Az mit jelent hogy a te esetedben? Miért kell méhszáj tágítás? Csak ha nem vagyok indiszkrét persze...
Azért én remélem március 27-én hátha már nem kell menned, mert sikerrel zárul a rátapadás akció.
Persze én is remélem, hogy kihagyom majd a lapart, de csak titkon.
Na és virágot kaptál a dokitól? Oda?
Olvastam a másik topikban hogy nem rajongsz a mesterséges dolgokért. Abszolult és teljes mértékben egyet értek veled. Én is húztam halasztottam, de most már. Csak beveszem, mert rámennek erre az egészre az idegeim.
Viszont elhatároztam, ha ebben a hónapban sem járunk sikerrel, elmegyek egy aerobik tanfolyamra, és majd aqua fitnesst fogok tanítani. Nem idgelem magam tovább, lefoglalom magam mással.
Vagy virágokat ások ki-be a keremben mint Ildi!
Jó is az... Ne legyen rossz hangulatod. Jó a görbéd, bár a hőmérsékletet nem tudom róla elolvasni. 36,9? Scali! Köszönjük a tapaszalat átadást.
Monyókám! Mi volt ma? Remélem semmi gond!!!! Hun vagyol?
Holnaptól beveszem a bogyókat. 2*1-et, Closty-sok. Nálatok is ez az adag?
j.

(amíg a férjem el nem megy a 2. spermavizsgálatra, nem hajlandók szóba állni velem... leletet meg csak orvos adhat ki...). A PCO-t egyébként egy belgyógyász is megerősítette, most ő kezel. A prolaktin szintről nem tudok, azt nem tudom, hogy nézte-e a belgyógyász, de nekem semmi olyan nagyon különleges tünetem sincs ami a magas prolaktinszintet jellemzi ld. megduzzadt mellbimbó.Viszont szedem a premenst ami elvileg csökkenti a prolaktin szintet.. vagy szabályozza... nem tudom.

)