Kocce csajok kocce kocce
Szoval max 5percet varhattam es mar en is kerultem sorra

az uhu utan meg vartam 10percet a konzultecioig

aztan Jottek a nagy dolgok....nincs semmi fele bajom se AIDS se hepatitic semmi csak az a franya clamidia annak is 2fajtaja de azt mondtak nem olyan rossz

kaptam arra 4szem valamit amit egyszerre kell bevennem es annyi

A neten meg ugy olvastam 2hetes kezeles

Most akkor nem ertem

Paromnak meg nem adtak gyohgyot merthogy o meg nme volt itt az uj helyen igy nem adhatnak neki gyogyot

Remelem ez nem lesz igy baj ha csak en szedem

de ez az egyszeri beszedes es annyi erdekes
FSH 9 (<10)
LH 3 (<3)
PRL 17 (<20)
TSH 1 (0.5-5)
Szal minden jo volt el sem akartam hinni

Ez a doki nem is erti miert vgyok nala

mert hogy semmi jel nem mutat arra,hogy baj lenne

Nem is akart tobb vervetelt de azert mondtam neki engem megnyugtatna ha lenne a 21.napi

azt mondta ok persze termeszetesen

Szal jovo heten megyek szerda,csut vgy penteken

(persze az nem esik a 21.napra de nekem ugye 25naposak a ciklusok
Aztan azt mondta az atjarhatosagit ngyon szeretne megcsinalni

mondtam neki,hogy az marhara fajt a multkor

azt mondta hogy szeretne o latni mi is van nalam nem pedig mas dokira hagyatkozni

es azt is mondta ha faj akkor majd abbahagyjuk .....bar szerinte ha jol csinaljak es nincs bajod se nem fajhat...fajni akkor szokott ha baj van elzarodas ilyesmi

Hat meggyozott mit ne mondjak ugyhogy megyek hozza a kov ciklus 8.cn-jen az atjarhatosagi miatt is

Azt mondta ha elvgyok zarodva nincs mese lombik

Na meg a sperma vizsgalatra is kivancsi lenne

Ugyhogy apjukkal kell beszelnem

Mert engem kuld,hogy ugye menjek dokihoz....en minden ala alavetem magam es a atjarhatosagi mar masodszor

szerintem ennyit o is megtehet

egy sima sperma es vervetel

Lehet nala van a baj

En meg itt orlom magam miatta

Mert az egy dolog,hogy a spermaszama jo volt de bacitenyesztese nem emlekeznek,hogy lett volna
Az izzadasra azt mondta lehet elkene mennem masik dokihoz vele mert jelezhet valamilyen szervi bajt de semmi koze a nogyogyaszathoz

vgy esetleg meg lelki okai lehetnek es ajanlotta,hogy menjek el pszihodokihoz

Na nem olyan pszihodoki de szerinte lelki okai is lehetnek ennek sot a nem babasodasnak is

Hat az tuti,hogy gorcsolok rendesen...szal adnanak nekem altatot meg nyugtatot,hogy kisse lenyugodjak mert szerinte ez is lehet a hatterben

Persze itt nem arra kell gondolni,hogy benyugtatoznak

egybol mondtam neki,hogy ugy hallottam a nyugtato pl felviszi a prolactint

azt mondta nekik vannak ngyon jo gyogyszereik amik nem boritjak fel a hormonhaztartasodat

cool
Hat mit is mondott meg

Asszem ennyi....szal
Nov.7. 21.cn napi vervetel
Nov.21 kov. ciklus 8cn. atjarhatosagi
Apat meg megprobalom elcipelni mikor hazajott mondjuk ugy Nov 10-en egy teljes vervetel es sperma csekk
Pendi
Apa nem fogja latni a jelmezem csak foton mer o nincs itt meg jovohet vegeig
Csucsu
Mondj mar nekem meg valamit errol a clamidiarol mert osszevissza irnak a neten nem is volt idom keresni es megint mennem kell el...ha van valami jo kis cikked berakod ide?

Kocce...neked is volt?

Azt tudom,hogy sok nonek van