A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hello MindenkiKép
Tök jófejek vagytok, hogy ennyien gondoltatok rám! Meg sem próbálom név szerint megköszönni mindenkinek, mert annyian vagytok!
Köszi Mindenkinek!!!

A Török doki, tényleg egy csúcs!!! A következő volt a szitu:
Bemegyek, jön a szokásos kérdése, hogy miben segíthet.
Mondom, hogy 3 hete volt labor és mostanra beszéltük meg.
Mondta, hogy minden ok az eredményekkel és ha akarom, akkor elkezdhetjük.
Naná, hogy akartam!
Kérdi, hogy mikor volt az utolsó menzim.
Mondom, hogy MA!!
Erre azt mondta, hogy van arra lehetőség, hogy most elkezdjük. Általában ciklus végén kezdik, de egy másik módszerrel MOST is kezdhetünk!
És felírta a recepteket és MÁR MA KAPOM AZ ELSŐ SZURIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez álmomban sem gondoltam volna. Még idén meg lehet csinálni az elsőt (és remélem egyetlent)!!
Pontos menetrendem még nincs, mert még nem lehet tudni, hogy reagálok a gyogyikra. Majd vasárnap talizok vele megint és akkor adja ki a további instrukciókat!!!

Lányok és annyira örülök, hogy azt el sem hiszitek!!!
, lehet, hogy kb, egyszerre fogunk haladni!!!
, úgy érzem te is velünk fogsz babásodni, legalábbis nagyon szeretném!!!!!!

DodoKép
nálatok mi a helyzet? Most már csak várni kell a ciklus végét (azaz a 9 hónapot), ugye?
Drukkolok mindenkinek és most én is kérek mindenkitől egy is extradrukkot!!!
Köszi
Stella

Kép
stella9

Stella
a leveledből sugárzik az energia, optimizmus, öröm és nagyon örülök Veled én is!!! Kép

Jázmin
djázmin

Stella
Nagyon drukkolok, biztos minden rendben lesz, és már elsőre össze fog jönni a babó(k)! Kép Olyan jó olvasni, hogy végre ennyire örülsz! Tényleg mintha a mensid is direkt erre időzített volna! Itt a körülmények már nagyon összejátszanak neked! Szívből kivánom, hogy elsőre sikerüljön!

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok!

Stella!
Tőlem számíthatsz extradrukkra! Már megy is!!!

Andi!
Most jól felvidítalak!KépEgyik volt kolléganőm sok évnyi fogi után abbahagyta a szedést babó céllal, pár hónapig nem volt pé-je, utána a doki adott neki bogyót(gondolom closty lehetett, vagy hasonló), oszt hipp-hopp, az első vagy a második hónapban ikerterhessége lett, olyan jól sikerült a gyógyszeres kezelés!
Azóta már rohannak az fiúikrek!Kb most lehetnek 1,5 évesek!Úgy szeretnék én is ikreket........naaaaaaaa had legyen nekem is...

Nina!
Ugyan nem vagyok valami nagy hőmérő szakértő, de tényleg nem egyértelmű a görbéd!
Hőmérőügyileg hogy állsz??Digitális kicserélt elemmel, vagy higanyos???

Mindenki!
Segítsetek Ninának meg nekem is, mert én is bajban vagyok egyébként!!!
Én a 20. cn vagyok, (még csakKép)és a következő ciklustól kellene hőmérőznöm a családtervező utasítására, de gondoltam megmérem ciklus végéig reggelente a hőmet!
Hát kriminális, a digitális 36,6-36,5 a higanyos meg 36,8!
Hogy van ez?Tudom, ne ijedjek meg, ma veszek is egy új digitálisat!
Tudtok ajánlani valami jót???
És még egy kérdés, ha mondjuk a 36,8 az igaz akkor az elegendő a ciklus 2.felére???
Egyszer már mértem 2-3 hónapja a ciklus első feléig és pé-kor úgy emlékszem olyan 36.3 volt a min.
Lehet hogy én ilyen hidegvérű vagyok???

Dana, hol vagy???
Várom, hogy te hogy döntöttél Elevit ügyben??
Megann

Kép

Kép
megann

Stella, drága!

