A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányok!

Milyen szép a táblicsku...
Sárgítsuk tovább!!!!

Mindenkinek ezt kívánom:Kép

Hencsike hihetetlen... és igaz!!!! Gratulálok!!!

Nemsokára:Kép

Üdv a csapatban, Mannus!
Remélem, mihamarabb landolsz az alattunk lévő topicban!!! Természet Anyácskánk kiszámítatatlan...

Jázmin,
rég jártál erre! Mi van Veletek???

Megann
örülök, hogy újra itt vagy!!
Hogy teltek a napjaid kinnt??
Sokszor eszembe jutottál, remélem párocskád kipihizte magát, veled együtt, és minden ok.!!!!
Milyen volt a családtervezőben???
Gyere mesélj!Mindenről. Puszka

VK.Hajni,
rég jelentkeztél! Hogy vagy? Házacskátok??

Bogi??

Puszi

Dana Kép
dana

HajneszKép
Írtad, hogy neked már meg volt a vizsgálat toxoplazma ügyben.
Hogyan csináltattad meg? Te kérted? A nőgyógyász írt beutalót vérvizsgálatra vagy elég a háziorvos is?

Reni
Vanoreni

Itt vagyok én is, és szívből gratulálok Hencsikének is a pocaklakóhoz!!!!!

Dana!
Szerintem Henci jó példával jár előtted, nem gondolod? Pici hormonproblémák... gyógyszer...babó!
Ma egy "picit" zaklatott napom volt, ugyanis egy családlátogatás alkalmából egy sötétebb bőrű anyuka megfenyegetett, hogy hypot önt a szemembe és kinyír... Ez igen csak megviselt, nem mondanám, hogy túl vagyok rajta.
Amúgy babaügyileg várakozó állásponton vagyunk, bő egy hét múlva NEM kellene megjönnie.

Mannus!
Én is üdvözöllek itt nálunk, s kívánok minél hamarabb egy kis lakót a pocakodba!

Bogi.
bogi1975

Sziasztok!
Szia Dana!

Hát az utazás szuper volt, fenomenálisan jó időben süttettem a hasam Miami Beachen, jól le is égtem! hi hi, egy picit elvetettem a sulykot napozás ügyileg...
Jól ki is pihentük magunkat, annyira hogy ma már hajnal 4-től nem tudtam aludni....
Igyekeztem mindent megtenni babóügyileg, úgyhogy most kb 13 nap várakozás! Ezt utálom a legjobban!!!
Milyen jó lenni ha már pé után 2-3 nappal megjönne ha nem sikerült és akkor nem vesztegetnénk értékes heteket!Bár inkább ne jöjjön meg 9 hónapigKép
Ráadásul mialatt kint voltunk, egyik barátunknál megszületett a baba, egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!!
Pocsék idő van itthonKépKép
Családtervező: Hát indul a méricskélés(3 hó)
Vizsgálatok, vérvétel, nőgyogyi...kiskatona vizsgálat.
Ami kicsit zavart, hogy mondjuk miért nem írt ki egyből egy hormonvizsgálatot is ha már egyszer úgyis vért vesznek??
Szerintetek kérjem tőlük, vagy inkább menjek el egy nőgyogyihoz és ott kérjem???
Úgyhogy ahogy láttam a dolgokat, mondjuk egy HSG-t csak 3-5 hó után csináltatnak!
Igazából se nem pozitív se nem negatív!
Én még mindíg bízom benne, hogy talán ez a hónap a miénk....
Röviden ennyi!
Puszi mindenkinek!!

Minden új zebrásnak hatalmas gratuláció!
Kép

Kép

Kép
megann

Mannus!

Ne halogasd a vizsgálatokat, mi még 'csak' 4 hónapja próbálkozunk, mégis úgy hiszem, hogy ami kiderülhet ma az miért derüljön ki évek múlva!
Minél hamarabb annál jobb, hamarabb lehet orvosolni ha gond van=hamarabb van babó!

