A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bogi!
Én is gratulálok, és további szép 9 hónap pocakosodást!:-))
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!
Zsu Kép szorítok, pihenj sokat, vigyázz magatokra!
Bogi Kép Irigyellek és persze gratulálok Neked! Aztán mindenről számolj be!
Cat Kép Orsi Kép Remélhetőleg még szeptember hónapban követlek Titeket. Jövő hétfőn megyünk a doki bácsioz.
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ZsuKép
hétévgén nem voltam netközelben, de mindvégig nagyon szorítottam nektek!
Remélem elvonultak a sötét fellegek a fejed fölülKép! Én nagyon bízom benned és a babókbanKép!
Kicsit sajnálom is, hogy nem leszek itt akkor, amior lejár a két heted, de nagyon remélem, hogy jó híreket olvashatok, mikor visszajövünk a nyaralásbólKép!

BogiKép
Gratulálok neked a két csíkhozKép Nálad bejött az, hogy akkor jön össze, amikor egyáltalán nem számít rá az ember! Remélem problámamentes, boldog babásodás vár rádKépKép!

PaulaKép
annyira sajnálomKép, remélem hamar sikerül talpra állnod, mert tudod: új hónap, új reményKép!

VandaKép
3-14. cn-ig 37-37,1 volt a hőm, mára leesett 36,7-re. Szerintem életemben most elöször éreztem a tüszőrepit (fejfájás, pici hasfájás), de az is lehet, hogy más miatt volt. Mindegy mi megtettünk mindent, eredmény két hét múlva. Remélem Bogiéhoz hasonló zebra képében.

Sikeres hónapot mindenkinekKép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Bogi!
Nagyon nagy gratula! Növeszd a pocakod!

Köszönöm lányok! Már sokkal jobban vagyok! A párommal egy nagyon szép, vidám hétvégénk volt! Csak amikor itthon vagyok egyedül sokáig elkezdik mindenféléken agyalni, és akkor bekattanok! De most már nem hagyom a gonosz manóknak hogy elcsenjék az eszemet!KépJa! Tegnap adtam egy kis izgalmat a babókáknak! Remélem ti is láttátok a vízilabda mérkőzést! Hú úgy izgultam...!Aztán annyira jó volt a vége!KépKép

Orsi!

Lenne egy kérdésem. Az alhasi szurkálás, gyomorégés az a gyógyszer hatására is lehet? Mert nagyon szurkál a hasam, néha jobban is mint én szeretném. Az előző lombikál is ilyen érzéseim voltak csak akkor háromszor ennyi hormont kaptam.

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok Lányok!KépKépKép

Megvan az Utrogestan, és a barnásozás is elmúlt!KépKépKép

Lányok, én tudom min mentek keresztül! A topik nyitás óta olvasom a hozzászólásokat! Az első babám a második lombik előtt fogant elzáródott petevezetőkkel és rossz sperma-eredménnyel, jövő hónapban lesz két éves! Mivel az orvos állapította meg a terhességet, a mostani az első tesztem ráadásul pozitív!KépKép

Tesóra is vártunk/vágytunk régóta, de nem jelentkezett, ezért úgy döntöttünk vissza megyek dolgozni. Szeptember 15-én kezdek. Tényleg akkor jelentkezett,amikor már nem is gondoltunk rá, és nálunk is bejött, hogy szabadulj meg minden régitől, hogy befogadhasd az újat! Épp egy hónapja kezdtem eladogatni a babaruhákat, felszereléseket! No, de ez legyen a legnagyobb bajunk!KépKépKépKép

Nagyon drukkolok Mindenkinek!KépKépKépKép

Bogi
bogicza

BogiKép
Te igazi szerncsemanó lehetszKép!
Sok-sok boldogságot a gyerkőcökhözKép!
Stella