Látod, látod. Megy ez ha akarjukKép Minden ideális. Jó volt olvasni, hogy így örülsz. Muszáj pozitívan hozzáállnod ehhez az egészhez. Remekül fogsz reagálni, sikerülni fog. Semmi stressz, izgalom, sok pihi! Tudsz majd pihenni, ugye? Bár lehet, hogy ő nem is híve a fekvésnek...
Simogasd meg az urad buksiját is. Neki is hinnie kell nagyon!!!
Sok sikert!

Nálunk, ha ez sem jön össze, talán januárban lesz a lombik. Remélem.
Azért persze reménykedem ebben a hónapban is, de persze kicsi az esély most is. Most már kezdek nagyon ideges lenni. 2 naponta UH és előtte szinte nem is alszomKép. Azt hiszem jót is fog tenni majd egy hónap pihiKép

Szép napot! (mint a tegnapiKép)

(Ha szimpi a doki az nagyon jó. Sokat kell majd hozzájárnod, nem mindegy. Bízzál benne 100%-osan)
enigma
enigma

EnigmaKép
Én nagyon bízom bennetek! Te is próbálj meg pihizni, sajnos tudom, hogy nem egyszerű, ha állandóan dokihoz kell járni uh-ra meg egyéb. Így még ki sem lehet kapcsolni!!
De nagyon szorítok!!!

MegannKép
Én is digitálissal mértem a hőmet, minden reggel 5 percig!
Szerintem az a titka, hogy nem csak a csipogásig mérsz, hanem kivárod az 5 percet (annyi elég), mert a csipogás után még nagyon sokat változik, az csak egy pillanatnyi állapot!
Nekem ezzel a módszerrel ugyanazt a hőt mutatta mind a két típusú lázmérő!
Egyszer kipróbáltam egyszerre a kettőt, direkt azért, hogy tudjam, van-e különbség köztük!
azért hamarosan fel kéne kúszi annak a hőnek 37 fölé!!! És ott is kell maradnia!
Stella

Kép
stella9

Stella!

Ez valami orult jo!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon drukkolok neked, hogy most elsore sikeruljon!
Ez aztan tenyleg hamar ment!!!!! Karacsonyra mar lehet hogy lesz is valaki a pocidban???????????

En ma vagyok a 24. napon, ugyhogy jovo szerdan tervezem a tesztet, megjonni ugysem fog addig, mert az utro miatt tuti kesik kb egy hetet, ha nem sikerult, ugyhogy a 30. napon, jovo szerdan meglatjuk lesz-e valami/valakiKép Addig meg probalok nem ra gondolni. Ugysem erzek semmit, ugyhogy nem idegelem magam!

Zitus!

Sajnalom, de orulok, hogy ilyen optimista vagy!
Majd eljon a te idod is, hidd el!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Stella!

Tehát ez azt jelenti, hogy mindenkinek kötelezően min 37 fokot kell produlálni, ha minden ok??

Kép

Kép
megann

Sziasztok.
Stella Kép Nagyon drukkolok neked hogy minden a legtökéletesebben menjen.
Egyébként én most csak várakozok és olvaslak titeket. A hőm fenn, de még van vagy 5 nap hogy megjöjjön. Nem is álmodozok (csak egy kicsit Kép )
Remélem azért lesz pár karácsonyi pozitiv tesztelőnk...
Pusza: Krinyoka
krinyoka

MeaKép
Köszi a biztatást, rám fér.
4,5 évig szedtem a Mercilont.
Veled mi a helyzet? Te ezek szerint 8 évig szedted, és 8 hónapja hagytad abba?
Én megszakítás nélkül szedtem, te is?
Amikor abbahagytad ti utána mennyit hagytatok ki, mikor kezdtétek élesben?
Neked azóta ciklusoddal rendben van minden?
Bocs a sok kérdésért.

MegannKép
Tényleg?Kép Ez az nyugtassatok meg, nagyon ideges vagyok. Köszi szépen a sztorit. Nagyon édes.Kép
Kívánok neked is mihamarabb babá(ka)t.

StellaKépKépKép
Ez fantasztikus. Szupi a dokid.Kép
Ne is pazaroljatok időt, nagyon megérdemled a babót. Nem gondoltam volna, hogy még akár idén ebből lehet valami. Úgy örülök neked. Kép

Puszi
Andi
andi81

Megann Kép
Üdv az "ikreket akarok" táborban Kép Én is ikreket szeretnék, de nekünk kevés az esély rá, sajnos Kép

Dana Kép
Hogy haladtok az akciózásokkal? Bírjátok, ugye? Kép Volt már tüszőrepid? Nekem még nem, de szerintem 1-2 napon belül kell hogy legyen Kép

Enigma
Akkor lehet, hogy nem kell végigcsinálni a 6 inszemet?