Kép

Kép
megann

Bogi, bevallom átfutott az agyamon...(Henci)!!! Remélem hamarosan követjük Hencit és Hencsit!!!
Olvastad: hamarosan küdöm Neked is a képecském, élesítve van és már a ..."tűz"-nél jár...
Jajj, Te, miket kell átélned! Mivel léptél a lelkivilágukba?
Nyugodj meg, csak a szájuk nagy..
Gondoljunk arra, hogy bő 1 hét és NEM JÖN MEG!!!!

Megann, te kis...
Én majd megfagyok, még a lakásban is...
Jó kis eszmefuttatás..., de hát nem így vagyon megírva: várakozzunk csak szépen, egyébként túl egyszerű lenne..
Mi is voltunk a családtervezőben ma, Ti hánykor jártatok ott????
Lehet, hogy összefutottunk???????
Én ezt a CST-t egy + dologként tartom fennt, a hüvelytisztasági vizsgálatot megcsináltattam náluk.
Szerintem a nőgyógyidtól kérj hormontükröt.
Honnan láttad, hogy mannyi idő múlva csinálnak HSG-t?
Az Elevitet szedni fogod?

Mannus, szerintem, ha felmerül a vizsgálat kérdése, jobb elkezdeni.(sokan lehetnék erre pédák, itt a topicban is)
Először is, mert, ha megvannak a jó eredmények, nem stresszeled tovább magad, másszor, ha van valami bibi, jobb ha minél előbb kiderül!!!!

Puszi
Dana
dana

Ja és a lényeg!!!!

A kiskatona vizsgálat eredménye, ahogy jósoltam tuti!!!!Kép
Térfogat:2,5 ml
ml-enként 30 millió

Küllem,elfolyósodás,viszkozitás: normál

Morfológia:
Normospermia:75%

Mozgás:
Élénk:50%
közepes:10%
lassú:10%

vegyhatás: 7,7

Végre valami jóóóóóóóóóó!!

Puszi mindenkinek

Dana, aki holnap megy a doktorbácsihoz, megbeszélni a babásodáshoz vezető utat.
Úgy izgulok!!!

Kép
dana

Danácska!Kép

Gratulálok a szupi eredményhez!!Kép
Nagyon szorítok, hogy ma minden jól menjen a dokinál!!Kép
(mail megy hamarosan, de eddig ahányszor neki álltam írni, annyiszor lett valami azonnal elintézendő dolog...Kép)

Nekem visszamásztt a hőm 37-re, remélem még följebb mászik, és ott is marad jó sokáig!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Dana!

Ezek nagyon jó hírek!!! Nagyon szorítok, hogy a doktorbácsinál tett mai látogatásotok minél előbb meghozza a várva várt eredményt!
Ne izgulj, hamarosan a "babásodás" útjára lépünk, szerintem ne nagyon rakd el a babás-képedet, mert közel már a cél...

Megann!
Jó, hogy megint itt vagy!"Picit" irigykedek ám a barnaságod miatt!Meg aztán nagyon remélem, hogy történt ott veletek Amerikában egy fontos dolog, és egy maradandó "emlékkel" tértetek haza.

Zita!
A hőd nagyon szép! Ugye jól tudom, hogy most Ti is csak úgy próbálkoztok? Szóval semmi doki, UH, vérvétel?

Nina!
Azt írtad, hogy "sárguljatok minnél előbb!" Szerintem sárgulj velünk Te is!

Mannus!
Azt kérdezted, hogy a spermavizsgálatok hogy zajlanak?

Szép napot mindenkinek!
Bogi
bogi1975

Sziasztok Csajok!

Kép(Ilyen ez a mai napom.)
Zituska, javíts légyszi 1 cn-re. Látod mászhatok megint. Ez szörnyű! Nekem lehet már csak egy varázsangyalka tud segíteni?! Kép
Gratulálok a zebrásoknak!!
Mindenkinek megy a drukk!!

Jázmin
djázmin

DanaKép
ez nagyon jó eredmény! Akkor ez kipipálva!!!

