A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nekem sajnos a pajzsmirigyem miatt kimaradt 8 hónap. Lehet, hogy még emiatt nem tartok az inszemnél.
Egyébként nekem az az érzésem begyorsította a doki az eseményeket.
Szerintetek ezek után már az inszem következne?

Kép

Kép
pkagi

Bogi Kép nem, sajnos, ebben a hónapban még vizsgálódunk. Kép Jövő hónapban. Köszönöm a kérdést. Hogy vagy különben?
Küldök neked babatapasztó energiákat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi
Noémi
Vendég

Agi Kép kérdezz az orvostól!!!
Ez nagyon fontos! Beszéld meg vele, hogy mik a lehetőségeid a legrosszabb esetben, ennek milyen anyagi és egyéb vonzatai vannak, stb.
Ezeket mind el kellene mondania. De ha megkérdezed, az sem baj. Csak légy tisztában vele. Ne félj megkérdezni.
Vendég

Noémi!
Köszi, azok most nagyon jól jönnek!
Mit vizsgálgatnak rajtatok?

Pkagi!
Szerintem még addig kaptok pár hónap esélyt a spontán babára.

Bogi
bogi1975

PkAgi

Megtalaltam az oldalt.
info@infertility.hu -ra lehet irni. Hamar es jol valaszol Dr. Torok doktor. Nem tudom, mi a keresztneve,,de ott megtalalod.

Ha a leveleket szeretned olvasni,,akkor a www.google.co.hu -n belul ird be, hogy Torok doktor nogyogyasz (igy, ekezetek nelkul) es kijon minden

sok sikert!!
saci
saci

Bogi Kép
kiskatona + UH + nőgyógyászati vizsgálatok. Ezt kérték. A párom kiskatonáit tavaly vizsgálták. Ha nagyon rosszak, akkor gondolom nem cécózunk inszemmel, hanem jöhet a lombik. Meg ha nálam is változott valami, akkor is Kép.

Agi Kép én még mindig azt mondom, hogy kérdezz az orvosodtól. Ez a leginkább magától értetődő. Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Andi sajnos már nem tud irni, mivel táppénzre ment, mert rosszul érezte magát nagyon!Kép

Szoritsunk neki hogy minden jol sikerüljön!!

Nicola
nicola79

Saci
Mi a hamar? Mert én is írtam neki múlt szerdán és még nem jött válasz. Ráadásul az oldalt sem frissítették mostanság Kép Dr. Török Attilának hívják egyébként.

Bogi
Én is küldök neked oltári babatapasztókat a drukkok mellé, ezek persze Annának is szólnak [color=#ff0000]

Pkagi
Nem semmi ami veletek történt Kép A meddőség központ jó ötlet szerintem. Sok sikert és kitartást!

Tündi
Vendég

Szoritunk Andi!!!!

Jobbulast! Kép

Kép
saci

Tundi,,
en tavaly irtam neki, es nekem 1 nap alatt valaszolt,,,es alatamasztotta a dokim velemenyet.

sajnalom, hogy akkor mostanaban nem valaszol...
meg, hogy nem frissitik ezek szerint

szio
sac
saci

Halihó!

Benéztem gyorsan hozzátok!
Látom ráfér a csapat tagjaira a drukk!
Megy mindenkinek!

Mandaran!!!Mi hír???Remélem hamar tudsz jönni a hírekkel..Kép
Bogi!Megy neked isKép

Velem semmi különleges nincs. Ma vagyok 6 hét+1 nap!
Egyre jobban flusztrál, hogy még nem láttam a dobogó szivecskét!
Ugye él a babám???

Egyébként közepesen rossz a közérzetemKép, ma pl újraújra feltörő intenzitással fájt a fejem(vagy lehet hogy már a sok tanulástól tágul az agyam és azt érzemKép???)Étvágyam továbbra is nem túl fényes!Eszem de nem élvezemKépSoha nem hittem volna magamrólKép

Hát röviden ennyi!

Kép

Kép
megann

Megann,Kép

biztos el a babad!!!
a dobogo szivet mar ilyenkor is latni kene?
bocs,,de nem lattalak a tablazatban,biztos irtad mar, csak szenilis vagyok :
Neked "sima" vagy lombik vagy inszem?

pihenj es csak lazits!
Hallgass vidam zeneket,,es nezzel sok kisgyerekes barmit, hogy osztokeld magad! Azt mondjak, hasznal!
barcsak en tartanek a 6. hetnel....Kép

repulest meg tervezed?

szoritok
saci
saci

Saci!

