A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilvi Kép
Igen jól van már hál istennek. Ez a két nap otthonlét jót tett neki. Kép

Matchi
Most olvasom, hogy ma voltál vérvételen és 3 hét múlva lesz eredmény???
Ezt nem igazásn értem. Mit ülnek rajta annyit. Nem aznapra van meg az eredmény, hogy sikerült-e vagy nem az inszem?
Vagy ez másféle vizsgálat?

Kép

Kép
pkagi

Mohácska, Plussz, Vkagi, és Wish,

köszi szépen az infókat, a megadott honlap tényszerűsége lesz a legjobb aszt hiszem, így nem rontjuk el a kedvét mindenféle szubjektív élményekkel, mert ahogy írtátok is: mindenki másképp reagál dolgokra..

Szép napot nektek,
Cicmac
cicmac

azt hiszem akart lenni Kép
cicmac

Ági,
Nem 3 hét, hanem 3 óra után lesz eredmény.
Neked viszont nem szerdán lesz az inszem, hanem csütörtökön? Nekem a múltkor a szuri utáni 2. nap csinálták. Az nagyon jó, hogy lehet, hogy 3 érett tüsződ lesz végül.

Matchi
matchi

Matchi Kép

Akkor írj hogy mi lett az eredmény. Nagyon drukkolok. Kép
Mikor voltál ma vérvételen? Én 9-re mentem.

Szerintem a doki azért döntött a csütörtök mellett, hogy hátha. Kép Gondolom legalábbis én. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági,
Reggel 7-re mentem, 1/2 8-kor már végeztem.
Majd holnap megírom az eredményt.
matchi

Orsi!

Nem tudom mi a nevük a bogyóknak, mert a helyszínen megkaptuk kis műanyag fiolákba kimérve. Egyenlőre nem kértem semmiyen specálisat a fogamzás elősegítése érdekében, először kiváncsi vagyok mindkettőnk hagyományos orvosi eredményére is.

Reni
Vanoreni

Pirus!
PCO ügyben tudnám neked ajánlani az inszemes topicot. Ott Nóri és Kisegér is ezzel a problémával küzd és mindketten nagyon tapasztaltak sajnos a kérdésben.

Bogi
bogi1975

BogiKép Köszi, mindjárt megyek is...

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Lányok el vagytok tűnve. Kép Kép

Wish veled mi újság?

Noémi hol vagy???? Kép Úgy izgulok érted! Kép

Matchi, ha erre jársz írd meg az újságot, már elmúlt 15 óra és nagyon kíváncsi vagyok. Kép

Vanoreni.
Írtál erről a diagnosztikáról. Ezt Pesten csináltattátok? Hol? Mennyi időt vesz igénybe? Mennyibe kerül?

Barbi. Kép
Szerintem ettől a sok hormontól lehet ám hízni. Nekem a pajzsmirigy miatt 13 kg jött fel, ami most lemenne már, de most kapom a többi hormont úgyhogy stagnálok. Majd a terhesség után. Kép
Mindent a cél érdekében.Kép

Tündi Kép
Kihasználtátok a Jónás napokat? Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Egész nap meló hegyek Kép.
Ma kellett volna megjönnie és sehol semmi Kép Tiszta ideg vagyok. Elkezdhetnénk a lombikot, erre késik a mensim. Ez az én formám...
A párom szerint ne idegeskedjek pár nap már igazán nem számít. Ez tök igaz, de azért én már nagyon kezdeném Kép Rég vártam ennyire, hogy megjöjjön Kép
Küldjetek mensihozókat légyszi...
Azt se bánom ha egész éjjel nem alszom a görcsöktől, csak vághassunk már bele Kép

Reni!
Engem is érdekel hol voltál homeos kivizsgáláson!

Pusza mindekinek:
Wish

wish

Sziasztok!

Kérem a táblagyártót, azt hiszem Zituska Te csinálod még, hogy vegyél ki ideiglesen a névsorból!
Most szeretnénk szüneteltetni a témát, hogy nyáron nagy erőkkel újra belevessük magunkat!
Köszi: Bella
bellazy

Sziasztok!
Ági
egy óriási gratula!!!!!!!!!!!!!

Én ma kaptam meg a repesztőszurit 3db 19mm tüszőm van a méhnyálkahártyám 8mm és szerdán lesz az inszemináció.Nagyon reménykedek benne,bár tudom az elsőnek nem sok esélye van ,de hátha...

Noémi!!??
Mi van veled????????