MegannKép
Isten hozott!!! Most már csak türelem kérdése, nagyon drukkolok!!

Nálam még mindig semmi!!! 37. cn, hő 37,24 fok, tegnap nagatív teszt...
Én meg teljesen tanácsatalan vagyok!
Lehet, hogy holnap tesztelek még egyet, ha nem esik le a hőm. Aztán majd kitalálunk valami okosságot a dokival.
Stella

Kép
stella9

Jázmin
jaj, de sajnálom!!!

Kép
stella9

Stella
nagyon gyanús vagy?! Kíváncsi vagyok mit mond holnap a dokibácsid? Szorítok, hogy valami nagyon-nagyon jót jelentsen be!

Jázmin
djázmin

Stella!Kép

Nagyon drukkolok és hiszek a csodákbanKép

De jó lenne.....Kép

Jázmin!

Sajnálom, tudom milyen pocsék érzés, de hamarosan megint a tábla tetején leszel és fent is maradszKép

Mea
mea

Jázmin!Kép

SajnálomKépKép

Bogi!Kép

Igen, jól emlékszel, se doki, se UHKép!
(viszont a tüszőrepi idején akció sem volt...Kép)

Stella!Kép

Azért ez nagyon izgi!!Kép
DRUKK!Kép

Megann!Kép

Üdv itthon!Kép
Remélem egy kis Csomaggal jöttetek haza!KépKép

Kép

Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

StellaKépKépKépKépKép?????
Háááát.....

HajneszKép
Mi ez a rosszullét???

Lányok! Legyetek élő példái a csodáknak!!!!

Gratula a friss babásoknak!!

Pusza
Enigma

ZitusKép! Neked is nagy nagy drukk!!!
enigma

Szép Jó reggelt!

Jázmin, én küldök Neked egy kedves, szép Anngyalkát, aki teljesíti 3 kívánságodat, de gondold meg jól mit kívánsz, mert 1 évben csak 3x lehet kívánni! Ha járt Nálad, utána küldd tovább Stellának is, hogy segítsen!...majd szépen sorban mindenkihez eljuttatjuk csak türelem!
Nekem már segített! megtalálnom az én Hercegemet, azóta nagyon vigyázok Rá, de Nektek elküldöm :o)
Kép
bellazy

EnigmaKép
ha nekünk összejön, kíméletlenül elkapunk Hajnesszal és húzunk magunk után a babások sorába, mert ott a helyed!!!
Stella

Kép
stella9

SZeretnék segítséget kérni a Konyhatündérektől, de attól is aki jó Boszorka!
Szeretném kicsi Uram meglepni hétvégén egy fantasztikus, erotikus estével (na találjátok ki hogy mi célból :o)... szépen előkészítettem már mindent, hogy igazán emlékezetes legyen, de a vacsorával gondban vagyok.
Kérlek adjatok olyan recepteket, amik illenek az ilyen alkalmakra és nem szűkölködnek afrodiziákumokban sem!!!

Köszi! BB
bellazy

Jó reggelt mindenkinek!!

Zitus, köszi,és köszi..
Üzentem a hődnek, hogy jól viselkedjen!!!
Annyira jó lenne, ha beindulna a sárgulás...
Párod itthon van?

Bogi, köszi.
Olyan jó lenne, annyira szeretném!
A képek izzítva vannak!!!
Nem felejtettem az Ikeás epizódot sem!!

Jázmin, sajnálom!
Sikerült rávenned a párod a spermavizsgálatra?

Stella köszi a tegnapi infót, Lujzáról! Picit örömködtem a múlton...

Ja és képzeljétek:
Tegnap este a párocskám nézegeti a táblicskunkat, kérdezi, mi az a cn? Mondom, aztán mutatom a babákat, zebrákat, mesélek kivel mi a történet..
Aztán így szól: a Stellának 36. napja van, gyanús nem??? Össze-vissza puszilgattam milyen kis édes... és érdeklődő..
Úgy szeretnék neked csodát Stella!!!!

