Védőnő csinálja a terhelést? De jó!
Én is 2x zarándokoltam, közben meg ugye üres gyomorral, hányingerrel küzdve attól a cukros lötyitől ...
Érdekes, hogy még mindig ennyire vérvétel parások vagytok! Gimiben még én is úgy mentem be, mikor mondták a nevem, hogy feljajdultam, hogy "jajistenem!", mindenki rajtam röhögött ...
Aztán a babaprojekt úgy indult, hogy mivel tudtam, hogy rossz a hormonrendszerem, így kapásból 3xi hormonpanellal kezdtünk még 2005. telén (orvos ismerős által elintézve, saját kérésre), aztán annak eredménye után már nőgyogyival folytattuk 2006. tavaszán, ismét 3x (1 cikluson belll, 3., 14., 21. nap), aztán nyáron, mikor a closty-t kezdtem, akkor 21. napon megint, na ennek eredménye volt, amiből már tudtam, hogy jó úton járunk, mert mutatta, hogy megvolt a pé és minden adott a babasikerhez. Utána meg ugye a terhes protkoll vérvételek. Szóval megszoktam és már tényleg nem jelent gondot, és csak azért nem megyek vért adni, mert utána nekem lenne szükségem vérre ...
De ez is biztosan "orvos-vérszívó" függő is, mint sok minden más.
Nekem gyerekkoromból, iskolafogászatról rémes emlékeim vannak, érzéstelenítés nélküli fogfúrás, még most is érzem, ahogy nyillalik az egész fejem, aztán ahogy vége lett a sulifogászatank, évekig fogorvos táján se jártam

, majd prímán bedurrant a fogam pár éve, pont karácsonyra mentünk volna vidékre és féltem, hogy majd ott lesz gond, úgyhogy indulás reggelén, szakadó hóesésben én még a fogorvosnál táboroztam, míg az egész rokonság rám várt. De nagyon jó doki kezébe kerültem, abszolút nem fájt, úgyhogy utána szépen megcsináltattam a még necces fogaimat is. Aztán mikor ideköltöztem, itt is jó dokink lett, vele folytattam a csináltatást, úgyhogy ma már a fogdokitól sem félek, pedig tömött is jó párat + volt egy kihúzott bölcsifogam is, de azt pl. úgy kikapta, hogy már rég végzett, mikor én még azt hittem, hogy neki se állt ... De mondom, ehhez a pozitív élmény kellett!