A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Henci! Kép

Nagyon sajnálom, tudom milyen érzés, de fel a fejjel!

Mea
mea

MeaKép

Aranyos vagy! Egy év sikertelenség után már megedződtem, úgyhogy igazából csak nevetni tudok kínomban a helyzetünkön. Na de ami késik, nem múlik!

Henci
henci

Noemi!

Koszonom szepen a kedvessegedet hogy magad ele engedsz! Hat igen, nem ma kezdtunk probalkozast, de most mar valahogy nem idegesitem magam annyira.
Csak szepen varom, hogy mikor jon el az en idom...

Hajni!

De jo, hogy mar te is jo uton jarsz!

Zitus!

Hat igen, tenyleg az a lenyeg, hogy legyen mar babank, vegulis a tobbi (majdnem) mindegy!

Minyu!

Gratula neked, vigyazz magadra, es probalj enni!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Mokuci!
Mi egy éve próbálkozunk, most küldött el a dokim hormon vizsgálatra, amiből megnézi, hogy van-e peteérésem. Ha nem jó az eredmény, akkor azt mondta, hogy gyógyszeresen fog kezelni. Aztán meglátjuk.
Ti mióta szeretnétek babát?
Neked milyen vizsgálatok voltak már?
Ez a vizsgálat altatásban történik, és be kell feküdni 2-3 napra, ha jóltudom.

Judyt
KépKép
judyt

Hritus Kép
Nagyon sajnálom, hogy így ért a diagnózis, nyugodtan panaszkodd csak ki magad! Arra nem szabad gondolni, hogy meddőséget okozhat, gyorsan el is mondom, hogy egy ismerősöm lányát is PCO szindrómával diagnosztizálták januárban és februárban bejelentette, hogy babát vár! Nemsokára meg is fog születni, mama is baba is egészségesek.
A Puregon ha jól tudom, az FSH hormon szerepét veszi át ezzel szabályozva a ciklust és a peteérést.
Szóval nem szabad elkeseredni és időd is van még!!! Kép
Hajni
hajnesz

Sziasztok lányok! Kép
Nincs időm végigolvasni, amiket írtatok,de nagyon köszönöm, hogy szorítottatok!!
Szerdán három bébikezdeménnyel jöhettünk haza a klinikáról Kép Kép Kép És most már úgy vagyok vele, ha három, három, akár fekve is kihordom őket, csak maradjanak meg.
Azért is nem jelentkeztem, mert állandóan fekszem, csak wc-re megyek ki. Rajtam ne múljon. A suliban már keresnek is helyettem valakit, bárcsak ne is kellene visszamennem már!

Szóval, köszi mindenkinek a drukkot, megyek és visszafekszem!! Kép Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
jó, hogy hírt adtál magatokrólKép!
Hól teszed, hogy fekszel, nagyon szorítok nektek!!
Mikor derül ki, hogy sikeres volt-e a beültetés?
Kitartás és nagy-nagy drukk!
Stella

Kép
stella9

Anna
Nagyon drukkolok neked, és persze mindenkinek!KépKépKép

Mea
Én is szorítok magunknak, nekem kb. ma van tüszőrepim, ha igaz a 34-14 nap. Jó lenne már zebrásodni.

Minyu
Gratula a babócához, vigyázz magatokra nagyon!KépKépKép

Benne vagyok a karácsonyi bezárásban, de ahogy látom egyre többen leszünk. Mindenkinek sok-sok drukk! KépXKép
szilvi26

Anna!

Juj, de jo, harom kiskrumplid lesz!!!!! Vagy ketto is jo!!!!!!
Vigyazz magadra nagyon, legy jo, es kivanom, hogy ne kelljen visszamenned mar tobbet!

Hajni, Hritus!