Kép
stella9

Bogi Kép Kép
Lehet, hogy így kellene csinálni. Mindent elosztogatni, másra koncentrálni. De ez olyan nehéz, tudatosan nem megy. Gratulálok!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Régebben már jártam felétek , de azóta szerencsére már nagyon sokan elmentek ebből a topicból. Én úgy éreztem, hogy túl sokat foglalkozom a problémámmal és jobbnak láttam ha "leszokom" egy kicsit rólatok . De ez sem segített.Úgyhogy ha most visszafogadtok akkor megint itt lennék.
Az én történetem: két éve próbálkozunk hiába. Volt egy dokim akiről elég nehezen de lemondtam . Nekem ez elég nehezen megy , pontosabban az, hogy bízzak egy orvosban. Benne bíztam és sajnos nem úgy viszonyult a problémámhoz ahogy szerettem volna.
Úgy döntöttem, hogy hozzáértőbb kezekbe adom magam és holnapra kaptam időpontot a BMC-be. Az lenne a kérdésem, hogy ott hogy történnek a kivizsgálások? Minden lehetőt kivizsgálnak és akkor kezdenek a gyógyításba, vagy ha pl. az első vérvételnél kiderül , hogy valamelyik hormonom nem úgy viselkedik ahogy kellene akkor azt próbálják kezelni és ha nem jön be akkor lépnek tovább? Mert pont ez volt a gondom az előző dokimmal, úgy akart hormonokkal kezelni , hogy meg sem nézte a petevezetőm átjárható-e , vagy , hogy termelek-e ellenanyagot a párom fickói ellen!?
Kérlek benneteket, ha van kedvetek és időtök akkor írjatok egy részletesebb beszámolót a dolgok menetéről a BMC-ben.
Nagyon köszönöm előre is és bocs hogy ilyen hosszú voltam.

Bandy
bandy

AnnaKépKép

Igen, tudom nagyon nehéz! Azért azt ne hidd, hogy egy kicsit se maradt bennem a vágy a tesóra. Sokan azt mondják, hogy ha már van egy, könnyebb elviselni, hogy nem jön ketteske. Hát, ez így nem igaz!! Nagyon-nagyon rossz így is, főleg miután kézzel fogható bizonyítékod van arról, miből "maradsz ki" KépKép

Bandy!
Én nem tudok Neked segíteni, nekem csak Kaális tapasztalataim vannak, azok is lassan 3 évesek. Majd jönnek a lányok (pl.: Orsi), akik nagyon profik a témában! Sok sikert!KépKép

Bogi
bogicza

Sziasztok!
Van valakinek véleménye a Tovita nevű gyógyszerről? Napi 1/4 darabos szedés mellett nem lesz a baba feje túlcsontosodva? (Emellett még elő van írva az Elevit hetente 3x, E-vitamin hetente 3x, Ferrograd folic esténként.)
udojurgen

Anna Kép
Mindent bele Kép Sokat gondolok majd rátok, és jelentkezz folyamatosan a hírekkel.

Zsu Kép
Alhasi fájdalom lehet még amiatt, hogy a petefészkeid érzékenyek. De a gyomorégést nem tudom, hogy okozhatja-e a gyógyszer. Te most duphot szedsz, ugye? Sajna arról nem tudom, hogy okoz-e ilyen tüneteket.... de bízzunk benne, hogy nem a gyógyszertől van.

Bogi Kép
Szuper! Adtak a gyógyszertárban?
Azóta még 2 kismami ismerősöm mondta, hogy szedte a ciprobayt a terhesség alat... szóval szerintem semmi gond nem lehet.

Udo Kép
Nem tudom, mi az a gyógyszer, de ha felírják, akkor be kell szedni. Orsi mire kapta?
Ne aggódd túl magad!!!! Lazíts! Mi lesz veled, ha előbújik a lurkó?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bogi
Szívből gratulálok én is!
Remélem én is hasonló jó hírrel tudok szolgálni hamarosan, bár nem nagyon merek bízni benne, hiszen az előző 2 kísérlet nem túl szerencsésen sült el. De nem adjuk fel!
Az Utrogestant nem csak akkor érdemes alkalmazni, ha orvos írja fel? Egyébként mire jó, és mikor érdemes elkezdeni?

Adri
adri77

Orsi!

