A gyerekkori barátnőm dettó ezen a véleményen van mint Te. Neki is voltak 18-20 éves kora körül hasonló "kicsapongásai". Pl:Járt valakivel, mellette is tartott egyet-kettőt, egyéjszakás kalandoktól sem riadt vissza. Nagyon tettszett ahogy sokszor sztorizott nekem, jókat nevettünk.
Viszont akkor is ott voltam, amikor kiderült, hogy egy-egy hapsi ismeri egymást, és jókat röhögtek a barinőm háta mögött, hogy milyen belevaló, és hogy milyen pózokba szereti csinálni ilyesmi. Számukra(20-25éves fiúk) ez nagyon vicces volt akkor. A barinőm viszont nagyon elszégyelte magát, vigasztalhattam ezerrel, és nagyon örültem akkor, hogy nekem nem kell "szégyelni" magam. Egyébként én is kiéltem magam, ha nem is úgy mint te, kicsit visszafogottabban.
Lehet hogy azért van rossz véleményem ezekről a dolgokról, mert akiről ezt megtudtam, hogy a tömegszextől meg ilyesmiktől sem riad vissza, azokról a lányokról lerítt,hogy szakadt kis cafik, és olyan buták mint a föld. És csak a szexben tudtak érvényesüli. (ezt nehogy magadra értsd!!!!!)
Sok sikert a babagyártáshoz, mindent bele

. Úgy örültem neki. Ezek szerint már tényleg jön a nyár