A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Majd 1,5-2 hét és fogamzásgátlóval kezdem utána, majd stimu. Márc közepe felé lesz az én időm.Neked mikorra várható?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Tmaci!

Akkor talán egy helyre járunk? Mi a gond nálatok? Tényleg nem tudnak ott segíteni?

virág
virág72

KagylóKép
Én annyit tudok, hogy a leszívott peték számától függ, kapsz-e Hcg injekciót, vagyis, ha elég sok tüszőt sikerült érlelni, akkor nincs szükség rá, mert megvan a "kellő" sárgatesthormon. 15 fölött pl. már biztos nem kap az illető szurit.
Hajni
hajnesz

Hajnesz!
Köszönöm!

kagyló

KagylóKép
Szívesen! Nálatok is előbb leállítják a ciklust fogigátlóval? Végre van más is, nem csak én!!!Kép Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem ez az egyik legnehezebb oldala a lombiknak, kivárni, mire végre beszeded azt a huszon x gyógyit és végre kezdődhet a pörgés! Persze biztos ez is a hiperstimu kockázatát csökkenti, de akkor is, nagyon próbára teszi a türelmemet!! Főleg hogy akiket lombikos lányokat ismerek, egyiküknek sem kellett fogigátlóval kezdeni!!!Kép
Hajni
hajnesz

Virág Kép
Igen, egy helyre járunk KépAranyos vagy, hogy érdeklődsz Kép
amit leírok ne riasszon el senkit...csak tanulni lehet belőle
Becsapva érzem magam, mert nagyon bíztam bennük és persze hittem, hogy amit csinálunk az jó...de most be kell látnom,hogy a sarkamra kell állni Kép
Nálunk az a gond, hogy baloldalt van elzárodva a petevezetékem, viszont ott érik a tüsző, volt 2inszem, a másodiknál még a párom eredménye is rosszabb volt(ez elég érdekes, mert nála minden rendben volt)de mégis meg lett ez is. Most majd tesztelnem? kell jövő héten és ha mégse sikerült akkor a páromnak megint el kell mennie kivizsgálásra, majd kap vmi bogyot...több, mint 1év után már nem kellene találgatnia, hanem végre tennie vmit...hát röviden ennyi, jó pechesek vagyunk és persze tudatlanok
Nektek mostanság lesz a 2.lombik, jól emlékszem?
Tmaci
tündérmaci

Hajnesz

Igen,az elsőnél is leállították. Nekem a legnehezebb az egészből az volt, hogy várni hány osztodik vajon belőle. Én inkább attól féltem. Neked hányadik naptól kell elkezdeni szedni? És az összeset be kell szedned?

kagyló

KagylóKép
A mensi első napjától kell elkezdeni és min. 21, max 28 napig kell szedni, a lényeg, hogy KEDDI napon legyen az utolsó szem bevétele. Nekem most az elsőnél a doki adott + egy szemet, mert hétfőre fogyott volna el a levél, így 22-t szedtem be, hogy kijöjjön a kedd. Vasárnap meg indulhatott a stimu. Ez a "most" december közepén volt...
Persze a másik para természetesen amit te is írtál, hogy hány osztódik, marad meg...Pillanatnyilag meg hogy egyáltalán túlélik-e az eszkimóim a felengedést, na és hogy nem sérültek...nehéz ez...
Azt hiszem, lelkiekben inkább már a márciusi stimura hangolódok. Illetve a fogigátlóra előtte...Kép
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

A párom ma volt kontrollon az andrológusnál és felírtak neki még egy rakás gyógyszert (antibiotikum), hogy szedjük be. Én is! Teljesen ki vagyok akadva, mert december óta antibiotikumot szed a párom és részben én is. Kép Én azon a feltételezésen alapulva kell szedjem, hogy biztos én is fertőzött vagyok, mert ez nagyon fertöző. De mi van akkor, ha az én szupererős immunrendszerem miatt én nem vagyok fertőzött. Mi lenne ha belőlem is csinálnának tenyésztést. Nem akarok felesleges gyógyszereket szedni. KépAbba meg már nem is merek belegondolni, hogy ez megint eltolhatja a lombikot.Kép
Holnap felhívom a dokimat és beszélek vele, mert nekem ez így nagyon nem kóser.
Soha nem lesz babám Kép

wish

Wish!