Viki
Vendég

Viki Kép
Nekem gratulálsz? Nálad nagyon baba"illatú" a dolog. 3 db 19 mm-s tüsző? Na ez nem semmi. Én csütörtökön megyek, szerintem ad még a doki egy napot rá, hátha a másik kettő is megérik. Majd meglátjuk. Kép

Wish Kép
Nyugi. Kép Ne idegeskedj, mert lehet, hogy ezért nem jön meg. Nyugalom. Kép
Olyan jó, hogy készültök már a lombikra. Írj le mindent, hogy pontosan mi történik. Szorítok neked! Kép Kép Kép

Noémi Kép
Holnap van a napja. Jelentkezz, hogy mi van. Kép Ne bújj el. Kép

Matchi Kép
Az oldalamon már egy lyuk tátong, annyira kíváncsi vagyok, hogy mi van. Kép Kép Kép Kép Kép
Jelentkezz.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Csajok!Kép

Nem nagyon volt időm jönni, de gyors dobok egy táblát!

Pirus!Kép

Üdvözöllek itt!Kép
Nagyon drukkolok NekedKép, mert olvastalak a klinikás topikban is - ugyanis van egy nagyon kedves közös ismerősünk (TerikaKép) - így sajnos a missed ab.-odról is tudokKép
A ciklusnap az azt jelenti, hogy a mensi első napjától számolva hanyadik napon vagy most!Kép

Viki!Kép

Ezek jóóóóó hírek!Kép
Nagyon szorítok!!!Kép

Ági!Kép

Neked is megadrukkkkk....Kép

Wish!Kép

Nem lehet meglepi baba???!Kép
De jó lenne....Kép

Bella!Kép

Azért ne tűnj el!!
Nagyon drukkolok, hogy eredményes legyen a pihi!Kép

Képzeljétek, ma megszületett a párom öccsének a kislánya!KépKépKép
Nagyon örülünk neki!!!!Kép

Mi kihasználtuk az aktuális napokat és a Jónás napokat is - mert hogy egy időre esettKép
De azért túl nagy reményeket nem fűzök hozzá...

Na pusza!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Matchi hol vagy?????????????????

Kép

Kép
pkagi

Noémi neked hány órára lesz meg az eredmény???

Kép

Kép
pkagi

sziasztok LányokKép

Tegnap voltam dokinál, megvizsgált meg csinált hasi uh-t és látta a 18mm-s petezsákomat.Jövő héten megyek hüvelyi uh-ra, ott már remélem látni fogjuk a babót isKép

Üdv
Évi
evike1975

Hello!

Noémi várjuk az eredménytKép

ZitaKép
Gratula a párod öccsének a babához!!!
Mi ez a negatív hozzáállás, hogy nem sok reményt fűzöl ehhez a hónaphoz, amikor most aztán minden egybe esett, Jónás napok + aktuálisakKépMeglátod sikerülni fog, lehet, hogy pont most!!! Akkor viszont Jónás legyen a baba neveKép

Üdv
Évi
evike1975

Hello!

Noémi várjuk az eredményt

Zita
Gratula a párod öccsének a babához!!!
Mi ez a negatív hozzáállás, hogy nem sok reményt fűzöl ehhez a hónaphoz, amikor most aztán minden egybe esett, Jónás napok + aktuálisakMeglátod sikerülni fog, lehet, hogy pont most!!! Akkor viszont Jónás legyen a baba neve

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak ma még nem jártam erre.
Sajnos ahogy várható is volt, ebben a hónapban nem sikerült az inszemináció. Mivel az átjárható oldalon nem volt érett tüszőm, ez sajnos nem meglepő.
Ez van. Azért köszönöm mindenkinek a bíztatást, átviszem magammal a következő hónapra.

Wish,
Szerintem se izgulj a menzi miatt, biztos csak 1-2 napot fog késni. A baba gondolat nekem is megfordult a fejembe, talán érdemes lenne pár nap múlva tesztelned, ha nem jön meg. Ha mégis lombik, írd majd meg légyszi, hogy mi a menete.

Viki, Ági,
Megy a drukk az inszemekhez!

Noémi,
Van már eredményed?

Matchi
matchi

Matchi Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy most nem sikerült, de ahogy te is mondtad egy inszemináció kipipálva. Hátha következő hónapban jó oldalon lesz a tüsző. Kép

Noémi, Noémi te is jeletkezz. Kép

Kép

Kép
pkagi

Lányok.
Tegnap kaptam tüszőrepesztő szurit. Elképzelhető, hogy emiatt kicsit fáradtabb vagyok és egy kicsit rosszul is érzem magam?