Puszi
Dana
dana

Stella
Nagyon nagyon nagyon drukkolok! Megérdemelnétek a csodát, és remélem meg is kapjátok! Kép

Jázmin
Sajnálom, de neked is drukkolok tovább! Remélem jövő hónapban már zebrás tesztet jelentesz be!

Adri
adri77

Sziasztok!

Jázmin
Nagyon sajnálom! Kép Kívánom, hogy az angyalka segítségedre legyen!

Stella
Hát ez tényleg nagyon érdekes, hogy ilyen magas a hőd még mindig. Ugye kizárhatjuk azt hogy meg vagy esetleg egy picit fázva???? Cicifájásod?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Bogi!
Köszi a jó kívánságot, teljes erőbedobással ezen dolgozunk a párocskámmal. A sötét bőrűvel ne foglalkozz, egyébként engem a multkor egy fehér 60-as férfi átkozott meg, nem baj lepereg.

Dana!
Gratulálok az eredményhez, egy pipa!!

Jázmin!
Ne kereseredj el! Majd ebben a hónapban siekrül, ha meg úgy gondolod, hogy csak egy angyalka segít, hát tessék
Kép

Puszi
Nina
nina79

Stella!

De jo lenne, ha megis osszejonne, es a teszt lenne rossz!

Hencsike!

Gratula, es vigyazz magadra!

Bellazy!
Ne haragudj, nem vagyok egy nagy konyhatunder. Attol fugg mit szeret a ferjed. Lehet neki egy finom kis lazacot mint extrat ha szereti a halat, ha nem akkor valami jo kis csulkot, vagy ilyesmiKép
Finom kis borocskaval. Igaz inyencseg!!!!

Hajnesz!
Mi is van akkor a teszttel??????? Te, kisordog!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

De Édesek vagytok!!!
Mindenki ennyire szurkol! Teljesen meg vagyok hatódva!
Most már én is szeretném, ha lenne ok az örömre!

TündiKép
nem vagyok megfázva, cseppet sem.

Stella

Kép
stella9

Mea
reménykedek, hogy tényleg a tábla tetején maradok legközelebb! Veled most mi a helyzet?

Bella
gondolhatod mit kívánok?!
Drukk a hétvégéhez! Kép

Zitus
a hőd tényleg bíztató! Maradj a tábla tetején!

Dana
Hát puhul. Talán, ha be lehet vinni a mintát, akkor beadja a derekát.
Milyen aranyos a férjed?! Ja és milyen jók az eredményei!!!

Adri
tényleg szeretnék már zebrát. Jól vagytok?

Tündi
Bízom az angyalkában!
Nálatok lassan jön az akciózás?! Kép

Jázmin
djázmin

Stella
szerintem holnap + teszttel jössz! Drukkolok!!!
Ha tényleg 34 naposak a ciklusaid és már a 37 cn-n vagy és a hőd is fent van? Mi más lenne, mint egy Prücsök!
djázmin

Nina
Csak kicsit csüggedek. De megrázom magam és csatlakozom Hozzád, mi is dolgozni fogunk a párommal, hogy sárgítsuk a táblát!!! Kép

Jázmin
djázmin

Jázmin
Igen, akciózunk, éppen ma lenne aktuális, csak vendégek jönnek este Kép Remélem, nem maradnak sokáig Kép

Tündi
Vendég

Jázmin
Köszönöm kérdésed, általában jól vagyunk. Csak néhány napja szinte egész nap émelygek. Igazán nem vészes, csak fárasztó így dolgozni. Kb. óránként ennem kell valamit, mert egyébként erősödik az émelygés. Remélem néhány hét múlva javulni fog a dolog. Azért kívánom neked, hogy Te is hamarosan átélhesd ezt!!! Kép Na a hányingert nem muszáj átélned, csak a babavárást!

Puszi
Adri
adri77

Szia Dana!

Igen szerencsések vagyunk. De mivel a párom szülei is arrafelé laknak igy 2-3 hetente haza járunk.
Elvileg uh kb. 4 hetente van, ha közben minden oké.

