A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andi!

Ment a válasz!

Mindenkinek jo 7végét!

Nicola
nicola79

Csutka
Nagyon sajnálom, hogy a családodban kialakult ez a helyzet! Sajnálom, hogy a hugod és te közted ilyen óriási a különbség felfogásban, pedig a szüleitek biztosan ugyanúgy neveltek. Örülök, hogy te ilyen felelősségteljesen kezeled annak az ártatlan kisbabának a sorsát, és rögtön az jutott eszedbe, hoyg magadhoz vennéd. Szerintem én is ezt tenném a helyedben, több okból is.
Először is: ti tényleg irtó régóta próbálkoztok saját babával és nem jön össze. Ha sikerül az örökbefogadás, szerintem ti ugyanúgy próbálkozhattok tovább a sajáttal, és biztos próbálkozni is fogtok. A hugod ha lemond a gyermekéről, be fogja látni, hogy nálatok jobb helyre nem is kerülhetne a kisbabája. Szerintem később hiába szeretné visszakövetelni - ha szeretné majd egyáltalán -, nincs az a bíróság, aki neki ítélné vissza, lásd a terhességi vizsgálatokhoz való hozzáállását, hiszen ez az egész baba témához való hozzáállását tükrözi. Továbbá ahogy kiveszem a szavaidból, a párkapcsolata sem valami stabil, mi lenne a biztosíték hogy később az lesz? És ha megszakad a kapcsolata, akkor egyedül úgysem nevelhetné, hiszen nálatok családban van.
Én szívből szorítok neked, hogy a kisbaba nálatok legyen elhelyezve, nem gondolom, hogy ez feszültséget szülhet a családodban. Hiszen mindenki támogat benneteket, a testvéred se nagyon ellenkezett. Arról nem beszélve, ha a párod is meggyűrközik a feladattal, és ti ketten összefogtok és kitartotok egymás mellett, semmi és senki külső hatás nem változtathatja meg a kisbabához fűződő viszonyotokat!
Ne add fel, sikerülnie kell!

Saci
Nekem nem volt lombikom, bár még lehet, azért bizakodom, hogy nem kerül majd rá sor Kép Mi a párommal csak szimplán a 6. hónapja próbálkozunk (illetve megjött most és kezdjük a 7.-et Kép). Volt egy vérvételem, amiből kiderült hogy magas a prolaktin szintem. Kaptam rá gyógyszert, 3 napja szedem, így remélhetőleg ez a ciklus már sikeres lesz Kép

Hajnika Kép
MEGJÖTT a menzim KépKépKépKépKép Hurrá hurrá hurrá! Kép
Megkérlek, javíts ki engem a táblázatban és dobj az aljára!
Köszönöm szépen! Kép

Tündi
Vendég

Szia Vkhajni!
Láttam Te vagy a táblakezelő.
Kérlek javítsd a lakhelyünket Budapest XII.kerületre, illetve a ciklusnapomat 2cn-re

Köszi!: BB
bellazy

Sziasztok!

Tündi!
De jó látni, hogy így örülsz a menzinek. Remélem ez a hónap már tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Csutka!
Örülök, hogy a húgod is így vélekedik az örökbefogadásról. De ha jól értem most nem találjátok, mikorra várja a babát? A ti baba programotokkal kapcs. sok olyan esetről halottam, amikor a pár már lemondott a saját babáról, örökbe fogadtak egyet, és az anyai ösztön beindított valamit, így végül sikerült a saját babó is. Kívánom, hogy nektek is sikerüljön.

Pusz
Nina
nina79

Andi!

Az mit jelent hogy rosszul vagy???
Nekem a cicim fáj, kicsit meg van duzzadva, mint mensi előtt szokott, a hasam is szokott néha fájosgatni, meg estére lesz mindíg pufi!
Mi is van még...felgyorsult anyagcsere....néha étvágytalanság(pontosabban éhes vagyok de semmit nem ennék szívesen).....más nincs!
Neked???

