A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hajensz

Köszi az infot! Nálunk szerintem az utóbbi (vinni a mintát) lenne a járhatóbb út. Náluk más vizsgálatot nem is végeznek?

Sajnos ma megjött, úgyhogy várhatunk a következő peteérésig. Mennyivel könnyebb lenne, ha tudnánk előre, hogy mondjuk fél év múlva lesz babánk, akkor az sem lenne baj, ha addig várni kell. Remélem nekem is lesz egyszer (és ha lehet minél hamarabb). Na mindegy... A jövő héten mindenképpen elmegyek dokihoz.

Sajnos nem sok időm van internetezni, így nem tudom visszaolvasni a régebbi írásokat, ezért még nem igazán ismerlek titeket. De mindenkinek DRUKKOLOK és kívánom, hogy minél hamarabb összejöjjön a babó!

Mannus
mannus

Stellácska!

Köszi a figyelmességed!
Mindjárt át is vágtatok a másik topicba!

Minyu!

Gondolom feledhetetlen élmény volt Miami!
Szerintem varázslatos hely!

Puszi mindenkinek mára!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Stella Kép
Remélem nem haragszol, megnéztem a görbédet én is. Véleményem szerint a 19. cn-en volt tüszőrepid. Ha luteális szakasszal nincs gond, 19+14=33 napra kellett volna megjönnie. Érdekes, milyen magas az alaphőd, - sosincs 36,6 alatt.
Függetlenül a spontán teherbeesésed kizárásától, nekem ez a görbe babaszimpatikus. (Hol méred?)

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Olyan sokat dolgoztam ma, hogy benézni sem volt időm. Még most is benn vagyok, de most pihenésképpen gyorsan elolvastam mi történt ma és tegnap Kép

Hajnesz! Kép Kép Kép
Gratula!

Stella!
Nagyon szorítok! Kép

Dodo!
Elküldenéd nekem is az infokat a természetes vitaminokról? wish16 @ freemail.hu
Köszike Kép

Belazy!
Van egy könyv, aminek az a címe, hogy "Szerelmi étkek" Alexandra könyvesboltban, Libriben általában lehet kapni. Direkt vágyserkentő menük vannak benne. A barátnőmnek azt vettem lánybúcsuztatóra és már főzött is belőle (3 hónapos a baba Kép). Szerintem menj be egy könyvesboltba és jegyzetelj ki belőle valami jó kis receptet.

Tegnap volt a párom spermavizsgálaton, de a doki azt mondta, hogy 4 nap pihenő kevés, úgyhogy viszarendelte holnapra. Azért az egyéb vizsgálatokat megejtette, úgy tűnik "ránézésre" minden rendben van. De a prosztatvizsgálat megviselte egy kicsit szegénykémet. Kép
Mannus! Nem csodálom,hogy a Te párod sem vágyik vissza. De azért még mindig a férfiembereknek a könnyebb. Szerintem biztos meg tudod beszélni a férjeddel.
Egyébként meg jókat röhigcséltem a vizsgálaton, ahogy előadta. Meg azon is, hogy kapott egy hetvenöt mililiteres edényt, hogy abba termeljen holnap bele otthon mintát, aztán vigye be. Mondtam neki, hogy én ha pasi lennék, most nagyon kisebbrendűségi érzésem lenne, hogy másnak ilyen nagy kémcsőbe fér csak bele a minta Kép
Mindenesetre holnap este már ennyivel okosabbak leszünk. Én meg pénteken tudom meg az első vérvételem eredményét. Kép

És egy vidám hír: a családunkban tegnap este megszületett a hatodik baba a soron következő generációból. Eddig mind a hat kislány, kis orgonasípok. Úgy tervezem, hogy én szállítom a következőt a sorba Kép

wish

Sziasztok Lányok!

Hétfőn meg volt a HSG-m
De sajnos csak jövő héten Hétfőn megyek konzultációra a dokimhoz....
Hát nem is tudom, hogy jó-e az eredmény???
A bal oldali nem átjárhetó,
a job oldali igen, de "kissé kanyargos"-ez
mit jelent nem tudom.
Annyit mondott a dokim, dolgoznunk
kell jarta de lesz babónk....
Viszont egy nagy gratulációt kaptam
tőle, mert egy hangom nem volt Kép
Mi a véleményetek?
Köszönöm a választ előre, Tmaci
tündérmaci

Sziasztok lányok!!!