St Imre: Nem a szülőszobát nem láttam. Igazábol az emberektől a tömegtől, meg úgy a fogadtatástól nem voltam elájulva.- ja és apucit se engedték be - Meg valszín velem is van a baj, mert én nagyon ragaszkodom a megszokott dolgokhoz és valami, hűde nagyon jó benyomás kell ahhoz, hogy váltsak. (igazábol csak ez hiányzott - biztos nincs vele semmi gáz, sok jót hallottam róla.)

A párodnak igaza van, én is érzem, hogy nem kell sok és ott lesz a babó a pocidban. Kép igazad van hogy nem kenődsz el, hiszen ezek a kis bibik orvosolhatók és valójában milyen jó, hogy kiderült mert mostmár célirányos a dolog. Gratulálok a párod eredményeihez. Kép

Igéren jelentkezni fogok, amilyen gyakran csak bírok! Kép

pusz

Sziasztok Zebrások!
Gratulálok mindenkinek!!! Kép Kép Kép
Szépen sárgul ismét a tábla. - csak így tovább! Kép

Drika
drika

StellaKép
Nagyon-nagyon drukkolok neked. Szépen alakulnak a dolgok, hőd, ciklusnap...Kép
Megy ezerrel a drukk.
Képzeld ma reggel összetörtem a lázmérőmet.Kép Remélem nem rossz ómen.
Holnap elhozhatnám a mult havi hőgörbémet? Megnéznéd? Kicsit aggódok, mióta azt olvastam itt, hogy ha a ciklus 2.fele ingadozós az rosszat jelent. Na, az enyém pont ilyen.
Holnap elhoznám.
Előre is köszi.
Drukk, drukk, drukk...Kép

Andi
andi81

Sziasztok Csajok!

MegannKép Miami Beach, forróság? tiszta sárga irigység vagyok!Kép Remélem hárman jöttetek haza!KépKépKép

EnigmaKép DodoKép StellaKép
Na mit gondoltok?...hát persze, hogy a Bromótól lettem rosszul! Vagyis inkább a tegnap reggeli eltűnt Marvelon szem utáni hisztériás lakásfelforgatás volt a ludas, az tett rá egy lapáttal a bromo "szédítő-émelyítő" hatására...Kép
Hát ha az én tüneteimmel spontán teherbe lehetne esni, azt már asszem jegyeznék is!!! Kép
Persze veletek bármikor megtörténhet a csoda, nagyon izgulok értetek!!!KépKépKép

ReniKép
Nekem a lombikos vizsgálatokkal végezték el a toxoplazmát is, ezt akkor csinálják, mikor a férjjel együtt kell megjelenni vérvételre. Úgy hívják, hogy TORCH vizsgálat, amiből a T a Toxoplazmát takarja. Ha negatív, megkérdeztem, akkor egy életre védett vagy!
Azt viszont nem tudom, hogy csak úgy kérheted-e a vizsgálatot, de a megkérdezés nem kerül semmibe. Kép

Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Henci, és Hencsike gratulálok a jó hírhez. Kép

Stella, én is nagyon izgulok érted, remélem tényleg megtörténik a csoda Kép.

Dana, olyan aranyos vagy hogy hiányoltál.

Rólam csak annyit, hogy KÉSZ A TETŐNK Kép. Tegnap már pezsgőztünk is az örömére Kép. Olyan boldog vagyok ma, bár iszonyatosan fárasztó volt ez az utolsó hét. Nem baj a fáradtságot ki lehet pihenni. Ezek után már csak jó jöhet. Kép

puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Stella Kép Én is nagyon drukkolok Neked! Ma mértél hőt? az már egy kiindulópont (nálam is az volt az első biztos jel Kép)
Lányok Kép Tudjátok esetleg, hogy kutya okozhat-e valami bajt a babának? Vagy csak a macska veszélyes?
hencsike