Naaaaaaaaa, ne legyél már ennyire pesszimista!
Tudom, marha bosszantó lehet az, ha átmenetileg lelassulnak a folyamatok, de azért ez mégis jobb mint ha nem tennétek semmit!
Ez azt jelenti, hogy az eddigi antibiotikum kúra hatástalan volt?????
Hát micsoda űrbéli bacitok van nektek??
Egyébként szeritem is jobb volna nálad is kitenyészteni a bacit!
Bár ezek sajnos tényleg ping-pong módszerrel vándorolnak oda-vissza a pár tagjai között, de azért legalább próbálják meg konkrétan a bacikon, hogy melyik gyógyszer hatásos és melyik rezisztens, és akkor a jó gyógyszert adják nektek, ne a hatástalant!!!!!

WISH!NAGYON FONTOS HOGY ELOLVASD A MAI LÁTOMÁSOM EREDMÉNYÉT!!!!!Lásd alább!!!

Vkhajni!
Sajnos nagy volt a tolongás a konzultáción, rengeteg páciens sorsát tárgyalták ma az égiek, de ha jól hallottam a nagy zsivalyban, akkor neked végedKépKépKép
MENTHETETLENÜL ÉS VÉGÉRVÉNYESEN BEZEBRÁSODSZ HAMAROSAN!!!!!KépKépKépKépKép
És azt is mondták, hogy ti biztos nem tudtok megmenekülni ez előlKépKépKép

Mondtak ott neveket a kihirdetéskorKép, akik halasztást kaptak idénreKép de egy név sem volt ismerősKépKépKépKépTEHÁT KÖZÜLETEK LÁNYOK SENKI NEM KAPOTT HALASZTÁST, NINCS MESE, AKÁR TETSZIK AKÁR NEM, KÜLDIK A BABÁT!
És azt is mondták még, a mai ítélkezési napon nagyon könnyű dolguk volt, mert egytől egyig remek anyucinak és apucinakvaló személyeknek szavaztak babót!KépKépKép
(Wish, nagyon koncentráltam, és nem hallottam a halasztást kapottaknál a Te neved!KépKép)
A nagy koncentrálásnak köszönhetően viszont én fáradtan ébredtem, ismét étvágytalan vagyok, semmi nem finom, nem kívánom a gyümölcsöt, sem semmi mást, nem tudom mit ennék, tegnap este, mintha hányingerem lett volna, lehet hogy mégsem úszom meg ezt a hánykolódástKépKép
Fáradt vagyok és kedvetlen, legszívesebben bebújnék az egérlyukba!KépKép
Úgy látszik ezt teszik a hormonjaim velem!!!
Ja és egy db nadrágom van ami kényelmes(ezt 2 hete vettemKép

Kép

Kép
megann

Megann, nagyon édes vagy, remélem igazad lesz és mindent jól hallottál Kép. Feldobtad a napom így estére Kép.
Képzeljétek el a páromtól is megkérdeztem, hogy mikor fog megjönni és azt mondta hogy úgy kb 10 hónap múlva Kép. Olyan édi, nem?
Már minden passzol, ezek a fránya görcsök mehetnének pápá, meg jöhetne egy kis cicifájás és boldog lennék Kép
Pihizd ki magad, de ne az egérlyukba, hanem a jó puha ágyikóban. És tessék rendesen és változatosan enni, még ha nem is kívánsz semmit. Nekem is szokott ám olyan lenni, hogy a hasim éhes, de a szám nem Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Wish sajnálom Kép Kép
És egyetértek veled, én se hagynám annyiban a dolgot!
De igenis LESZ BABÁD!!!

Megann!
Örülök, hogy minden oké, nálatok! És hogy láthatlak majd a táblába Kép

Végre túl vagyunk a második, nagy vizsgálati hercehurcán, és a doki szerint minden oké! Kép
Ma volt uh. (18 hetes) de sajnos nincs képem, illetve van csak semmi se látszik rajta mert a babó rendesen bemozdult! Kép
Egyébként már most látom, hogy apucira hasonlít (lusta és szemtelen Kép), le se tagadhatja. Bementünk az Uh ra és képes lett volna végig aludni, de a doki felzargatta, mert miközben a kezeit kereste úgy feküdt, hogy nem lehetett látni, na erre felkelt pózolt egy párat, megmutatta mindenét, kivéve azt, hogy fiú e vagy lány. Ezekután készult volna a fotó, meg is volt a szuper póz, és amikor a doki rányomott, hogy oké, gyorsan fordult egyet babókám és kész, most nézhetek egy "vastag fehér csíkot" a fekete magzatvízben - gondolom ez az oldala.... Kép Kép
De a lényeg hogy most nagyon nyugis vagyok és happy. Kép
Képzeljétek, tegnap, már egész érezhetően, kopogott kifelé a kicsike Kép

Szorítok mindenkinek!!!