Nekem is azt mondtak van egy kis PCO-m, de nem tulajdonitottak nagy jelentoseget neki.
Attol meg ugye sikerultKép De majd lesz egy meg sikeresebb akcio is, remelem minel hamarabb!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Annácska Kép Fel ne kelj akkor vagy 8 hónapig! Kép
Nagyon szorítunk érted mindnyájan! Meglesznek azok a babácskák, csak pihenj nyugodtan.
Ha van két perced pedig jelezz. Kép

Hritus Kép Hajnesznek igaza van, én inszemre kaptam puregont, napi 1 ampullát. Attól függ, hogy mennyit kapsz, lombiknál ennek többszörösét is szokták adni. Talán mások jobban tudnak segíteni. Semmilyen mellékhatása nincs, leszámítva a szurik helyét a popódon Kép

Henci Kép akkor most legyen ez a te hónapod is!

Puszi
Noémi
Vendég

Anna Kép
Röviden, ha bekukkantasz ide: Drukk hegyek!!!
KépKépKépKépKép

Dodó Kép
Neked is nagyon drukkolok, hogy megszabadulj azoktól a csúnya "C" betűs nyavalyáktól!!! Eljön a mi időnk is és persze én is előre engedlek!!! Kép

Noémi Kép
Oké, nem maradok sokáig...Karácsony már csak 3 hónap!!! Kép
hajnesz

Judyth

Mi is kb 1 éve próbálkozunk. A doki májustól kezel. Eddig (4 hónapon keresztül) az 5.cn-tól a 9.cn.-ig serophene-t szedtem, hónap közepén choragon injekció, majd duphaston míg meg nem jött. Most szünetelek a gyógyszerszedéssel a vizsgálatok miatt. Eddig hormon, illetve a PCT vizsgálat volt meg, meg a férjemet vizsgálták ki. A következő hónapban várható a lapar és megint hormonvizsgálat.A laparhoz 1 éjszakát kell bent maradni és altatásban csinálják. Orosz nem választja szét a HSG-t és a lapart, hanem egyszerre megcsinálja. SZerinte teljesen fölösleges kétszer megműteni valakit. Petevezető átfújás és ha gond van (nem átjárható) akkor átjárhatóvá teszi. Egy kissé be vagyok tojva, Dehát, ahogy a lányok mondják mindent a babaproject érdekében.
Pusz Móni
mokuci28

Móni, a HSG nem fáj, csak kellemetlen. Persze ez mindenkinek a saját tűréshatárától függ. A lapart pedig altatásban végzik, úgyhogy az még csak nem is kellemetlen (ez nem volt nekem, a többiek mondták)
Hová jársz különben?
Te se maradj sokáig Kép

Noémi
Vendég

HrinyusKép
Ne ijedj meg a PCO gyanútól. Mindenkire ráfogják manapság, hogy PCO-s, többek között rám is rámfogták, és 2 kisfiú kalimpál a pocakomban. Pedig nekem gyógyszerek nélkül is voltak spontán ovulációim, csak sok tüszőkezdemény volt a petefészkemben. A BMC-ben azt mondták, hogy a lombiknak a legnagyobb a sikeraránya a PCO-sok között!!!! A Puregon egy szintetikus FSH amivel a petefészket stimulálják tüszőérésre. Elég erős szer, inszemnél csak napi egyet adnak belőle, de lombiknál, ahol az a cél, hogy jó sok tüsző legyen, ott többet is adnak (volt akinek napi 5-6-ot is). Elég drága gyogyi, de tiszta. Én napi két Menogon mellé 1 Puregont kaptam a stimu alatt.

AnnaKép
Drukkolok, hogy jól kapaszkodjanak a bébik a mamiba!!!!!Kép Nagyon jó, hogy 3-at kértetek vissza!!! 30 év felett ezt javasolják is már, de én huszonévesen is ezt tettem volna. Lásd OrsiKép milyen hamvas korúKépKép mégsem maradt meg a 3 neki sem. A BMC-ben mindig azt mondják, hogy nem attól kell félni, hogy 3-as ikrek lesznek, hanem, hogy egy sem marad meg. Persze Te ne félj tőle, mert hamarosan lobogtathatod a pozitív tesztet!!!!