HencsikeKép
Kutyáról még nem hallottam, hogy veszélyt jelenthetne, persze babásan azért nem árt picit visszafogottabban szeretgetni kis kedvenceinket. Kép
Hajni
hajnesz

Andi, Hajni, Hencsike
köszi nektek a drukkot, nagyon aranyosak vagytok. A hőmet minden reggel mérem, csak azért, hogy tudjam mikor jön meg.
De még ma is 37,2 fölött volt.
De továbbra sem reménykedem, ahhoz túl raciolánisan gondolkodom. Ahol nincs esélky, ott nincs esély.
Persze megvettem a következő tesztet és előre borítékolom az eredményt.

HajneszKép
azért milyen jó lett volna ha nem a Bromó miatt van az a fura rosszullét!!
Drukkolok neked nagyon, hogy az új évet többen kezdjétek!!!
Stella

Kép
stella9

Zituska,Dana, Bogi, Stella, Hajnesz és mindenki más!
Köszönöm a szíves fogadtatást, arik vagytok hogy még nem felejtettetek el!
Én is gondoltam ám rátok sokat!Kép

Dana!
Tegnap du 4-kor voltunk a Bolgárkerékbe!
Hát az Elevittel bajban vagyok???
Most szedjem, ne szedjem?????
Többiek!!!!!!!!!!!!! Ti mit javasoltok???Segítsetek nekünk!!!
Én attól félek hogy hízni fogok, holott még babónak semmi nyoma(máskülönben én is nagyon bízom benne, hogy 3-an jöttünk hazaKép)És ha esetleg kell valami kezelés vagy bármi, akkor hónapokig szedem a semmiért???
A HSG-t onnan gondolom, hogy a csajszi az első szűrővizsgálatokra adott csak papírt, azt mondta hogy januárban lesz a kiértékelés és az első ultrahangos vizsgálat!
Lehet hogy tényleg bejelentkezek valami nődokihoz, annak legalább megmondom, hogy itt van x ezer ,ezt és ezt szeretném megnézetni..., ilyen és ilyen vizsgálatokat szeretnék!
Tudom, lehet hogy ez most sokakat felbőszít, de néha olyan nehéz az orvosokkal!

Vkhajni!
De jó nektek, kész a tetőtök! Tudod, írtam neked, hogy nekünk vissza kell bontani egy két falat, födémet. Hát képzeld, hogy a statikus olyan dolgokat talált ki, hogy még csak ma fejezik be a javításokat! Tiszta ideg vagyok...Így elkefélni valamit.........

Stella!
Nagyon szorítok neked! Azért az mégiscsak van valamitől, hogy mindíg rendszeres volt, most meg mensi nuku....

Dana! Mi legyen az Elevittel, te hogy döntessz??
Hmm, lehet hogy ma fel is hívok egy nődokit, akit valamelyikőtök itt ajánlott!

Kép

Kép
megann

Megann, emlékszem hogy mondtad. Inkább javítsatok ki mindent, minthogy utánna jöjjenek elő a hibák Kép. Nemsokára nektek is minden ok lesz Kép. Ne idegeskedj a házikó miatt. Egy idő után szinte magától épül Kép.
Ugye, mi mondtuk, hogy lesz időtök egymásra is a pároddal! Drukkolok a sikerhez Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Lányok, segítsetek rajtam könyörgök!
Valhol itt ti ajánlottatok egy nő nőgyógyász orvost, az Örs Vezér tér közelében.
Itt a topicban megadtátok a számát, mindent, én balga meg elszórtam valahova!!!

Kérleg titeket, írjátok meg újra!!!!

Köszi köszi köszi

Köszi, köszi köszi!

Kép

Kép
megann

Megann!