Tündi
Vendég

Tündi!

Hát nem mondom, hogy mi nagyobb eséllyel indulunk az ikrekért.Szerintem annak van nagyobb esélye aki lombikol(pL Stella:drukk,drukk, drukk), vagy a gyógyszeresek...
Bár a férjem nagymamája iker!
De azt gondolom, hogy ha minden rendben van nálunk,(márpedig nagyon bízom benne), akkor minden valószínűség szerint egyesével jönnek majd a porontyok..(Csak legalább már egy jönne)
Tisztára agyamra ment ez a babásodási láz.
Az utcán, a bevásárlóközpontokban, a benzinkúton rángatom férjem kabátjának az ujját, ahányszor meglátok egy bébit!!!
Szerintetek gyogyós vagyok??

Kép

Kép
megann

Andi!

Látod, látod, fogadjunk, hogy a többieknek is van a tarsolyában egy-két ilyen sztori számodra, de úgy látom, ma de. mindenki nagggggggggyyyyyyyyyyyon dolgozik, csak mi lógunk!
Na megyek én is, majd ebéd után jövök...

Megann

Kép

Kép
megann

MegannKép
Cat ezt nagyon jól leírta tegnap Andinak.
Mindenképpen az a jó, ha 37 körül van a hő!

Köszi a drukkokat, lányok!!!

DodoKép KrinyókaKép
szorítok értetek. szeretnék sok-sok karácsonyi zebrát!!!
Úgyis arról volt szó, hogy addigra kiürítjük a topikot, nem??!!!

Stella

Kép
stella9

Andi Kép
Bár nem tölem kérdezted, de én is Mercilont szedtem 7 évig, de én minden évben hagytam ki 1 hónapot, és volt egy 9 honapos szünet is közben (nem baba) Miután abbahagytam a gyogyit, mi 2 honapot vártunk, és ha jol számolom a 6. ciklusra jött össze a babo. Kép

Megann Kép
Egyáltalán nem vagy gyogyós, csak kicsit nagyon rákattantál a témára. Egy kicsit lazábban kéne venni szerintem (persze, tudom, én könnyen dumálok)

Stella Kép
Ez szuper, hogy már kezdhetitek is! Nagyon szoritok.

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Megann
Én sem értem mi ez a nagy pangás, mindenki dolgozik ezerrel? Nekem is kéne, csak még annyi kérdésem lenne.

Képzeljétek milyen édi volt tegnap a párom. Hazamentem este tök fáradtan, és még ráadásul semmi másra nem tudtam gondolni csak arra, hogy rossz a görbém, mi lesz ha a köv. is rossz lesz. A nőgyogyim meg tök hülye, ugysem fog semmit csinálni ha elmegyek hozzá......stb.
Egyből észrevette otthon, hogy vmi gondom van, elkezdett faggatni, hát elmondtam hogy mit mondtatok a görbémre.Kép
Erre ő: "Nem baj, majd most, ebben a hónapban jó lesz a görbéd, az új lázmérő biztos jó. Lehet hogy csak az az ezer éves szar ruszki lázmérő volt rossz." Kép(Tudjátok, mondtam kedden hogy eltörtem a lázmérőt, és újat kellett vennem.) Tök aranyos volt hogy erre fogta, azért jól esett.

Tényleg az baj, ha 10 percig mérem a hőmet?(a nőci azt mondta az üzletben, hogy ez 2perces lázmérő, és szájban, hónaljban, végbélben lehet vele mérni!!!)

Bocsi hogy hosszú lettem.
Andi
andi81

MinyuKép
Köszi hogy hozzászóltál. Remélem legkésőbb a 6. ciklusban nekünk is összejön. Majd januártól próbálkozunk először. Azért az sem lenne baj ha már márciusban sikerülne. Kép
Neked boldog babavárást kivánok. Az a rengeteg rosszullét elmúlt már? Tudsz eszegetni?

Mindenki!
Ha megakarom nézetni a hormonjaimat, azt csak a nőgyógyász teheti meg? Vagy a körzeti orvos is vehet vért erre a célra? Ha igen annak az eredményével mehetek a nődokihoz, hogy ez van írjon fel gyógyszert?!
Hogy működik ez? Tök hülye vagyok a témában. Bocsi mindenkitől.