Kép

Kép
pkagi

Ági, Wish!

A vizsálat Pesten volt a Medic Poliklinikán, a Városház utcában. Kb. 1-1,5 óráig tart (attól függ mennyi problémát találnak). Az ára kicsit húzós.. nekem 23e Ft-ot kellett fizetnem, de adták a szükséges homeos bogyókat is. Ha jól tudom, akkor az ára függ attól, hogy mennyi bogyót adnak.
Ha valakit érdekel, szívesen megírom a pontos címet is.

Reni
Vanoreni

Szia Reni!

engem érdekelne a pontos cím, esetleg telefonszám.
Köszönöm! :-))))))))
plussz

Sziasztok!

ZitusKép, köszi, hogy beírtál a táblába. Ma vagyok a 14. napon. Ismered Terikát személyesen? De jó! Úgy örülök, hogy Nekik sikerült!
Én is drukkolok Neked és persze mindenkinek!

Sikerült sorstársakra lelnem az inszemes topikban. Tegnap óta nagyon lehangolt vagyokKép félek az újabb sikertelen próbálkozásoktól. A lányok a másik topikban ajánlották, hogy már most keressem fel a Kaáli-intézetet. Jár valaki közületek oda?

Évi, szuper, hogy már láttátok is a petezsákot!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Plussz!
Medic-Poliklinika
1052 Budapest, Városház u. 14. I./3.
Tel.: 266-6050
Tel/fax: 317-6253
Dr. Kecskés Gabriella

Reni
Vanoreni

Sziasztok!

Zitus Köszi, hogy felvettél a táblába.

Szerintetek így, hogy már 2. hónapja szedem a hó elején a napi 1 Clostyt 5 napig, így érdemes a hőmérsékletet mérni. Én mérem, és míg régen a 17. napon ment fel a hőm, addig mióta szedem a Clostyt a 14. napon ment fel. Így volt ez ebben a hónapban is. Szerintetek azért érdemes akciózni, hiszen még csak a 14. napon vagyunk.?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Szerintem érdemes, mert ha a hőd kb. fél fokot emelkedik az jelzi a tüszőrepedést. Minél közelebb van a közösülés időpontja a tüszőrepedéshez, annál nagyobb a teherbe esés valószínűsége:
Tüszőrepedés előtt:
3 nappal: 0%
2 nappal: 11%
1 nappal: 15%
Tüszőrepedés napján: 20%
Tüszőrepedés után:
1 nappal: 26%
2 nappal: 15%
3 nappal: 9%
4 nappal: 5%
5 nappal: 0%
Remélem segítettem valamennyit.
szilvi26

NOÉMI HOL VAGY?????????????????

Kép

Kép
pkagi

Szilvi Persze segítettél, akkor ezek szerint ma is mindent bele...

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Megjött Kép Este megyünk Dévaihoz. Kicsit izgulok, de leginkább ideges vagyok a melóm miatt Kép. Nagyon összejött hirtelen minden és kettő kéne belőlem, hogy mindent meg tudjak csinálni. (függetelenül a lombiktól). És még a hasam is görcsöl Kép.
De nem baj, végül is a lényeg, hogy ma szerintem nagyon nagy lépést teszünk előre Kép

Noémi???

Ági Kép
Jobban vagy?

Reni Kép
Köszi az infókat. Lejet, hogy mi is elmegyünk.

Wish

wish

WishKép
Na mondhatom azt hogy végre megjött? Kép
Mostmár szinte a célegyenesben vagytok. Írd meg mit mondott a doki.
Én még nem nagyon vagyok jobban, de azért annyira nem borzasztó, hogy ne lehessen kibírni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi történt veled valami, hogy nem írsz?
2 napja nem jelentkezel. Kép
Lehet, hogy szabin vagy?
És akkor mi csak jövőhét szerdán hallunk felőled?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok
En uj vagyok meg itt, nemreg talaltam ratok. Hasonlo cipoben jarok mint ti. Volt egy vesztesem a 6 hetben, es most a kotelezo szunet utan ismet probalkozunka ferjemmel. Nagyon remenykedem -mint mindig azelott- hogy most osszejott. 2-3 nap mulva kellene megjonni a menzimnek. Szerintetek ha terhes volnak akkor mar ki kellett volna mutatni a tesztnek amit s ciklus 26.napjan csinaltam? Tudom lehet hogy hulyen hangzik es nem kellene remenykedni, de en ennek ellenere remenykedem. Miert van az,hogy valakinek a teszt hamarabb kimutatja a terhesseget es valakinek kesobb?
mili

