A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok:!
Hát én is itt vagyok.

Zituska!
Kérlek akkor írj be engem is: 2004 jan, 5cn, rendszeres 28-29, 26 év, marc 1. inszem lesz.
Koszi

Tundi!
Nagyon sajnálom. Teljes mértékben átérzem azt amit most érzel. En is nagyon reménykedtem és mégis... De fel a fejjel a kovetkezo ciklus a milyénk lesz - meglátod Kép
Még azért megjegyezném, hogy olyan utemben kell haladni ami mindkettotoknek jo. De! Az én esetembol kiindulva, jo dolog volt hogy a férjemet rászedtem hogy menjunk el kb 7 honap után, mert nem volt rendben a spermaképje és kapot gyogyikat most már jo neki. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez egy relatívan egyszeru vizsgálat amivel kizárnátok hogy nála van a galiba /még mielott te belekeveredsz a vizsgálatok sorozatába/

Saci!
Tényleg jo hogy végre sut a nap, nekem is jobb kedvem lett tole. Optimizmussal tolti el az embert. Amúgy drukkolok és bizakodom veled hogy minden jol sikeruljon!

Agi!
Mi a helyzi? Hogy érzed magad? Gondolom még otthon pihengetsz...

En megkaptam a szabit amit kértem, úgyhogy sínen vagyunk 24-e felé. Csajok! Van valamelyikteknek tapasztalata olyan vitamintkészítménnyel hogy Calibrum baby plan?
mili

TábliKép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Lányok!Kép

Teljesen megértelek benneteket, hogy így utólag úgy érzitek, hogy milyen jó, hogy időben meg volt a vizsgálat!
De ne feledjétek, amin most mi - a párjainkkal! - át megyünk, nagyon nehéz lelkileg! És NEKIK is idő kell ahhoz, hogy felkészüljenkek teljesen lelkileg a feladatra! Ha a párotok még nincs felkészülve, ne erőltessétek a dolgot, mert könnyen a házasságotok rovására mehet a dolog, és ugye nem ez a cél!
Nagyon nehéz megtalálni a helyes utat, de ne csak magatokra figyeljetek, hanem RÁ is, mert - bár ők nagyon keménynek látszanak - borzasztó vihar dúl a lelkükben! (Ez tapasztalat)
Szerintem elsősorban a kapcsolatunk ápolása és harmóniája a fontos, és ha ez megvan, akkor jöhet a baba. Mert fordítva komoly bajok lehetnek, és ugyebár a gyermekünknek apucit is szeretnénk és boldog családot!
Ez, amit leírtam, nem törvényszerű, de nagy igazságok vannak benne, gondoljátok át!
Remélem senkit nem bántottam meg!!Kép Ezek abszolút az ÉN érzéseim, és mint írtam, hónapok tapasztalata!

Puszi!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Zita
Egyetértek Veled, erőltetni nem szabad a dolgokat, mert annak nem lesz jó vége. Mind a kettő félnek ugyanúgy akarnia kell. Nálunk mikor megkérdeztem, hogy elmenne-e dokihoz, egyből rávágta, hogy igen. Persze utána egy kicsit maga alatt volt, de ő is örül, hogy a végére jártunk a dolgoknak. Biztos, hogy nagyon harmónikus kapcsolat kell, hogy a nehéz időszakokat is átvészeljük. Nekünk eddig sikerült.Kép
szilvi26

Wish, Saci, Mili
Nem engem kell meggyőzni az andrológiáról, mert én tudom, hoyg ez nem egy macerás vizsgálat. De mit csináljak, ha a párom még időt akar adni? Nem vihetem erőszakkal a dokihoz, meg nem is akarom.
Zitus fogalmazta meg fantasztikusan jól a dolgot, úgy kell csinálni hogy mindkettőnknek jó legyen. Nekem ez most rosszul esik hogy a párom még nem akarja a vizsgálatot, de bele kell törődnöm, hisz valóban mostantól voltunk esélyesek. Még akkor is így van, ha esetleg nála gond van és a fejemet verném a falba 3-4 hónap múlva. Csakhogy akkor nem én fogom a fejemet verni hanem a párom. Ez van, pihenni kell most. Csak más az hogy agyban ezt elhatározom, meg más az amit érzek, és ezt nem tudom kikapcsolni Kép