Én a szerencsés "sima" táborba tartozom!KépKépKép
És igen, bizony bizony ilyenkor már dobog a baba sziveKépKépKép
Remélem az én kisbabámé isKépKép
A táblázatba a lányok kérlerésére jövő héten az első uh után fogok feliratkozni.
Azért csak akkor mert babonás vagyok.
Ha az uh ok, akkor felíratkozom.

Igen a repülést még mindig tervezem, sőt már biztos hogy jövő vasárnap fogunk utazni.
A vélemények csaknem 100%-a azt mondja, hogy nem jelenthet gondot!
Hacsak a hányósKép korszak be nem köszönt.
De mivel ennek még semmi jele, nem is foglalkozom ezzel a kérdéssel!KépKépKép

Nina, Wish kedveskéim, lustálkodunk, lustálkodunk...
Jó...jó tudom, annyit dolgoztok mindkettenKép
Remélem már nem sokáigKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok!
Köszi a drukkokat, tegnap visszakaptuk a kétKépKép blasztociszás embrikét, most nagyon vigyázok rájuk. Órákig fel sem keltem utána, már majdnem zártak, mikor eljöttem. Nagyon igyekszem megtartani őket, kiváncsi lennék, mi történik odabent.
Az uram csúcs, mindenben kiszolgál, egész jó kis helyzet.

Na, fekszem is vissza, még egyszer köszi az ezernyi drukkot, nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám. KépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Saci
Képzeld, válaszolt a doki, pedig azt hittem már nem is fog, és ugyanazt mondta mint az én dokim, úgyhogy megnyugodtam, jó a progim a magas prolaktin ellenére Kép

Anna
Babatapasztók mennek továbbra is, vigyázz magatokra! Kép

Megann
Jobbulást, reméljük, nem lesz hányós korszakod! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Köszi a sok biztatást. 28.-án megyek a dokimhoz és meg fogok tőle kérdezni sokmindent.
A closty után nekem 1 db 13 mm-m volt csak. Ha jól tudom a méret oké, csak lehetne több is. Ugye?

Kép

Kép
pkagi

ANNA Kép

Fújjuk a babatapasztó energiát felétek! Hajrá! Fel se kelj, csak jól ágyazódjanak be! A blasztociszta állapot az jó?

Puszi
Noémi

És a babatapasztó energiák:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Pkagi
És az a tüsző nem nőtt tovább? Mert a 13 mm nagyon kevés Kép 20-30 mm között reped meg a tüsző. Nem baj ha csak 1 van, de annak nagyobbnak kellene lennie Kép

Tündi
Vendég

A Choragon inekció napján volt akkora.
Akkor ne is csodálkozzak, hogy nem lett baba belőle.
:-(

Kép

Kép
pkagi

Akkor szerintem ez nálam a probléma.

Kép

Kép
pkagi

Viszont csütörtökön kaptam inekciót és szombaton volt tüszőrepedésem.
Addig talán nőhetett is.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!!Most írok előszőr,sokat szoktam benneteket olvasni.sok hasznos dolgot tudtam meg.Mi is baba várás előtt vagyunk.március óta próbálkozunk de még semmi!Magas prol.szint emiatt nincs peteérés!Ha valaki hasonló cipőbe jár,írjon!!előre is köszönöm:ANITA
csanita

Sziasztok!!Most írok előszőr,sokat szoktam benneteket olvasni.sok hasznos dolgot tudtam meg.Mi is baba várás előtt vagyunk.március óta próbálkozunk de még semmi!Magas prol.szint emiatt nincs peteérés!Ha valaki hasonló cipőbe jár,írjon!!előre is köszönöm:ANITA
csanita

Pkagi
Ha jól értem csütörtökön az injekció napján volt 13 mm a tüsződ és 2 nappal később megrepedt? Ez biztos? Mert a tüsző nagyon gyorsan nő, akár napi 2 mm-t is, hasonlóképpen a méhnyálkahártya is. De a napi 2 mm-rel is csak 17 mm volt szombaton Kép
28-án majd jól faggasd ki a dokidat, hogy mit lehetne többet tenni, mert biztosan lehet, hoyg szép nagy tüsződ nöjjön és meg is repedjen.

Tündi
Vendég

Szia Anita!