Andi
andi81

Andi!

Mi 2 hónap után már próbálkoztunk.
Igen, áprilistól hagytam abba a fogigátlót.
Látod, Minyu 7 évig szedte és 6 hó után jött összeKép

Valami lehet ebben a dologban.

Türelem, tudom nehéz én is azt hittem, hogy nekünk összejön elsőre meg márciusi baba lesz, aztán már augusztusi lenne, ha most sikerülneKép

Ember tervez, Isten végez.....

Vagy hogy is van ez a mondás?!?Kép

TÜRELEM és tuti összejön majd, csak tényleg görcsölni hülyeség én is azt csináltam.

Ebben a hónapban mostanáig igyekesztem elfoglalni magam, de most már kezdek egyre többet foglalkozni ezzel a baba dologgal, de igyekszem másra koncentrálni.

Puszika mindenkinek!Kép

Mea
mea

Minyu!Kép

De jó, hogy itt vagyKép
Hogy vagy? Remélem minden ok és szépen növekszik a pocakodKép

Babus!Kép

Remélem Te is jó vagy, pihenj és vigyázz nagyon magatokra!Kép

Stella!Kép

Úgy örülök, hogy elkezdődnek a dolgokKép
Drukkkkkkkkkolokkkkkkk majd erősenKép

ZEBRÁKAT SZERETNÉNK VÉGRE JÓÓÓÓÓÓÓ SOKATKép

Mea
mea

StellaKép
KépKépKép
Nagyon rendi a dokid, hogy nem várakoztat feleslegesen, most aztán pörögnek az események, mi? Kép
Miket kapsz?
Nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy a legszebb ajándék a fa alatt egy UH kép legyen egy (vagy kétKép) babókával!!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

Mea, Andi Kép
Már sokkal jobban vagyok. Kb a 13. hétnél kezdett alábbhagyni a rosszullét. Babocánk is jol van, már van étvágyam, hiztam is, és picit már a pocim is látszik. Kép

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia TündiKép

Köszi a múltkori kedves szavaid...Képha még emlékszel. Jól esett, kicsit sz.r passzban voltam akkorKép
Az van, hogy nem sok az esélyünk így inszemmel, de törvény szerint meg kellene csinálni. Erre bedobtam az ötletet, hogy szerzünk az andrológustól igazolást, hogy az eredmények IVF-re jók csak (akkor már amúgy is meg lenne a 3 sikertelen inszem), mert nálunk ott is gond van. Erre azt mondta, hogy OK, így járható az út. Akkor tökre belelkesültem, de most megint bizonytalan vagyok, mert akármennyire is icuri az esély, de mégis van. És még 3! Szóval nem tudom mit csináljak...Kép De persze még higgyünk a mostaniban is. Talán szombaton lesz.

Most kábé 5 tüszőm érlelődik, de a rossz helyen. Erre képzeljétek azt mondta a doki, hogy a túloldali p.fészekből képesek a peték átvándorolni a másik oldali p.vezetőbe! Jó, mi? Na, hát a remény hal meg utoljáraKép

HajneszKép Hol vagy, mizu????? Hogy bírod a gyogyókat???

DodoKép Te ugye aloe-s dolgokat szedsz? Én iszom a teát, olykor nektárt. Mit ajánlanál még? Kids, Royal Jelly? Vagy teljesen rosszul emlékszem? Szurkolok neked is nagyon. Szép tüszőid nőttek!!Kép Hajrá!

enigma
enigma

HajneszKép
Na most én gépeltem el az időtKép
Hali!! Remélem te is is OK vagy. Semmi 'throw up'Kép Írjál ám a részletekrőlKép
enigma
enigma

HajneszKép
Tényleg pörgünk, mint lény a Chematox-on!!
Délután megyek a gyógyszertárba a gyogyikért, mert akkorra ér ide a rendelés. A nevüket nem tudtam így elsőre megjegyezni, de majd megírom,ha a kezemben lesznek!!

Te most még fogigátlót szedsz? Vagy már megy a stimu?

EnigmaKép
tényleg nagyon nehéz döntés a tiétek! Nagyon drukkolok, hogy ne is kelljen meghoznotok.
Lombikkal lehet, hogy nagyobb az esély, de nem kizárt inszemmel sem!
Én már hallottam olyan sztorit, hogy egy lánynak az egyik oldalon csak petefészke volt, a másikon, pedig csak petevezetője. És spontán sikerült nekik, szóval tényleg tudnak ezek a peték vándorolni!!!