Köszi a választ. De mitől lennénak érzékenyek a petefészkeim? Most nem volt tüszőleszívás. Vagy gyógyszer miatt lehetnek érzékenyek?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
A hormonjaim miatt Kép hülllle vagyok... tényleg nem lehetnek, mert nem volt stimud Kép
Szerintem ez akkor jó jel Kép Kép Kép

Adri Kép
Az ultrogestant elvileg orvosi előírásra kell alkalmazni, de sajnos vannak itt tapasztald küzdők Kép akik biza tudják már, hogy mikor kell, és doki nélkül is diagnosztizálják magukat.
Mivel Bogi barnázott az valószínűleg alacsony progeszteronszint miatt volt. Az ultrogesztan progeszteront (sárgatest-hormon) tartalmaz, így pótolja a szervezet által kevés progeszteront.
Ártani nem lehet vele, mert semmilyen mellékhatása nincs, csak használ.
Ha rendben van a progeszteronszint, akkor nem kell alkalmazni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Köszi a gyors választ.
Ez egy csontosodást elősegítő (tojáshéj tartalmú) gyógyszer. A nőgyógyász azt mondta, hogy napi félnél túl kemény koponyájú gyerekek születtek (a gyógyszer ismertetője napi 2x1-et ír elő...), így rajtunk kipróbálja az 1/4-es verziót. Ha neki is ilyen kételyei vannak és ezt ráadásul meg is osztja velünk (mintha azért mondta volna, hogy mérlegeljünk mi, hogy akarjuk-e egyáltalán), akkor első körben Veletek konzultálnék ezügyben.
Lúrkó: valszeg szülés előtt beszedek egy levél Seduxent és pihizek egy jó nagyot és megvárom a fejleményeketKép
udojurgen

Udo Kép
OK. A seduxen jó ötlet Kép Kép
De én még mindig nem értem. Ha a babával minden OK, akkor minek a gyógyszer?? Ha Orsinak rendben a vérképe (vas, calcium, kalium...stb) akkor teljesen felesleges ilyen külső rásegítés. Én úgy gondolom, a természet tudja, hogy mi kell a babának, és ha a mami szervezetében van elég anyag, akkor elveszi a babának.
(zárójelesen.... én nem venném be, ha semmi sem indokolja)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Én is egy kissé sokallom már a Tovitát.
A laboreredmények mind jók, talán a vas felülről üti a normális szintet.
Eddig rendszeresen beszedettem minden gyógyszert, amit felírtak, de itt az ideje, hogy felrúgjam az előírásokatKép
udojurgen

UdoKép
Ferrogrand folic-ot én is szedtem vashiányra, de nekem nagyon "kalapált" tőle a szivem, de ha Orsi bírja, akkor nem árthat. Terhes és szoptató kismamáknak nagyobb a vasszükségletük a normálisnál, de azért nem kell túlzásba esni, mert a túlzott vasbevitel káros is lehet. Pl: csökken a cink és a réz hasznosulása, növeli a fertőzés veszélyét és a baktériumok elszaporodását.
De ha még a normál értéken van akkor nem lehet gond.
Szerinetm nem kell túlzásokba esni, ahogy Orsi írta, a természet jobban tudja bármilyen dokinál, hogy mire van szükség.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Stella, nagyon szorítok, sok-sok "randi" energiát küldök neked!!!!!

Zsu, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! :-))))

Anna, nagyon szorítok nektek is! Minden rendben lesz :-))) Aztán én is jöhetek? :-)))

Bogica, szívből gratulálok neked! Te egy igazi szerencsemanó vagy! Problémamentes 9 hónapot kívánok neked. És utána amennyi csak belefér :-)

Bandy, én a BMC-be járok, kb. 1-1,5 hónapig semmi mást nem csinálnak, mint kivizsgálnak mindkettőtöket.
a www.infertility.hu oldalon megtalálod, hogy milyen vizsgálatok vannak, és milyen a menete.
Beszúrom ide ami ide vonatkozik. A többiektől elnézést kérek.

Kivizsgálás

A házaspár előzetes telefonbejelentkezését követően történik az első beszélgetés, amikor az előzmények, korábbi leletek, zárójelentések megismerése után jelöljük ki az elvégzendő vizsgálatokat.

Vizsgálatok nőknél:

Általános orvosi és laboratóriumi vizsgálatok, HIV szűrés, EKG. Nőgyógyászati vizsgálat , cytológia, kolposzkópia, váladék és Chlamydia vizsgálat. Ciklus monitorizálás a 3. (szükség esetén 21.,24.) napon végzett hormon vizsgálatokkal és hüvelyi ultrahanggal. A petevezető átjárhatóságának megállapítására röntgen vizsgálatot végzünk, az ún. hiszteroszalpingográfiát (HSG ) a menzeszt követő napokban. Amennyiben hiszteroszkópia, vagy laparoszkópia szükséges, a pácienst kórházunk szülészeti osztályára irányítjuk. Szükség esetén a házaspár mindkét tagját genetikai vizsgálatra ( kariotipus meghatározás ) küldjük.

