk Egerbe, mi akkor az összeszokás fázisában leszünk, de ha Kata megy akkor elküldöm vele, vagy feladom postán.

kispiskóta

sziasztok!
Látom, holnap mozgalmas nap lesz :!:
COCA: remélem nem kerülsz az én sorsomra és felszabdalnak a végén. így hát küldök neked egy NAAAGY KUPACOT.
ÉS A TÖBBIEKNEK IS :!: :D

én , sikeresen kiharcoltam egy petevezeték festést.
a következő mensi után. meggyöztem a dokit, hogy vénasszony vagyok, és szorít az ídő. a gynevac, meg erre nem jó.
surmi
kockasfulunyul

Hello Csajok!

Gyors reggeli bekukk :-D

Boniko: akkor ma mész vámpírkodni? :lol: ájulós-e vagy?
Télleg gyönyörű helyre mentek!!! Meg ez a masszázságyas dolog is tök jó lehet...

Purc: nagyon csini pocakod van :-D

Kispiskóta: annyira izgi lehet így már a vége felé...irigy vagyok :oops:
(de jó értelemben...)

Szirom: a profilt nem nagyon tudtam kivenni, de a kis fejecskéje hátulról nagyon édi! :lol: (és helyes kis fülecskéi vannak...)

Surmi: ez akkor az átjárhatósági, amid lesz?

Áfonya: a fenébe, megint egy terheléses cukormérés??? Nagyon rád vannak ezek kattanva! :lol:

Rólam: a szokásos...és jééé, csak én vagyok a sárga sávban a táblában???

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Szezso igen csak te, de már nem sokáig, mert mindjá a lilába leszel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ja én rendszeres véradó vagyok, ez meg se kottyan :lol:
Vendég

Boni
nagyon tuti a hely ahova mentek :D de azért majd egyszer menjetek el Rómába is :wink:

Szezso
és mikor tesztetlsz végre? :roll: :wink:

Bettike
anyós vett ceragem ágyat bioslimmel :) de nem megyek oda minden nap :lol: nálatok nem kell sokat várni, míg sorra kerülsz? párszor voltam én is az ingyenes helyen.

Már megcsináltam a programtervezetet, míg itt lesz Gabika :) nem fogunk unatkozni :wink:

Kép
gaby25

Purc
szépen növöget az a pocak, és úgy látom nem híztál nagyon máshova :wink:

Zsú
Marcika megvárja tesót? :) hogy érzed? :wink:

Áfi
na majd nemsokára én is megtudom milyen a cukorterhelés

Kép
gaby25

Gaby már csak 9 nap! :lol:

egyébként te neked mit csinálnak ma Kaáliban? :oops:

Rómába is elmegyek egyszer! :lol: de ez is nagyon jó lesz szerintem! olyan mesebeli a hely, illik hozzá a vonalzó amit csináltam :mrgreen:
Vendég

Jó Reggelt!

Gaby, Marci pocakban fog érettségizni! :lol:

Boni, én is idemennék inkább, mint Rómába. :oops:

kispiskóta

Jó reggelt!

Boni: nagyon szép helyre mentek!!!

Bettike: és jó ez az ágy?

Purc: szép pocak, én is úgy látom, csak hasra hiztál.

Kispiskóta: a célegyenesben vagy. :D

Kati: Petike hogy van?

Coca remélem jól van.

Sonjus: ????

Ancsával mi van?

Szilcsi: vérnyomásod?

Szirmi: a kertet ha kigazoltam, teszek majd fel képeket, ok? (ha halászlé lesz nálatok csak, akkor mi majd sütünk szalonnát, mert alapból nem szeressük, csak Katiéknál azért kostoltuk meg, mert mégiscsak Szegeden voltunk :wink: )

Rólam: igaz, hogy mág menstruálok, de este megyünk Urammal massziroztatni. :D Holnap meg homeo.

Szép napot: Snufi

snufi

Kispiskóta! azé ugye ezt te sem gondolod komolyan, hoyg érettségiig ottmarad? :mrgreen: szerintem amint keresztanyuék befejezik nászutat már jön is kifele! :wink:
Vendég

Zöldi!
Sokat gondolok rád, drukk és társai!!!

