Nálunk ez van, én RH negatív vércsoportú vagyok, a Zuram RH pozitív, ezért minden vv alkalmával nézik, hogy termel-e a szervezetem ellenanyagot amivel károsíthatja a babát. Szerencsére eddig nem volt ilyen gondom.
Mona, hidd el, laptető nélkül is jön az a baba hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!! Húúú, tudom milyen nehéz kibírni, hogy ne tesztelj..... kitartást hozzá!!!!!!!!!!!
Bogárka, már megint negatív hullámot érzek Nálad... NE CSINÁLD EZT PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZ!!!!!!!
A nyelvsulival mi a helyzet? Keresgéled, hogy hová mehetnél vagy már megvan????? Mennyire drága egy ilyen kurzus?????
Betti, már akartam mondani, hogy figyelj majd arra, hogy legalább 4 orvosi pecsét legyen a kiskönyvedben, különben nem kapod meg az állami támogatásokat szülés után. Orvosi vizsgálatot a 36. hétig szoktak csinálni, utána általában már csak CTG-re kell menni a kórházba. (remélem nem veszed cseszegetésnek, hogy szóltam, csak nekem annyira furcsa, hogy nem hív az orvosod havonta ellenőrzésre. Ilyennel még nem találkoztam.