Tündi
Vendég

Igy van csajok ahogy írjátok. Eroltetni semmit nem szabad foleg a kapcsolat rovására nem. Szerintem azért a nonek kell felvetni a témát. Legalább is nálunk ugy volt, hogy én szobahoztam hogy én szeretnék menni és szeretném ha o is jonne. A férjem még várt volna 2-3 honapot de aztután átgondolta és egyetértett. Kell nekik is egy kis idot hagyni. Persze ot is megviselte az eredmény mert azt gondolta hogy nála minden OK. De most már nagyon orul hogy most már TUDJA hogy nála minden OK és már o is nagyon szeretné ha sikertulne. Persze minden ember más és más, mindenkinek más ido kell feldolgozni a dolgokat.
mili

Tundi!

Akkor nincs mit tenni, várj turelmesen és ha nem fog sikerulni, akkor talán egyszercsak o fog jelentkezni a dologgal. Kép
mili

Tündi
Lehet, hogy nem lesz szükség semmiféle andrológusra, mert ebben a ciklusban babás leszel és a 2005. március 12. lesz az egyik legszebb dátumod.Kép Elvégre a Bromo rendbetette a prolaktinodat és most igazán esélyed van a babóra.Kép
szilvi26

Tundi, lanyok,

Zitus,,milyen jol megfogalmaztad...! nagyon jo!

De akkor mar en is elmondom a peldamat: en elegge kesztyus kezzel bantam az emberemmel, soha nem viszem/vittem el a vizsgalatokra magammal,,minek szenvedjen ott melettem ? jobban elvagyok egy konyvvel Kép, meg egyalatalan inkabb nektek, baratnoknek "szenvedek" errol a temarol, mint neki. De amikor szobekerult az andrologia,,o is huzta a szajat - de az asztalra csaptam, hogy a r.eletbe, hogy engem hormonoznak majd, meg agyonvizsgalnak, meg vervetel, (sot engem meg mutottek is), - tehat szedje ossze magat, ha o is akar gyereket. nalunk bejott.

Sot azota jokat rohogunk, hogy a kaaliban szerinte melyik szobaban vannak szexibb nok a falon Kép Kép. Ezt csak poenkodva lehet felfogni. !
Es igenis nekik is aldozatot kell hozniuk.
En orulnek, hogy nekem a temaban csak egy maszturbalas jutna ki "kellemetlensegnek" Kép
saci

Saci
Nagyon drága vagy Kép Nem véletlen szeretném, ha fiam lenne és nem lányom Kép

Szilvi
Nem akarok már határidőket felállítani, hogy na majd ebben vagy abban a hónapban, mert most már tök mindegy hogy mikor leszek terhes. Igen, a prolaktinom rendbe lett téve, de megvan az esély, hogy újra felmegy egy olyan értékre, ahol már problémát okoz Kép Ez sem hagy teljesen nyugodni Kép
Na mindegy, ez van, belenyugszom és várok júniusig, ha addig semmi, akkor kíméletlenül az asztalra csapok én is mint Saci.

Tündi
Vendég

Tundi Kép Nagyon jo!! Kép Kép eljen!
saci

Sziasztok Lányok!
Voltatok már pajzsmirigy vérvizsgálaton???A pajzsmirigy a betegek egy részében megkisebbedik, ám bizonyos esetekben megnagyobbodik, jódszegény területeken pedig göbössé válik. Magas lesz a szoptatóhormon (prolaktin) szintje, emiatt a menstruáció és az ovuláció kimaradhat, ez magyarázza a teherbeesés csökkenését is. Férfiakban csökkenhet a libidó, a potencia, és a spermiumok száma is leeshet.
-érdemes kivizsgáltatni!!!!
pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Szinte nincs tehát olyan szerv vagy szervrendszer, amelynek működését ne befolyásolná a hiányzó pajzsmirigyhormon. De ami a legfontosabb: a klinikai tünetek gyanúja esetén egyszerű vérvétellel igazolható a kórkép, és napi egyszeri gyógyszerbevétellel a panaszok teljesen megszüntethetők.
bocsika az okoskodásért
kandi72
Budapest III. kerület