Stella

Kép
stella9

Enigma!

Igen, aloes dolgokat eszem. Berryt jo lenne ha tudnad inni, royal jelly is jo, meg az A-beta care, multi maca. En ezeket eszem.

Hajnesz!

De jo, hogy itt vagy!
Na, remelem most beindul a nagy karacsonyi babaeso!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

SziasztokKép
EnigmaKép
Kerülgetjük itt egymást a topikok között.Kép
Amúgy oké vagyok, épp csak egy kicsit nyafiztam a dévaisban Kép. Throw up hál'Isten azóta sem volt. Tuti a bromo játszott be. Ütős egy gyógyi, nem is tudom, hogy bírja az, akinek reggel-este kell szedni. Engem ki se lehetne engedni a lakásból...Kép
Hihetetlen, hogy mire képesek ezek a peték! És főleg, hogy lehet is bennük bízni, ha már történtek is ilyen esetek, amiket írtatok. Kép
StellaKép
Én persze még mindig fogigátlózok, egészen jövő keddig. Aztán megjön és dec. 5. a varázslatos dátum, akkor kezdjük mi a szuris-gyógyis stimut. Jó lenne már túl lenni rajta.
Most akkor te hozhatod nekem a híreket!Kép
Hajni
hajnesz

Megann,
Úgy tudom, hogy a digitális hőmérő nem jó, csak a higanyossal popsiban vagy hüvelyben mérve.
Drukk mindenkinek.
Mini
minimi

DodoKép
Szia, jó, hogy te is gyakrabban tudsz jönni!Kép
Na csajok, most aztán tessék mindenkinek összeszednie magát és induljon az a babaeső!!!Kép
Kép
Nagyon-nagyon szorítok neked a jövő szerdai teszteléshez!!!
Hajni
hajnesz

Enigma
Nem is tudom, mit csinálnék a helyetekben Kép Tudom, megy az idő, de azt hiszem, amíg van remény a szivetekben, addig nem számít semmi más! Ha úgy érzitek, az inszemben vannak lehetőségek, akkor ne hagyjátok ki, hiszen mégiscsak egyszerűbb egy picivel, mint a lombik. A peték pedig igenis vándorolnak, ki tudnak jutni a hasüregbe, és vissza tudnak menni a másik petevezetékbe Kép Másik topikban írta valaki régebben, hoyg méhen kívüli terhessége volt és a baba a hasüregbe tapadt meg valahogyan. Nem lehet most nektek könnyű, de remélem, hogy a reményhez ez a topik is hozzájárul! Kép És persze bízzunk a legutóbbi inszemben! Kép

Hajni
Akkor neked is van esély az idei lombikra? Jó lenne már tudni, meddig kell szurival stimulálnotok Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Az biztos, hogy idén lombikozunk, csak az én dokim fogigátlós protokollal dolgozik, ezért megy el egy egész ciklus csak a leállítással. De ennek szerencsére már nagyon a végén vagyok.Kép A stimu pedig dec. 12-ig fog tartani. Ha sikerül, olyan dec. 15. körül lesz a leszívás és transzfer.Kép Úgy várom már!!!
Hajni
hajnesz

HajniKép
szerintem pár nap, max egy hét eltérés lesz majd köztünk!!
Én is nagyon várom már!!!
Teljesen be vagyok zsongva!!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Most sajnálom, hogy anno nem Pécs felé orientálódtam, akkor most együtt tudnánk mindig izgulni a váróban. Kép De talán a korábban említett barátnőmmel már találkoztál is! Kép
Maradj továbbra is ilyen optimista!KépKépKép
Hajni
hajnesz

