Bocsi, lehet, kicsit hosszú leszek, de rá akarok cáfolni a rágörcsölős-negatív szemlélet kontra nem is lesz baba elméletedre.
Anyukám előttem több babát is elvetélt, számtalanszor terhes maradt, de pár hetesen elmentek a babák. Nem tudni, miért. Én úgy maradtam meg, hogy 7 hónapot (!!!) FEKÜDT velem a SOTEII-n, benyugtatózva, leszedálva ... utánam is volt még 1 vetélése.
Gondolhatod, ilyen családi előzmény után hogy érez egy nő ...
Ráadásul a ciklusaim olyanok voltak, mint a mese, hol volt, hol nem volt ... 2-3-4 havonta, peteérés nuku ...
Úgyhogy én már eleve azzal indítottam, hogy 2005. dec-ben hormonvizsgálat, aztán endokrinológus, akkor mikor még a babagyártás hónapokra volt (máj-ban esküvő, jún-ban nászút, egyikre sem akartam még pocakot). Aztán kiderült, hogy kell a peteérés támogatás. A Closty-ról annyit kell tudni, hogy ált. 3 hónapig adják egyhuzamban ... Úgyhogy itt még ez is befigyelt, hogy nem lehet akármeddig próbálkozni, mert nem adják a gyógyszert ...
További nehezítő körülmény, hogy utáltam a munkámat, az egyetlen menekvés az volt, ha terhes leszek ...
Szerinted mennyire voltam ráizgulva a témára???
Eredmény: 1. éles ciklusban, 2 együttlétből 1 gyerek
Szóval ezen ne idegeld magad még pluszba!!! Jön a baba, ha jönni akar.