Rég jártam erre, nagyon nagy gratula a friss babásoknak!!!! Öröm látni a fokozatosan sárguló táblát!

Zituska! Nálunk ez a baba az első , ha gondolod jegyezd be a táblába.
Én most vagyok a 14 héten , a 6. hét felétől szinte eddig csak hánytam , émelyegtem. 5.5 kilót fogytam , sajna még lötyög a gatyó rajtam..:-((( Ennek ellenére a babó igen jól fejlődik ( voltak tartalékaim..) a 12. héten 60 mm hosszú volt, csak úgy nézett az ultrahang felé és csápolt a kis karjaival...a látvány leírhatatlan volt ...mindenkinek kívánom, hogy érezze át. Állítólag most kezdődik a jobbik harmad , már nagyon várom.

Mindenkinek küldök( jük) a pozitív babatermő energiát!!

Üdv. :G.
galagonya15

Jó reggelt!!!

Stella????

Wish!
Remélem, hamarosan a pocakodban lesz a hetedik orgona sípocska!
Képzeld, az én párom ott helyben adta le a mintát, utána rögtön felhívott nagyon szomorú hangon, hogy szerinte baj van, ugyanis adtak neki egy nagy kémcsőt, (15 ml-es) és ő alig tudott valamit az aljára produkálni, csak 4 ml az egész. Mondta, kérdezzem már meg itt a lányoktól a Babaneten, hogy mennyi a minimális mennyiség, mert ő szinte rosszul van az izgalomtól. Aztán persze néhány percen belül megnyugtattak a lányok, hogy nem kell aggódni, az teljesen normális mennyiség.

Tündérmaci!

Amikor én egy hónapja voltam a HSG-n, egy lánynak kb. ugyanaz az eredmény született, mint Neked. A dokija azt mondta, hogy most három hónapig próbálkozzanak,(HSG után megnő a babásodás esélye!!!) aztán januártól azt javasolja, hogy kezdjék el az inszemeket. Remélem, nem ijesztettelek meg, nem az volt a szándékom.
Gyors babásodást kívánok Neked!

Galagonya!

Gratulálok a babócádhoz, neked pedig kevésbé hányós babavárást kívánok!

Bogi
bogi1975

Sziasztok!

VandaKép
a hőmet hüvelyben mérem és tényleg elég magas az alaphőm, de ez van.

Nem csináltam tesztet, mert ma reggel csak 36,99-et mértem és az már esésnek számít nálam. Szerintem ma vagy holnap megjön!!
ÉS AKKOR MI IS ELKEZDHETJÜK A LOMBIKOT!!
Ma megyünk dokihoz és remélem felírja a recepteket!

Köszi mindenkinek a sok drukkot, eltettem őket késöbbre. Szükségem lesz még rájuk!!!

GalagonyaKép
gratula a szép babóhoz! Ne aggódj nem sokáig lötyög majd rajtad az a nadrág!!!

Stella

Kép
stella9

Tündérmaci!Kép

Fájt a HSG neked???
Mióta próbálkoztok a babagyártással?
A HSG előtt milyen vizsgálataid voltak???

Mea
mea

StellaKép

Tudod nekem is 36,6-36,8 körül szokott lenni az alaphőm.
Mi ilyen tüzesek vagyunkKép

De azért én még mindig drukkolok neked nagyon, mert a 36,99 az még 37Kép

Puszika

Mea
mea

Ja és nekem most már két napja 37 ma meg 37,1 úgy-hogy úgy néz ki lezajlott a repi, legalábbis remélem.
Sajnos lehet, hogy pont aznap nem mértem meg a 16. napon.
A többi napon mindig 36,7 volt, hát az nem nevezhető visszaesésnek.

Remélem azért megtörtént.

Szerintetek???

Majd holnap felteszem a hőimet elemzésreKép

Mea
mea

MeaKép
nem baj, hogy pont akkor nem mérted a hődet, a lényeg az akción van!
Nagyon drukkolok!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Bogi
Nem ijesztettél meg, de remélem már történni fog vmi és nem gondolja még azt a dokim, hogy spontán sikerülhet...Kép

Mea
Volt olyan pillanat amikor igen fájt, az asztalt markoltam Kép de túlélhető és nem akarok senkit elriasztani!
1 éve járunk a klinikára és a páromnak volt csak vizsgálata. Nekem hőt kellett mérnem és mivel nem volt mindig pém, kaptam clostyt és oktoberben még tűszőrepesztőt is, ami felesleges volt hisz bal oldalon ért a petém Kép
Ezért remélem már nem akar "kisérletezni" velem.
Tmaci
tündérmaci