Szerintetek mikor jelenkezhetnek tünetek?????
Vendég

Kandi, kosz az info-t. Noknel ez csak olyanra vonatkozik, akinek nem jon meg? vagy nem ovulal?
vagy akinel a fent emlitett mindeketto van,,ott is elofordulhat?

neked pl volt vmi bajod a vizsgalat alapjan? es mit kaptal ra?

koszi saci
saci

Saci
ÉN pont most mentem el vérvételre...szerdán és pénteken lesz meg az eredménye,21.-én meg konzultációra megyek egy pajzsmirigyes dokihoz.
Lh-Fsh abnormális műkődésem van,nagyon ritkán jön meg,nincs peteérésem,PCO-m is van stb...de,de,de van egy 6 éves fiam is (hormonkezelés-insem hatására)!!!!Szeretnénk második babát!
Sokat híztam és jó néhány olyan tünetem van-ami gyanús!+sok hormont szedtem már és még soha sem volt ilyen vizsgálatom!Hátha ez a bibi nállam ...jó lenne,mert jól lehet kezelni!
pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Vikimi
Szerintem mindenkinél változó,hogy mikor jelenik meg a legelső jel......főleg ha nagyon oda figyel rá!
Nekem insem-em volt és a második napon feszült a mellem,aluszékony voltam stb.-sokan azt mondták bebeszélem magamnak...és a 11.napon már pozitív lett a tesztem!
Minél elöbb ezt kívánom Nektek és magamnak is újra :-)!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi,,,akkor drukkolok, hogy mielobb osszejojjon a 2. bebi,,es majd mondd az eredmenyt a tesztrol..koszi saci
saci

Saci
Jövőhéten még csak a pajzsmiriggyel leszek okosabb,de ha a nőgyógyászom is rábolint majd,...kezdjuk a baba projektet és akkor jövök hozzátok rendszeressen izgulni-ha lehet!?!
...de addig is babaásodást NEKTEK...
rendszeressen olvasgatlak Benneteket,de ha kérdeztek Tőlem,igyekszem válaszolni!
...Sziasztok!!!...pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Saci!
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :-)))))))))
Kérdeztél az agykontrollról. Én most kezdtem hétvégén a tanfolyamot, szombat-vasárnap egész nap, és lesz még egy teljes hétvége 3 hét múlva.
Mostanában több helyről hallottam róla, és elvileg a mi esetünkben is működik és sikert hoz, csak kitartóan kell "programozni".

Én most vagyok a 20. napon, de már tegnap barnáztam, mondjuk ma reggel még 37,2 volt a hőm. Úgyhogy úgy tűnik meg fog jönni. De nem értem, viszonylag szabályos ciklusaim szoktak lenni.

P.
plussz

Kandi Kép
Vidám, hogy szinessel írsz Kép Én is kedvet kaptam hozzá Kép Hogy kell?
Szorítok a kistesóhoz Kép

Tündi Kép
A legfontosabb a családi béke Kép Ne eröltesd, ha nem akarja.

Őszintén szólva, az volt nekem is az egyik legnehezebb, amikor mondtam a páromnak, hogy el kellene mennie andrológiára. Abszolút nem tudtam, hogyan fog reagálni, de a legnagyobb természetességel azt mondta, hogy "rendben, mikor?". Annyira imádtam érte Kép
És azóta is annyira kedves és jó mindennben!. Ma voltunk a dokimnál egy előadáson, ahol elmondta a lombik kockázatait rám és a gyerekre nézve. Elég durva volt, bár tudtam mire számítsak. Amikor kijöttünk a párom azt mondta, hogy "tudod, hogy ezeket csak azért mondják el, mert el kell mondaniuk, hogy ne okolhasd őket, de nem lesz semmi baj". Amikor hazaértünk, akkor meg még azt is mondta hogy "mit bánom én, ha néger is lesz vagy kínai, csak legyen, úgyis szeretni fogjuk" Kép Imádom! Annyira jó ember Kép

Ja! Színházjegyekből egy lett meg, a párja és másik kettő egy másik előadásra eltünt. Rejtély, hova tettem. Mindenestetre elmegyünk az egy jeggyel és megpróbáljuk bekönyörögni magunkat vele. Remélem megértőek lesznek Kép

wish

Plussz!
Hol méred a hődet?
Vendég

Sziasztok lányok. Kép
Alig vártam, hogy tudjak jönni, de 3 napig vendégeink voltak és nem volt egy szabad percem sem. Ma este mentek haza. Kép