Pusz,
Drika
drika

MegannKép
micsoda alom! A profeta szoljon beloled. Ha iden mind megbabasodunk,,akkor nagy bulit csapunk - persze narancslevel es reszelt repaval ...Kép
Wish Kép nem jol hangzik ez a sok antibiotikum,,mellesleg tenyleg szetcseszi (bocs) a szervezetedet. + emberet is. Egyetek sok kaukazusi kefirt, vagy joghurt Plusszt, mert az erositi a belflorakat!! Nagyon fontos - kulonben a gyomrotok is szetmegy.
En a Te helyedben mast is kikerdeznek,,pl. mi lenne, ha a Torok Dokinak is irnal. tudom, o nem tud megvizsgalni az interneten keresztul, de az is egy orvosi velemeny. Tok jogos, hogy kivagy!
Nagyon megertelek. De egyet tudsz tenni, kerdezni sokat vagy a Te dokidtol vagy mastol, mert ha tenyleg bebizonyosodik tobb forrasbol, hogy muszaj a tovabbi antibiotikum, akkor konnyebb elfogadni. Drukkolok Kép Kép Kép
saci

Drika , milyen jo ilyen hireket hallani,,ez visz minket is tovabb...Gratulalok!!!!
Wish, Kép - meg elfelejtettem: lesz babad.
Igy vagy, ugy - de lesz!
...csak ennyi

saci
saci

Drika, de örülök neked. Olyan jó hogy írsz ilyen jóka. Gratulálok hozzá Kép. Én örülnék ha nekem végig nem mutatná meg hogy fiú vagy lány, mert nem annyira szeretném tudni, de majd ha ott leszek, biztos érdekel Kép. Tök jó, hogy mozog már.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Drika!

De jó hogy jöttél!
Szuper kis gyerkőc lesz belőle hidd el, kis komisz, már most borsot tör anyuci orra aláKépKépKépKép
Szóval apuciara hasonlítKépKépKép Nem lehet hogy ők ketten összedumáltak(a babó meg az apuci), hogy most ketten bosszantsanak???KépKépKépKép
Akár az én férjemet is írhattad volnaKépKépKép(Jellemzőben teljesen azonos a te pároddal)

Milyen kár hogy ilyen kis titokzatos, én nem mutatja meg hogy milye vanKépKép(kisfiú vagy kislány?
Mikor lesz a következő uh??Talán akkor közlékenyebb lesz a babádKépKépKép

Kép

Kép
megann

Jaj lányok, tuszkolom lefelé a rizsestejszínescsirkétKépKépKép
De hát mondanom se kell hogy mennyire kívánomKépKép
És ma még előírtam magamnak 2-3 kivit..., meg egy szeletke sütőtököt!
Tiszta gáz, ezt mind imádom egyébként!!!!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam, bár a dokimmal csak holnap délelött fogok tudni beszélni. Mikor hazaértünk felhívtuk a párom dokiját, hogy de most azzonal mondja meg mi a baci amit talált. Na kérem chlamydát talált Kép Szóval belátom, hogy nekem is be kell szedni az antibiotikumot, de azért nem vagyok boldogabb a dologtól.
És most azt is mondta, hogy ne együnk tejterméket, amíg szedjük. Ez aztán a diszóság. Mi lesz így a reggeli müzlivel és kakaóval? Meg kaptam hüvelykúpot is, meg még egy sima fertőtlenítő gyógyszert. És peresz no sex Kép
A múltkori gyógyszerek egy másik bacira voltak. Valmi enterococcusra. Ilyen a mi formánk. Nem tudom hol szedhettük össze ezeket a cuccokat Kép
Annyira reméltem, hogy sor kerülhet márciusban a lombikra, de lassan már annak is örülhetek, ha még a nyárba beleférünk.