MinyuKép
Gratulálok a picurhoz, és problémamentes babavárást kívánok!!!!

LányokKép
Mindenkinek kitartás, és előre az ikrekért!!!!
Ne feledjétek, hogy mindenkinek lesz kisbabája, és egy percig se forduljon meg a fejetekben, hogy Nektek nem lesz már soha.

Puszi
Cat
36+4

Cat
Kép
cateye

Noémi

Én nyíregyházi vagyok. Még jelenleg a nyíregyházi nőgyogyim kezel, de a lapar után a Kaálit ajánlotta. (inszemináció). A PCT vizsgálat szerint ellenanyagot termelek a kiskatonák ellen, így valószínűsíti, hogy természetes úton nem fog összejönni.
Én is szívből kívánom neked és minden csajosnak, hogy ne maradjatok sokáig.
Móni
mokuci28

Sziasztok!

Minyu Kép
Nagyon vigyázz magatokra! Nem elrettentésképpen, de egy kolléganőm egész terhessége alatt hányt, és többször is feküdt kórházban infúzióval. Biztosan nem viccelt a doki! Nekem még az jutott az eszembe, hogy valami olyan kaját ehetnél, amit direkt telenyomtak "tápanyagokkal" vagy valamilyen "energiakoktélt". Nagymamámnak kellett ilyeneket inni a műtét után, mert nemigen akart "megerősödni". Sajnos nem emlékszem nevekre Kép Nem tudom, hogy bírod, én biztosan elmennék táppénzre. Én csak néha hánytam, de engem az is teljesen legyengített (én is sovány vagyok) ++++++++++ Ezt hányinger ellen küldöm! Kép

Krinyoka Kép
A 83.000.- GYED nettója 59.000.- (leglábbis nekem már hónapok óta ennyit küldenek.)

Stella Kép
Mi jól vagyunk, ugyan még nem vagyunk egészségesek (taknyosság, köhögés, hasmenés), de a közérzetünk jó. Egyszer csak elmúlik ez a fránya kórság...
Beléptünk a 7. hétbe! Kép Tünetem nincs, kivéve a mellfeszülést. Dokinál még nem voltam, egyelőre csak bizakodom, hogy minden rendben van. Kép

Üdv, Pilinke
pilinke

Sziasztok!

Megtudná nekem mondani valaki hogy Bruttó 80.000.- bejelentettre mennyi Gyedet, Gyást stb fogok kapni?
nyanita

Kedves Hritus!

Szilvia vagyok. Ne higgy csak egy orvosnak. Nekem 5 éven keresztül 6 orvos mondta, hogy pco-m van (közben spontán teherbe estem és van egy gyöngyörű kislányom). Azóta kistesót akarunk, és pco-ra kezeltek mindenfélével. És most kiderült egy meddőségi központban, hogy nem pco-m van, csak a rendszertelen menses miatt felhalmozódtak a tüszők és ez hasonló, mint a pco. Laikusként én is tudtam, hogy ha az LH hormon magasabb az FSHnál akkor pco-ra utal. Kár hogy korábban soha nem ilyen szempont szerint néztem a leleteimet, mert feltűnt, hogy nekem nem hogy magasabb, hanem alacsonyabb. Kár hogy ez a hat dokinak nem tűnt fel...

Szóval szorítok, és szerintem keress fel egy megbízható dokit (meddőségi) mielőtt túlkezelnek.
Különben úgy tudom, hogy a pco-soknak a lapar. műtét a leghatásosabb, mert a tüszőket "leégetik", ami később újra előjön, de addig van egy évetek kb. a babaprojectre.

Ügyi legyél:

Szilvia

emeseanyu

Sziasztok Kép

Anna Kép

Mindent bele! Egyél finomakat, olvasgass csupa szép lányregényt, és azért menj el néha sétálni is szerintem! Vedd körül magad szép és kellemes dolgokkal!