Csutka!
Nagyon sajnálom a körülményeketKép
Azt hiszem (és ez most nem tanács), hogyha én lennék a helyedben, azt hiszem én is bevállalnám!
Saját magatokért, a családért, a tesódért de leginkább a piciért!
Egyébként csak a kép teljessé tételéhez, ti hogy álltok? Mennyi esély van a saját gyermekre így 6 év távlatában???Bocsi hogy ezt így kérdezem, de ezt nem lehet szebben, ugye megérted???

Kép

Kép
megann

CsutkaKép
Ha a hugod is így gondolja, akkor pedig nálatok a babának a helye! Én azt hittem, hogy Ő akarja a babát, csak alkalmatlan a nevelésére. Én sem bocsátanám meg magamnak, hogy idegenek neveljék fel a picit.KépKép Kisfiú vagy kislány lesz ? Ettől persze lehet még saját babátok, de az örökbaba teljesen egyenrangú lesz a sajáttal. Nevetekre is vennétek a picúrt ? Abban szívesen segítek neked, hogy mit vegyetek a babónak, és hogy készen várja a babaszoba. Azt hallottad, hogy örökbefogadó anyuka akár szoptathat is ? Van egy készülék, az SNS szoptanít, amivel esetleg még szoptathatod is a kisbabát. Húúú most nagyon belelkesültem!KépKépKép

SaciKép
Mi 2 évet próbálkoztunk ismeretlen eredetű meddőséggel. Volt minden vizsgálat: rengeteg hormonprofil, spermatográf, diagnosztikus laparoszkópia, PCT teszt, de nem találtak semmit, mégsem estem teherbe. A sima stimulált ciklusokat 6 sikertelen inszemináció követte, majd 3 hónap pihenés után az első lombikunk sikeres lett, a BMC-ben Zeke adjunktusnál. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy ne várjon feleslegesen, mert mennek sajnos az évek, hanem lépjen mielőbb. Menjen kivizsgálásokra, és hajtsa az ügyet, még úgy is, hogy esetleg azt füllenti, hogy már 1 éve próbálkozik. Ez kegyes hazugság, megbocsáthatóKépKép
Ja és nincs reménytelen eset, és ember, mert mindenkinek lesz babája! Csak bíztatásul mondom, hogy a nagyon régiek közül itt már csak nagyon kevesen vannak, de ők se sokáig (ugye Anna és Vica ?) Pedig azt hittem én is, hogy sosem szabadulok el ettől a topiktól, nagyon sok reménytelen, és elkeseredett hónapom volt nekem is.

NoémiKép
Köszönöm jól vagyunk, már betöltöttük a 3 hónapot. Sajnos nem könnyű a fiúkkal, elég munkásak, de a legfontosabb, hogy vidám, egészséges, kiegyensúlyozott babák. Nőnek ám mint a gombaKépKép Anyucinak nem hagynak sok időt magára, de mostmár ők a legfontosabbak az életünkben.Kép
Mindenkinek ilyen örömet kívánok, a nehézségek ellenére is, mert gondolom azt bárki vállalná itt.

OrsiKép jól van, szinte napi kapcsolatban vagyunk, mert ők lesznek a játszópajtásainkKépKép Náluk is növekednek a fiúk szépen, és egyre ügyesebbek.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CSutka, Kép
te vagy itt a foszereplo,,meg itthon is Rolad beszelunk,,,lasssan mindneki az orokbefogadast tancsolja,,amit mi persze nem tudhatunk biztosan, hogy hogy fog m,ukodni-,,de ha jol elokeszitetek a dolgokat,,akkor mindent rendben lehet! drukkolok!

CAt
kosz a valaszt,,ertem, hogy ropulnek az evek,,en "erzem" hogy marc. ban leszek terhes,,,ha nem,, megyunk az inszemen tovabb. Az en dokim 6 ig megy el (idaig 2 volt). Bar lehet hogy idokozben besokallnek,,es nekiallunk a lombiknak

Tundi,,orulok, hogy nem vagy nagyon ki a menzesz miatt-,,nem lesz ott semmi gond.
bocs, hogy a lombikra gondoltam,,de valoszinuleg a tabletta is megteszi hatasat

Jo hetveget mindnekinek!

sac.
saci

Javítottalak benneteket.

