Én nemis számítottam arra hogy terhes vagyok, akkor miért nem jön meg??Kevesebb lehetőség!!
Dokihoz kéne elmennem.
Andi!Segíts neked már volt ilyen hogy nem voltál terhes de nem akart megjönni.
Mit mondott a doki??Feírt valamit??
2005.04.22 09:54
). Szóval reggel sajna nem aludhattam sokáig, hiába nem jöttünk dolgozni... Mert a pasimnak még volt dolga itt Pesten reggel. Aztán nekiindultunk. Odafelé kicsit borongós volt az idő, Tatabányán megálltunk kajálni, majd mentünk a határ felé tovább. Merthogy kimentünk Pandorfba az Outletbe. A határ közelében már hétágra sütött a nap.
Nagyon jó idő volt!
Ausztriában mászkáltunk sokat, vettünk is pár dolgot és jól el is fáradtuk. Megkajáltunk az ottani MC-ben
, majd irány Sopron!
Sajna nagyon sok helyen javították az utat, így nem tudtunk úgy haladni, ahogy szerettünk volna. Így mire Sopronba értünk, egyrészt este lett, másrészt már nem volt időnk nézelődni, mert mentünk a meccsre.
Közben elkezdett szakadni az eső (az esernyő természetesen az autóban maradt...
), ami aztán már abba sem maradt. Hazafelé is végig úgy jöttünk, hogy hol jobban, hol kevésbé szakadt az eső...
De az volt a szerencse, h nem volt nagy forgalom (ki még olyan hülye, mint mi, h hétköznap hajnalban keveredik haza?!
). Így 1/2 2 körül haza is értünk.
2005.04.22 11:21
. Enye-benye.
. Tegnap akartunk tankolni csak elfelejtettük
. Szóval izgalmas utazás lesz
.2005.04.22 11:41
) van benne. De én utálok ilyen miatt aggódni!
2005.04.22 11:48
Így aztán mondtam Neki, h mivel a következő kút kb. 1 km (lehet, h több), ezért jobb lenne, ha leállítaná addig a motort, amíg a tesója oda nem ér.
Így kihúztuk a kútig, de én már láttam magunkat, amint állunk a pirosnál, és amikor indulni szeretnénk, akkoraz autócska benyögi az unalmast.
2005.04.22 11:51
Én azon szoktam röhögni, h amikor gyorsan megyünk, akkor erősebben világít.
2005.04.22 11:52
. Egy abban az időben jó autónak számító Astrát
. Kb olyan pirosak voltunk mint a kocsi
. De akkor a hapsik miatt volt. Azt mondta apu, még kibírja, mittudomén hány kilométert, még bőven belefértünk volna, ha előző alkalommal nem csak félig tankolja a kocsit, pláne ha erre emlékezik is 
. De nem baj, ő bent ült a kocsiban, a barátnőm, anyu, meg én, meg toltuk a kutig
. A kutasok meg ahelyett hogy segítettek volna, jókat röhögtek rajtunk. Azóta ha valami van vele, lezárom és hívom a páromat hogy b....sza meg a sz..ját
, és közlöm vele hogy hol hagytam.2005.04.22 12:33
. Onnantól meg sem tudtam mozdítani. Lehet hogy a végén már a röhögéstől gyengültem el
.
. Ott szerencsére voltak erős fiatalemberek akik segítettek
.
.
.2005.04.22 13:30
2005.04.22 14:35
(igaz, nem is nagyon szokott...
)
2005.04.22 19:21
. Tényleg hihetlen hogy ilyen van. Szerintem nekem sem jutna eszembe megnézni. Bár én a multkor kerestem a tescoban és nálunk nincs is. Úgyhogy inkább megnéztük milyen óvszerek vannak
. 
2005.04.23 07:01

Bámulatos hogy haladtok...Legalábbis innen messziről olyan gyorsnak tűnik.
Én előre kijelntettem, hogy nem fogok velük beszélni, szerencsére a kollégáim megértőek 2005.04.23 09:15
2005.04.23 10:51
de kitartás!!!
Tényleg látszik az írásodból, hogy most nagyon boldog és magabiztos vagy!
NEmsokára költözés!! Én még mindig hordom át a cuccokat
meg füvet nyírhatok
Majd értesítelek benneteket! 2005.04.23 19:22
. Olyan édesek vagyotk.
. Holnap is csak este leszek, mert megint megyünk reggel aztán ebédre haza, aztán vissza ki
.
.
. Csak így tovább, ez a helyes út a baba felé
.
. De talán te tudod a legjobban, hogy mi vár még ránk
. 
2005.04.24 11:37
Itt aztán tényleg gyorsan haladtok, én már bánom, hogy nem oda kértem időpontot! Úgy érzem nálatok nagyon gyorsan összehozzák már a babát! Én nagyon szorítok, de a legfontosabb, hogy jó kezekben vagy!
s takarítanom kellene meg dolgozatot írni az egyetemre... nem tudom melyikhez van kevesebb kedvem.
Azért ennek nagyon megörültem, mert amilyen árak vannak, elképzelhető, hogy szükség lesz a segítségükre. 2005.04.24 15:29
2005.04.24 19:01
Amúgy amerikai vendégeink vannak egy hete, elég zsúfolt programunk volt.
Tök jó, hogy így haladtok és most a "többnyire jóidőben" gyorsabb is a munka. 2005.04.24 19:46
Örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy megjött
Tényleg jó lenne Neked is orvoshoz menned, a 8 napos barnázás nagyon rosszul hangzik!
A csoportterápiáról írtam... Belevettem a babanetet is, a lényeg, hogy a sorstársakkal való beszélgetés terápiás hatású... Remélem a tanár is így gondolja.
2005.04.24 20:20
.
, meg a maradék cserepeket akartuk leereszteni vödörrel, de az meg nem fért bele
. Szóval jól kiataláltuk a dolgokat
. De valószínű megoldódik mindkettő. A cserép a ládába, a vas meg a terasztajtón. Szóval csak idő kell és alakulunk.
. Olyan kár. De tényleg rémisztő ez a 8 nap barnázás. Kívácsian várom mit mond a doki.
.
.
.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|