HajneszKép
Még nem találkoztam a barinőddel személyesen, de itt a Babaneten már összeakadtunk Kép!
Megvannak a szurik, most Gonal-f-et kell lőnöm, naponta 2 ampullányit. Aztán vasárnap derül ki, hogy kell-e hozzá a következő, ami Cetrotide.
Fogalmam sincs, hogy ezek mire jók és mit csinálnak.
Előre az ikrekért! Nekem már az is nagy segítség, hogy itt együtt izgulhatok veletek!!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
A Gonal-f-ről hallottam már, a Kaálisok (is)emlegették, nem? Pécsen is Kaáli van, ugye? Vagy ti teljesen függetlenek vagytok az intézettől? Állíts le, ha hülyeségeket kérdezek!Kép
Én is azt hittem, hogy kapok majd Gonalt is, de mégsem. Lehet, hogy nálunk a Puregon tölti be ezt a szerepet. Ezek a jó kis tüszőérlelő szurik. Cetrotide-ről még nem hallottam. Hát van egy pár a piacon...Kép
A Gonal-F-et magadnak nyomod pociba? Már ki is okítottak, hogyan kell? Kép
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Nálunk most nagy a szomorúság Kép. A párom spermácskái nem aktívak. Az andrológus szerint közepesnél alacsonyabb az aktivitás (10% Kép) és jelen állapotban csak ICSI-re alkalmas Kép. Elküldte még kiegészítő vizsgálatokra (vérvétel, ultrahang), de gondolom ez sokat nem fog változtatni a helyzeten. A lelet szerint oka lehet az, hogy kb egy hónapja 39 fokos láza volt. De szerintem annak a hatása már el kellet volna múljon. Vagy nem?

Én holnap megyek az én dokimhoz. Kiváncsi vagyok, hogy mit mond majd. Addig próbálok inkább nem gondolni a dologra (persze nem nagyon megy).

Stella!
Azért Neked nagyon örülök Kép

wish

WishKép
Lehet a magas láz az oka, mert az akkor épp érésben lévő spermiumok csak egy bizonyos idő eltertével érnek el odáig, hogy ürüljenek.

Látod, hogy milyen jó, hyog elmentetek a dokihoz!
Nálunk is ICSI lesz/ VAN!!!

Szerezz be a párodna Maca Vibe-t. Állítólag nagyon sokat segít. Elég húzós az ára, kb 5000 Ft, de az Omker-nél karácsonyig le van árazva 4190-re. (Omker címeket találsz a www. omker.hu oldalon a Bolt link alatt)
Fel a fejjel, minden rendben lesz!!

HajneszKép
Pécsen nincs Kaáli. Itt a klinikán csinálnak lombikot, de az a doki, akihez mi járunk Tapolcán dolgozik és csak lejár Pécsre!
Épp most bökte az elsőt belém az egyik tanult kolléganőm. azt hiszem menni fog egyedül is, egyáltalán nem vészes!!!
Szóval nálunk 10 perce indult a stimu!!
Bocsi, hogy belelőztelek, de majd akkor én töröm az utat elötted, jó? Remélem jó irányba megyünk!!!
Stella

Kép
stella9

Irtam és eltünt Kép

Szoval én is azt irtam, mint Stella, hogy ha jol emlékszem, 3 honap alatt termelödnek kiskatonák, tehát szerintem ebbe simán belefér, hogy az akkor szolgálatban lévök Kép és az akkor termelödök sérültek. Szerintem.
A doki nem mondta, hogy lehet-e számottevö javulást elérni? vagy egyböl az ICSI-t javasolta?

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Stella Kép
Veszek Maca Vibe-t neki. Remélem be is fogja szedni. Most vitamint is csak azért szed, mert az andrológus mondta neki. Az, hogy én kértem, hogy a télre való tekintettel szedje nem nagyon számított. Úgy sajnálom szegényt, most eléggé maga alatt van. Ráadásul kötelességtudóan rögtön ma reggel elment vérvételre és nem jött vér a vánájából, pedig mind a két kezéből próbáltak venni. Úgyhogy holnap megint megy.

De azért nekem fura, hogy a láz miatt is lehet. Egy hónap alatt annak el kellet volna múlnia nem? Úgy értem ennyi idő alatt már kijöttek azok a spermiumok. Bár az andrológus jobban ért ehhez. Mondjuk még nem mondta, hogy mikor menjen vissza kontrollra. Gondolom a laboreredmények után majd még mond valamit. De sajnos az is jelent valamit, hogy már másfél éve hiába próbálkozunk. Kép

Mindenestre tegnap bevásároltunk tejtermékekből Kép Az sohasem árthat. Mondta az andrologus, hogy egyen sok fehérjét. A párom szerint tojást, tejet, tejfölt azaz mindent, ami T betűvel kezdődik. Be is akart pakolni a kosarunkba egy doboz Tofifee-t is Kép

Kivácsi vagyok nagyon, hogy mit mond a dokim holnap, hogy most még várogatunk, hátha javul valami, vagy mi lesz. Vagy esetleg még nálam is találunk valamit... Na jó, erre inkább nem is gondolok.