Bellazy, alig találtalak meg Kép. Azt hittem ezen a néven vagy Kép. Különben a lakhelyet én rontottam el, vagy ott laktatok?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Most értünk haza, ezért nem tudtam még visszaolvasni az elmúlt két nap termését. Hétvégén bepótolom.
Szóval túl vagyok az első két inszememen. Jó lenne, ha több nem lenne...
Sajnos a tüszőm még nem repedt meg mára sem (15. nap, a ciklusaim 26-28 naposak!), ellenben tovább nőtt, ma délben már 22 mm volt a nyh-m pedig 12.
Volt mindkét nap egy kis bibi is, mivel vérezni kezdtem. A doki azt mondja, hogy ez elvileg nem szabadna, hogy befolyásolja az eredményt. Azért véreztem, mert a méhem állítólag nagyon előrehajló, ezért csak nehezen tudta bevezetni a katétert.
Szóval nem tudom....két hét múlva minden kiderül.
Most hétvégén azért még Apucival belehúzunk, hátha elkapjuk a tüszőrepit.
Most megyek, mert a Kedvesem erélyesen az ágyba parancsolt pihizni.
Puszi.
Bogi
bogi1975

Csutka!

Én is a topik állandó figyelője vagyok, bár ritkán írok.
Ha elmondhatom a véleményem, én mindenképpen ugyanúgy döntenék mint a lányok többsége. Örökbefogadnám a picit.
Ha adhatok egy tanácsot (amennyiben az örökbefogadás mellett döntötök), mindenképpen és minnél hamarabb mondjátok el neki, hogy örökbe fogadtátok. (Engem is örökbefogadtak, és 3 évesen már tudtam. Örök hálával tartozom nekik ezért, és még talán annál is többel.
Ha elmondjátok neki, bármi történjen az életetekben, te mindíg az anyja maradsz(bárki szülte) Hidd el így lesz.
Kívánom, hogy nagyon boldogok legyetek.
Ja és igazuk van a többieknek. A hereszövetből nyert spermiummal történt megtermékenyítés ma már rutinműtét, és ti is megpróbálkozhattok vele később.

M.
ivimoni

Csutka!

Emlekszem rad, regota itt vagy, en is regota itt vagyok, talan emlekszel ram. Hat igen, azt hiszem en is azt tennem, hogy vallalnam a babat. Megiscsak jobb helyen lenne nalatok, mint egy vadidegennel. Aztan meg lehet, hogy most hogy megkapjatok a babat, es nem figyeltek oda a sajat baba gyartasara annyira, akkor spontan osszejon nektek is!
Nagyon sok ilyen eset voot, pl Lujza, akik szinten elekezdtek az orokbefogadast, de mielott kaptak volna egy babat, sikerult a sajatja spontan!!!!!
Nektek is drukk!

Bella!

Hogy hogy a XII. keruletben laktok most?????????????????????????????????????????
Mi tortent??????

Saci!

Nekem is megcsinaltak ezt a Jonas tablazatot a szuletes idopontjabol, de nem 19 ezeert, hanem egy josneni, aki nagyon profi, josolt is nekem, es odaadata a kov. 3 evre a tablazatot minden honapban beirva, hogy mikor kell akciozni, es mindezt 6000 ft-ert!

Ha erdekel, irj egy mail, megadom a szamat, elmesz hozza, biztos elegedett leszel, mar sok baratnomet kuldtem hozza, en meg az unokatesomtol kaptam a szamat.

dodo32@freemail.hu

Ja, es amikor nekem majusban osszejott a baba, akkor pont azon a napon csinaltuk, amikor irta a naptar!!!!! Pedig 12. nap volt, es magunktol valoszinuleg pont aznap nem akcioztunk volna, csak masnap, meg a 14. napon, mert kozben neztek UH-gal!!!!
Csak most meg az a baj, hogy a mult honapokban kb a 28. napra, vagy 30. napra esett az a bizonyos nap, es hat nem is jott ossze. Nem igazan ertem.