TündiKép
Szerintem se erőltesd, de azért próbáld kisbabák közé vinni, lehet hogy a végén ő mondja, mostmár megyek. Kép

Lányok pajzsmirigyben jó vagyok, ugyanis nálam 1 éve diagnosztizáltak pajzsmirigy problémát, melyet azóta is "kezelnek". Igaz az, hogy sok esetben ez a meddőség oka. Ha valami kérdésetek van ezzel kapcsolatban kérdezzetek nyugodtan. Kép

Wish Kép
Ez a buborékos dolog jópofa volt. Kép Majd belejöttök. Hány napig kell inekciózni téged, hova adja a párod?
Kiváltottátok az összes gyógyszert? Megkérdezhetem mennyit hagytatok ott a patikában?
Jó sokat kérdeztem. Kép de úgy érdekel. Kép

SaciKép
Drukkolok Kép ++++++++++++++++++ Kép

MiliKép
Köszi jól érzem magam.Kép Mostmár elmúlt a jobb oldalon a szúrkálás. Kép
Néha-néha érzek egy kis szúrkálást a pocimban, de abszolúlt nem vészes. Kép
Pihenés? Az nem volt a vendégektől nem lehetett, de nem is baj olvastam, hogy az nem igazán jó ha az ember csak fekszik és fekszik Kép, viszont lányok lehet hogy megszidtok: A párom öccse, felesége és kislányuk volt nálunk. Bizony volt olyan hogy felvettem a kis prücsköt, mert hogy magyarázod el azt egy másfél éves kislánynak, hogy most nem tudlak felvenni, mert..........
A szülei meg nem tudják nálunk mi a helyzet. Remélem ezzel nem szúrtam el az inszemet. ? Kép

Zituska Kép
Nagy okosság, amit írtál teljesen egyetértek Kép

Engem a párom lökdösött el dokihoz 1 év sikertelen próbálkozás után. Minden vizsgálatnak nagyon örült, mert egyre közelebb visz minket a babához. Mikor mondtam neki a spermavizsgálatot azt mondta rá, hogy ez természetes, hogy elmegy mert ő is nagyon akar kisbabát és ha ezt mondta a doki, hogy oda menjen, akkor megy. Kép
Engem sem kisér el minden vizsgálatra, mert szerintem is felesleges, de az átjárhatóságin és az inszemen is végig ott volt velem.Kép
Ha én mondom neki, hogy jöjjön, akkor jön. Kép
Azt hiszem nagyon szerencsésnek mondhatom magamat egy ilyen férjel.Kép

Bocsi lányok, lehet hogy egy kicsit hosszú voltam, de 3 nap az 3 nap. Kép

Már csak 7 nap és meglesz nekem is az inszem eredmény. Kép Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Szia Ági!
Szerintem nem szúrtad el az inszemet. Ma én is babáztam, voltunk a férjem testvérééknél és ott van egy 7 hónapos picur, aztán találkoztam a barinőmmel, nekik 1 éves a gyerkőcük. Imádnivalók.Kép
szilvi26

Azok nagyon Kép és amikor reggel átjött a mi ágyunkba és megpuszilgatott minket....Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilvi látom érted is lehet izgulni most. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Az előző hónapban volt az első normális időtartamú ciklusom (bromó hatására), és úgy bíztam benne, hogy talán akkor már ebben a hónapban sikerülhet, és késett is már három napja. Egészen beleéltem magam... de most jött meg... Kép
Nem baj, legalább ez is viszonylag norm méretű ciklus volt! (nem 40 napos, meg 20 mint szokott...)

Az én párom állatira parázott az andrológiai vizsgálattól, attól félt, meg is vizsgálják majd, tapi meg minden... De szerencsére ezt a részét megúszta.