Egyébként tegnap elolvastam, hogy miket irnak az ICSIről és azon jól elkámpicsorodtam, mert ez már nagyon-nagyon mesterséges dolog. Persze inkább legyen így kisbabánk, mint sehogy, de azért nem esik jól belegondolni. A párom mondta is, hogy miért mégis mit gondoltam mit jelent az ICSI? Mondtam neki, hogy hát azt, hogy "I CSInálják" a sexet ezentúl és akkor lesz baba.

De az bíztat, hogy az unokatesóm felesége is lombikos volt és két szép kislányuk van. Az egyik a keresztlányom Kép

wish

Minyu Kép

A h'rom hónap az jó Kép Csak mint mondtam, végül is másfél éve próbálkozunk. Gondolom mostmár majd azért az én vizsgálataimat befejezzük azért, aztán 1-2 hónap múlva ha a páromnál sem változik semmi, akkor marad az ICSI.

wish

WishKép
Nagyon sajnállak a rossz hír miatt! Kép Viszont van kiút! Hátha nem is kell az ICSI-ig elmennetek! Annyi mindent tudnak már erre a problémára alkalmazni!Kép
Én is megerősítem a 3 hónapot, amit MinyuKép írt, tényleg így van!
Maca + hal + magok, hajrá!!!!Kép
StellaKép
Azt hiszem, mi nem tartozunk egymásnak bocsánatkéréssel, törd csak nekem azt az utat! KépKépKép
Hajni
hajnesz

Helló lányok!

Igazából nagy írnivalóm most nincs,
Voltam gyógyszertárban, vettem egy új hőmérőt!
Szuper lesz, holnaptól már 3 db-bal Képfogom mérni a hőmet!Meg vettem egy Elevitet, mert a férjem nem hagy vele békén, képes csak ezért fölhívni, hogy vettem e már??
Addig amíg nincs babó valószínüleg ezt fogom szedni a ciklus 2. felében...
És holnap reggel elmegyek egy SZTK-s nődokihoz, hogy márpedig nekem csináljon meg minden féle vér,vizelet,tenyésztés,cytológia és stb vizsgálatot de azonnal!Remélem nem fogja húzni a száját!Ha igen, akkor majd megmutatom neki a bérfizetési papíromat hogy mennyi EB járulékot fiztetek én és a munkáltatóm összesen!És sajna, ez akkor is így lesz ha magánosítják az egészségügyet és akkor is ha nem, és ha bajod van, most is fizetned kell, és a jövőben is fizetni fogsz!
De egy alapvizsgálat talán még kitelik a keretből!!!!Húúúú, most jól felhúztam magam!Egyébként tegnap is 4000 et hagytam a patikában, ma meg 3000-t! Jó mi??És még beteg se vagyok...

Bocsi lányok, kicsit elszaladt velem a ló...
Bárcsak egy zebra szaladna már el velem....

Kép

Kép
megann

MegannKép
Ez a beszéd, mondd csak meg neki! Kép
Néha ki kell ereszteni a gőzt, nyugodtan panaszkodd csak ki magad! Remélem megértő lesz az a nődoki. Kép
hajnesz

Hajnesz!

Én is bízom benne, hogy nem lesz gond!
Eddig nagyon készségesek voltak mindíg bár még soha nem volt nagyobb gondom...
Kíváncsi vagyok nagyon, majd holnap beszámolok az eredményről!

Kép

Kép
megann

Wish
Nagyon sajnálom! Nem kell mostanában újabb mintát vinnetek a párodtól? Csak 1-2 hónap múlva? Az olyan sok idő Kép Nagyon remélem, hogy te rendben vagy, nálad már ne találjanak semmi bibit!

Megann
Sok sikert holnap reggelre! Kép

Tündi
Vendég

Oké, várjuk a beszámolót!
Na sziasztok csajok, megyek haza főzni, mosni, takarítani! Hurrá!Kép
Hajni
hajnesz

Köszi lányok!
Szép estét mindenkinek!
Hajesz!Te szegény!!!Szerencsére mi ma Katalinnapozni megyünk, vendégeskedni, úgyhogy én ezt ma megúszomKép

Kép

Kép
megann

Dana!

Merre vagy, mik a hírek?
Izgulunk!!!!

Drika
drika

Sziasztok lányok!

Alig van időm sajnos, és vendégeink vannak a 11. cn-omtól.., és nem tudom meddig maradnak?!?!!!!