Vizsgálatok férfiaknál:

Általános orvosi vizsgálat, laboratóriumi vizsgálat, AIDS szűrés. Urológiai,-andrológiai vizsgálat. Szükség esetén ultrahang vizsgálat. Ondó (sperma) mikroszkópos vizsgálata legalább két alkalommal. Ondó bakteriológiai vizsgálata. Szükség esetén hormon vizsgálat. A házaspár kivizsgálása minimum egy hónapot vesz igénybe. Utána értékelő, vagy ún. stimulációs megbeszélést tartunk, amikor a házaspárral megbeszéljük az eddigi eredményeket, illetve kezelési tervet készítünk.

Vagy a www.lombik-baby.hu oldalon is mindent részletesen megtalálsz.

Sok sikert holnapra!

Noémi
Vendég

Stella9Kép
Nekem is ez a véleményem. A lelkiismeretünket pedig megnyugtatjuk heti 1 szem Tovitával. Ha a következő laboreredményben is magas lesz a vas, akkor önhatalmúlag azt is csökkenteni fogjuk.Kép
udojurgen

Lányok!

Tud valaki valamit Lujzáról?!

Rég nem hallottam felőle.

Puszi
noémi
Vendég

Noémi Kép
Lujzával minden OK, csak otthon van, mert volt egy kis barnázása, otthon viszont nincs netje, ezért nem jelentkezik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Lányok!

Kicsit furán érzem magam, hogy így ismeretlenül belekottyantok meghitt társalgásotokba, de úgy látom, ha valaki, akkor Ti tudtok infóhoz segíteni. Hasonló cipöben járunk ugyanis, csak nem otthon lakunk, hanem Dániában. A hazatérés elött még "belefér" 2 inszemináció, s ha mégsem sikerül, akkor szeretnénk otthon folytatni. Szóval itt jön a kérdés. Hogyan müködik ez az egész otthon? Bajunk nincs, nem tudni, miért nem érkeznek a kismanók. Lehet erröl valahol a neten olvasni, vagy küldjem anyukámat nögyógyászhoz infovadászatra? Bármi válasznak igen örülnék!
Ingrid
ringrid

Ingrid Kép
Nőgyógyászhoz ne küldd, mert azok 95%a nem tud erről semmit... sajnos ezért tart ott a magyar meddőségi kezelés, ahol tart.

Először egy két-kérdés.... majd utána szívesen leírom.
Mindketten magyar állampolgárok vagytok? van TB kártyátok?
Mert ettől nagyon függ, a hol és a mennyiért.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Udo!

Előkerültél??Kép A Tovitát nekem is mondta a doki, még a 14.hét körül. De én nem vettem be... Most már semmit sem szedek, mert jó a vérképem és feleslegesen nem kínzom magam. Elöszőr nekem is felírta azt a vas gyógyszert amit az Orsi szed, de mivel elég kellemetlen mellékhatása volt, nem szedtem tovább. Nekem az alsó határnál volt a vasam, de arra is azt mondták, hogy így nem kell szednem semmit. Az Elevitet is abba hagytam már.

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Noémi,

Nagyon szépen köszönöm az infót.Remélem , hogy tényleg 1-1,5 hónap múlva már tudatják velünk, hogy nincs semmi komoly baj csak a babó várat még egy kicsit magára.
Egy kicsit izgulok de nagyon várom a ma délutánt mert úgy érzem , hogy megtaláltuk a helyes utat és a végén ott vár a mi kicsi babánk.
bandy

Szia Gigi28Kép
A Tovitát a 14-ik héttől a 30-ik hétig kellene szedni. Gondolom azért csak a 30-ig, hogy ne legyen betonkemény a gyírkőc feje szülésnélKép
Mi is az elkövetkezendőkben csökkenteni fogjuk a vitaminokat és gyógyszereket. Megvárjuk még a következő vérképet, az eredmények alapján -a védőnővel megbeszélve- leállunk a napi 1 vassal. A 13-ik heti UH-n 2.5 centivel volt nagyobb a baba, mint az öcsém feleségének ugyanekkor. Ez is elgondolkodtató. Vagy néger kosaras lesz?Kép
udojurgen

Bandy, biztosan úgy lesz, mi is így kezdtük tavaly decemberben. És még nagyon sokan, akik azóta már átmentek a "babás" topikba. Szóval, állítólag :-) minket is nagyon várnak oda. Úgyhogy csak kitartás, lesz itt még babaeső!