Anna!

Juj, megy a drukk neked hetfore!!! Ugyes legy!!!

Hajni!

Legyszi javits ki engem, ma vagyok a 3. cn-en!
Elkezdetm ujra a clostit!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kép

Kép

Bár senki nincs itt azért én küldök egy táblát, hátha Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

dodo,,koszi a cimedet,,irtam ra,,de most mar a 3. levelet irnam neked,,kicsit szet vagyok esve,,es nem tudom ertelmezni a dolgokat Kép
szetbuliztam magam tegnap Kép

szoval ,,akkor majusban Te terhes lettel? es?
most mar januar van. Azota is a Naptar szerint akcioztok?

Saci,,aki nagyon masnapos
saci

Sziasztok!

Saci, a babaprojekt kellős közepén alkoholizálni? Enye-benyi Kép.
Látom nem sokat írtatok mióta nem voltam. Holnap nem is kaptok táblát.

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

kedves Hajni,

vettem az uzenetet,,de ezzel ugy vagyok, hogy lassan 3 eve probalkozunk,,ill. fel eve "komolyabban", es akkor evekig ne szorakozzak?! eleg lesz az a 9 honap + kb 1 ev szoptatas bor nelkul! Kép
Persze le a kalappal,,aki mar most sem iszik,,de az nem en vagyok.
Jo hetveget es lazitast Kép
saci
saci

Jóvannnna, nem akartalak megbántani. Én is iszom középidőig. Én sem bírnám ki Kép. Időnként kívánja a szervezetem. Tényleg ne haragudj.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Tokmag es Tobbiek aki erintett

tok Kép hulye vagyok,,de elfelejtettem mondani, hogy a ferfiaknak a nagy adag C vitamin,,es a CINK !!!!!!! tabletta szedese eroteljesen javitja a sperma minoseget. Azt nem tudom, hogy a szamat tudja-e befolyasolni,,de probaljatok ki.
Az en Urammal nincs gond, de 2 sperma vizsgalaton voltunk es az elso eredmenye atlagos lett, majd 3 honapig tomtem bele a fentieket es a 2. eredmenyre rettento buszke lett Kép

mellesleg a cink et en is be szoktam neha venni, mert rajottunk, hogy hihetetlen modon turbositja a szervezetet. olyan, mint 2 dupla presszo. Energiad megduplazodik.
szoval CINK + C vitamin (noknek a termesztesen c vitaminon kivul nem javasolt a c vitamin szedese, egy "bio" konyvben olvastam,,amiben leirtak 100 etelt, vitamint,,ami segiti/gatolja a teherbeesest)

sok sikert

saci
saci

Hajni,, Kép

edes vagy, de egyaltalan nem sertodtem meg! Kép Kép

semmi gond - es Egeszsegedre!

S.
saci

Ennek örülök. Félek ám hogy kiraknak innen a csajok táblástól ha valakit megsértek Kép.

A tiedre is. Nálunk a fiúk azt mondják, másnaposságra a legjobb gyógyszer, még egy üveg sör. Póbáld ki, hátha használ borral is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ferfiaknak a furjtojas , kaviar de foleg a ging-zen ampullak is csodat tesznek! es kerulni a meleg furdot, szoros nadragot!

na jo abbahagyom,, tobb okossagot nem irok !

Kép
sacccc.
saci

Te ezt mire írtad? Most lehet hogy én vagyok az őrült, de szerintem a bő nadrágtól, meg a tojástól nem múlik el a másnaposság Kép.

Értem ám, elbeszéltünk egymás mellett Kép

Kép

Kép
vkhajni

Saci!