Csak átfutni volt időm az írásokon.

Köszi mindenkinek a dicséretet, a párocskám szép eredményéért..

Nálam már nem ilyen szuper az eredmény.
A progim a ciklus 18,21,23 napján alacsony, ha jól emlékszem 9,8; 10,?;9,?, de majd megírom pontosan.
Megnézett uh-n (hüvelyi): a 11. ciklusnapon a mnyh:7,4; a tüsző pedig 15 mm. Clostit írt fel, hogy legyen tüszőrepi.
De csak a 3. (clostis)hónapban hívott volna vissza, de én kikönyörögtem , hogy legalább a 2-ban nézzünk rá.
És picit el is vagyok keseredve, mert itt a topicban azt tanultam meg ,hogy az ellenőrzés fontos lenne!
Csajok kérem a véleményeteket!!!
Most mit csináljak???
Nem mertem okoskodni.
A doki azt mondta, hogy ő nem nézne rá előbb, mint a 3. hónap!! Miért????
Nem akarnék dokit váltani, mert egyébként szimpi. Mit tanácsoltok????

Drika, köszi a bíztatást olyan jól esik!!!
Hogy vagytok mostanság?
A nagyszülők tudják már, hogy nemsokára...??

Megann, én a clostival együtt elkezdem az Elevitet.
Lehet együtt szerintetek???

Bogi, látom már magam előtt a babakocsikat!!!

Stella úgy izgulok értetek!! És mindenkiért..

puszi

Dana
dana

Kép

Bogi!
Köszi a választ, én is a holnapban reménykedem, de egyre szomorúbb vagyok, érzem, hogy valami baj van velem.Kép Veletek mi újság, hogy álltok?

Stella!
Gratula a kezdéshez, és drukk minden erőmből. A hőmérőzéssel kapcs. én úgy tudom a digitális alacsonyan kezd, majd megy egyre feljebb, és ha modjuk kb. 15mp-ig nincs változás akkor csipog, nekem utánna nem megy se fel, se le. Nem értem, hogy ha kész akkor hogy mehet még feljebb????

Zituska!
Tudom, hogy nem teljes a görbe, de szerintem, soha nem is lesz. Rosszul lettem összerakva. Sajnálom, hogy ez nem a te hónapod, de majd a következőKép

Megann!
Digitális hőmérő, és szájba mérem, gondoltam, hogy nem lesz tökéletesen pontos, de ennyit nem hiszem, hogy csalna. Jövő hónapban megpróbálom a hagyományos higanyost, ha azzal is ezt mérem irány a doki újraKép

Nina
nina79

Szia Dana!
De jó, hogy előkerültél!!!
Nagyon szomorú lettem, hogy az eredményeid nem túl jók, de a gyógyszer biztosan segíteni fog!!!!
Háát, a dokiddal kapcsolatban nem tudom, mit mondjak. A lányok itt azt mondják, hogy a clostit csak és kizárólag orvosi ellenőrzés mellett lehet szedni, mert fennáll a cisztásodás veszélye. Többeket hallottam, akik szép kis cisztákhoz jutottak így. A mérleg másik serpenyője meg az amúgy szimpi doki. Mi lenne, ha az első hónap közepe táján elmennél hozzá, hogy fájdogál a haskód és nézzétek már meg UH-n, hogy nincsenek-e véletlenül ciszták, mert egy ismerősödnek így lettek?
Most belegondoltam, hogy én is olyan nehezen hagynám ott a dokimat.

Stella!
Ezek fantasztikus hírek!!! Ez aztán a pörgés!Remélem, már hármasban vagy négyesben szilvesztereztek!

Nina!
Írd meg reggel a hőd, én nagyon kíváncsi vagyok rá!

Wish!
Hát, ezek tényleg nem túl jó hírek, de bízzunk abban, hogy nem más az ok, mint a magas láz. Ha meg mégsem, akkor lebegjen előtted Stella példája,akkor Neked is olyan nagy pörgést kívánok, mint amilyen most náluk van.

Drika!
Ti jól vagytok?

Megann!
Sok sikert Neked holnap a dokinál! Ha ilyen határozott vagy, biztosan meglesznek azok a vizsgálatok!Beszámolót kérünk!

Zita!
Sajnálom, hogy a ciklusod vége felé jársz már.
Ebben a hónapban nem utazgat el ugye a férjecskéd Azokon a napokon?

Bogi.
bogi1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?