Hritus Kép

Nekem van egy olyan érzésem, hogy PCO-t írnak mindenkinek a papírjára, akinek nem tudnak más nevet adni! Ez egy gyűjtőfogalom, sokakra ezt fogják rá, mert ugye diagnózis nélkül nem lehet kezelni senkit.
Az én orvosom magasnak tartotta a progeszteron-szintemet, ezért elkezdett gyógyszereket majd injekciókat adni, később jött az inszemináció. Egyszer épp rajtam tartott bemutatót egy orvostanhallgatónak, akkor felém fordult és azt kérdezte: "Maga PCO-s, ugye?"
Én így tudtam meg a diagnózist. Azóta túl vagyunk a 6 inszemen, és most kezdünk neki a lombiknak. Az itteni orvosom szerint a progeszteronszint a világon semmit nem számít, és tökéletesen meg van elégedve a hormoneredményeimmel.

Szóval kitartás, és ne ijedj meg semmitől, amit az orvosok mondanak!

Milena
milena

Sziasztok!
Ha a GYED számolgatás ilyen jól megy nektek,én is segítséget kérnék,mert ez nekem nem megy.Bruttó 105000 Ft-ra mennyi jár?

Mindenkinek minden jót!
Vendég

SziasztoK!
nyanita

Sziasztok Lányok!
Sajnos ugyanabban a cipőben járok, mint Ti. Nekem is idáig "még mindig megjött". Mi a párommal igazán élesben január óta próbálkozunk, eddig semmi sikerrel. Májusban találtam rá a babanetre, azóta rendszeresen olvasgatlak Benneteket, lassan már megszállottként. A nyári szünetben rendesen függő lettem. Nagyon sok dolgot tanultam Tőletek (például a hőmérőzésről), illetve nagyon sokszor láttam viszont a gondolataimat, az aggodalmaimat, miközben olvasgattalak Benneteket. Szörnyű, hogy ilyen sokan küzdünk ilyen problémákkal. Az én ismerettségi körömben is szinte mindenki kismama lett az utóbbi időben, s minden egyes alkalommal borzalmasan nehezen viseltem egy-egy hír bejelentését. Képes voltam napokig sírdogálni, közben pedig kínzott a lelkiismeretfurdalás, hogy milyen egy irigy kutya vagyok, aki még annak sem tud örülni, hogy a gyerekkora óta legjobb barátnője és unokatestvére kisbabát vár. Az első időkhöz képest mára már annyit javult a helyzet, hogy csak azokban a napokban tör rám ez az érzés, amikor nekem megjön. Most már megpróbálok a lehető leggyorsabban talpra állni és bizakodni a következő hónapban. Biztos vagyok benne, hogy nekem is lesz kisbabám!!!
Szerdán végre már a dokim is szóba állt velem, korábban mindig azzal hajtott el, hogy próbálkozzunk csak még türelmesen. Igaz, picit füllentettem neki, azt mondtam, hogy már egy éve próbálkozunk. Most azonban már felpörögtek az események, jövő hétfőn megyek az első vérvételre (az lesz a 21. nap), aztán majd ha még lesz 3. nap, akkor megint egy vérvételre. Rá néhány napra pedig megcsinálják a petevezeték átjárhatóságit. Közben a férjem is megkapta tőle a beutalót a kiskatonák vizsgálatára. Szóval egy hónap múlva már többet tudunk. Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy mi a következő lépés abban az esetben, ha ezeken a vizsgálatokon mindent rendben találnak? Vagy megint azt mondják, hogy próbálkozzunk tovább?
Még egy kérdésem lenne, amit a dokimtól elfelejtettem megkérdezni: a menzeszemet én szinte minden alkalommal 3 nap alatt lezavarom, a negyedik napon már rendszeresen nyoma sincs. Szerintetek lehet ennek köze ahhoz, hogy nem akar összejönni a baba?
Ha feltenném a hőgörbémet (vagyis a párom, mert én rettentően béna vagyok)leírnátok róla a véleményeteket?
Előre is köszi a válaszokat, bocsi a kisregény miatt. A babások nagyon vigyázzanak magukra, a többiek pedig -velem együtt- kövessék őket még az idén!
Bogi.
bogi1975