TmaciKép
De jó, hogy ilyen jól állsz a dolgokhoz!!
Azért ne add fel teljesen a spontán lehetőséget sem.
Remélem hamarosan megoldást találtok a dokiddal a problémára és jöhet(nek) a babó(k)!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Tegnap írtam neked, hogy ma elhoznám a görbémet.
Nem válaszoltál, hogy megnézed-e, de azért reménykedem, hogy egy pillantást vetsz rá.
<!--attachment: ciklus-130975.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*41.0**ciklus%2eXLS --><center><pre>
Kép
ciklus.XLS (41.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
Köszi
Andi
andi81

AndiKép
Ne haragudj, hogy beleszólok StellaKép helyett, de megnéztem a görbédet. Olyan régen elemeztem már hőgörbét, itt ebben a topikban tucatjával.Kép Sajnos úgy látom, hogy anovulációs ciklusod van, tehát egyáltalán nincs peteérésed. Ez a hektikus hőgörbéből látszik. Ne ijedj meg, ezen gyógyszerrel egyszerű segíteni, a Closty vagy a Serophen megoldja a problémát, csak orvoshoz kell fordulni, hogy felírja.

Sok sikert a továbbiakhoz.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

AndiKép
Bocsi, hogy nem írtam, de természetesen megnézem.
Szerintem teljesen szép ez a görbe és a 13. napon volt a tüszőrepid.
Hol méred? Szájban vagy hüvelyben?
Azt mondják, hogy igazán az az értékelhető, amit hüvelyben mérsz.
Majd megnézzük a következő havit is, jó? És akkor már tudsz viszonyítani, hogy mikor kell akciózni!!!
Puszi:
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Hüvelyben mérem. Én is úgy gondoltam, hogy a 13. napon volt a tüszörepim.
De most Cat nagyon megijesztett.Kép
Pont ettől féltem. Akkor most mi van?????????
Ugye Stellának van igaza.
Légyszi, légyszi

Andi
andi81

CatKép
Köszi, hogy te is megnézted. Nagyon megijedtem. És nagyon félek is. (Tudom, hogy most hülyének néztek, mert itt mindenkinek nagyobb gondja van ennél, bár még az is lehet hogy nálam is van komolyabb, csak még nem tudok róla...)
Mit jelent az hogy hektikus a görbe?
Jobb minél előbb orvoshoz menni?
Azért kérdezem ezt, mert mi még élesben nem próbálkozunk (2 hónapja hagytam abba a fogigátlót), csak azért mérem a hőmet, hogy lássam mi hogy van, tanuljak belőle addig is.

Köszi, ha válaszolsz.
Andi
andi81

AndiKép
Cat sokkal-sokkal tapasztaltabb nálam, ugyhogy szerintem, tedd fel a következő görbédet is és ha nem változik a helyzet, akkor irány a doki és minél elöbb kérj, egy hormonvizsgálatot, jó?
Reméljük Cat, akko ris tud majd segíteni az elemzésben!

CatKép
Köszi, a segítséget mindenki nevében!!!
Puszi a fiuknak!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép

Andi!Kép

Nem vagyok szakértője a görbéknek, de megnéztem és szerintem is fura, mert nem is megy 37-re fel a hőd a végén meg egyből le is esik, holott fent kéne lennie a végén és mensi előtt kellene leesnie.
Én így tudom.
De mióta méred a hődet???
Mert legalább 3 hónapig kellne megfigyelned és akkor azt már megtudod mutatni a dokidnak.
Mióta próbálkoztok?

Mea
mea

Sziasztok!Kép

Andi!Kép

Nem vagyok szakértője a görbéknek, de megnéztem és szerintem is fura, mert nem is megy 37-re fel a hőd a végén meg egyből le is esik, holott fent kéne lennie a végén és mensi előtt kellene leesnie.
Én így tudom.
De mióta méred a hődet???
Mert legalább 3 hónapig kellne megfigyelned és akkor azt már megtudod mutatni a dokidnak.
Mióta próbálkoztok?

Mea
mea

StellaKép
Köszi, felteszem majd a köv. görbémet is. Aztán akkor talán már okosabbak leszünk.
Hogy vagy egyébként? Mensi sehol? Nem csináltál újra tesztet?