Orsi, köszi az infot. üdvözlet neki, vigyázzon magukra. :-)

Puszi

noémi
Vendég

SziasztokKépKép
NoémiKép
Nám állitólag, hanem nagyon is várunk oda Mindenkit ez a topic meg zárjon be érdeklődés hiányábanKép!!!

Puszi:Doris
doris

Sziasztok

BogiKép gratulálok és problémamentes pocakosodást kívánok.

Tegnap ismét voltam az új dokimnál és most nagyon jó a kedvem, mert van peteérésemKépKép. Csütörtökön megint megyek, megmondja mikor kell akciózni és utána reménykedni. A páromnak is kértem beutalót spermaanalízisre, mert az sem megy nálunk olyan egyszerűen.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok
Légyszi szurkoljatok nekem egy pár napig! Holnap kellene megjönnie a mensimnek, remélem hogy nem fog. (És utána még legalább 9 hónapig!) Nagyon várom már, hogy végre nekünk is sikerüljön. Néhány tünetem van: már egy hete érzek olyan nyomást a hasamban, mint a mensi első napján szoktam. És egy picit érzékeny a mellem, ha hozzáérek.
Szóval reménykedek, de nem merek bízni benne, hogy összejön. Tudom, hogy csak idő kérdése, és kiderül, de egyre kevésbé bírom türelemmel.

Adri
adri77

Jujj de izgi!
Én már szurkolok is Adrinak!KépKépKépKépKép Gyerünk csajok űzzük el azt a fránya mensit! No persze csak azoktól akik nem vágynak rá. Tudom vannak itt olyanok akik már annak is tudnak örülni ha végre időre megjött(mint pl. én is néha).

Gyerkőcök!
Nekem meg úgy ég a gyomrom mint az előző babónál!Kép Fáj a cickóm és szurkálok! Remélem nem a gyógyszertől van mindez! Még egy hetet ki kell bírjakKép!De remélem akkor...Kép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Adri, Zsu, mennek a babatapasztó energiák!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Doris, csak vicceltem. Be kéne már zárni ezt a topikot érdeklődés hiányában. Mit szóltok?!

Puszi
Noémi
Vendég

ZsuKép
Szorítok ezerrel, hiszen karácsonyra ki kell üríteni a topikot! Pihizz sokat és nagyon vigyázz magatokra! Szerintem én legalább annyira számolom a napokat, mint te, mert tényleg nagyon szeretném ha kétcsíkos tesz hírével jönnél jövő keddenKép!

AdriKép
tudom mennyire rossz a várakozás, remélem nagy nagy öröm lesz a végeKép. Azért próbál megnyugodni, ha ott van a baba, akkor hamarosan te is megtudod, ha meg még nincs, akkor ebben a pár napban már nem is kerülhet oda. Csak nyugi rendben lesz mindenKép! Drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++

Stella

Kép
stella9

AdriKép
megy a drukk meg a babatapasztó energia.

ZsuKép
neked is megy a drukk folyamatosan. Vigyázz nagyon a picurikra a pocidban

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Szerintetek az AFP-t és a down-kór szűrést (angliai verzió) egyidőben célszerű megcsináltatni? Szeptember 2-án mennénk AFP-re, és 7-én pedig a Bolgárkerék útcába szűrésre.
udojurgen

Zsu, Noémi, Stella, Anita
Nagyon kedvesek vagytok! Remélem hamarosan jó hírekkel szolgálhatok.

Zsu
Nagyon drukkolok én is neked! Tehát ha minden jól megy, együtt várjuk a kicsiket? Remélem így lesz!

Adri
adri77

Udo, a "ma megint megjött babásai" topikban a lányok biztosan többet tudnak segíteni, és azt ők gyakrabban is látogatják. Ott van Cat, Orsi, Doris és a többiek is. Próbáld meg ott is.