Drika Kép
De jó, hogy láthattad a babát. És tök jó, hogy már érzed, hogy mozgolódik Kép kicsit most irígykedm rád is, jó? Kép

Megann Kép
Sajnálom, hogy rosszul vagy. Vígasztaljon, hogy én is, csak nekem nincs babám mellé.
Egyébként a hányinger ellen segít ha a csuklódat masszírozod. Ott van valami akupresszúrás pont. Nekem szokott segíteni, remélem nálad is beválik Kép

wish

Saci: Köszönöm Kép

Hajni! Remélem már nem sokat kell várod, hogy hasonló cipőben jár. Kép Egyébént én az elejétől kezdve tudni szeretnén a nemét, vagyis inkább azt mondom, hogy ha már meg tudják mondani miért nem. Kép De ilyenkor mikor uh-n vagyok eszembe se jut csak mindig azt a pillanatot várom amikor a doki kimondja minden rendben, minden a helyén Kép
Tényleg tuti hogy már mocorog, mert egészen más így. (valóságosabb az egész állapot)

Megann szia! Kép Kép
Hát...lehet, hogy ezek tényleg szövetkeztek, mert apuci tegnap nagyon motyogott neki valamit én kis naív meg azt hittem azért beszélget el vele, mert 10 perccel késte le a rugdosást Kép
Ezek a mai férjek....KépKép - ha tényleg ilyen a Te párod is jobb ha odafigyelsz, miket mond a pocaklakódnak Kép Kép Kép Kép Mátol én is ezt teszem. Kép

Elvileg 4 hét múlva kell vissza mennem, de szerintem a jövő hétvégére beiktatok egy 4D-et, hátha ott megmutatja...meg jó lenne már a családnak is mutogatni vmit.

Ami nem esik jól azt ne tuszkold lefelé, mert úgyse marad ott - tapasztalat. (egyébként nekem is volt vvagy 2-3 hét amikor husra nézni se bírtam)
Elhiszem, hogy imádod, és lehet, hogy holnap vagy utána, simmán megennéd, de ha nem megy hajd a csudába.

Pusz,
Drika
drika

Drika!

Renben, mostantól én is résen leszek, mármint összeszövetkezés ügyben!Kép
A páromra nagyon fogok figyelniKép, egyenlőre kézrátétellel kommunkikálnak(párom:" babachecking") névre keresztelete ezt a mozdulatát!
Aztán gyere mondd el ám, mit láttál a 4D-nKépKépKép

Gyorsan csináltam egy kőrözöttet(nyaminyaminyamiKép), mert vasárnap ugye elutazunk és ürítem a hűtőt,volt egy negyed kiló túrónk(mert ugye a túrós tésztához hozott a párom túrót, természetesen dupla annyit, mint amennyit kértem.....hmmm férfiből vanKépKépKép), úgyhogy el kellett használnom!!
Eddig még nem jött vissza semmilyen kajaKépKépszerencsére, remélem ennyivel(inger, émelygés) megúszomKépKép

Wish!
Tehát chlamydia!Kép
Ez tényleg nem jóKép
Viszont nagyon jó, hogy időben megtalálták!
Láttad a reklámokat ezügyben a TV-ben???
Én is chlamydia-gyanus voltam évekkel ezeelőtt, akkor mondta is a doki, hogy elég veszélyes lehet, petevezeték elzáródást, egyéb kismedencei gyulladást okozhat.
Mivel a reklámok erre a dologra hívják fel a figyelmet, minden ember elszaladt tesztelni az orvoshoz, aminek az lett az eredménye, hogy a TB elvette a támogatást róla, így aztán azóta mióta a szűrés kb 8000 ft-ba kerül, az orvosok pro és kontra vitáznak, hogy most tényleg ennyire veszélyes vagy nem!!!
Wish, jobb ebből gyorsan kigyógyulni, mert a baba is megfertőződik ezzel a vírussal!!!!!
Inkább csússzon a lombik, mint hogy beteg legyen a baba, ugye te is belátod hogy ez a helyes!!!!KépKép
Fel a fejjel, igenis lesz babádKépKépKépKép
(Én 3 hétig antibiotikumot szedtem erre egyébként)

És azton hogy hol szedtétek össze, ne törd a fejed, a lényeg a gyógyulás!!!!!KépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!
Sajnos az első inszem nem sikerült.Ma már voltam a dokinál is, kezdjük a stimut a következőhöz. És ami a legfontosabb: nincs világvége hangulatom!

Zituska!
Kijavítanál? 1. cn.

Puszi Nektek!
Bogi
bogi1975

Bogi, de kár. De örülök,hogy nem vagy teljesen összetröve. Így tovább. Bízni kell a sikerben ahogy Saci mondaná, és akkor siker is lesz Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hali!Kép

JázminKép, WishKép

Igen, ált. elég rövid szokott lenni a mensim. Talán ez most egy hajszállal rövidebb volt, viszont első nap reggel nagyon erős volt (na, délután már egyáltalán nem).