MeaKép
Az volt az 1. havi, most is mérem, de még csak a 6. napon vagyok. Majd ezt is hozom ciklus végén.
Még nem próbálkozunk, mert 2 hónapja hagytam abba a fogigátlót. Januártól szeretnénk élesben.
Köszi neked is a segítséget.

Most nagyon szontyi vagyokKép
Ráadásul a munkahelyen nincs fűtés, fagyoskodok ezerrel. Kép
andi81

AndiKép
fel a fejjel!!! Nincs veszve és eldöntve még semmi és nem lebeg a fejed fölött Demoklész kardja sem!!!

Menzi még nincs, de a derekam leszakad, úgy fáj, tehát már nem kell sokat várnom!
Tesztet nem csináltam, mert éreztem, hogy felesleges!
Stella

Kép
stella9

ZituskaKép
Kijavítanál:
Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóó!
Stella

Kép
stella9

Stella!

Juhhej! Kezdodhez az akcio! Drukkolok hozza nagyon!!!!!

Wish

Mail megy mindjart!

puszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Stella
Azért én bíztam volna a csodában és drukkoltam is nagyon, sajna nem jött be. De örülök neki, hogy így legalább elkezdhetitek a felkészülést Kép!
Hajrá, mindent bele!!!

Mea
Neked lassan küldhetjük a babatapasztó energiákat ugye?! Drukkolok nagyon! Kép

Andi
Szerintem ne ilyedj meg, lehet, hogy még a fogigátló után nem állt be rendesen a ciklusod!

Adri
adri77

Stella
HURRÁ!!! Decemberben lehet alapozni!!! Kép

Andi
Ne szomorkodj! Nagyon időben vagy. Ha ki is derül valami hibuci (de inkább ne) gyorsan orvosolják és időpocsékolás nélkül jön is a baba!!!

Mea
egyed ám a jogókat!!!

Jázmin
djázmin

StellaKép
Kicsit szomorú vagyok, hogy mégsem történt meg a csoda, de azért annak nagyon örülök, hogy végre fellélegezhettél és most már indultok ti is a tutiba!Kép
Kíváncsian várom, milyen gyógyikat fogtok kapni!
Most csak felír a doki, vagy UH, egyéb is lesz?
Hajni
hajnesz

Lányok!
Mindenkinek további szép napot - megyek dokihoz!
Úgy vártam már ezt a napot!!! Még a ciklusom is ehhez igazodott!!
Sziasztok
Stella

Kép
stella9

AndiKép
Nem akartalak megijeszteni ne haragudj! Akkor teljesen más, hogyha most hagytad abba a fogigátló szedést, mert akkor még nem állhatott helyre a ciklusod, túl korai nézegetni. Igaza van MeánakKép, hogy 3 havi görbe birtokában többet lehetne elmondani. Sajnos ezek a hőmérsékletek sárgatestelégtelenségre vallanak. A normál hőmérsékleti görbénél az ovulációt követően minimum 4 tizedfokkal magasabb a ciklus második felében a hő, majd ha nincs megtermékenyülés, hirtelen leesik a hő, és megjön a mensi. A 37 fokot a Te hőd el sem éri, "lapos" a görbe. Ha van ovuláció akkor is a sárgatestelégtelenség miatt nem maradna meg az embrió.KépKép De ez a probléma elképzelhető, hogy megoldódik, ha kiürül a fogigátló a szervezetedből. Ha nem, akkor hormontükröt kell készíteni, mert ez egy nagyon gyakori probléma.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Stella!
Most nem tudom örüljek vagy szomorú legyek, jól jött volna egy kis csoda!
De ha te örülsz, örülünk mi is!

Dodo!
Ment a mail!(kicsit késve)

Üdv

Kép

Kép
megann

AdriKép JázminKép
Köszi szépen, szükségem van most az ilyen biztatásokra. Tényleg nagyon megijedtem.

CatKép
Igazán köszönöm, hogy segítesz nekem, pedig biztos rendesen lefoglalnak a kis tündérmackók. Nagyon édesek.
Majd jövök az újabb görbémmel, remélem akkor is szánsz rám 1-2 percet, hogy megnézd.
Előre is köszi.

Puszi
Andi
andi81

Stella, én is bíztam nagyon, hogy csoda lesz, de így is nagyon örülök. Bár így most kezdődik a csoda Kép. Olyan kiváncsi vagyok most mi következik nálad Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Stella!
Most olvastam én is, hogy nem sikerült a kis csoda, pedig én is nagyon drukkoltam neked. De amint látom tele vagy bizakodással és az nagyon jó. Most már jöhetnek az új akciók! Nagyon szorítok neked!