Majusban sikerult, aztan elment a babam. Van egy csunya herpeszem, ami remelem most nem fog kijonni, ha megint sikerul.
Aztan ki kellett hagyni par honapot, es csak oktoberben kezdhettunk ujra probalkozni.
Lanyok, egyebkent a borocska nem art egyaltalan a masodik felidoben sem, ha modjaval iszod. Mindig azt mondak itt a "nagy oregek", hogy mindig ugy kell elni, mintha nem is gondolnal ra, mert teljesen kiszamithatatlan mikor jon ossze, es ennyi nem veszelyezteti a babat. Meg lehet tornazni, meg mindent, es en mar igy is teszek, elotte ovtam magam nagyon mindentol a masodik felidoben.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
NyugiKép A Kaáliban az orvosom napi egy pohár vörösbórt "előirt" mert jótékony hatása vanKépKép

Puszi:Doris
doris

koszi lanyok,,en is egyetertek a napi egy pohar borral, de tegnap tobb volt. nem azert mondtam hogy ezzel buszkelkedjek, hanem mert ez a topic itt az oszintesegrol szol. Es hat ha tegnap ez tortent,,akkor ez tortent....
de ma jokislany modjara mar megyek aludni Kép

Dodo, az jo hir hogy mar voltal terhes,Kép mert a szervezet allitolag emlekszik,,,ezt mondjak. Szoval nagy eselyed van, hogy hamarosan lurkotok legyen!! Szoritok es mindent bele!

Jo ejszakat mindenkinek
saci
saci

Anna!
Ezer drukk neked hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogi
bogi1975

Saci!

Koszi a drukkot, irtam neked mailt is!!!!!

Doris!

Koszi, de jo, bar en nem vagyok valami nagy ivo!!!
Neha meg egy pohar bort sem kivanok... Na, de azert majd probalkozom. Ha csak ezen mulik...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Andi81!

Most olvasgattam ezt az oldalt, és a táblázatból láttam,hogy te is győri vagy.Ami még érdekes volt számomra,az a elég sok hasonlóság közöttünk.
Én is Andi vagyok, győri,most volt a 25.-ik szülinapom, és mi 2004 dec. óta próbálkozunk a babával.Annyi a különbség közöttünk,hogy én még nem vagyok terhes,de remélem ez a sok hasonlóság közöttünk azt eredményezi,hogy most már én is terhes leszek. Mivel olvastam,hogy nektek már sikerült. Gratulálok!
Amúgy ki az orvosod? Remélem nem haragszol,hogy ennyire érdeklődő vagyok.
Kiváncsi vagyok,hogy neked mi a véleményed minderről.
Válaszodat- igy ismeretlenül- előre is köszönöm,és minden jót kívánok neked a terhességedhez!
bandita

DodoKép
Azért ez nem erőszak... Ha nem esik jól természetesen ne iddKép
Puszi:Doris
doris

Bandita Kép
remélem nem kell sokáig itt időznöd.

Pusz
Noémi
Vendég

Kép

Kép

Mi van veletek lányok, miért nem írtok?

Madran száguldoznak feléd a drukkjaim.

Bogi, hogy vagy?

Velem az a helyzet, hogy szerintem megint előbb fog mejönni, ugyanis eléggé görcsölget a hasim. Remélem azért kibírom a rendes időig, ha már egyszer meg kell jönnie Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Annyira drukkolunk Annának, hoyg nem érünk rá írni Kép Meg egy picit melózunk is, legalábbis én Kép
Ennyivel előbb csak nem jön meg a menzid, még több mint 1 hét van vissza KépMár ha egyáltalán és különbenis........ Kép

Tündi
Vendég

Anna Kép írj, ha van híred! mennek a MEGADRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni Kép nem korai ez még? Persze az sem biztos, hogy meg kéne jönnie Kép Kép
Vendég

Tündi, nagyon remélem hogy igazad lesz Kép. Lényegében a múlt hónap már csak egy nappal volt rövidebb, ami ugye még bele tartozik a normálisba Kép. Csak reménykedem, főleg hogy valaki azt mondta ha babás az ember egész hónapban vannak páfránykák. Nálam még eddig mindig találtunk úgyhogy nagyon bízom ebbe hogy ez igaz Kép.
Na próbálom bedugózni, hátha végleg bent marad, vagy legalábbis egy jó pár hónapig Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
ha tényleg úgy van, akkor drukkolok Neked, hogy burjánzó páfrányerdőd legyen az egész ciklus alatt!!!! Kép

Bogi
mi a helyzet Veled? Vérzés megszűnt? A tüszőrepit biztosan elkaptátok és mekkora volt!!!! Kép
Drukkolok!