Noémi
Vendég

Udo Kép
Miért csináltatjátok meg a quarett tesztet? Volt valami gyanú?
Egyébként azt úgy tudom, hogy teljesen mindegy, hogy mikor veszik le az anyai vért, mert a benne lévő magzati sejteket analizálják. Szerintem tökéletesek az időpontok.
A mi fiaink 1200 és 1250 gramm nagyok Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noémi22, OrsiKép
Köszi a tanácsokat. Már én is gondolkodtam a ... babásai topikon, de még túl korainak éreztem.Kép
A genetikai UH-n minden normál értéken belül volt.
Azt javasolták ismerősök, hogy az AFP mellett (gyakoriak a hibák) csináltassuk meg ezt a 100%-os tesztet, ami ráadásul 4 rendellenességet is szűr.
udojurgen

Sziasztok!

Ismét előkerültem, és képzeljétek, a főnököm talált egy proxyt, amin keresztül tudunk a netezni a munkahelyen. Persze ez extratitkos , de legalább többször tudok jönni, olvasni, hozzászólni.

A helyzet nálunk: 26. cn, egyelőre nincs jele a mensinek, jó lenne ha nem is jönne meg még 9 hónapig, bár ez a hónap pszichikailag elég durva volt: a szombaton ha minden jól megy költözünk, és persze ebben az utolsó 2 hétben minden olyan nehezen akar összeállni (kezdve a burkolótól a villanyszerelőig...) Szóval a lelki teher nem biztos, hogy jót tett a babaprojectnek. Azért még reménykedünk.

Na, pusz mindenkinek!

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Eltüntek a smile-jaim... Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Udo Kép
Ha-ha-ha... korai??? mikor akarsz oda átjönni? ha leérettségizett a gyerek? Kép
Ez a teszt sem 100%os, ezt azért tudd. Én 85%os biztonságot tudok. Az AFP tényleg sokszor ad rossz eredményt, de azzal nem kell foglalkozni. Az UHk sokkal fontosabbak.
Mindegy, ha úgy gondoljátok, hogy megcsináltatjátok, akkor hajra Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
HolnaptólKép
Egy ilyen dumát kaptunk genetikai UH-n, hogy a nőgyógyászok nemzetközi/nemzeti (?) protokolljai alapján magzati rendellenesség nem észlelhető.
13+5-nél (3.5 hete):
crl: 76 mm
bpd: 24 mm
sl: 11 mm
Nyaki redő 1.2 mm vastag.
udojurgen

Itt a nyaki redőn van a lényeg. Az tökéletes.
Akkor a mi adataink Kép mert mi is épp 13+5kor voltunk UHn Kép (de érdekes)
crl: 80 mm
bpd: 28 mm
nyaki redő: 1.1 mm

szerintem tökéletesek a Ti adataitok! Biztonan makk egészséges a babótok. De jobb a biztonság, ezt én is aláírom, és végül is egy vérvételen nem múlik semmi.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Adri,
Hadd küldjek neked én is egy kis +++++++++ energiát.
Zsu,
Csak arra gondolj , hogy minden rendben és akkor az is lesz. A dolog működik. Az élő példa erre én vagyok . De ezt már egyszer régebben leírtam így nem akarlak vele untatni benneteket.

Tegnap megjártam a BMC-t. Nagyon profiknak tűnnek. A párom a jövő héten megy kivizsgálásra én pedig sajnos ,mivel ma vagyok a 9 cn-en ,ki kell, hogy várjam a jövő hónapot. De nagyon megnyugtat, hogy egy csomó mindent megnéznek nálam.
bandy

AdriKép
mi a helyzet?

Kép
stella9

Na-na? Tényleg mi a helyzet?

Azt hiszem babanet függő lettemKép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Hello ZsuKép
Veled mi a helyzet?
Szerintem én is függő vagyok. Hihetetlenül sokat számít, hogy itt mindent el tudok mondani és sokkal több segítséget is kapok, ha épp arról van szóKép.
Stella

Kép
stella9

Szia Stella!

Köszi jól vagyok! Már nagyon izgulok a jövő kedd miatt!
Ki tudja? Ha 19-én Csütörtökön kaptam meg a tüsző repesztő szurit akkor mikor (nem)kéne megjönnie?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?