Katica!
Hajrá vérvétel! (de hülyén hangzik :) )

Gaby!
Infókat kérünk a mai Kaális látogatásról!!!

Szezso!
Teszt? Izgulok, mint állat :D

Boni!
Neked is küldök egy ilyet!
Hajrá vérvétel :)

Snufi!
Mintha már írtam volna, hogy besárgultam a maszzírozások miatt :D

Velem nincs semmi, holnap megyek a Kaáliba, dokibácsi felírja az augusztusi gyogyikat, gondolom egyezetetünk egy két időpontot, aztán ha nem felejtem el, megkérdezem, hogy nem lehetne-e a köv. inszem előtt UH :? csak hogy megnyugodjak, hogy jókor csináljuk-e a dolgokat!
sonjus

Jaaaajj lányok,
ne akarjátok annyira megtudni ezt a cukorborzalmat :? főleg 4x :x . Tényleg rámkattantak. Majd kipróbálom hogy nem köszönök kedvesen, és akkor hátha nem fognak ennyire szeretni és visszavárni :wink:
Bonika,
rendszeres véradó vagy? Drága férjem is. Ráadásul szereti :shock: én 3x adtam, de folyton leesett a vérnyomásom, rosszul lettem, így feladtam. De a szándék megvolt :)
Katinak és Boninak
naaagy nagy drukkok a mai vérvételekhez!!!
Sonjus,
maximálisan igazad van UH ügyben
Bettike,
léccci lécci mondd el mi van Ancsával ha már ő maga tojik ránk! Engem érdekelne!
Vendég

Jó reggelt!

Snufi! nem gondolod, hogy ha ti nem szeretitek a halászlét, akkor nem adok mást enni? :oops:

Szezso! hanyatt fekszik a kismukk, keze az arcocskájához közelít épp a profilképen.
Teszt? :lol:

Áfi! Igen, én is így tudom, de ha szépen puhul, tágul, az az egész ügyre jó hatással lehet, nem? Nem biztos :wink: :oops: .
Képzeld, nem akarlak húzni vele, de a doktor tegnap azt mondta, hogy mivel az előző babánál jó volt a cukkerem, eltekint a glükózoldattól, és elég a tej+ zsemle változat :wink:

Bonika! Drukk+++++
Pihihely nagyon jó, láttam kivülrők eccer :wink: Horror áraik vannak :D

Purc! Azért emlegettem a füleket, mert néhány hete irtóra nagynak tűntek a fülei a fejéhez képest :wink: Egyébként lenne kitől örökölni :wink: Nem tőlem :lol:

Zöldinek is drukk, meg akinek még szüksége van rá!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
a próbareggelis verzió volna a normális!!! (Tej+zsemle) Irigyellek a dokidért! Csak ugye a terhelés mennyivel kényelmesebb és maceramentesebb, hogy a kismama hány vagy nem hány, egész délután f*sik a tömény cukortól és hogy langyos a csapvíz amivel csinálják az mindegy :x Normális helyeken ha jó a próbareggeli utáni vércukor nem terhelnek. Mondjuk nekem sehogy se jó, azért kell havonta járnom, de akkoris :?
Vendég

Áfi! Miksával azért mennem kellett terhelésre, főleg, hogy anyu ikertesója súlyos cukorbeteg. Én meg bírtam inni, meg a várakozást is elég jól bírtam, csak hosszú baromira... És a Kapás utcában a rosszullétek miatt úgy csinálták, hogy a laborban fölállítottak székeket és az első órát ott kellett tölteni bent. És nézni, hogy csapolnak másokat, valakinek már az is elég a rosszulléthez, namindegy :roll: . És a második órában a folyosón kellett lenni, elmenni nem szabadott. Én akkor lettem rosszul, amikor levették a vért újra, elindultunk az urammal kajálni, és dugóba kerültünk és a terhelés után hirtelen lezuhant a vércukrom. A kajáldában már remegett a kezem és a lábam, de aztán a kaja jót tett, nem ájultam el. Nekem ebből a tanulság, hogy vinni kell kaját és amint lehet enni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?