Bogi Kép
Ha mindent rendben találnak, akkor bizonyt azt fogják mondani, hogy próbálkozzatok, és én is ezt javasolnám. Az általad felsorolt vizsgálatokon kívül én javasolnám a PCT tesztet, ez egy vizsgálat, amit a ciklus közepén (tüszőrepedéskor) kell elvégezni, annak megállíptására, hogy nem termel-e a szervezeted ellenaynagot a ficánkák ellen. Ha termel, akkor kár spontán próbálkozni, mert minimális a spontán baba esélye, ilyenkor inszemináció a javasolt.
Tedd fel a görbéd, ránézünk!
A mensiddel semmi baj. Annyi lehet, hogy ha ilyen rövid lehet, hogy nem elég vastag a nyálkahártyád, de azt a következő ciklusban UHval lehet ellenőrizni (beszéld meg a dokiddal). Ezen kívül ha már úgy is UHznak, akkor a köv. ciklusban nézzétek meg, hogy szépen nő-e a tüsződ.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csak bekukkantottam, Jó éjszakát mindenkinek és sok sok pozitív energiát!
nyanita

Kedves Lányok, Noémi Kép Hajnesz Kép Cateye Kép Milena Kép Noémi Kép Dodo Kép Stella Kép Orsi Kép Viki Kép Bogi Kép Anita Kép és mindenki, akit kihagytam!

Anna férje vagyok, aki jelenleg a háztartást vezeti: (ezt részletezném)
Mosok, főzök, takarítok, tálalok, majd azt követően mosogatok, elpakolok, majd ismét főzök, mosolygok, dúdolgatok - de nem unatkozom.
Szóval Anna fexik, jól van és puszil mindannyiótokat. Melegszenek krumplikák, Anna szerint akár három is jöhet.
Hajrá lányok - szüljetek sok szép gyereket!

Üdv.: anna&J.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaFérje JKép
Add át Annának az üdvözletünket, és mondd meg Neki, hogy nagyon drukkolunk a kis krumpliknak!!!

Orsi + 2 Kismaczkó

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
jól bírod! Csak így tovább, nagyon drukkolok nektek, hogy a kellő időben, problémamentesen találkozhassatok a fiúkkal!

Anna & J!
Nagyon jól csináljátok, és nagyon drukkolok nektek, hogy minimumkettő megmaradjon!

MilenaKép
végére értem a történetednek és alig várom a folytatást! Hogy álltok a lombikkal? Oktoberben lesz beültetés? Drukkolok ezerrel!

PilinkeKép
igyekszem utánad, a kitaposott úton. Egyenlőre úgy néz ki, hogy a dokin keresztül vezet a babához az utunkKép, de nem baj, mi mindent megteszünk!
Ez a 13. cnapom és eddig se híre se hamva a tüszőrepinek!
Szerdán megyek dokihoz és én is füllenteni fogok, mint Bogi!

Nagyon szorítok mindenkinek, mert közeleg a Karácsony! Ezt a mostani hideg idő is mutatja!

Drukk+++++++++++++++
Stella

Kép
stella9

Gyors leszek.
A dokim kiirt táppénzre, mert sajna még mindig egész nap hányok. Igy kicsit ritkábban jövök ezután, de heti 1-2-szer azért mindenképpen benézek, és dobok táblát is!

Kép

Pusz mindenkinek!

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok!
Most én kérnék tanácsot. A 28. napon elindult egy kis barnás vérzésem, ami 3 napig tartott is, de ez még nem az igazi. Utána abbamaradt és semmi jel a folytatásra. KépEddig mindig 3 nap után felerősödött és tartott még 2 pnapig. Szerintetek valami bajom van, menjek orvoshoz? Van köztetek olyan akinek ilyen barnás folyással indul a havija? Régebben az orvos azt mondta semmi baj ezzel ha mindig így jön meg. így még azt sem tudom melyik nap az első ciklusnapom. Tudnátok valami tanácsot adni?

