A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Oké Tapi! Nálam lesz.
Szerdán repültök?

Kép
zölddisznó

És hol lesz a szörpi????????

Kép
kata05

Gaby,
hú az nagyon kafcsi lenne :lol: Nekem megér egy teszt szállítmányozást, hogy megajándékozhassalak az utrommal :lol:
Köszi!
tapedli

Én rugalmas vagyok szörpi ügyben. Lehet belváros, vagy amit szeretnétek. (Kalkuláljuk bele, hogy szerdán nem lesz már kánikula, úgyhogy akár a betonrengeteg sem olyan visszataszító, nem muszály feltétlenül hűvös-árnyas-szellőlengedezős helyre menni)
Gaby 4-kor végez, a többieket nem tudom. Nekem minden jó!

Kép
zölddisznó

Zöldi,
repülünk, repülünk, bár lehet, hogy a repülő ajtajában befeszítem kezem-lábam és nem leszek hajlandó :lol: :lol: Nem ez lesz az első, de a sok zizzent terrorista miatt valahogy most nem akaródzik igazán...
tapedli

Én 12-kor végzem!

Kép
kata05

Szörpizés
lehet már szabin maradok szerdán :roll: de ha nem, akkor lelépek 3-kor :P :wink: Kata, végre te is jössz? :D Marcit is hozhatod :lol: és anyuciját is persze :P na jó tudom, korai még nekik a szörpités :wink:

Tapedli
én nem csak a szállítmányozásra gondoltam, hanem én cocának kifizetem a teszteket, te meg odaadod nekem az utrót cserébe :wink:

Kép
gaby25

Gaby, jövök! :lol:

Kép
kata05

Akkor még Bonit kell megkérdezni, és Babimit rávenni! Aztán már csak Gaby-szabi függő, hogy hánykor találozhatunk.

Lépek csavarokat venni, meg valami főznivalót.

Cső!

Kép
zölddisznó

Gaby,
hát nagyon ari vagy, igazán nem szükséges, nekem az is nagyon tuti ha elhozod őket! Viszont az elgondolkodtat, hogy hátha épp ezért hozunk egymásnak szerencsét! :wink:
tapedli

tapedli
jaja, szerencsutró és teszt :D szerencse ovitrelle-t átveszem lombikos áron a a cocától, és szerencse Merionált Áfitól :) szóval babásnak kell lennem ezek után :P

Áfi
tényleg, Merional hogy legyen, hisz nem lesz egri tali, Bonin keresztül nem tudjuk lebizniszelni :roll: posta és átutalás?

Kép
gaby25

Sziasztok! :lol:

Utolsó munkanapom volt a héten! :lol: :lol: :lol:
Minden hétfőt így kellene kezdeni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megcsináltam! Én 25 helyett 22 éves vagyok! :lol: Kafa naggyon!

Snufi! Nagyon örülök, hogy minden okés! Gondolom megnyugodtál, amit érez a babó is és már veletek is lesz! :wink:

Nagy teszt biznisssz!
Ha a görbém így marad, akkor hamar szükségem lesz rá! :wink:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike
jó kis görbekezdemény :wink:

Kép
gaby25

SIKERÜLT LEMONDANOM MINDENKI SZÁLLÁSÁT FIZETÉS NÉLKÜL! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért ez is valami! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
mindig is tudtuk, hogy ügyes szervező vagy :wink:

Kép
gaby25

köszi :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

nagyon meleg van , levegőőőőőőőőőt :!:

megkaptam a 3-ik szúrimat.
az aszisztens azt mondta, hogy az én esetemben , nem fog bejönni. :cry:
surmi
kockasfulunyul

csajok, ha a háziorvos asszisztensével adatom majd be a merionalt, arra kell szerintetek vizitdíjat fizetni? :roll:

Kép
gaby25

Gaby: asszem arra nem kell vizitdíj, amit az asszisztenssel intéztetsz...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike! Győzelem! ...ahogy a "görbéd" is mutatja...