Megann!Kép

Majd figyuzd csak a táblát!!Kép

Hajni!Kép

Most már nagyon izgi, de ne izguld túl magad az sem jó!!
Nem jön meg, és kész!!Kép

Puszi, Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Bogi
KépKépKép

Már csak holnap javítalak, OK?
Örülök, hogy nincs világvége hangulatod!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Jaj de édi vagy!
Ki is gyönyörködtem magam!KépKépKép

Egyébként súgok, hogy Mea is 7+3-on van ma!
A babás topikba "költözött", ahol kiderítettük, hogy egyidősek vagyunk!
Ő utoljára 1-2 hete írt, akkor rendben volt, csak az orvos kiírta és otthon nincs net!De megígérte hogy bevezettetik, és akkor visszatér!Kép

Puszi!

Kép

Kép
megann

Zituska, de jó lenne ilyen egyszerűen felfogni. Most megnéztem a tavalyi naptáramat és négyszer jött meg a 29. nap, meg egyszer a 32. A többi vagy pontos volt, vagy korábbi. Szóval még van esélye a megjövésnek. Nem akar múlni a görcsöm sem. Szerintem holnap engem is lehet javítani Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Én csak olvasni szoktalak benneteket, általában ilyen későn, mert csak este van időm leülni a gép elé. Nekem már van két kislányom, ezért nem is zargattalak benneteket. Ne vegyétek tolakodásnak, hogy most mégis ide tolom a képem, de egy kérésem lenne Wishez. Olvastam, hogy ki tudod számolni a Jónás napokat (az angol nyelvű oldalt már megnéztem), és szeretnélek megkérni, hogy légyszíves ha nem gond számold ki kérlek nekem is. Már próbáltam írni a mail címedre, de lehet, hogy nem ment át. Az adataim: Sárospatak, 1972. november 12. 17 óra 37 perc. A lakhelyem: Budapest. Nagyon szépen köszönöm, ha segítesz.
Lányok!
Azt szeretném csak mondani, hogy bár nekem beavatkozások nélkül sikerült, de azért én is sokat vártam a lányaimra. És ismerek olyanokat, akiknek évekig kellett várni, de történtek csodák. Vagy aki azt hitte, hogy neki egyáltalán nem lehet, és aztán egyszercsak mégis lett. Láttam 41 éves nőt zokogni a boldogságtól, mert terhes lett, amikor mindig úgy tudta, hogy nem lehet babája. Tehát kitartás hölgyeim! Soha sem szabad feladni! Nagyon sok sikert kívánok mindannyiótoknak! (Elnézést, hogy kicsit hosszú voltam!)
Üdv: Éva
ciklon

Szia Éva!
Nem veszett el a leveled, csak nem volt még időm megcsinálni. Most még dolgozok, de ha befejeztem és lesz energiám, akkor megcsinálom. Ha nem akkor csak holnap.
Wish

wish

Jó reggelt lányok!

Bogi!
Sajnálom, de reménykedek én is a következő inszem bizti, hogy sikerül.

Megann!
Drága, ha tudsz, egyél jó sok fini gyümit, próbáld meg azt, hogy elmész egy boltba, és jól szétnézel, én akkor szoktam megkívánni a különböző kajcsikat. Remélem, nem jön ki rajtad a hányingeres korszak. Ja, és nagyon örülök, hogy végre a tábliban a neved.

Wish!
Én is csak azt szoktam mondani, hogy jobb, ha most derül ki valami, mint később. Hidd el, hamar elszáll az az egy-két hónap. Jövőre már azt se fogod tudni, hova kapj, mert az ikrek állandóan munkát adnak nekedKép

Zituska!
Jó, hogy jössz és csinálod a táblit.

Hajni!
Ne izgulj sokat, inkább majd én helyetted. Szorítok. Mikor akarsz tesztelni?

Pusz
Nina
nina79

Szia Wish!

én is csak azt tudom mondani, hogy örülj neki, hogy most derült ki, hogy mi a baj. Amikor az első lombik nem sikerült és azt mondta a doki, hogy 3 hónap múlva találkozunk, hát én azt hittem, hogy az soha nem jön el, teljesen kész voltam, egy örökkévalóságnak tűnt és most meg már itt is van, hidd el neked is gyorsan el fog szaladni, jön a tavasz, ez a legjobb idő a babásodásra. Most meg a hóban kirándulgassatok, hógolyó, hóember, szánkózás és minden egyébbel foglalkozzatok. Egyébként nekünk egyszer volt egy fertőzésünk és aztán kiderült, hogy a férjem meg volt fázva és antibotikumot szedett, de ugye ez minket nem zavart, meg különben is mindenki azt mondta, hogy páros izzadás a legjobb. AHA, hát nálunk ez egyáltalán nem jött be, szóval, saját bőrünkön megtapasztalhattuk, hogy antibiotikum mellett no sex. persze lehet, hogy másnál nem így van, de a doki egyből erre kérdezett rá.
Úgyhogy semmi kesergés, Előre az úton!!!