Reni
Vanoreni

WishKép
Mi a hír a pároddal, sikerült megcsinálni a spermavizsgálatot? Neked szurkolok, hogy a pénteki eredményed jó legyen.

Szia MannusKép

Üdv itt nálunk, remélem minél hamarabb leköltözhetünk a babás topikba. Én is még új vagyok itt. A párommal 4 hónapja próbálkozunk. Nagyon örülök, hogy csatlakoztam ide a lányokhoz, mert nagyon sok jó tanácsot és erőt adnak, amikor padlón van az ember.
Remélem, neked is hasznos lesz a segítségük.

TmaciKép
Írtad, hogy hétfőn volt a HSG-d Megkérdezhetem, hogy mennyi hónap próbálkozás után csináltattad meg, vagy az orvosod küldött el? Ezt lehet kérni, vagy csak ha az orvos mondja?
Köszi.

Reni
Vanoreni

Lányok! Kérlek segítsen, aki tud! S.O.S.!
Aki már túlesett közületek a BMC-ben lombikon tapasztalt olyat, hogy az előkészítő szakaszban a Decapeptyl inj.-tól meghosszabodott a menstruációja? Nekem eddig mindig 5 napos volt és most már 7 napja tart. Nagyon szeretném, ha sikerülne és nagyon ideges vagyok minden kis zavartól. Kérlek írjon, akinek van tapasztalata!
Köszi!
Jazmin
jazmin

Dana!
Voltál tegnap dokinál? Mit mondott?
Az Ikeás sétát már nagyon várom ám én is!

Stella!
Nálatok megvan akkor már a menetrend? Nagyon szorítok érted!

Nina!
Te hogy vagy? Régen hallottam (olvastam) Rólad!

Jázmin!
Nem tudok Neked segíteni. Az alattunk lévőben vannak páran, akiknek lombikkal jött össze a baba. Talán ők tudnak segíteni.

Zita!
Veled mizújs? Hőd?

Puszi.
Bogi
bogi1975

Sziasztok,
Már nagyon vártam, hogy hivatalos is tag lehessek itt.
Megkezdtük a próbálkozást.Kép
Tudom, hogy még nagyon az elején tartunk, de ti hogy bírjátok a peteérés és a menzi közötti várakozást??? Egyfolytában azt figyelem, hogy mit érzek. Eddig minden olyan, mint máskor.Kép
Táblázatba bekerülhetek?
pussz
Minimi
minimi

Szia Minimi!

Látom még elég új vagy! Üdv a köreinkben!
Hát hogy hogy bírjuk, szerintem többek nevében mondhathom hogy sz.....rul!!!!
Épp ezen hisztiztem itt a fórumon tegnap!
Hogy miért nem lehet az, hogyha nem sikerült a babó, akkor tüszőrepi után 2-3 nappal megjöjjön aminek meg kell jönni...
Ugye milyen jó lenne........

Úgyhogy fel a fejjel, vígasztaljon hogy itt nem vagy egyedülKép, es itt mindenki vagy nagyon várja a mensit, hogy valamibe belevághasson(gyógyszer, lombik)vagy nagyon nem várja a mensit!
Bízom benne, hogy Te az utóbbiba tartozol(azaz nincs semmi eü-probléma)!
Vizsgálataid??? Vannak már leleteid???

Kép

Kép
megann

Szia Megann,
Na igen, olyan jó lenne, ha egy kis piros lámpa kigyulladna a pocakomon, hogy sikerült...
Zéró türelmem van, mert már évek óta vártam erre. De majd belejövök.Kép)
Volt egy laparoszkópiám 1,5 éve, ott mindent rendben találtak. Jövő héten megyek dokihoz, jó lenne egy hormontükör, mert korábban a bogyó összekavart egy kissé. Külföldön élek és itt olyan furcsa a rendszer.Kép(
Na meg az sem segít, hogy párom 3 nap után megkérdezte, hogy terhesnek érzem-e már magam.Kép
Ti régóta próbálkoztok?
minimi

StellácskaKép! Mesélj mi volt!
Most aztán beindulnak ezerrel az események. A Török doki nagyon jóKép Az inszemes topicban van egy lány, Andi, őt is a Török kezeli...
Nagyon nagyon szurkolok nektek!!!!
Puszi

JázminKép Szintén az inszemes topicban már olvastam a Deca-ról. Esetleg ott kérdezz rá!