Ha sokat olvasol bennünket, akkor talán tudod, hogy én is ebben a cipőben járok Kép Neked mennyire magas a prolaktinod? Mióta szeded a bromocriptint rá? Volt már kontroll vérvételed?

Tündi
Vendég

Sziasztok!
En is uj lennek koztetek, bar regota olvasgatom amiket irtok (kerek 4 napja)
En a pafranyokrol erdeklodnek - hatasotokra megvettem a PG/53-at, de sajnos elobb lattam pafranyokat es jegviragokat az ablakomon, mint a mikroszkopon. A pafranyok teljesen egyertelmuek mindenki szamara? Kerlek irjatok!
A projectek kivitelezesehez mindenkinek sok sikert kivanok! Kép

Babszi (28)

babszi

BabsziKép
ne aggódj a Pg/53 zavarossága miatt. Nekem egyik hónapban végig páfrányos volt, máskor meg egyáltalán nem, pedig tuti volt peteérésem.
Próbáld reggel csinálni és ne túl sok nyálat tegyél rá!
A hőmérőzéssel összekötve talán sikerül megtalálnod a nagy napot!
Sok sikert!
Stella

Kép
stella9

Köszi,hogy válaszoltál!573 volt a prolaktinom,Peteérés nulla.2 hónapig szedtem a bromocriptint,december 2-án hagytam abba!Utána vérvétel,vissza ment a normál értékre de egyik nap van peteérés másik nap nincs!Most clostit fogok szedni ha megjön!Remélem nem!Most kicsit magam alatt vagyok!anita
csanita

Koszonom Stella a valaszt! Nem is gondoltam ilyen gyors valaszra Kép Gyorsabb, mint barmelyik teszt Kép
Ezek szerint a PG/53 nem is olyan megbizhato, mint ahogy mondjak? En nagyon biztam/bizok benne.
Babszi

babszi

Anita
Nekem 644 volt a prolaktinom, és arra is azt mondták, hogy ez csak egy picit magas, a tiéd akkor pláne éppen csak magas (ugye 500-ig jó), és nekem ez mellett jó a progim, van peteérésem. A closty tényleg jó a peteérésre, biztosan használni fog, ne aggódj! Hogy érted hoyg egyik nap van másik nap nincs peteérésed? Nem hőmérőzöl egyébként? És mért várt a dokid eddig a clostyval ha már tudta hogy nem jó a peteérésed?

Babszi
SAjnos a PG53 nem túl megbízható többek szerint. Neked is ajánlom a hőmérőzést, bár az sem 100 %-os, de lényegesen többet lehet megtudni belőle. Ráadásul ha dokihoz mész a görbét el tudod neki vinni és ő is tud következtetni belőle néhány apróságra.

Tündi
Vendég

Tündi
A 16 és a 20 napon vettek vért.A 16 napon 7,4 volt a 20 napon 18,7 ami állítólag jó.Azért várt eddig mert azt hittük a magas prol miatt nincs peteérés!De legalább a havim pontosan jön meg mert a bromo előtt 14 naponta volt menszeszem!Kiváncsi leszek!!Ti mióta próbálkoztok?Kihez jársz dokihoz??ANITA
csanita

Anita
Értem. Először én is azt hittem, hoyg a progim nem lehet jó a prolaktin miatt, de megerősítette a dokimat egy másik doki is, hogy mégis jó a progim ilyen prolaktin szint mellett. Remélem, sikerül mielőbb rendbetenni a ciklusodat, hiszen a prolaktinon a legkönnyebb segíteni, és talán a peteérésed is hamarosan helyreáll, ez miatt ne legyél elkeseredve, oké? Kép
Én pécsi vagyok, magándokihoz járok egynelőre, női nőgyógyász, illetve szülész-nőgyógyász. Tavaly július óta próbálkozunk, ez most a 7. ciklus, és egyben az utolsó is 9 hónapig, reméljük Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Üdv az újaknak és az újra íróknak.
Gyorsan beugrottam, ebéd elött szakítottam egy kis időt rátok. Iszonyat mennyi munkám van.

Tegnap beszéltem a fő-főnökkel is a helyzetemről, ő is nagyon megértő volt, azt mondta mindenben támogat, szóljak, ha bármi gondom van Kép Tök rendes a munkahelyemen mindenki, ezt csakis egy szép kisbabával hálálhatom meg nekik.