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!
Ma napközben is tudlak olvasni titeket, itthon vagyok, mert úgy felfáztam, hogy megyek 10-re a házidokihoz. Tegnap délelőtt még örültem is, hogy ennyit járok pisilni, de este már borzalmasan fájt és piros volt. Ja és ma reggel társult hozzá egy kis szédülés is. Most magyarázhatom a dokinak, hogy olyan gyógyszert adjon, ami, ha véletlenül van baba, nem árt neki.

Anna&J
Szorítok nektek, vigyázzatok magatokra!KépKépKép
szilvi26

Sziasztok!Kép

AnnaFérje!Kép

Köszönjük, hogy adtál infót rólatok!Kép Nagyon drukkolok, melegítsétek a kiskrumplikat!Kép

Minyu!Kép

Pihenj sokat, és vigyázz magadra!!!!Kép

Csajok!Kép

Én már elméletileg rutinosnak számítok, de gyakorlatilag mégse...KépKép
Szóval, nekem 2x ment fel a hőm. Most az első szívatás volt, és a második jelezte a p.é.-st? Vagy mi??? Szerintetek?
Kép
A 11. nap nem mértem, mert előző nap volt a HSG-m.
Egyébként szerintem meg fog jönni pár napon belül, mert ma reggel volt egy icipici maszat a wcpapíron, ami nálam sajna azt jelenti, hogy 2-3 nap éés.....Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

MinyuKép
vigyázz nagyon magadra! Feküdj, pihenj sokat és próbálj eszegetni! Izgulok értetek!

SzilviKép
Gyógyulj meg és vigyázz ezekkel a felfázásokkal!

ZitusKép
Érdekes a hőgörbéd, szerintem a második volt az igazi, de én csak laikus szemmel tudom nézni, mert nem vagyok szakértő!
Ugy látom esett egy picit, ami nem jó jel, de azért várjuk ki a végét!

Stella

Kép
stella9

Zitus Kép
Azt szoktuk mondani akkor van a pé, amikor utána már nem esik vissza, tehát ez alapján a 17. napon.
Nem lehet, hogy valami más volt a 16. napon? máshogy aludtál? korábban keltél??...stb, ami miatt ott elcsúszhatott az érték?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép

Semmi rendkívüli nem volt, még néztem is nagyot, hogy jéé, ilyen hamar lett volna pé-m??? Mert nekem a 16-17. nap a megszokott.
Akkor egyre gondolunk, én is inkább a másodikra gondoltam!
Köszi!Kép

Stella!Kép

Neked is köszi!Kép Te is megerősitetted azt, amire én gondoltam!
A hővisszaesés szerintem sem jót jelent!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zitus! Kép

Bocs, hogy ilyennel zaklatlak, de hogy kell ilyen diagrammot csinálni a hőgörbémből ? Azt gondolom hogy Excelben csináltad, de bárhogy próbálom nem lesz jó !
Előre is köszi,

Borso
borsó

Orsi!
Nagyon köszönöm a gyors választ, legközelebb, ha megyek a dokihoz, feltétlenül rákérdezek arra a PCT tesztre. Az egyébként milyen vizsgálat?

Stella!
Szerintem célszerű Neked is füllenteni a dokinak, én is úgy voltam vele, hogy most már elég volt a várakozásból, derüljön ki végre, ha van valami probléma. Én múlt szerdán voltam dokinál és miután láttam, hogy hajlandó végre megírni azokat a beutalókat, teljesen fel voltam dobva. Mintha legalábbis azt mondta volna, hogy már most babát várok. Annyira jó érzés volt, hogy végre elindultunk valamerre, hiszen minden alkalommal, amikor megjött, az motoszkált a fejemben, hogy lehet, valamelyikünknél van valami gond, s csak az időt húzzuk.