Drukkolok mindannyiótoknak!
panka20

Most feldobott és bizakodó vagyok, de lehet, hogy pár nap múlva lehet kanalazni.Kép
szilvi26

Szia Panka Kép

Pozitív hozáállásKép Nagyon jó itt, hogy vagyunk egymásnak Kép Ugye lányok? Kép
Klassz, hogy van kivel megbeszélni a dolgokat, akinek valami fogalma van róla mi ez az egész,testileg lelkileg. Kép

Kép

Kép
pkagi

szilvi Kép

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Ági

KösziKép
szilvi26

szia Ági!
Végre jelentkezel...ha te elszúrtad,akkor én is, mert én a keresztfiamat emelgettem,igaz ő már 5 éves,de sírt a lelkem és ...nálunk sem tudja senki mi a helyzet,így én sem mondtam,hogy nem.
Neked van valami tüneted?Nekem semmi.Igaz még nem kell hogy legyen.Néha-néha begörcsöl,de hamar el is múlik.
Vendég

Viki én amióta az utrót használom a kúp felrakása után 2 óra hosszával úgy kell pisilnem Kép Tudom, hogy te gyógyszert szedsz, de attól nincsennek ilyen tüneteid?
Tudod mi az érdekes, hogy te előbb voltál egy nappal inszemen, de engem már a doki 21.-re visszahívott vérvételre. Vajon valós lesz e annak a vérvételnek már az eredménye, hiszen csak 10 nappal van az inszem után.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok lányokKép
Kicsit késsön és már utána szólók de a múlthét kedden megjött.és ma már el is múltKép
Mindenkinek drukkolok sziasztok Ildikó
ildikó_4

Két nyári képecske félig már a tavaszban. Kép

1. Én mint "búvár" Kép

2. A piramis és én. KépKép

Kép

Kép
pkagi

Kép

Kép

Kép
pkagi

Az első képen a göndörhajú az oktató, vele merültem.

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Nekem a doki semmit nem mondott,hogy mikor menjek vissza,(ahogy ezt már írtam)sem vérvétel sem semmi.A 10.napi eremény valós eredmény lesz,főleg hogy vérből állapítják meg.Nekem marad a teszt.
Pisilni nem járok sűrűbben,néha meg nagyon kell,lehet ez a gyógyszer,és persze a melleim ismét növekedésnek indultak mint a legutóbb az utrotól...

Nagyon irigyellek,mert nekem a nagy álmom elmenni a piramisokhoz...talán egyszer.

Viki
Vendég

Wish,,remelem bejutottatok a szinhazba! milyen volt?

Viki, akkor meg siman osszejohet !!!

Agi neked milyen buvarvizsgad van? nekem Padi,,en is imadok buvarkodni,,bar most par eve nem voltam..

Szilvi, az nagyon jo hatassal van, ha kisgyerekek kozeleben vagyunk,,allitolag beindulnak a hormonok !!

Plussz, akkor majd meseljel !nagyon erdekel, hogy mukodik ez az agykontroll

Panka, ildi..sajnalom, de lesz ez maskepp is! Es ez biztos!!!!!
saci

Sziasztok!
A színházba beengedtek, jó fejek voltak Kép. A darab nagyon jó volt, bár szomorú, de ezt tudtuk előre (Egerek és emberek).

ÁgiKép
A szurikat a hasamba adjuk a bőr alá. Kb két hétig kell adni. Most elsőre 5 napi gyógyszeradagot írt fel a doki, az 50ezer volt.
Hogy pontosan meddig kell majd adni azt UH-gal és vérvétellel döntik el. Szerdán (azaz holnap!)reggel megyek az első UH-ra.

Jó éjt mindekinek Kép

wish

Wish!

Milyen szurit kapsz????nekem a puregon50 14800ft volt,akkor te ezek szerint nem ezt kapod.......
remélem nem kell több szuri neked,mert az uh.n szép nagy tüszőket lát majd a doki.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Régen jelentkeztem, mert Szlovákiában voltunk, meg vendégek jöttek, és takarítani, készülni kellett.