Közben csinálgatjuk a vizsgálatokaat amiket előírt a dokim, szerintem február elejére klészen leszünk és akkor kezdhetjüka sorbanállást a lombikhoz. Közben az van még, hogy a páromnak azt mondta az andrologus, hogy kaphat egy hormont, amitől nőhet a heréje és aelvileg amiatt a spermaszám is. Ami azért lenne jó, mert talán lehetne sima IVF, ICSI helyett. De 3 hónap a kezelés. Én már nem is tudom mit akarok. Nem akarok várni még három hónapot. Rosszul teszem. Ti mit gondoltok? Várjunk még, vagy inkább ne. Arra is gondoltunk, hogy most nem várunk, de elkezdjük párhuzamosan, vagy a lomnbik után és akkor a második baba már egyszerübben sikerülhet. De igazán nem tudom mi lenne a jó Kép

Elkezdtem olvasni én is a Várva várt babákat. Kicsit be is paráztam tőle, de a történetek nagyon meghatóak Kép

Jónás módzser: elvileg én ki tudom számolni, ha minden igaz, de nem tudom amit én tudok számolni az egyezik-e a jónás módszerrel, vagy egy másik. Kellene valaki akinek kiszámolták pénzért a Jónást, ezt összevethetnénk azzal amit én tudok számolni és ha egyezik a kettő (valószínűleg), akkor utánna én nagyon szívesen megcsinálom bárkinek ingyen is.

Most rohanok, mert 20 percem van ebédelni, aztán vár a munka. Puszi mindekinek.

Wish

wish

Ha a menszeszem eddigi eletemben minden honapban pontosan jott meg, akkor ugye (nagy) baj nem lehet? Elvileg termeszetesen. Akkor biztosan van tuszoeres, tudzorepedes...minden, ami egy baba-projecthez kell, igaz!?

Babszi

babszi

Tündi
Remélem nekem is az utolsó ciklusom volt 2 hete!Tegnaptól belehúztunk mi is!Te is szedtél valami gyógyszert??Konkrétan mi a gond a teherbe eséseddel?Ha tavaszig nem jön a baba akkor a petevezeték átjárhatóságát megnézik!Nem túl jót hallottam róla!Állítólag altatásba csinálják??Sokszor elvagyok képedve mennyien járunk ilyen cipőbe!Főleg mikor vérvételre megyek.Már szinte haza járok a korházba!De fel a fejjel!!
csanita

BabsziKép
Ezt így sajna nem lehet megmondani, de bízunk benne, hogy nincs baj!
Kezd el mérni a hődet, abból sokmindenre lehet következtetni.
Aztán majd kielemezzük.
Stella

Kép
stella9

Tundi

orulok, hogy valaszolt a doki! Kép jo erzes, ha mar legalabb 2 velemeny egyezik Kép

wish
en mar lehet, hogy a heten megyek Jonas tablazatot kerni,,es akkor beszamolok. TE is a Hold allasabol szamolod ki, hogy melyek a termekeny/termeketlen napok? hogyan? Asztrologus (is) vagy?
nagyon erdekel,,irjal legyszi

koszi saci
saci

Anita!

Nekem az átjárhatóságit nem altatásban végezték és megmondom őszintén itt mindenki riogatott tőle és semmi az egész. Kb 5 perc.
Utána fájdalmasabb egy kicsit, mert feltöltenek folyadékkal, ami utána feszíti a hasad és amikor távozgat belőled az egy erős menstruációs görcsnek megfelelő.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Végre lehet folytatni a beszélgetést Kép

Anita
Kellemes akciózást! Kép Fogigátlót szedtem tavaly május közepéig, kb. 5 évig. A sikertelenség oka remélem hoyg csak ez a prolaktin, de persze ezt nem lehet tudni Kép Petevezeték átjárhatósági: amit altatásban végeznek az a laparoszkópia, amit nem altatásban végeznek az a HSG, és az tényleg sokmindenkinek fájdalmas, de valaki meg sem érzi.

Tündi
Vendég

Sziasztok,
de el van mindenki tunve....
az a franya munka.....

Tundi
mi van Veled??

Wish
nem irtal aztan a jonas-modszerrol....

nekem is volt atjarhatosagi v.om..es probaltam magam teljesen ellazitani,,es egyaltalan nem fajt.