Anna
Neked is mennek a drukkok!

Tündi
az eredmények birtokában Neked most lesz az első igazán esélyes hónapod! Kép
Sikerülnie kell!!!

Jázmin
djázmin

Hajni Kép
Ha ennyi páfrányod van, mindjárt tele is ültetheted a házad táját vele Kép Azt azért ne higgyük el hoyg egész hónapban termékenyek vagyunk, hiszen akkor folyamatos lenne a peteérés, ami a biológia mai álllása szerint nem valós állítás Kép Bár ezt amúgy is tudod, csak szeretném ha ennek a szerkentyűnek nem tulajdonítanál olyan nagy jelentőséget, mert állítólag a hőmérő sem olyan tuti, de ez még kevésbé tutibb a hőmérőnél. Szóval csak nem szeretném ha csalódnál, a 2 naponkénti eksön a tuti Kép

Jázmin
Igen, ez az első igazán esélyes hónapunk. És hogy siekrülnie kell-e? Hát nem tudom, nekem már semmit sem KELL, csak szeretném,igyekszem alázattal közelíteni a prolaktin felé, mert elég nagy mellénnyel kezdtem a projectet Kép Tisztelni kell az ellenséget, amíg nem ismerjük Kép Amíg nem lesz meg a kontroll vérvétel, addig nem tudni hoyg mennyire volt hatékony nálam a bromo, úgyhogy addig csak csendben reménykedünk a párommal és persze hamarosan 2 naponkénti eksön, a tuti Kép

Tündi
Vendég

Lányok olyan édesek vagytok hozzám Kép. Minél jobban közeledik az a fránya 28. nap, annál jobban reménykedem. Pedig tudom, hogy nem szabadna Kép.

Tündi, természetesen minden páfránynak adunk esélyt, hátha pont az mutat igazat Kép. Szóval, most egész ciklus alatt készenlétben állunk Kép. Ha meg esetleg jön a baba hozzánk, ígérem páfrányok alatt fog hűsölni a kertben Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Helló Lányok!

Név szerinte nem részletezem a mondandóm, mert rohanok (mint mindig).....

Szóval pénteken volt a nagy családi kupaktanács. Lényeg: a hugom minden körülménytől függetlenül ragaszkodik a picihez. (kb.2-3 hét múlva születik meg)Így nincs más hátra, minthogy kapott anyuéktól egy utolsó lehetőséget, amit remélem nem játszik el a kisded hülyeségeivel, és normálisan áll majd hozzá ehhez az egészhez.
Hogy bánom-e? Nem is tudom, ha önző vagyok, igen, mert nagyon beleéltem magam. Ha azt nézem, hogy mégiscsak anya lesz, és egy anyának a legnagyobb büntetés ami történhet, hogy elveszik a babáját, akkor nem. Úgy tűnik nagyobb szívem van mint neki, de remélem így lesz jó mindenkinek. Aztán ki tudja, lehet 1-2 hónap múlva jön rá, hogy egyedül mégsem bírja, és újra képbe kerülünk, nem tudom.....

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, mostantól itt leszek, és figyelek! Ja! Visszamegyek a dokihoz is, hátha hamarosan lesz nekem is saját babóm!

Puszik
Csutka
csutka

Csutka Kép ez olyan "nesze semmi fogd meg jól" hozzászólás lesz Kép, de hiszem, hogy nem volt ez véletlen, meg lesz a miértje. Lehet, hogy csak hónapok, évek múlva, de meg fogod érteni, milyen jó, hogy így alakult.
És akkor most jobb szívvel mész vissza az orvoshoz, talán mégis van valaki, aki nem adta fel és szeretne kibújni a pocakodból. Kép Adjatok neki még egy esélyt.