Zita!
Látom, Te is szegedi vagy. Neked ugye megcsinálták már azt a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot? A Klinikán voltál? Leírnád nekem, hogy zajlik ez az egész? Neked is a Klinikára kellett járnod vérvételre? Ott sokan szoktak lenni? A munkahelyem miatt kérdezem. Jövő hétfőn kell mennem, szerencsére aznap nincs első két órám, így abban bízom, hogy beérek a suliba a harmadik órára. Éhgyomorra kell menni?

Még egy kérdésem lenne: én ma vagyok a 14. napon, a ciklusaim 27-28 naposak szoktak lenni. Az ovulációs teszten tegnap jelent meg a két egyforma csík, de mi már tegnap hancúroztunk egyet. A mai napot akkor ugye ki kellene hagyni?

Délután felrakom (akarom mondani felrakatom)a grafikonomat, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Bogi
bogi1975

Sziasztok,
képzeljétek még mindig nem jött meg. De előző hónapban mondjuk 42 napra jött meg, de előtte volt a vetélés miatti műtétem. Semmi jelét nem is érzem annak hogy megjönne, de másnak sincs Kép

Minyu, te pihengessél sokat, és vigyázz magatokra.
És minden babás és nem babás is vigyázzon magára.

Sziasztok. K.
u.i.: köszönöm az infót a GYEDről.
krinyoka

Megjöttem dokitól. Augmentint kaptam, pénteken kell visszamennem.

Krinyoka
Én biztosan tesztelnék.Kép
szilvi26

Zita, Stella!
Hogy értitek, hoyg a visszaesés nem jó? Mert nekem is hasolnlóan néz ki a hőgörbém Kép A 9. napon felment 36,9-re, azóta meg csak lefelé megy, ma reggel már 35,9 volt Kép ÉS a 15. cn vagyok ma, ezek szerint még semmi jele peteérésnek Kép Pedig a legutóbbi 30 napos ciklust alapul véve már igencsak ideje lenne megérni annak a petécskének. Ráadásul a kis görcsök is kezdődnek, ami félidőtől szokott jelentkezni Kép Stella
Lehet, hogy neked volt igazad, amikor azt írtad, hogy a hőmérőzés csak egyel több dolog, amiért idegeskedhet az ember Kép Tudom, én még ne szóljak semmit a 3 hónapommal.

Krinyoka
Nem tesztelsz egyet? Hátha....

Minyu
Jobbulást, egyél-igyál sokat! Már amennyit bírsz és benned marad!

Tündi
Vendég

Huh, nem semmi volt visszaolvasni egy hét termését. És nem is igazán tudtam követni az eseményekt, mert hirtelen annyian lettünk.
Én már kezdek egy kicsit megnyugodni, de a doki után egy kicsit felhúztam magam. Újra megvizsgált, és megnézte a hormoneredményeimet is, és azt mondta, hogy ugyan tele van mindkét petefészkem, de annyira picik a ciszták, hogy még nem érdemes megműteni, úgyhogy 3 hónapig várunk. A magas tesztoszteronnal nem is foglalkozott, csak a magas prolaktin izgatta, de azt mondta, hogy a ciszták miatt sem clostyt, sem bromot nem adhat, de fel írt egy homeopátiás készítményt, mastodynon cseppeket. Ezt is 3 hónapig szednem kell. Ja és közölte, hogy azért próbálkozzunk, erre én megkérdeztem, hogy tudomásom szerint a pco-s nők meddők, errő ő azt mondta, hogy ez valóban így van, de sohasem lehet tudni. Hát nem kedves. Most várhatok valami csodára, vagy beletörődöm, hogy egy darabig még nem lesz babám.

MinyuKép
Vigyázz nagyon magadra, és pihenj sokat otthon, és azért próbálj meg egy kicsit enni.