Virág
virág72

Szia Tmaci!

Hát nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid lettek. Mi egy nagyon megbízható régi családi orvostól kértünk infót és azt mondta, hogy nagyon jó kezekben vagyunk, lesz baba.
Ugyan nekem is vannak kérdéseim felé, de most én is eldöntöttem, hogy az első találkozóra mindenképpen az esti rendelésére megyünk, mert akkor több ideje van a betegekkel foglalkozni és mindent kikérdezek tőle. persze én ott rontottam el, hogy amikor kiderült, hogy mindkét petevezetőm el van záródva, akkor én az interneten minden létező anyagot elolvastam és úgy gondoltam, hogy teljesen fel vagyok készülve mindenre és ezáltal a reggeli vérvételek és ultrahangok alkalmával nem volt idő kérdezgetni, amit most meg fogok tenni. Nekem is volt olyan érzésem egyszer, hogy tovább állok, de aztán mégis meggondoltam magam, hiszen jó infókat kaptam róluk és most kezdjek mindent előről egy másik helyen? és ha az sem lesz jó? inkább úgy gondoltam, hogy kérdezek, kérdezek, kérdezek. aztán majd meglátjuk. igaz nálam már nagyon ketyeg az idő, de hát bízni kell.
Szóval mielőtt sarkon fordulnál, szerintem adj még egy esélyt, menjetek el és mindent kérdezzél meg, ami nem tiszta. írd össze előre a kérdéseidet (én is azt csináltam) és akkor biztos nem marad ki semmi és nem maradtok tudatlanok. Ő a szaki és nagyon sok sikerük van már nem gondolnám, hogy időhúzás menne. Mindenképpen írjál majd, izgulok érted, Kitartás és meg lesz az eredménye, csak ne legyél elkeseredve!!!!!
Nekünk sajnos most lesz egy nagyobb kiadásunk, de február közepén fogjuk folytatni. és igen ez lesz a második lombik.
Ja nem tudod, hogy miért nem működik ott a fórum?Virág
virág72

Sziasztok!

Keddre gondoltam a tesztet, de ma már tuti biztos hogy megjön, ugyanis leesett a hőm. Nagyon le, 36,7-ig. Szóval köszi az izgulást,de sajna nem jött be Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Keddre gondoltam a tesztet, de ma már tuti biztos hogy megjön, ugyanis leesett a hőm. Nagyon le, 36,7-ig. Szóval köszi az izgulást,de sajna nem jött be Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Bogi
Nagyon sajnálom! Kép Jó lett volna ha sikerül neked az inszem! Örülök, hogy nem vagy padlón, és hogy már lehet készülni a következőre!

Hajni
Ha tényleg megjön...... Kép De kár Kép

Anna
Veled mizujs???? Ugye értetek lehet még izgulni? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bogi
pedig annyira szorítottam Érted!!!

Hajni
nem túl jó jel tényleg a 36,7. Nálam ilyen kor másnap ....

Wish
szomorú, hogy megint hátráltatja valami nyüves baciféle a projectet, de remélhetőleg nem sokáig.

Zitus
ez a rövidke menzi normális?

Csajok!
kérdésem lenne Hozzátok.
Voltam az SZTK-s dokimnál, aki igaz megvárja a hormoneredményeket, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az átjárhatóságit tenné előtérbe. Ez a sorrend rendben van szerintetek (átjárhatósági-röntgenes, aztán hormon)? Ha belegondolok, addig nem akar hormongyógyszerezni, míg nem tudja átjárhatók-e a petevezetőim.... De máshol nem így olvastam a sorrendet. Mit tegyek, belemenjek? Ja, és kérek szépen infókat, hogyan művelik ezt a röntgenes vizsgálatot. Köszi. Kép