Tündi!
Nálunk már beszéltünk a vizsgálatról, mikor kiderült nálam gond van a progival, a dokim azt mondta, addig nem stimulál, amíg nincs meg a párom vizsgálata. Szóval nálunk nem volt kérdés. Én mondtam neki, ha nem szeretné beviszem én a mintát, de ő is jönni akart. Azóta kap gyogyit, és TALÁN jövő hónapban lesz kontroll.Kép De azóta legalább tudtunk változtatni a dolgokon, pl a pé előtt tartunk 3-4 nap szünetet, hogy gyűljenek a kiskatonákKép Egyébként a párom, ha tud, mindenhova elkísér, nagyon aranyos. Én meg folyamatosan bombázom, hogy most ezt találtam, hogy milyen jó lenne, ha szedné, meg az is jót tesz majd. Ő meg csak mosolyog, bólogat, és már napi 4 szem gyogyi+vitaminnál tartunk. Én meg csak iszom a teákat, hátha hatnak. A múltkor azt mondta, hogy akár már egy herbáriát is nyithatnánk, annyi féle teánk van.

Zitus!
Igazad van a párkapcsolattal, meg a párunkra figyeléssel kapcsolatban. DE sajnos én egy ideje nem tudok nagyon kikapcsolni, mindig a baba jár a fejembe. Sokszor vagyok szomorú amiatt, hogy még mindig nincs. Eléggé sírósfajta vagyok, szóval rögtön meglátszik rajtam, ha valami nem stimmel a lelkemben. Csak azt akarom mondani, ha nem kezdtünk volna el vizsgálódni, akkor amikor, akkor viszont lehet, hogy én megyek rá erre a kapcsolatra. Fontos a párom rettenetesen, de neki meg én, és azt szeretné, hogy boldog legyek. Mi idén leszünk 10 éve együtt és szerintem már sok újat nem lehet nekünk mutatni. Egy baba viszont mindenképpen hiányzik az életünkből. Ebben mindketten egyetértünk.

Wish!
Nagyon aranyos a férjecskéd. Drukkolok, hogy a szurizás egyszerűbb legyen, csak gyakorlás kérdése. Én is imádom a színházat, csak ritkán jutunk el. Legutóbb az Elizatbeth-et néztük, nagyon tetszett. Az is szomorú volt, de nagyon eredeti.

Saci!
Annyira jópofa és ari vagy. Jó olvasni téged. Küldöm a menzi űző energiákat.

Pusz
Nina
nina79

Nina!Kép

"...Fontos a párom rettenetesen, de neki meg én, és azt szeretné, hogy boldog legyek. Mi idén leszünk 10 éve együtt és szerintem már sok újat nem lehet nekünk mutatni. Egy baba viszont mindenképpen hiányzik az életünkből. Ebben mindketten egyetértünk..."

Ezek szerint - és amit Tündinek írtál - a párod fel van készülve lelkileg a dolgokra, ez így nagyon klassz!KépKép
De sajnos némelyikünk férjének kicsit több időre van szükség! Meg kell értenünk őket is!Kép

Ami pedig a férj vizsgálata nélküli hormonkezelést illeti, maximálisan egyetértek!

Ezt a stimut, amit most kezdek majd, én sem vállalnám be anélkül, hogy a páromat vizsgálták volna!
Addig amíg a pasiban is megérik a gondolat, a spontán próbáknak kell esélyt adni!Kép
Mi így csináltuk - igaz, nem jött be - megyünk tovább, de egyikünk sem érzi kényszernek, mert minden a MI ütemünk szerint halad!Kép És érzem, hogy ez így van jól!KépKép
Úgy érzem, soha nem voltam még ilyen kiegyensúlyozott (amióta babát szeretnénk), és ezt a párom is érzi!Kép

Na, ömlengtem itt korán reggelKép, de olllllyan jól esett!Kép

Puszi!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Olvaslak Bennetket régóta.

PKagi!

Igen a doki 10 nap múlva rendel vissza, mert a vérvételnél progeszteront is néz, nem csak HCG-t és bizony a magasabb progeszteron szint jelezheti már előre a terhességet. -Nálam igy volt. Én már a 8. napon voltam vérvételen, nem volt HCG, csak magas progszi szint. Állitólag az is kiderül a vérvételből, hogy emelkedő e a tendenciája vagy csökkenő. Aztán 2 nap múlva enyhén csökkent a progszi szintem de viszont megjelent a HCG. De már a nyolcadikon mondta, hogy gyanus!!! Kép

Azzal,hogy egy 10-12 kgos egyévest emelgettek nem lehet a megtapadást, fogamzást teherbeesést "elszúrni". Mit tehetne az, akinek már van egy gyereke, az aztán naponta többször is emelgeti Kép Semmi baja (bajuk) tőle.

