A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

A zárójelentéseden biztos rajta van.
Neked nem fájt utána a hasad egyáltalán?

Kép
zölddisznó

A zárón hogy honnan csinálták az átjárhatóságit az nincs rajta, az van rajta hogy egyik nem, másik nagy nyomással csekély mértékben átjárható.
Hogy fájt-e a hasam? A kórházból kifele úgy totyogtam mint aki besz@rt. Kimondottan fájt utána a hasam pár napig, és köldöktől lefele tele volt véraláfutással. A sebek is húzódnak, a hasizmod se az igazi... gyógyulnia kell.
Vendég

Akkor nem parázok. Nekem most olyan érzés, mintha tele lenne levegővel, és minden mozdulatra, lépésre, pisilésre, pukizásra (bocs :oops: ) görcsöl. nem nagyon, de azért kaki.
Csak azért gondoltam, mert nekem rajta van a zárón, hogy honnan töltötték fel.

Kép
zölddisznó

Coca,
Babaiminek is fel volt fúvódva a hasa lapar után. (Nekem akkora alapból hogy fel se tűnt :twisted: ) Pihenj sokat, ne kelljen veled is ezért veszekedni! Séta ágytól wcig, néha pici babanet, sok lustulás!!!
Vendég

Pihenek én nyanyus! Nem köll veszekennyi!
Amikor a doki mondta, hogy ne izguljak, a "felfúvódás" majd lemegy, csak röhögtem magamban, hogy ahhoz egy jó plasztikai sebész kéne, nem csak pár nap pihenés.
Nemrég kopogtatott Mr. Szonda Ipszosz. Mondta, hogy kb. 10 percre tartana fel. mondtam, hogy elnézést, de nem alkalmas, épp az ágyból ugrasztott ki. Azt mondta, hogy akkor este visszajön, ha kialudtam magam, mondom ne jöjjön, mert szeretnék pihenni, most jöttem ki a kórházból. Azt mondja, nem baj, 10 perc csak az egész. Én meg mondtam neki, hogy az meg nem 10 perc lesz, amíg meggyógyul a lábán a köröm, ha rá...om az ajtót!

Kép
zölddisznó

Coca,
:lol: :lol: :lol:
Én bezzeg sose tudtam honnan veszik a közvéleménykutatások eredményeit, merthogy engem még az éeltben soha senki nem keresett ezügyben! :P Erre Katit édes álmából verik fel, téged regenerálódni nem hagynak... hozzám mé' nem jön valami helyes harmincas aki majd megveszik a 140es derekamért? :shock: :D :P 8)
Vendég

Buggyant!

Kép
zölddisznó

áfi :mrgreen:
Vendég

Csajok tovább, ha olvaslak benneteket akkor megszülök annyira röhögök!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Szólj, ha nem ez a terved!

Kép
zölddisznó

Csajok nem semmi, amit műveltek. Ki kéne írni a topikra alcímnek, hogy aki szülni akar ide :lol:

Köszönöm a szülinapi köszöntést, tegnap voltunk moziban, meg kaptam fini fagyit :lol:

Szezso :cry:

Katica, dejó neked öppppém :lol:

na megyek reggelizek

Purc

Kép

Kép
purc

[quote="purc"]n írta:purca megyek reggelizek

17.25 kor! :mrgreen:

Aki nem tudja honnan írsz.......
Vendég

NEM BÍÍÍÍROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!
HAZA AKAROK MENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Boni, te még dógozóban???

Zöldi, de ez lenne a célom. :roll: Ja és grat a - 5 kilóhoz, csak úgy olvadnak le rólad!!! :D

kispiskóta

Purc: boldog szülinapot! :lol:

Klarissza: dettó! :-D

Áfi, köszi Neked is az infót...

Szóval akkor semmi nem tuti, legjobb, ha majd augusztusban kifaggatom a dokit...
Szerintetek mennyi ideig tart a regenerálódás??? A lapar utáni hétre menjek táppénzre?

Kispiskóta: ha ettől beindul Marci baba, akkor terjesztheted a kórházban, hogy a hagymányos házi szülésindító módszerek kiegészültek a Hőmérős topik olvasásával :lol: :lol: :lol:

Boni: már csak 1,5 óra! Most már ne add fel! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hátha ettől beindulna a szülés akkor, jujj de nagyon szeretnék mindenkit!!! (no így is) :lol:

kispiskóta

Kép

Kép Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike! júl. 20.: doki (cocafelvágott ellenőrzés szerelem-tilalom feloldásához)

Kép
zölddisznó

Snufi??????????????

Lili????????????????

Ceniko????????????

FRISS ANYUKÁK??

Macspacs??????????

Mfpan?????????????

Vakond???????????

Babaimi??????????

Sonjus???????????

Kép
bettike
Eger

Jujj, én vagyok az első! :shock:

kispiskóta

Bettike: most dekoráltuk ki a nappalinkat 2004-es egri nyaralásunk képeivel, többek között :lol: gondoltam Rád, hogy ha akkor már ismertük volna egymást, talizhattunk volna :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

már csak 3/4 óra!

jé! kétszer is benne vagyok eseménytáblában! :lol:
Vendég

az én laparom után meg Melcsi nyugdíjba vonul :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
az a lapar utáni hét az legyen inkább mondjuk 3. De a házidokid úgyis tudja. Maradj a fenekeden és pihenj, gyógyulj, nem kell visszarohanni dolgozni, ez nem gyerekjáték.
Vendég

Szerintem túlzás! Mindenhol azt írják/mondják, hogy egy hét pihi után munkaképes, ha csak nincs valami szövődmény.