Sziasztok
Jázmin
djázmin

Sziasztok!
Köszönöm a vígasztalásokat. Tudom ám, hogy igaziból jó, hogy kiderült a chlamydia, mert ha az 5. sikertelen lombik után derül ki, az sokkal roszabb. Csak tudjátok, most teljesen olyan érzésem volt, mint amikor reménykedsz, hogy ebben a hónapban sikerült és mégis megjön. Már látszott a célegyenes, de kiderült, hogy ez csak a következő kanyar. Tudom azt is, hogy gyorsan eltelik majd az idő (pláne ennyi munka mellett), de azért most mégis nagyon távolinak tűnik bármi, ami nem a jövő héten van. Szóval igyekszem pozitívan gondolkodni, de azért eléggé ki vagyok most borulva.

wish

Wish, olyan jó látni, hogy képes vagy jó oldaláról felfogni a dolgokat. Én meg itt bőgök már egy fél órája, egy megfog jönni miatt Kép. Szerintem nem csak neked van későn ami nem jövő hét, mindannyian így vagyunk vele.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni Kép

Ne aggódj én is bőgtem (tegnap este, éjszaka, reggel zuhanyzás közben és munkába jövet).
Most próbálok a munkára koncentrálni és nyelem a gombócot a torkomban. Bizonygatom magamnak, hogy nem a világ vége jött el, csak még egy kicsit kell várni. Igykszem nagyon pozitívan gondolkodni. De ettől függetlenül nagyon nehéz.
Egyik oldalról egy és egy hármonegyed év után már egy-két hónap nem jelent sok plusz időt, másik oldaról viszont pont emiatt jelent sok plusz időt.
Persze jobbat nem tudok tenni, mint várni. Azt meg mégis csak jobb lenne vidáman, úgyhogy igyekszem megvígasztalódni Kép

wish

Jázmin
Szerintem én bevállalnám az átjárhatóságit. Minél több infó áll rendelkezésre, annál jobban lehet megítélni hogy is állunk a projecttel. Meg talán jó is, hoyg mehet a hormon viszgálat mellett a HSG, hiszen időt nyertek vele.

Tündi
Vendég

Tündi
Köszi a választ. Erre gondoltam én is, hogy így gyorsabban haladunk, viszont nagyon tartok a vizsgálattól. Szerettem volna megúszni! Hát ez az én formám...

Jázmin
djázmin

Wish, Kép Kép Nagyon sajnalom, hogy ez tortent,,de ezt azert jo lesz kikuralni, es tenyleg jobb, hogy most rajottek. Utana mar semmi sem allithat meg!!! A Chlamydia ra is antibiotikumot adtak? Mind a kettotoknek?
Ne legyel nagyon elkeseredve,,ossze fog jonni, csak egy kicsit tovabb tart majd!!!..es akkor mi van ?? 10 ev tavlatabol semmi sem lesz az a par honap Kép Kép Kép Kuldom a pozitiv sugarakat! ++++++++++++++++++++ ES nezz ki, sut a nap es szep a ho!
saci

Wish, ennek a chlamydianak volt vmi tunete? vagy csak gyanakodott ra a doki, elvegezte a vizsgalatot es kiderult, hogy ott "ul" ?
Kivancsi vagyok,,mert ez allitolag most sok sok part erint,,es nem tudom, hogy nekunk van-e ertelme pl. egy ilyen vizsgalatot kerni? ! Mit gondolsz?
saci

Saci,

Egy szűk belső udavarra néz az iroda, ahol most vagyok. Itt az se tudjuk tél van-e vagy nyárKép

A chlamydiának nem volt tünete, nem is nagyon van neki. A párom andrológus végez le lelkesen minden vizsgálatot a páromnál mióta megtalálta az első bacit és ezért derült ki. Egyébként nem nagyon veszi észre az ember ha van neki.
Az USÁban a fiataloknak havonta javasolják a cjlamydia szűrést ha sűrün váltogatják a partnerükrt. Itthon nem támogatja aTB, de a gyógyszertárban lehet kapni egy tesztet,amit megcsinálsz és elküldesz egy címre és onn 1-2 hét múlva megküldik az eredményt. Szerintem nem haszontalan, mert mi pl. 8 év óta együtt vagyunk és nem kalandoztunk másokkal, de mégis megkaptuk valahol Kép

A jó a rosszban. Ma reggel megfáztam és érzem, hogy légcsőhurutom lesz. Viszont nem kell elmennem dokihoz, mert tegnap kaptunk egy tonna antibiotikumot, ami remélhetőleg ezt is hamar elmulasztja Kép

wish

Mennyi elütés van az előző hozzászólásomban! Látszik, hogy szétszórt vagyok Kép

wish

Wish - nem baj ( az elutesek), en meg foleg nem szolhatok semmit az ekezeteimmel. De ez van. Kép
A gyogyszertarban igy kell kerni, hogy chlamidia - teszt? vagy mi a neve? Lehet, hogy megcsinalom en is.
kb. mennyibe kerul? koszi
saci
saci