Nekem hamarosan meg kell jonnie,,meg van egy kivaltatlan Closb... Vegyem be szerintetek? vagy azt hagyjam meg, ha ujra probalkozunk az inszemmel?

koszi

saci
saci

bocs,,az is erdekel,,hogy mi van Tundivel,,de Te irsz Kép

Hajnit szerettem volna kerdezni

HAjniiiii, merre vagy? Kép
saci

Ezek szerint tegnap felmondta a szolgálatot a fórum?! furi is volt, hogy nem volt annyi hozzászólás.

Saci Kép drága, remélem nem veszed rossz néven, de nekem kicsit komikus/vicces ez a Jónás módszer annak tudatában, hogy meddőségi központokban milyen problémákkal kűzdenek az orvosok értünk. Nem tartom elképzelhetőnek, hogy Hold-állás és asztrológia segítségével kezelhető például egy nem megfelelő hormonszint, petevezeték elzáródás, vagy bármi. És akkor még a férfiak kiskatonáiról, számáról, bakterológiai fertőzéséről nem is beszéltem, ami ugye legalább olyan fontos, mint a női rész Kép Az meg sehogy sem függ össze a Hold állásától. Kép
Azért szorítok neked és a többieknek, ha ez erőt ad, adjatok ennek is egy esélyt, csak szerintem ne éljétek nagyon bele magatokat, nehogy későn kezdjetek el orvoshoz járni. A meddőségi kezelés akár hosszú éveket is igénybe vehet.

Pusz
Noémi
Vendég

Saci Kép Nem írtam, mert nem ment a babanet, pedig este próbáltam. Nem vagyok asztrológus, bár érdekelne a dolog, halenne időm foglalkozni vele. Van egy programom, mi kiszámolja, de egy másik topikon adnak egy linket is a netről ahol ki lehet számolni. Persze még azt sem néztem meg, hogy a kettő (egyém és a netes) ugyanazt számolja-e.

Idemásolom:

Hát elég ronda dolog pénzt kérni a táblázatért, amikor ingyen is le lehet tölteni egy angol nyelvű honlapról. Elérhető a http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon.
Először ki kell választani:
Astrodienst special

Majd ebben az ablakban:
Please select the type of chart you want (legördülő sáv legaljáról kiválasztani
Lunar phases fertility calendar

Most be kell állítani a személyes adataidat (születési hely, idő órával és perccel)
Megnyomni:
Click here to show the chart

wish

Noémi! Amennyire én tudom, a jónás módszer csak egészséges pároknál működik, ahol nincs meddőség.
Akkor megmondja, hogy melyik napon kell akciózni és milyen nemű lesz a baba. Bár nem tudom vizsgálták-e, hogy menniyre jön be Kép

wish

Tündi Kép úgy tetszik, hogy mindig más képeket teszel be a profilodba magatokról. Olyan szépek vagytok!
Remélem 2005-ben két nap is felkerül majd arra a listára Kép a legboldogabb napok közé. Kép De legalább egy... Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Wish Kép köszönöm. Akkor valószínüleg ezért féltettem annyira Sacit. Nálunk nem minden 100%-os, mondjuk 90% és így sem sikerült még.

Egy próbát biztosan megér Kép Hajrá csajok! Kép
Vendég

Wish Kép kipróbáltam. Pont a mensi időszakára esnek Kép
Mit jelent a sárga pont és a fekete kör?
Az egyik hónapban pedig fiú, a másikban női jelet mutat a piros vonalaknál. Ezt tudod mi?
Vendég

A fiú-lány jelek azt jelentik, hogy fiú vagy lány lesz a próbálkozásból. Az fura, hogy mensire esik, de előfordulhat. Egy ismerősömnek a 28. cnapon jött össze. Tuti, mert elötte nem tudtak együtt lenni. Szóval lehet az mindenhogy. Nekem is a ciklus elejére esik egyébként.

wish

Azért köszönöm. Kép
Milyen jó lenne, ha ilyen táblázatokból mindent ki lehetne számítani Kép
Középidőben megyek UH-ra, remélem az orvos azért lát majd valami tüszőcskét Kép Apropó Kép az inszemináció előtt a 2 cn-on is csinálnak majd UH-t. Akkor legalább mindent látok KépKépKépKép

Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Én is kiprobáltam.Kép
Mit jelentek a sárga és fekete pontok??Szoval egyik honapban fiu a másik hónapban lány jöhet össze?!Kép

Tündi!

Én is megnéztem a képeket, nagyon szuperek!
Mikor volt a nagy nap??
Hány éves a párod?Kép
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?