Az erőgyűjtéshez meg maradj velünk, ez a kis csapat iszonyú erőt bír összekovácsolni, jut is, marad is KépKépKépKépKép

Pusz
Noémi
Vendég

Noémi!
Köszönöm, szívesen maradok! Régen nagyon sokat írtsm, aztán medijedtem, mert átcsapott a dolog görcsös magammal törödéssé, tünetfigyeléssé, és az nem jó. Talán most már másképp élem át ezeket a dolgokat, és job lesz!

Csutka
csutka

Maradj is drága, legalább is addig, amig át nem kerülsz a lenti topikba Kép
Mi is azt várjuk szűntelen Kép
Cat Kép hozzászólása jókor ért engem is. Luzja történetét pedig már ismered. Én nem hiszek a csodákban, de azért előfordulnak Kép

Welcome back! Aztán csak győzd te is a gyerekzsivajt! Csak kivárni nehéz... Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Csutka

megiscsak igazam volt, hogy eros vagy ,es erett gondolkodasu Kép
fantasztikus a hozzaallasod, nagyon tetszik,,Kép Kép Kép
micsoda helye lesz a geyrekednek Nalatok!!!! ...mert ugye a gyerek valasztja ki a szuleit,,..ezt mar tudjuk,,es ismerve a felfogasodat,,te ezt el is hiszed. Mert en igen...

szoval magatol elrendezodtek a dolgok,,
sok sikert!

Hajni,, lehet hogy hamarabb jon meg,,de lehet hogy nem is fog....??!? drukkolok

Tokmag
olvastad fentebb, hogy mit kell a pasiknak szedniuk, hogy alakuljanak a dolgaik? en szamokkal tudom alatamasztani, hogy mukodik....

udv. sac.
saci

Saci!

Köszönöm, majdnem kipottyant egy könnycseppem.....Kép

Csutka
csutka

Sziasztok.
Szeretnék segítséget, tapasztalatokat kérni tőletek.
Leírom röviden az eddigi ;történéseket
2002 novemberétől próbálkozunk.
2003 novemberében mentem el orvoshoz sikertelen gyermekáldás miatt.
2 hónap closty kivizsgálás nélkül.
2004. januárjában elmentem egy erre specializálódott dokihoz.
2004. március HSG – minden rendben átjárhatók a petevezetékek.
Hormonszintet néztek (vérvétel) kiderült pajzsmirigy alulműködésem van (nagyszerű)
2004 áprilisától-2004 decemberéig pajzsmirigy szakorvosnál pajzsmirigy beállítás.
Próbálkozni addig nem lehetett.
2004 december pajzsmirigy OK mehetek végre a dokihoz
December 21 menstruáció első napja, december 23-tól 5 napig napi egy szem closty, január 3 ultrahang, január 6 ultrahang+choragon (lehet, hogy nem jól írom le) inekció.
Január 17-re azaz mára visszarendeltek vérvételre, erre hajnalban megjött. Vérvétel elmaradt. Újabb closty lesz 5 napig, Majd 28-án kell visszamennem úgy hogy előző este akció a párommal, hogy megnézzék mit csinálnak bennt a spermiumok bennem.
Mi jön még? Mikor jutok el azinszemig estleg a lombikig, mik várnak még rám?

Kép

Kép
pkagi

Pkagi Kép hová jársz?
Ez fontos ...
Vendég

Schömpf Mérei Ágoston kórház. Arnold doktor.

Kép

Kép
pkagi

Szia Pkagi,

udvozlunk kis korunkben!Kép

en nem vagyok orvos,,es meg az orvosok is ugyanazt a helyzetet tobb modon diagnosztizalhatjak

parodnak/ferjednek volt mar sperma vizsgalata? mert azt nem irtad...

itt a topicon belul is megoszlanak a velemenyek,,mi lassan 3 eve probalkozunk,,es a 2. inszeminacional tartunk,,(ferjemmel +velem mindent rendben talaltak)
valakit ugyanilyen adottsagokkal lombikra kuldenek.
A ketto kozott oriasi anyagi, fizikai, lelki igenybevetelek vannak...de ezt gondolom mar tudod

az is szamit, hogy hany eves vagy? illetve mennyire turelmetlen? !