En mindenkeppen termeszetes vitamint ajanlanek neked, ami nem arthat, nincs mellekhatasa, mint a szintetikus vitaminoknak, szedheted amikor csak akarod, es sokkkal jobb,mint az elevit! En is ilyet szedek, es borzaszto jo tapasztalatom van veluk! Ja, es segiti a babasodast is!
Ha erdekel, meselek roluk!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

MegannKép
Az Elevit miatt ne aggódj, ártani nem árthat, hízni pedig nem fogsz tőle! Ok, lehet, hogy a B vitaminok kívánósabbá tesznek, de biztos vissza tudod magad fogni, ha félsz a hízástól, nem? Kép Nekem egyébként nem csinált plusz étvágyat.
Azt hiszem, korábban már elhangzott itt, hogy úgy javsolt szedni, hogy a ciklus második felétől mensesig (persze jobb ha nem jelentkezik), így nem sokallsz be belőleKép.
Hajni
hajnesz

Jaj, csúnya kislány vagyok, látod Dodo, ez eszembe se jutott. KépKépKép
hajnesz

Stella
Bocsi, hogy ismeretlenül irok ide, de annó nagyon sokat jártam ide, és azóta is olvasgatlak Titeket.

Leírnád a görbédet egész hónapra úgy hogy...
1. 36,5
2. 36,4
3. 36,2
stb...

Kiváncsi vagyok, hogy meg van-e a három fázisod.
Köszi
MJ-Móni
mj__móni

Hajnesz!
Köszi a tanácsot, fontolóra veszem...

Dodo!
Persze hogy érdekel a természetesebb mód, hol lehet ilyesmit beszerezni??
A bioboltokban??
Mesélsz róla??

Többiek!
Ugye ír az illető, aki az Őrs Vezér téri nő nőgyogyi elérhetőségét adta meg nekem???
Azt hiszem talán a Zalán utcában van???

Kép

Kép
megann

MóniKép
de rendes vagy!
Felrakom excellben, úgy jó?
Köszi<!--attachment: okt_ber-130747.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*18.4**okt%f3ber%2exls --><center><pre>
Kép
október.xls (18.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

MegannKép
a babaprojectes topikban megírták a számot!
Stella

Kép
stella9

Megann Kép

Miami Beachen mi is voltunk, igaz, 3 éve. Nyertünk egy floridai nászutat. Nekem is nagyon tetszett, bár volt egy kis para, mert pont a terrortámadás után 1 honappal mentünk.
Elevit: én szedtem rögtön, mikor elkezdtünk probálkozni, elöször minden nap, aztán már csak minden másnap. Mikor megtudtam, hogy babás vagyok, akkor megint elkezdtem szedni minden nap, azota is szedem. Nekem is azt mondta a doki, hogy segit megelözni a rendellenességeket.
Örs vezér téri nögyogyirol sajna nem tudok.

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Bogi
Tulajdonképpen az érdekelne, hogy abban az esetben, ha nem jön ossze a babó, milyen vizsgálatokat végeznek el a férfin? Előre is köszi!

Mannus
mannus

Megann!

Meselek roluk tobbet, mert tenyleg nagyon hasznosak, es iszonyu jo eredmenyeket produkalnak!

Dobj egy mailt:

dodo32@freemail.hu

Hajnesz!
Nem baj, de te legalabb tudsz rola! Nem vagy csunya kislany, ismerlekKépKépKép:

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Hú, MannusKép ne haragudj, tőlem is megkérdezted a vizsgálatokat, én meg szépen nem is írtam...
A férfiaknak sokkal "könnyebb" dolguk van, mint nekünk, első lépésben be kell menni az adott intézetbe, ahol van andrológia is és van direkt célirányosan kialakított helyiség mintaleadás céljára. Ez általában egy kis szoba, amit belülről lehet zárni, bekészítenek motivációs (szexKép) lapokat, hogy könnyebb legyen a koncentrálás és hamar meglegyen a produktum és ki tudják elemezni.
Vannak sokan, akik erre mégsem vállalkoznak, ők ha megoldható, bevihetik az anyagot otthonról.
Nyugtasd meg a párodat, hogy ebben nincs semmi fájdalmas, sőt!Kép és ennyi áldozatot biztos meghoz értetek, csak egy kis időt kell nekik adni. Kép
Hajni
hajnesz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?