Surmi! Mé' mond ilyen hülyeségeket az asszisztens? Milyen a TE eseted? Amúgy én is most jöttem meg, tényleg q meleg van.

Nem kell vizitdíj!

Kép
zölddisznó

Boni, Baba! Hová tűntetek?

Kép
zölddisznó

Na, jól itthagyott mindenki... :cry:

Kép
zölddisznó

Halihó!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, túléltem a dolgot! Valóban megnyugodtam, remélem megfogan KisSnufi!

Eddig aludtam, most már csak pihizek. Feszít még a pocim, de az a legkevesebb! :wink:

Köszi és pussz:
Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Cocikám! Hol lenne akkor ez a tali?
3-ig dolgozok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim
hely még nincs eldöntve, nyitottak vagyunk ötletre :) akkor neked hánykor lenne jó? 4 óra?

Kép
gaby25

Jaj, Csajok, most értem haza babalátogatóból... :lol: két tündéri (Anyukájuk szerint hisztis :lol: 2 hónapos kiscsajszival töltöttem 1,5 órát :lol: Még babaszagú a kezem :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zöldi ne hari! :oops:

Katám Végre te is jössz?jippijé!

Tesókám, te?

babim! te is gyere!

Marci most már fejezd be a pakolászást! aztapaszta....

szóval, hová gyűlünk?

BETTIKE? JÓ? HOGÍY SIKERÜLT!
Vendég

Szezso neked nagyon jó lehetett! énisénisénis!
Vendég

Boni, biztos vasal is, precíz egy gyerek... :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Boni! Megveszed a tesztkupacot?

Kép
zölddisznó

És hol lesz a tali??

Kép
kata05

sziasztok!

ide értek áfiék. épp enikő ül az ölemben :lol:

kati
katica30

Csajok! Még nem tudjuk, hová menjünk. Nekem jó lenne a Lehel tér, Nyugati környéke. ...vagy bármi más

Kép
zölddisznó

Én meg a Záfi vagyok csak lusta bejelentkezni külön... :D
Gaby,
szívesen elpostázom, a hétvégén megadod a címed priviben, és jövő héten elküldöm a Merionalokat.

Nagyon hosszú utunk volt, nagyon sok útépítéssel és zöld mellényes integető bácsival, nagyon meleg autóban, de ideértünk. Haza télig nem megyünk, csak ezt még a háziak nem tudják :lol:
katica30

Boni! Felhívtam a főnököt és mondtam neki, hogy súlyos szervezési problémák merültek fel!
pl.: van aki utat nyert, van akinek családi probélma jött közbe
:oops: :oops: :lol: :lol:

Egyébként mi jó? :roll:

Szezso! Az jó! Én tegnap és tegnapelőtt voltam babaszagú!
És még a hét további napjain az leszek, mert barátnőm nagy örömére szabimat náluk töltöm a 9 hónapos kislány felügyeletével, míg ő végre intézkedhet! :lol:

Akkor kapok tesztet postán? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! :lol: Azt írtam Jó hogy sikerült! csak kicsit másképp! :oops:

zöldi nem arra járok már haza, :cry:
Vendég

Áfi érezzétek jól magatokat!

Megyek aludni.pussz
Vendég

Áfi
köszike :) de coca mondta, hogy nem jó postázni, mert ennek hűtőben kell lennie :? és lehet megy arra bicajozni, és a kkor majd ő elhozza :wink: iagaz azt nem mondta, hogy hűtőtáskával bicajozik :roll: :lol:

csajok, nekem jó belváros bárhol :wink: pl. Baross u. STEX? itt lehet billoiárdozni is, nem mintha nagyon tudnék :lol: várom az egyéb ötleteket :wink:

Kép
gaby25

Ne menjünk füstös helyreeeee!
Inkább valami kiülős.