Van egy topic : - Torok doktorur valaszol feltett konkret kerdesekre. Megprobalom majd megkeresni. vagy vki veletlenul ismeri?

sok sikert !
saci
saci

Csupa jót hallottam, mégis azt mondom, hogy már rég az inszemeknél kéne tartonotok. Mivel ők nem Meddőségi Központ, csak ambulancia, ezért szerintem várd meg az eredményt, és közben jelentkezz be valamelyik meddőségi központba. Már nagyon sok vizsgálatod meg van, úgyhogy ezek tekintetében szerintem nagyon gyorsan elkezditek az inszeminációt.

Ha TB-n belül szeretnéd, akkor menj a Budai Meddőségi Központba, ott max 1 hónapon belül minden vizsgálatod meg lesz. A férjedet vizsgálták már valaha? 2002 novembere elég rég volt, hány éves vagy most?

Olvasd el a www.lombik-baby.hu oldalt, az ott lévő vizsgálatoknak nagy része pipa nálatok, de sajna kb 1 hónapot kell várakozni, érdemes párhuzamosan futtatni a kettőt, azért mégis csak más ...

Ha van még kérdésed nyugodtan írj. Én is a BMC-be járok.

Sok sikert,

Noémi
Vendég

Pkagi!
Üdv itt nálunk. Szerintem néhány hónapig még próbálkoznotok kell, aztán következhet az inszem, azt hiszem, túl sok mindent már nem tudnak rajtad vizsgálni. Én azért remélem, hogy ha most már minden rendben van, erre nem fog sor kerülni, jön az a baba spontán.Gondolom, a párod is rendben. A tüszőid és a nyálkahártyád mekkorára szokott megnőni? Tüszőrepid rendben? Gondolom a closty meg a choragon miatt szoktak rendszeresen Uh-n nézni.
Nagyon hasonlít a történetünk, annyi a különbség, hogy nálam a pajzsmiriggyel is rendben van minden.A múlt héten volt az első inszem nálunk.

Hajni!
Köszi, jól vagyok. De jó lenne, ha AZÉRT lenne állandóan bepáfrányosodva az a kütyü!

Jázmin!
Már nem vérzek, sőt szerencsére a pénteki vérzés szinte elenyésző volt. Most várakozok és reménykedek. Igaz, ami igaz, szombaton és vasárnap is adtunk egy esélyt a kiskatonáknak, hogy megtörténjen a nagy találkozás!

Noémi!
Ti elkezdtétek már a stimulálást az inszemhez?

Nina, Megann!
Merre jártok?????????

Bogi
bogi1975

Én 26 múltam a párom 27 múlt.
Természetesen megcsinálták nála vizsgálatot még 2003 novemberében és teljesen jók voltak.

Kép

Kép
pkagi

Még egy fontos kérdés: az orvosod pontosan megmondta, hogy mi várható a kezelésekkel? Mi után mi fog következni és ez mennyi ideig tart? Szerintem kérdezd meg, ez nem játék az idővel.

A meddőségi központok már nem próbálkoznak, igyekeznek a biztosra menni. Nekem azt mondták, hogy szép dolog a várakozás és a reménykedés, de miért bízzuk a természetre, ha ők - ennyi sikertelen próbálkozás után - segíteni is tudnak?
A folyamat kb a következő:
Ha nincs semmi "különös" bajotok, akkor 6 inszemináció, amit akár egymást követő hónapokban is elvégeznek. Ezután jöhet a lombik, ebből 5-öt támogat a TB, max 3 havonta lehet egyet csinálni.
A BMC-ben általában 3 sikertelen inszem után igazolják a többit és lombikkal folytatják. Van most egy ilyen kismama barátnőm, áprilisban együtt kezdtünk. Most 8 hetes terhes, lombikból.

Remélem a TB ezt nem olvassa. Kép

Pusz
Noémi

Ui: elnézést a többiektől a hosszú hozzűszólásért.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?