Ez attól is függ Mili, hogy neked mikor volt peteérésed és a megtermékenyülés mikor történt. Én úgy tudom, hogy a teszt 10 napos terhességnél mutat csak valamit és azt sem mindig 100 %-an.
Nézd meg a ciklusaidat, hogy hány naposak és rá mondjuk 2 napra tesztelj. Szerintem a 26. nap korai egy kicsit. Itt a kismamáknak 35. nap környékén mutatott pozitívat a teszt.
Itt sokaknak azért van előbb eredmény, mert vért vesznek. A vérből hamarabb ki lehet mutatni a terhességet, mint a vizeletből. Mi itt meddőségi problémákkal küzdünk ezért nézik az orvosok vérből. Kép
Ha van valami írd meg. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szia Pkagi

Koszi a valaszt. En is voltam dokinal nekem csak annyit mondott hogy a tuszom 22-es ez volt februar 24-en es febr. 28-an mar nem latta. Akcio volt elotte utana,kozben...ezert remenykedem.
De amugy ha most nem jon ossze akkor marcius vegen engem is var az inszem. Ha jol vagyok ertesulve akkor neked holnap utan csinaljak.Majd irj hogy mi volt hogy volt. Ja elfelejtettem nekem elotte olyan vizsgalatot csinaltak hogy kultivacio. Tegnap meglett az eredmeny /minden ok.Neked is csinaltak ilyet?
mili

Ez miből áll ez a vizsgálat amit írtál?

Jól tudod csütörtökön megyek inszemre. Majd megírom mi volt. Kép
Egy kicsit kihalt most ez a topik, pedig mindig olyan pörgős volt. Úgy tűnik mindenkire rászakadt a munka. Kép
Ti mióta próbálkoztok?
A pajzsmirigyedet nézték már, mert vetélés után azt is szokták?

Kép

Kép
pkagi

Igen neked gratuláltam mert te is nagyon jó úton haladsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zitus!
Köszi hogy szorítasz rámfér ,mert nagyon izgulok.
Sajnos olvastam valahol,hogy az első inszemnek nem sok esélye van 15-20%,de én akkor is nagyon bízok benne.
Remélem beválik nálatok a Jónás módszer!!!!!!!!

Holnap szorítsatok!!!!!!!!!!!

Vendég

Sziasztok

Eloszor is Evinek gratula, és egyben szeretném ha megírnad hogy milyen tuneteket eszleltel magadon még a /leendo/ menzi elott.Erdekelne mert en is produkalok ezt azt, de nem tudom hogy csak bekepzelem-e mert mar nagyon akarnam,hogy igaz legyen.

Pkagi!

Hát ez jo kérdés. Ti annyi mindent irtok,hogy mit miért. Nekem nem mondott semmit a doki, csak annyit,hogy ez nélkul a vizsgálat nélkul/kultiváció/ nem csinálja meg az inszemet,mert nem szeretné ha valami fertozodés bekerulne a méhembe. Kb 3-4 percig tartott, olyan hosszú pálcikákat rakott belém mint mikor torletet vesznek.
Pajzsmirigyre nem vizsgáltak. Sot egyáltalán semmire sem vizsgáltak vetélés után. Csak duphastolt adtak. De most már nem szedem. Mi olyan 8 honapot probálkoztunk mire osszejott /spontán/.Nem akartam elhinni, mert pont azelott mentunka férjemmel kivizsgálásra és neki nem volt jo a spermaképje, és csak úgy szeretkeztunk hogy most még úgy sem johet oszze és pont akkor jott oszze. Nem tartott sokáig az orom mert a 6. hétben elvesztettem. /azota szedett tablettat és most már benne van a normában/
Mi 4 honapot vártunk /nagyon-nagyon/ hosszú ido annak a számára aki már nagyon-nagyon akar, és most probalkozunk ujra még egyszer az inszem elott.
En csak legjobban attol tartok,hogy majd mit mondok munkában,nagyon rossz elkéretszkedni állandoan noi dokihoz. En nem tudom ti hogyan oldjátok ezt meg? Tudom lehet szabit is csak abbol nincs valami sok, és nekem csak férfi munkatársaim vannak és nem akarok ilyen dolgokat az orrukra kotni.