KrinyokaKép
Most hányadik napnál tartasz? Teszteltél már? Talán ez a hónap lesz az igazi?

ZitusKép
Az én görbém is pont így ugrál egész hónapban. Én képtelen vagyok megállapítani, hogy mikor van peteérésem, ha van egyáltalán.

AnnaKép
Nagyon szorítok, hogy legalább két baba megtapadjon. Pihenj sokat, és ha tudsz jelentkezz.

Móni23

Kép
móni23

TündiKép
Ha ma reggel csak 35,9 volt a hőd, akkor az nagyon alacsony és ciklus közepén ja ha van egy ilyen leesés.
Fel fog emelkedni neked is és fennmarad (reméljük jó sokáig) 37 körüli értéken.
Zita most a ciklus végén van és olyankor az a jó, ha a hő fennmarad 37 fölött. Ha leesik, akkor valószínüleg nincs baba és meg fog jönniKép!
Ne keseredj el, szerintem semmi gond a hőgörbéddel. Azerintem nálatok ma van a nagy nap és holnapra fel fog menni a hőd. Majd tájékoztass, addig drukkolok nagyon!

AnnaKép
hogy vagytok? Hányt kell még aludni a tesztig?

KrinyokaKép
szerintem is próbálj meg egy tesztet csinálni. Ezen nem múlik semmi. Vagy örülünk egy újabb babának, vagy pedig várunk tovább, mint ahogy most is teszed!
Én szorítok a jó eredményért!

Üdv: Stella

Kép
stella9

Minyu
Vigyázz magatokra, és pihenj sokat. Remélem hamarosan rendbejössz, és tudsz enni.

Szilvi
Te is gyógyulj meg hamar. És ha jól látom, lassan érted is kezdhetünk izgulni?

Anna
Pihenj sokat, szorítok nagyon.

Ildikó, Móni, Zitus
köszi a jókívánságokat a nyaralásra, minden nagyon szép és jó volt, egészen a hazaút délutánjáig, amikor Zadarnál lerobbantunk. Úgy kellett hazahozatni a kocsit, és még elég sokba fog kerülni, szóval "kicsit" mérges vagyok.
Egy dolog tudná ezt egy kicsit megváltoztatni, ha tényleg már 3-an jöttünk volna haza! De ez 2 héten belül kiderül, úgyhogy szorítsatok.

Zita
Szerintem is a második alkalom volt a peteérés. Remélem minden oké lesz!

Szorítok mindenkinek tovább.

Puszi
Adri
adri77

AdriKép
üdv újra itthon!
Stella

Kép
stella9

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 12:02-kor.
Vendég

Na jóóó, veszek hazafelé egy tesztet, de érzem hogy úgyse fogja kimutatni. Kép
De azért titokban reménykedek, hátha Kép
Holnap majd beszámolok róla, hogy mi lett az eredmény. Most 38 napnál tartok. Szorítsatok. Kép
krinyoka

Krinyoka
Szorítunk!!! KépXKépXKépXKépXKép
szilvi26

KrinyokaKép
ez csak természetes! Szorítunk nagyon!

Kép
stella9

Sziasztok LányokKép
Visszaérkeztünk otthonról, igy újra netközelben vagyokKép Sajna nincs időm visszaolvasni de érdekelnek a hirek... Volt friss babás az elmúlt hetekben?
Drukkolok Mindenkinek és kitartás NektekKép

Puszi:Doris
doris

Krinyóka, a 38 nap az óriási! szorítok Kép

Elnézést a többiektől, nem nagyon tudok írni, de kitartást, jön a karácsony!!! Kép
Vendég

Krinyoka!

Megy a drukk holnap reggelre!

Anna!

Nagyon edes a ferjed! Igazi joember! Megerdemled!

Zitus!

Furcsa a gorbed, de en mar kiabrandultama hogorbekbol, nem is merem, csak ideges leszek tole.

Minyu!

Vigyazz magadra otthon!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?