Enigma
enigma

Andi!Kép

Ha még csak nemrég hagytad abba a fogigátlót, akkor elő is fordulhat utána, hogy nincs peteérés, majd leszKép

Meddig szedted a fogigátlót?

Én olyat is hallottam, hogy ahány évig szedte az ember, annyi hó legalább míg kiürül.

Nálam akkor minimum 8 hó, ami most fog lejárniKép

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Stella Kép
Köszönöm a biztatást!
Tényleg pozitívan állok hozzá,
mert legalább "kézzel fogható"
a baj

Reni
A HSGre a doki küld el
1év probálkozás után küldött el
ez alatt az 1 év alatt kaptam
serophenet, clostyt és spontán probálkoztunk
most már tudom hiába Kép
Beszélj a dokiddal, mert volt egy lány velem
aki 1-2 hónap után már volt ezen a vizsgálaton
Tehát változó, kit mikor, mennyi idő múlva küldenek rá
Puszi, Tmaci
tündérmaci

Stella!Kép

Legalább belevághattok végre a dolgokbaKép
Mindent mesélj el nekünk, mik történnek veletek(persze csak ha akarod)

Puszi

Mea
mea

Stella
már nagyon várunk a hírekkel!!! Remélem mosolygósan írsz nekünk (mindjárt!!!Kép).

Jázmin
djázmin

Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van, és ahlad a kitűzőtt el elérése felé.

Bogi!
Köszi a kérdésed, kicsit most aggódósan. Már a 17cn-on vagyok, és még mindig nem ment fel a hőm, felteszem a táblát. Megnéznéd? Szerinted akkor most nincs pé? Tegnap mintha tapasztaltam volna valami nyák félét (Billings-módszer), de akkor ma reggelre nem kellett volna felmennie a hőnek?
Kép

Stella
Örülök, ha örülsz, és most is bejött szerintem, hogy ha valamit nagyon akarunk, az késik...

Minimi!
Üdv nálunk, remélem hararosan zebrás leszel. Ha kérdezhetem hol élsz, és mi ott a fura?

Pusza
Nina
nina79

Bogi és többiek
akik értetek a hőgörbékhez, hogyan tudjátok kiolvasni belőle, hogy bizti volt-e pé és az tutira mikor? Én ehhez tök hülye vagyok, inkább kiolvasom a forint-árfolyam változást a görbémből mint a pé-met! Kép

Nina
hát nekem is ilyen kérdéseim vannak mindig. (ha ekkor volt, akkor miért nem ment fel? stb.) Na nem baj, mindjárt jönnek a csajok!!!

Jázmin
djázmin

Szia Nina!
Szerintem nem kell még aggódnod! Megnéztem a táblázatunkat, látom, hogy 31 naposak a ciklusaid. Azért holnap már nem lenne baj, ha felmenne! Akkor most akció hegyek vannak, ugye?
Most azért drukkolok Neked, hogy holnaptól a 37 fokot verdesse a hőd, mondjuk úgy 9 hónapig! Írd meg, hogy mi a helyzet!

Dana, Stella!
Mit mondtak a doktorbácsik?

Képzeljétek, mit álmodtam: jött a postás, kaptunk egy csomagot. Nagyon be volt csomagolva, alig tudtam kibontani, de az feltűnt, hogy a dobozon van egy csomó lyuk. Feladó nincs. Kibontom, hát látom, hogy egy kerek fejű kisbaba ül a dobozban. Arra ébredtem, hogy sírok, annyira meghatódtam tőle, hogy milyen rendes volt a csomag feladója, hogy kilyukasztgatta a dobozt, hogy a kisbaba kapjon levegőt...

Na puszi. Megyek dolgozni.
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!Kép

Helyzetjelentés:
A hőm még ugyan 37, de Adri féle teszttel negatívat teszteltemKép, és kezdek picit barnázni isKép Szóval nincs karácsonyi ajándékKépKép
Picit szomorú vagyok, de nem sokáig, mert elfogadom, hogy még nem jött el a mi időnk. Holnaptól reménykedem újra, hogy talán most majd eljön!Kép

Nina!Kép

Elég furi a hőgörbéd! Igazán értékelhető akkor lenne, ha már a teljes ciklus meglenne. Így elég bizonytalan.

Stella!Kép

Mik a hírek??

Tábla:

Kép

Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X