Vikimi!
Még nem ismerjuk egymást de én is szorítok, nem egynek sikerult már elsore.
mili

Viki!
Nagyon szorítok Neked én is holnapra!Miért ne sikerülhetne elsőre?

Mili!
Nagyon megértem a munkahelyi problémád. A HSG, valamint az eddigi két inszem alkalmával nekem is hazudoznom kellett azzal kapcsolatban, hogy miért nem megyek dolgozni. Én zömében nőkkel dolgozom, de hidd el, az sem jó. Eszeveszetten kíváncsiak és állandóan kombinálnak.

Nina!
Mi van veled? Rég jártál erre! Szeded azt a G betűs gyógyszert?

Noémi!
Várunk nagyon!

Zita!
Te a szurikkal hogy állsz?
Jól megy az étterem?

Bogi

Bogi
bogi1975

Mili. Kép

Én ahova járok, ott meg tudom oldani általában, hogy reggel 7-re megyek és mivl nekem 9-kor kezdődik a munkaidőm, lazán beérek. Kép
Szerintem találj ki valamit, hogy biztosan meg tud oldani a dokit. Nekem pajzsmirigyproblémám van, úgyhogy ezt megmondtam bennt és hozzáfűztem, hogy emiatt nekem mostanában sűrűn kell majd dokihoz járnom. Így nincs probléma.

Valószínűleg valamilyen bakterológiai vizsgálatot csinálhatott nálad a doki. A férjednek is megvolt a sperma bakterologiája.
Egyébként az inszem előtt csinálnak még AIDS és HEPATITIS tesztet is mindkét félnél. Szerintem ez valamiféle előírás.
Én tudom, hogy milyen hosszú várni tétlenül. Nekünk a pajzsmirigyem miatt volt 10 hónap szünet sajnos.

VikiKép
Nagyon szurkolok ám én is neked. Sok-sok drukkot küldök neked holnapra. Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Viki Kép

Nem csak az első inszemnél, de a többinél is 15-20 % az esély, viszont nagy előnye, hogy a célig már nem kell eljutniuk,hanem felsegítik őket. Kép
Egyébként abba gondolj bele, hogy a spontánra még ennyi esély sincs és mennyi a problémamentes boldog kismama. Itt már nagyon sok embernek sikerült az inszemje, úgyhogy kérnék pozitív hozzáállást. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Köszi a biztató szavakat!!!!!!!
Vendég

sziasztok lanyok,,vegre lehet irni - napokig meghallt a babanet.
alig gyozom visszaolvasni - remelem mindenki jol van
Kép

saci
saci

Piros , engem is allitolag a PCO miatt mutottek meg,,aztan azota 2 doki is azt mondja, hogy szerintuk nincs (es nem is volt???) pco-m. De nekem vmi gyanus,,mert kb az elmult evben 3 szor olyan fajdaslmaim voltak,,mint aki szul,,,pedig sosem faj a hasam,, ha megvan. Laparoszkopias mutettel lehet ezeket az osszenoveseket eluzni. Nem egy kellemes mutet, viszont nem vagjak a hasat, "csak" a koldokon, huvelybe vezetnek be egy vekony vmit.

Agi, holnap lesz az inszem? drukkolok!

Wish, azota mi a helyzet, hogy megjott??

Lanyok,szerintem a Tundi, Noemi, Hajni,,stb azert nem ir,,mert nem tud. Nektek vmi csoda folytan sikerulhetett, mert a babanet napokig kiirta, hogy nem mukodik! Remeljuk, hogy ma jonnek!
saci

Meghalt? Akkor lehet, hogy ezért volt itt gyér a forgalom. Kép
Nálam működött. Kép
Hát ha ez így van, akkor Noémi hátha jelentkezik, hogy mi van?! Kép Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági megy a drukk neked holnapra!!!
Érdekes, engem is minden alkalommal beengedet a b.net.
Már alig várom, 17-én megyünk először a BMC-be.
Kíváncsi vagyok mit mondanak, gondolom első alkalommal csak beszélgetés lesz ugye? Vizsgálatra nem kell készülnöm?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Ha van valami leleted azt vidd el feltétlenül.
Ha csináltattatok a férjednek spermavizsgálatot, annak is az eredményeit vidd.
Én mondjuk nem a BMC-be járok, de nekem első alkalommal csinált egy rákszűrést és egy vizsgálatot is a doki.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok

Hát csajok ez ma nagyon le van ragadva, de azért probalom elkuldeni hátha...
Mégegyszer megpróbálom /legalább már nem írja ki hogy karbantartás miatt/
mili

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?