Tündi!

A fiúknak ehhez idő kell, hogy a vizsgálatra rászánják magukat... Hagyd a témát nyugodni nála pár napig, esetleg 2-3 hétig.Aztán hozakodj elő újra vele. Dobd fel a témát, hogy milyen jó lenne már túllenni rajta. Hátha ráharap.

Kandi!

Nem jelentkeztél, na mi volt! Majd ma is figyellek a MSN-en hátha vagy!!!

Sziasztok!

Katie
katie

Zitus: tokre megertem ezt a "most vagy a legkiegyensulyozottabb". Valosziluleg egy csomot valtoztal, foglalkoztal magaddal az elmult idoben (ami jo !!!!), igy egy erosebb, egeszsegesebb mamat kap a gyereket. Es ez volt a cel Kép es ez nem omlelges,(te mondtad igy) hanem a tema legfontosabb lelki hattere, hogy vmit magunkban kell rendbe tenni !

Nina, orulok, hogy tetszik...Jot rohogtem a herbal-bolton...Képmi is igy allunk mar...

wish nagyon hos vagy a szurikkal! itt egy hosok hose erem !!! ++Kép++

csak amulok, hogy micsoda edes ferje van itt mindenkinek! Az nagy kincs! Nehez idokben kibujik a szog a zsakbol. Latjatok - erre is jo ez a probatetel. Kép

Szia Kathie, en meg nem ismertelek! Gratula az 1 evesedhez ! Kép
saci

Viki Kép
Wish már lombikra készül azért más szurikat kap. Kép
Azt hittem téged is visszahívott a dokid. Érdekes. Miért nem? Ki érti ezt.

SaciKép
Búvárvizsgám nincs ezért volt idézőjelben a búvár szó Kép
Intrós merülésen voltunk 2x 35 percet 12 méter mélyen. Kép Nekem nagyon bejött szívesen leraknám a vizsgát is, de most első a babaKép

Lányok 2 napja olyan száraz a bőröm, képzeljétek főleg a mellbimbóm körül. Nem győzőm kenegetni krémmel. Kép

Kép

Kép
pkagi

Saci Kép

Köszi, de az én gyerekem 5 éves már. És 20 Kg. Kép) Nagyon nagyon ritkán szoktam ide irogatni, de olvaslak rendszeresen Benneteket. Az egyévest azért irtam, mert Valaki azt irta, hogy emelgetett egy egyévest....

Nálunk sajna a tesó nem jön össze, már 2001. szeptember óta próbáljuk. Volt két sikertelen inszemem is. Kép 2003 májusában feladtam a dolgot, bizonytalan időre.

Az 5 évesem is 3 év dokihoz (dokikhoz) járás után sikerült.

Drukkolok mindenkinek!! Kép

Katie
katie

Agi,,ertem...
ezt a mellbimbo dolgot nem mondtad a dokinak meg?

Katie,,,ja, mar 5 eves? De az vigasztaljon, hogy aki szult,,az mar nagyobb esellyel lesz terhes. - allitolag!
sok sikert nektek!
saci

Viki Kép
Ahogy Ági írta a lombikhoz más jár. Egyébként a gonal injekció volt a legdrágább, a többi gyógyszernek normális ára volt.

Ági Kép, Saci Kép
De jó nektek, én eddig mindig csak snorkereztem, de azt is nagyon imádom. Egyiptomban már azzal is csodálatos dolgokat lehet látni Kép

Katie Kép
Ti aztán jó sokat küzdtetek a gyerekért. Nem lehetett könnyű. Remélem, elöbb utóbb sikerül a kistesó Kép

Zita Kép
Az én párom is már többféle vitamint és gyógynövénykapszulát eszik. Remélem használnak és stramm kisfickók leszenek a lombikra Kép

wish

Sziasztok Lányok.

Sajnos nekünk se sikerült a második inszemináció már a 25 napon elkezdtem vérezni. Holnap megyek orvoshoz hogy most hogyan tovább, lehet hogy már keső lesz elkezdeni a következö inszemet és akkor egy üres hónap következik. Nem mondom hogy nem viselt meg ,de Tündi muszály felállnunk és tovább mennünk!Tudom hogy nehéz, de együtt fogjuk végig csinálni!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?