Megann!Kép

Örülök, hogy tetszik!!!Kép
Akkor Meát is átrakom a babásba!Kép

Hajni!
KépKép Ne mááá...Kép

Jázmin!Kép

4 orvos szerint normális, így elhiszem mostmár én is!Kép
Egyébként tényleg rendben vagyok hormonilag, meg minden.
Azért tök furi, hogy a 4. cn-en vagyok, és már alig emlékszem a mensire!Kép

Estére rakom a táblit, okszi?

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita Kép
Nem semmi ez az 1 napos ciklus, nekem 4-5.

Saci Kép
Nem tudom, mennyibe kerül, de úgy kell kérni, hogy chlamydia teszt, az biztos.

Meghozták a padlólapokat Kép. Viszont nem tudom elérni a kivitelezőt, hogy akkor jönnek-e hétfőn Kép

wish

Jázmin!
Én is bevállalnám a Hsg-t, szerintem így logikusabb. Ha nem muszáj, miért tömnének hormonbogyókkal?
A Hsg-t ki lehet bírni, bár nem egy kellemes dolog. A babádért teszed, Érte meg az a 10 perc szenvedés igazán nem sok, nem? Én tényleg szenvedtem abban a 10 percben, mások meg azt mondják, alig éreztek valamit. Szerintem függ a fájdalom attól, mennyire vagy görcsös. Próbálj meg ellazulni, gondolom az mindenképp segít. Ami viszont jó a dologban, hogy 2-3 óra múlva már semmit nem érzel az egészből, max. vérzel még aznap egy picit.
A dokim nekem azt mondta, hogy a Hsg után megnő a teherbeesés esélye!Hajrá Jázmin!

Tündi!
Neked is köszi a drukkokat, remélem akkor több sikerrel járunk.
Most akkor én szorítok neked, a tevékeny napok után lassan jönnek az izgulósok!Remélem, a hormonkáidra hatott a gyógyszer!

Wish!
Nagyon sajnálom a chlamydiát, de meggyőződésem, hogy hamar legyőzitek ezt a csúny bacit!
Vígasztalásul: az unokatesóm felesége évekig nem esett teherbe, kipróbáltak már mindent, mire egy dokinak eszébe jutott a chlamydia-teszt. Naná, hogy kitenyésztették náluk! Antibiotikumok, szigorú diéta, meg minden. Miután bacimentesek lettek, két hónap múlva megfogant a babájuk, májusban fog megszületni.
Sírd ki magad még ma, aztán én tudom, hogy a mi Wishünk holnap már megint csak előre fog tekinteni!

Hajni!
Nagyon sajnálom, tudod, bizakodva csak előre nézünk!

Zita!
Tudod, régebben már beszéltük, hogy az én mensijeim is olyan rövidek szoktak lenni,meg elég kevéske is. Ebben a hónapban igazán intenzíven kipróbáltam, amit itt a lányok javasoltak: rengeteg ásványvíz, kefír, joghurt, hal, esténként egy deci vörösbor, reggel este hasizomgyakorlatok. Eredmény: 12mm-es mnyhártya, és most a mensim is már második napja igazán ígéretes.

Puszi.
Bogi
bogi1975

Bogi!Kép

ezeket a fortélyokat már én is bevetettem!Kép
A mnyh-m nekem is 10 mm körüli volt tőle, de én meg is szabadultam tőle 1-2 nap alatt!
Én most már nem izgatom magam rajta!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Virág!
Nagyon köszönöm amit írtál! Igen én is így gondolom most már(lehiggadtam, aludtam egy párat Kép ), nem szeretnék másik helyre menni. Megbeszélek vele majd mindent, csak egy kicsit rámenősebb leszek KépÉn is csak jót hallottam, olvastam és persze a környezet és mindenki nagyon kedves, még ő is az szokott lenni KépKöszönöm a biztatásod, ez is csak az elhatározásomban erősít Kép
Nem tudom mi lehet a fórummal egyik pillanatról a másikra eltünt,talán nem voltunk ott ennyire aktívak?

Bogi,
Nagyon sajnálom, de nagyon jól állsz hozzá és ez biztos segít majd, a következő sikerülni fog! Nekünk is lesz babánk, punktum Kép
Puszi, Tmaci
tündérmaci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?