Kép
zölddisznó

Margit sziget?

Kép
zölddisznó

Áfi vagyok,
Coca,
a Merional NEM hűtős cucc!!!
Gaby,
nyugodtan postázható!
katica30

Gaby kifelejtette a "szerintem" szót.

Kép
zölddisznó

Hahó!

Gabi, Áfi! Július uccsó hétvégéjén megyünk Szekszárdra, akkor hozzuk el Miksát anyuéktól. Ha gondoljátok, és az nem késő, akkor szívesen szállítjuk azt a gyogyit :wink:

Miksa egyébként megint lázas, én má megháborodok, nem tudom, mi a fene ez sorozatban. Semmi más baja nincs. Harmadszor fordul elő az elmúlt 1,5 hónapban. Kétszer vírusnak tűnt, más gyereknek is volt ugyanilyen, de most?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom mennyi a láza Miksának?????
Adsz neki valami immunerősítőt?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szirom
istennő vagy :D nem késő, nekem olyan augusztus közepe után kell kb. szúrni :P

coca
szerintem :P jó a margitsziget, viszont elvileg hüsi lesz szerdán :wink:

Kép
gaby25

Szirom
azta de bunkó vagyok :oops: :? jobbulást Miksának, csak a saját dolgomra válaszoltam vissza, én önző disznó :oops:

Kép
gaby25

Enikő! Egész nap lüke volt, délutánra már kezdett gyanúsan lüke lenni. Megfogtam a homlokát és már mértem is: 38,1. Adtam neki Nurofent, én a múltkori 39,8 után most nem várakoztam, mert az nem volt semmi :roll:
Felső légúti izékre specializált immunerősítőpt kapott a tavasszal, annak majd még lesz egy ismétlője. Most igazából azt találtam ki, hogy megint elkezdjük a Vitacolant, mert az a télen használt. A fiatalúr ugyanis egyáltalán nem eszik sem gyümölcsöt, sem zöldséget (kicsinek pépnek ette őket :shock: ). Még sosem kóstolta sem a paradicsomot, paprikát, uborkát, sem mondjuk a barackot vagy dinnyét vagy cseresznyét vagy akármit. Egyedül a banánt eszi meg, illetve anyers sárgarépát, karalábét és krumplit :roll: Illetve mindent belesütők, főzök a kajákba, de hát úgy abban már nem annyi cucc van, mint úgy egyébként. Főzelékeket, rakott cuccokat eszi különben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Oksi Gabi, akkor elhozzuk szívesen, ha Áfinak is jó és akkor otthon lesznek. Ti merre laktok különben, magyarul hol kell letenni a cuccot?
És nem vagy bunkó :wink: Most nem olyan vészes a helyzet, mint a múltkor volt, de idegesít, hogy mér beteg ez a kölyök itt a kristálytiszta, szabad levegőn... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ó, szegény Szirmiporonty! Szerintem vitamin...

Gaby! 20-25 °C az előrejelzés. ...na majd meglátjuk.

Kép
zölddisznó

Szirom: Hú hát sajnálom :( Nem tudom mi lehet, enyim csajok már jó rég nem volt betegek (Hála az Istennek, koppkopp)
A Vitacolan jó ötlet, főleg ha már egyszer bevált, ráadásul jó ha hagysz egy kis szünetet egyes immunerősítők szedése között, illetve ha cserélgeted őket. Én azt tapasztaltam, hogy ha váltogatom a vitaminjaikat, akkor kevésbé betegek..... :roll:
Az viszont nagyon gáz, hogy nem eszik gyümit a fiad :( . Fura, hogy az oviba se "szokott rá". Ott egymástól eltanulják az evészetet, és egy rosszul evő gyerek is jó evővé válik ha látja, hogy a többiek bizony nem válogatnak... :roll:
Hát nem tudok mit mondani, gyógyuljatok meg hamar hamar+++++++++++++
Pussssssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?