Kép
zölddisznó

Szerintem meg több seben át (legyenek bármilyen kicsik!) a hasüregbe hatolni, ott matatni, ezt kivenni, azt keresztülpréselni akkoris komoly dolog, és komolyan kell venni. 1 hét táppénz náthára jár, nem hasi műtétre! Nem éri meg elkeménykedni mert baj lehet a vége.
Vendég

Az én dokim mindenesetre nem tartja szükségesnek a hosszabb "munkanélküliséget" ha ülőmunkát végzel
...hacsak nem bányász vagy.

Kép
zölddisznó

Hazaértem, de mivel kipurcantam( bocsi Purc) megyek aludni4

Jó Éjt!
Vendég

purc, klarissza: boldog szülinapot!

boni: ügyes vagy, hogy kibírtad ezt a hosszú meló napot!

zsú: mennek a drukkok+++ de izgalmas :lol:

coca: pihenj sokat!

rólam: most értünk haza barátoktól. jó volt. megyek aludni, holnap korán kelünk, megyünk anyósékhoz.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Jó reggelt! Elkészíettem a reggeliteket!

Kép
Vendég

Vendég

Jó reggelt!
Bonika,
ekkora panda nem is fér át akkora ablakon! :shock: :D
A reggelit köszönöm szépen, beérem már a fehér homokos tengerpartttal is! :wink: :)
Vendég

Hahó!

Boni! Ott én is bírnék reggelizni, bár kérnék egy napernyőt is azért :lol:

Purcnak és Klarisszának boldog szülinapot kívánunk!

Végre végre elállt a szél! El se hiszem, én már úgy utáltam :roll: Döntögette a dézsásokat, tépázta a virágokat meg az idegeimet. De most jó, 3 napig kánikula lesz, tök jól leszek :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Ugye a leanderedet most nem döntötte fel?

Csajok a következő utazásomat a Maldív szigetekre tervezem! :lol:

Áfi jegyzem :wink:
Vendég

Boni! De, vagy tízszer borult a napokban a nagy is. Pedig meghaladja a 2,5 métert. A kisebbek még könnyebben, de a nagy tud igazán nagyot esni. Viszont fekve se jó neki, szóval nem volt jó megoldás, csak az, ha eláll a szél. És féltettem a gyereket, nehogy beterítse, mert nem egyfolytában fújt, hanem inkább széllökések jöttek. De most jó :wink:

A Maldív-szigeteket én is bírnám :lol: De nekem még előtte áll a Zöld-foki szigetek, közelebb is van meg óccsóbb is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Életjel :)
tegnap Balcsira mentünk, finom rablóhusit grilleztünk, aztán délután pinpongoztunk, el is fáradtam, van egy kis izmlázam :)
mindjárt visszaolvasok, most tápászkodtam ki az ágyból :)

Boni
ez a reggeli valami fantasztikus :D

Kép
gaby25

Sziasztok! :lol:

Boni köszi! Pont lemaradtam, mert reggeli után néztem meg! És már tele a pocim! :(

Szezso! Akkor ezért csuklottam! :lol: :wink:

Örülök, hogy ilyen derü fogott el mindenkit a tábla láttán! :lol:

Katáék mikor is jönnek haza? :roll:

Snufi! Holnapra drukk! +++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Jaj! És mutatom ismételt hőmérőzésem jelenlegi állapotát!
Úgy sem mutogat már senki hőgörbéket! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Remekművem, a gyurmacsiga:
Kép
Vendég

Áfi! :lol:
Még is lett a sokszínű gyurmából csiga?? :lol:
Nekem tetszik, vidám! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gyurmacsiga hű barátja: gyurmakutyus
Kép

Mára befejeztem, ígérem! :lol: :P
Vendég

Pájinkás jó reggelt!

Áááááá, olyan hasgörcsöm volt hajnalban! Asszem be kell vetnem egy lecsókúrát, mert a veseműtétem után is csak az állította helyre a beleim mozgását. (Bocs az éppen reggelizőktől)

Tényleg, Bettikén kívül nem ishőmérőzik más?

Áfi! Létezik márványcsiga! Kicsit más csak a dizájnja. Kutyában meg már fel kellett úgyis találni egy újat, olyan uncsi a kínálat.

Kép
zölddisznó

...ja, megoldódott a rejtély, Áfi!

Kép
zölddisznó

Gabynéni! Akkor hétfő?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a jókívánságokat, de el kell napolnunk szerdára, mert akkor lesz a szülinapom :lol: Most leszek 11.-én 33 éves olyan jó bűvösen hangzik. Sajna úgy tünik ebben a hónapban nem volt peteérésem, és a hőm is egekbe van, 36,7 és 37 között imbolyog ki érti ezt? (amúgy alapból csak 36,3 szoktam lenni).

Cocának és Szezsónak drukkolok a szeptemberhez!

Áfi! Nagyon szép a csiga én még örültem is volna, ha az én gyerekem is összekeveri a gyurmát ilyen csigája úgy sincs senkinek.

Purc sok boldog szülinapot!

Boniko ebből a reggeliből én is szeretnék!, de kizárólag a fénykép helyén!

( Áfi ne nézz ide!)
Snufi! Nem igazán értettem, hogy miért nem azonnal írt homo bogyót a dokid, vagy nincs hozzá laptopja amibe beleírja az adatokat? és az kidobja az alkati szeredet?

Babával mi van?

Kép
klarissza32

Szieszta, szieszta?

Kép
zölddisznó

Á nem! Csak anyuéknál ebéd és itthon porszívózás!

Egyébként talán Katica is hőmérőzik még! :roll:

Klarissza! Nem dobsz azért görbét?

Kép
bettike
Eger

Na, én is szívok egy kis port, aztán kimozdulok, ha már nincs olyan meleg.

Kép
zölddisznó

Kép
klarissza32

Na még egy próba Kép

Kép
klarissza32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?