BEZE: GRATULÁLOK NEKTEK ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK! MIELŐBBI HAZATÉRÉST A KÓRHÁZBÓL!
Kiki: Hát nem semmi ez a várakozás. Nem értem miért kell ennyit várni. Megáll az eszem. Tényleg nagyon rendes férjed van. És nemtudom miért de valahogy az emberek úgy gondolják, hogy a pasikat nem viseli meg annyira a sikertelenség. Az én férjem például nem szokta kimutatni és mondani sem szokta hogy mit érez. Egyszerűen tudomásul veszi és kész. Én a múltkor amikor nem sikerült eljutni a vérvételre, és emiatt csúsztunk egy hónapot szóval én annyira kikészültam, hogy nem bírtam abbahagyni a sírást. Ráadásul épp akkoriban született meg a barátnőmék babája is, aminek nagyon örültem persze, de valahogy kibuktam. Rajta pedig nem látszott semmi. És nyugodtan gyere és írd le amit érzel. Annyira szépeket szoktál írni. És igenis kell az is hogy elmondjuk a bánatunkat és erőt adjunk egymásnak túljutni a nehéz időszakokon.
A mikulásnak írt levél itt marad az ablakban, csak a Miki válaszol a kéréseire, illetve ír egy pár sor üzenetet. Olyan jó, mert már eltudja olvasni és teljesen komolyan veszi, hogy azt a Télapó írta. Olyan aranyos.
kissedi: hát tegnap tényleg nagyon hideg volt. a füled jobb már?
Csajok én nemtudok mit kitalálni a férjemnek karácsonyra. Egyszerűen hiába töröm a fejem..... és nem segít, mert kérdezgettem, hogy mit szeretne, de nem mondja.
Mi olyan ajándékot kérünk, amit senki sem tud megadni nekünk .....
Ma voltam már dolgozni, de olyan nehéz volt visszarázódni. Még 2 hét és téli szünet!